Начало Сфера Заради валежите и наводненията обработката и доставката на пратки в Австрия се извършва с голямо закъснение, съобщиха от "Български пощи"
277
България

Заради валежите и наводненията обработката и доставката на пратки в Австрия се извършва с голямо закъснение, съобщиха от "Български пощи"

При промяна на ситуацията, информация ще бъде публикувана на сайта на „Български пощи“.След наводненията в Австрия в резултат на бурята "Борис" отпреди дни вече е възстановено движението на влакове по направлението Виена – Залцбург – Мюнхен.

| 20 Септември 2024, 12:13 ч.
Заради валежите и наводненията обработката и доставката на пратки в Австрия се извършва с голямо закъснение, съобщиха от
Заради валежите и наводненията обработката и доставката на пратки в Австрия се извършва с голямо закъснение, съобщиха от "Български пощи"
Снимка © Министерство на транспорта и съобщенията

Поради обилни валежи и наводнения в страната обработката и доставката на пратките се извършват с голямо закъснение, уведомява пощенският оператор на Австрия, съобщиха от "Български пощи".

Днес ръководството, начело с почетния председател Ахмед Доган, стартирахме консултациите за листите на кандидат-депутатите по различните региони. Това каза пред журналисти председателят на ДПС Джевдет Чакъров.

Г-н Доган е в перфектна форма, в много добро здравословно състояние, допълни той. От думите му стана известно, че почетният председател ще даде изявление пред медиите, след като приключи процесът по консултациите за листите за изборите на 27 октомври. Консултирахме шест области, каза още Джевдет Чакъров, но не спомена имена.

"Колективните органи на партитата функционират много добре, нормално, представят се позициите, обсъждат се, подреждат се по начин, по който имаме традиции, утвърдени над 30 години", заяви председателят на ДПС. Според Чакъров структурите на партията са в много добра кондиция, с много добра нагласа и с оптимизъм и вяра се готвят да се представят

Районната прокуратура в Стара Загора провежда разследване за причинена средна телесна повреда на 15-годишно момче. Това съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение. 

Припомняме, че вчера малко преди 16:00 часа на телефон на спешния телефон 112 е постъпил сигнал за момче, което лежи на земята в близост до спирка на градския транспорт в областния град. На място са се отзовали медицински екип и полицейски служители, като е оказана помощ на пострадалото момче. То е било със съмнение за мозъчно сътресение. Настанено е за лечение в Клиниката по неврохирургия при Университетската многопрофилна болница за активно лечение „Проф. д-р Стоян Киркович“ в града. Към момента пострадалият е без опасност за живота.

До момента е установено, че между две непълнолетни момчета на 15 и 16 г., е възникнал спор, при който по-големият от двамата е нанесъл юмручен удар в обла

Над 6,3 млн. лв. забавени трудови възнаграждения, включително и задължения за предишни периоди, са изплатени след намесата на контролните органи на Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“ (ИА ГИТ) oт началото на 2024 г. до края на август. Това съобщи пресцентърът на ИА ГИТ. За същия период сумата на установените забавени заплати е 7.8 млн. лв.

За осемте месеца на 2024 г. са установени 14 401 нарушения, свързани със заплащането на труда. От тях 3746 се отнасят до задължението на работодателя да начислява и изплаща трудовото възнаграждение в договорените размери и срокове, а 43 са свързани с гарантираното право на работника да получава своето възнаграждение в размер на поне 60% от брутното си трудово възнаграждение, но не по-малко от минималната работна заплата за страната.

Тези нарушения са сред основанията за отстраняване на участници от обществени п

В дежурната оперативна част на Областната дирекция (ОД) на МВР в Шумен са приети обаждания от жители на Велики Преслав, които са съобщили за опити за телефонни измами, каза говорителят на ОД на МВР Ася Йорданова. 

