Начало Контекст Инициативата „На базар сме!“ гостува в Белоградчик
344
България

Инициативата „На базар сме!“ гостува в Белоградчик

От 20 до 22 септември платформата за събития и креативни решения „Sтетика” гостува в град Белоградчик.Повече от 20 занаятчии, творци и производители участват в инициативата „На базар сме!" В Белоградчик", каза организаторът Белла Антова.

| 20 Септември 2024, 16:34 ч.
Инициативата „На базар сме!“ гостува в Белоградчик
Инициативата „На базар сме!“ гостува в Белоградчик
Снимка © Платформа "Sтетика"

От 20 до 22 септември платформата за събития и креативни решения „Sтетика” гостува в град Белоградчик. Повече от 20 занаятчии, творци и производители участват в инициативата „На базар сме!" В Белоградчик", каза организаторът Белла Антова.

Тринайсет нелегални мигранти са задържани в Бургас след полицейско преследване. Те са били превозвани в два автомобила с търговищка регистрация, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Водачите на автомобилите също са задържани. Те са грузински граждани.

Двата автомобила не са спрели на подаден сигнал със стоп палка на контролно-пропускателния пункт "Пода", след което е започнало полицейско преследване. Задържането е станало на булевард "Тодор Александров" от полицейски екипи.

Мигрантите са се самоопредели като сирийци.

Трамвайният транспорт се превръща в абсолютен приоритет на транспорта на София. Това заяви общинският съветник Борис Бонев от "Продължаваме промяната-Демократична България" ("Спаси София") на пресконференция в Столичната община, заедно със заместник-кмета по транспорт Илиян Павлов и общинските съветници Симеон Ставрев и Димитър Петров, на която беше представен отчет за свършеното за транспорта на София от новото ръководство на общината, както и какво предстои. 

В лицето на кмета Терзиев срещнахме съдействие по отношение на това трамвайният транспорт да се превърне в абсолютен приоритет на транспорта на София, заяви Бонев. Той каза, че през годините от "Спаси София" са говорили многократно как трамваите изживяват своя ренесанс навсякъде в Европа и в света, докато в София нови трамвайни трасета почти не се откриват, а напротив закриват се съществуващи такива. Затова част от

След дълго пътуване от столицата Сана до пристанищния град Ходейда днес успях да се видя с двамата българи в Йемен, съобщи българският евродепутат Елена Йончева.

Те са се срещнали извън похитения на 19 ноември 2023 г. кораб „Галакси Лийдър“,  в помещение, избрано от хусите с оглед на сигурността, става ясно от съобщение, разпространено от нейния пресофис.

На срещата е присъствал високопоставен представител на хусите - йеменско движение, което пое през 2014 г. контрола върху обширна територия в Северен Йемен, включително столицата Сана, и изгради управленски структури там, докато признатото от международната общност правителство се установи в Аден, в южната част на страната. По думите той ги е уверил, че аргументите и призивите за уреждане на ситуацията, които Йончева е изтъкнала, "се чуват, приемат се сериозно и се обмисля скорошно освобождаване".

<

Лек ръст в броя на наетите по трудово и служебно правоотношение отчитат в Търговище. Към края на юни тази година броят на наетите достига 25,2 хиляди души. Ръстът е с около 3,3 % спрямо края на първото тримесечие на годината, посочват от отдел „Статистически изследвания – Търговище“ на Териториалното статическо бюро – Североизток. 

Увеличение на наетите лица е регистрирано в девет икономически дейности, като в процентно изражение е най-значимо в „Селско, горско и рибно стопанство” и „Професионални дейности и научни изследвания”. Намаление се наблюдава в осем икономически дейности, като най-голямо е в секторите „Транспорт, складиране и пощи” и „Административни и спомагателни дейности”, посочват от статистика.

Относителният дял на наетите е най-висок в дейностите „Преработваща промишленост&r

"Продължаваме промяната - Дeмократична България" (ПП-ДБ) отново ще предложат възнаграждението за особените представители, предвидени в Закона за адвокатурата, да се определя от съда в рамките на Наредбата за адвокатските възнаграждения, а местните адвокатски съвети да определят единствено конкретния особен представител. Това съобщиха от пресцентъра на коалицията. 

Предложението от ПП-ДБ ще внесат при повторното разглеждане на законопроекта, който бе върнат с наложеното от президента Румен Радев вето. Съществено бе променен правният режим, свързан с фигурата на особения представител. Парламентът иззе от съда правомощието по определяне на възнагражденията на особените представители и ги възложи на местните адвокатски съвети, обясниха мотивите за ветото от прессекретариата на държавния глава. Според него това влиза в остро противоречие с правото на Европейския съюз,

По думите повечето участници са нови, като някои от тях идват за първи път със своите произведения в Северозападна България. 

