Начало Основна линия Петима души са загинали при катастрофи в Силстренско от началото на годината
9075
България

Петима души са загинали при катастрофи в Силстренско от началото на годината

От началото на годината в област Силистра са настъпили 208 пътнотранспортни произшествия.В тях  са загинали петима души, а 60 ранени, съобщи на брифинг началникът на сектор „Пътна полиция” при Областната дирекция на МВР в Силистра главен инспектор Радостин Върбанов.

| 30 Септември 2024, 16:14 ч.
Петима души са загинали при катастрофи в Силстренско от началото на годината
Петима души са загинали при катастрофи в Силстренско от началото на годината
Снимка © DFA

От началото на годината в област Силистра са настъпили 208 пътнотранспортни произшествия. В тях  са загинали петима души, а 60 ранени, съобщи на брифинг началникът на сектор „Пътна полиция” при Областната дирекция на МВР в Силистра главен инспектор Радостин Върбанов.

Няма как местната власт да въвежда иновации, без първо да убеди гражданите, че има нужда от тях, каза днес кметът на Враца Калин Каменов пред участниците в дискусиите по време на Годишната среща на местните власти, организирана от Националното сдружение на общините в Република България. Домакин на събитието е комплекса „Албена“.

Според Каменов "умни градове със семпли хора не се правят". Като лоши примери той посочи много от проектите, реализирани в страната, които практически не работят. Позицията му беше, че много от българите не са готови да използват разделното сметосъбиране, подземните контейнери или тези за зелени отпадъци. Държавата трябва да задели и вложи сериозен ресурс за информационни, стимулиращи и разяснителни кампании, за да бъдат преодолени тези проблеми, посочи кметът на Враца. Той подчерта още, че въпреки всички приказки за използването на водорода

Върховният административен съд отмени решения на Централната избирателна комисия, с които са отхвърлени жалби против решения на Районна избирателна комисия - Велико Търново, които касаят съставите на секционните избирателни комисии в община Свищов и община Елена за изборите за народни представители на 27 октомври, съобщиха от пресцентъра на съда.

Съдът изпраща преписката на РИК - Велико Търново за назначаване на състав на секционни избирателни комисии в двете общини при съобразяване на задължителните указания, дадени с решенията на съда по двете дела.

Казусите са във връзка с решения на РИК-Велико Търново, с които от съставите на секционни избирателни комисии за
провеждане на изборите за народни представители са освободени едни лица и на тяхно място са назначени други.

Съдът приема, че освобождаването на член на мандатната избирателна комисия, след назначаван

Чрез писмо до областния управител на Добрич Румен Русев, до кмета на Община Добричка Соня Георгиева и до медиите Българската ветроенергийна асоциация (БГВЕА) изразява сериозна загриженост относно "продължаващите незаконосъобразни действия" по отношение на провеждането на местен референдум в община Добричка на 27 октомври 2024 г., свързан с проектите за изграждане на ветроенергийни централи на територията на общината и уведомява, че поради това няма да участва в насрочения за днес дебат по темата. 

От БГВЕА допълват, че като браншова организация, представляваща ветроенергийния сектор, участват активно във всички законосъобразно организирани публични обсъждания, дебати и дискусии, които касаят развитието на вятърната енергетика в страната и винаги е била отворена за предоставянето на допълнителна информация и продължаващ диалог с гражданите и други заинтересовани страни по т

През нощта ще преобладава ясно време. По-значителни увеличения на облачността ще има над Североизточна България, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). 

Ще духа слаб вятър от запад-северозапад, в Североизточна България ще започне да се ориентира от североизток и ще е умерен. Минималните температури ще бъдат между 5° и 10°, в София – около 8°.    

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и ще продължи да се повишава.

Утре ще преобладава слънчево време. По-значителни временни увеличения на облачността ще има преди обяд над североизточната част от страната. Вятърът в цялата страната ще се ориентира от север-североизток, ще е умерен, в Североизточна България – временно силен и с него ще нахлува студен въздух. Дневните температури в повечето места ще се понижат и максималните ще бъдат

Той допълни, че трима от загиналите и 12 от ранените тази година са пешеходци. Най-честата причина за възникване на пътнотранспортните произшествия е странично сблъскване на автомобилите, следвано от удряне отзад и блъскане на паркирано моторно превозно средство.

