Начало Контекст Представители на ВМРО посрещнаха пред Софийската опера президента на РСМ със скандирания за повече права за българите
11409
България

Представители на ВМРО посрещнаха пред Софийската опера президента на РСМ със скандирания за повече права за българите

Представители на ВМРО посрещнаха пред Софийската опера и балет президента на Република Северна Македония (РСМ) Гордана Силяновска-Давкова със скандирания за повече права за българите в страната.Сред присъстващите бяха Красимир Каракачанов и Ангел Джамбазки.

| 13 Септември 2024, 19:25 ч.
Представители на ВМРО посрещнаха пред Софийската опера президента на РСМ със скандирания за повече права за българите
Представители на ВМРО посрещнаха пред Софийската опера президента на РСМ със скандирания за повече права за българите
Снимка © : Владимир Шоков / БТА

Представители на ВМРО посрещнаха пред Софийската опера и балет президента на Република Северна Македония (РСМ) Гордана Силяновска-Давкова със скандирания за повече права за българите в страната. Сред присъстващите бяха Красимир Каракачанов и Ангел Джамбазки.

Жители на Свищов участваха в кампанията за сдвояване на здравното си досие с мобилното приложение „еЗдраве", организирана от Министерството на здравеопазването (МЗ) с цел популяризиране на  приложението. Те посетиха мобилния пункт пред сградата на Общината, който ще бъде на разположение на желаещите до 16:00 ч. днес. От услугата може да се възползва всеки гражданин с документ за самоличност - лична карта и таблет или телефон.

До момента експертите от Регионална здравна инспекция – Велико Търново съдействаха на над 80 души. Те заявиха, че процесът по сдвояване е безплатен и бърз, а чрез него човек има достъп до своето електронното пациентско досие винаги и по всяко време. Експертите посочиха още, че желаещите могат да се възползват от същата услуга и в офиса на здравната каса в болницата в Свищов, като условието е да нямат прекъснати здравни осигуровки.

Ч

Община Казанлък започва изграждането на зеленчукова градина, която ще осигурява здравословна храна за децата в общинските детските градини и ясли. Това съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

Насажденията ще се отглеждат в три оранжерии, разположени в градина на общински терен в село Долно Изворово.

От Общината допълват, че целта е да бъде осигурена чиста и здравословна храна за най-малките. Изграждането на зеленчукова градина ще и има възпитателен ефект по отношение на тепърва сформиращата им се култура на хранене у децата, смятат от общинската администрация.

От юни т.г. в Казанлък всеки понеделник и четвъртък има фермерски пазар. Инициативата за организирането им е на кмета на общината Галина Стоянова. Целта е предлагането на натурални природни хранителни продукти да се превърне в традиция за града, с която да се подкрепят малките производители

Целта на срещата е да бъдат елиминирани потенциални възможности за изкривяване на изборния процес. Това каза служебният премиер Димитър Главчев пред журналисти по повод работната среща на шестима служебни министри с Централната избирателна комисия (ЦИК), която предстои в 14:00 ч.

„Трябва да бъде подобрено взаимодействието на изпълнителната власт с ЦИК. Комисията е основният орган, който организира и провежда изборите, а изпълнителната власт и Министерският съвет в частност имат повече спомагателна и логистична роля. Искам да се засили ролята им, дотолкова, за да могат да бъдат предотвратени всякакви изкривявания на изборния процес“, аргументира се Главчев.

Сред предложенията, които служебните министри и представителите на ЦИК ще обсъждат днес, е и при необходимост да се осигурят експерти от държавната администрация със съответния професионален опит, които да

До края на годината се очаква да стартират осем мерки за близо 850 млн. евро от Стратегическия план за развитие на земеделието и селските райони за периода 2023-2027 г. Това заяви пред репортер заместник-министърът на земеделието д-р Лозана Василева в Ямбол, където днес Министерството организира обучение за фермерите от областите Бургас, Сливен и Ямбол.

