Начало Контекст Общинските съветници в Чупрене ще разгледат отчет за изпълнение на бюджета за първото шестмесечие на 2024 г.
8006
България

Общинските съветници в Чупрене ще разгледат отчет за изпълнение на бюджета за първото шестмесечие на 2024 г.

Те ще разгледат отчетите за изпълнение на бюджета, на средствата от Европейския съюз (ЕС) и за състоянието на общинския дълг за 2023 г., както и отчета за изпълнение на бюджета и на средствата от ЕС за първото шестмесечие на 2024 г., става известно от информация, публикувана на сайта на общинската администрация.Мандатите в Общински съвет – Чупрене са 11, като ГЕРБ и местна коалиция СДС (НДСВ) имат по четирима общински съветници, а местна коалиция „Земеделски народен съюз“ (ДПС, Български възход) - трима.

| 30 Септември 2024, 06:01 ч.
Общинските съветници в Чупрене ще разгледат отчет за изпълнение на бюджета за първото шестмесечие на 2024 г.
Общинските съветници в Чупрене ще разгледат отчет за изпълнение на бюджета за първото шестмесечие на 2024 г.
Снимка © БТА

Общинските съветници в село Чупрене ще заседават днес от 10:30 часа.

Членовете на секционните избирателни комисии (СИК), които ще работят в изборните помещения на територията на община Монтана, ще преминат предварително обучение на 22 и 23 октомври в Драматичен театър „Драгомир Асенов” в град Монтана, съобщи началникът на Дирекция “Административно – правно и информационно обслужване“ в Община Монтана Красимир Иванов.

Назначените Секционни избирателни комисии на територията на община Монтана са общо 83 - 79 редовни и четири подвижни секции. За парламентарния вот на 27 октомври 2024 година в тях ще се включат 687 души.

Гражданите, пожелали да гласуват по настоящ адрес в община Монтана, са 1086. Общо избирателите в общината, които могат да упражнят правото си на глас в деня на изборите за народни представители на 27 октомври, са 45 391 души, поясни Красимир Иванов.

В Разград доставиха бюлетините за предсрочните парламентарни избори на 27 октомври. Общият брой бюлетини за избор на народни представители за седемте общини в област Разград възлиза на 129 000, а броят на гласоподавателите по предварителните списъци е 134 149, съобщи пред журналисти заместник областният управител на Разград Надя Йорданова. Тя обясни, че бюлетините ще бъдат раздадени на общинските администрации следващия четвъртък, на 24 октомври, а дотогава те ще бъдат съхранявани в строго охранявано помещение в Областна администрация - Разград.

Бюлетините бяха приети в присъствието на заместник областния управител на Разград Надя Йорданова, а дейностите по приемането им осигуряваше ръководителят на техническия екип за извършване на организационно-техническата подготовка на изборите Светлин Симеонов и Красимира Димитрова, която е член на екипа.

В допълнение към бюлетинит

На 19 октомври ще се състои поредното издание на Дамско рали Перник - 2024, съобщиха от пернишкия автомобилен ретро клуб „Авангард“. Ралито се организира от клуба съвместно с Община Перник. 

Превозните средства ще бъдат разпределени в три вида категории: електрически, ретро и съвременни, всичките трябва да са документално изрядни и технически изправни. Екипажите могат да бъдат в смесен състав, но шофьорът трябва да е жена. Организаторите припомниха случай, в който синът на една от участничките е бил навигатор в екипа.

Стартът ще бъде даден в 10:00 ч. от Централния градски площад „Кракра Пернишки“. Тази година организаторите са подготвили почти двойно по – дълъг маршрут от стандартния. Приблизително 123 км. ще трябва да изминат екипажите. Трасето обхваща населени места от цялата Пернишка област. Около радомирското село Байкалско ще бъде

Шуменка е пострадала след ухапване от домашно куче, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 

Малко след 12:40 часа вчера е приет сигнал, че на ул.“ Владайско въстание“ в Шумен преминаваща жена е ухапана от куче. На място e изпратен полицейски екип. Изяснено е, че 57-годишна жена преминавала по тротоар на улицата. В това време домашното куче излязло от отворена от друга жена входна врата на имот и ухапало преминаващата шуменка. 

След преглед в болницата в града станало ясно, че пострадалата е с разкъсани сухожилия и разкъсан мускул на лявата ръка. 

Образувано е досъдебно производство.

Жена от Вълчедръм почина след ухапване от куче в началото на юни. Прокуратурата във Варна също ръководи разследване по случай на починала жена след ухапване от домашното куче. 

