Начало В детайли Пет противопожарни екипа са насочени към Трета авиационна база "Граф Игнатиево"
12032
България

Пет противопожарни екипа са насочени към Трета авиационна база "Граф Игнатиево"

Пет противопожарни екипа са насочени към Трета авиационна база "Граф Игнатиево".Това съобщиха от пресцентъра на Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в Пловдив.

| 13 Септември 2024, 13:36 ч.
Пет противопожарни екипа са насочени към Трета авиационна база
Пет противопожарни екипа са насочени към Трета авиационна база "Граф Игнатиево"
Снимка © БТА

Пет противопожарни екипа са насочени към Трета авиационна база "Граф Игнатиево". Това съобщиха от пресцентъра на Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в Пловдив.

Окончателният състав и водачите на листи на коалиция „БСП - Обединена Левица“ за предстоящите парламентарни избори ще станат ясни до края на седмицата. Това съобщи изпълняващият функциите председател на БСП Атанас Зафиров на пресконференция в централата на партията. 

Той посочи, че процесът по структуриране на лявото обединение продължава активно и вече са на етап финализиране на предизборната програма и на кандидатдепутатските листи.

Мая Манолова, председател на партия „Изправи се, България“, каза, че няма да участва в листите на „БСП - Обединена Левица“ за предстоящия вот. Няма да бъда нито водач на листа, нито ще участвам в листа на лявото обединение, заяви тя. 

Манолова посочи, че "Изправи се, България" участва в това обединение, за да върне доверието в левицата, да се направи силно представителството в следващия

Стара Загора ще отбележи годишнината от обявяването на независимостта на България на 22 септември с полагане на венци и цветя пред Паметника на загиналите във войните старозагорци. Ритуалът в парк „Александър Стамболийски“ ще започне в 10:30 часа. Това съобщиха от местната администрация на официалния си сайт. 

В ритуала ще участват почетният караул и знаменната група от Втора Тунджанска механизирана бригада, както и Общинският духов оркестър. Водещ на церемонията ще бъде актьорът Ивелин Керанов.

По повод празника на площада пред общината ще има празничен концерт на творчески формации при Народно читалище „Св. Климент Охридски 1858“.

Припомняме, че на 16 септември с поднасяне на венци и цветя старозагорци отбелязаха 149-ата годишнина от Старозагорското въстание.

Ресорът на Екатерина Захариева като еврокомисар е много перспективен. Това заяви служебният министър-председател Димитър Главчев в началото на днешното правителствено заседание, коментирайки ресора „Стартъпи, изследвания и иновации“, който бе отреден за българския еврокомисар Екатерина Захариева. 

„Изключително актуален ресор в Европейския съюз и България. Аз съм на мнение, че ресорът се определя от еврокомисаря, а не обратното. Аз съм убеден, че Екатерина Захариева ще докаже и този път възможностите си“, посочи Главчев. 

Той пожела успех при предстоящото съгласно процедурата изслушване пред Европейския парламент и съответните комисии. 

Вчера председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен представи проектоструктурата на новата Европейска комисия. 

Ако компаниите не адаптират корабите си към новите изисквания и екостандарти, ще отпаднат от пазара, каза днес капитан Станислав Стоянов, председател на УС на Българската асоциация на морските капитани (БАМК) преди откриването на международния форум "Глобален компас" във Варна. Във фокуса на дискусиите, освен новите тенденции в корабоплаването, е морското образование, както и развитието на цялата синя индустрия. Форумът е организиран от БАМК и е под патронажа на президента на България Румен Радев. В него участват представители на международни морски организации, бизнеса, на академичната общност. Съорганизатор на "Глобален компас" е кметът на Варна Благомир Коцев, който поздрави гостите. От името на президента поздравителен адрес поднесе неговият съветник по военната сигурност вицеадмирал Митко Петев.

Вече има много нови изисквания както към корабите, така и към екипажите, допъл

Данните показват, че всеки пети българин е получил подкрепа от Европейския социален фонд през последните седем години, съобщи Ивайло Иванов, служебен министър на труда и социалната политика на откриването на форума „Европа е с мен“, организиран от Управляващия орган на Програма „Развитие на човешките ресурси“.

Конференцията е под надслов „Новите технологии – поглед към бъдещето“ и има за цел да представи влиянието на дигиталната трансформация върху приоритетите на Програма „Развитие на човешките ресурси“ в областта на пазара на труда, социалното включване и младежката заетост.