Отскоро към сектор „Пътна полиция“ в Силистра функционира ново звено „Видеонаблюдение“, съобщи пред медиите началникът на отдел „Охранителна полиция“ комисар Димо Василев. Дейността му е специализирана в контрол с технически средства върху пътната обстановка. Към момента звеното разполага с две мобилни камери за засичане на скоростните режими, с които всекидневно се работи на терен.

След като новото звено запова работа, се наблюдава чувствителен ръст на установените случаи на превишена скорост, изтъкна комисар Василев, като само през изминалата седмица те са 598. По думите му контролът на скоростните режими е от съществено значение, тъй като именно несъобразената скорост е сред най-честите причини за настъпване на тежки инциденти. Затова Дирекцията залага на пълно натоварване на наличните технически средства.

За нуждите на пътните полицаи преди дни пристигна нов високопроходим автомобил „Шкода Кодиак“, част от закупена автотехника по обществена поръчка на МВР със средства от фонд „Безопасност на движението по пътищата“. Така до момента автопаркът на ОДМВР-Силистра е обновен с шест автомобила от марките „Фолксваген Голф“ и „Шкода Кодиак“, като до края на годината се очаква доставката на още два.

Безпроблемно протича подготовката на предстоящите избори за Народно събрание на територията на Германия, съобщи посланик Григор Порожанов по време на срещата на служебния министър-председател Димитър Главчев с екипа на посолството на България в Берлин. Това съобщават от Министерския съвет на фейсбук страницата си.

На предстоящите на 27 октомври избори в Берлин ще бъдат отворени пет секции. Общо за Германия образуваните секции са 66. Посланик Порожанов акцентира върху експертността и опита на служителите в посолството ни, което позволява изборният процес да се администрира бързо и оптимално, съобразно също така с изискванията на страната домакин.

Днес започна участието на премиера Димитър Главчев в Срещата на върха в рамките на "Берлинския процес". Това е десетата поред среща във формат ръководители на държавите от Западните Балкани и на страните партньорите от иници

Тази година празникът е помрачен от гибелта на двамата летци, за които продължаваме да скърбим, но няма как да коментирам хипотези, преди да са проучени всички факти относно тази катастрофа. Това каза президентът Румен Радев в София, на тържествен ритуал по полагане на венци и цветя по повод Празника на авиацията.

Радев каза, че вчера от Министерството на отбраната бяха пределно ясни, че са установени непосредствената и съпътстващата причина, но установяването на вина и вменяването на отговорност не е обект на тази проверка. В същото време продължава работата на прокуратурата и назначената комисия за цялостна проверка на организацията на летателната дейност във формированията на Военновъздушните сили, отбеляза държавният глава. Според него вменяването на отговорност, политическите вмешателства, опитите за искане на оставки, докато работят тези комисии, са най-малкото неетични и

Възрастна жена от София е намерена и предадена на близките си от служители на Областната дирекция на МВР в Перник, съобщиха от дирекцията. 

Случаят е от вчера. Докато патрулират по автомагистрала „Струма“, служители от сектор „Пътна полиция“ забелязали дезориентирана жена, вървяща по пътното платно. На място не е било възможно да се установи самоличността , заради което е отведена във Второ районно управление в Перник.

Служителите на полицията са провели необходимите оперативно-издирвателни действия и са установили, че жената е на 79 години, от София. Жената е с деменция и се е изгубила. Незабавно е прегледана от екип на Центъра за спешна медицинска помощ в Перник и впоследствие е предадена на близките си, посочиха още от полицията. 

От областната дирекция в Перник казаха , че при подобен случай в края на септември т.г., за по-мал

Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичния стартъп VibeJobs в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона. Това обяви на пресконференция днес заместник-кметът Радостин Танев.

"Община Стара Загора е проактивна, когато става въпрос за работата ни с бизнеса в Стара Загора, за развитието на бизнес средата и начините, по които гражданите могат да развиват себе си и семействата си тук при нас. Един от основните проблеми, който е поставян не само в Стара Загора, а по цял свят, е с намирането на работна ръка и съответно намирането на работа", каза Танев. 

Той подчерта, че чрез платформата свободните работни места ще бъдат видими не само за хората, живеещи в Стара Загора, а и за тези в други населени места. "Община Стара Загора предоставя абсолютно безплатно на малкия и средния бизнес в града ползването на тази иновативна платформа", каза заместник-кметът.

