Начало В детайли Елхово ще се включи в националната кампания "Да изчистим България заедно"
9981
България

Елхово ще се включи в националната кампания "Да изчистим България заедно"

Елхово за поредна година ще се включи в националната кампания на бТВ "Да изчистим България заедно".В екоакцията на 14 септември ще се включат служители на държавни и общински администрации, учители и ученици от училища в града, детски градини, социални заведения, съобщиха от пресцентъра на местната управа.

| 13 Септември 2024, 11:45 ч.
Елхово ще се включи в националната кампания
Елхово ще се включи в националната кампания "Да изчистим България заедно"
Снимка © БТА

Елхово за поредна година ще се включи в националната кампания на бТВ "Да изчистим България заедно". В екоакцията на 14 септември ще се включат служители на държавни и общински администрации, учители и ученици от училища в града, детски градини, социални заведения, съобщиха от пресцентъра на местната управа.

Това е един ресор точно подходящ за това, което пишем за България в нашите програми, коментира пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка с определения за Екатерина Захариева ресор в Европейската комисия (ЕК). 

На първо място и в нейната предизборна кампания се говореше, че конкурентоспособността на Европа спрямо Америка и Китай трябва да се завиши и именно на нашия комисар се дава този ресор, допълни Борисов. 

Голяма благодарност, защото в тези пет години, които идват, при една добра работа с редовни правителства, България може да направи много. Тук се отчита, че суперкомпютърът е в България, че има огромна ИТ общност и това, което направихме в институтите и образованието, е нещо изключително важно, каза още Бойко Борисов. 

Акция за насърчаване на разделното събиране и рециклиране на отпадъци от хартия, картон и пластмаса организира община Харманли под надслов „Заедно за природата“, съобщиха от пресслужбата на местната администрация. 

Този четвъртък от общинско дружество „Екоресурс- Харманли" канят всички деца, ученици и техните родители да участват в екоинициативата. В нея всеки, който предаде поне два килограма пластмаса и хартия ще получи награда, допълват от администрацията.

Предаването на материалите за рециклиране ще става в два мобилни пункта, разположени на различни места на територията на града. Отпадъците ще бъдат извозени до сепариращата инсталация за предварително третиране на регионално депо в Харманли, където ще се сортират и балират по класове. Непотребните опаковки, стари вестници и тетрадки ще постъпят за рециклиране и ще бъдат превърнати в суровини з

На 15 септември 1959 г. Никита Хрушчов става първият съветски лидер посетил Съединените американски щати. Визитата, която продължава до 27 септември, е във връзка с редовната сесия на Общото събрание на ООН. По време на посещението Никита Хрушчов няколко пъти се среща с президента на САЩ Дуайт Айзенхауер, гостува на сенатори в Конгреса, полемира с представители на профсъюзите и индустриалците и се запознава с холивудски знаменитости.

В рамките на двуседмичната визита съветският лидер посещава столицата Вашингтон, мегаполиса Ню Йорк, щата Айова известен като „центъра на царевицата“, както и Лос Анджелис и Холивуд на Западното крайбрежие, където прекарва 8 дни.

В съвместно комюнике, разпространено на 28 септември, двете страни заявяват, че е необходимо да се решат неурегулираните спорни въпроси без използването на сила, с мирни средства, ч

Агенцията "Пътна инфраструктура" (АПИ) апелира към Столичната община (СО) за по-бързи и адекватни действия при решаването на всички въпроси около надлеза при детелината на бул. „България“ и Софийския околовръстен път в посока от бул. „Братя Бъкстон“ към кв. „Бояна“, съобщиха от АПИ. С всеки изминал ден, след края на летните отпуски и началото на новата учебна година, трафикът в София нараства и затова е важно час по-скоро да се приложат работещи решения в полза на гражданите, отбелязват от Агенцията.

