Начало Основна линия Назначиха нов началник на полицията в Дулово
7097
България

Назначиха нов началник на полицията в Дулово

Със заповед на министъра на вътрешните работи от днес главен инспектор Ивелин Иванов е назначен на длъжността началник на Районното полицейско управление в Дулово.Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.

| 30 Септември 2024, 14:22 ч.
Назначиха нов началник на полицията в Дулово
Назначиха нов началник на полицията в Дулово
Снимка © DFA

Със заповед на министъра на вътрешните работи от днес главен инспектор Ивелин Иванов е назначен на длъжността началник на Районното полицейско управление в Дулово. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.

Инициатива за изграждане на тактилни карти в подкрепа на хората с увредено зрение за публични сгради и обекти започва столичният район "Средец", съобщи кметът на район "Средец" Трайчо Трайков по повод Международния ден на белия бастун – 15 октомври.

Проектът има за цел да подобри достъпността на градската среда за хора с увредено зрение, като им осигури възможност за по-лесно и безопасно ориентиране в пространствата. Тактилните карти са релефни карти, специално проектирани за хора с нарушено зрение, които позволяват ориентиране чрез докосване, обясни районният кмет.

Трайков очаква изграждането на тактилните карти да започне до две-три седмици, като първите инсталации ще бъдат завършени до края на годината. Средствата за първите две-три тактилни карти са осигурени от дарители, като един брой струва около 700-800 лева, ка Трайков. Идеята е тактилни карти да бъдат по

Безплатни прегледи за злокачествени новообразувания на маточната шийка, за сърдечно-съдови заболявания, белодробни болести и диабет тип две ще има в Шумен до 15 ноември, припомнят в съобщение до медиите от Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в града. 

Организираните безплатни прегледи се правят от лекар-специалист, след предварително записване, като не е необходимо направление от личен лекар и предхождаща документация, припомнят още от РЗИ – Шумен. 

Здравната инспекция в Шумен осигурява безплатни прегледи в четири скринингови кампании до 15 ноември. Според графика за провеждането им, записвания за преглед за диабет тип две и за белодробни болести може да се направи на телефони с номера 054 830 630 и 0878 330 630, а за скрининговите прегледи за сърдечно-съдови заболявания - на телефонен номер 054 832 300, от 8:00 до 14:00 ч. Желаещите да се прегледат безп

В Областната администрация в Хасково днес под полицейска охрана пристигнаха бюлетините, както и другите книжа, за парламентарния вот на 27 октомври. Получаваме 220 000 бюлетини при заявени 228 500, съобщи зам.-председателят на Районната избирателна комисия (РИК) Десислава Филипова - Рангелова. На въпрос тя уточни, че в рамките на нормалното е доставените бюлетини да са по-малко от поисканите.

Раздаването по общини започва още днес с Хасково и Димитровград. В останалите девет административно-териториални единици на областта бюлетините ще се извозват от понеделник, посочи Филипова-Рангелова. Тя информира, че от вчера вече е започнало и обучението на членовете на секционните избирателни комисии (СИК).

Вчера в държавната администрация в южния областен център бяха доставени и 688 ролки хартия, с които ще бъдат зареждани 344-те машини, с които ще се гласува на изборите.

Стоки, имитиращи известни търговски марки, са иззети в град Левски при специализирана полицейска акция. Тя е насочена срещу трафика и разпространението на нелегални, фалшиви и контрабандни стоки в регионален мащаб, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в Плевен.

Проверени са търговски обекти в Левски. В хода на действията, осъществени от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОД на МВР – Плевен и техни колеги от районното управление в Левски, от импровизирана търговска маса, собственост на 52-годишен, са иззети спортни стоки. Те носели запазени търговски марки, които се предлагат за продажба, без съгласието на притежателя на изключителното право, допълват от полицията.

Конфискувани са 136 артикули - спортни клинове, блузи с дълъг и къс ръкав, рокли, грейки, зимни якета, спортни екипи и тениск

Безплатни изследвания на пациенти с поставена диагноза за захарен диабет тип 2 ще се извършват в Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) „Александровска“ в София, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение.

