Начало В детайли Кампания за безплатни прегледи за ранно откриване на хронични белодробни заболявания предстои в Търговище
378
България

Кампания за безплатни прегледи за ранно откриване на хронични белодробни заболявания предстои в Търговище

Кампания за безплатни прегледи за ранно откриване на хронични белодробни заболявания предстои в Търговище.Тя ще започне от 26 септември в Медицински център „Солигена“, съобщиха от здравното заведение.

| 20 Септември 2024, 10:53 ч.
Кампания за безплатни прегледи за ранно откриване на хронични белодробни заболявания предстои в Търговище
Кампания за безплатни прегледи за ранно откриване на хронични белодробни заболявания предстои в Търговище
Снимка © МЦ "Солигена"

Кампания за безплатни прегледи за ранно откриване на хронични белодробни заболявания предстои в Търговище. Тя ще започне от 26 септември в Медицински център „Солигена“, съобщиха от здравното заведение. 

"Опитът на Радев да прехвърля проблемите от болната глава на здравата издава единствено страх и политическа немощ". Това заявява председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски, цитиран в прессъобщение, разпространено от "ДПС Пресцентър", относно катастрофата с учебно-боен самолет на "Граф Игнатиево", при която загинаха двамата пилоти.

С поредната трагедия във Военновъздушните сили (ВВС), в която в мирно време България даде свидни жертви, заради съмнителна пиар акция на главнокомандващия и последвалите словесни атаки от негова страна в стил "крадецът вика дръжте крадеца", трябва да се отвърне само с едно - не дай боже никой да дава на България това, което се случи заради него - да загиват хора, заради егото му, заявява Пеевски.

"Най-малкото, което може да направи Радев, е да замълчи", добавя Делян Пеевски, който отново призовава за оставки на командира н

Съюзът на офицерите от резерва „Атлантик“ (СОР „Атлантик) организира конференция, посветена на 20 годишнината от членството на България в НАТО. 

Конференцията на тема „България 20 години в НАТО:  поуки и препоръки за следващите 20 години“ продължава днес до 18:00 часа в Централния военен клуб в София. 

В началото на конференцията с едноминутно мълчание бе почетена паметта на загиналите двама пилоти от 12-а авиобаза в Долна Митрополия  на 13 септември. 

„Изключително важно за Министерството на отбраната е, освен намирането на конкретните технологични решения, да бъде обяснявано пред обществото какво се случва, какви са нашите намерения, защо се предприемат едни или други действия, свързани с разходването на наистина немалък национален ресурс. Давам си сметка, че догонващото развитие ще бъде изключително т

Дискриминацията на пазара на труда е най-често срещаната дискриминация, каза на откритата днес в Кърджали двудневна кръгла маса председателят на Комисията за защита от дискриминация (КЗД) доц. д-р Ана Джумалиева.

По думите това е така, защото всеки човек, в по-голяма или по-малка част от своя живот, е свързан със своето работно място. Пред медиите доц. Джумалиева коментира, че наблюдаваната тенденция е провокирала Комисията да изследва проблемите на дискриминацията на пазара на труда. 

„Това, което забелязваме, е, че може да има дискриминация при започване на работа, по време на работа или при напускане или освобождаване от работа. Погледнато реално, дори една обява може да съдържа дискриминационна клауза, която да води до неравно третиране на определена група хора, а по време на работа - включително и сексуален тормоз, който също е форма на дискриминация&ldq

Депутатите приеха на първо и второ четене промените в Закона за държавния бюджет за 2024 г., свързани с актуализация в Инвестиционната програма за общински проекти. Точката бе включена в седмичната програма за работа на Народното събрание в началото на пленарното заседание и бе разгледана на първо, а след това и на второ четене.  На първо четене законопроектът за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет бе гласуван със 151 гласа "за" и един - "въздържал се". Промените в Инвестиционната програма за общинските проекти бяха разгледани вчера на заседание на парламентарната Комисия по бюджет и финанси. Вносител на законопроекта е Министерският съвет. 

Промените предвиждат намаление на прогнозния бюджет за общинските проекти за настоящата година с 37 милиона лева и увеличение на бюджета по Инвестиционната програма, предвидена до декември 2026 г., с над 1 милиард

Локомотив на пътнически влак се запали до Чирпан, научи от пожарната.

следва 

Кампанията ще продължи до 10 ноември, като е предвидено тя да обхване общо 140 души. 

