Начало Контекст Експерти от Регионалната здравна инспекция в Шумен съдействат за сдвояване на мобилен телефон и здравни досиета чрез приложението "еЗдраве"
10010
България

Експерти от Регионалната здравна инспекция в Шумен съдействат за сдвояване на мобилен телефон и здравни досиета чрез приложението "еЗдраве"

В изнесен пункт пред Областната администрация в Шумен експерти от Регионална здравна инспекция Шумен съдействат на граждани за сдвояване на електронни здравни досиета с мобилни телефони чрез приложението "еЗдраве".Той поясни, че има огромен интерес от страна на гражданите.

| 13 Септември 2024, 11:34 ч.
Експерти от Регионалната здравна инспекция в Шумен съдействат за сдвояване на мобилен телефон и здравни досиета чрез приложението
Експерти от Регионалната здравна инспекция в Шумен съдействат за сдвояване на мобилен телефон и здравни досиета чрез приложението "еЗдраве"
Снимка © БТА

В изнесен пункт пред Областната администрация в Шумен експерти от Регионална здравна инспекция Шумен съдействат на граждани за сдвояване на електронни здравни досиета с мобилни телефони чрез приложението "еЗдраве". Процесът по сдвояване е безплатен и бърз, заяви Петър Дилов, старши експерт в РЗИ - Шумен.

Българският народ е построил чудесни неща в Браила, заяви кметът на румънския град Виорел Драгомир. Днес той беше домакин на част от инициативите за честване на 155-годишнината на Българската академия на науките. 

В църквата "Възнесение Господне" в Браила архиепископът на Долен Дунав негово преосвещенство Касиан и представителят на Българската патриаршия в Букурещ протойерей Кирил Синев отслужиха молебен на румънски и български език, положени бяха венци на плочата в двора на храма, където през 1869 г. е създаден предшественикът на Академията - Българското книжовно дружество. Сред присъстващите бяха представители на БАН, посланикът на България в северната ни съседка Радко Влайков, генералният директор на Кирил Вълчев, представители на Асоциацията на българите в Браила „Христо Ботев“, на местната община и на Румънската академия (РА), с която вчера в Букурещ БАН

Областният управител на Велико Търново Ивайло Здравков и директорът на полицията в старата столица старши комисар  Димитър Машов обсъдиха подготовката на предстоящите парламентарни избори, съобщиха от пресцентъра на областната администрация. 

Срещата бе инициирана от областния управител, като целта му бе да провери на какъв етап е процесът по организация на вота. Старши комисар Машов увери, че подготовката вече е започнала и протича нормално. “Основната ни цел е да организираме провеждането на честни и прозрачни избори”, припомни областният управител. В отговор директорът на полицията обобщи, че неговите служители ще гарантират това. Той допълни също, че сигурността на целия процес ще бъде обезпечена от екипите на Областна дирекция (ОД) на МВР. “В Дирекцията създадохме и специален щаб във връзка с организацията на процеса, който ръководя лично. Такив

Днес не празнуваме само града, в който живеем, но и ценностите, които той олицетворява – надежда, вяра, любов и мъдрост. Тези добродетели са основата, върху която градим бъдещето на София. Това заяви кметът на София Васил Терзиев в словото си по време на церемонията по издигане знамето на столицата, която се състоя на площад "Свети Александър Невски" по повод Деня на София - 17 септември в присъствието на президента на България Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова.

Днес Православната църква почита светите великомъченици Надежда, Вяра, Любов и майка им София. На този ден градът, приел името на храма „Света София“ – Божията премъдрост, отбелязва своя празник.

Пред официалните гости на площада и гражданите Васил Терзиев заяви, че София е град с хилядолетна история, преживял много изпитания, но винаги се е възраждал по-силен, по-мъдър и по-готов

Имаме уверението от печатницата на Българската народна банка (БНБ), че доставената от тях хартия отговоря на изискванията. Това заяви на брифинг Росица Матева, заместник-председател и говорител на Централната избирателна комисия (ЦИК), която отговори на въпрос за доставяната хартия за машините за гласуване. 