Прегледите ще бъдат в периода 21 октомври – 15 ноември и ще се проведат в Центъра за превенция на захарния диабет и в Клиниката по очни болести към болницата. Не е необходимо пациентите да носят медицинско направление от личен лекар. Препоръчително е пациентите да не приемат храна четири часа преди скрининга, уточниха от болницата.

Очните прегледи включват разширяване на зениците за установяване на диабетна ретинопатия и измерване на вътреочно налягане с въздушен тонометър и оглед на очното дъно, посочиха от болницата. Ще бъдат направени кръвни и апаратни изследвания за оценка на сърдечносъдов, бъбречен и очен риск, всле

Ивелин Иванов е роден през 1976 г. в Шумен. Завършил е Шуменския университет, специалност „Национална сигурност“. В системата на МВР е постъпил през 1998 г. като полицай в РДВР-Шумен. Заемал е различни позиции в охранителна и криминална полиция. 

През 2019 година е назначен в Районното полицейско управление в Тутракан, а от началото на 2021 г. ръководи Участъка в Главиница.  В периода от август 2023 година до май 2024 година е временно преназначен на длъжност началник на Районното полицейско управление в Дулово, след което отново ръководи Участъка в Главиница.

Многократно е награждаван за постигнати високи резултати.

Два случая на западнонилска треска са регистрирани в страната за периода 7 – 13 октомври 2024 г. Това показва справката на Националния център по заразни и паразитни болести (НЦЗПБ), публикувана на интернет страницата на институцията. За предходната отчетна седмица в страната е регистриран само един случай на заразата.

Първият случай на западнонилска треска е потвърден в София, показва справка на Столичната регионална здравна инспекция. По данни на НЦЗПБ вторият случай е регистриран като вероятен.

От началото на годината са регистрирани 27 случая на западнонилска треска. През 2023 г. не е имало регистрирани случаи, показват още данните. Общо 15 са потвърдените случаи на заразени със западнонилска треска в София за септември т.г., показват справките, публикувани на сайта на регионалната инспекция.

Инфекцията с вируса "Западен Нил" е трансмисивно заболяване, ко

От днес започва реализацията на проект за подобряване на енергийната ефективност и създаване на достъпна среда в административната сграда в резервата „Сребърна“. Това съобщиха от Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) в Русе, които са бенефициенти по проекта.

Проектът е на стойност над 250 хил. лева, финансиран е чрез Механизма за възстановяване и устойчивост и ще се реализира в рамките на 18 месеца. Към настоящия момент е извършено проектиране и избор на изпълнител за дейностите по строително-монтажните работи и строителен надзор.

Предвижда се да бъде положена топлоизолация на покрива, ограждащите сградата стени и пода, подмяна на дограмите, ремонт и надграждане на съществуващата система за отопление, както и монтаж на фотоволтаична централа на покрива на сградата. Със средства по проекта ще бъде изградена и тоалетна за инвалиди, което ще

Призивите да бъде спряна процедурата за избор на председател на Върховния административен съд (ВАС) и главен прокурор е призив Висшият съдебен съвет (ВСС) да наруши Конституцията, което е недопустимо. Това е записано в проектодекларация на ВСС, представена от представляващия Боян Магдалинчев в началото на днешното заседание на пленума на Съвета, на което се очаква Пленумът да реши дали да приеме хронограма за избор за председател на ВАС.

Тези искания са демонстрация на правен нихилизъм и двоен стандарт. Усещането за беззаконие не трябва да се мултиплицира във всяка част от обществото, пише в документа.

Неуспехът на неслучилата се съдебна реформа не може да бъде вменен на ВСС. Съветът се третира като необходим грешник за провалянето на съдебната реформа, се посочва в проектодекларацията. С документа се отправя апел да не се минават границите на допустимото и институциите

Нощ на индустрията ще бъде организирана в Габрово на 18 октомври. Това съобщиха от Технически университет - Габрово. 

Събитието, което е инициатива на Сдружение "Мост между поколенията", има за цел да популяризира производствени предприятия в шестте региона на България като представи тяхната дейност пред младите хора, за да намерят те по-лесно своята професионална реализация, посочват организаторите.

Компаниите домакини в Габрово ще бъдат "Мехатроника" АД, "Дикси" ЕООД, "Дзалли" ООД, АМК ООД, "Пластформ" ООД и МАК АД. Нощта на индустрията ще бъде официално открита от 19:00 часа в зала "Пенчо Семов" на хотел "Балкан", където ще бъдат представени партньорите и компаниите домакини. Автобусите с посетители тръгват точно в 20:00 часа от хотел "Балкан" в три маршрута.