Финансирането й е по Националната програма за превенция на хроничните незаразни болести 2021-2025 г. Пациентите няма да плащат за прегледа, независимо дали са здравноосигурени или не. Няма да се изисква и направление от личен лекар. Достатъчно е да се запази час с обаждане на регистратурата на телефони 0601 6 60 70 и 0879 02 77 66 или на място в  Търговище на ул. „Пирин“ № 16.

Прегледите ще се извършват от д-р Иван Власов, специалист по белодробни болести, в три дни от седмицата -  четвъртък и петък от 15 до 18 часа и неделя от 9 до 12 часа. Средно на ден могат да бъдат прегледани около 12 пациенти, посочват от медицинския център.

Според медиците, изследването е подходящо за лица, които нямат никакви оплаквания, но са изложени на някои от рисковите фактори, като например тютюнопушене, замърсен въздух, работа с вредни вещества, фамилна обремененост и др.

Припомняме, че от началото на годината в Търговищка област са регистрирани единадесет случая на туберкулоза. 

Контейнери за разделно събиране и дарение на текстилни продукти, годни за употреба, са поставени на две места в Търговище. Те са разположени на паркингите на големи търговски обекти в областния град по инициатива на Българския Червен кръст (БЧК).

Създадена е възможност за предаване на чисти текстилни продукти, включително и непотребни дрехи, част от които ще бъдат отчислени и ползвани при бедствени ситуации, каза директорът на БЧК в Търговище Ваня Борисова.

От организацията посочват, че за всеки килограм разделно събран текстил в контейнерите с логото на БЧК се генерира парично дарение за фонд „Бедствия, аварии и кризи“. С част от събраното се поддържа допълнителен кризисен резерв от сезонно подходящи сортирани дрехи за реагиране при бедствия и целево дарение на пострадали хора.

От Червенокръстката организация информират, че текстилната индустрия е на

Народното събрание разисква проект на решение за освобождаване на Антон Славчев от комисиите за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконното имущество. Проекторешението за освобождаването на Славчев от двете комисии като член и като изпълняващ функциите на председател е внесено от „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ).

Мотивите към проекта на решение представи народният представител Лена Бориславова от ПП-ДБ. Освобождаването на г-н Славчев представлява своеобразен тест за тази зала, кой е готов да намали влиянието на г-н Делян Пеевски в поне една от институциите, които са превзети и са политически мотивирани и не изпълняват функциите си по закон, заяви Бориславова. Сред мотивите тя открои системно неизпълнение на служебните задължения и липса на прозрачност в дейността и на двете комисии, председателствани от Славчев.

Ня

Нова организация за достъпа на живеещите на ул. „Опълченска“ ще осигури безпрепятствено придвижване до жилищата им, съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

След получени сигнали заместник-кметът по строителството Иван Василев лично посети вчера обекта, за да се увери как протичат ремонтните дейности и дали се спазват обещаните ангажименти към жителите на района за достъп до домовете им. Още преди да започнат строителните работи, фирмата изпълнител пое ангажимент строителството да се извършва на етапи с цел да се създават минимални затруднения за жителите. Този ангажимент обаче не беше спазен, което доведе до сериозни неудобства за хората в района. Те бяха принудени да преминават през калта  без осигурена алтернатива за достъп до домовете си, посочват общината.

След проведената среща на терен, в 200-метровия участък вече е изградена нова временна на

Единственият шанс за дългосрочна инвестиция в бъдещото това е образованието, заяви председателят на Народното събрание Рая Назарян при откриването на новата академична година във Висшето училище по телекомуникации и пощи. 

Церемонията започна с едноминутно мълчание в памет на загиналите офицери пилоти при авиоинцидента край Трета авиационна база "Граф Игнатиево".

Сред официалните гости на откриването на академичната година и тъжествената промоция на Випуск 2024 бяха министърът на електронното управление Валентин Мундров, заместник-министърът на туризма Калин Петров, заместник-кметът на Столичната община Надежда Бобчева. 

За мен е огромна чест да открия академичната година в най-старото специализирано висше училище, основано преди повече от 140 години, каза Рая Назарян в приветствието си към академичното ръководство, преподавателите и студентите във Висше

На 23 септември ще започне цялостен ремонт на покрива на Многопрофилна болница за активно лечение (МБАЛ) „Д-р Димитър Павлович“ в Свищов, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

Ремонтът ще бъде извършен със средства в размер на 400 хил. лева, които са осигурени с подписване на споразумение по чл. 10 от Закона за държавния бюджет между кмета на Свищов д-р Генчо Генчев и министъра на регионалното развитие и благоустройство Виолета Коритарова-Касабова. Сградата на МБАЛ "Д-р Димитър Павлович" е проектирана и построена преди повече от 45 години. С времето покривното покритие се амортизира значително и това налага ръководството на Общината да положи усилия за привличане на финансов ресурс, допълниха от общинския пресцентър.