Министър Иванов информира на откриването, че благодарение на програмата за развитие на човешките ресурси над 100 хиляди заети и безработни са преминали обучение и са станали по-компетентни на пазара на труда. Близо 90 000 българи са започнали но

По-рано днес в авиобазата стана катастрофа с учебно-боен самолет L–39 ZA, информираха от Министерството на отбраната (МО). Инцидентът е станал при подготовка за утрешни демонстрации. В момента се провежда разследване.

Взети са мерки за локализиране на пожарите, вследствие на инцидента и установяване на причините за него, посочиха от МО.

Служебният министърът на отбраната Атанас Запрянов отмени авиошоуто в Трета авиационна база "Граф Игнатиево" заради катастрофата. 

 

Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове с Румъния за товарни и леки автомобили. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информацията за движението по границите е към 6:00 часа.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Видин“ и „Кардам“ на изход за товарни и леки автомобили. Граничните власти препоръчват използването на алтернативни маршрути.

Поради ниското ниво на река Дунав фериботната платформа на ГКПП „Оряхово“ все още не работи.

Въведена е временна организация на движението заради извършването на основния ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе. Трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите в региона могат да

Съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков обяви пред медии, че изпраща джентълтълменско писмо към ГЕРБ този парламент да приеме антикорупционното законодателство, свързано с парите по Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ). Коментарът си той направи след учредяването на "Младежи за Промяната". 

Вместо джентълменско споразумение, ще им напишем днес джентълменско писмо. В това джентълменско писмо ще кажем - има три закона, които разделят България от десет милиарда, посочи Петков. Ако ни отговорите на това писмо, че няма как да приемете тези три закона, явно г-н Борисов не иска да се разследват корупционни практики, продължи за писмото той. 

Кирил Петков настоя ясно и точно трите закона, одобрени от Европейската комисия (ЕК), да бъдат приети от това Народно събрание. Ако няма да ги приемем, всички да излезем пред българските граждани и да кажем

За такава обидна квалификация в една европейска държава се "взима главата" на министър веднага, хвърчат оставки, коментира пред журналисти зам.-председателят на ГЕРБ и бивш външен министър Даниел Митов думите в телевизионно интервю на вицепремиера и министър на транспорта на Република Северна Македония (РСМ ) Александър Николоски по повод липсата на знамето на страната му при неформалната среща у нас между президентите Румен Радев и Гордана Силяновска-Давкова.

Ескалацията в реториката на Скопие стигна дотам, че да се говори по такъв непристоен начин, добави Митов. Според него министър на правителство в европейска държава няма право да използва такива думи по отношение не просто на съседна, но и на която и да било друга европейска държава, европейски народ. Очевидно това е поредната провокация на РСМ, целяща да разруши постигнатото до момента, е изводът на Даниел Митов. Според н

Две нови дружества под шапката на Министерството на енергетиката, отпадане на вече заложени проекти в Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ) и пренасочване на такива в предлаганата нова глава “РиПауърИЮ“ (RePowerEU), предвиждаща инвестиции в критична електропреносна инфраструктура и енергийна ефективност на обществени и частни сгради. Така накратко могат да се опишат промените, с които служебният министър на енергетиката Владимир Малинов запозна днес народните представители на извънредното заседание на Народното събрание относно изготвените промени в НПВУ. 

Сред предвидените нови инвестиции, както в Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ), така и в подготвяната нова глава в НПВУ "РиПауърИЮ" (RePowerEU), Малинов открои предвиждана инвестиция за възстановяване на нарушени терени в трите въглищни региона на Стара Загора, Кюстендил

Грозни сцени в пленарна зала и аргументи за конфликт на интереси очакват при обсъждането на проекта на решение за освобождаване на Антон Славчев като изпълняващ функциите на председател на Комисията за противодействие на корупцията и на Комисията за отнемане на незаконно придобитото имущество. Това коментираха пред журналисти в парламента народните представители Лена Бориславова и Надежда Йорданова от "Продължаваме промяната - Демократична България". Точката с искането за освобождаването му е предвидена като точка в програмата за работа на депутатите за днес. 

