Начало Основна линия В Ловеч и Велико Търново днес са отчетени 33 градуса
11254
България

В Ловеч и Велико Търново днес са отчетени 33 градуса

В Русе термометрите са показали 32 градуса, а в шест други града в страната е отчетена температура от 31 градуса днес. Данни от измервателните станции потвърждават, че днес е било предимно слънчево, като само на някои места е имало разкъсана облачност.В София температурата към 15:00 ч. е била 28 градуса.

| 28 Септември 2024, 18:19 ч.
В Ловеч и Велико Търново днес са отчетени 33 градуса
В Ловеч и Велико Търново днес са отчетени 33 градуса
Снимка © Община Ловеч

В Ловеч и Велико Търново е отчетена най-високата температура днес. Термометрите там са отчели 33 градуса, сочат публикуваните на сайта на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) данни към 15:00 ч.

Пловдивският районен съд определи най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо 25-годишния Николай Амбарев, собственик на траурна агенция, който бе задържан преди два дни за измама, таксувал близки на починали за кремации, които не е извършил.

Той е обвинен за това, че през септември 2024 г. е заблудил близките на двама починали за извършена кремация и с това им причинил имотна вреда в размер на общо 1639 лева. Двата отделни случая са свързани с починали жена и мъж, като за кремациите собственикът на агенцията взел съответно по 809 лева и 830 лева. Според обвинението кремациите не били извършени, а телата им били поставени в хладилна камера, като на близките предал урни с прах с неизвестен произход. 

Пред съдебния състав Николай Амбарев заяви, че спира да се занимава с траурна дейност.

Районният  съд в Пловдив го остави в ареста, като

Призивите да бъде спряна процедурата за избор на председател на Върховния административен съд (ВАС) и главен прокурор е призив Висшият съдебен съвет (ВСС) да наруши Конституцията, което е недопустимо. Това е записано в проектодекларация на ВСС, представена от представляващия Боян Магдалинчев в началото на днешното заседание на пленума на Съвета, на което се очаква Пленумът да реши дали да приеме хронограма за избор за председател на ВАС.

Тези искания са демонстрация на правен нихилизъм и двоен стандарт. Усещането за беззаконие не трябва да се мултиплицира във всяка част от обществото, пише в документа.

Неуспехът на неслучилата се съдебна реформа не може да бъде вменен на ВСС. Съветът се третира като необходим грешник за провалянето на съдебната реформа, се посочва в проектодекларацията. С документа се отправя апел да не се минават границите на допустимото и институциите

Бизнес форум "Кръгова икономика", организиран от Търговско-индустриалната камара (ТИК) в Бургас, съвместно с посолството на Република Полша в София и полското министерство на климата и околната среда ще се проведе в крайморския град. Това съобщиха от ТИК-Бургас.

Срещата, в която ще участват представители на български компании и на полски фирми от областта на зелените технологии и кръговата икономика, ще бъде на 17 октомври.

Полската бизнес делегация ще бъде съпроводена от отговорни лица от посолството на Република Полша и полското министерство на околната среда. Сред тях са Анна Янишевска - Фрачек, заместник-посланик на посолството на Република Полша в София, Анджей Крежел, първи съветник в посолството на Република Полша в София, Елжбиета Свиталска, експерт "Политико-икономически отдел" към
посолството на Република Полша, Йоанна Здановска, представител на Министерст

Мотоциклетист загина, след като се удари в каруца, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Видин.

Сигналът за пътнотранспортното произшествие, станало на изхода на Видин в посока Дунавци, е получен вчера в 14:39 часа. При огледа на местопроизшествието разследващите констатирали, че мотоциклет с видинска регистрация, управляван от 35-годишен мъж от с. Капитановци, на прав участък от пътя, се е ударил в задното дясно колело на пресичащата от ляво на дясно пътното платно каруца. Мотоциклетистът е загинал. Водачът на каруцата – 38-годишен видинчанин, е бил задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Работата по случая продължава, като е образувано досъдебно производство.

По данни на МВР за последното денонощие на територията на страната са загинали трима души, а 20 са ранени при 20 тежки катастрофи. 

Няма пострадали граждани при пътни инциденти в Търговищка област през изминалата седмица. Това съобщи главен инспектор Мартин Стоянов - временно преназначен на длъжността началник на сектор „Пътна полиция“ в Областната дирекция (ОД) на МВР в седмичния отчет за резултатите от контролната дейност на полицейските екипи и предприетите от органите на реда мерки за повишаване на сигурността по пътищата в региона, цитиран от пресцентъра на Областната дирекция на полицията. 