Партньори на инициативата в града са Община Габрово, Областна администрация Габрово, Технически ун

Пет пътни произшествия са станали през миналата седмица – от 7 до 13 октомври, на територията на Областната дирекция на МВР в Кюстендил, съобщи пред журналисти началникът на "Охранителна полиция" комисар Васил Паргов. Три от произшествията са с материални щети. При другите две има двама пострадали, като и двете по-тежки произшествия са станали на 13 октомври.

Едното пътно произшествие е възникнало в неделя около 10:20 часа на главен път Е-79, посока София, в района на КПП "Дяково". Мотоциклетист, неспазващ правилата за движение, се е блъснал в лек автомобил. Водачът на мотоциклета е настанен в болница с множество наранявания, но без опасност за живота, каза комисар Паргов.

Същият ден, около 15:10 часа, е възникнало пътно произшествие между два автомобила, като единият е бил управляван от неправоспособен водач. Пострадал е водачът на другият автомобил, който настане

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
В последните години се забелязва тенденция за повишаване на организираността при трафика на мигранти, контрабандата на наркотици, извършването на измами и други видове престъпления ...
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Русе Даниела Малче ...
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков, съобщиха от Областната дирекция на МВР – София.  Първите двама обвиняеми са ...
В Областната администрация в Хасково пристигнаха бюлетините и книжата за вота на 27 октомври
В Областната администрация в Хасково днес под полицейска охрана пристигнаха бюлетините, както и другите книжа, за парламентарния вот на 27 октомври. Получаваме 220 000 бюлетини при ...
Доставиха бюлетините за кметските избори в монтанското село Габровница
Доставени са 1000 броя бюлетини за местните избори за кмет в село Габровница, община Монтана, съобщи говорителят на Районна избирателна комисия Петко Петков. „Изборите се по ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите са 70, показват данните, ...
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
От понеделник предстои да преминем последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния. Това съобщи пред журналисти генерал-майор Явор ...
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
В последните години се забелязва тенденция за повишаване на организираността при трафика на мигранти, контрабандата на наркотици, извършването на измами и други видове престъпления ...
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Русе Даниела Малче ...
Земеделският министър д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит
Служебният министър на земеделието и храните д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит. Основен организатор е Сдружение "Бълг ...
Тикер в 14:22 ч.
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъд ...
Начало Основна линия
7097
България

Назначиха нов началник на полицията в Дулово

Със заповед на министъра на вътрешните работи от днес главен инспектор Ивелин Иванов е назначен на длъжността началник на Районното полицейско управление в Дулово.Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.

| 30 Септември 2024, 14:22 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Назначиха нов началник на полицията в Дулово
Назначиха нов началник на полицията в Дулово
Снимка © DFA

Със заповед на министъра на вътрешните работи от днес главен инспектор Ивелин Иванов е назначен на длъжността началник на Районното полицейско управление в Дулово. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.

Инициатива за изграждане на тактилни карти в подкрепа на хората с увредено зрение за публични сгради и обекти започва столичният район "Средец", съобщи кметът на район "Средец" Трайчо Трайков по повод Международния ден на белия бастун – 15 октомври.

Проектът има за цел да подобри достъпността на градската среда за хора с увредено зрение, като им осигури възможност за по-лесно и безопасно ориентиране в пространствата. Тактилните карти са релефни карти, специално проектирани за хора с нарушено зрение, които позволяват ориентиране чрез докосване, обясни районният кмет.

Трайков очаква изграждането на тактилните карти да започне до две-три седмици, като първите инсталации ще бъдат завършени до края на годината. Средствата за първите две-три тактилни карти са осигурени от дарители, като един брой струва около 700-800 лева, ка Трайков. Идеята е тактилни карти да бъдат по

Безплатни прегледи за злокачествени новообразувания на маточната шийка, за сърдечно-съдови заболявания, белодробни болести и диабет тип две ще има в Шумен до 15 ноември, припомнят в съобщение до медиите от Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в града. 

