Начало Сфера Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове по границата с Румъния
9841
България

Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове по границата с Румъния

Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) по границата с Румъния.Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР на своя уебсайт.

| 28 Септември 2024, 08:20 ч.
Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове по границата с Румъния
Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове по границата с Румъния
Снимка © БТА

                                                           

Над 20 изложители и 600 участници се включиха в деветата годишна конференция за онлайн маркетинг и търговия на България Digital4Plovdiv в Международния пловдивски панаир. Конференцията, която започна днес и ще продължи утре, събра на едно място водещи български и световноизвестни представители на дигиталния бранш, успешни предприемачи, маркетолози, мениджъри и собственици на различни бизнеси, за да споделят своите знания и опит. 

Официално начало на Digital4Plovdiv дадоха организаторите Любомир Атанасов, управляващ партньор на Internet Media Group и създател на Digital4 и Преслав Бобев, управляващ партньор на Digital4. Те пожелаха успех на участниците и ги насърчиха да създават контакти и партньорства в рамките на конференцията. Програмата на събитието включва лекции на говорители от страната и чужбина, които ще засегнат актуални теми, свързани с най-новите тенденции в диг

Български и полски компании от различни сектори обсъдиха съвместни бизнес инициативи в Бургас в рамките на информационно събитие, организирано от Търговско-индустриалната камара, Посолството на Република Полша у нас и полското Министерство на климата и околната среда. Бизнес форумът, който постави акцент върху кръговата икономика, даде възможности на български фирми да представят дейността си и възможностите за сътрудничество пред полските гости. За събитието в Бургас пристигнаха представители на 12 полски компании, които оперират в областта на "зелените" технологии. Някои от тях имат и представителства в България. 

В срещата се включиха местни държавни институции и организации. Сред тях бяха и едни от най-големите предприятия в областта като "Лукойл Нефтохим Бургас", "Промет Стиил" и "Черноморско злато". Представители на черноморски общини, университети и туристически орг

Екип за обезвреждане на невзривени боеприпаси от 91-ви инженерен батальон за обща поддръжка от състава на 55-ти инженерен полк на 14 октомври разузна, транспортира и унищожи на учебен полигон „Червен” 50-килограмова немска учебна авиобомба ZC50. Боеприпасът беше открит при изкопни работи на строителен обект в ж.к. „Тракия”, Пловдив. Това съобщи пресцентърът на Министерството на отбраната.

Военнослужещите от формированието за овладяване и/или преодоляване на последствията от бедствия за унищожаване на невзривени бойни припаси са действали под ръководството на капитан Петър Петров и по заповед на командира на Сухопътните войски генерал майор Деян Дешков.

Министерството на отбраната регулярно информира, че военнослужещи унищожават невзривени боеприпаси. На 10 октомври три оребрени снаряда, една ръчна граната тип „бухалка“ и една артилерий

Няма да има стачки и проблеми с градския транспорт, заяви кметът на София Васил Терзиев на брифинг в Столичната община по повод на въвеждането от 1 ноември на бонусна система за заплащане в столичния автотранспорт и електротранспорт.

Това предвижда подписаното днес споразумение с кмета на София Васил Терзиев, което е в допълнение на договореностите от края на месец февруари тази година за повишаване на възнагражденията на работещите в градския транспорт, съобщиха по-рано днес от Федерацията на транспортните синдикати към КНСБ за въвеждането на бонусната система.

Васил Терзиев коментира, че това е поредният пример, когато Столичната община поема ангажименти и много съвестно ги изпълнява. От началото на мандата ни е било цел да сме предвидим партньор и обещанията да се спазват, посочи Терзиев. Щастлив съм, че се справихме с предизвикателствата, допълни той и посочи, че тру

От 7:00 часа в Хасковска област започна полицейска акция срещу изборната търговия. До този момент има петима задържани, съобщи в Любимец директорът на Областната дирекция на МВР в Хасково Иван Расоков. 

На частен адрес в Хасково са намерени лични карти със списъци. Открити са дози от различни видове наркотици, голямо количество цигари без бандерол, стоки от защитени търговски марки, посочи Расоков.