По данни на Стоянов, през седмицата от 7-и до 13-ти октомври в областта са регистрирани девет пътни инцидента, при които са нанесени само материални щети на участвалите в тях моторни превозни средства. За Търговищка област това е втора поредна седмица без жертва от катастрофа. През предходната седмица един човек бе ранен в пътен инцидент с АТВ, припомня .

Регистрираните от началото на година

В Русе термометрите са показали 32 градуса, а в шест други града в страната е отчетена температура от 31 градуса днес. Данни от измервателните станции потвърждават, че днес е било предимно слънчево, като само на някои места е имало разкъсана облачност. В София температурата към 15:00 ч. е била 28 градуса.

Утре през страната ще премине студен атмосферен фронт, информира по-рано днес НИМХ. Още сутринта облачността от запад-северозапад ще започне бързо да се увеличава и ще завали дъжд. Следобед валежите ще обхванат Централна, а към края на деня и Източна България, сочи прогнозата за времето. Значителни ще бъдат валежите в Централна и Източна България, където ще има гръмотевични бури и условия за градушки. Ще прегърми и на места в Западна България.

Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) в Бургас обяви осемнадесет свободни места за лекари – специализанти. Те ще бъдат заети след конкурс, за който вече могат да се подават документи. Местата са в петнадесет отделения и клиники на болницата – диагностични, терапевтични и хирургични. Това съобщиха от пресцентъра . 

За разлика от други лечебни заведения, в които специализантите трудно получават достъп до практическа работа, в УМБАЛ-Бургас водещият принцип е младите лекари да участват в диагностично-лечебния процес наравно със специалистите. Те могат да придобиват допълнителна квалификация с дежурства в Спешно отделение, където се сблъскват с разнообразие от случаи и повечето се възползват от тази възможност, добавиха от болницата.

Силно застъпената практическа работа и улесненият достъп до специализация е вероятната причина в УМ

През изминалата седмица полицаите в Плевенско са съставили 304  акта на нарушители на Закона за движение по пътищата, съобщи на пресконференция началникът на сектор „Пътна полиция“ при Областна дирекция  (ОД) на МВР в Плевен главен инспектор Даниел Петров.

 От съставените 304 акта, 131 са изготвени от служители на сектор „Пътна полиция“. Наложени са 680 глоби по фиш. Съставени са и 496 електронни фиша, каза още той.

От 7  до 13 октомври в областта са настъпили 36 пътнотранспортни произшествия, като при четири от тях има ранени. Няма загинали граждани. Само с материални щети са 32 от инцидентите, отчете главен инспектор Петров.

От началото на годината служители на ОДМВР – Плевен са съставили 22 акта на шофьори, които не използват пътя по предназначение и шофират с висока скорост, уточни той.

Полицията се

В много случаи общини, които в продължение на години страдат от безводие, не правят достатъчно, за да разрешат проблемите с липсата на вода. Това каза пред журналисти в Бургас министърът на околната среда и водите Петър Димитров. Той посочи като пример държавната програма за финансиране на общински проекти за периода 2024 – 2026 г., към която почти липсват подадени проекти, свързани с водоснабдяването и канализацията. 

“Учудват ме местните властите, които имат дългогодишни проблеми, свързани с водите, но не участват по програми за обновяване на инфраструктурата. Нужно е по-отговорно отношение от тяхна страна. Има огромен проблем с безводието в страната. Проблемът не засяга само малките населени места“, каза Димитров. Той добави, че в Перник например загубите на вода надхвърлят 80 на сто, градът често се сблъсква с режим на водата, но действия не са предпр

В момента основната цел е да нямаме никакви изкривявания в изборния процес, да няма нарушения при провеждането на изборите. Това заяви служебният премиер Димитър Главчев в началото на днешното правителствено заседание. 

„Тъй като е много актуална темата как МВР си върши работата, ще споделя, че имаме 168 постъпили сигнала, от тях 60 досъдебни производства, 587 съставени протокола, 30 задържани и проведени 160 специализирани полицейски операции. Работата и в момента продължава. Ще продължи дотогава, докато имаме такова задължение“, посочи Главчев. 

