Начало Сфера Трима души са пострадали и са в тежко състояние след катастрофа на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче
262
България

Трима души са пострадали и са в тежко състояние след катастрофа на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче

Трима души са пострадали и са в тежко състояние след катастрофа на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче.Участъкът е затворен за  движение, информираха от Агенция „Пътна инфраструктура“.

| 20 Септември 2024, 12:19 ч.
Трима души са пострадали и са в тежко състояние след катастрофа на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче
Трима души са пострадали и са в тежко състояние след катастрофа на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче
Снимка © БТА

Трима души са пострадали и са в тежко състояние след катастрофа на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче.  Това съобщиха от Центъра за спешна медицинска помощ в Ловеч.

Община Шумен планира да извърши поредно за годината пръскане против комари в края на тази седмица, съобщиха от пресцентъра на местната администрация. 

На 20 срещу 21 септември, от 22:00 до 6:00 часа, ще се проведе имагоцидна обработка на комари в Шумен, в кв. „Дивдядово“, на туристическите заслони на Шуменското плато, включително в районите на паметника „Създатели на българската държава“ и на Шуменската крепост на платото. Обработките ще са с агрегати за топъл и студен аерозол, като ще се използва препаратът „Цитрол 10/4 УЛВ“, отбелязват от общинския пресцентър.

Оттам уточняват, че при неблагоприятна метеорологична обстановка, валежи или силен вятър, третирането ще се извърши на 21 срещу 22 септември.

Собствениците на пчелини са длъжни да предприемат мерки по опазването на пчелните семейства от отравяне чрез покриване или з

По инициатива на Българската педиатрична асоциация (БПА) в курортен комплекс Боровец се провежда XVI Национален конгрес по педиатрия с международно участие. Конгресът бе открит от председателя на Управителния съвет на БПА проф. Иван Литвиненко. 

Проф. Литвиненко поздрави присъстващите и пожела успех на всички водещи. Той заяви, че това е най-голямото събитие за гилдията и в програмата всеки присъстващ може да намери нещо за себе си. Има гости от Германия, Израел, Белгия и други държави, отчете Литвиненко и добави, че в рамките на конгреса ще има и Общо събрание на БПА.

Научният форум в областта на педиатрията се провежда от 1963 година на всеки три години. Традиционно събитието събира над 500 делегати – педиатри, общопрактикуващи лекари, колеги от всички специалности, свързани с педиатрията, и специалисти по здравни грижи от детските клиники и отделения в цяла

Трябва да има реакция от България и от Европа, коментира пред журналисти съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Асен Василев във връзка с думи на вицепремиера и министър на транспорта на Република Северна Македония (РСМ) Александър Николоски в телевизионно интервю по повод липсата на знаме на РСМ при неформалната среща на президентите Румен Радев и Гордана Силяновска-Давкова. 

"Смятам, че думите са обидни и непремерени, и македонските политици трябва да разберат едно – ако искат да бъдат членове на Европейския съюз, трябва да спазват писмените споразумения", каза Асен Василев.

Той посочи, че има писмено споразумение между Европейски съюз (ЕС), България и РСМ, което защитава българските интереси, с което от РСМ са се съгласили и те трябва да изпълнят това споразумение, ако искат да влязат в ЕС. Всякакви други емоционални изблици няма да по

Възстановено е движението на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче, където по-рано днес стана катастрофа с пострадали, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Ловеч.

Инцидентът е станал малко след 11:00 часа. Ударили са се два насрещно движещи се автомобила. Пострадали са водачите им – на 73 и 51 години. В тежко състояние е и 54-годишна жена, която е транспортирана за лечение в плевенска болница. Заедно с нея в автомобила е бил и 19-годишен мъж, който е в добро състояние.

Причините за катастрофата се изясняват.

 

Почти двойно е увеличението на пожарите в област Враца за периода 1 юли – 12 септември тази година спрямо същия период на миналата отчетоха от Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РДПБЗН). За това време са подадени 709 сигнала за произшествия спрямо 393 за 2023 г. С материални щети за тази година инцидентите са 81 спрямо 44 за миналата. Пожарите в транспортни средства са 10 за т.г. при шест за миналата.

