Начало На преден план Мъж от Разград е задържан за притежание на незаконно оръжие
10259
България

Мъж от Разград е задържан за притежание на незаконно оръжие

Мъж на 44 години от Разград е задържан за притежание на незаконно оръжие, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград Илияна Георгиева.При оперативно-издирвателни действия, предприети от служители на Районното управление в Разград след постъпил на 11 септември сигнал за домашно насилие, в имот във вилна зона „Малкия хълм“, собственост на криминално проявения и осъждан мъж, в камара от пясък е открито огнестрелно оръжие, неустановена марка и модел, с поставена на него оптика.

| 12 Септември 2024, 09:48 ч.
Мъж от Разград е задържан за притежание на незаконно оръжие
Мъж от Разград е задържан за притежание на незаконно оръжие
Снимка © : Областна дирекция на МВР в Разград

Мъж на 44 години от Разград е задържан за притежание на незаконно оръжие, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград Илияна Георгиева. При оперативно-издирвателни действия, предприети от служители на Районното управление в Разград след постъпил на 11 септември сигнал за домашно насилие, в имот във вилна зона „Малкия хълм“, собственост на криминално проявения и осъждан мъж, в камара от пясък е открито огнестрелно оръжие, неустановена марка и модел, с поставена на него оптика.

Целта на срещата е да бъдат елиминирани потенциални възможности за изкривяване на изборния процес. Това каза служебният премиер Димитър Главчев пред журналисти по повод работната среща на шестима служебни министри с Централната избирателна комисия (ЦИК), която предстои в 14:00 ч.

„Трябва да бъде подобрено взаимодействието на изпълнителната власт с ЦИК. Комисията е основният орган, който организира и провежда изборите, а изпълнителната власт и Министерският съвет в частност имат повече спомагателна и логистична роля. Искам да се засили ролята им, дотолкова, за да могат да бъдат предотвратени всякакви изкривявания на изборния процес“, аргументира се Главчев.

Сред предложенията, които служебните министри и представителите на ЦИК ще обсъждат днес, е и при необходимост да се осигурят експерти от държавната администрация със съответния професионален опит, които да

През територията на България не са реализирани митнически операции с комуникационно оборудване (пейджъри). Това съобщиха от Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС) във връзка с медийни публикации, в които се твърди, че регистрирана в България фирма е доставила на ливанската организация „Хизбула“ визираните стоки, взривени на територията на Ливан и Сирия. 

От агенцията допълват, че не са извършвани и митнически операции към посочените в медии чуждестранни дружества.

В съобщението е допълнено, че ДАНС извършва съвместни проверки с Националната агенция за приходите и Министерството на вътрешните работи по отношение на съпричастност на регистрираното в България дружество към доставка на комуникационно оборудване за ливанската организация „Хизбула“.

При две вълни от експлозии на безжични комуникационни устройства в Ливан и Сирия 

Сирийски гражданин е с опасност за живота, след като е бил наръган с нож от свой сънародник в Харманли, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Хасково.

Сигналът за пострадал 24-годишен сириец е подаден вчера, в 15:10 часа, в Районното управление от местната "Спешна помощ". Между него и задържания за нападението е възникнал скандал в района на местния пазар, прераснал в сбиване, при което пострадалият е получил рана в областта на гърба с остър предмет. След преглед, той е транспортиран в болница, в Пловдив с опасност за живота. Нападателят е задържан до 24 часа по заведеното досъдебно производство, допълниха от полицията.

Последният случай на пострадал при побой сирийски гражданин в Харманли е от 12 януари т.г., когато 20-годишен получи наранявания. Жителите на града периодично организират протести срещу местния Регистрационно-приемателен център (РПЦ) за

Тринайсет нелегални мигранти са задържани в Бургас след полицейско преследване. Те са били превозвани в два автомобила с търговищка регистрация, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Водачите на автомобилите също са задържани. Те са грузински граждани.