Служебният премиер припомни, че основното задължение на служебното правителство е провеждането на честни и прозрачни избори. „Работим в рамките на нашите задължения и точно в това сме се концентрирали“, каза Главчев. 

„Когато има установени нарушения, МВР, съвместно с прокурат

Безпроблемно протича подготовката на предстоящите избори за Народно събрание на територията на Германия, съобщи посланик Григор Порожанов по време на срещата на служебния министър-председател Димитър Главчев с екипа на посолството на България в Берлин. Това съобщават от Министерския съвет на фейсбук страницата си.

На предстоящите на 27 октомври избори в Берлин ще бъдат отворени пет секции. Общо за Германия образуваните секции са 66. Посланик Порожанов акцентира върху експертността и опита на служителите в посолството ни, което позволява изборният процес да се администрира бързо и оптимално, съобразно също така с изискванията на страната домакин.

Днес започна участието на премиера Димитър Главчев в Срещата на върха в рамките на "Берлинския процес". Това е десетата поред среща във формат ръководители на държавите от Западните Балкани и на страните партньорите от иници

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите са 70, показват данните, ...
Нова директива ще хармонизира правилата за фалити на фирмите, каза евродепутатът Емил Радев
По думите му причината е, че в отделните държави членки правилата са много различни. Някъде такова производство приключва за 6 месеца, в други страни продължават по 7-8 години, обя ...
Около 700 служители от МВР в Пазарджик ще са ангажирани с изборния процес
Около 700 са служителите от структурни звена на МВР в област Пазарджик, които са ангажирани с изборния процес. Това стана ясно на работна среща с ръководители на държавни институци ...
Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с нарушения на изборното законодателство, се провежда в Гълъбово и Стара Загора
На територията на Областна дирекция на МВР – Стара Загора днес се провеждат активни полицейски действия в Районните управления в Гълъбово, както и Първо и Второ Районни управ ...
Полицаи задържаха употребил алкохол водач без шофьорска книжка, който опитал да избегне проверка в Шумен
Задържан е употребил алкохол водач без шофьорска книжка, който опитал да избегне полицейска проверка, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Шумен.  Малко след 00:30 ча ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите са 70, показват данните, ...
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
От понеделник предстои да преминем последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния. Това съобщи пред журналисти генерал-майор Явор ...
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
В последните години се забелязва тенденция за повишаване на организираността при трафика на мигранти, контрабандата на наркотици, извършването на измами и други видове престъпления ...
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Русе Даниела Малче ...
Земеделският министър д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит
Служебният министър на земеделието и храните д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит. Основен организатор е Сдружение "Бълг ...
Тикер в 14:22 ч.
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъд ...
Начало Основна линия
11254
България

В Ловеч и Велико Търново днес са отчетени 33 градуса

В Русе термометрите са показали 32 градуса, а в шест други града в страната е отчетена температура от 31 градуса днес. Данни от измервателните станции потвърждават, че днес е било предимно слънчево, като само на някои места е имало разкъсана облачност.В София температурата към 15:00 ч. е била 28 градуса.

| 28 Септември 2024, 18:19 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
В Ловеч и Велико Търново днес са отчетени 33 градуса
В Ловеч и Велико Търново днес са отчетени 33 градуса
Снимка © Община Ловеч

В Ловеч и Велико Търново е отчетена най-високата температура днес. Термометрите там са отчели 33 градуса, сочат публикуваните на сайта на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) данни към 15:00 ч.

Пловдивският районен съд определи най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо 25-годишния Николай Амбарев, собственик на траурна агенция, който бе задържан преди два дни за измама, таксувал близки на починали за кремации, които не е извършил.

Той е обвинен за това, че през септември 2024 г. е заблудил близките на двама починали за извършена кремация и с това им причинил имотна вреда в размер на общо 1639 лева. Двата отделни случая са свързани с починали жена и мъж, като за кремациите собственикът на агенцията взел съответно по 809 лева и 830 лева. Според обвинението кремациите не били извършени, а телата им били поставени в хладилна камера, като на близките предал урни с прах с неизвестен произход. 

Пред съдебния състав Николай Амбарев заяви, че спира да се занимава с траурна дейност.

Районният  съд в Пловдив го остави в ареста, като

Призивите да бъде спряна процедурата за избор на председател на Върховния административен съд (ВАС) и главен прокурор е призив Висшият съдебен съвет (ВСС) да наруши Конституцията, което е недопустимо. Това е записано в проектодекларация на ВСС, представена от представляващия Боян Магдалинчев в началото на днешното заседание на пленума на Съвета, на което се очаква Пленумът да реши дали да приеме хронограма за избор за председател на ВАС.