АПИ е готова да помогне на Столичната община и както обеща, изготви и одобри заповед за въвеждането на временна организация на движение, с която преминаването под моста да бъде възстановено преди началото на учебната година, се посочва в съобщението. В него се припомня, че на база на техническия доклад, разработен по поръчка на СО, АПИ  е из

Обществено обсъждане за параметрите на два кредита от фонд „Флаг“ за проект "Мобилност и зелен транспорт в общините Враца и Монтана" се проведе в Община Монтана.

На общественото обсъждане зам.-кметът Тихомир Антонов представи резюме на проекта и съобщи, че Община Монтана вече има договор за доставка на шест електрически автобуса и монтаж на осем зарядни станции за тях.

Проектът е част от Националния план за възстановяване и устойчивост и цели подкрепа на устойчивата градска мобилност и екосъобразния транспорт в региона. Той е с продължителност 24 месеца и е на обща стойност 11 113 229,97 лева за общините Враца и Монтана. За Община Монтана стойността на инвестицията е 4 703 290,26 лева, от които 3 520 197,23 лева е безвъзмездната финансова помощ и 1 183 093,03 лева са собствено финансиране.

Кредитите ще бъдат използвани за изпълнение на собственото фина

По време на кампанията всеки може да се включи в почистването на територии за обществено ползване като междублокови пространства, паркове, градини. Осигурени са необходимите материали - найлонови чували и ръкавици. Създадена е и организация за извозване и депониране на събраните отпадъци.

Надсловът на тазгодишното 12-о издание на доброволческата инициатива е "Да преобърнем играта!". В досегашните кампании са участвали близо 3 102 000 доброволци. Заедно те са събрали близо 100 хил. тона отпадъци и са почистили 28 800 нерегламентирани сметища и замърсени зони в цялата страна, посочват от „Би Ти Ви медия груп“.

По време на днешните консултации парламентарно представените в 50-ото Народно събрание партии постигнаха съгласие за съставите на секционните избирателни комисии (СИК) в Стара Загора за предсрочните парламентарни избори, насрочени за 27 октомври. Срещата между шестте партии и коалиции беше ръководена от секретаря на местната администрация Николай Диков.

На територията на oбщина Стара Загора ще бъдат сформирани 214 избирателни секции. От тях девет избирателни секции - в лечебни заведения, домове за стари хора и други специализирани институции за предоставяне на социални услуги, в местата за задържане и др. в т.ч. и три подвижни за хора с увреждания.

Общият брой на членовете на СИК е 1816 души. Ще бъдат образувани 160 секции с над 500 избиратели, за които СИК е в деветчленен състав и 54 секции, за които СИК са в състав от седем членове.

Представителите на партиите и

Община Ивайловград е реализирала приходи в размер на 832 288 лева от разпореждане с общинско имущество през 2023 година, което е 107 процента от планираното. Това показва отчет на местната администрация, който бе разгледан и приет на заседание на Общинския съвет днес.

Органът на местното самоуправление разисква и гласува по общо 24 точки в дневния ред. Както  писа, повечето бяха свързани с общинската собственост.

Съгласно приетия документ, най-много в местната хазна са влезлите средства от наеми на земи – половин милион лева. Други пера с приходи над 100 000 лева са от отдаване на имущество под наем – 114 000 лева, и от концесии – 107 600 лева. За предходната 2022 година приходите са били 883 799 лева.

Общината разполага с 47 000 декара пасища, мери и ливади и още толкова площи ниви и орна земя. На територията има 115 язовири, но липсв

Стара Загора ще отбележи годишнината от обявяването на независимостта на България на 22 септември с полагане на венци и цветя пред Паметника на загиналите във войните старозагорци. Ритуалът в парк „Александър Стамболийски“ ще започне в 10:30 часа. Това съобщиха от местната администрация на официалния си сайт. 

В ритуала ще участват почетният караул и знаменната група от Втора Тунджанска механизирана бригада, както и Общинският духов оркестър. Водещ на церемонията ще бъде актьорът Ивелин Керанов.

По повод празника на площада пред общината ще има празничен концерт на творчески формации при Народно читалище „Св. Климент Охридски 1858“.