„След промени в Изборния кодекс през декември 2022 г. е възложено на печатницата на Българската народна банка (БНБ) да доставя специализирана хартия, на която да поставя допълнителна защита, и която да се използва за гласуването на машини“, припомни тя. Росица Матева подчерта, че ЦИК е изискала и получила от „Сиела Норма“ като доставчик на машините, както и от „Смартматик“ като производител, изискванията за хартията, с която работят машините. Тези изисквания са изпратени незабавно на печатницата на БНБ, посочи тя. 

За да

Над 60 колекционерски стари коли бяха представени днес на изложението на ретро автомобили в Смолян. Парадът на ценните возила се провежда за втора година, организиран от Авто-мото ретро клуба в Смолян. "Фиат" от 1935 г. е най-старата кола, участваща в изложението.

Вниманието на познавачите бе привлечено от "Ситроен" DS 20 от 1972 г. – модел, познат от филмите с Луи дьо Фюнес. Сред изложените ретро автомобили присъстваха както коли от социалистическите заводи - "Москвич" 407 от 1963 г., "Варшава" 201 от 1963 г., така и такива западно производство. От старите коли от социалистическите марки по-издръжливи са Волгите, а от западните - "Мерцедес", "БМВ", "Ситроен", "Пежо", коментира Атанас Перфанов, автомобилен специалист.

Колекционирането на ретро автомобили е голяма страст за всички нас, каза Владимир Кехайов, председател на Авто-мото ретро клуба. Според него това хо

Той поясни, че има огромен интерес от страна на гражданите. "Успяваме да обслужим по 70-120 души на ден. Приложението е дигитализирано и е леснодостъпно за хора, които имат мобилни устройсва. Дава възможност за достъп до електронни рецепти, прегледи, хоспитализации", каза Дилов.

Гражданите могат да сдвоят електронното здравно досие с мобилното приложение "еЗдраве" и извън кампанията с мобилни пунктове в РЗИ - Шумен, в здравната каса и в Информационния център за обслужване, поясни Дилов.

Както съобщихме, електронното здравно досие дава достъп до лабораторни резултати, рецепти, болничен престой, информация за кръводарявания, медицински бележки. Всеки родител има достъп и до данните на своите деца. Освен това приложението изпраща информация за предстоящи прегледи, имунизации, активни направления.

Припомняме, че В Шумен 180 души са получили достъп до здравните си досиета чрез приложението "еЗдраве" в първите дни на кампанията на Регионалната здравна инспекция.

Локомотив на пътнически влак се запали до Чирпан, научи от пожарната.

следва 

Временна организация на движението е въведена по автомагистрала „Хемус“ след възникнало пътнотранспортно произшествие, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Шумен.

Водач на товарен автомобил „Фолксваген Крафтер“ със софийска регистрация се движил от Варна към Шумен. На около 200 метра след бензиностанция, на 363-ия километър, застигнал водач на тежкотоварен автомобил „МАН“ с варненска регистрация и го ударил в задната му част, след което в крайпътната канавка са се преобърнали двата камиона.

Те не пречат на движението, но има разпилян товар по трите ленти в платното за движение на автомагистралата. Временно, до почистването на участъка и заради извършване на оглед, движението се пренасочва през пътен възел Невша и по път I- 2 , като след Нови пазар водачите могат да се включат за движение по АМ „Хемус“.&nb

Трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) "Оряхово", "Никопол", ``Кардам`` и "Дуранкулак" с Румъния е интензивен на изход за товарни автомобили. Това съобщиха на сайта си от Главната дирекция "Гранична полиция" - МВР. Информацията е към 6:00 ч.