Чрез реализирането на проекта се предвижда ремонт на покривното покритие на сградата, като първо ще бъде цялостно демонтирана същ

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Окръжният съд в Добрич осъди мъж за причинена по непредпазливост смърт на млада жена
Окръжният съд в Добрич призна за виновен подсъдимия А. Г. по обвинение за причинена по непредпазливост смърт на млада жена на 6 август 2020 година вследствие на умишлено нанесена т ...
Община Варна възлага независим одит на "Градски транспорт" ЕАД
Община Варна ще възложи независим финансов и функционален одит на всички общински дружества, сред които е и „Градски транспорт“ ЕАД, съобщи на пресконференция кметът на ...
В Сливен задържаха под стража трима мъже, обвинени в разпространение на наркотици
Окръжният съд в Сливен определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ на трима мъже, обвинени за държане с цел разпространение на високорискови наркотици. Това с ...
Прогноза за времето на 21 Септември (Събота) и следващите дни
През нощта все още ще бъде предимно облачно, но само на отделни места в Южна България ще има превалявания. В Източна България ще духа слаб до умерен северен вятър. Минималните темп ...
Прокуратурата и КПК провеждат акция в Хасковско по разследване за неправомерно получаване на евросубсидия
Софийската градска прокуратура и Комисията за противодействие на корупцията (КПК) провеждат акция в Хасковско във връзка с разследване за заявени неверни обстоятелства с цел да бъд ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В Кюстендил ще отбележат Празника на плодородието
Изложение на художествено аранжирани щандове с плодове и зеленчуци, арт ателиета, кулинарни демонстрации, работилници за деца, детски музикален фестивал, улица на занаятите и конце ...
Полицията разби наркооранжерия във варненското село Просечен
При специализирана операция е разбита наркооранжерия в село Просечен, съобщиха днес от полицията във Варна. Открити са близо 100 растения. Те са били засадени в две стаи в къща в с ...
Всички обжалват присъдата за смъртта на Явор и Ани, делото продължава след шест дни
Три жалби и един протест са подадени срещу присъдата на Адриан Антонов, обвинен за катастрофата, при която загинаха Ани и Явор. Това съобщиха от съда. На 4 юли Софийският градски ...
Община Перник намалява таксите за онлайн обслужване
Община Перник ще намали таксите за онлайн обслужване, стана ясно след проведено днес обществено обсъждане по темата. Според предложението цените на административни услуги по електр ...
Временната комисия за кмета на Доспат приключи работа без да приеме доклад за дейността си поради изтекъл срок и липса на кворум
Временна комисия за проверка на факти и обстоятелства за корупционни практики и системна злоупотреба със служебно положение, извършвани в ущърб на гражданите и бизнеса, както и обл ...
Тикер в 15:48 ч.
Изложение на художествено аранжирани щандове с плодове и зеленчуци, арт ателиета ...
Начало В детайли
378
България

Кампания за безплатни прегледи за ранно откриване на хронични белодробни заболявания предстои в Търговище

Кампания за безплатни прегледи за ранно откриване на хронични белодробни заболявания предстои в Търговище.Тя ще започне от 26 септември в Медицински център „Солигена“, съобщиха от здравното заведение.

| 20 Септември 2024, 10:53 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Кампания за безплатни прегледи за ранно откриване на хронични белодробни заболявания предстои в Търговище
Кампания за безплатни прегледи за ранно откриване на хронични белодробни заболявания предстои в Търговище
Снимка © МЦ "Солигена"

Кампания за безплатни прегледи за ранно откриване на хронични белодробни заболявания предстои в Търговище. Тя ще започне от 26 септември в Медицински център „Солигена“, съобщиха от здравното заведение. 

"Опитът на Радев да прехвърля проблемите от болната глава на здравата издава единствено страх и политическа немощ". Това заявява председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски, цитиран в прессъобщение, разпространено от "ДПС Пресцентър", относно катастрофата с учебно-боен самолет на "Граф Игнатиево", при която загинаха двамата пилоти.

С поредната трагедия във Военновъздушните сили (ВВС), в която в мирно време България даде свидни жертви, заради съмнителна пиар акция на главнокомандващия и последвалите словесни атаки от негова страна в стил "крадецът вика дръжте крадеца", трябва да се отвърне само с едно - не дай боже никой да дава на България това, което се случи заради него - да загиват хора, заради егото му, заявява Пеевски.