Проверяваните обекти и лица са набелязани след анализ от предишни избори и за тях се смята, че са рискови за търговия с гласове. Всеки сигнал, който се получи, се проверява в детайли и се докладва на прокуратурата, допълни Расоков. По негови думи до този момент са издадени 21 предупредителни протокола срещу лица, за които съмнения, че се занимават с дейност, нарушаваща политическите права на гражданите.

Акцията ще продължи през целия днешен ден, проверки ще има и д

Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) по границата с Румъния. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР на своя уебсайт. Информацията е актуална към 6:00 часа тази сутрин.

Движението е натоварено на изход за товарни автомобили на пунктовете „Видин“, „Кардам“, „Дуранкулак“ и „Оряхово“ на изход за товарни автомобили.

Поради извършване на основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към ГКПП „Силистра“, ГКПП „Кардам“, ГКПП „Дуранкулак“, ГКПП „Кайнарджа“ и ГКПП „Крушари“, посъветваха от „Гранична полиция“.

Нормален е трафикът на всички пунктове по българо-гръцката граница. Във връзка със значително увеличените преминавания през ГКПП „Кулата“ и ГКПП „Маказа“ на големия брой румънски туристи, пътуващи към и от Гърция, от „Гранична полиция“ препоръчаха използването на алтернативни пунктове, които са с по-ниска натовареност и позволяват по-бързо преминаване.

Нормален е трафикът на всички пунктове със Сърбия и Република Северна Македония.  

Общинският съвет в Благоевград ще заседава днес извънредно, съобщиха от Община Благоевград на сайта си. Дневният ред предвижда изменение на решение на местния парламент от 27 септември, с което фолклорен ансамбъл „Пирин“, Камерна опера – Благоевград и Биг Бенд – Благоевград се преобразуват от общински културни институции в общински културни институти. 

председателят на Общинския съвет в Благоевград Радослав Тасков каза, че причина за свикване на извънредното заседание, е конкретно свързана с ансамбъл „Пирин“. Решението, взето от общинските съветници, предвижда преобразуването да стане от 1 януари 2025 г. На днешното заседание ще се разгледа предложението да бъде изменено в частта си за фолклорния ансамбъл, с което промяната да влезе в сила незабавно. 

Причина за това е възможност за кандидатстване за финансиране от Национале

Граждани се събраха пред сградата на бившия Партиен дом на протест с искане да бъде прекратена процедурата за избор на нов главен прокурор. Мероприятието е организирано от Инициатива "Правосъдие за всеки" и е под наслов "#Кой прегрупира главните прокурори".

Движението по бул. "Цар освободител" между Българската народна банка и т.нар. триъгълник на властта е ограничено. В района има засилено полицейско присъствие.

Организаторите събираха подписи за спиране на процедурата за избор на главен прокурор.

"Има една традиция, че за поста на главен прокурор за втори пореден път има само една кандидатура и за втори път има лауреат на Висшия институт на МВР. Нямаме нищо против този институт, но нека подготвя кадри за МВР, полицията или борбата с престъпленията, но не и за прокуратурата", каза Емил Георгиев от организаторите. 

На 10 октомври т.г. на последното зас

„Информационно обслужване“ АД ще направи демонстрация на софтуерните системи за компютърна обработка на данните от гласуването на изборите за народни представители на 27 октомври 2024 г. от 10:00 ч. днес. Това съобщиха от пресцентъра на Централната избирателна комисия (ЦИК).

Демонстрацията ще се състои в сградата на Народното събрание на пл. „Княз Александър I“ № 1.                                                                                    

На нея могат да присъстват по един упълномощен представител на регистрираните за участие в изборите партии, коалиции и инициативни комитети и представители на медиите.

Общо 53-ма експе

Симулатор на сайта на Централната избирателна комисия (ЦИК) показва как се гласува чрез машина. Той е достъпен за всички , които искат да упражнят машинното гласуване, за да са подготвени за изборите за народни представители на 27 октомври. 

Симулаторът на машинно гласуване се намира в секция „Избори за Народно събрание 27 октомври 2024 г.“ - Машинно гласуване. След като се избере, се отваря нова страница, на която се визуализира машина. На нея е изписано „Добре дошли в избори 27.10.24 г. – ДЕМО“, както и „Поставете картата в слота за четене". "Картата" се намира в центъра под машината. С мишката се маркира опцията „Постави карта“. 