През 2025 година общините ще могат да кандидатстват с проекти за изграждане на площадки за отпадъци за повторна употреба. Това съобщи днес ръководителят на Управителния орган на програма „Околна среда“ Галина Симеонова по време на дискусия в рамките на Годишната среща на местните власти, която се провежда в куоррта „Албена“. Тя уточни, че процедурата би трябвало да бъде отворена към края на март. Бюджетът й ще бъде 144 милиона лева, но финансирането ще бъде на конкурентен принцип, а не за всички.

Симеонова прикани общините да бъдат по-активни с представянето на проекти за изграждане на инфраструктура за биоразградимите отпадъци, които да бъдат отделяни от общия поток на боклука. Тя припомни, че по този начин смесеният отпадък намалява с между 20 и 25 на сто. Тъй като общините не са достатъчно активни и не са постъпили достатъчно предложения, сега отново

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичен стартъп в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона
Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичния стартъп VibeJobs в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона. Това обяви на пресконференция днес заместник-кметът Ра ...
Присъствените обучения на членовете на секционни избирателни комисии в област Ямбол започват идната седмица
Присъствените обучения на членовете на секционни избирателни комисии в област Ямбол започват идната седмица. За петте общини в региона те ще се състоят от 21 до 23 октомври. Това к ...
В Габрово пристигнаха бюлетините за предстоящите избори, съобщиха от Областната администрация
В Габрово пристигнаха 98 хил. броя бюлетини за предстоящите предсрочни парламентарни избори. Това съобщиха във Фейсбук от Областната администрация в Габрово.  Товарът е бил съ ...
До няколко дни ще започне поетапното пускане на парното в Перник, съобщиха от топлофикационното дружество
От 21 октомври ще започне поетапното пускане на отоплението в Перник, съобщават от „Топлофикация – Перник“. Във връзка с очакваното понижение на среднодневните те ...
Отвориха за кандидатстване процедура "За по-добро бъдеще" за предоставяне на пакети с продукти за новородени
Отворена за кандидатстване е процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „За по-добро бъдеще“ по Програма „Храни и основно материално подпо ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите са 70, показват данните, ...
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
От понеделник предстои да преминем последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния. Това съобщи пред журналисти генерал-майор Явор ...
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
В последните години се забелязва тенденция за повишаване на организираността при трафика на мигранти, контрабандата на наркотици, извършването на измами и други видове престъпления ...
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Русе Даниела Малче ...
Земеделският министър д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит
Служебният министър на земеделието и храните д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит. Основен организатор е Сдружение "Бълг ...
Тикер в 14:21 ч.
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъд ...
Начало Основна линия
9075
България

Петима души са загинали при катастрофи в Силстренско от началото на годината

От началото на годината в област Силистра са настъпили 208 пътнотранспортни произшествия.В тях  са загинали петима души, а 60 ранени, съобщи на брифинг началникът на сектор „Пътна полиция” при Областната дирекция на МВР в Силистра главен инспектор Радостин Върбанов.

| 30 Септември 2024, 16:14 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Петима души са загинали при катастрофи в Силстренско от началото на годината
Петима души са загинали при катастрофи в Силстренско от началото на годината
Снимка © DFA

От началото на годината в област Силистра са настъпили 208 пътнотранспортни произшествия. В тях  са загинали петима души, а 60 ранени, съобщи на брифинг началникът на сектор „Пътна полиция” при Областната дирекция на МВР в Силистра главен инспектор Радостин Върбанов.

Няма как местната власт да въвежда иновации, без първо да убеди гражданите, че има нужда от тях, каза днес кметът на Враца Калин Каменов пред участниците в дискусиите по време на Годишната среща на местните власти, организирана от Националното сдружение на общините в Република България. Домакин на събитието е комплекса „Албена“.

Според Каменов "умни градове със семпли хора не се правят". Като лоши примери той посочи много от проектите, реализирани в страната, които практически не работят. Позицията му беше, че много от българите не са готови да използват разделното сметосъбиране, подземните контейнери или тези за зелени отпадъци. Държавата трябва да задели и вложи сериозен ресурс за информационни, стимулиращи и разяснителни кампании, за да бъдат преодолени тези проблеми, посочи кметът на Враца. Той подчерта още, че въпреки всички приказки за използването на водорода

Върховният административен съд отмени решения на Централната избирателна комисия, с които са отхвърлени жалби против решения на Районна избирателна комисия - Велико Търново, които касаят съставите на секционните избирателни комисии в община Свищов и община Елена за изборите за народни представители на 27 октомври, съобщиха от пресцентъра на съда.