Според началник сектор „Превантивна и контролна дейност“ в РДПБЗН - Враца Дилян Йончев най-голяма е разликата – почти четири пъти, при горските пожари. Това лято те са били 23, при едва пет за миналото. Пожарите в сухи треви, храсти и паднали листа в урбанизирана и неурбанизирана територия през отчетния период тази година са били общо 313, а през миналата година – 152. В стърнища огнените инциденти през то

В ловешката болница са откарани двама мъже и една жена. 

Участъкът е затворен за  движение, информираха от Агенция „Пътна инфраструктура“. Има обходен маршрут през Микре - пътен възел „Абланица“ - Ловеч и обратно.

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, призовават от Агенцията. Трафикът се регулира от "Пътна полиция".

Успяхме да увековечим важни за историята ни личности. Това заяви Антон Марков, генерален консул на България в Солун, по време на откриването на паметната плоча на Атанас и Любомир Далчеви в двора на консулството. 

„Много се вълнувам от днешния ден, защото това е един много хубав ден за Генералното консулство. Преди няколко месеца, когато се видяхме с г-н Кирил Вълчев, генерален директор на , решихме, че трябва да направим нещо за българите в Солун – да увековечим наши личности, които са важни не само за историята на България, но и на Гърция. На шега решихме и започнахме това мероприятие. Искахме да се случи за рождения ден на Атанас Далчев, но по обективни причини не можахме. Тогава си дадохме срок, че до 15 септември ще го направим. Щастлив съм, че успяхме. Искам да благодаря на роднините, на семейство Далчеви, както и на всички специални гости, които са дошли

В последните две седмици над 22 хил. граждани са сдвоили здравното си досие с мобилното приложение "еЗдраве", съобщиха от "Информационно обслужване" АД. Чрез сдвояването потребителите имат достъп до пълната информация за регистрираните в Националната здравноинформационна система прегледи, направления, рецепти, ваксини, хоспитализации, резултати от лабораторни изследвания, обща здравна информация и др. В първия ден, в който достъпът до здравното досие стана възможен и без електронен подпис, 500 желаещи провериха здравните си досиета през "еЗдраве".

Гражданите имат достъп и до новия модул "Дългосрочна грижа за здравето", който включва задължителните профилактични прегледи, изследвания и ваксинации. Системата, която бе разработена от "Информационно обслужване" АД, изготвя персонален план за здравна грижа на всички граждани и изпраща навременна нотификация към пациента/родителя и л

Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информацията за трафика по границите е към 6:00 часа.

На границата с Румъния трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Оряхово“, „Никопол", „Кардам“ и „Дуранкулак" е интензивен на изход от страната за товарни автомобили.

Поради извършването на основния ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движението, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към ГКПП „Силистра“, ГКПП „Кардам“, ГКПП „Дуранкулак“, ГКПП „Кайнарджа“ и ГКПП

Разбита е организирана престъпна група, занимаваща се с производство, преработка и разпространение на високорискови наркотични вещества, съобщиха днес на пресконференция окръжният прокурор на Варна Красимир Конов и началникът на отдел „Североизточен“ при ГДБОП Деян Горанов.

В резултат на проведената операция са намерени 4 382 стръка растения от рода на конопа. Открити са в нива и в оранжерии. Намерени са и близо 470 килограма суха трева – марихуана, като стоката е била складирана в подземен бункер. Намерени са още 17 плика, пълни с около 15 килограма марихуана, 45 бутилки, съдържащи хексахидроканабинол, над 1000 дражета, за които се предполага, че също съдържат наркотични вещества. Иззети са и повече от 4 000 капсули с течности за вейп, над 1700 такива устройства, пари. При операцията е разбита и специално оборудвана лаборатория. По думите на Конов в нея

Българската подкрепа за Украйна в условията на продължаващата руска агресия беше във фокуса на срещата на служебния министър на външните работи Иван Кондов и посланикът на Украйна Олеся Илашчук, съобщиха от Министерството на външните работи (МВнР).

„Очаквам с нетърпение да се запозная лично с новоназначения министър на външните работи на Украйна Андрий Сибига, в рамките на Общия дебат на 79-та сесия на Общото събрание на ООН в Ню Йорк“, посочи служебният министър.

„Нашата подкрепа за независимостта, суверенитета и териториалната цялост на Украйна е неотменна, последователна и ще продължи да бъде такава толкова дълго, колкото е необходимо“, допълни той.