Организираните безплатни прегледи се правят от лекар-специалист, след предварително записване, като не е необходимо направление от личен лекар и предхождаща документация, припомнят още от РЗИ – Шумен. 

Здравната инспекция в Шумен осигурява безплатни прегледи в четири скринингови кампании до 15 ноември. Според графика за провеждането им, записвания за преглед за диабет тип две и за белодробни болести може да се направи на телефони с номера 054 830 630 и 0878 330 630, а за скрининговите прегледи за сърдечно-съдови заболявания - на телефонен номер 054 832 300, от 8:00 до 14:00 ч. Желаещите да се прегледат безп

В Областната администрация в Хасково днес под полицейска охрана пристигнаха бюлетините, както и другите книжа, за парламентарния вот на 27 октомври. Получаваме 220 000 бюлетини при заявени 228 500, съобщи зам.-председателят на Районната избирателна комисия (РИК) Десислава Филипова - Рангелова. На въпрос тя уточни, че в рамките на нормалното е доставените бюлетини да са по-малко от поисканите.

Раздаването по общини започва още днес с Хасково и Димитровград. В останалите девет административно-териториални единици на областта бюлетините ще се извозват от понеделник, посочи Филипова-Рангелова. Тя информира, че от вчера вече е започнало и обучението на членовете на секционните избирателни комисии (СИК).

Вчера в държавната администрация в южния областен център бяха доставени и 688 ролки хартия, с които ще бъдат зареждани 344-те машини, с които ще се гласува на изборите.

Стоки, имитиращи известни търговски марки, са иззети в град Левски при специализирана полицейска акция. Тя е насочена срещу трафика и разпространението на нелегални, фалшиви и контрабандни стоки в регионален мащаб, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в Плевен.

Проверени са търговски обекти в Левски. В хода на действията, осъществени от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОД на МВР – Плевен и техни колеги от районното управление в Левски, от импровизирана търговска маса, собственост на 52-годишен, са иззети спортни стоки. Те носели запазени търговски марки, които се предлагат за продажба, без съгласието на притежателя на изключителното право, допълват от полицията.

Конфискувани са 136 артикули - спортни клинове, блузи с дълъг и къс ръкав, рокли, грейки, зимни якета, спортни екипи и тениск

Безплатни изследвания на пациенти с поставена диагноза за захарен диабет тип 2 ще се извършват в Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) „Александровска“ в София, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение.

Прегледите ще бъдат в периода 21 октомври – 15 ноември и ще се проведат в Центъра за превенция на захарния диабет и в Клиниката по очни болести към болницата. Не е необходимо пациентите да носят медицинско направление от личен лекар. Препоръчително е пациентите да не приемат храна четири часа преди скрининга, уточниха от болницата.

Очните прегледи включват разширяване на зениците за установяване на диабетна ретинопатия и измерване на вътреочно налягане с въздушен тонометър и оглед на очното дъно, посочиха от болницата. Ще бъдат направени кръвни и апаратни изследвания за оценка на сърдечносъдов, бъбречен и очен риск, всле

Ивелин Иванов е роден през 1976 г. в Шумен. Завършил е Шуменския университет, специалност „Национална сигурност“. В системата на МВР е постъпил през 1998 г. като полицай в РДВР-Шумен. Заемал е различни позиции в охранителна и криминална полиция. 

През 2019 година е назначен в Районното полицейско управление в Тутракан, а от началото на 2021 г. ръководи Участъка в Главиница.  В периода от август 2023 година до май 2024 година е временно преназначен на длъжност началник на Районното полицейско управление в Дулово, след което отново ръководи Участъка в Главиница.

Многократно е награждаван за постигнати високи резултати.

Два случая на западнонилска треска са регистрирани в страната за периода 7 – 13 октомври 2024 г. Това показва справката на Националния център по заразни и паразитни болести (НЦЗПБ), публикувана на интернет страницата на институцията. За предходната отчетна седмица в страната е регистриран само един случай на заразата.

Първият случай на западнонилска треска е потвърден в София, показва справка на Столичната регионална здравна инспекция. По данни на НЦЗПБ вторият случай е регистриран като вероятен.

От началото на годината са регистрирани 27 случая на западнонилска треска. През 2023 г. не е имало регистрирани случаи, показват още данните. Общо 15 са потвърдените случаи на заразени със западнонилска треска в София за септември т.г., показват справките, публикувани на сайта на регионалната инспекция.