"В момента е отворен прием по подмярка 4.1 за модернизация на земеделските стопанства, целеви прием за напояване в рамките на стопанството, като бюджетът е 50 млн. евро. Отворен е и прием по подмярка 4.2 с бюджет 27 млн. евро за преработвателния сектор - инвестиции за опазване на околната среда, в това число съоръжения за отпадъци, за фотоволтаични системи", каза още зам.-министърът.

Обучението е част от информационна кампания в страната. Разяснителните срещи в осем областни града са за интервенциите от Стратегическия пла

Служебният кабинет прие днес проект на Решение за изменение на Програмата за компенсиране на разходите на небитови крайни клиенти за електрическа енергия за периода от 1 юли до 31 декември 2024 г., съобщи на брифинг в Министерския съвет служебният министър на енергетиката Владимир Малинов.

Беше прието допълнение към програмата за компенсиране на небитовите клиенти, потребители на електрическа енергия, като с днешното решение към програмата бяха включени съответно и операторите на преносни мрежи, на електроразпределителните мрежи и електропреносната мрежа, информира министърът. По думите му с това решение на кабинета се разширява кръгът на потенциалните бенефициенти по програмата. Министър Малинов съобщи, че този механизъм предвижда компенсиране на 100% от разходите на цена над 180 лв. до реалните разходи, които всички дружества, бизнеса и операторите на електропреносни и електр

Президентът на РСМ е в България по повод гостуването на Националната опера и балет на РСМ, която ще представи тази вечер в София операта „Набуко“ от Джузепе Верди.

При пристигането на Силяновска представителите на ВМРО първо ръкопляскаха, а след това скандираха.

Част от протестиращите държаха плакати: "Пътят на РСМ за Европа минава през коридор 8", "Стоп на езика на омразата, дайте права на българите".

В района има полицейско присъствие. Не се стигна до напрежение.

Гордана Силяновска-Давкова каза по-рано днес, че е поканила българския президент Румен Радев да посети Скопие, но не са обсъдили евентуалната дата на посещението.

Няма опасност България да бъде застигната от циклона, причиняващ опустошителни валежи и наводнения в Централна и Източна Европа. Това беше докладвано на служебния министър-председател Димитър Главчев на среща в Министерския съвет. Той свика работна среща в Министерския съвет заради бедственото положение в редица европейски региони, съобщиха от правителствената информационна служба. Ситуацията се следи всекидневно, беше докладвано на Главчев.

Във фокуса на срещата бяха също превантивните действия, които се правят планово по почистване на речни корита, отводнителни канали и възстановяване на диги. Служебният премиер поиска изготвяне на екшън план в аванс за справяне с бедствия. В тази връзка ще се изпратят писма до областните управители и кметовете за наличностите им като техника и материали за справяне с бедствени ситуации и за превенция.

Възможностите за финансиране на щ

Доста скромен и постен ресор за България. За жалост от БСП предупреждавахме, че може да се стигне до подобна ситуация и се оказахме прави. Това коментира пред журналисти Борислав Гуцанов, председател на ПГ на "БСП за България" относно ресора, определен за Екатерина Захариева като еврокомисар. 

Това, което ни притеснява, е че г-жа Захариева е по-скоро специалист като бивш министър в областта на правото и външните работи. Сега предстои представяне пред парламента, което също буди притеснение. В крайна сметка говорим за представянето на България, добави той.

Ние лично се надявахме на енергетика и смятаме, че за страната ни това подхождаше. Виждаме, че Урсула фон дер Лайен е дала доста добри възможности на Румъния, където ще имат втори човек в комисията като вицепрезидент. Отново България е поставена в много неблагоприятна ситуация, а и с този ресор ние сме на последно

На първото заседание на пленума на Висшия съдебен съвет (ВСС), определено за предложения за кандидатури за главен прокурор, такива не постъпиха. 

Преди дни бе гласуван график, според който на 16 януари трябва да бъде проведен изборът.

Според хорнограмата с дати в четири поредни заседания до 10 октомври могат да постъпват кандидатури. На 24 октомври е крайният срок на кандидатите да представят концепция, а ВСС има задължение да ги публикува. До 26 ноември две от комисиите към Прокурорската колегия следва да приемат доклади за професионалните и нравствени качества на кандидатите, които ден по-късно да бъдат обсъдени на заседание на колегията.