В хода на разговора са засегнати широк кръг от теми, сред които участието на страната ни в Международната кримска платформа, срещата на Г7+ за оказване на енергийна подкрепа за Украйна, бъдещ

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Служебният премиер Димитър Главчев заминава за САЩ, където ще участва в Срещата на върха за бъдещето
Служебният министър-председател Димитър Главчев заминава утре за Съединените американски щати (САЩ), където ще участва в Срещата на върха за бъдещето, съобщиха от пресслужбата на М ...
Съдът на Европейския съюз образува дело по преюдициалното запитване на ВАС по казуса с Андрей Гюров
Съдът на Европейския съюз образува дело по преюдициалното запитване на Върховния административен (ВАС) съд по казуса с предсрочно освободения подуправител на Българската народна ба ...
Община Перник намалява таксите за онлайн обслужване
Община Перник ще намали таксите за онлайн обслужване, стана ясно след проведено днес обществено обсъждане по темата. Според предложението цените на административни услуги по електр ...
Община Шумен осигурява безплатен транспорт за зрителите на Международния исторически фестивал „Доблест и слава“
Община Шумен ще осигури безплатен транспорт за зрителите на Международния исторически фестивал „Доблест и слава“ на 28 септември, когато през целия ден край Шуменската ...
Националният съвет на БСП се събра на заседание във връзка с подредбата на листите за предстоящите парламентарни избори
Националният съвет на БСП се събра на заседание в централата на партията, за да подреди листите и да приеме платформата на коалиция „БСП - Обединена Левица“ за предстоя ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Служебният премиер Димитър Главчев заминава за САЩ, където ще участва в Срещата на върха за бъдещето
Служебният министър-председател Димитър Главчев заминава утре за Съединените американски щати (САЩ), където ще участва в Срещата на върха за бъдещето, съобщиха от пресслужбата на М ...
Инициативата „На базар сме!“ гостува в Белоградчик
От 20 до 22 септември платформата за събития и креативни решения „Sтетика” гостува в град Белоградчик. Повече от 20 занаятчии, творци и производители участват в инициат ...
Проблемът с почистването на речните корита в страната е изключително тревожен, каза министър Петър Димитров
Проблемът с почистването на речните корита в страната е изключително тревожен – не се вземат никакви мерки, каза министърът на околната среда и водите в служебния кабинет Пет ...
Съдът във Враца остави в ареста 29-годишен мъж за съучастие в телефонни измами
Районният съд във Враца постанови днес да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража” спрямо мъж, обвинен за съучастие в телефонни измами, съобщ ...
Общо 30 са регистрираните нови случаи на туберколоза и рецидиви от началото на годината в Хасково
От началото на годината до 15 септември общо 30 са новите случаи на туберколоза и на рецидиви, регистрирани в Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заб ...
Тикер в 16:39 ч.
Служебният министър-председател Димитър Главчев заминава утре за Съединените аме ...
Начало Сфера
262
България

Трима души са пострадали и са в тежко състояние след катастрофа на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче

Трима души са пострадали и са в тежко състояние след катастрофа на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче.Участъкът е затворен за  движение, информираха от Агенция „Пътна инфраструктура“.

| 20 Септември 2024, 12:19 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Трима души са пострадали и са в тежко състояние след катастрофа на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче
Трима души са пострадали и са в тежко състояние след катастрофа на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче
Снимка © БТА

Трима души са пострадали и са в тежко състояние след катастрофа на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче.  Това съобщиха от Центъра за спешна медицинска помощ в Ловеч.

Община Шумен планира да извърши поредно за годината пръскане против комари в края на тази седмица, съобщиха от пресцентъра на местната администрация. 

На 20 срещу 21 септември, от 22:00 до 6:00 часа, ще се проведе имагоцидна обработка на комари в Шумен, в кв. „Дивдядово“, на туристическите заслони на Шуменското плато, включително в районите на паметника „Създатели на българската държава“ и на Шуменската крепост на платото. Обработките ще са с агрегати за топъл и студен аерозол, като ще се използва препаратът „Цитрол 10/4 УЛВ“, отбелязват от общинския пресцентър.

Оттам уточняват, че при неблагоприятна метеорологична обстановка, валежи или силен вятър, третирането ще се извърши на 21 срещу 22 септември.

Собствениците на пчелини са длъжни да предприемат мерки по опазването на пчелните семейства от отравяне чрез покриване или з

По инициатива на Българската педиатрична асоциация (БПА) в курортен комплекс Боровец се провежда XVI Национален конгрес по педиатрия с международно участие. Конгресът бе открит от председателя на Управителния съвет на БПА проф. Иван Литвиненко. 