Двата автомобила не са спрели на подаден сигнал със стоп палка на контролно-пропускателния пункт "Пода", след което е започнало полицейско преследване. Задържането е станало на булевард "Тодор Александров" от полицейски екипи.

Мигрантите са се самоопредели като сирийци.

Подготовката за изборите на 27 октомври тече нормално и съгласно сроковете в хронограмата и Изборния кодекс. Това каза на брифинг Росица Матева, заместник-председател и говорител на Централната избирателна комисия (ЦИК). 

„Финално регистрираните за участие в изборите са 24 партии и девет коалиции“, съобщи тя. „Регистрацията на една коалиция беше заличена, след като пристигна подписката от Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“ и стана ясно, че по-малко от 2500 избиратели са подкрепили тази подписка“, уточни Матева. 

Тя припомни, че се състоя среща между представители на ЦИК и шестима министри от служебното правителство, пряко отговарящи за изборите по смисъла на Изборния кодекс, на която са били обсъдени всички важни въпроси. 

Росица Матева посочи също, че от 19 септември всички граж

При претърсванията са намерени и 68 броя боеприпаси за малокалибрено оръжие. По случая е започнато разследване за извършено престъпление, каза говорителят на институцията. 

Преди месец в заветското село Острово в хода на полицейска проверка бе задържан 56-годишен мъж за притежание на незаконно огнестрелно оръжие – преработена пневматична пушка, пригодена за боеприпаси 22 калибър и изстрелване на проектил.

Гражданите могат да проверят дали са в списъците на лицата, подкрепящи регистрацията на партии и коалиции в изборите за народни представители на 27 октомври 2024 г. Проверката може да бъде направена на интернет страницата на Централната избирателна комисия (ЦИК).

Гражданите, които при проверка в списъците на лица, подкрепящи регистрацията на партия/коалиция/независим кандидат/инициативен комитет са установили неправомерно ползване на личните им данни, следва да подават сигналите и жалбите за злоупотреба с личните им данни до Комисия за защита на личните данни (КЗЛД), която е компетентният орган да ги разгледа. Подадените в ЦИК сигнали и жалби за злоупотреба с лични данни се препращат на КЗЛД по компетентност, информират от ЦИК.

Знамената на централния площад "Възраждане" в Плевен днес са свалени наполовина. По този начин Община Плевен отдава своята почит към майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин - инструктори в 12-а авиобаза Долна Митрополия, които загинаха при изпълнение на служебния си дълг. Това съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

Плевен е съпричастен към скръбта на семействата, близките и колегите на майор Димитров и старши лейтенант Дункин, допълват от Общината.

В петък при подготовка за демонстративен полет на авиобаза "Граф Игнатиево" катастрофира учебно-боен самолет L-39 ZA. Загинаха двамата пилоти - майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин, от 12-а авиационна база в Долна Митрополия. В памет на майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин във Въоръжените сили беше обявен тридневен траур. Дни на траур

Преговарящите от парламентарно представените партии и коалиции приеха разпределението на състава на секционните избирателни комисии в Димитровград, предложено от кмета Иво Димов, без възражения по време на провелите се консултации, съобщиха от пресцентъра на общинска администрация.

За предстоящите на 27 октомври избори за Народно събрание на територията на община Димитровград ще бъдат сформирани 90 избирателните секции със 736 членове.

Най-много - 219 места в секционните избирателни комисии са отредени за Коалиция ГЕРБ-СДС. Тя ще има по 30 председателски места, заместник – председателски и секретарски места, и 129 членове. 

Общо 125 са места за "Продължаваме промяната - Демократична България" с 18 председателски, 17 заместник - председателски позиции, 18 секретари и 72 членове. 

Политическа партия „Възраждане” има 122 места, от к

Дискриминацията на пазара на труда е най-често срещаната дискриминация, каза на откритата днес в Кърджали двудневна кръгла маса председателят на Комисията за защита от дискриминация (КЗД) доц. д-р Ана Джумалиева.