Поради извършване на основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движението и трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофар. С около 200 метра е удължен участъкът на Дунав мост в ремонт и се работи в отсечка с дължина повече от 400 метра, съобщиха вчера от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).

Трафикът на границите с Гърция, Република Сърбия, Република Северна Македония и Република Турция е нормален на всички ГКПП. 

Поредната нива с канабис е разкрита и унищожена в област Хасково, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Става въпрос за 36 растения с височина до 320 сантиметра, открити в землището на харманлийското село Смирненци. Насажденията са били култивирани, тъй като има следи, че са поливани, привързани към дървени колове и окопани.

Според проверката до момента все още не е известен собственикът на парцела, уточниха от полицията.

За по-малко от месец това е четвъртият случай, в който полицаите разкриват на територията на областта парцел със засаден канабис.

На 25 август т.г. при специализирана полицейска акция край село Георги Добрево, община Любимец, в гориста местност, служители на реда разкриха стопанство със 17 канабисови растения, израснали на височина между 3,2-4,2 метра. Бяха събрани данни, че растенията са отглеждани от двама мъже, които бя

През нощта над западната половина от страната облачността временно ще се разкъса и намалее, вятърът ще отслабне, в много райони до ясно и почти тихо време. Над Източна България облачността ще е значителна, на отделни места с валежи от дъжд  и ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Минималните температури ще са от 5°-6° на места по високите западни полета, до 17°-18° в югоизточните райони, в София – около 7°. Атмосферното налягане ще са задържи по-ниско от средното за месеца.

Утре преди обяд ще има повече слънчеви часове, но на отделни места главно в Югоизточна България ще превалява. След обяд облачността ще е значителна и до вечерта на много места в Западна и Централна България ще има валежи от дъжд. Вятърът в по-голямата част от страната ще остане от северозапад, в

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Конкурс за 118 вакантни длъжности обявиха от Националната гвардейска част
Конкурс за 118 вакантни длъжности обявиха от Националната гвардейска част (НГвЧ), съобщиха от Министерството на отбраната. Заповедта е на командира на военното формирование, като 1 ...
Силистра бе част от Национално шахматно турне "Асеневци"
Десетки деца от основните училища в Силистра участваха в открит урок по шахмат. Събитието се състоя в сградата на общинската администрация и бе част от националното шахматно турне ...
Парламентарната комисия по културата и медиите не прие на първо четене законопроекта за регистрация на чуждестранните агенти
Парламентарната комисия по културата и медиите не прие на първо четене законопроекта за регистрация на чуждестранните агенти. На днешното заседание „За“ гласуваха двама ...
Близо дванадесет милиона е бюджетът на Община Мизия за 2023 година
Финансовата рамка за миналата година на община Мизия за 2023 г. е в размер на 11 963 944 лв, а днес отчетът за разходването беше приет от Общинския съвет. В приходната част има по- ...
Общинският съвет в Камено отхвърли искането на концесионера на кариерата в с. Полски извор за разширяване на добива на инертни материали
Общинските съветници в Камено отхвърлиха искането на фирмата концесионер на кариерата в село Полски извор "Минерал Процесинг" ООД за разширяване на територията за добив на инертни ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Възможните терени, на които да се изгради нова концертна зала в София, бяха обсъдени на среща в президентството
Възможните терени, на които да се изгради нова концертна зала в София, така че тя да бъде достъпна за максимален брой любители на изкуството и да бъде съобразена със спецификите на ...
Обвиняем за закана с убийство и причиняване на телесна повреда на съпругата си е предаден на съд
Районна прокуратура – Видин внесе в съда обвинителен акт срещу 57-годишен мъж, привлечен като обвиняем за извършени от него в условията на домашно насилие престъпления, съобщ ...
Конкурс за 118 вакантни длъжности обявиха от Националната гвардейска част
Конкурс за 118 вакантни длъжности обявиха от Националната гвардейска част (НГвЧ), съобщиха от Министерството на отбраната. Заповедта е на командира на военното формирование, като 1 ...
Силистра бе част от Национално шахматно турне "Асеневци"
Десетки деца от основните училища в Силистра участваха в открит урок по шахмат. Събитието се състоя в сградата на общинската администрация и бе част от националното шахматно турне ...
Днес успях да се видя с двамата българи в Йемен, съобщи Елена Йончева
След дълго пътуване от столицата Сана до пристанищния град Ходейда днес успях да се видя с двамата българи в Йемен, съобщи българският евродепутат Елена Йончева. Те са се срещнали ...
Тикер в 19:26 ч.
Възможните терени, на които да се изгради нова концертна зала в София, така че т ...
Начало Контекст
10010
България