На 5 декември Пленумът на ВСС трябва да посочи час за изслушване на кандидатите. Крайният срок за представяне на становища и въпроси към кандидатите е 8 януари 2025 година, а на 16 януари следва да се проведе изслушване и

Интензивен е трафикът на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Кулата" на изход от страната, . Към момента няма колона от автомобили, които да изчакват да преминат границата. 

Вчера трафикът на граничния пункт беше спокоен. В петък следобяд, пътуващите също преминаваха без изчакване. 

По гръцки данни през юли тази година през ГКПП „Промахон" са преминали 2 100 000 души, от които 1 087 000 са влезли в Гърция, а 1 013 000 са излезли. През юни трафикът през пункта е бил от 1 150 000 души. Или общо през първите два летни месеца на годината от там са преминали 3 250 000 души. Сходни са данните за 2023 г., когато през същите месеци са преминали 3 290 000 души.

 

 

Над 170 души от област Разград получиха достъп до правна помощ и базисни услуги по проект на Сдружение „Център съзидателно правосъдие“. Реализираните дейности по проекта „Бюро за граждански консултации“ бяха представени на брифинг от изпълнителния директор на сдружението Георги Милков.

Той обясни, че безплатните консултации са били в помощ на хората с ниски доходи и хора от малки населени места, които нямат възможност да заплащат за консултации по различни въпроси. През последните десет месеца екипът по проекта е посетил седем общини в област Разград. Проведени са повече от 20 безплатни приемни за хора от уязвими групи и са организирани седем информационни сесии. В резултат на мобилните приемни са подадени повече от 30 сигнала и са заведени шест съдебни дела в подкрепа на жени, деца, възрастни и хора с увреждания.

По думите на Милков в изпълнение

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
С тържествена сесия Общинският съвет отбеляза 60-годишнината от обявяването на Каспичан за град
Тържествена сесия на Общинския съвет в Каспичан се състоя в зала 105 на Народно читалище "Пробуда - 1928". Сесията беше по повод 60-годишнината от обявяването на Каспичан за град. ...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган напусна централата на партията
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган напусна централата на партията. Той се обърна към чакащите го журналисти с думите: "Дайте ми време да се адаптирам. Ще ви отделя време".&nb ...
Боровец е домакин на Национален конгрес по педиатрия с международно участие
По инициатива на Българската педиатрична асоциация (БПА) в курортен комплекс Боровец се провежда XVI Национален конгрес по педиатрия с международно участие. Конгресът бе открит от ...
Българската подкрепа за Украйна в продължаващата руска агресия беше във фокуса на среща на министър Иван Кондов и посланик Олеся Илашчук
Българската подкрепа за Украйна в условията на продължаващата руска агресия беше във фокуса на срещата на служебния министър на външните работи Иван Кондов и посланикът на Украйна ...
Обвиняем за закана с убийство и причиняване на телесна повреда на съпругата си е предаден на съд
Районна прокуратура – Видин внесе в съда обвинителен акт срещу 57-годишен мъж, привлечен като обвиняем за извършени от него в условията на домашно насилие престъпления, съобщ ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
С тържествена сесия Общинският съвет отбеляза 60-годишнината от обявяването на Каспичан за град
Тържествена сесия на Общинския съвет в Каспичан се състоя в зала 105 на Народно читалище "Пробуда - 1928". Сесията беше по повод 60-годишнината от обявяването на Каспичан за град. ...
Тринадесет работодатели участваха в трудова борса в Ловеч
Тринадесет работодатели участваха в обща трудова борса, която се състоя в Регионалния център за социална икономика в Ловеч. Това съобщи Ирина Митева, директор на Дирекция „Б ...
Една от големите ни болки е продължаващата липса на Национална педиатрична болница, каза проф. Иван Литвиненко от БПА
Една от големите ни болки е продължаващата липса на Национална педиатрична болница, каза председателят на Управителния съвет на Българската педиатрична асоциация (БПА) проф. Иван ...
С ретро фото, разкази от миналото и изложба Етнографският комплекс в Ловеч посрещна посетителите във втория ден на Варошлийски вечери
С ретро фото, разкази от миналото и изложба Етнографският комплекс в Ловеч посрещаше посетителите във втория ден на Варошлийски вечери. Двудневното издание е посветено на това жите ...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган напусна централата на партията
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган напусна централата на партията. Той се обърна към чакащите го журналисти с думите: "Дайте ми време да се адаптирам. Ще ви отделя време".&nb ...
Тикер в 02:57 ч.
Тържествена сесия на Общинския съвет в Каспичан се състоя в зала 105 на Народно ...
Начало Контекст
11409
България