Припомняме, че на 16 септември с поднасяне на венци и цветя старозагорци отбелязаха 149-ата годишнина от Старозагорското въстание.

Имаме уверението от печатницата на Българската народна банка (БНБ), че доставената от тях хартия отговоря на изискванията. Това заяви на брифинг Росица Матева, заместник-председател и говорител на Централната избирателна комисия (ЦИК), която отговори на въпрос за доставяната хартия за машините за гласуване. 

„След промени в Изборния кодекс през декември 2022 г. е възложено на печатницата на Българската народна банка (БНБ) да доставя специализирана хартия, на която да поставя допълнителна защита, и която да се използва за гласуването на машини“, припомни тя. Росица Матева подчерта, че ЦИК е изискала и получила от „Сиела Норма“ като доставчик на машините, както и от „Смартматик“ като производител, изискванията за хартията, с която работят машините. Тези изисквания са изпратени незабавно на печатницата на БНБ, посочи тя. 

За да

Община Нови пазар ще получи безвъзмездна финансова помощ на стойност 2 312 438 лева за основен ремонт и реконструкция на част от водоснабдителните системи на населени места на територията си, съобщи Павлин Владимиров, който отговаря за връзките с обществеността на Община Нови пазар.

Договор е подписан с Държавен фонд „Земеделие” за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г. С реализирането на проекта ще се извърши основен ремонт и реконструкция на част от водоснабдителните системи на селища на територията на община Нови пазар, съгласно изискванията на Закона за устройство на територията и подзаконовите нормативни актове по неговото прилагане, допълват от местната администрация.

При определяне на обхвата на строителството са избрани улици, където загубите на вода са най-големи, повредите на

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Седем мъже от престъпна група за продажба на фалшиви стоки са с повдигнати обвинения, съобщиха от Окръжна прокуратура - Хасково
Окръжна прокуратура - Хасково повдигна обвинения на седем мъже за участието им в организирана престъпна група за продажба на стоки на световни търговски марки без съгласието на пра ...
Полицаи и еколози съдействаха за спасяването на поен лебед в Сливен
Служители на участък "Надежда" към Районното управление на полицията в Сливен са оказали съдействие при спасяване на дива птица. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР. Птицат ...
Надяваме се до 30 октомври да подготвим предложение за законодателно транспониране на директивата за адекватни минимални заплати в ЕС, каза министър Ивайло Иванов
Надяваме се до 30 октомври да подготвим предложение за законодателно транспониране на директивата за адекватни минимални заплати в Европейския съюз (ЕС), каза служебният министър н ...
Нов модерен компютърен томограф ще заработи от следващия месец в Многопрофилната болница за активно лечение в Мездра
Нов модерен компютърен томограф (скенер) има Многопрофилната болница за активно лечение в гр. Мездра - „МБАЛ – Мездра“, съобщиха от Община Мездра. Скенерът е заку ...
Не приемам упрека, че три години сме бездействали в Комисията за противодействие на корупцията, заяви Антон Славчев
Не приемам упрека, че три години сме бездействали в Комисията за противодействие на корупцията, заяви изпълняващият функциите председател на комисията Антон Славчев по време на деб ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Конкурс за 118 вакантни длъжности обявиха от Националната гвардейска част
Конкурс за 118 вакантни длъжности обявиха от Националната гвардейска част (НГвЧ), съобщиха от Министерството на отбраната. Заповедта е на командира на военното формирование, като 1 ...
Силистра бе част от Национално шахматно турне "Асеневци"
Десетки деца от основните училища в Силистра участваха в открит урок по шахмат. Събитието се състоя в сградата на общинската администрация и бе част от националното шахматно турне ...
Днес успях да се видя с двамата българи в Йемен, съобщи Елена Йончева
След дълго пътуване от столицата Сана до пристанищния град Ходейда днес успях да се видя с двамата българи в Йемен, съобщи българският евродепутат Елена Йончева. Те са се срещнали ...
Седем мъже от престъпна група за продажба на фалшиви стоки са с повдигнати обвинения, съобщиха от Окръжна прокуратура - Хасково
Окръжна прокуратура - Хасково повдигна обвинения на седем мъже за участието им в организирана престъпна група за продажба на стоки на световни търговски марки без съгласието на пра ...
Парламентарната комисия по културата и медиите не прие на първо четене законопроекта за регистрация на чуждестранните агенти
Парламентарната комисия по културата и медиите не прие на първо четене законопроекта за регистрация на чуждестранните агенти. На днешното заседание „За“ гласуваха двама ...
Тикер в 19:04 ч.
Конкурс за 118 вакантни длъжности обявиха от Националната гвардейска част (НГвЧ) ...
Начало В детайли
9981
България