Непознати, които се представили за служители на електроразпределителното дружество, са потърсили хората на стационарни телефони и са им съобщили за огромни задължения за електроенергия. В единия от случаите са казали, че домакинството дължи парична сума в размер на 10 000 лв. Съобщили още, че ще изпратят техен представител на място, за да вземе парите. Веднага след това последвало второ обаждане от непознат мъж, също измамник, който се представил за полицейски служител и казал на хората че става дума за измама. Помолил ги да му съдействат, за да задържат измамниците, като за целта трябвало да приготвят всички пари, които са в жилището им и да ги предадат на служи

Приоритет за нашето правителство е въвеждането обратно в експлоатация на най-голямото хидросъоръжение на територията на Югоизточна Европа – помпено-акумулиращата водноелектрическа централа (ПАВЕЦ) "Чаира". Това заяви на брифинг в Министерския съвет служебният министър на енергетиката Владимир Малинов, който коментира започната от Националната електрическа компания (НЕК) обществената поръчка за модернизация и цялостна подмяна на първи и четвърти хидроагрегат на съоръжението. 

„Един изключително важен инвестиционен проект, чиято стойност се очаква да бъде около 220 млн. лева и който ще допринесе изключително много в няколко направления. Първо – по отношение на сигурността в електроенергийната система и възможността за париране на удара върху цените на електроенергията, както за бита, така и за бизнеса. На следващо място ще допринесе изключително много, след

При промяна на ситуацията, информация ще бъде публикувана на сайта на „Български пощи“.

След наводненията в Австрия в резултат на бурята "Борис" отпреди дни вече е възстановено движението на влакове по направлението Виена – Залцбург – Мюнхен. Трафикът по тези дестинации ще бъде по-ограничен от нормалното, тъй като все още са възможни проблеми заради придошли води и свлачища по трасето. Големите дъждове във Виена причиниха транспортни проблеми и в австрийската столица, които бяха напълно отстранени и масовият градски транспорт в двумилионния град, включително метрото, възобновиха пълноценно работата си.

Административният съд във Враца отхвърли жалбата на кмета на мездренското село Крета Васил Дацев и остави в сила решението на Общинската избирателна комисия (ОИК) в Мездра, с което предсрочно са прекратени правомощията му, казаха от съдебната институция. Съдът е установил, че кметът не е прехвърлил собствеността си върху две търговски дружества – ЕООД и продължава да е едноличен техен собственик, назначил е само други управители. Не е представил и доказателства за прекратяване на дейността на тези дружества, каквото е другото изискване на закона. 

Решението не е окончателно, подлежи на обжалване пред Върховния административен съд в седемдневен срок от съобщаването на страните, казаха още от Административния съд във Враца.

Васил Дацев каза, че ще обжалва решението.

След местните избори през есента на 2023 г. Васил Дацев беше избран за кмет на първи тур

Община Перник ще намали таксите за онлайн обслужване, стана ясно след проведено днес обществено обсъждане по темата.

Според предложението цените на административни услуги по електронен път ще бъдат намалени с десет процента, като същите няма да надвишават 20 лева. 

По време на общественото обсъждане директорът на Международния младежки център (ММЦ) Радостина Раданова внесе предложение, с което бе подложено на обсъждане и изменението на Наредба №2 във връзка с определянето на цените за наемане и настаняване на външни ползватели на центъра. 

Така за предоставяне на нощувки настаняването в двойна стая ще струва 80 лв., а единичното 50 лв. Фиксирани са и такси за наемане и на озвучителна техника, възлизаща на 60 лв. (за 60 мин.). ММЦ предлага използването и на допълнителни услуги и приспособления, сред които шатра, маса за кетъринг, стативи за изложби, лапто

Общо 27 доброволци – служители и подизпълнители от „АДМ Разград“, членове на семействата и приятели се включиха в кампанията на бТВ „Да изчистим България заедно“, съобщи административният секретар на предприятието Гюлчин Ахмедова.

Доброволците бяха разпределени в две групи и почистиха две предварително набелязани локации – едната на изхода на Разград към село Дянково, а втората – в близост до разклона за село Раковски. Събраните отпадъци са общо 180 чувала с обем 130 литра, 21 гуми и едрогабаритни отпадъци - тонколона, пластмасов стол, шкафчета от домашна секция, диван, телевизор, посочи Ахмедова. 