Представители на ВМРО посрещнаха пред Софийската опера президента на РСМ със скандирания за повече права за българите

Представители на ВМРО посрещнаха пред Софийската опера и балет президента на Република Северна Македония (РСМ) Гордана Силяновска-Давкова със скандирания за повече права за българите в страната.Сред присъстващите бяха Красимир Каракачанов и Ангел Джамбазки.

| 13 Септември 2024, 19:25 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Представители на ВМРО посрещнаха пред Софийската опера президента на РСМ със скандирания за повече права за българите
Представители на ВМРО посрещнаха пред Софийската опера президента на РСМ със скандирания за повече права за българите
Снимка © : Владимир Шоков / БТА

Представители на ВМРО посрещнаха пред Софийската опера и балет президента на Република Северна Македония (РСМ) Гордана Силяновска-Давкова със скандирания за повече права за българите в страната. Сред присъстващите бяха Красимир Каракачанов и Ангел Джамбазки.

Жители на Свищов участваха в кампанията за сдвояване на здравното си досие с мобилното приложение „еЗдраве", организирана от Министерството на здравеопазването (МЗ) с цел популяризиране на  приложението. Те посетиха мобилния пункт пред сградата на Общината, който ще бъде на разположение на желаещите до 16:00 ч. днес. От услугата може да се възползва всеки гражданин с документ за самоличност - лична карта и таблет или телефон.

До момента експертите от Регионална здравна инспекция – Велико Търново съдействаха на над 80 души. Те заявиха, че процесът по сдвояване е безплатен и бърз, а чрез него човек има достъп до своето електронното пациентско досие винаги и по всяко време. Експертите посочиха още, че желаещите могат да се възползват от същата услуга и в офиса на здравната каса в болницата в Свищов, като условието е да нямат прекъснати здравни осигуровки.

Ч

Община Казанлък започва изграждането на зеленчукова градина, която ще осигурява здравословна храна за децата в общинските детските градини и ясли. Това съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

Насажденията ще се отглеждат в три оранжерии, разположени в градина на общински терен в село Долно Изворово.

От Общината допълват, че целта е да бъде осигурена чиста и здравословна храна за най-малките. Изграждането на зеленчукова градина ще и има възпитателен ефект по отношение на тепърва сформиращата им се култура на хранене у децата, смятат от общинската администрация.

От юни т.г. в Казанлък всеки понеделник и четвъртък има фермерски пазар. Инициативата за организирането им е на кмета на общината Галина Стоянова. Целта е предлагането на натурални природни хранителни продукти да се превърне в традиция за града, с която да се подкрепят малките производители

Целта на срещата е да бъдат елиминирани потенциални възможности за изкривяване на изборния процес. Това каза служебният премиер Димитър Главчев пред журналисти по повод работната среща на шестима служебни министри с Централната избирателна комисия (ЦИК), която предстои в 14:00 ч.

„Трябва да бъде подобрено взаимодействието на изпълнителната власт с ЦИК. Комисията е основният орган, който организира и провежда изборите, а изпълнителната власт и Министерският съвет в частност имат повече спомагателна и логистична роля. Искам да се засили ролята им, дотолкова, за да могат да бъдат предотвратени всякакви изкривявания на изборния процес“, аргументира се Главчев.

