Начало Контекст В област Кюстендил засилено полицейско присъствие ще гарантира сигурността в предстоящите почивни дни
236
България

В област Кюстендил засилено полицейско присъствие ще гарантира сигурността в предстоящите почивни дни

От Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в Кюстендил са създали организация за недопускане на нарушения и пътни инциденти по време на почивните дни и тържествата по случай Независимостта на България, информират от пресцентъра на полицията.Засилено полицейско присъствие ще има в населените места, където се организират празници, туристическите обекти и по пътищата.

| 20 Септември 2024, 14:58 ч.
В област Кюстендил засилено полицейско присъствие ще гарантира сигурността в предстоящите почивни дни
В област Кюстендил засилено полицейско присъствие ще гарантира сигурността в предстоящите почивни дни
Снимка © БТА

От Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в Кюстендил са създали организация за недопускане на нарушения и пътни инциденти по време на почивните дни и тържествата по случай Независимостта на България, информират от пресцентъра на полицията. Засилено полицейско присъствие ще има в населените места, където се организират празници, туристическите обекти и по пътищата. От полицията очакват засилен трафик по автомагистрала „Струма“ и главните пътища в първия и последния почивен ден. 

Тринайсет нелегални мигранти са задържани в Бургас след полицейско преследване. Те са били превозвани в два автомобила с търговищка регистрация, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Водачите на автомобилите също са задържани. Те са грузински граждани.

Двата автомобила не са спрели на подаден сигнал със стоп палка на контролно-пропускателния пункт "Пода", след което е започнало полицейско преследване. Задържането е станало на булевард "Тодор Александров" от полицейски екипи.

Мигрантите са се самоопредели като сирийци.

Безплатни скринингови прегледи за злокачествени новообразувания на маточната шийка ще има в Комплексния онкологичен център в Русе. Това съобщи управителят на лечебното заведение в крайдунавския град д-р Камен Кожухаров. 

Той информира, че началото на кампанията ще бъде поставено на 24-и септември и ще продължи до края на ноември тази година. Тя обхваща както здравноосигурени, така и здравнонеосигурени жени на възраст от 20 до 49 години.

Прегледите ще бъдат извършвани от акушер-гинеколог от Комплексния онкологичен център в Русе.

Централната избирателна комисия (ЦИК) взе решение на днешното си заседание да изпрати осем писма до компетентните районни прокуратури за сезиране с оглед налични данни за гласуване повече от един път на избиратели в изборите за Европейски парламент.

Според данните 54 души са гласували повече от един път. Направена е проверка и в Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“ по случая. 

Припомняме, че европейските избори се състояха между 6-и и 9 юни. В новия Европейски парламент има 720 депутати от 27-те страни членки на Европейския съюз, с 15 повече от предишния парламент. Разпределението отчита населението на страните, както и нуждата от минимално ниво на представителство на гражданите от по-малките страни. България запазва броя си евродепутати - 17.

Една от големите ни болки е продължаващата липса на Национална педиатрична болница, каза председателят на Управителния съвет на Българската педиатрична асоциация (БПА) проф. Иван Литвиненко. Той откри 16-то издание на Националния конгрес по педиатрия с международно участие, който започна днес в курортния комплекс Боровец и ще продължи до 22 септември.

Професорът е и председател на Обществения комитет за изграждане на бъдещата детска болница. „Имаме голям пробив, защото през последните години се случиха неща и процесът тръгна. Вече имаме изчистен терен и финални щрихи на изготвения план на заданието, което ще послужи за изграждане на болницата“, посочи проф. Литвиненко. 

Той увери, че вече имат подкрепа на политическите партии, Министерския съвет и на Министерството на здравеопазването. 

Проф. Литвиненко каза, че друг проблем в педиатрията е

Дадени са предписания за разчистване на нерегламентирани сметища на територията на общините Бойчиновци и Монтана. Това каза министърът на околната среда и водите в служебния кабинет Петър Димитров в отговор за  незаконни битови сметища в общински поземлени имоти на територията на община Бойчиновци и община Монтана. 

Терените са проверени и е установено, че в землището на село Ерден, община Бойчиновци има купчини земни маси, примесени с отпадъци, но по време на проверката не са установени хора, изхвърлящи отпадъци на терена. Дадено е предписание на кмета да се разчисти и при последваща проверка е установено, че сметището е изчистено преди дадения краен срок. 