Ние настояваме Антон Славчев да бъде освободен като председател на антикорупционната комисия, понеже с дейността си е доказал, че опъва чадър над определени лица, а когато е необходимо, го свива, заяви Лена Бориславова. Тя даде пример с Румен Гайтански и ощетяването на държавния бюджет със 150 млн. лв., както и с отс

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Седем мъже от престъпна група за продажба на фалшиви стоки са с повдигнати обвинения, съобщиха от Окръжна прокуратура - Хасково
Окръжна прокуратура - Хасково повдигна обвинения на седем мъже за участието им в организирана престъпна група за продажба на стоки на световни търговски марки без съгласието на пра ...
Полицаи и еколози съдействаха за спасяването на поен лебед в Сливен
Служители на участък "Надежда" към Районното управление на полицията в Сливен са оказали съдействие при спасяване на дива птица. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР. Птицат ...
Надяваме се до 30 октомври да подготвим предложение за законодателно транспониране на директивата за адекватни минимални заплати в ЕС, каза министър Ивайло Иванов
Надяваме се до 30 октомври да подготвим предложение за законодателно транспониране на директивата за адекватни минимални заплати в Европейския съюз (ЕС), каза служебният министър н ...
Нов модерен компютърен томограф ще заработи от следващия месец в Многопрофилната болница за активно лечение в Мездра
Нов модерен компютърен томограф (скенер) има Многопрофилната болница за активно лечение в гр. Мездра - „МБАЛ – Мездра“, съобщиха от Община Мездра. Скенерът е заку ...
Не приемам упрека, че три години сме бездействали в Комисията за противодействие на корупцията, заяви Антон Славчев
Не приемам упрека, че три години сме бездействали в Комисията за противодействие на корупцията, заяви изпълняващият функциите председател на комисията Антон Славчев по време на деб ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Българската подкрепа за Украйна в продължаващата руска агресия беше във фокуса на среща на министър Иван Кондов и посланик Олеся Илашчук
Българската подкрепа за Украйна в условията на продължаващата руска агресия беше във фокуса на срещата на служебния министър на външните работи Иван Кондов и посланикът на Украйна ...
Възможните терени, на които да се изгради нова концертна зала в София, бяха обсъдени на среща в президентството
Възможните терени, на които да се изгради нова концертна зала в София, така че тя да бъде достъпна за максимален брой любители на изкуството и да бъде съобразена със спецификите на ...
Обвиняем за закана с убийство и причиняване на телесна повреда на съпругата си е предаден на съд
Районна прокуратура – Видин внесе в съда обвинителен акт срещу 57-годишен мъж, привлечен като обвиняем за извършени от него в условията на домашно насилие престъпления, съобщ ...
Конкурс за 118 вакантни длъжности обявиха от Националната гвардейска част
Конкурс за 118 вакантни длъжности обявиха от Националната гвардейска част (НГвЧ), съобщиха от Министерството на отбраната. Заповедта е на командира на военното формирование, като 1 ...
Силистра бе част от Национално шахматно турне "Асеневци"
Десетки деца от основните училища в Силистра участваха в открит урок по шахмат. Събитието се състоя в сградата на общинската администрация и бе част от националното шахматно турне ...
Тикер в 19:30 ч.
Българската подкрепа за Украйна в условията на продължаващата руска агресия беше ...
Начало В детайли
12032
България

Пет противопожарни екипа са насочени към Трета авиационна база "Граф Игнатиево"

Пет противопожарни екипа са насочени към Трета авиационна база "Граф Игнатиево".Това съобщиха от пресцентъра на Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в Пловдив.

| 13 Септември 2024, 13:36 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Пет противопожарни екипа са насочени към Трета авиационна база
Пет противопожарни екипа са насочени към Трета авиационна база "Граф Игнатиево"
Снимка © БТА

Пет противопожарни екипа са насочени към Трета авиационна база "Граф Игнатиево". Това съобщиха от пресцентъра на Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в Пловдив.

Окончателният състав и водачите на листи на коалиция „БСП - Обединена Левица“ за предстоящите парламентарни избори ще станат ясни до края на седмицата. Това съобщи изпълняващият функциите председател на БСП Атанас Зафиров на пресконференция в централата на партията. 

Той посочи, че процесът по структуриране на лявото обединение продължава активно и вече са на етап финализиране на предизборната програма и на кандидатдепутатските листи.

Мая Манолова, председател на партия „Изправи се, България“, каза, че няма да участва в листите на „БСП - Обединена Левица“ за предстоящия вот. Няма да бъда нито водач на листа, нито ще участвам в листа на лявото обединение, заяви тя. 

Манолова посочи, че "Изправи се, България" участва в това обединение, за да върне доверието в левицата, да се направи силно представителството в следващия

Стара Загора ще отбележи годишнината от обявяването на независимостта на България на 22 септември с полагане на венци и цветя пред Паметника на загиналите във войните старозагорци. Ритуалът в парк „Александър Стамболийски“ ще започне в 10:30 часа. Това съобщиха от местната администрация на официалния си сайт. 