Тя допълни, че Комитетът по доброволчество към „АДМ Разград“, организирал почистването в двете локации, изразява благодарност за съдействието към Община Разград и готовност да участва в следващи акции „в общия с

Окръжният съд в Сливен определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ на трима мъже, обвинени за държане с цел разпространение на високорискови наркотици. Това съобщиха от Окръжна прокуратура - Сливен, по чието искане беше взета мярката.

Мъжете с инициали С.С., Д.Б. и С.С. са обвинени че са държали 477 грама метамфетамин, като и прекурсори и съоръжения за производство на високорискови наркотични вещества. Обвиняемите са действали в съучастие в качеството си на съизвършители.

Както съобщихме, тримата бяха задържани на 13 септември при специализирана операция на Главната дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП), под ръководството на Окръжна прокуратура - Сливен.

Определението на Окръжен съд-Сливен подлежи на обжалване пред Апелативен съд-Бургас.

Общинският съвет в Грамада подкрепи предложението на кмета на общината Милчо Башев за придобиване на поземлен имот в общинския център с площ 5888 кв. метра. Теренът ще бъде използван за ежегодните панаирни дни.

Закупуването ще бъде финансирано с актуализиране на програмата за капиталовите разходи за 2024 г., като отпадне придобиването на горски мулчер. С тези средства се предвижда да се закупи имотът, както и двигател за сметосъбирачната машина на Общината. 

Съветниците приеха единодушно и годишния отчет за изпълнението на бюджета на Общината за 2023 година. Изпълнението на разходната част на бюджета е 5,1 млн. лв., за делегираните от държавата дейности - 2,8 млн. лв., а за местни дейности – 2,2 млн. лева. Държавните дейности са дофинансирани с местни приходи в размер на 27 366 лв., докладва председателят на Общинския съвет Владимир Цеков.

За заседаниет

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Служебният премиер Димитър Главчев заминава за САЩ, където ще участва в Срещата на върха за бъдещето
Служебният министър-председател Димитър Главчев заминава утре за Съединените американски щати (САЩ), където ще участва в Срещата на върха за бъдещето, съобщиха от пресслужбата на М ...
Съдът на Европейския съюз образува дело по преюдициалното запитване на ВАС по казуса с Андрей Гюров
Съдът на Европейския съюз образува дело по преюдициалното запитване на Върховния административен (ВАС) съд по казуса с предсрочно освободения подуправител на Българската народна ба ...
Община Перник намалява таксите за онлайн обслужване
Община Перник ще намали таксите за онлайн обслужване, стана ясно след проведено днес обществено обсъждане по темата. Според предложението цените на административни услуги по електр ...
Община Шумен осигурява безплатен транспорт за зрителите на Международния исторически фестивал „Доблест и слава“
Община Шумен ще осигури безплатен транспорт за зрителите на Международния исторически фестивал „Доблест и слава“ на 28 септември, когато през целия ден край Шуменската ...
Националният съвет на БСП се събра на заседание във връзка с подредбата на листите за предстоящите парламентарни избори
Националният съвет на БСП се събра на заседание в централата на партията, за да подреди листите и да приеме платформата на коалиция „БСП - Обединена Левица“ за предстоя ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Служебният премиер Димитър Главчев заминава за САЩ, където ще участва в Срещата на върха за бъдещето
Служебният министър-председател Димитър Главчев заминава утре за Съединените американски щати (САЩ), където ще участва в Срещата на върха за бъдещето, съобщиха от пресслужбата на М ...
Инициативата „На базар сме!“ гостува в Белоградчик
От 20 до 22 септември платформата за събития и креативни решения „Sтетика” гостува в град Белоградчик. Повече от 20 занаятчии, творци и производители участват в инициат ...
Проблемът с почистването на речните корита в страната е изключително тревожен, каза министър Петър Димитров
Проблемът с почистването на речните корита в страната е изключително тревожен – не се вземат никакви мерки, каза министърът на околната среда и водите в служебния кабинет Пет ...
Съдът във Враца остави в ареста 29-годишен мъж за съучастие в телефонни измами
Районният съд във Враца постанови днес да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража” спрямо мъж, обвинен за съучастие в телефонни измами, съобщ ...
Общо 30 са регистрираните нови случаи на туберколоза и рецидиви от началото на годината в Хасково
От началото на годината до 15 септември общо 30 са новите случаи на туберколоза и на рецидиви, регистрирани в Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заб ...
Тикер в 16:43 ч.
Служебният министър-председател Димитър Главчев заминава утре за Съединените аме ...
Начало Сфера
277
България