Проф. Литвиненко поздрави присъстващите и пожела успех на всички водещи. Той заяви, че това е най-голямото събитие за гилдията и в програмата всеки присъстващ може да намери нещо за себе си. Има гости от Германия, Израел, Белгия и други държави, отчете Литвиненко и добави, че в рамките на конгреса ще има и Общо събрание на БПА.

Научният форум в областта на педиатрията се провежда от 1963 година на всеки три години. Традиционно събитието събира над 500 делегати – педиатри, общопрактикуващи лекари, колеги от всички специалности, свързани с педиатрията, и специалисти по здравни грижи от детските клиники и отделения в цяла

Трябва да има реакция от България и от Европа, коментира пред журналисти съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Асен Василев във връзка с думи на вицепремиера и министър на транспорта на Република Северна Македония (РСМ) Александър Николоски в телевизионно интервю по повод липсата на знаме на РСМ при неформалната среща на президентите Румен Радев и Гордана Силяновска-Давкова. 

"Смятам, че думите са обидни и непремерени, и македонските политици трябва да разберат едно – ако искат да бъдат членове на Европейския съюз, трябва да спазват писмените споразумения", каза Асен Василев.

Той посочи, че има писмено споразумение между Европейски съюз (ЕС), България и РСМ, което защитава българските интереси, с което от РСМ са се съгласили и те трябва да изпълнят това споразумение, ако искат да влязат в ЕС. Всякакви други емоционални изблици няма да по

Възстановено е движението на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче, където по-рано днес стана катастрофа с пострадали, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Ловеч.

Инцидентът е станал малко след 11:00 часа. Ударили са се два насрещно движещи се автомобила. Пострадали са водачите им – на 73 и 51 години. В тежко състояние е и 54-годишна жена, която е транспортирана за лечение в плевенска болница. Заедно с нея в автомобила е бил и 19-годишен мъж, който е в добро състояние.

Причините за катастрофата се изясняват.

 

Почти двойно е увеличението на пожарите в област Враца за периода 1 юли – 12 септември тази година спрямо същия период на миналата отчетоха от Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РДПБЗН). За това време са подадени 709 сигнала за произшествия спрямо 393 за 2023 г. С материални щети за тази година инцидентите са 81 спрямо 44 за миналата. Пожарите в транспортни средства са 10 за т.г. при шест за миналата.

Според началник сектор „Превантивна и контролна дейност“ в РДПБЗН - Враца Дилян Йончев най-голяма е разликата – почти четири пъти, при горските пожари. Това лято те са били 23, при едва пет за миналото. Пожарите в сухи треви, храсти и паднали листа в урбанизирана и неурбанизирана територия през отчетния период тази година са били общо 313, а през миналата година – 152. В стърнища огнените инциденти през то

В ловешката болница са откарани двама мъже и една жена. 

Участъкът е затворен за  движение, информираха от Агенция „Пътна инфраструктура“. Има обходен маршрут през Микре - пътен възел „Абланица“ - Ловеч и обратно.

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, призовават от Агенцията. Трафикът се регулира от "Пътна полиция".

Успяхме да увековечим важни за историята ни личности. Това заяви Антон Марков, генерален консул на България в Солун, по време на откриването на паметната плоча на Атанас и Любомир Далчеви в двора на консулството. 

„Много се вълнувам от днешния ден, защото това е един много хубав ден за Генералното консулство. Преди няколко месеца, когато се видяхме с г-н Кирил Вълчев, генерален директор на , решихме, че трябва да направим нещо за българите в Солун – да увековечим наши личности, които са важни не само за историята на България, но и на Гърция. На шега решихме и започнахме това мероприятие. Искахме да се случи за рождения ден на Атанас Далчев, но по обективни причини не можахме. Тогава си дадохме срок, че до 15 септември ще го направим. Щастлив съм, че успяхме. Искам да благодаря на роднините, на семейство Далчеви, както и на всички специални гости, които са дошли

В последните две седмици над 22 хил. граждани са сдвоили здравното си досие с мобилното приложение "еЗдраве", съобщиха от "Информационно обслужване" АД. Чрез сдвояването потребителите имат достъп до пълната информация за регистрираните в Националната здравноинформационна система прегледи, направления, рецепти, ваксини, хоспитализации, резултати от лабораторни изследвания, обща здравна информация и др. В първия ден, в който достъпът до здравното досие стана възможен и без електронен подпис, 500 желаещи провериха здравните си досиета през "еЗдраве".