Мащабна полицейска операция срещу купуването на гласове се провежда на територията на Софийска област, съобщиха от МВР.  Повече информация ще бъде дадена от комисар Петър Соколов, началник на отдел „Охранителна полиция“ при Областната дирекция на МВР - София

В петък служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков обяви, че са образувани са близо 50 досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите. Постъпили са близо 140 сигнала, извършени са над 100 проверки, като почти една четвърт от тях са прекратени. В 14 от сигналите е имало данни за престъпление, посочи той. 

До момента са задържани 23-ма души. Изготвени са 471 предупредителни протоколи. До момента е имало над 100 операции на МВР, стана ясно още от думите на Атанас Илков. 

Те ще разгледат отчетите за изпълнение на бюджета, на средствата от Европейския съюз (ЕС) и за състоянието на общинския дълг за 2023 г., както и отчета за изпълнение на бюджета и на средствата от ЕС за първото шестмесечие на 2024 г., става известно от информация, публикувана на сайта на общинската администрация.

Мандатите в Общински съвет – Чупрене са 11, като ГЕРБ и местна коалиция СДС (НДСВ) имат по четирима общински съветници, а местна коалиция „Земеделски народен съюз“ (ДПС, Български възход) - трима.

В началото на ноември се очакват първите случаи на грип, които след това ще започнат да зачестяват и през декември грипът ще преобладава пред останалите респираторни вируси. Това каза доц. Ангел Кунчев, главен държавен здравен инспектор. Доц. Кунчев участва в обявяването на кампанията за събиране на лекарства с изтекъл срок на годност.  

Все още в България няма регистрирани случаи на грип, допълни той. В грипните щамове за тази година няма изненада – „Виктория и „Тайланд“, които са включени в състава и на двете противогрипни ваксини, които се ползват в България. Ваксините, които са доставени в страната ни, са повече, отколкото бяха доставени миналата година, интересът е голям, каза още доц. Кунчев. В рамките на националната програма за предотвратяване на грипа сред хората на и над 65-годишна възраст Министерството на здравеопазването е осигурило до

Час по-скоро България трябва да възстанови водещата си роля на Балканите. Не да реагираме, не да следваме общи политики, а да ги генерираме. Това заяви държавният глава Румен Радев, след като положи венец на паметна плоча в Сараево, символ на приятелството между България и Босна и Херцеговина.

"Крайно време е да извадим главите си от пясъка, да престанем да се занимаваме с нашите вътрешни семейни и провинциални крамоли и да се върнем там, където ни е мястото", посочи Радев. "В Босна и Херцеговина гледат на България като на един силен и достоен член на НАТО и на Европейския съюз – страна с демокрация, развита икономика и социално устройство. Те гледат към нас с надежда – да подкрепяме, да помагаме, да водим", отбеляза президентът. 

Той припомни, че България е първата страна, признала независимостта на Босна и Херцеговина през 1992 г. 

"Въпросъ

Останалите без домове след пожарите през лятото в селата Воден и Крайново ще получат равна финансова помощ от по 17 614,84 лв. Средствата са от дарителската кампания, обявена от общината, а решението за разпределянето им бе гласувано единодушно на днешната извънредна сесия на Общинския съвет в Болярово. 

Набраните до началото на октомври средства са в размер на 228 992,87 лв. Те се разпределят по равно между 13 собственици на жилища, напълно опожарени от огнената стихия, минала през двете боляровски села през юли тази година. Десет жители на село Воден и трима на село Крайново ще получат помощта до три работни дни, като парите ще бъдат преведени по личните им банкови сметки, съобщават от общинския пресцентър. Средствата могат да се използват само за изграждане на жилища, допълват оттам.

Дарителската сметка продължава да бъде открита и по нея постъпват още средства,

От 7:00 часа в Хасковска област започна полицейска акция срещу изборната търговия. До този момент има петима задържани, съобщи в Любимец директорът на Областната дирекция на МВР в Хасково Иван Расоков. 

На частен адрес в Хасково са намерени лични карти със списъци. Открити са дози от различни видове наркотици, голямо количество цигари без бандерол, стоки от защитени търговски марки, посочи Расоков.

Проверяваните обекти и лица са набелязани след анализ от предишни избори и за тях се смята, че са рискови за търговия с гласове. Всеки сигнал, който се получи, се проверява в детайли и се докладва на прокуратурата, допълни Расоков. По негови думи до този момент са издадени 21 предупредителни протокола срещу лица, за които съмнения, че се занимават с дейност, нарушаваща политическите права на гражданите.

