Начало Контекст Новосъздадено сдружение ще работи за развитие и масова подкрепа на футбола в Ловеч
10322
България

Новосъздадено сдружение ще работи за развитие и масова подкрепа на футбола в Ловеч

Сдружение с нестопанска цел в обществена полза “Футболен Ловеч” бе създадено в града. Целта е да обедини футболната общност в града и да създаде дълготрайна платформа за развитие и масова подкрепа на местния футбол, съобщи Тодор Иванов, член на Управителния съвет на сдружението.Идеята е да се изгради дългосрочно сътрудничество между цялата местна общност - привърженици, хора, занимаващи се с футбол, институции, бизнес, граждани.

| 03 Октомври 2024, 12:11 ч.
Новосъздадено сдружение ще работи за развитие и масова подкрепа на футбола в Ловеч
Новосъздадено сдружение ще работи за развитие и масова подкрепа на футбола в Ловеч
Снимка © Сдружение “Футболен Ловеч”

Сдружение с нестопанска цел в обществена полза “Футболен Ловеч” бе създадено в града. Целта е да обедини футболната общност в града и да създаде дълготрайна платформа за развитие и масова подкрепа на местния футбол, съобщи Тодор Иванов, член на Управителния съвет на сдружението.

Музеят на авиацията в Крумово, филиал на Военноисторическия музей, празнува 16 октомври - Ден на българската на авиация и празник на Военновъздушните сили, със специална програма, посветена на историята на българската авиация.

Този ден се отбелязва от 1963 година и е свързан с първия боен разузнавателен полет, който се провежда по време на Балканската война на 16 октомври 1912 година, извършен от поручиците Радул Милков и Продан Таракчиев със самолет "Албатрос" Л2 в района на Одрин. С този полет се поставя началото на българската бойна авиация по време на Балканската война, каза Рада Банялиева, директор на Музея на авиацията.

Днес посетителите имат възможност да разгледат новата фотодокументална изложба „С крилата на противника. Трофейните самолети на България (1915 – 1918)“. Тя разказва за някои от над 20-те противникови аероплана, свалени или кацнали

Близо два тона пластмасови капачки бяха предадени в Търговище за благотворителна кауза. Въпреки дъждовния и мрачен ден в събота гражданите на региона подкрепиха активно кампанията „Капачки за бъдеще“, каза регионалният координатор за Търговище Ливий Катан.

След като предаде на фирма за рециклиране събраните в есенната инициатива количества, Катан отчете, че всъщност Търговище се включва в националната кампания с общо 1980 кг пластмасови капачки и 240 кг алуминиеви кенчета. Традиционно големи количества даряват детски и учебни заведения. Като положителен той оценява и личния ангажимент на подрастващите. Коментира, че родители и учители водят деца при кампанийното предаване на събраните капачки, учейки ги от една страна на опазване на околната среда, а от друга – на отговорно гражданско поведение и взаимопомощ.

Очаква се масова акция за предаване на капа

Общо 27 души са ранени при 25 тежки катастрофи през последното денонощие, съобщиха от МВР.

В София са регистрирани три тежки и 35 леки пътнотранспортни произшествия, при които са пострадали трима души.

От началото на месеца са станали 319 катастрофи с 23 жертви и 389 ранени.

От началото на годината са регистрирани 5730 пътнотранспортни произшествия, при които са загинали 362-ма човека, а пострадалите са 7210.

При сравнение с реалните данни за загинали през същия период на 2023 г., се отчитат 67 по-малко загинали участници в движението през 2024 г., съобщават още от МВР.

Конкурс за рисунка или литературна творба на тема "Народните будители от моя роден край", с благоволението на Негово Високопреосвещенство Сливенския митрополит Арсений, организират в Бургас Общината, Центърът за подкрепа на личностното развитие и неделното училище към храм "Св. Пимен Зографски". За участие могат да се запишат ученици от първи до 12 клас, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

Поводът е предстоящият Ден на будителите, който се отбелязва на 1 ноември. Конкурсът има за цел да поощрява и утвърждава интереса на учениците към историята на родния край чрез запознаването на живота и делото на будителите, да стимулира творческата изява към изобразителното изкуство, литературата и светото православие.

Всеки участник може да представи само по една паспартирана рисунка, а всякo училище, клуб, читалище или творческа формация  – до пет паспарт

Апелативният съд в Бургас измени мярката за неотклонение на обвинен в ръководене на престъпна група за трафик на мигранти. Той е освободен от ареста срещу "парична гаранция" от 15 000 лева, съобщиха от съда.