Елхово ще се включи в националната кампания "Да изчистим България заедно"

Елхово за поредна година ще се включи в националната кампания на бТВ "Да изчистим България заедно".В екоакцията на 14 септември ще се включат служители на държавни и общински администрации, учители и ученици от училища в града, детски градини, социални заведения, съобщиха от пресцентъра на местната управа.

| 13 Септември 2024, 11:45 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Елхово ще се включи в националната кампания
Елхово ще се включи в националната кампания "Да изчистим България заедно"
Снимка © БТА

Елхово за поредна година ще се включи в националната кампания на бТВ "Да изчистим България заедно". В екоакцията на 14 септември ще се включат служители на държавни и общински администрации, учители и ученици от училища в града, детски градини, социални заведения, съобщиха от пресцентъра на местната управа.

Това е един ресор точно подходящ за това, което пишем за България в нашите програми, коментира пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка с определения за Екатерина Захариева ресор в Европейската комисия (ЕК). 

На първо място и в нейната предизборна кампания се говореше, че конкурентоспособността на Европа спрямо Америка и Китай трябва да се завиши и именно на нашия комисар се дава този ресор, допълни Борисов. 

Голяма благодарност, защото в тези пет години, които идват, при една добра работа с редовни правителства, България може да направи много. Тук се отчита, че суперкомпютърът е в България, че има огромна ИТ общност и това, което направихме в институтите и образованието, е нещо изключително важно, каза още Бойко Борисов. 

Акция за насърчаване на разделното събиране и рециклиране на отпадъци от хартия, картон и пластмаса организира община Харманли под надслов „Заедно за природата“, съобщиха от пресслужбата на местната администрация. 

Този четвъртък от общинско дружество „Екоресурс- Харманли" канят всички деца, ученици и техните родители да участват в екоинициативата. В нея всеки, който предаде поне два килограма пластмаса и хартия ще получи награда, допълват от администрацията.

Предаването на материалите за рециклиране ще става в два мобилни пункта, разположени на различни места на територията на града. Отпадъците ще бъдат извозени до сепариращата инсталация за предварително третиране на регионално депо в Харманли, където ще се сортират и балират по класове. Непотребните опаковки, стари вестници и тетрадки ще постъпят за рециклиране и ще бъдат превърнати в суровини з

На 15 септември 1959 г. Никита Хрушчов става първият съветски лидер посетил Съединените американски щати. Визитата, която продължава до 27 септември, е във връзка с редовната сесия на Общото събрание на ООН. По време на посещението Никита Хрушчов няколко пъти се среща с президента на САЩ Дуайт Айзенхауер, гостува на сенатори в Конгреса, полемира с представители на профсъюзите и индустриалците и се запознава с холивудски знаменитости.

В рамките на двуседмичната визита съветският лидер посещава столицата Вашингтон, мегаполиса Ню Йорк, щата Айова известен като „центъра на царевицата“, както и Лос Анджелис и Холивуд на Западното крайбрежие, където прекарва 8 дни.