Сред предложенията, които служебните министри и представителите на ЦИК ще обсъждат днес, е и при необходимост да се осигурят експерти от държавната администрация със съответния професионален опит, които да

До края на годината се очаква да стартират осем мерки за близо 850 млн. евро от Стратегическия план за развитие на земеделието и селските райони за периода 2023-2027 г. Това заяви пред репортер заместник-министърът на земеделието д-р Лозана Василева в Ямбол, където днес Министерството организира обучение за фермерите от областите Бургас, Сливен и Ямбол.

"В момента е отворен прием по подмярка 4.1 за модернизация на земеделските стопанства, целеви прием за напояване в рамките на стопанството, като бюджетът е 50 млн. евро. Отворен е и прием по подмярка 4.2 с бюджет 27 млн. евро за преработвателния сектор - инвестиции за опазване на околната среда, в това число съоръжения за отпадъци, за фотоволтаични системи", каза още зам.-министърът.

Обучението е част от информационна кампания в страната. Разяснителните срещи в осем областни града са за интервенциите от Стратегическия пла

Служебният кабинет прие днес проект на Решение за изменение на Програмата за компенсиране на разходите на небитови крайни клиенти за електрическа енергия за периода от 1 юли до 31 декември 2024 г., съобщи на брифинг в Министерския съвет служебният министър на енергетиката Владимир Малинов.

Беше прието допълнение към програмата за компенсиране на небитовите клиенти, потребители на електрическа енергия, като с днешното решение към програмата бяха включени съответно и операторите на преносни мрежи, на електроразпределителните мрежи и електропреносната мрежа, информира министърът. По думите му с това решение на кабинета се разширява кръгът на потенциалните бенефициенти по програмата. Министър Малинов съобщи, че този механизъм предвижда компенсиране на 100% от разходите на цена над 180 лв. до реалните разходи, които всички дружества, бизнеса и операторите на електропреносни и електр

Президентът на РСМ е в България по повод гостуването на Националната опера и балет на РСМ, която ще представи тази вечер в София операта „Набуко“ от Джузепе Верди.

При пристигането на Силяновска представителите на ВМРО първо ръкопляскаха, а след това скандираха.

Част от протестиращите държаха плакати: "Пътят на РСМ за Европа минава през коридор 8", "Стоп на езика на омразата, дайте права на българите".

В района има полицейско присъствие. Не се стигна до напрежение.

Гордана Силяновска-Давкова каза по-рано днес, че е поканила българския президент Румен Радев да посети Скопие, но не са обсъдили евентуалната дата на посещението.

Няма опасност България да бъде застигната от циклона, причиняващ опустошителни валежи и наводнения в Централна и Източна Европа. Това беше докладвано на служебния министър-председател Димитър Главчев на среща в Министерския съвет. Той свика работна среща в Министерския съвет заради бедственото положение в редица европейски региони, съобщиха от правителствената информационна служба. Ситуацията се следи всекидневно, беше докладвано на Главчев.

Във фокуса на срещата бяха също превантивните действия, които се правят планово по почистване на речни корита, отводнителни канали и възстановяване на диги. Служебният премиер поиска изготвяне на екшън план в аванс за справяне с бедствия. В тази връзка ще се изпратят писма до областните управители и кметовете за наличностите им като техника и материали за справяне с бедствени ситуации и за превенция.

Възможностите за финансиране на щ

Доста скромен и постен ресор за България. За жалост от БСП предупреждавахме, че може да се стигне до подобна ситуация и се оказахме прави. Това коментира пред журналисти Борислав Гуцанов, председател на ПГ на "БСП за България" относно ресора, определен за Екатерина Захариева като еврокомисар. 

Това, което ни притеснява, е че г-жа Захариева е по-скоро специалист като бивш министър в областта на правото и външните работи. Сега предстои представяне пред парламента, което също буди притеснение. В крайна сметка говорим за представянето на България, добави той.