Гражданите имат достъп и до новия модул "Дългосрочна грижа за здравето", който включва задължителните профилактични прегледи, изследвания и ваксинации. Системата, която бе разработена от "Информационно обслужване" АД, изготвя персонален план за здравна грижа на всички граждани и изпраща навременна нотификация към пациента/родителя и л

Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информацията за трафика по границите е към 6:00 часа.

На границата с Румъния трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Оряхово“, „Никопол", „Кардам“ и „Дуранкулак" е интензивен на изход от страната за товарни автомобили.

Поради извършването на основния ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движението, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към ГКПП „Силистра“, ГКПП „Кардам“, ГКПП „Дуранкулак“, ГКПП „Кайнарджа“ и ГКПП

Разбита е организирана престъпна група, занимаваща се с производство, преработка и разпространение на високорискови наркотични вещества, съобщиха днес на пресконференция окръжният прокурор на Варна Красимир Конов и началникът на отдел „Североизточен“ при ГДБОП Деян Горанов.

В резултат на проведената операция са намерени 4 382 стръка растения от рода на конопа. Открити са в нива и в оранжерии. Намерени са и близо 470 килограма суха трева – марихуана, като стоката е била складирана в подземен бункер. Намерени са още 17 плика, пълни с около 15 килограма марихуана, 45 бутилки, съдържащи хексахидроканабинол, над 1000 дражета, за които се предполага, че също съдържат наркотични вещества. Иззети са и повече от 4 000 капсули с течности за вейп, над 1700 такива устройства, пари. При операцията е разбита и специално оборудвана лаборатория. По думите на Конов в нея

Българската подкрепа за Украйна в условията на продължаващата руска агресия беше във фокуса на срещата на служебния министър на външните работи Иван Кондов и посланикът на Украйна Олеся Илашчук, съобщиха от Министерството на външните работи (МВнР).

„Очаквам с нетърпение да се запозная лично с новоназначения министър на външните работи на Украйна Андрий Сибига, в рамките на Общия дебат на 79-та сесия на Общото събрание на ООН в Ню Йорк“, посочи служебният министър.

„Нашата подкрепа за независимостта, суверенитета и териториалната цялост на Украйна е неотменна, последователна и ще продължи да бъде такава толкова дълго, колкото е необходимо“, допълни той.

В хода на разговора са засегнати широк кръг от теми, сред които участието на страната ни в Международната кримска платформа, срещата на Г7+ за оказване на енергийна подкрепа за Украйна, бъдещ

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Служебният премиер Димитър Главчев заминава за САЩ, където ще участва в Срещата на върха за бъдещето
Съдът на Европейския съюз образува дело по преюдициалното запитване на ВАС по казуса с Андрей Гюров
Община Перник намалява таксите за онлайн обслужване
Община Шумен осигурява безплатен транспорт за зрителите на Международния исторически фестивал „Доблест и слава“
Националният съвет на БСП се събра на заседание във връзка с подредбата на листите за предстоящите парламентарни избори
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
Служебният премиер Димитър Главчев заминава за САЩ, където ще участва в Срещата на върха за бъдещето
Основна линия
Инициативата „На базар сме!“ гостува в Белоградчик
Сфера
Проблемът с почистването на речните корита в страната е изключително тревожен, каза министър Петър Димитров
В детайли
Съдът във Враца остави в ареста 29-годишен мъж за съучастие в телефонни измами
Сфера
Общо 30 са регистрираните нови случаи на туберколоза и рецидиви от началото на годината в Хасково
В детайли
Съдът в Кърджали насрочи ново разпоредително заседание по делото с за тежката катастрофа през 2019 г. с участието на Лютви Местан, при която загина бебе
В детайли
Варненският окръжен съд остави в ареста обвиняем за ръководството на престъпна група за отглеждане на наркотици
Местен фокус
Съдът на Европейския съюз образува дело по преюдициалното запитване на ВАС по казуса с Андрей Гюров
В детайли
Вече има сигнали за подготовка за контролиран вот в област Плевен, каза депутатът от "Възраждане" Кирил Тодоров
На преден план
Политици и институции да се обединим за пресичане антибългарската кампания на политици от РСМ, написа Делян Пеевски
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.