Експерти от Регионалната здравна инспекция в Шумен съдействат за сдвояване на мобилен телефон и здравни досиета чрез приложението "еЗдраве"

В изнесен пункт пред Областната администрация в Шумен експерти от Регионална здравна инспекция Шумен съдействат на граждани за сдвояване на електронни здравни досиета с мобилни телефони чрез приложението "еЗдраве".Той поясни, че има огромен интерес от страна на гражданите.

| 13 Септември 2024, 11:34 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Експерти от Регионалната здравна инспекция в Шумен съдействат за сдвояване на мобилен телефон и здравни досиета чрез приложението
Експерти от Регионалната здравна инспекция в Шумен съдействат за сдвояване на мобилен телефон и здравни досиета чрез приложението "еЗдраве"
Снимка © БТА

В изнесен пункт пред Областната администрация в Шумен експерти от Регионална здравна инспекция Шумен съдействат на граждани за сдвояване на електронни здравни досиета с мобилни телефони чрез приложението "еЗдраве". Процесът по сдвояване е безплатен и бърз, заяви Петър Дилов, старши експерт в РЗИ - Шумен.

Българският народ е построил чудесни неща в Браила, заяви кметът на румънския град Виорел Драгомир. Днес той беше домакин на част от инициативите за честване на 155-годишнината на Българската академия на науките. 

В църквата "Възнесение Господне" в Браила архиепископът на Долен Дунав негово преосвещенство Касиан и представителят на Българската патриаршия в Букурещ протойерей Кирил Синев отслужиха молебен на румънски и български език, положени бяха венци на плочата в двора на храма, където през 1869 г. е създаден предшественикът на Академията - Българското книжовно дружество. Сред присъстващите бяха представители на БАН, посланикът на България в северната ни съседка Радко Влайков, генералният директор на Кирил Вълчев, представители на Асоциацията на българите в Браила „Христо Ботев“, на местната община и на Румънската академия (РА), с която вчера в Букурещ БАН

Областният управител на Велико Търново Ивайло Здравков и директорът на полицията в старата столица старши комисар  Димитър Машов обсъдиха подготовката на предстоящите парламентарни избори, съобщиха от пресцентъра на областната администрация. 

Срещата бе инициирана от областния управител, като целта му бе да провери на какъв етап е процесът по организация на вота. Старши комисар Машов увери, че подготовката вече е започнала и протича нормално. “Основната ни цел е да организираме провеждането на честни и прозрачни избори”, припомни областният управител. В отговор директорът на полицията обобщи, че неговите служители ще гарантират това. Той допълни също, че сигурността на целия процес ще бъде обезпечена от екипите на Областна дирекция (ОД) на МВР. “В Дирекцията създадохме и специален щаб във връзка с организацията на процеса, който ръководя лично. Такив

Днес не празнуваме само града, в който живеем, но и ценностите, които той олицетворява – надежда, вяра, любов и мъдрост. Тези добродетели са основата, върху която градим бъдещето на София. Това заяви кметът на София Васил Терзиев в словото си по време на церемонията по издигане знамето на столицата, която се състоя на площад "Свети Александър Невски" по повод Деня на София - 17 септември в присъствието на президента на България Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова.