Акцията ще продължи през целия днешен ден, проверки ще има и д

Общо 14 катастрофи са станали на територията на Пазарджишка област за периода от 1 до 13 октомври. Това съобщи старши инспектор Христо Георгиев от сектор „Пътна полиция” при Областна дирекция (ОД) на МВР- Пазарджик, цитиран от полицията.

Четири от катастрофите са тежки и при тях има четирима пострадали. В сравнение със същия период на 2023 година отчитаме намаление на общият брой станали произшествия, като те са с девет по-малко, каза ст. Инспектор Георгиев.

През септември са установени 42 водачи, управлявали моторни превозни средства под въздействието на алкохол, като с до 1,2 промила са санкционирани седем водачи, с над 1,2 промила седем водачи, като  спрямо тях са образувани бързи производства. Установени са четирима водачи, шофирали след употреба на наркотици или техните аналози.

Установени са 17 неправоспособни шофьори, управлявали моторни пр

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър. Услугата е част от стремежа на общината да насърч ...
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
Митническите служители на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Капитан Андреево" откриха и задържаха 100 000 къса (5000 кутии) контрабандни цигари при проверка на товаре ...
Военноморските сили получиха два нови автономни дистанционно управляеми подводни апарата по програма на Министерството на отбраната на САЩ
В Хидрографска служба на Военноморските сили бяха получени два нови автономни дистанционно управляеми подводни апарата UUV„Teledyne Gavia“. Придобивката се осъществява ...
С отварянето на кръстовището на бул. "Черни връх" и бул. "Тодор Каблешков" намаляваме задръстванията в тази част на града, написа Васил Терзиев
Днес отворихме новото кръстовище на бул. "Черни връх" и бул. "Тодор Каблешков". Така намаляваме задръствания в тази част на града, написа кметът на София Васил Терзиев в профила си ...
С разпит на свидетели продължава делото за катастрофата край Своге, при която загинаха 20 души
С разпит на свидетели продължава делото за катастрофата край Своге, при която загинаха 20 души. Инцидентът стана на 25 август 2018 година. Обвинителният акт бе връщан три пъти на п ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Втора ферма със заразени с шарка овце е констатирана в рамките на два дни в хасковското село Узунджово, съобщиха на официалната си страница от Българската агенция по безопасност на ...
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър. Услугата е част от стремежа на общината да насърч ...
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
Митническите служители на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Капитан Андреево" откриха и задържаха 100 000 къса (5000 кутии) контрабандни цигари при проверка на товаре ...
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз (БЛС) във Видин. Поводът е отбелязването на Деня на св. Иван Рилски и н ...
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
Специализирана операция за предотвратяване на престъпления, свързани с политическите права на гражданите, както и за противодействие на конвенционалната престъпност, бе проведена в ...
Тикер в 11:31 ч.
Втора ферма със заразени с шарка овце е констатирана в рамките на два дни в хаск ...
Начало Контекст
8006
България

Общинските съветници в Чупрене ще разгледат отчет за изпълнение на бюджета за първото шестмесечие на 2024 г.

Те ще разгледат отчетите за изпълнение на бюджета, на средствата от Европейския съюз (ЕС) и за състоянието на общинския дълг за 2023 г., както и отчета за изпълнение на бюджета и на средствата от ЕС за първото шестмесечие на 2024 г., става известно от информация, публикувана на сайта на общинската администрация.Мандатите в Общински съвет – Чупрене са 11, като ГЕРБ и местна коалиция СДС (НДСВ) имат по четирима общински съветници, а местна коалиция „Земеделски народен съюз“ (ДПС, Български възход) - трима.

| 30 Септември 2024, 06:01 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Общинските съветници в Чупрене ще разгледат отчет за изпълнение на бюджета за първото шестмесечие на 2024 г.
Общинските съветници в Чупрене ще разгледат отчет за изпълнение на бюджета за първото шестмесечие на 2024 г.
Снимка © БТА

Общинските съветници в село Чупрене ще заседават днес от 10:30 часа.

Членовете на секционните избирателни комисии (СИК), които ще работят в изборните помещения на територията на община Монтана, ще преминат предварително обучение на 22 и 23 октомври в Драматичен театър „Драгомир Асенов” в град Монтана, съобщи началникът на Дирекция “Административно – правно и информационно обслужване“ в Община Монтана Красимир Иванов.

Назначените Секционни избирателни комисии на територията на община Монтана са общо 83 - 79 редовни и четири подвижни секции. За парламентарния вот на 27 октомври 2024 година в тях ще се включат 687 души.