На устройството ще се появи бюлетината със списък с партии и коалиции, без да се споменават наименованията им. Има и опция за връщане назад, за да бъде променен изборът. За избор на пр

Интензивно е движението за товарни автомобили на граничния пункт „Кардам“ на границата с Румъния. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГКПП) на сайта си. Информацията за трафика по границите е към 6:00 часа.

Поради извършването на основния ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба, напомниха граничните власти. Освен граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към ГКПП „Силистра“, ГКПП „Кардам“, ГКПП „Дуранкулак“, ГКПП „Кайнарджа“ и ГКПП „Крушари“. Последните два са с работно време от 8:00 до 20:00 часа всеки ден, през тях не се пропускат товарни автомобили.

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
От началото на следващата седмица във Враца ще заработи нова система за таксуване и информационни услуги на градския транспорт
От началото на следващата седмица във Враца стартира тестовият период на новата електронна система за информиране на гражданите, използващи обществения транспорт в община Враца, а ...
Жена от Кресна пострада при побой
Жена от Кресна пострада при побой, нанесен от неин съгражданин, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР - Благоевград. Сигналът за побоя е подаден на 16 октомври на тел ...
Младежът, който преби жена пред денонощен магазин в Перник, е обвинен в умишлено причиняване на смърт
Младежът, който преби жена пред денонощен магазин в Перник, е обвинен в умишлено причиняване на смърт, съобщиха от прокуратурата. Припомняме, че тежкото престъпление беше извършено ...
Областният управител върна решението на Общински съвет – Ямбол за преместваемите обекти
Областният управите на Ямбол Николай Костадинов върна за ново разглеждане в Общински съвет – Ямбол наредбата, уреждаща поставянето на преместваеми обекти, съобщават от прессл ...
Трима души са задържани в София за извършване на измами с кредити в страната, съобщиха на брифинг в Стара Загора разследващите
Трима души са задържани за извършване на измами с кредити. Това съобщи на брифинг Лъчезар Иванов - прокурор в Районна прокуратура – Стара Загора. В брифинга участват също Тан ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Конгрес за усложненията в естетичната дерматология започна в София
Трети конгрес по естетична дерматология с международно участие започна днес в столицата. Форумът продължава три дни - от 18 до 20 октомври, с акцент върху усложненията в естетичнат ...
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите са 70, показват данните, ...
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
От понеделник предстои да преминем последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния. Това съобщи пред журналисти генерал-майор Явор ...
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
В последните години се забелязва тенденция за повишаване на организираността при трафика на мигранти, контрабандата на наркотици, извършването на измами и други видове престъпления ...
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Русе Даниела Малче ...
Тикер в 14:26 ч.
Трети конгрес по естетична дерматология с международно участие започна днес в ст ...
Начало Сфера
9841
България

Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове по границата с Румъния

Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) по границата с Румъния.Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР на своя уебсайт.

| 28 Септември 2024, 08:20 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове по границата с Румъния
Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове по границата с Румъния
Снимка © БТА

                                                           

Над 20 изложители и 600 участници се включиха в деветата годишна конференция за онлайн маркетинг и търговия на България Digital4Plovdiv в Международния пловдивски панаир. Конференцията, която започна днес и ще продължи утре, събра на едно място водещи български и световноизвестни представители на дигиталния бранш, успешни предприемачи, маркетолози, мениджъри и собственици на различни бизнеси, за да споделят своите знания и опит. 

Официално начало на Digital4Plovdiv дадоха организаторите Любомир Атанасов, управляващ партньор на Internet Media Group и създател на Digital4 и Преслав Бобев, управляващ партньор на Digital4. Те пожелаха успех на участниците и ги насърчиха да създават контакти и партньорства в рамките на конференцията. Програмата на събитието включва лекции на говорители от страната и чужбина, които ще засегнат актуални теми, свързани с най-новите тенденции в диг

Български и полски компании от различни сектори обсъдиха съвместни бизнес инициативи в Бургас в рамките на информационно събитие, организирано от Търговско-индустриалната камара, Посолството на Република Полша у нас и полското Министерство на климата и околната среда. Бизнес форумът, който постави акцент върху кръговата икономика, даде възможности на български фирми да представят дейността си и възможностите за сътрудничество пред полските гости. За събитието в Бургас пристигнаха представители на 12 полски компании, които оперират в областта на "зелените" технологии. Някои от тях имат и представителства в България. 