В ритуала ще участват почетният караул и знаменната група от Втора Тунджанска механизирана бригада, както и Общинският духов оркестър. Водещ на церемонията ще бъде актьорът Ивелин Керанов.

По повод празника на площада пред общината ще има празничен концерт на творчески формации при Народно читалище „Св. Климент Охридски 1858“.

Припомняме, че на 16 септември с поднасяне на венци и цветя старозагорци отбелязаха 149-ата годишнина от Старозагорското въстание.

Ресорът на Екатерина Захариева като еврокомисар е много перспективен. Това заяви служебният министър-председател Димитър Главчев в началото на днешното правителствено заседание, коментирайки ресора „Стартъпи, изследвания и иновации“, който бе отреден за българския еврокомисар Екатерина Захариева. 

„Изключително актуален ресор в Европейския съюз и България. Аз съм на мнение, че ресорът се определя от еврокомисаря, а не обратното. Аз съм убеден, че Екатерина Захариева ще докаже и този път възможностите си“, посочи Главчев. 

Той пожела успех при предстоящото съгласно процедурата изслушване пред Европейския парламент и съответните комисии. 

Вчера председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен представи проектоструктурата на новата Европейска комисия. 

Ако компаниите не адаптират корабите си към новите изисквания и екостандарти, ще отпаднат от пазара, каза днес капитан Станислав Стоянов, председател на УС на Българската асоциация на морските капитани (БАМК) преди откриването на международния форум "Глобален компас" във Варна. Във фокуса на дискусиите, освен новите тенденции в корабоплаването, е морското образование, както и развитието на цялата синя индустрия. Форумът е организиран от БАМК и е под патронажа на президента на България Румен Радев. В него участват представители на международни морски организации, бизнеса, на академичната общност. Съорганизатор на "Глобален компас" е кметът на Варна Благомир Коцев, който поздрави гостите. От името на президента поздравителен адрес поднесе неговият съветник по военната сигурност вицеадмирал Митко Петев.

Вече има много нови изисквания както към корабите, така и към екипажите, допъл

Данните показват, че всеки пети българин е получил подкрепа от Европейския социален фонд през последните седем години, съобщи Ивайло Иванов, служебен министър на труда и социалната политика на откриването на форума „Европа е с мен“, организиран от Управляващия орган на Програма „Развитие на човешките ресурси“.

Конференцията е под надслов „Новите технологии – поглед към бъдещето“ и има за цел да представи влиянието на дигиталната трансформация върху приоритетите на Програма „Развитие на човешките ресурси“ в областта на пазара на труда, социалното включване и младежката заетост.

Министър Иванов информира на откриването, че благодарение на програмата за развитие на човешките ресурси над 100 хиляди заети и безработни са преминали обучение и са станали по-компетентни на пазара на труда. Близо 90 000 българи са започнали но

По-рано днес в авиобазата стана катастрофа с учебно-боен самолет L–39 ZA, информираха от Министерството на отбраната (МО). Инцидентът е станал при подготовка за утрешни демонстрации. В момента се провежда разследване.

Взети са мерки за локализиране на пожарите, вследствие на инцидента и установяване на причините за него, посочиха от МО.

Служебният министърът на отбраната Атанас Запрянов отмени авиошоуто в Трета авиационна база "Граф Игнатиево" заради катастрофата. 

 

Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове с Румъния за товарни и леки автомобили. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информацията за движението по границите е към 6:00 часа.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Видин“ и „Кардам“ на изход за товарни и леки автомобили. Граничните власти препоръчват използването на алтернативни маршрути.

Поради ниското ниво на река Дунав фериботната платформа на ГКПП „Оряхово“ все още не работи.

Въведена е временна организация на движението заради извършването на основния ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе. Трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите в региона могат да

Съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков обяви пред медии, че изпраща джентълтълменско писмо към ГЕРБ този парламент да приеме антикорупционното законодателство, свързано с парите по Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ). Коментарът си той направи след учредяването на "Младежи за Промяната". 

Вместо джентълменско споразумение, ще им напишем днес джентълменско писмо. В това джентълменско писмо ще кажем - има три закона, които разделят България от десет милиарда, посочи Петков. Ако ни отговорите на това писмо, че няма как да приемете тези три закона, явно г-н Борисов не иска да се разследват корупционни практики, продължи за писмото той. 