"Най-малкото, което може да направи Радев, е да замълчи", добавя Делян Пеевски, който отново призовава за оставки на командира н

Съюзът на офицерите от резерва „Атлантик“ (СОР „Атлантик) организира конференция, посветена на 20 годишнината от членството на България в НАТО. 

Конференцията на тема „България 20 години в НАТО:  поуки и препоръки за следващите 20 години“ продължава днес до 18:00 часа в Централния военен клуб в София. 

В началото на конференцията с едноминутно мълчание бе почетена паметта на загиналите двама пилоти от 12-а авиобаза в Долна Митрополия  на 13 септември. 

„Изключително важно за Министерството на отбраната е, освен намирането на конкретните технологични решения, да бъде обяснявано пред обществото какво се случва, какви са нашите намерения, защо се предприемат едни или други действия, свързани с разходването на наистина немалък национален ресурс. Давам си сметка, че догонващото развитие ще бъде изключително т

Дискриминацията на пазара на труда е най-често срещаната дискриминация, каза на откритата днес в Кърджали двудневна кръгла маса председателят на Комисията за защита от дискриминация (КЗД) доц. д-р Ана Джумалиева.

По думите това е така, защото всеки човек, в по-голяма или по-малка част от своя живот, е свързан със своето работно място. Пред медиите доц. Джумалиева коментира, че наблюдаваната тенденция е провокирала Комисията да изследва проблемите на дискриминацията на пазара на труда. 

„Това, което забелязваме, е, че може да има дискриминация при започване на работа, по време на работа или при напускане или освобождаване от работа. Погледнато реално, дори една обява може да съдържа дискриминационна клауза, която да води до неравно третиране на определена група хора, а по време на работа - включително и сексуален тормоз, който също е форма на дискриминация&ldq

Депутатите приеха на първо и второ четене промените в Закона за държавния бюджет за 2024 г., свързани с актуализация в Инвестиционната програма за общински проекти. Точката бе включена в седмичната програма за работа на Народното събрание в началото на пленарното заседание и бе разгледана на първо, а след това и на второ четене.  На първо четене законопроектът за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет бе гласуван със 151 гласа "за" и един - "въздържал се". Промените в Инвестиционната програма за общинските проекти бяха разгледани вчера на заседание на парламентарната Комисия по бюджет и финанси. Вносител на законопроекта е Министерският съвет. 

Промените предвиждат намаление на прогнозния бюджет за общинските проекти за настоящата година с 37 милиона лева и увеличение на бюджета по Инвестиционната програма, предвидена до декември 2026 г., с над 1 милиард

Локомотив на пътнически влак се запали до Чирпан, научи от пожарната.

следва 

Кампанията ще продължи до 10 ноември, като е предвидено тя да обхване общо 140 души. 

Финансирането й е по Националната програма за превенция на хроничните незаразни болести 2021-2025 г. Пациентите няма да плащат за прегледа, независимо дали са здравноосигурени или не. Няма да се изисква и направление от личен лекар. Достатъчно е да се запази час с обаждане на регистратурата на телефони 0601 6 60 70 и 0879 02 77 66 или на място в  Търговище на ул. „Пирин“ № 16.

Прегледите ще се извършват от д-р Иван Власов, специалист по белодробни болести, в три дни от седмицата -  четвъртък и петък от 15 до 18 часа и неделя от 9 до 12 часа. Средно на ден могат да бъдат прегледани около 12 пациенти, посочват от медицинския център.

Според медиците, изследването е подходящо за лица, които нямат никакви оплаквания, но са изложени на някои от рисковите фактори, като например тютюнопушене, замърсен въздух, работа с вредни вещества, фамилна обремененост и др.

Припомняме, че от началото на годината в Търговищка област са регистрирани единадесет случая на туберкулоза. 

Контейнери за разделно събиране и дарение на текстилни продукти, годни за употреба, са поставени на две места в Търговище. Те са разположени на паркингите на големи търговски обекти в областния град по инициатива на Българския Червен кръст (БЧК).

Създадена е възможност за предаване на чисти текстилни продукти, включително и непотребни дрехи, част от които ще бъдат отчислени и ползвани при бедствени ситуации, каза директорът на БЧК в Търговище Ваня Борисова.

От организацията посочват, че за всеки килограм разделно събран текстил в контейнерите с логото на БЧК се генерира парично дарение за фонд „Бедствия, аварии и кризи“. С част от събраното се поддържа допълнителен кризисен резерв от сезонно подходящи сортирани дрехи за реагиране при бедствия и целево дарение на пострадали хора.

От Червенокръстката организация информират, че текстилната индустрия е на

Народното събрание разисква проект на решение за освобождаване на Антон Славчев от комисиите за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконното имущество. Проекторешението за освобождаването на Славчев от двете комисии като член и като изпълняващ функциите на председател е внесено от „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ).