В землището на община Монтана, при с. Долно Белотинци, в част от имот е имало нерегламентирано замърсяване с битови и строителни отпадъци, а в друг - общински имот, е имало изхвърлено и електронно обор

"По пътищата и населените места в област Кюстендил ще има достатъчно полицейски служители, които да обезпечат сигурността на хората", каза говорителят на ОД на МВР Катя Табачка.

Предвидени са специализирани полицейски операции, свързани с недопускане на водачи, употребили алкохол и/или наркотични вещества, превишаване не скоростта и контрол на двуколесните пътни превозни средства. При възникнала необходимост движението ще се регулира от екипи на сектор „Пътна полиция”. 

От областната полиция призовават гражданите да бъдат внимателни, бдителни и да не оставят личните си вещи без надзор, както и ценности и документи в паркираните си автомобили. Водачите да бъдат толерантни към останалите участници в движението и да спазват правилата за движение. 

Пожар взе две жертви във Видин, съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в дунавския град.

Днес в 3:57 часа е постъпил сигнал за пожар в апартамент на ул. „Гладстон“ във Видин. Насочените към адреса три екипа пожарникари потушили пламъците. Загинали са двама от обитателите на жилището – 40-годишен мъж и 46-годишна жена. Пострадала е 76-годишна жена, която е настанена за лечение във видинската болница. Оперативна група е извършила оглед, като причината за пожара е в процес на установяване. Случаят е докладван в Окръжна прокуратура – Видин. Разследването продължава в рамките на образувано досъдебно производство.

Вчера през нощта е възникнал пожар в стая на необитаема къща на ул. „Цар Симеон Велики“ в областния град, допълниха от дирекцията на полицията. Два екипа на видинската пожарна служба са потушили пламъците. Унищожени са

Момче на 14 години е настанено в болница с различни наранявания след като е било намерено да лежи на спирка в Стара Загора. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Сигнал за инцидента е получен вчера малко преди 16:00 часа на спешния телефон 112. 

На място незабавно е изпратен полицейски екип, който е установил пострадалия тийнейджър. Той е бил откаран за лечение в медицинско заведение. Към момента момчето е без опасност за живота. 

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия на полицейските служители като извършител на деянието е установено 15-годишно момче, което е задържано за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Припомняме, че през миналата седмица момче на 14 години пострада в Стара Загора, като при спречкване между младежи му беше нанесена порезна рана на ръката. 

Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информацията за трафика по границите е към 6:00 часа.

На границата с Румъния трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Оряхово“, „Никопол", „Кардам“ и „Дуранкулак" е интензивен на изход от страната за товарни автомобили.

Поради извършването на основния ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движението, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към ГКПП „Силистра“, ГКПП „Кардам“, ГКПП „Дуранкулак“, ГКПП „Кайнарджа“ и ГКПП

Служебното правителство одобри допълнителни разходи по бюджетите на Министерството на вътрешните работи (МВР) и Министерството на отбраната (МО) за 2024 г., съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Средствата са в размер на 15 млн. лв. и са за финансово обезпечаване на дейностите на МВР и МО в условията на засилен миграционен натиск за периода 1 януари – 31 май 2024 г.

От началото на годината до 9 септември са установени опити на 40 210 души да влязат в страната през българо-турска граница, посочи вчера служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков в отговор на парламентарен въпрос от народния представител Калоян Методиев във връзка с приемането на България в Шенген и мигрантския натиск по българо-турската граница.

Към момента миграционният натиск на българо-турска граница е със 72% по-малък спрямо същия период на 2023 г. - 141 428 души, се до

Енергийно обновяване на сградата на Художествената галерия започва Община Смолян, съобщи заместник-кметът Марин Захариев. Общината е кандидатствала за финансиране по Националния план за възстановяване и устойчивост. Предложението за изпълнение на инвестицията е одобрено, допълни Захариев.

С енергийното обновяване на галерията в областния град се цели да се намали с близо 74 % потреблението на електроенергия годишно и да се намалят разходите за поддръжка. Сградата на галерията е построена през 1983 година и разполага с 1000 кв. м. експозиционна площ, фондохранилища, работни помещения, ателие за консервация и реставрация.