В срещата се включиха местни държавни институции и организации. Сред тях бяха и едни от най-големите предприятия в областта като "Лукойл Нефтохим Бургас", "Промет Стиил" и "Черноморско злато". Представители на черноморски общини, университети и туристически орг

Екип за обезвреждане на невзривени боеприпаси от 91-ви инженерен батальон за обща поддръжка от състава на 55-ти инженерен полк на 14 октомври разузна, транспортира и унищожи на учебен полигон „Червен” 50-килограмова немска учебна авиобомба ZC50. Боеприпасът беше открит при изкопни работи на строителен обект в ж.к. „Тракия”, Пловдив. Това съобщи пресцентърът на Министерството на отбраната.

Военнослужещите от формированието за овладяване и/или преодоляване на последствията от бедствия за унищожаване на невзривени бойни припаси са действали под ръководството на капитан Петър Петров и по заповед на командира на Сухопътните войски генерал майор Деян Дешков.

Министерството на отбраната регулярно информира, че военнослужещи унищожават невзривени боеприпаси. На 10 октомври три оребрени снаряда, една ръчна граната тип „бухалка“ и една артилерий

Няма да има стачки и проблеми с градския транспорт, заяви кметът на София Васил Терзиев на брифинг в Столичната община по повод на въвеждането от 1 ноември на бонусна система за заплащане в столичния автотранспорт и електротранспорт.

Това предвижда подписаното днес споразумение с кмета на София Васил Терзиев, което е в допълнение на договореностите от края на месец февруари тази година за повишаване на възнагражденията на работещите в градския транспорт, съобщиха по-рано днес от Федерацията на транспортните синдикати към КНСБ за въвеждането на бонусната система.

Васил Терзиев коментира, че това е поредният пример, когато Столичната община поема ангажименти и много съвестно ги изпълнява. От началото на мандата ни е било цел да сме предвидим партньор и обещанията да се спазват, посочи Терзиев. Щастлив съм, че се справихме с предизвикателствата, допълни той и посочи, че тру

От 7:00 часа в Хасковска област започна полицейска акция срещу изборната търговия. До този момент има петима задържани, съобщи в Любимец директорът на Областната дирекция на МВР в Хасково Иван Расоков. 

На частен адрес в Хасково са намерени лични карти със списъци. Открити са дози от различни видове наркотици, голямо количество цигари без бандерол, стоки от защитени търговски марки, посочи Расоков.

Проверяваните обекти и лица са набелязани след анализ от предишни избори и за тях се смята, че са рискови за търговия с гласове. Всеки сигнал, който се получи, се проверява в детайли и се докладва на прокуратурата, допълни Расоков. По негови думи до този момент са издадени 21 предупредителни протокола срещу лица, за които съмнения, че се занимават с дейност, нарушаваща политическите права на гражданите.

Акцията ще продължи през целия днешен ден, проверки ще има и д

Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) по границата с Румъния. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР на своя уебсайт. Информацията е актуална към 6:00 часа тази сутрин.

Движението е натоварено на изход за товарни автомобили на пунктовете „Видин“, „Кардам“, „Дуранкулак“ и „Оряхово“ на изход за товарни автомобили.

Поради извършване на основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към ГКПП „Силистра“, ГКПП „Кардам“, ГКПП „Дуранкулак“, ГКПП „Кайнарджа“ и ГКПП „Крушари“, посъветваха от „Гранична полиция“.

Нормален е трафикът на всички пунктове по българо-гръцката граница. Във връзка със значително увеличените преминавания през ГКПП „Кулата“ и ГКПП „Маказа“ на големия брой румънски туристи, пътуващи към и от Гърция, от „Гранична полиция“ препоръчаха използването на алтернативни пунктове, които са с по-ниска натовареност и позволяват по-бързо преминаване.

Нормален е трафикът на всички пунктове със Сърбия и Република Северна Македония.  

Общинският съвет в Благоевград ще заседава днес извънредно, съобщиха от Община Благоевград на сайта си. Дневният ред предвижда изменение на решение на местния парламент от 27 септември, с което фолклорен ансамбъл „Пирин“, Камерна опера – Благоевград и Биг Бенд – Благоевград се преобразуват от общински културни институции в общински културни институти. 