Днес Православната църква почита светите великомъченици Надежда, Вяра, Любов и майка им София. На този ден градът, приел името на храма „Света София“ – Божията премъдрост, отбелязва своя празник.

Пред официалните гости на площада и гражданите Васил Терзиев заяви, че София е град с хилядолетна история, преживял много изпитания, но винаги се е възраждал по-силен, по-мъдър и по-готов

Имаме уверението от печатницата на Българската народна банка (БНБ), че доставената от тях хартия отговоря на изискванията. Това заяви на брифинг Росица Матева, заместник-председател и говорител на Централната избирателна комисия (ЦИК), която отговори на въпрос за доставяната хартия за машините за гласуване. 

„След промени в Изборния кодекс през декември 2022 г. е възложено на печатницата на Българската народна банка (БНБ) да доставя специализирана хартия, на която да поставя допълнителна защита, и която да се използва за гласуването на машини“, припомни тя. Росица Матева подчерта, че ЦИК е изискала и получила от „Сиела Норма“ като доставчик на машините, както и от „Смартматик“ като производител, изискванията за хартията, с която работят машините. Тези изисквания са изпратени незабавно на печатницата на БНБ, посочи тя. 

За да

Над 60 колекционерски стари коли бяха представени днес на изложението на ретро автомобили в Смолян. Парадът на ценните возила се провежда за втора година, организиран от Авто-мото ретро клуба в Смолян. "Фиат" от 1935 г. е най-старата кола, участваща в изложението.

Вниманието на познавачите бе привлечено от "Ситроен" DS 20 от 1972 г. – модел, познат от филмите с Луи дьо Фюнес. Сред изложените ретро автомобили присъстваха както коли от социалистическите заводи - "Москвич" 407 от 1963 г., "Варшава" 201 от 1963 г., така и такива западно производство. От старите коли от социалистическите марки по-издръжливи са Волгите, а от западните - "Мерцедес", "БМВ", "Ситроен", "Пежо", коментира Атанас Перфанов, автомобилен специалист.

Колекционирането на ретро автомобили е голяма страст за всички нас, каза Владимир Кехайов, председател на Авто-мото ретро клуба. Според него това хо

Той поясни, че има огромен интерес от страна на гражданите. "Успяваме да обслужим по 70-120 души на ден. Приложението е дигитализирано и е леснодостъпно за хора, които имат мобилни устройсва. Дава възможност за достъп до електронни рецепти, прегледи, хоспитализации", каза Дилов.

Гражданите могат да сдвоят електронното здравно досие с мобилното приложение "еЗдраве" и извън кампанията с мобилни пунктове в РЗИ - Шумен, в здравната каса и в Информационния център за обслужване, поясни Дилов.

Както съобщихме, електронното здравно досие дава достъп до лабораторни резултати, рецепти, болничен престой, информация за кръводарявания, медицински бележки. Всеки родител има достъп и до данните на своите деца. Освен това приложението изпраща информация за предстоящи прегледи, имунизации, активни направления.

Припомняме, че В Шумен 180 души са получили достъп до здравните си досиета чрез приложението "еЗдраве" в първите дни на кампанията на Регионалната здравна инспекция.

Локомотив на пътнически влак се запали до Чирпан, научи от пожарната.

следва 

Временна организация на движението е въведена по автомагистрала „Хемус“ след възникнало пътнотранспортно произшествие, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Шумен.

Водач на товарен автомобил „Фолксваген Крафтер“ със софийска регистрация се движил от Варна към Шумен. На около 200 метра след бензиностанция, на 363-ия километър, застигнал водач на тежкотоварен автомобил „МАН“ с варненска регистрация и го ударил в задната му част, след което в крайпътната канавка са се преобърнали двата камиона.