Всички посетители имат възможност да разгледат и си закупят различни изделия, дрехи, бижута, нови артикули с шевици, играчки, сувенири, декорации за дома, а също мед, вино, сладкиши, ръкоделия, натурална козметика.

„На базар сме! В Белоградчик” се организира за втора поредна година със съдействието на Община Белоградчик.

Грозни сцени в пленарна зала и аргументи за конфликт на интереси очакват при обсъждането на проекта на решение за освобождаване на Антон Славчев като изпълняващ функциите на председател на Комисията за противодействие на корупцията и на Комисията за отнемане на незаконно придобитото имущество. Това коментираха пред журналисти в парламента народните представители Лена Бориславова и Надежда Йорданова от "Продължаваме промяната - Демократична България". Точката с искането за освобождаването му е предвидена като точка в програмата за работа на депутатите за днес. 

Ние настояваме Антон Славчев да бъде освободен като председател на антикорупционната комисия, понеже с дейността си е доказал, че опъва чадър над определени лица, а когато е необходимо, го свива, заяви Лена Бориславова. Тя даде пример с Румен Гайтански и ощетяването на държавния бюджет със 150 млн. лв., както и с отс

Общинските съветници в Руен ще разгледат отчета за касовото изпълнение на бюджета на общината и сметките за средства от Европейския съюз (ЕС) за 2023 г. Това съобщиха от Общинския съвет (ОбС). Четиринадесетото редовно заседание на ОбС-Руен ще се проведе днес, а началото му е в 12:00 часа. Общо шест точки включва предварително обявеният проект на дневен ред на заседанието.

Ще бъде направен отчет за дейността на ОбС и постоянните комисии към него от началото на мандата - от ноември 2023 до август т.г.

Премахване на храстова и горскодървесна растителност от гробищния парк в село Планиница, които застрашават сигурността и живота на гражданите и деформират с кореновата си система надгробните плочи и паметници, е друга точка от дневния ред.

Съветниците ще разгледат и предложение на кмета на община Руен Ахмед Мехмед относно сформирането на паралелки с ученици под минимал

Служебното правителство ще проведе днес редовното си седмично заседание, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. 

Дневният ред на заседанието предвижда кабинетът да обсъди и приеме проект на решение за изменение на Програмата за компенсиране на разходите на небитови крайни клиенти за електрическа енергия за периода от 1 юли до 31 декември 2024 г., приета с Решение № 546 на Министерския съвет от 2024 г. Вносител на предложението е министърът на енергетиката. 

Очаква се правителството да обсъди още допълнителни разходи по бюджета на Министерския съвет за 2024 г., както и по бюджетите на няколко министерства -Министерството на външните работи, Министерството на вътрешните работи, Министерството на образованието и науката, Министерството на културата. Допълнителни трансфери по бюджетите на общините също се очаква да бъдат одобрени. 

Одобряване н

Паметта на загиналите български пилоти заслужава само и единствено уважение и преклонение, а не политически заигравки. Искането на оставки в тази ситуация е проява на безчовечност, написа лидерът на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов в профила си във Фейсбук. Коментарът му е по повод катастрофата с учебно-боен самолет на "Граф Игнатиево", при която загинаха двамата пилоти.

Според Трифонов от трагедията с българските пилоти някои политици се опитват да си правят пиар кампания, което е унизително и срамно. Той определи случващото се като „грозно и уродливо“. „Евентуалните оставки нито ще премахнат проблемите, нито командирите, на които са поискани, са причина за случилото се“, пише още Слави Трифонов.

Затова всички политици, журналисти, социолози и политолози е редно в момента просто да замълчат, допълни лидерът на ИТН.

Пътната инфраструктура е в добро състояние, но правилата за движение не се спазват от шофьорите. Статистиката за тази година показва именно това, че жертвите, за съжаление, са преди всичко от неспазване на правилата. Това каза служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова - Касабова при откриването на Десетата юбилейна годишна конференция, посветена на пътната безопасност - „ВИЗИЯ 0“ - Нула жертви при пътнотранспортни произшествия днес в Пловдив. Конференцията е организирана от Сдружение „Българска браншова асоциация пътна безопасност”.