Общата стойност на проекта е 1 629 323,59 лв., като от тях безвъзмездната финансова помощ е 1 526 423,59 лв., а задължителния собствен принос от Община Смолян е в размер на 102 900 лв. Срокът за изпълнение на инвестицията е до 30.06.2026 година. 

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Инициативата „На базар сме!“ гостува в Белоградчик
От 20 до 22 септември платформата за събития и креативни решения „Sтетика” гостува в град Белоградчик. Повече от 20 занаятчии, творци и производители участват в инициат ...
Възстановено е движението на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче
Възстановено е движението на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче, където по-рано днес стана катастрофа с пострадали, съобщиха от Областната дирекция на М ...
Общинският съвет в Каолиново актуализира бюджета и инвестиционната програма на общината за 2024 г. на днешното си заседание
Общинските съветници в Каолиново на днешното си заседание гласуваха докладната записка, предвиждаща актуализиране на бюджета, в това число и на инвестиционната програма на общината ...
Фондация „Вълшебен свят“ представи кампанията си за младежи "Мисли позитивно, победи омразата"
Фондация „Вълшебен свят“ представи кампанията си за младежи "Мисли позитивно, победи омразата". Тя беше представена от Костадин Крантев - председател на управителния съ ...
Тонът, който използва Република Северна Македония, няма да помогне да стане член на ЕС, смята Димитър Главчев
Не смятам, че тонът, който напоследък Република Северна Македония използва, ще им помогне да станат член на ЕС. Това каза пред журналисти служебният премиер Димитър Главчев. Българ ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Представители на Търговище донесоха награди от Фестивала за хора в неравностойно положение в Медовина
Представители на Търговище донесоха награди от Фестивал за хора в неравностойно положение в поповското село Медовина. Отличия са спечелили потребители от Комплекса за социално разв ...
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново и американският посланик
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново Даниел Панов и посланикът на САЩ в България Кенет Мертен. Това съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново. В х ...
Националният съвет на БСП утвърди листите на коалиция „БСП-Обединена Левица" за парламентарните избори на 27 октомври
Националният съвет на БСП утвърди на свое заседание предизборната платформа и листите с кандидати за народни представители на коалиция „БСП - Обединена Левица” за парла ...
Ивана Томова от Козлодуй стана шампионка по бокс в тежка категория при девойки до 18 години на Държавното първенство
Ивана Томова от Козлодуй стана за пети път шампионка по бокс в тежка категория при девойките до 18 години на Държавното лично първенство за младежи и девойки, проведено в Плевен от ...
Средният добив при царевицата за зърно в област Добрич е 247,3 кг/дка.
Средният добив при царевицата за зърно в област Добрич е 247,3 кг/дка. Той е най-висок в община Тервел, където земеделците прибират до 425 кг/дка, а най-нисък е в община Генерал То ...
Тикер в 19:34 ч.
Представители на Търговище донесоха награди от Фестивал за хора в неравностойно ...
Начало Контекст
236
България

В област Кюстендил засилено полицейско присъствие ще гарантира сигурността в предстоящите почивни дни

От Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в Кюстендил са създали организация за недопускане на нарушения и пътни инциденти по време на почивните дни и тържествата по случай Независимостта на България, информират от пресцентъра на полицията.Засилено полицейско присъствие ще има в населените места, където се организират празници, туристическите обекти и по пътищата.

| 20 Септември 2024, 14:58 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
В област Кюстендил засилено полицейско присъствие ще гарантира сигурността в предстоящите почивни дни
В област Кюстендил засилено полицейско присъствие ще гарантира сигурността в предстоящите почивни дни
Снимка © БТА

От Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в Кюстендил са създали организация за недопускане на нарушения и пътни инциденти по време на почивните дни и тържествата по случай Независимостта на България, информират от пресцентъра на полицията. Засилено полицейско присъствие ще има в населените места, където се организират празници, туристическите обекти и по пътищата. От полицията очакват засилен трафик по автомагистрала „Струма“ и главните пътища в първия и последния почивен ден. 

Тринайсет нелегални мигранти са задържани в Бургас след полицейско преследване. Те са били превозвани в два автомобила с търговищка регистрация, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Водачите на автомобилите също са задържани. Те са грузински граждани.

Двата автомобила не са спрели на подаден сигнал със стоп палка на контролно-пропускателния пункт "Пода", след което е започнало полицейско преследване. Задържането е станало на булевард "Тодор Александров" от полицейски екипи.