В съвместно комюнике, разпространено на 28 септември, двете страни заявяват, че е необходимо да се решат неурегулираните спорни въпроси без използването на сила, с мирни средства, ч

Агенцията "Пътна инфраструктура" (АПИ) апелира към Столичната община (СО) за по-бързи и адекватни действия при решаването на всички въпроси около надлеза при детелината на бул. „България“ и Софийския околовръстен път в посока от бул. „Братя Бъкстон“ към кв. „Бояна“, съобщиха от АПИ. С всеки изминал ден, след края на летните отпуски и началото на новата учебна година, трафикът в София нараства и затова е важно час по-скоро да се приложат работещи решения в полза на гражданите, отбелязват от Агенцията.

АПИ е готова да помогне на Столичната община и както обеща, изготви и одобри заповед за въвеждането на временна организация на движение, с която преминаването под моста да бъде възстановено преди началото на учебната година, се посочва в съобщението. В него се припомня, че на база на техническия доклад, разработен по поръчка на СО, АПИ  е из

Обществено обсъждане за параметрите на два кредита от фонд „Флаг“ за проект "Мобилност и зелен транспорт в общините Враца и Монтана" се проведе в Община Монтана.

На общественото обсъждане зам.-кметът Тихомир Антонов представи резюме на проекта и съобщи, че Община Монтана вече има договор за доставка на шест електрически автобуса и монтаж на осем зарядни станции за тях.

Проектът е част от Националния план за възстановяване и устойчивост и цели подкрепа на устойчивата градска мобилност и екосъобразния транспорт в региона. Той е с продължителност 24 месеца и е на обща стойност 11 113 229,97 лева за общините Враца и Монтана. За Община Монтана стойността на инвестицията е 4 703 290,26 лева, от които 3 520 197,23 лева е безвъзмездната финансова помощ и 1 183 093,03 лева са собствено финансиране.

Кредитите ще бъдат използвани за изпълнение на собственото фина

По време на кампанията всеки може да се включи в почистването на територии за обществено ползване като междублокови пространства, паркове, градини. Осигурени са необходимите материали - найлонови чували и ръкавици. Създадена е и организация за извозване и депониране на събраните отпадъци.

Надсловът на тазгодишното 12-о издание на доброволческата инициатива е "Да преобърнем играта!". В досегашните кампании са участвали близо 3 102 000 доброволци. Заедно те са събрали близо 100 хил. тона отпадъци и са почистили 28 800 нерегламентирани сметища и замърсени зони в цялата страна, посочват от „Би Ти Ви медия груп“.

По време на днешните консултации парламентарно представените в 50-ото Народно събрание партии постигнаха съгласие за съставите на секционните избирателни комисии (СИК) в Стара Загора за предсрочните парламентарни избори, насрочени за 27 октомври. Срещата между шестте партии и коалиции беше ръководена от секретаря на местната администрация Николай Диков.

На територията на oбщина Стара Загора ще бъдат сформирани 214 избирателни секции. От тях девет избирателни секции - в лечебни заведения, домове за стари хора и други специализирани институции за предоставяне на социални услуги, в местата за задържане и др. в т.ч. и три подвижни за хора с увреждания.

Общият брой на членовете на СИК е 1816 души. Ще бъдат образувани 160 секции с над 500 избиратели, за които СИК е в деветчленен състав и 54 секции, за които СИК са в състав от седем членове.

Представителите на партиите и

Община Ивайловград е реализирала приходи в размер на 832 288 лева от разпореждане с общинско имущество през 2023 година, което е 107 процента от планираното. Това показва отчет на местната администрация, който бе разгледан и приет на заседание на Общинския съвет днес.

Органът на местното самоуправление разисква и гласува по общо 24 точки в дневния ред. Както  писа, повечето бяха свързани с общинската собственост.

Съгласно приетия документ, най-много в местната хазна са влезлите средства от наеми на земи – половин милион лева. Други пера с приходи над 100 000 лева са от отдаване на имущество под наем – 114 000 лева, и от концесии – 107 600 лева. За предходната 2022 година приходите са били 883 799 лева.

Общината разполага с 47 000 декара пасища, мери и ливади и още толкова площи ниви и орна земя. На територията има 115 язовири, но липсв

Стара Загора ще отбележи годишнината от обявяването на независимостта на България на 22 септември с полагане на венци и цветя пред Паметника на загиналите във войните старозагорци. Ритуалът в парк „Александър Стамболийски“ ще започне в 10:30 часа. Това съобщиха от местната администрация на официалния си сайт. 