Заради валежите и наводненията обработката и доставката на пратки в Австрия се извършва с голямо закъснение, съобщиха от "Български пощи"

При промяна на ситуацията, информация ще бъде публикувана на сайта на „Български пощи“.След наводненията в Австрия в резултат на бурята "Борис" отпреди дни вече е възстановено движението на влакове по направлението Виена – Залцбург – Мюнхен.

| 20 Септември 2024, 12:13 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Заради валежите и наводненията обработката и доставката на пратки в Австрия се извършва с голямо закъснение, съобщиха от
Заради валежите и наводненията обработката и доставката на пратки в Австрия се извършва с голямо закъснение, съобщиха от "Български пощи"
Снимка © Министерство на транспорта и съобщенията

Поради обилни валежи и наводнения в страната обработката и доставката на пратките се извършват с голямо закъснение, уведомява пощенският оператор на Австрия, съобщиха от "Български пощи".

Днес ръководството, начело с почетния председател Ахмед Доган, стартирахме консултациите за листите на кандидат-депутатите по различните региони. Това каза пред журналисти председателят на ДПС Джевдет Чакъров.

Г-н Доган е в перфектна форма, в много добро здравословно състояние, допълни той. От думите му стана известно, че почетният председател ще даде изявление пред медиите, след като приключи процесът по консултациите за листите за изборите на 27 октомври. Консултирахме шест области, каза още Джевдет Чакъров, но не спомена имена.

"Колективните органи на партитата функционират много добре, нормално, представят се позициите, обсъждат се, подреждат се по начин, по който имаме традиции, утвърдени над 30 години", заяви председателят на ДПС. Според Чакъров структурите на партията са в много добра кондиция, с много добра нагласа и с оптимизъм и вяра се готвят да се представят

Районната прокуратура в Стара Загора провежда разследване за причинена средна телесна повреда на 15-годишно момче. Това съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение. 

Припомняме, че вчера малко преди 16:00 часа на телефон на спешния телефон 112 е постъпил сигнал за момче, което лежи на земята в близост до спирка на градския транспорт в областния град. На място са се отзовали медицински екип и полицейски служители, като е оказана помощ на пострадалото момче. То е било със съмнение за мозъчно сътресение. Настанено е за лечение в Клиниката по неврохирургия при Университетската многопрофилна болница за активно лечение „Проф. д-р Стоян Киркович“ в града. Към момента пострадалият е без опасност за живота.

До момента е установено, че между две непълнолетни момчета на 15 и 16 г., е възникнал спор, при който по-големият от двамата е нанесъл юмручен удар в обла

Над 6,3 млн. лв. забавени трудови възнаграждения, включително и задължения за предишни периоди, са изплатени след намесата на контролните органи на Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“ (ИА ГИТ) oт началото на 2024 г. до края на август. Това съобщи пресцентърът на ИА ГИТ. За същия период сумата на установените забавени заплати е 7.8 млн. лв.

За осемте месеца на 2024 г. са установени 14 401 нарушения, свързани със заплащането на труда. От тях 3746 се отнасят до задължението на работодателя да начислява и изплаща трудовото възнаграждение в договорените размери и срокове, а 43 са свързани с гарантираното право на работника да получава своето възнаграждение в размер на поне 60% от брутното си трудово възнаграждение, но не по-малко от минималната работна заплата за страната.