Инфекцията с вируса "Западен Нил" е трансмисивно заболяване, ко

От днес започва реализацията на проект за подобряване на енергийната ефективност и създаване на достъпна среда в административната сграда в резервата „Сребърна“. Това съобщиха от Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) в Русе, които са бенефициенти по проекта.

Проектът е на стойност над 250 хил. лева, финансиран е чрез Механизма за възстановяване и устойчивост и ще се реализира в рамките на 18 месеца. Към настоящия момент е извършено проектиране и избор на изпълнител за дейностите по строително-монтажните работи и строителен надзор.

Предвижда се да бъде положена топлоизолация на покрива, ограждащите сградата стени и пода, подмяна на дограмите, ремонт и надграждане на съществуващата система за отопление, както и монтаж на фотоволтаична централа на покрива на сградата. Със средства по проекта ще бъде изградена и тоалетна за инвалиди, което ще

Призивите да бъде спряна процедурата за избор на председател на Върховния административен съд (ВАС) и главен прокурор е призив Висшият съдебен съвет (ВСС) да наруши Конституцията, което е недопустимо. Това е записано в проектодекларация на ВСС, представена от представляващия Боян Магдалинчев в началото на днешното заседание на пленума на Съвета, на което се очаква Пленумът да реши дали да приеме хронограма за избор за председател на ВАС.

Тези искания са демонстрация на правен нихилизъм и двоен стандарт. Усещането за беззаконие не трябва да се мултиплицира във всяка част от обществото, пише в документа.

Неуспехът на неслучилата се съдебна реформа не може да бъде вменен на ВСС. Съветът се третира като необходим грешник за провалянето на съдебната реформа, се посочва в проектодекларацията. С документа се отправя апел да не се минават границите на допустимото и институциите

Нощ на индустрията ще бъде организирана в Габрово на 18 октомври. Това съобщиха от Технически университет - Габрово. 

Събитието, което е инициатива на Сдружение "Мост между поколенията", има за цел да популяризира производствени предприятия в шестте региона на България като представи тяхната дейност пред младите хора, за да намерят те по-лесно своята професионална реализация, посочват организаторите.

Компаниите домакини в Габрово ще бъдат "Мехатроника" АД, "Дикси" ЕООД, "Дзалли" ООД, АМК ООД, "Пластформ" ООД и МАК АД. Нощта на индустрията ще бъде официално открита от 19:00 часа в зала "Пенчо Семов" на хотел "Балкан", където ще бъдат представени партньорите и компаниите домакини. Автобусите с посетители тръгват точно в 20:00 часа от хотел "Балкан" в три маршрута.

Партньори на инициативата в града са Община Габрово, Областна администрация Габрово, Технически ун

Пет пътни произшествия са станали през миналата седмица – от 7 до 13 октомври, на територията на Областната дирекция на МВР в Кюстендил, съобщи пред журналисти началникът на "Охранителна полиция" комисар Васил Паргов. Три от произшествията са с материални щети. При другите две има двама пострадали, като и двете по-тежки произшествия са станали на 13 октомври.

Едното пътно произшествие е възникнало в неделя около 10:20 часа на главен път Е-79, посока София, в района на КПП "Дяково". Мотоциклетист, неспазващ правилата за движение, се е блъснал в лек автомобил. Водачът на мотоциклета е настанен в болница с множество наранявания, но без опасност за живота, каза комисар Паргов.

Същият ден, около 15:10 часа, е възникнало пътно произшествие между два автомобила, като единият е бил управляван от неправоспособен водач. Пострадал е водачът на другият автомобил, който настане

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков
В Областната администрация в Хасково пристигнаха бюлетините и книжата за вота на 27 октомври
Доставиха бюлетините за кметските избори в монтанското село Габровница
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Контекст
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
Сфера
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
Основна линия
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
Основна линия
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Местен фокус
Земеделският министър д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит
Сфера
Седем млади лекари получиха грамоти от лекарската колегия във Видин
В детайли
Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичен стартъп в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона
Основна линия
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков
В детайли
Присъствените обучения на членовете на секционни избирателни комисии в област Ямбол започват идната седмица
Местен фокус
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, каза ген.-м. Явор Матеев
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.