По думите това е така, защото всеки човек, в по-голяма или по-малка част от своя живот, е свързан със своето работно място. Пред медиите доц. Джумалиева коментира, че наблюдаваната тенденция е провокирала Комисията да изследва проблемите на дискриминацията на пазара на труда. 

„Това, което забелязваме, е, че може да има дискриминация при започване на работа, по време на работа или при напускане или освобождаване от работа. Погледнато реално, дори една обява може да съдържа дискриминационна клауза, която да води до неравно третиране на определена група хора, а по време на работа - включително и сексуален тормоз, който също е форма на дискриминация&ldq

Фонд „Социална закрила“ (ФСЗ) към Министерството на труда и социалната политика (МТСП) подкрепи с общо 32 500 лева 13 домакинства от Община Болярово, чиито домове пострадаха при пожарите през юли, съобщиха от министерството.

Помощ за обзавеждане в максималния размер от 2500 лв. са получили десет семейства от село Воден и три от село Крайново. На всички пострадали е отпусната и еднократната помощ в максимален размер от 1578 лв. за покриване на инцидентно възникнали потребности.

Средствата от Фонд „Социална закрила“ могат да бъдат използвани само за ново оборудване и обзавеждане, когато то е било унищожено в резултат на бедствие, припомнят от ведомството.

От началото на 2024 г. са подадени 35 заявления за еднократна помощ от ФСЗ. Отпуснати са общо над 70 600 лв. на 31 домакинства, пострадали при бедствията в общините Царево, Самоков, Велики П

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Седем министри ще отговарят на въпроси на депутати в парламентарния контрол
Седем министри от служебния кабинет се предвижда да отговарят на въпроси на депутати в рамките на редовния петъчен парламентарен контрол. Това са служебните министри Иван Кондов, М ...
Министър Стоянова ще изиска разработчиците на системата за дигитализиране на документите на кандидат-водачите да приключат работа по-рано
Служебният министър на транспорта и съобщенията Красимира Стоянова ще изиска от разработчиците на системата за дигитализиране на документите, свързани с теоретичното и практическот ...
Възможните терени, на които да се изгради нова концертна зала в София, бяха обсъдени на среща в президентството
Възможните терени, на които да се изгради нова концертна зала в София, така че тя да бъде достъпна за максимален брой любители на изкуството и да бъде съобразена със спецификите на ...
От ЦИК отхвърлиха твърденията, че хартията, използвана за машинно гласуване, не съответства на изискванията на хартията за принтерите
От Централната избирателна комисия (ЦИК) отхвърлиха твърденията, че хартията, използвана за машинно гласуване, не съответства на изискванията на хартията за принтерите. Позицията н ...
Общинският съвет в Грамада подкрепи придобиването на поземлен имот от близо 6 декара в общинския център
Общинският съвет в Грамада подкрепи предложението на кмета на общината Милчо Башев за придобиване на поземлен имот в общинския център с площ 5888 кв. метра. Теренът ще бъде използв ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Общинските съветници в Руен ще разгледат отчета за изпълнението на бюджета и сметките за европейски средства за 2023 г.
Общинските съветници в Руен ще разгледат отчета за касовото изпълнение на бюджета на общината и сметките за средства от Европейския съюз (ЕС) за 2023 г. Това съобщиха от Общинския ...
Публично ще бъдат изтеглени номерата на машините за гласуване, които ще преминат удостоверяване
Процедура по тегленето на номерата на машините за гласуване, които ще бъдат удостоверявани за съответствие на предстоящите предсрочни парламентарни избори, ще се състои днес в Мини ...
Седем министри ще отговарят на въпроси на депутати в парламентарния контрол
Седем министри от служебния кабинет се предвижда да отговарят на въпроси на депутати в рамките на редовния петъчен парламентарен контрол. Това са служебните министри Иван Кондов, М ...
Общо 55 пожара са потушени в страната през изминалото денонощие
Общо 55 пожара са потушени в страната през изминалото денонощие, съобщиха от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН) към МВР на своя уебс ...
С тържествена сесия Общинският съвет отбеляза 60-годишнината от обявяването на Каспичан за град
Тържествена сесия на Общинския съвет в Каспичан се състоя в зала 105 на Народно читалище "Пробуда - 1928". Сесията беше по повод 60-годишнината от обявяването на Каспичан за град. ...
Тикер в 07:22 ч.
Общинските съветници в Руен ще разгледат отчета за касовото изпълнение на бюджет ...
Начало На преден план
10259
България