Мотивите към проекта на решение представи народният представител Лена Бориславова от ПП-ДБ. Освобождаването на г-н Славчев представлява своеобразен тест за тази зала, кой е готов да намали влиянието на г-н Делян Пеевски в поне една от институциите, които са превзети и са политически мотивирани и не изпълняват функциите си по закон, заяви Бориславова. Сред мотивите тя открои системно неизпълнение на служебните задължения и липса на прозрачност в дейността и на двете комисии, председателствани от Славчев.

Ня

Нова организация за достъпа на живеещите на ул. „Опълченска“ ще осигури безпрепятствено придвижване до жилищата им, съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

След получени сигнали заместник-кметът по строителството Иван Василев лично посети вчера обекта, за да се увери как протичат ремонтните дейности и дали се спазват обещаните ангажименти към жителите на района за достъп до домовете им. Още преди да започнат строителните работи, фирмата изпълнител пое ангажимент строителството да се извършва на етапи с цел да се създават минимални затруднения за жителите. Този ангажимент обаче не беше спазен, което доведе до сериозни неудобства за хората в района. Те бяха принудени да преминават през калта  без осигурена алтернатива за достъп до домовете си, посочват общината.

След проведената среща на терен, в 200-метровия участък вече е изградена нова временна на

Единственият шанс за дългосрочна инвестиция в бъдещото това е образованието, заяви председателят на Народното събрание Рая Назарян при откриването на новата академична година във Висшето училище по телекомуникации и пощи. 

Церемонията започна с едноминутно мълчание в памет на загиналите офицери пилоти при авиоинцидента край Трета авиационна база "Граф Игнатиево".

Сред официалните гости на откриването на академичната година и тъжествената промоция на Випуск 2024 бяха министърът на електронното управление Валентин Мундров, заместник-министърът на туризма Калин Петров, заместник-кметът на Столичната община Надежда Бобчева. 

За мен е огромна чест да открия академичната година в най-старото специализирано висше училище, основано преди повече от 140 години, каза Рая Назарян в приветствието си към академичното ръководство, преподавателите и студентите във Висше

На 23 септември ще започне цялостен ремонт на покрива на Многопрофилна болница за активно лечение (МБАЛ) „Д-р Димитър Павлович“ в Свищов, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

Ремонтът ще бъде извършен със средства в размер на 400 хил. лева, които са осигурени с подписване на споразумение по чл. 10 от Закона за държавния бюджет между кмета на Свищов д-р Генчо Генчев и министъра на регионалното развитие и благоустройство Виолета Коритарова-Касабова. Сградата на МБАЛ "Д-р Димитър Павлович" е проектирана и построена преди повече от 45 години. С времето покривното покритие се амортизира значително и това налага ръководството на Общината да положи усилия за привличане на финансов ресурс, допълниха от общинския пресцентър.

Чрез реализирането на проекта се предвижда ремонт на покривното покритие на сградата, като първо ще бъде цялостно демонтирана същ

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Окръжният съд в Добрич осъди мъж за причинена по непредпазливост смърт на млада жена
Община Варна възлага независим одит на "Градски транспорт" ЕАД
В Сливен задържаха под стража трима мъже, обвинени в разпространение на наркотици
Прогноза за времето на 21 Септември (Събота) и следващите дни
Прокуратурата и КПК провеждат акция в Хасковско по разследване за неправомерно получаване на евросубсидия
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
На преден план
В Кюстендил ще отбележат Празника на плодородието
Контекст
Полицията разби наркооранжерия във варненското село Просечен
В детайли
Всички обжалват присъдата за смъртта на Явор и Ани, делото продължава след шест дни
Местен фокус
Община Перник намалява таксите за онлайн обслужване
Контекст
Временната комисия за кмета на Доспат приключи работа без да приеме доклад за дейността си поради изтекъл срок и липса на кворум
В детайли
„Възраждане“ ще регистрира листа от 14 души в Русе за вота на 27 октомври, със заявка трима от тях да намерят място в Народното събрание
На преден план
Хора с увреждания от Търговище участваха в демонстративно занятие по пътна безопасност
Местен фокус
Община Шумен осигурява безплатен транспорт за зрителите на Международния исторически фестивал „Доблест и слава“
Сфера
Окръжният съд в Добрич осъди мъж за причинена по непредпазливост смърт на млада жена
Контекст
Съветът за партньорство към Висшия съдебен съвет ще предложи създаване на съвет по законодателство към Народното събрание
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.