В ритуала ще участват почетният караул и знаменната група от Втора Тунджанска механизирана бригада, както и Общинският духов оркестър. Водещ на церемонията ще бъде актьорът Ивелин Керанов.

По повод празника на площада пред общината ще има празничен концерт на творчески формации при Народно читалище „Св. Климент Охридски 1858“.

Припомняме, че на 16 септември с поднасяне на венци и цветя старозагорци отбелязаха 149-ата годишнина от Старозагорското въстание.

Имаме уверението от печатницата на Българската народна банка (БНБ), че доставената от тях хартия отговоря на изискванията. Това заяви на брифинг Росица Матева, заместник-председател и говорител на Централната избирателна комисия (ЦИК), която отговори на въпрос за доставяната хартия за машините за гласуване. 

„След промени в Изборния кодекс през декември 2022 г. е възложено на печатницата на Българската народна банка (БНБ) да доставя специализирана хартия, на която да поставя допълнителна защита, и която да се използва за гласуването на машини“, припомни тя. Росица Матева подчерта, че ЦИК е изискала и получила от „Сиела Норма“ като доставчик на машините, както и от „Смартматик“ като производител, изискванията за хартията, с която работят машините. Тези изисквания са изпратени незабавно на печатницата на БНБ, посочи тя. 

За да

Община Нови пазар ще получи безвъзмездна финансова помощ на стойност 2 312 438 лева за основен ремонт и реконструкция на част от водоснабдителните системи на населени места на територията си, съобщи Павлин Владимиров, който отговаря за връзките с обществеността на Община Нови пазар.

Договор е подписан с Държавен фонд „Земеделие” за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г. С реализирането на проекта ще се извърши основен ремонт и реконструкция на част от водоснабдителните системи на селища на територията на община Нови пазар, съгласно изискванията на Закона за устройство на територията и подзаконовите нормативни актове по неговото прилагане, допълват от местната администрация.

При определяне на обхвата на строителството са избрани улици, където загубите на вода са най-големи, повредите на

Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Седем мъже от престъпна група за продажба на фалшиви стоки са с повдигнати обвинения, съобщиха от Окръжна прокуратура - Хасково
Полицаи и еколози съдействаха за спасяването на поен лебед в Сливен
Надяваме се до 30 октомври да подготвим предложение за законодателно транспониране на директивата за адекватни минимални заплати в ЕС, каза министър Ивайло Иванов
Нов модерен компютърен томограф ще заработи от следващия месец в Многопрофилната болница за активно лечение в Мездра
Не приемам упрека, че три години сме бездействали в Комисията за противодействие на корупцията, заяви Антон Славчев
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Контекст
Конкурс за 118 вакантни длъжности обявиха от Националната гвардейска част
Контекст
Силистра бе част от Национално шахматно турне "Асеневци"
В детайли
Днес успях да се видя с двамата българи в Йемен, съобщи Елена Йончева
Местен фокус
Седем мъже от престъпна група за продажба на фалшиви стоки са с повдигнати обвинения, съобщиха от Окръжна прокуратура - Хасково
Контекст
Парламентарната комисия по културата и медиите не прие на първо четене законопроекта за регистрация на чуждестранните агенти
Сфера
Община Ивайловград е реализирала над 832 хил. лв. приходи от общинско имущество през 2023 г., показва отчет на местната администрация
Местен фокус
Полицаи и еколози съдействаха за спасяването на поен лебед в Сливен
На преден план
От ЦИК отхвърлиха твърденията, че хартията, използвана за машинно гласуване, не съответства на изискванията на хартията за принтерите
В детайли
Шумен ще отбележи Деня на независимостта с концерти и пресъздаване на исторически събития от 22 септември 1908 г.
На преден план
Общинският съвет в Грамада подкрепи придобиването на поземлен имот от близо 6 декара в общинския център
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.