Тези нарушения са сред основанията за отстраняване на участници от обществени п

В дежурната оперативна част на Областната дирекция (ОД) на МВР в Шумен са приети обаждания от жители на Велики Преслав, които са съобщили за опити за телефонни измами, каза говорителят на ОД на МВР Ася Йорданова. 

Непознати, които се представили за служители на електроразпределителното дружество, са потърсили хората на стационарни телефони и са им съобщили за огромни задължения за електроенергия. В единия от случаите са казали, че домакинството дължи парична сума в размер на 10 000 лв. Съобщили още, че ще изпратят техен представител на място, за да вземе парите. Веднага след това последвало второ обаждане от непознат мъж, също измамник, който се представил за полицейски служител и казал на хората че става дума за измама. Помолил ги да му съдействат, за да задържат измамниците, като за целта трябвало да приготвят всички пари, които са в жилището им и да ги предадат на служи

Приоритет за нашето правителство е въвеждането обратно в експлоатация на най-голямото хидросъоръжение на територията на Югоизточна Европа – помпено-акумулиращата водноелектрическа централа (ПАВЕЦ) "Чаира". Това заяви на брифинг в Министерския съвет служебният министър на енергетиката Владимир Малинов, който коментира започната от Националната електрическа компания (НЕК) обществената поръчка за модернизация и цялостна подмяна на първи и четвърти хидроагрегат на съоръжението. 

„Един изключително важен инвестиционен проект, чиято стойност се очаква да бъде около 220 млн. лева и който ще допринесе изключително много в няколко направления. Първо – по отношение на сигурността в електроенергийната система и възможността за париране на удара върху цените на електроенергията, както за бита, така и за бизнеса. На следващо място ще допринесе изключително много, след

При промяна на ситуацията, информация ще бъде публикувана на сайта на „Български пощи“.

След наводненията в Австрия в резултат на бурята "Борис" отпреди дни вече е възстановено движението на влакове по направлението Виена – Залцбург – Мюнхен. Трафикът по тези дестинации ще бъде по-ограничен от нормалното, тъй като все още са възможни проблеми заради придошли води и свлачища по трасето. Големите дъждове във Виена причиниха транспортни проблеми и в австрийската столица, които бяха напълно отстранени и масовият градски транспорт в двумилионния град, включително метрото, възобновиха пълноценно работата си.

Административният съд във Враца отхвърли жалбата на кмета на мездренското село Крета Васил Дацев и остави в сила решението на Общинската избирателна комисия (ОИК) в Мездра, с което предсрочно са прекратени правомощията му, казаха от съдебната институция. Съдът е установил, че кметът не е прехвърлил собствеността си върху две търговски дружества – ЕООД и продължава да е едноличен техен собственик, назначил е само други управители. Не е представил и доказателства за прекратяване на дейността на тези дружества, каквото е другото изискване на закона. 

Решението не е окончателно, подлежи на обжалване пред Върховния административен съд в седемдневен срок от съобщаването на страните, казаха още от Административния съд във Враца.

Васил Дацев каза, че ще обжалва решението.

След местните избори през есента на 2023 г. Васил Дацев беше избран за кмет на първи тур

Община Перник ще намали таксите за онлайн обслужване, стана ясно след проведено днес обществено обсъждане по темата.

Според предложението цените на административни услуги по електронен път ще бъдат намалени с десет процента, като същите няма да надвишават 20 лева. 

По време на общественото обсъждане директорът на Международния младежки център (ММЦ) Радостина Раданова внесе предложение, с което бе подложено на обсъждане и изменението на Наредба №2 във връзка с определянето на цените за наемане и настаняване на външни ползватели на центъра. 

Така за предоставяне на нощувки настаняването в двойна стая ще струва 80 лв., а единичното 50 лв. Фиксирани са и такси за наемане и на озвучителна техника, възлизаща на 60 лв. (за 60 мин.). ММЦ предлага използването и на допълнителни услуги и приспособления, сред които шатра, маса за кетъринг, стативи за изложби, лапто

Общо 27 доброволци – служители и подизпълнители от „АДМ Разград“, членове на семействата и приятели се включиха в кампанията на бТВ „Да изчистим България заедно“, съобщи административният секретар на предприятието Гюлчин Ахмедова.