Гражданите, пожелали да гласуват по настоящ адрес в община Монтана, са 1086. Общо избирателите в общината, които могат да упражнят правото си на глас в деня на изборите за народни представители на 27 октомври, са 45 391 души, поясни Красимир Иванов.

В Разград доставиха бюлетините за предсрочните парламентарни избори на 27 октомври. Общият брой бюлетини за избор на народни представители за седемте общини в област Разград възлиза на 129 000, а броят на гласоподавателите по предварителните списъци е 134 149, съобщи пред журналисти заместник областният управител на Разград Надя Йорданова. Тя обясни, че бюлетините ще бъдат раздадени на общинските администрации следващия четвъртък, на 24 октомври, а дотогава те ще бъдат съхранявани в строго охранявано помещение в Областна администрация - Разград.

Бюлетините бяха приети в присъствието на заместник областния управител на Разград Надя Йорданова, а дейностите по приемането им осигуряваше ръководителят на техническия екип за извършване на организационно-техническата подготовка на изборите Светлин Симеонов и Красимира Димитрова, която е член на екипа.

В допълнение към бюлетинит

На 19 октомври ще се състои поредното издание на Дамско рали Перник - 2024, съобщиха от пернишкия автомобилен ретро клуб „Авангард“. Ралито се организира от клуба съвместно с Община Перник. 

Превозните средства ще бъдат разпределени в три вида категории: електрически, ретро и съвременни, всичките трябва да са документално изрядни и технически изправни. Екипажите могат да бъдат в смесен състав, но шофьорът трябва да е жена. Организаторите припомниха случай, в който синът на една от участничките е бил навигатор в екипа.

Стартът ще бъде даден в 10:00 ч. от Централния градски площад „Кракра Пернишки“. Тази година организаторите са подготвили почти двойно по – дълъг маршрут от стандартния. Приблизително 123 км. ще трябва да изминат екипажите. Трасето обхваща населени места от цялата Пернишка област. Около радомирското село Байкалско ще бъде

Шуменка е пострадала след ухапване от домашно куче, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 

Малко след 12:40 часа вчера е приет сигнал, че на ул.“ Владайско въстание“ в Шумен преминаваща жена е ухапана от куче. На място e изпратен полицейски екип. Изяснено е, че 57-годишна жена преминавала по тротоар на улицата. В това време домашното куче излязло от отворена от друга жена входна врата на имот и ухапало преминаващата шуменка. 

След преглед в болницата в града станало ясно, че пострадалата е с разкъсани сухожилия и разкъсан мускул на лявата ръка. 

Образувано е досъдебно производство.

Жена от Вълчедръм почина след ухапване от куче в началото на юни. Прокуратурата във Варна също ръководи разследване по случай на починала жена след ухапване от домашното куче. 

Мащабна полицейска операция срещу купуването на гласове се провежда на територията на Софийска област, съобщиха от МВР.  Повече информация ще бъде дадена от комисар Петър Соколов, началник на отдел „Охранителна полиция“ при Областната дирекция на МВР - София

В петък служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков обяви, че са образувани са близо 50 досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите. Постъпили са близо 140 сигнала, извършени са над 100 проверки, като почти една четвърт от тях са прекратени. В 14 от сигналите е имало данни за престъпление, посочи той. 

До момента са задържани 23-ма души. Изготвени са 471 предупредителни протоколи. До момента е имало над 100 операции на МВР, стана ясно още от думите на Атанас Илков. 

Те ще разгледат отчетите за изпълнение на бюджета, на средствата от Европейския съюз (ЕС) и за състоянието на общинския дълг за 2023 г., както и отчета за изпълнение на бюджета и на средствата от ЕС за първото шестмесечие на 2024 г., става известно от информация, публикувана на сайта на общинската администрация.

Мандатите в Общински съвет – Чупрене са 11, като ГЕРБ и местна коалиция СДС (НДСВ) имат по четирима общински съветници, а местна коалиция „Земеделски народен съюз“ (ДПС, Български възход) - трима.

В началото на ноември се очакват първите случаи на грип, които след това ще започнат да зачестяват и през декември грипът ще преобладава пред останалите респираторни вируси. Това каза доц. Ангел Кунчев, главен държавен здравен инспектор. Доц. Кунчев участва в обявяването на кампанията за събиране на лекарства с изтекъл срок на годност.  