Мъж от Разград е задържан за притежание на незаконно оръжие

Мъж на 44 години от Разград е задържан за притежание на незаконно оръжие, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград Илияна Георгиева.При оперативно-издирвателни действия, предприети от служители на Районното управление в Разград след постъпил на 11 септември сигнал за домашно насилие, в имот във вилна зона „Малкия хълм“, собственост на криминално проявения и осъждан мъж, в камара от пясък е открито огнестрелно оръжие, неустановена марка и модел, с поставена на него оптика.

| 12 Септември 2024, 09:48 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Мъж от Разград е задържан за притежание на незаконно оръжие
Мъж от Разград е задържан за притежание на незаконно оръжие
Снимка © : Областна дирекция на МВР в Разград

Мъж на 44 години от Разград е задържан за притежание на незаконно оръжие, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград Илияна Георгиева. При оперативно-издирвателни действия, предприети от служители на Районното управление в Разград след постъпил на 11 септември сигнал за домашно насилие, в имот във вилна зона „Малкия хълм“, собственост на криминално проявения и осъждан мъж, в камара от пясък е открито огнестрелно оръжие, неустановена марка и модел, с поставена на него оптика.

Целта на срещата е да бъдат елиминирани потенциални възможности за изкривяване на изборния процес. Това каза служебният премиер Димитър Главчев пред журналисти по повод работната среща на шестима служебни министри с Централната избирателна комисия (ЦИК), която предстои в 14:00 ч.

„Трябва да бъде подобрено взаимодействието на изпълнителната власт с ЦИК. Комисията е основният орган, който организира и провежда изборите, а изпълнителната власт и Министерският съвет в частност имат повече спомагателна и логистична роля. Искам да се засили ролята им, дотолкова, за да могат да бъдат предотвратени всякакви изкривявания на изборния процес“, аргументира се Главчев.

Сред предложенията, които служебните министри и представителите на ЦИК ще обсъждат днес, е и при необходимост да се осигурят експерти от държавната администрация със съответния професионален опит, които да

През територията на България не са реализирани митнически операции с комуникационно оборудване (пейджъри). Това съобщиха от Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС) във връзка с медийни публикации, в които се твърди, че регистрирана в България фирма е доставила на ливанската организация „Хизбула“ визираните стоки, взривени на територията на Ливан и Сирия. 

От агенцията допълват, че не са извършвани и митнически операции към посочените в медии чуждестранни дружества.

В съобщението е допълнено, че ДАНС извършва съвместни проверки с Националната агенция за приходите и Министерството на вътрешните работи по отношение на съпричастност на регистрираното в България дружество към доставка на комуникационно оборудване за ливанската организация „Хизбула“.

При две вълни от експлозии на безжични комуникационни устройства в Ливан и Сирия 

Сирийски гражданин е с опасност за живота, след като е бил наръган с нож от свой сънародник в Харманли, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Хасково.

Сигналът за пострадал 24-годишен сириец е подаден вчера, в 15:10 часа, в Районното управление от местната "Спешна помощ". Между него и задържания за нападението е възникнал скандал в района на местния пазар, прераснал в сбиване, при което пострадалият е получил рана в областта на гърба с остър предмет. След преглед, той е транспортиран в болница, в Пловдив с опасност за живота. Нападателят е задържан до 24 часа по заведеното досъдебно производство, допълниха от полицията.