Мигрантите са се самоопредели като сирийци.

Безплатни скринингови прегледи за злокачествени новообразувания на маточната шийка ще има в Комплексния онкологичен център в Русе. Това съобщи управителят на лечебното заведение в крайдунавския град д-р Камен Кожухаров. 

Той информира, че началото на кампанията ще бъде поставено на 24-и септември и ще продължи до края на ноември тази година. Тя обхваща както здравноосигурени, така и здравнонеосигурени жени на възраст от 20 до 49 години.

Прегледите ще бъдат извършвани от акушер-гинеколог от Комплексния онкологичен център в Русе.

Централната избирателна комисия (ЦИК) взе решение на днешното си заседание да изпрати осем писма до компетентните районни прокуратури за сезиране с оглед налични данни за гласуване повече от един път на избиратели в изборите за Европейски парламент.

Според данните 54 души са гласували повече от един път. Направена е проверка и в Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“ по случая. 

Припомняме, че европейските избори се състояха между 6-и и 9 юни. В новия Европейски парламент има 720 депутати от 27-те страни членки на Европейския съюз, с 15 повече от предишния парламент. Разпределението отчита населението на страните, както и нуждата от минимално ниво на представителство на гражданите от по-малките страни. България запазва броя си евродепутати - 17.

Една от големите ни болки е продължаващата липса на Национална педиатрична болница, каза председателят на Управителния съвет на Българската педиатрична асоциация (БПА) проф. Иван Литвиненко. Той откри 16-то издание на Националния конгрес по педиатрия с международно участие, който започна днес в курортния комплекс Боровец и ще продължи до 22 септември.

Професорът е и председател на Обществения комитет за изграждане на бъдещата детска болница. „Имаме голям пробив, защото през последните години се случиха неща и процесът тръгна. Вече имаме изчистен терен и финални щрихи на изготвения план на заданието, което ще послужи за изграждане на болницата“, посочи проф. Литвиненко. 

Той увери, че вече имат подкрепа на политическите партии, Министерския съвет и на Министерството на здравеопазването. 

Проф. Литвиненко каза, че друг проблем в педиатрията е

Дадени са предписания за разчистване на нерегламентирани сметища на територията на общините Бойчиновци и Монтана. Това каза министърът на околната среда и водите в служебния кабинет Петър Димитров в отговор за  незаконни битови сметища в общински поземлени имоти на територията на община Бойчиновци и община Монтана. 

Терените са проверени и е установено, че в землището на село Ерден, община Бойчиновци има купчини земни маси, примесени с отпадъци, но по време на проверката не са установени хора, изхвърлящи отпадъци на терена. Дадено е предписание на кмета да се разчисти и при последваща проверка е установено, че сметището е изчистено преди дадения краен срок. 

В землището на община Монтана, при с. Долно Белотинци, в част от имот е имало нерегламентирано замърсяване с битови и строителни отпадъци, а в друг - общински имот, е имало изхвърлено и електронно обор

"По пътищата и населените места в област Кюстендил ще има достатъчно полицейски служители, които да обезпечат сигурността на хората", каза говорителят на ОД на МВР Катя Табачка.

Предвидени са специализирани полицейски операции, свързани с недопускане на водачи, употребили алкохол и/или наркотични вещества, превишаване не скоростта и контрол на двуколесните пътни превозни средства. При възникнала необходимост движението ще се регулира от екипи на сектор „Пътна полиция”. 

От областната полиция призовават гражданите да бъдат внимателни, бдителни и да не оставят личните си вещи без надзор, както и ценности и документи в паркираните си автомобили. Водачите да бъдат толерантни към останалите участници в движението и да спазват правилата за движение. 

Пожар взе две жертви във Видин, съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в дунавския град.

Днес в 3:57 часа е постъпил сигнал за пожар в апартамент на ул. „Гладстон“ във Видин. Насочените към адреса три екипа пожарникари потушили пламъците. Загинали са двама от обитателите на жилището – 40-годишен мъж и 46-годишна жена. Пострадала е 76-годишна жена, която е настанена за лечение във видинската болница. Оперативна група е извършила оглед, като причината за пожара е в процес на установяване. Случаят е докладван в Окръжна прокуратура – Видин. Разследването продължава в рамките на образувано досъдебно производство.