Съдът изпраща преписката на РИК - Велико Търново за назначаване на състав на секционни избирателни комисии в двете общини при съобразяване на задължителните указания, дадени с решенията на съда по двете дела.

Казусите са във връзка с решения на РИК-Велико Търново, с които от съставите на секционни избирателни комисии за
провеждане на изборите за народни представители са освободени едни лица и на тяхно място са назначени други.

Съдът приема, че освобождаването на член на мандатната избирателна комисия, след назначаван

Чрез писмо до областния управител на Добрич Румен Русев, до кмета на Община Добричка Соня Георгиева и до медиите Българската ветроенергийна асоциация (БГВЕА) изразява сериозна загриженост относно "продължаващите незаконосъобразни действия" по отношение на провеждането на местен референдум в община Добричка на 27 октомври 2024 г., свързан с проектите за изграждане на ветроенергийни централи на територията на общината и уведомява, че поради това няма да участва в насрочения за днес дебат по темата. 

От БГВЕА допълват, че като браншова организация, представляваща ветроенергийния сектор, участват активно във всички законосъобразно организирани публични обсъждания, дебати и дискусии, които касаят развитието на вятърната енергетика в страната и винаги е била отворена за предоставянето на допълнителна информация и продължаващ диалог с гражданите и други заинтересовани страни по т

През нощта ще преобладава ясно време. По-значителни увеличения на облачността ще има над Североизточна България, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). 

Ще духа слаб вятър от запад-северозапад, в Североизточна България ще започне да се ориентира от североизток и ще е умерен. Минималните температури ще бъдат между 5° и 10°, в София – около 8°.    

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и ще продължи да се повишава.

Утре ще преобладава слънчево време. По-значителни временни увеличения на облачността ще има преди обяд над североизточната част от страната. Вятърът в цялата страната ще се ориентира от север-североизток, ще е умерен, в Североизточна България – временно силен и с него ще нахлува студен въздух. Дневните температури в повечето места ще се понижат и максималните ще бъдат

Той допълни, че трима от загиналите и 12 от ранените тази година са пешеходци. Най-честата причина за възникване на пътнотранспортните произшествия е странично сблъскване на автомобилите, следвано от удряне отзад и блъскане на паркирано моторно превозно средство.

Отскоро към сектор „Пътна полиция“ в Силистра функционира ново звено „Видеонаблюдение“, съобщи пред медиите началникът на отдел „Охранителна полиция“ комисар Димо Василев. Дейността му е специализирана в контрол с технически средства върху пътната обстановка. Към момента звеното разполага с две мобилни камери за засичане на скоростните режими, с които всекидневно се работи на терен.

След като новото звено запова работа, се наблюдава чувствителен ръст на установените случаи на превишена скорост, изтъкна комисар Василев, като само през изминалата седмица те са 598. По думите му контролът на скоростните режими е от съществено значение, тъй като именно несъобразената скорост е сред най-честите причини за настъпване на тежки инциденти. Затова Дирекцията залага на пълно натоварване на наличните технически средства.

За нуждите на пътните полицаи преди дни пристигна нов високопроходим автомобил „Шкода Кодиак“, част от закупена автотехника по обществена поръчка на МВР със средства от фонд „Безопасност на движението по пътищата“. Така до момента автопаркът на ОДМВР-Силистра е обновен с шест автомобила от марките „Фолксваген Голф“ и „Шкода Кодиак“, като до края на годината се очаква доставката на още два.

Безпроблемно протича подготовката на предстоящите избори за Народно събрание на територията на Германия, съобщи посланик Григор Порожанов по време на срещата на служебния министър-председател Димитър Главчев с екипа на посолството на България в Берлин. Това съобщават от Министерския съвет на фейсбук страницата си.

На предстоящите на 27 октомври избори в Берлин ще бъдат отворени пет секции. Общо за Германия образуваните секции са 66. Посланик Порожанов акцентира върху експертността и опита на служителите в посолството ни, което позволява изборният процес да се администрира бързо и оптимално, съобразно също така с изискванията на страната домакин.