Ние лично се надявахме на енергетика и смятаме, че за страната ни това подхождаше. Виждаме, че Урсула фон дер Лайен е дала доста добри възможности на Румъния, където ще имат втори човек в комисията като вицепрезидент. Отново България е поставена в много неблагоприятна ситуация, а и с този ресор ние сме на последно

На първото заседание на пленума на Висшия съдебен съвет (ВСС), определено за предложения за кандидатури за главен прокурор, такива не постъпиха. 

Преди дни бе гласуван график, според който на 16 януари трябва да бъде проведен изборът.

Според хорнограмата с дати в четири поредни заседания до 10 октомври могат да постъпват кандидатури. На 24 октомври е крайният срок на кандидатите да представят концепция, а ВСС има задължение да ги публикува. До 26 ноември две от комисиите към Прокурорската колегия следва да приемат доклади за професионалните и нравствени качества на кандидатите, които ден по-късно да бъдат обсъдени на заседание на колегията.

На 5 декември Пленумът на ВСС трябва да посочи час за изслушване на кандидатите. Крайният срок за представяне на становища и въпроси към кандидатите е 8 януари 2025 година, а на 16 януари следва да се проведе изслушване и

Интензивен е трафикът на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Кулата" на изход от страната, . Към момента няма колона от автомобили, които да изчакват да преминат границата. 

Вчера трафикът на граничния пункт беше спокоен. В петък следобяд, пътуващите също преминаваха без изчакване. 

По гръцки данни през юли тази година през ГКПП „Промахон" са преминали 2 100 000 души, от които 1 087 000 са влезли в Гърция, а 1 013 000 са излезли. През юни трафикът през пункта е бил от 1 150 000 души. Или общо през първите два летни месеца на годината от там са преминали 3 250 000 души. Сходни са данните за 2023 г., когато през същите месеци са преминали 3 290 000 души.

 

 

Над 170 души от област Разград получиха достъп до правна помощ и базисни услуги по проект на Сдружение „Център съзидателно правосъдие“. Реализираните дейности по проекта „Бюро за граждански консултации“ бяха представени на брифинг от изпълнителния директор на сдружението Георги Милков.

Той обясни, че безплатните консултации са били в помощ на хората с ниски доходи и хора от малки населени места, които нямат възможност да заплащат за консултации по различни въпроси. През последните десет месеца екипът по проекта е посетил седем общини в област Разград. Проведени са повече от 20 безплатни приемни за хора от уязвими групи и са организирани седем информационни сесии. В резултат на мобилните приемни са подадени повече от 30 сигнала и са заведени шест съдебни дела в подкрепа на жени, деца, възрастни и хора с увреждания.

По думите на Милков в изпълнение

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
С тържествена сесия Общинският съвет отбеляза 60-годишнината от обявяването на Каспичан за град
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган напусна централата на партията
Боровец е домакин на Национален конгрес по педиатрия с международно участие
Българската подкрепа за Украйна в продължаващата руска агресия беше във фокуса на среща на министър Иван Кондов и посланик Олеся Илашчук
Обвиняем за закана с убийство и причиняване на телесна повреда на съпругата си е предаден на съд
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
С тържествена сесия Общинският съвет отбеляза 60-годишнината от обявяването на Каспичан за град
Основна линия
Тринадесет работодатели участваха в трудова борса в Ловеч
Контекст
Една от големите ни болки е продължаващата липса на Национална педиатрична болница, каза проф. Иван Литвиненко от БПА
Местен фокус
С ретро фото, разкази от миналото и изложба Етнографският комплекс в Ловеч посрещна посетителите във втория ден на Варошлийски вечери
В детайли
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган напусна централата на партията
На преден план
Министър Стоянова ще изиска разработчиците на системата за дигитализиране на документите на кандидат-водачите да приключат работа по-рано
Сфера
Безплатни профилактични прегледи за превенция на очни заболявания организират в Камено
Сфера
Общинският съвет в Рудозем прие актуализация на бюджета на общината
Местен фокус
Възможностите за задълбочаване на сътрудничеството между България и Турция обсъдиха кметът на Айтос и генералният консул в Бургас
В детайли
Боровец е домакин на Национален конгрес по педиатрия с международно участие
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.