Вчера през нощта е възникнал пожар в стая на необитаема къща на ул. „Цар Симеон Велики“ в областния град, допълниха от дирекцията на полицията. Два екипа на видинската пожарна служба са потушили пламъците. Унищожени са

Момче на 14 години е настанено в болница с различни наранявания след като е било намерено да лежи на спирка в Стара Загора. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Сигнал за инцидента е получен вчера малко преди 16:00 часа на спешния телефон 112. 

На място незабавно е изпратен полицейски екип, който е установил пострадалия тийнейджър. Той е бил откаран за лечение в медицинско заведение. Към момента момчето е без опасност за живота. 

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия на полицейските служители като извършител на деянието е установено 15-годишно момче, което е задържано за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Припомняме, че през миналата седмица момче на 14 години пострада в Стара Загора, като при спречкване между младежи му беше нанесена порезна рана на ръката. 

Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информацията за трафика по границите е към 6:00 часа.

На границата с Румъния трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Оряхово“, „Никопол", „Кардам“ и „Дуранкулак" е интензивен на изход от страната за товарни автомобили.

Поради извършването на основния ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движението, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към ГКПП „Силистра“, ГКПП „Кардам“, ГКПП „Дуранкулак“, ГКПП „Кайнарджа“ и ГКПП

Служебното правителство одобри допълнителни разходи по бюджетите на Министерството на вътрешните работи (МВР) и Министерството на отбраната (МО) за 2024 г., съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Средствата са в размер на 15 млн. лв. и са за финансово обезпечаване на дейностите на МВР и МО в условията на засилен миграционен натиск за периода 1 януари – 31 май 2024 г.

От началото на годината до 9 септември са установени опити на 40 210 души да влязат в страната през българо-турска граница, посочи вчера служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков в отговор на парламентарен въпрос от народния представител Калоян Методиев във връзка с приемането на България в Шенген и мигрантския натиск по българо-турската граница.

Към момента миграционният натиск на българо-турска граница е със 72% по-малък спрямо същия период на 2023 г. - 141 428 души, се до

Енергийно обновяване на сградата на Художествената галерия започва Община Смолян, съобщи заместник-кметът Марин Захариев. Общината е кандидатствала за финансиране по Националния план за възстановяване и устойчивост. Предложението за изпълнение на инвестицията е одобрено, допълни Захариев.

С енергийното обновяване на галерията в областния град се цели да се намали с близо 74 % потреблението на електроенергия годишно и да се намалят разходите за поддръжка. Сградата на галерията е построена през 1983 година и разполага с 1000 кв. м. експозиционна площ, фондохранилища, работни помещения, ателие за консервация и реставрация.

Общата стойност на проекта е 1 629 323,59 лв., като от тях безвъзмездната финансова помощ е 1 526 423,59 лв., а задължителния собствен принос от Община Смолян е в размер на 102 900 лв. Срокът за изпълнение на инвестицията е до 30.06.2026 година. 

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Инициативата „На базар сме!“ гостува в Белоградчик
Възстановено е движението на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче
Общинският съвет в Каолиново актуализира бюджета и инвестиционната програма на общината за 2024 г. на днешното си заседание
Фондация „Вълшебен свят“ представи кампанията си за младежи "Мисли позитивно, победи омразата"
Тонът, който използва Република Северна Македония, няма да помогне да стане член на ЕС, смята Димитър Главчев
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Контекст
Представители на Търговище донесоха награди от Фестивала за хора в неравностойно положение в Медовина
На преден план
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново и американският посланик
Контекст
Националният съвет на БСП утвърди листите на коалиция „БСП-Обединена Левица" за парламентарните избори на 27 октомври
Контекст
Ивана Томова от Козлодуй стана шампионка по бокс в тежка категория при девойки до 18 години на Държавното първенство
Местен фокус
Средният добив при царевицата за зърно в област Добрич е 247,3 кг/дка.
В детайли
Областен информационен център – Монтана започна годишната си информационна кампания в общините от областта
На преден план
Президентът Румен Радев ще участва в 79-ата сесия на Общото събрание на ООН от 24 до 26 септември
Контекст
Засилен интерес към ваксинирането срещу COVID-19 отчитат от РЗИ – Ямбол
Контекст
Изписаха от УМБАЛ Бургас мъж на 54 г., след месец в реанимация с опасност за живота
В детайли
Варненци настояха Общината да създаде зоопатрули
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.