председателят на Общинския съвет в Благоевград Радослав Тасков каза, че причина за свикване на извънредното заседание, е конкретно свързана с ансамбъл „Пирин“. Решението, взето от общинските съветници, предвижда преобразуването да стане от 1 януари 2025 г. На днешното заседание ще се разгледа предложението да бъде изменено в частта си за фолклорния ансамбъл, с което промяната да влезе в сила незабавно. 

Причина за това е възможност за кандидатстване за финансиране от Национале

Граждани се събраха пред сградата на бившия Партиен дом на протест с искане да бъде прекратена процедурата за избор на нов главен прокурор. Мероприятието е организирано от Инициатива "Правосъдие за всеки" и е под наслов "#Кой прегрупира главните прокурори".

Движението по бул. "Цар освободител" между Българската народна банка и т.нар. триъгълник на властта е ограничено. В района има засилено полицейско присъствие.

Организаторите събираха подписи за спиране на процедурата за избор на главен прокурор.

"Има една традиция, че за поста на главен прокурор за втори пореден път има само една кандидатура и за втори път има лауреат на Висшия институт на МВР. Нямаме нищо против този институт, но нека подготвя кадри за МВР, полицията или борбата с престъпленията, но не и за прокуратурата", каза Емил Георгиев от организаторите. 

На 10 октомври т.г. на последното зас

„Информационно обслужване“ АД ще направи демонстрация на софтуерните системи за компютърна обработка на данните от гласуването на изборите за народни представители на 27 октомври 2024 г. от 10:00 ч. днес. Това съобщиха от пресцентъра на Централната избирателна комисия (ЦИК).

Демонстрацията ще се състои в сградата на Народното събрание на пл. „Княз Александър I“ № 1.                                                                                    

На нея могат да присъстват по един упълномощен представител на регистрираните за участие в изборите партии, коалиции и инициативни комитети и представители на медиите.

Общо 53-ма експе

Симулатор на сайта на Централната избирателна комисия (ЦИК) показва как се гласува чрез машина. Той е достъпен за всички , които искат да упражнят машинното гласуване, за да са подготвени за изборите за народни представители на 27 октомври. 

Симулаторът на машинно гласуване се намира в секция „Избори за Народно събрание 27 октомври 2024 г.“ - Машинно гласуване. След като се избере, се отваря нова страница, на която се визуализира машина. На нея е изписано „Добре дошли в избори 27.10.24 г. – ДЕМО“, както и „Поставете картата в слота за четене". "Картата" се намира в центъра под машината. С мишката се маркира опцията „Постави карта“. 

На устройството ще се появи бюлетината със списък с партии и коалиции, без да се споменават наименованията им. Има и опция за връщане назад, за да бъде променен изборът. За избор на пр

Интензивно е движението за товарни автомобили на граничния пункт „Кардам“ на границата с Румъния. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГКПП) на сайта си. Информацията за трафика по границите е към 6:00 часа.

Поради извършването на основния ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба, напомниха граничните власти. Освен граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към ГКПП „Силистра“, ГКПП „Кардам“, ГКПП „Дуранкулак“, ГКПП „Кайнарджа“ и ГКПП „Крушари“. Последните два са с работно време от 8:00 до 20:00 часа всеки ден, през тях не се пропускат товарни автомобили.

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
От началото на следващата седмица във Враца ще заработи нова система за таксуване и информационни услуги на градския транспорт
Жена от Кресна пострада при побой
Младежът, който преби жена пред денонощен магазин в Перник, е обвинен в умишлено причиняване на смърт
Областният управител върна решението на Общински съвет – Ямбол за преместваемите обекти
Трима души са задържани в София за извършване на измами с кредити в страната, съобщиха на брифинг в Стара Загора разследващите
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
Конгрес за усложненията в естетичната дерматология започна в София
Контекст
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
Сфера
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
Основна линия
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
Основна линия
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Местен фокус
Земеделският министър д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит
Сфера
Седем млади лекари получиха грамоти от лекарската колегия във Видин
В детайли
Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичен стартъп в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона
Основна линия
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков
В детайли
Присъствените обучения на членовете на секционни избирателни комисии в област Ямбол започват идната седмица
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.