Тези искания са демонстрация на правен нихилизъм и двоен стандарт. Усещането за беззаконие не трябва да се мултиплицира във всяка част от обществото, пише в документа.

Неуспехът на неслучилата се съдебна реформа не може да бъде вменен на ВСС. Съветът се третира като необходим грешник за провалянето на съдебната реформа, се посочва в проектодекларацията. С документа се отправя апел да не се минават границите на допустимото и институциите

Бизнес форум "Кръгова икономика", организиран от Търговско-индустриалната камара (ТИК) в Бургас, съвместно с посолството на Република Полша в София и полското министерство на климата и околната среда ще се проведе в крайморския град. Това съобщиха от ТИК-Бургас.

Срещата, в която ще участват представители на български компании и на полски фирми от областта на зелените технологии и кръговата икономика, ще бъде на 17 октомври.

Полската бизнес делегация ще бъде съпроводена от отговорни лица от посолството на Република Полша и полското министерство на околната среда. Сред тях са Анна Янишевска - Фрачек, заместник-посланик на посолството на Република Полша в София, Анджей Крежел, първи съветник в посолството на Република Полша в София, Елжбиета Свиталска, експерт "Политико-икономически отдел" към
посолството на Република Полша, Йоанна Здановска, представител на Министерст

Мотоциклетист загина, след като се удари в каруца, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Видин.

Сигналът за пътнотранспортното произшествие, станало на изхода на Видин в посока Дунавци, е получен вчера в 14:39 часа. При огледа на местопроизшествието разследващите констатирали, че мотоциклет с видинска регистрация, управляван от 35-годишен мъж от с. Капитановци, на прав участък от пътя, се е ударил в задното дясно колело на пресичащата от ляво на дясно пътното платно каруца. Мотоциклетистът е загинал. Водачът на каруцата – 38-годишен видинчанин, е бил задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Работата по случая продължава, като е образувано досъдебно производство.

По данни на МВР за последното денонощие на територията на страната са загинали трима души, а 20 са ранени при 20 тежки катастрофи. 

Няма пострадали граждани при пътни инциденти в Търговищка област през изминалата седмица. Това съобщи главен инспектор Мартин Стоянов - временно преназначен на длъжността началник на сектор „Пътна полиция“ в Областната дирекция (ОД) на МВР в седмичния отчет за резултатите от контролната дейност на полицейските екипи и предприетите от органите на реда мерки за повишаване на сигурността по пътищата в региона, цитиран от пресцентъра на Областната дирекция на полицията. 

По данни на Стоянов, през седмицата от 7-и до 13-ти октомври в областта са регистрирани девет пътни инцидента, при които са нанесени само материални щети на участвалите в тях моторни превозни средства. За Търговищка област това е втора поредна седмица без жертва от катастрофа. През предходната седмица един човек бе ранен в пътен инцидент с АТВ, припомня .

Регистрираните от началото на година

В Русе термометрите са показали 32 градуса, а в шест други града в страната е отчетена температура от 31 градуса днес. Данни от измервателните станции потвърждават, че днес е било предимно слънчево, като само на някои места е имало разкъсана облачност. В София температурата към 15:00 ч. е била 28 градуса.

Утре през страната ще премине студен атмосферен фронт, информира по-рано днес НИМХ. Още сутринта облачността от запад-северозапад ще започне бързо да се увеличава и ще завали дъжд. Следобед валежите ще обхванат Централна, а към края на деня и Източна България, сочи прогнозата за времето. Значителни ще бъдат валежите в Централна и Източна България, където ще има гръмотевични бури и условия за градушки. Ще прегърми и на места в Западна България.

Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) в Бургас обяви осемнадесет свободни места за лекари – специализанти. Те ще бъдат заети след конкурс, за който вече могат да се подават документи. Местата са в петнадесет отделения и клиники на болницата – диагностични, терапевтични и хирургични. Това съобщиха от пресцентъра . 

За разлика от други лечебни заведения, в които специализантите трудно получават достъп до практическа работа, в УМБАЛ-Бургас водещият принцип е младите лекари да участват в диагностично-лечебния процес наравно със специалистите. Те могат да придобиват допълнителна квалификация с дежурства в Спешно отделение, където се сблъскват с разнообразие от случаи и повечето се възползват от тази възможност, добавиха от болницата.