Където пътната инфраструктура е поставила ограничения в скоростта, нека се спазват, призова служебният министър. Тя даде за пример пътя Асеновград - Кърджали, който е в добро експлоатационно състояние, но въпреки това там има много пътнотранспортни произшествия. "Те се обуславят само

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Партиите и коалициите постигнаха съгласие за състава на местата в секционните избирателни комисии в община Самоков на изборите на 27 октомври
Политическите партии и коалиции постигнаха съгласие за разпределението на местата в секционните избирателни комисии в община Самоков за предстоящия вот на 27 октомври. Срещата се с ...
Възстановено е движението на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче
Възстановено е движението на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче, където по-рано днес стана катастрофа с пострадали, съобщиха от Областната дирекция на М ...
В област Кюстендил засилено полицейско присъствие ще гарантира сигурността в предстоящите почивни дни
От Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в Кюстендил са създали организация за недопускане на нарушения и пътни инциденти по време на почивните дни и тържествата по случай Независ ...
Общинският съвет в Каолиново актуализира бюджета и инвестиционната програма на общината за 2024 г. на днешното си заседание
Общинските съветници в Каолиново на днешното си заседание гласуваха докладната записка, предвиждаща актуализиране на бюджета, в това число и на инвестиционната програма на общината ...
Фондация „Вълшебен свят“ представи кампанията си за младежи "Мисли позитивно, победи омразата"
Фондация „Вълшебен свят“ представи кампанията си за младежи "Мисли позитивно, победи омразата". Тя беше представена от Костадин Крантев - председател на управителния съ ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Проверка ще установи какви са били действията на полицаите по случая с пребитата жена в с. Челопеч, съобщи министър Атанас Илков
Разпоредена е вътрешна проверка в Министерството на вътрешните работи (МВР), която трябва да установи как са действали полицаите по случая с пребитата жена в село Челопеч. Това каз ...
Консултативен кабинет за двойки с репродуктивни проблеми ще бъде разкрит в новия Медицински център в Царево
Консултативен кабинет за оказване на помощ за двойки с репродуктивни проблеми ще бъде разкрит в новата сграда на Медицинския център в Царево. Това обяви кметът на Община Царево Мар ...
Поредица от неизгодни за Община Кърджали договорни сделки е установила проверката на настоящия кмет Ерол Мюмюн, започната в началото на мандата на администрацията
На нарочна пресконференция кметът на Кърджали Ерол Мюмюн оповести част от резултатите от направената от екипа му цялостна проверка на състоянието на Община Кърджали, обявена и запо ...
Чрез машинния вот нямаме възможността за невалидни бюлетини, каза служебният министър на електронното управление Валентин Мундров
Чрез машинния вот нямаме възможността за невалидни бюлетини, каза служебният министър на електронното управление Валентин Мундров в предаването „Още от деня“ по БНТ. Сп ...
Нов парк за екстремни спортове бе открит в Ямбол
Атракционен парк за екстремни спортове бе открит тази вечер в Ямбол. Новата скейтърска площадка покрива 1206 квадратни метра от бивш запустял общински терен, в близост до парка на ...
Тикер в 20:53 ч.
Разпоредена е вътрешна проверка в Министерството на вътрешните работи (МВР), коя ...
Начало Контекст
344
България

Инициативата „На базар сме!“ гостува в Белоградчик

От 20 до 22 септември платформата за събития и креативни решения „Sтетика” гостува в град Белоградчик.Повече от 20 занаятчии, творци и производители участват в инициативата „На базар сме!" В Белоградчик", каза организаторът Белла Антова.

| 20 Септември 2024, 16:34 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Инициативата „На базар сме!“ гостува в Белоградчик
Инициативата „На базар сме!“ гостува в Белоградчик
Снимка © Платформа "Sтетика"

От 20 до 22 септември платформата за събития и креативни решения „Sтетика” гостува в град Белоградчик. Повече от 20 занаятчии, творци и производители участват в инициативата „На базар сме!" В Белоградчик", каза организаторът Белла Антова.

Тринайсет нелегални мигранти са задържани в Бургас след полицейско преследване. Те са били превозвани в два автомобила с търговищка регистрация, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Водачите на автомобилите също са задържани. Те са грузински граждани.

Двата автомобила не са спрели на подаден сигнал със стоп палка на контролно-пропускателния пункт "Пода", след което е започнало полицейско преследване. Задържането е станало на булевард "Тодор Александров" от полицейски екипи.

Мигрантите са се самоопредели като сирийци.

Трамвайният транспорт се превръща в абсолютен приоритет на транспорта на София. Това заяви общинският съветник Борис Бонев от "Продължаваме промяната-Демократична България" ("Спаси София") на пресконференция в Столичната община, заедно със заместник-кмета по транспорт Илиян Павлов и общинските съветници Симеон Ставрев и Димитър Петров, на която беше представен отчет за свършеното за транспорта на София от новото ръководство на общината, както и какво предстои. 