Предявеното срещу Красимир Г. обвинение е за ръководене на престъпна група от шестима души, които подпомагали чужденци да преминават през страната. Според разследването той е давал разпореждания, осигурявал бежанците, получавал координати/точки с местонахождението на чуждите граждани и предоставял същите на наетите шофьори, организирал получаването, събирането и разпределението на паричните средства за трафика. 

По досъдебното производство, което е започнало през февруари 2024 година, са привлечени шестима обвиняеми. Изменяйки мярката за неотклонение на Красимир Г., апелативните магистрати са взели предвид факта, че той е неосъждан, има родителски ангажимент към

Идеята е да се изгради дългосрочно сътрудничество между цялата местна общност - привърженици, хора, занимаващи се с футбол, институции, бизнес, граждани.

В сдружението участват членове на гражданските организации “Ултрас Ловеч” и “Ловчанци”, известни ловешки футболисти и ръководители с дългогодишен опит в този спорт, треньори и представители на родителския комитет на децата от детско-юношеската школа. 

„Нашият стремеж е да създадем ясна и добре обмислена стратегия за възраждането и устойчивото развитие на футбола в Ловеч. В тази връзка с радост обявяваме, че Сдружението застава твърдо зад детско-юношеската школа (ДЮШ) на града. В момента активно работим по създаването на цялостен проект за ДЮШ, който включва редица предложения за подобрения в организационната структура, инфраструктурата и други важни направления, които ще допринесат за бъдещия успех на младите ни таланти“, добави Тодор Иванов.

Старата църква „Св. Успение Богородично“ в Търговище събра миряни за неделна служба. Днес се почита паметта на светите отци от Седмия вселенски събор. Тези, които с търпение в гоненията и в скърбите пазели словото Божие в добро и чисто сърце, каза по време на службата отец Анатоли Тодоров.

По думите му и днес ние продължаваме да се ползваме от благочестието на вярата, от догматическите формулировки на Събора – за почитанието на Светите икони, за почитанието на Светите мощи – нетленните тела на Божиите праведници и на свой ред, в своето поколение имаме възможност да принесем плод за спасение и за живот вечен.

Миряните научиха как в Цариград цяла поредица от императори в продължение на 70 години активно подкрепяли борбата против Светите икони. А църквата е основана от Христа и завещана на този свят като стълб и крепило на истината. Така че тя, в удо

Процедурата за избор на главен прокурор и председател на Върховния административен съд (ВАС) трябва да продължи, защото не е редно ръководители на органи да бъдат с изтекли мандати и да се управляват от временно изпълняващи длъжностите. След като Конституцията позволява, тази процедура трябва да бъде извървявана.  Това каза министърът на правосъдието Мария Павлова преди заседанието на пленума на Висшия съдебен съвет.

Дали президентът няма да подпише указ за назначаване на главен прокурор и председател на ВАС, е нещо, което ще видим през януари или март, посочи тя и допълни, че както за главен прокурор, така няма да предложи и кандидатура за председател на ВАС.

Народното събрание през последните две години дори не прие правила за избора и не показаха елементарно желание да започне тази процедура. Дори беше отменен изборът на вече избрани членове от магистратската кво

Собственик на траурна агенция в Пловдив е задържан по подозрение за измама, съобщиха от Областната дирекция на МВР  в града. Днес мъжът е отведен за срок до 24 часа в Шесто Районно управление след придобити първоначални данни, че е осъществявал срещу заплащане фиктивна кремация на починали хора.

В хода на проверката са установени два такива случая, като работата на служителите продължава под надзора на Районна прокуратура- Пловдив.

Общо два опита за нерегламентирано пренасяне на валута през границата ни с Турция на пункта “Капитан Андреево“ са пресечени от митническите служители при проверки на пътнически микробус и товарен автомобил, съобщиха от пресслужбата на звеното на Агенция „Митници“ в Свиленград.

При единия от случаите, който е от 13 октомври, парите са открити при проверка по метода „анализ на риска“ в шофиран от турски гражданин камион. Той е бил натоварен със стока от Нидерландия и е пътувал по маршрут през България и Турция за Ирак.