Последният случай на пострадал при побой сирийски гражданин в Харманли е от 12 януари т.г., когато 20-годишен получи наранявания. Жителите на града периодично организират протести срещу местния Регистрационно-приемателен център (РПЦ) за

Тринайсет нелегални мигранти са задържани в Бургас след полицейско преследване. Те са били превозвани в два автомобила с търговищка регистрация, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Водачите на автомобилите също са задържани. Те са грузински граждани.

Двата автомобила не са спрели на подаден сигнал със стоп палка на контролно-пропускателния пункт "Пода", след което е започнало полицейско преследване. Задържането е станало на булевард "Тодор Александров" от полицейски екипи.

Мигрантите са се самоопредели като сирийци.

Подготовката за изборите на 27 октомври тече нормално и съгласно сроковете в хронограмата и Изборния кодекс. Това каза на брифинг Росица Матева, заместник-председател и говорител на Централната избирателна комисия (ЦИК). 

„Финално регистрираните за участие в изборите са 24 партии и девет коалиции“, съобщи тя. „Регистрацията на една коалиция беше заличена, след като пристигна подписката от Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“ и стана ясно, че по-малко от 2500 избиратели са подкрепили тази подписка“, уточни Матева. 

Тя припомни, че се състоя среща между представители на ЦИК и шестима министри от служебното правителство, пряко отговарящи за изборите по смисъла на Изборния кодекс, на която са били обсъдени всички важни въпроси. 

Росица Матева посочи също, че от 19 септември всички граж

При претърсванията са намерени и 68 броя боеприпаси за малокалибрено оръжие. По случая е започнато разследване за извършено престъпление, каза говорителят на институцията. 

Преди месец в заветското село Острово в хода на полицейска проверка бе задържан 56-годишен мъж за притежание на незаконно огнестрелно оръжие – преработена пневматична пушка, пригодена за боеприпаси 22 калибър и изстрелване на проектил.

Гражданите могат да проверят дали са в списъците на лицата, подкрепящи регистрацията на партии и коалиции в изборите за народни представители на 27 октомври 2024 г. Проверката може да бъде направена на интернет страницата на Централната избирателна комисия (ЦИК).

Гражданите, които при проверка в списъците на лица, подкрепящи регистрацията на партия/коалиция/независим кандидат/инициативен комитет са установили неправомерно ползване на личните им данни, следва да подават сигналите и жалбите за злоупотреба с личните им данни до Комисия за защита на личните данни (КЗЛД), която е компетентният орган да ги разгледа. Подадените в ЦИК сигнали и жалби за злоупотреба с лични данни се препращат на КЗЛД по компетентност, информират от ЦИК.

Знамената на централния площад "Възраждане" в Плевен днес са свалени наполовина. По този начин Община Плевен отдава своята почит към майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин - инструктори в 12-а авиобаза Долна Митрополия, които загинаха при изпълнение на служебния си дълг. Това съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

Плевен е съпричастен към скръбта на семействата, близките и колегите на майор Димитров и старши лейтенант Дункин, допълват от Общината.

В петък при подготовка за демонстративен полет на авиобаза "Граф Игнатиево" катастрофира учебно-боен самолет L-39 ZA. Загинаха двамата пилоти - майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин, от 12-а авиационна база в Долна Митрополия. В памет на майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин във Въоръжените сили беше обявен тридневен траур. Дни на траур

Преговарящите от парламентарно представените партии и коалиции приеха разпределението на състава на секционните избирателни комисии в Димитровград, предложено от кмета Иво Димов, без възражения по време на провелите се консултации, съобщиха от пресцентъра на общинска администрация.