В лицето на кмета Терзиев срещнахме съдействие по отношение на това трамвайният транспорт да се превърне в абсолютен приоритет на транспорта на София, заяви Бонев. Той каза, че през годините от "Спаси София" са говорили многократно как трамваите изживяват своя ренесанс навсякъде в Европа и в света, докато в София нови трамвайни трасета почти не се откриват, а напротив закриват се съществуващи такива. Затова част от

След дълго пътуване от столицата Сана до пристанищния град Ходейда днес успях да се видя с двамата българи в Йемен, съобщи българският евродепутат Елена Йончева.

Те са се срещнали извън похитения на 19 ноември 2023 г. кораб „Галакси Лийдър“,  в помещение, избрано от хусите с оглед на сигурността, става ясно от съобщение, разпространено от нейния пресофис.

На срещата е присъствал високопоставен представител на хусите - йеменско движение, което пое през 2014 г. контрола върху обширна територия в Северен Йемен, включително столицата Сана, и изгради управленски структури там, докато признатото от международната общност правителство се установи в Аден, в южната част на страната. По думите той ги е уверил, че аргументите и призивите за уреждане на ситуацията, които Йончева е изтъкнала, "се чуват, приемат се сериозно и се обмисля скорошно освобождаване".

<

Лек ръст в броя на наетите по трудово и служебно правоотношение отчитат в Търговище. Към края на юни тази година броят на наетите достига 25,2 хиляди души. Ръстът е с около 3,3 % спрямо края на първото тримесечие на годината, посочват от отдел „Статистически изследвания – Търговище“ на Териториалното статическо бюро – Североизток. 

Увеличение на наетите лица е регистрирано в девет икономически дейности, като в процентно изражение е най-значимо в „Селско, горско и рибно стопанство” и „Професионални дейности и научни изследвания”. Намаление се наблюдава в осем икономически дейности, като най-голямо е в секторите „Транспорт, складиране и пощи” и „Административни и спомагателни дейности”, посочват от статистика.

Относителният дял на наетите е най-висок в дейностите „Преработваща промишленост&r

"Продължаваме промяната - Дeмократична България" (ПП-ДБ) отново ще предложат възнаграждението за особените представители, предвидени в Закона за адвокатурата, да се определя от съда в рамките на Наредбата за адвокатските възнаграждения, а местните адвокатски съвети да определят единствено конкретния особен представител. Това съобщиха от пресцентъра на коалицията. 

Предложението от ПП-ДБ ще внесат при повторното разглеждане на законопроекта, който бе върнат с наложеното от президента Румен Радев вето. Съществено бе променен правният режим, свързан с фигурата на особения представител. Парламентът иззе от съда правомощието по определяне на възнагражденията на особените представители и ги възложи на местните адвокатски съвети, обясниха мотивите за ветото от прессекретариата на държавния глава. Според него това влиза в остро противоречие с правото на Европейския съюз,

По думите повечето участници са нови, като някои от тях идват за първи път със своите произведения в Северозападна България. 

Всички посетители имат възможност да разгледат и си закупят различни изделия, дрехи, бижута, нови артикули с шевици, играчки, сувенири, декорации за дома, а също мед, вино, сладкиши, ръкоделия, натурална козметика.

„На базар сме! В Белоградчик” се организира за втора поредна година със съдействието на Община Белоградчик.

Грозни сцени в пленарна зала и аргументи за конфликт на интереси очакват при обсъждането на проекта на решение за освобождаване на Антон Славчев като изпълняващ функциите на председател на Комисията за противодействие на корупцията и на Комисията за отнемане на незаконно придобитото имущество. Това коментираха пред журналисти в парламента народните представители Лена Бориславова и Надежда Йорданова от "Продължаваме промяната - Демократична България". Точката с искането за освобождаването му е предвидена като точка в програмата за работа на депутатите за днес. 

Ние настояваме Антон Славчев да бъде освободен като председател на антикорупционната комисия, понеже с дейността си е доказал, че опъва чадър над определени лица, а когато е необходимо, го свива, заяви Лена Бориславова. Тя даде пример с Румен Гайтански и ощетяването на държавния бюджет със 150 млн. лв., както и с отс

Общинските съветници в Руен ще разгледат отчета за касовото изпълнение на бюджета на общината и сметките за средства от Европейския съюз (ЕС) за 2023 г. Това съобщиха от Общинския съвет (ОбС). Четиринадесетото редовно заседание на ОбС-Руен ще се проведе днес, а началото му е в 12:00 часа. Общо шест точки включва предварително обявеният проект на дневен ред на заседанието.