Все още в България няма регистрирани случаи на грип, допълни той. В грипните щамове за тази година няма изненада – „Виктория и „Тайланд“, които са включени в състава и на двете противогрипни ваксини, които се ползват в България. Ваксините, които са доставени в страната ни, са повече, отколкото бяха доставени миналата година, интересът е голям, каза още доц. Кунчев. В рамките на националната програма за предотвратяване на грипа сред хората на и над 65-годишна възраст Министерството на здравеопазването е осигурило до

Час по-скоро България трябва да възстанови водещата си роля на Балканите. Не да реагираме, не да следваме общи политики, а да ги генерираме. Това заяви държавният глава Румен Радев, след като положи венец на паметна плоча в Сараево, символ на приятелството между България и Босна и Херцеговина.

"Крайно време е да извадим главите си от пясъка, да престанем да се занимаваме с нашите вътрешни семейни и провинциални крамоли и да се върнем там, където ни е мястото", посочи Радев. "В Босна и Херцеговина гледат на България като на един силен и достоен член на НАТО и на Европейския съюз – страна с демокрация, развита икономика и социално устройство. Те гледат към нас с надежда – да подкрепяме, да помагаме, да водим", отбеляза президентът. 

Той припомни, че България е първата страна, признала независимостта на Босна и Херцеговина през 1992 г. 

"Въпросъ

Останалите без домове след пожарите през лятото в селата Воден и Крайново ще получат равна финансова помощ от по 17 614,84 лв. Средствата са от дарителската кампания, обявена от общината, а решението за разпределянето им бе гласувано единодушно на днешната извънредна сесия на Общинския съвет в Болярово. 

Набраните до началото на октомври средства са в размер на 228 992,87 лв. Те се разпределят по равно между 13 собственици на жилища, напълно опожарени от огнената стихия, минала през двете боляровски села през юли тази година. Десет жители на село Воден и трима на село Крайново ще получат помощта до три работни дни, като парите ще бъдат преведени по личните им банкови сметки, съобщават от общинския пресцентър. Средствата могат да се използват само за изграждане на жилища, допълват оттам.

Дарителската сметка продължава да бъде открита и по нея постъпват още средства,

От 7:00 часа в Хасковска област започна полицейска акция срещу изборната търговия. До този момент има петима задържани, съобщи в Любимец директорът на Областната дирекция на МВР в Хасково Иван Расоков. 

На частен адрес в Хасково са намерени лични карти със списъци. Открити са дози от различни видове наркотици, голямо количество цигари без бандерол, стоки от защитени търговски марки, посочи Расоков.

Проверяваните обекти и лица са набелязани след анализ от предишни избори и за тях се смята, че са рискови за търговия с гласове. Всеки сигнал, който се получи, се проверява в детайли и се докладва на прокуратурата, допълни Расоков. По негови думи до този момент са издадени 21 предупредителни протокола срещу лица, за които съмнения, че се занимават с дейност, нарушаваща политическите права на гражданите.

Акцията ще продължи през целия днешен ден, проверки ще има и д

Общо 14 катастрофи са станали на територията на Пазарджишка област за периода от 1 до 13 октомври. Това съобщи старши инспектор Христо Георгиев от сектор „Пътна полиция” при Областна дирекция (ОД) на МВР- Пазарджик, цитиран от полицията.

Четири от катастрофите са тежки и при тях има четирима пострадали. В сравнение със същия период на 2023 година отчитаме намаление на общият брой станали произшествия, като те са с девет по-малко, каза ст. Инспектор Георгиев.

През септември са установени 42 водачи, управлявали моторни превозни средства под въздействието на алкохол, като с до 1,2 промила са санкционирани седем водачи, с над 1,2 промила седем водачи, като  спрямо тях са образувани бързи производства. Установени са четирима водачи, шофирали след употреба на наркотици или техните аналози.

Установени са 17 неправоспособни шофьори, управлявали моторни пр

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
Военноморските сили получиха два нови автономни дистанционно управляеми подводни апарата по програма на Министерството на отбраната на САЩ
С отварянето на кръстовището на бул. "Черни връх" и бул. "Тодор Каблешков" намаляваме задръстванията в тази част на града, написа Васил Терзиев
С разпит на свидетели продължава делото за катастрофата край Своге, при която загинаха 20 души
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Контекст
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Контекст
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
На преден план
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
Основна линия
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
На преден план
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
Основна линия
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Контекст
Военноморските сили получиха два нови автономни дистанционно управляеми подводни апарата по програма на Министерството на отбраната на САЩ
На преден план
Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба на БЧК
Сфера
Пожар гори в бившето училище в русенското село Червена вода, няма пострадали хора
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.