При митническия оглед на превозното средство, включително с рентген, са забелязани необичайни плътности в един от страничните шкафове на полуремаркето. В шкафа е открита желязна верига за сняг, поставена в срязана пластмасова туба. Под веригата са били 61 500 евро с равностойност 120 283 лв., уточниха от митническата пресс

Общинският съвет в Ново село ще обсъди промяна в поименния списък на капиталовите разходи на Общината. Дневният ред на заседанието, което ще се проведе днес от 10:30 часа, включва шест точки. Това сочи информация на сайта на местната администрация.

Съветниците ще разгледат отмяна на свое решение, което е върнато със заповед на Областния управител на Видин Ани Арутюнян за ново разглеждане. Те ще обсъдят и отчет за изпълнението на решенията на Общинския съвет за третото тримесечие на 2024 година.

По трета точка ще бъде обсъдено оправомощаване на кмета на община Ново село Венислав Ангелов да взема всички решения, свързани с банковото обслужване на администрацията. Съветниците трябва да гласуват и откриване на процедура за продажба чрез публичен търг с явно наддаване на урегулиран поземлен имот в с. Винарово с площ 872 кв.м.

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Заради случаи на пожари със загинал през последните седмици, пожарната в Кърджали излезе с препоръки за предотвратяването им
Мерки за предотвратяване на пожари през есенно-зимния сезон разпространи на сайта на МВР и по медиите Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението&ldquo ...
С над 2100 цветни стръка се оформят нови зелени пространства и алеи в Болярово по повод празника на града
С над 2100 стръка теменужки и хризантеми се оформят нови зелени пространства и цветни алеи в Болярово по повод празника на града, съобщиха от пресцентъра на Общината. С цялостно об ...
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). ...
Пожар гори в бившето училище в русенското село Червена вода, няма пострадали хора
Пожар гори в сградата на бившето училище в Червена вода, съобщи директорът на Районната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Русе комисар Светослав ...
Общо 23-ма души са ранени при катастрофи в страната през последното денонощие
Общо 23-ма души са ранени при 17 тежки катастрофи в страната през последното денонощие, съобщиха от МВР на сайта си.  В София са регистрирани три тежки и 35 леки пътнотранспор ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
От началото на следващата седмица във Враца ще заработи нова система за таксуване и информационни услуги на градския транспорт
От началото на следващата седмица във Враца стартира тестовият период на новата електронна система за информиране на гражданите, използващи обществения транспорт в община Враца, а ...
До няколко дни ще започне поетапното пускане на парното в Перник, съобщиха от топлофикационното дружество
От 21 октомври ще започне поетапното пускане на отоплението в Перник, съобщават от „Топлофикация – Перник“. Във връзка с очакваното понижение на среднодневните те ...
Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с нарушения на изборното законодателство, се провежда в Гълъбово и Стара Загора
На територията на Областна дирекция на МВР – Стара Загора днес се провеждат активни полицейски действия в Районните управления в Гълъбово, както и Първо и Второ Районни управ ...
Жена от Кресна пострада при побой
Жена от Кресна пострада при побой, нанесен от неин съгражданин, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР - Благоевград. Сигналът за побоя е подаден на 16 октомври на тел ...
В Областната администрация в Хасково пристигнаха бюлетините и книжата за вота на 27 октомври
В Областната администрация в Хасково днес под полицейска охрана пристигнаха бюлетините, както и другите книжа, за парламентарния вот на 27 октомври. Получаваме 220 000 бюлетини при ...
Тикер в 13:23 ч.
От началото на следващата седмица във Враца стартира тестовият период на новата ...
Начало Контекст
10322
България

Новосъздадено сдружение ще работи за развитие и масова подкрепа на футбола в Ловеч

Сдружение с нестопанска цел в обществена полза “Футболен Ловеч” бе създадено в града. Целта е да обедини футболната общност в града и да създаде дълготрайна платформа за развитие и масова подкрепа на местния футбол, съобщи Тодор Иванов, член на Управителния съвет на сдружението.Идеята е да се изгради дългосрочно сътрудничество между цялата местна общност - привърженици, хора, занимаващи се с футбол, институции, бизнес, граждани.

| 03 Октомври 2024, 12:11 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Новосъздадено сдружение ще работи за развитие и масова подкрепа на футбола в Ловеч
Новосъздадено сдружение ще работи за развитие и масова подкрепа на футбола в Ловеч
Снимка © Сдружение “Футболен Ловеч”

Сдружение с нестопанска цел в обществена полза “Футболен Ловеч” бе създадено в града. Целта е да обедини футболната общност в града и да създаде дълготрайна платформа за развитие и масова подкрепа на местния футбол, съобщи Тодор Иванов, член на Управителния съвет на сдружението.