Кирил Петков настоя ясно и точно трите закона, одобрени от Европейската комисия (ЕК), да бъдат приети от това Народно събрание. Ако няма да ги приемем, всички да излезем пред българските граждани и да кажем

За такава обидна квалификация в една европейска държава се "взима главата" на министър веднага, хвърчат оставки, коментира пред журналисти зам.-председателят на ГЕРБ и бивш външен министър Даниел Митов думите в телевизионно интервю на вицепремиера и министър на транспорта на Република Северна Македония (РСМ ) Александър Николоски по повод липсата на знамето на страната му при неформалната среща у нас между президентите Румен Радев и Гордана Силяновска-Давкова.

Ескалацията в реториката на Скопие стигна дотам, че да се говори по такъв непристоен начин, добави Митов. Според него министър на правителство в европейска държава няма право да използва такива думи по отношение не просто на съседна, но и на която и да било друга европейска държава, европейски народ. Очевидно това е поредната провокация на РСМ, целяща да разруши постигнатото до момента, е изводът на Даниел Митов. Според н

Две нови дружества под шапката на Министерството на енергетиката, отпадане на вече заложени проекти в Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ) и пренасочване на такива в предлаганата нова глава “РиПауърИЮ“ (RePowerEU), предвиждаща инвестиции в критична електропреносна инфраструктура и енергийна ефективност на обществени и частни сгради. Така накратко могат да се опишат промените, с които служебният министър на енергетиката Владимир Малинов запозна днес народните представители на извънредното заседание на Народното събрание относно изготвените промени в НПВУ. 

Сред предвидените нови инвестиции, както в Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ), така и в подготвяната нова глава в НПВУ "РиПауърИЮ" (RePowerEU), Малинов открои предвиждана инвестиция за възстановяване на нарушени терени в трите въглищни региона на Стара Загора, Кюстендил

Грозни сцени в пленарна зала и аргументи за конфликт на интереси очакват при обсъждането на проекта на решение за освобождаване на Антон Славчев като изпълняващ функциите на председател на Комисията за противодействие на корупцията и на Комисията за отнемане на незаконно придобитото имущество. Това коментираха пред журналисти в парламента народните представители Лена Бориславова и Надежда Йорданова от "Продължаваме промяната - Демократична България". Точката с искането за освобождаването му е предвидена като точка в програмата за работа на депутатите за днес. 

Ние настояваме Антон Славчев да бъде освободен като председател на антикорупционната комисия, понеже с дейността си е доказал, че опъва чадър над определени лица, а когато е необходимо, го свива, заяви Лена Бориславова. Тя даде пример с Румен Гайтански и ощетяването на държавния бюджет със 150 млн. лв., както и с отс

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Седем мъже от престъпна група за продажба на фалшиви стоки са с повдигнати обвинения, съобщиха от Окръжна прокуратура - Хасково
Полицаи и еколози съдействаха за спасяването на поен лебед в Сливен
Надяваме се до 30 октомври да подготвим предложение за законодателно транспониране на директивата за адекватни минимални заплати в ЕС, каза министър Ивайло Иванов
Нов модерен компютърен томограф ще заработи от следващия месец в Многопрофилната болница за активно лечение в Мездра
Не приемам упрека, че три години сме бездействали в Комисията за противодействие на корупцията, заяви Антон Славчев
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Българската подкрепа за Украйна в продължаващата руска агресия беше във фокуса на среща на министър Иван Кондов и посланик Олеся Илашчук
На преден план
Възможните терени, на които да се изгради нова концертна зала в София, бяха обсъдени на среща в президентството
В детайли
Обвиняем за закана с убийство и причиняване на телесна повреда на съпругата си е предаден на съд
Контекст
Конкурс за 118 вакантни длъжности обявиха от Националната гвардейска част
Контекст
Силистра бе част от Национално шахматно турне "Асеневци"
В детайли
Днес успях да се видя с двамата българи в Йемен, съобщи Елена Йончева
Местен фокус
Седем мъже от престъпна група за продажба на фалшиви стоки са с повдигнати обвинения, съобщиха от Окръжна прокуратура - Хасково
Контекст
Парламентарната комисия по културата и медиите не прие на първо четене законопроекта за регистрация на чуждестранните агенти
Сфера
Община Ивайловград е реализирала над 832 хил. лв. приходи от общинско имущество през 2023 г., показва отчет на местната администрация
Местен фокус
Полицаи и еколози съдействаха за спасяването на поен лебед в Сливен
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.