Силно застъпената практическа работа и улесненият достъп до специализация е вероятната причина в УМ

През изминалата седмица полицаите в Плевенско са съставили 304  акта на нарушители на Закона за движение по пътищата, съобщи на пресконференция началникът на сектор „Пътна полиция“ при Областна дирекция  (ОД) на МВР в Плевен главен инспектор Даниел Петров.

 От съставените 304 акта, 131 са изготвени от служители на сектор „Пътна полиция“. Наложени са 680 глоби по фиш. Съставени са и 496 електронни фиша, каза още той.

От 7  до 13 октомври в областта са настъпили 36 пътнотранспортни произшествия, като при четири от тях има ранени. Няма загинали граждани. Само с материални щети са 32 от инцидентите, отчете главен инспектор Петров.

От началото на годината служители на ОДМВР – Плевен са съставили 22 акта на шофьори, които не използват пътя по предназначение и шофират с висока скорост, уточни той.

Полицията се

В много случаи общини, които в продължение на години страдат от безводие, не правят достатъчно, за да разрешат проблемите с липсата на вода. Това каза пред журналисти в Бургас министърът на околната среда и водите Петър Димитров. Той посочи като пример държавната програма за финансиране на общински проекти за периода 2024 – 2026 г., към която почти липсват подадени проекти, свързани с водоснабдяването и канализацията. 

“Учудват ме местните властите, които имат дългогодишни проблеми, свързани с водите, но не участват по програми за обновяване на инфраструктурата. Нужно е по-отговорно отношение от тяхна страна. Има огромен проблем с безводието в страната. Проблемът не засяга само малките населени места“, каза Димитров. Той добави, че в Перник например загубите на вода надхвърлят 80 на сто, градът често се сблъсква с режим на водата, но действия не са предпр

В момента основната цел е да нямаме никакви изкривявания в изборния процес, да няма нарушения при провеждането на изборите. Това заяви служебният премиер Димитър Главчев в началото на днешното правителствено заседание. 

„Тъй като е много актуална темата как МВР си върши работата, ще споделя, че имаме 168 постъпили сигнала, от тях 60 досъдебни производства, 587 съставени протокола, 30 задържани и проведени 160 специализирани полицейски операции. Работата и в момента продължава. Ще продължи дотогава, докато имаме такова задължение“, посочи Главчев. 

Служебният премиер припомни, че основното задължение на служебното правителство е провеждането на честни и прозрачни избори. „Работим в рамките на нашите задължения и точно в това сме се концентрирали“, каза Главчев. 

„Когато има установени нарушения, МВР, съвместно с прокурат

Безпроблемно протича подготовката на предстоящите избори за Народно събрание на територията на Германия, съобщи посланик Григор Порожанов по време на срещата на служебния министър-председател Димитър Главчев с екипа на посолството на България в Берлин. Това съобщават от Министерския съвет на фейсбук страницата си.

На предстоящите на 27 октомври избори в Берлин ще бъдат отворени пет секции. Общо за Германия образуваните секции са 66. Посланик Порожанов акцентира върху експертността и опита на служителите в посолството ни, което позволява изборният процес да се администрира бързо и оптимално, съобразно също така с изискванията на страната домакин.

Днес започна участието на премиера Димитър Главчев в Срещата на върха в рамките на "Берлинския процес". Това е десетата поред среща във формат ръководители на държавите от Западните Балкани и на страните партньорите от иници

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
Нова директива ще хармонизира правилата за фалити на фирмите, каза евродепутатът Емил Радев
Около 700 служители от МВР в Пазарджик ще са ангажирани с изборния процес
Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с нарушения на изборното законодателство, се провежда в Гълъбово и Стара Загора
Полицаи задържаха употребил алкохол водач без шофьорска книжка, който опитал да избегне проверка в Шумен
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Контекст
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
Сфера
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
Основна линия
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
Основна линия
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Местен фокус
Земеделският министър д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит
Сфера
Седем млади лекари получиха грамоти от лекарската колегия във Видин
В детайли
Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичен стартъп в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона
Основна линия
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков
В детайли
Присъствените обучения на членовете на секционни избирателни комисии в област Ямбол започват идната седмица
Местен фокус
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, каза ген.-м. Явор Матеев
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.