Доброволците бяха разпределени в две групи и почистиха две предварително набелязани локации – едната на изхода на Разград към село Дянково, а втората – в близост до разклона за село Раковски. Събраните отпадъци са общо 180 чувала с обем 130 литра, 21 гуми и едрогабаритни отпадъци - тонколона, пластмасов стол, шкафчета от домашна секция, диван, телевизор, посочи Ахмедова. 

Тя допълни, че Комитетът по доброволчество към „АДМ Разград“, организирал почистването в двете локации, изразява благодарност за съдействието към Община Разград и готовност да участва в следващи акции „в общия с

Окръжният съд в Сливен определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ на трима мъже, обвинени за държане с цел разпространение на високорискови наркотици. Това съобщиха от Окръжна прокуратура - Сливен, по чието искане беше взета мярката.

Мъжете с инициали С.С., Д.Б. и С.С. са обвинени че са държали 477 грама метамфетамин, като и прекурсори и съоръжения за производство на високорискови наркотични вещества. Обвиняемите са действали в съучастие в качеството си на съизвършители.

Както съобщихме, тримата бяха задържани на 13 септември при специализирана операция на Главната дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП), под ръководството на Окръжна прокуратура - Сливен.

Определението на Окръжен съд-Сливен подлежи на обжалване пред Апелативен съд-Бургас.

Общинският съвет в Грамада подкрепи предложението на кмета на общината Милчо Башев за придобиване на поземлен имот в общинския център с площ 5888 кв. метра. Теренът ще бъде използван за ежегодните панаирни дни.

Закупуването ще бъде финансирано с актуализиране на програмата за капиталовите разходи за 2024 г., като отпадне придобиването на горски мулчер. С тези средства се предвижда да се закупи имотът, както и двигател за сметосъбирачната машина на Общината. 

Съветниците приеха единодушно и годишния отчет за изпълнението на бюджета на Общината за 2023 година. Изпълнението на разходната част на бюджета е 5,1 млн. лв., за делегираните от държавата дейности - 2,8 млн. лв., а за местни дейности – 2,2 млн. лева. Държавните дейности са дофинансирани с местни приходи в размер на 27 366 лв., докладва председателят на Общинския съвет Владимир Цеков.

За заседаниет

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Служебният премиер Димитър Главчев заминава за САЩ, където ще участва в Срещата на върха за бъдещето
Съдът на Европейския съюз образува дело по преюдициалното запитване на ВАС по казуса с Андрей Гюров
Община Перник намалява таксите за онлайн обслужване
Община Шумен осигурява безплатен транспорт за зрителите на Международния исторически фестивал „Доблест и слава“
Националният съвет на БСП се събра на заседание във връзка с подредбата на листите за предстоящите парламентарни избори
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
Служебният премиер Димитър Главчев заминава за САЩ, където ще участва в Срещата на върха за бъдещето
Основна линия
Инициативата „На базар сме!“ гостува в Белоградчик
Сфера
Проблемът с почистването на речните корита в страната е изключително тревожен, каза министър Петър Димитров
В детайли
Съдът във Враца остави в ареста 29-годишен мъж за съучастие в телефонни измами
Сфера
Общо 30 са регистрираните нови случаи на туберколоза и рецидиви от началото на годината в Хасково
В детайли
Съдът в Кърджали насрочи ново разпоредително заседание по делото с за тежката катастрофа през 2019 г. с участието на Лютви Местан, при която загина бебе
В детайли
Варненският окръжен съд остави в ареста обвиняем за ръководството на престъпна група за отглеждане на наркотици
Местен фокус
Съдът на Европейския съюз образува дело по преюдициалното запитване на ВАС по казуса с Андрей Гюров
В детайли
Вече има сигнали за подготовка за контролиран вот в област Плевен, каза депутатът от "Възраждане" Кирил Тодоров
На преден план
Политици и институции да се обединим за пресичане антибългарската кампания на политици от РСМ, написа Делян Пеевски
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.