Ще бъде направен отчет за дейността на ОбС и постоянните комисии към него от началото на мандата - от ноември 2023 до август т.г.

Премахване на храстова и горскодървесна растителност от гробищния парк в село Планиница, които застрашават сигурността и живота на гражданите и деформират с кореновата си система надгробните плочи и паметници, е друга точка от дневния ред.

Съветниците ще разгледат и предложение на кмета на община Руен Ахмед Мехмед относно сформирането на паралелки с ученици под минимал

Служебното правителство ще проведе днес редовното си седмично заседание, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. 

Дневният ред на заседанието предвижда кабинетът да обсъди и приеме проект на решение за изменение на Програмата за компенсиране на разходите на небитови крайни клиенти за електрическа енергия за периода от 1 юли до 31 декември 2024 г., приета с Решение № 546 на Министерския съвет от 2024 г. Вносител на предложението е министърът на енергетиката. 

Очаква се правителството да обсъди още допълнителни разходи по бюджета на Министерския съвет за 2024 г., както и по бюджетите на няколко министерства -Министерството на външните работи, Министерството на вътрешните работи, Министерството на образованието и науката, Министерството на културата. Допълнителни трансфери по бюджетите на общините също се очаква да бъдат одобрени. 

Одобряване н

Паметта на загиналите български пилоти заслужава само и единствено уважение и преклонение, а не политически заигравки. Искането на оставки в тази ситуация е проява на безчовечност, написа лидерът на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов в профила си във Фейсбук. Коментарът му е по повод катастрофата с учебно-боен самолет на "Граф Игнатиево", при която загинаха двамата пилоти.

Според Трифонов от трагедията с българските пилоти някои политици се опитват да си правят пиар кампания, което е унизително и срамно. Той определи случващото се като „грозно и уродливо“. „Евентуалните оставки нито ще премахнат проблемите, нито командирите, на които са поискани, са причина за случилото се“, пише още Слави Трифонов.

Затова всички политици, журналисти, социолози и политолози е редно в момента просто да замълчат, допълни лидерът на ИТН.

Пътната инфраструктура е в добро състояние, но правилата за движение не се спазват от шофьорите. Статистиката за тази година показва именно това, че жертвите, за съжаление, са преди всичко от неспазване на правилата. Това каза служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова - Касабова при откриването на Десетата юбилейна годишна конференция, посветена на пътната безопасност - „ВИЗИЯ 0“ - Нула жертви при пътнотранспортни произшествия днес в Пловдив. Конференцията е организирана от Сдружение „Българска браншова асоциация пътна безопасност”.

Където пътната инфраструктура е поставила ограничения в скоростта, нека се спазват, призова служебният министър. Тя даде за пример пътя Асеновград - Кърджали, който е в добро експлоатационно състояние, но въпреки това там има много пътнотранспортни произшествия. "Те се обуславят само

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Партиите и коалициите постигнаха съгласие за състава на местата в секционните избирателни комисии в община Самоков на изборите на 27 октомври
Възстановено е движението на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче
В област Кюстендил засилено полицейско присъствие ще гарантира сигурността в предстоящите почивни дни
Общинският съвет в Каолиново актуализира бюджета и инвестиционната програма на общината за 2024 г. на днешното си заседание
Фондация „Вълшебен свят“ представи кампанията си за младежи "Мисли позитивно, победи омразата"
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Сфера
Проверка ще установи какви са били действията на полицаите по случая с пребитата жена в с. Челопеч, съобщи министър Атанас Илков
Местен фокус
Консултативен кабинет за двойки с репродуктивни проблеми ще бъде разкрит в новия Медицински център в Царево
Контекст
Поредица от неизгодни за Община Кърджали договорни сделки е установила проверката на настоящия кмет Ерол Мюмюн, започната в началото на мандата на администрацията
Сфера
Чрез машинния вот нямаме възможността за невалидни бюлетини, каза служебният министър на електронното управление Валентин Мундров
На преден план
Нов парк за екстремни спортове бе открит в Ямбол
Основна линия
Партиите и коалициите постигнаха съгласие за състава на местата в секционните избирателни комисии в община Самоков на изборите на 27 октомври
Контекст
Представители на Търговище донесоха награди от Фестивала за хора в неравностойно положение в Медовина
На преден план
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново и американският посланик
Контекст
Националният съвет на БСП утвърди листите на коалиция „БСП-Обединена Левица" за парламентарните избори на 27 октомври
Контекст
Ивана Томова от Козлодуй стана шампионка по бокс в тежка категория при девойки до 18 години на Държавното първенство
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.