Те не пречат на движението, но има разпилян товар по трите ленти в платното за движение на автомагистралата. Временно, до почистването на участъка и заради извършване на оглед, движението се пренасочва през пътен възел Невша и по път I- 2 , като след Нови пазар водачите могат да се включат за движение по АМ „Хемус“.&nb

Трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) "Оряхово", "Никопол", ``Кардам`` и "Дуранкулак" с Румъния е интензивен на изход за товарни автомобили. Това съобщиха на сайта си от Главната дирекция "Гранична полиция" - МВР. Информацията е към 6:00 ч.

Поради извършване на основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движението и трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофар. С около 200 метра е удължен участъкът на Дунав мост в ремонт и се работи в отсечка с дължина повече от 400 метра, съобщиха вчера от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).

Трафикът на границите с Гърция, Република Сърбия, Република Северна Македония и Република Турция е нормален на всички ГКПП. 

Поредната нива с канабис е разкрита и унищожена в област Хасково, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Става въпрос за 36 растения с височина до 320 сантиметра, открити в землището на харманлийското село Смирненци. Насажденията са били култивирани, тъй като има следи, че са поливани, привързани към дървени колове и окопани.

Според проверката до момента все още не е известен собственикът на парцела, уточниха от полицията.

За по-малко от месец това е четвъртият случай, в който полицаите разкриват на територията на областта парцел със засаден канабис.

На 25 август т.г. при специализирана полицейска акция край село Георги Добрево, община Любимец, в гориста местност, служители на реда разкриха стопанство със 17 канабисови растения, израснали на височина между 3,2-4,2 метра. Бяха събрани данни, че растенията са отглеждани от двама мъже, които бя

През нощта над западната половина от страната облачността временно ще се разкъса и намалее, вятърът ще отслабне, в много райони до ясно и почти тихо време. Над Източна България облачността ще е значителна, на отделни места с валежи от дъжд  и ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Минималните температури ще са от 5°-6° на места по високите западни полета, до 17°-18° в югоизточните райони, в София – около 7°. Атмосферното налягане ще са задържи по-ниско от средното за месеца.

Утре преди обяд ще има повече слънчеви часове, но на отделни места главно в Югоизточна България ще превалява. След обяд облачността ще е значителна и до вечерта на много места в Западна и Централна България ще има валежи от дъжд. Вятърът в по-голямата част от страната ще остане от северозапад, в

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Конкурс за 118 вакантни длъжности обявиха от Националната гвардейска част
Силистра бе част от Национално шахматно турне "Асеневци"
Парламентарната комисия по културата и медиите не прие на първо четене законопроекта за регистрация на чуждестранните агенти
Близо дванадесет милиона е бюджетът на Община Мизия за 2023 година
Общинският съвет в Камено отхвърли искането на концесионера на кариерата в с. Полски извор за разширяване на добива на инертни материали
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
На преден план
Възможните терени, на които да се изгради нова концертна зала в София, бяха обсъдени на среща в президентството
В детайли
Обвиняем за закана с убийство и причиняване на телесна повреда на съпругата си е предаден на съд
Контекст
Конкурс за 118 вакантни длъжности обявиха от Националната гвардейска част
Контекст
Силистра бе част от Национално шахматно турне "Асеневци"
В детайли
Днес успях да се видя с двамата българи в Йемен, съобщи Елена Йончева
Местен фокус
Седем мъже от престъпна група за продажба на фалшиви стоки са с повдигнати обвинения, съобщиха от Окръжна прокуратура - Хасково
Контекст
Парламентарната комисия по културата и медиите не прие на първо четене законопроекта за регистрация на чуждестранните агенти
Сфера
Община Ивайловград е реализирала над 832 хил. лв. приходи от общинско имущество през 2023 г., показва отчет на местната администрация
Местен фокус
Полицаи и еколози съдействаха за спасяването на поен лебед в Сливен
На преден план
От ЦИК отхвърлиха твърденията, че хартията, използвана за машинно гласуване, не съответства на изискванията на хартията за принтерите
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.