За предстоящите на 27 октомври избори за Народно събрание на територията на община Димитровград ще бъдат сформирани 90 избирателните секции със 736 членове.

Най-много - 219 места в секционните избирателни комисии са отредени за Коалиция ГЕРБ-СДС. Тя ще има по 30 председателски места, заместник – председателски и секретарски места, и 129 членове. 

Общо 125 са места за "Продължаваме промяната - Демократична България" с 18 председателски, 17 заместник - председателски позиции, 18 секретари и 72 членове. 

Политическа партия „Възраждане” има 122 места, от к

Дискриминацията на пазара на труда е най-често срещаната дискриминация, каза на откритата днес в Кърджали двудневна кръгла маса председателят на Комисията за защита от дискриминация (КЗД) доц. д-р Ана Джумалиева.

По думите това е така, защото всеки човек, в по-голяма или по-малка част от своя живот, е свързан със своето работно място. Пред медиите доц. Джумалиева коментира, че наблюдаваната тенденция е провокирала Комисията да изследва проблемите на дискриминацията на пазара на труда. 

„Това, което забелязваме, е, че може да има дискриминация при започване на работа, по време на работа или при напускане или освобождаване от работа. Погледнато реално, дори една обява може да съдържа дискриминационна клауза, която да води до неравно третиране на определена група хора, а по време на работа - включително и сексуален тормоз, който също е форма на дискриминация&ldq

Фонд „Социална закрила“ (ФСЗ) към Министерството на труда и социалната политика (МТСП) подкрепи с общо 32 500 лева 13 домакинства от Община Болярово, чиито домове пострадаха при пожарите през юли, съобщиха от министерството.

Помощ за обзавеждане в максималния размер от 2500 лв. са получили десет семейства от село Воден и три от село Крайново. На всички пострадали е отпусната и еднократната помощ в максимален размер от 1578 лв. за покриване на инцидентно възникнали потребности.

Средствата от Фонд „Социална закрила“ могат да бъдат използвани само за ново оборудване и обзавеждане, когато то е било унищожено в резултат на бедствие, припомнят от ведомството.

От началото на 2024 г. са подадени 35 заявления за еднократна помощ от ФСЗ. Отпуснати са общо над 70 600 лв. на 31 домакинства, пострадали при бедствията в общините Царево, Самоков, Велики П

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Седем министри ще отговарят на въпроси на депутати в парламентарния контрол
Министър Стоянова ще изиска разработчиците на системата за дигитализиране на документите на кандидат-водачите да приключат работа по-рано
Възможните терени, на които да се изгради нова концертна зала в София, бяха обсъдени на среща в президентството
От ЦИК отхвърлиха твърденията, че хартията, използвана за машинно гласуване, не съответства на изискванията на хартията за принтерите
Общинският съвет в Грамада подкрепи придобиването на поземлен имот от близо 6 декара в общинския център
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
Общинските съветници в Руен ще разгледат отчета за изпълнението на бюджета и сметките за европейски средства за 2023 г.
Местен фокус
Публично ще бъдат изтеглени номерата на машините за гласуване, които ще преминат удостоверяване
На преден план
Седем министри ще отговарят на въпроси на депутати в парламентарния контрол
Сфера
Общо 55 пожара са потушени в страната през изминалото денонощие
В детайли
С тържествена сесия Общинският съвет отбеляза 60-годишнината от обявяването на Каспичан за град
Основна линия
Тринадесет работодатели участваха в трудова борса в Ловеч
Контекст
Една от големите ни болки е продължаващата липса на Национална педиатрична болница, каза проф. Иван Литвиненко от БПА
Местен фокус
С ретро фото, разкази от миналото и изложба Етнографският комплекс в Ловеч посрещна посетителите във втория ден на Варошлийски вечери
В детайли
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган напусна централата на партията
На преден план
Министър Стоянова ще изиска разработчиците на системата за дигитализиране на документите на кандидат-водачите да приключат работа по-рано
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.