Днес започна участието на премиера Димитър Главчев в Срещата на върха в рамките на "Берлинския процес". Това е десетата поред среща във формат ръководители на държавите от Западните Балкани и на страните партньорите от иници

Тази година празникът е помрачен от гибелта на двамата летци, за които продължаваме да скърбим, но няма как да коментирам хипотези, преди да са проучени всички факти относно тази катастрофа. Това каза президентът Румен Радев в София, на тържествен ритуал по полагане на венци и цветя по повод Празника на авиацията.

Радев каза, че вчера от Министерството на отбраната бяха пределно ясни, че са установени непосредствената и съпътстващата причина, но установяването на вина и вменяването на отговорност не е обект на тази проверка. В същото време продължава работата на прокуратурата и назначената комисия за цялостна проверка на организацията на летателната дейност във формированията на Военновъздушните сили, отбеляза държавният глава. Според него вменяването на отговорност, политическите вмешателства, опитите за искане на оставки, докато работят тези комисии, са най-малкото неетични и

Възрастна жена от София е намерена и предадена на близките си от служители на Областната дирекция на МВР в Перник, съобщиха от дирекцията. 

Случаят е от вчера. Докато патрулират по автомагистрала „Струма“, служители от сектор „Пътна полиция“ забелязали дезориентирана жена, вървяща по пътното платно. На място не е било възможно да се установи самоличността , заради което е отведена във Второ районно управление в Перник.

Служителите на полицията са провели необходимите оперативно-издирвателни действия и са установили, че жената е на 79 години, от София. Жената е с деменция и се е изгубила. Незабавно е прегледана от екип на Центъра за спешна медицинска помощ в Перник и впоследствие е предадена на близките си, посочиха още от полицията. 

От областната дирекция в Перник казаха , че при подобен случай в края на септември т.г., за по-мал

Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичния стартъп VibeJobs в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона. Това обяви на пресконференция днес заместник-кметът Радостин Танев.

"Община Стара Загора е проактивна, когато става въпрос за работата ни с бизнеса в Стара Загора, за развитието на бизнес средата и начините, по които гражданите могат да развиват себе си и семействата си тук при нас. Един от основните проблеми, който е поставян не само в Стара Загора, а по цял свят, е с намирането на работна ръка и съответно намирането на работа", каза Танев. 

Той подчерта, че чрез платформата свободните работни места ще бъдат видими не само за хората, живеещи в Стара Загора, а и за тези в други населени места. "Община Стара Загора предоставя абсолютно безплатно на малкия и средния бизнес в града ползването на тази иновативна платформа", каза заместник-кметът.

През 2025 година общините ще могат да кандидатстват с проекти за изграждане на площадки за отпадъци за повторна употреба. Това съобщи днес ръководителят на Управителния орган на програма „Околна среда“ Галина Симеонова по време на дискусия в рамките на Годишната среща на местните власти, която се провежда в куоррта „Албена“. Тя уточни, че процедурата би трябвало да бъде отворена към края на март. Бюджетът й ще бъде 144 милиона лева, но финансирането ще бъде на конкурентен принцип, а не за всички.

Симеонова прикани общините да бъдат по-активни с представянето на проекти за изграждане на инфраструктура за биоразградимите отпадъци, които да бъдат отделяни от общия поток на боклука. Тя припомни, че по този начин смесеният отпадък намалява с между 20 и 25 на сто. Тъй като общините не са достатъчно активни и не са постъпили достатъчно предложения, сега отново

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичен стартъп в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона
Присъствените обучения на членовете на секционни избирателни комисии в област Ямбол започват идната седмица
В Габрово пристигнаха бюлетините за предстоящите избори, съобщиха от Областната администрация
До няколко дни ще започне поетапното пускане на парното в Перник, съобщиха от топлофикационното дружество
Отвориха за кандидатстване процедура "За по-добро бъдеще" за предоставяне на пакети с продукти за новородени
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Контекст
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
Сфера
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
Основна линия
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
Основна линия
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Местен фокус
Земеделският министър д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит
Сфера
Седем млади лекари получиха грамоти от лекарската колегия във Видин
В детайли
Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичен стартъп в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона
Основна линия
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков
В детайли
Присъствените обучения на членовете на секционни избирателни комисии в област Ямбол започват идната седмица
Местен фокус
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, каза ген.-м. Явор Матеев
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.