Музеят на авиацията в Крумово, филиал на Военноисторическия музей, празнува 16 октомври - Ден на българската на авиация и празник на Военновъздушните сили, със специална програма, посветена на историята на българската авиация.

Този ден се отбелязва от 1963 година и е свързан с първия боен разузнавателен полет, който се провежда по време на Балканската война на 16 октомври 1912 година, извършен от поручиците Радул Милков и Продан Таракчиев със самолет "Албатрос" Л2 в района на Одрин. С този полет се поставя началото на българската бойна авиация по време на Балканската война, каза Рада Банялиева, директор на Музея на авиацията.

Днес посетителите имат възможност да разгледат новата фотодокументална изложба „С крилата на противника. Трофейните самолети на България (1915 – 1918)“. Тя разказва за някои от над 20-те противникови аероплана, свалени или кацнали

Близо два тона пластмасови капачки бяха предадени в Търговище за благотворителна кауза. Въпреки дъждовния и мрачен ден в събота гражданите на региона подкрепиха активно кампанията „Капачки за бъдеще“, каза регионалният координатор за Търговище Ливий Катан.

След като предаде на фирма за рециклиране събраните в есенната инициатива количества, Катан отчете, че всъщност Търговище се включва в националната кампания с общо 1980 кг пластмасови капачки и 240 кг алуминиеви кенчета. Традиционно големи количества даряват детски и учебни заведения. Като положителен той оценява и личния ангажимент на подрастващите. Коментира, че родители и учители водят деца при кампанийното предаване на събраните капачки, учейки ги от една страна на опазване на околната среда, а от друга – на отговорно гражданско поведение и взаимопомощ.

Очаква се масова акция за предаване на капа

Общо 27 души са ранени при 25 тежки катастрофи през последното денонощие, съобщиха от МВР.

В София са регистрирани три тежки и 35 леки пътнотранспортни произшествия, при които са пострадали трима души.

От началото на месеца са станали 319 катастрофи с 23 жертви и 389 ранени.

От началото на годината са регистрирани 5730 пътнотранспортни произшествия, при които са загинали 362-ма човека, а пострадалите са 7210.

При сравнение с реалните данни за загинали през същия период на 2023 г., се отчитат 67 по-малко загинали участници в движението през 2024 г., съобщават още от МВР.

Конкурс за рисунка или литературна творба на тема "Народните будители от моя роден край", с благоволението на Негово Високопреосвещенство Сливенския митрополит Арсений, организират в Бургас Общината, Центърът за подкрепа на личностното развитие и неделното училище към храм "Св. Пимен Зографски". За участие могат да се запишат ученици от първи до 12 клас, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

Поводът е предстоящият Ден на будителите, който се отбелязва на 1 ноември. Конкурсът има за цел да поощрява и утвърждава интереса на учениците към историята на родния край чрез запознаването на живота и делото на будителите, да стимулира творческата изява към изобразителното изкуство, литературата и светото православие.

Всеки участник може да представи само по една паспартирана рисунка, а всякo училище, клуб, читалище или творческа формация  – до пет паспарт

Апелативният съд в Бургас измени мярката за неотклонение на обвинен в ръководене на престъпна група за трафик на мигранти. Той е освободен от ареста срещу "парична гаранция" от 15 000 лева, съобщиха от съда.

Предявеното срещу Красимир Г. обвинение е за ръководене на престъпна група от шестима души, които подпомагали чужденци да преминават през страната. Според разследването той е давал разпореждания, осигурявал бежанците, получавал координати/точки с местонахождението на чуждите граждани и предоставял същите на наетите шофьори, организирал получаването, събирането и разпределението на паричните средства за трафика. 

По досъдебното производство, което е започнало през февруари 2024 година, са привлечени шестима обвиняеми. Изменяйки мярката за неотклонение на Красимир Г., апелативните магистрати са взели предвид факта, че той е неосъждан, има родителски ангажимент към

Идеята е да се изгради дългосрочно сътрудничество между цялата местна общност - привърженици, хора, занимаващи се с футбол, институции, бизнес, граждани.

В сдружението участват членове на гражданските организации “Ултрас Ловеч” и “Ловчанци”, известни ловешки футболисти и ръководители с дългогодишен опит в този спорт, треньори и представители на родителския комитет на децата от детско-юношеската школа. 

„Нашият стремеж е да създадем ясна и добре обмислена стратегия за възраждането и устойчивото развитие на футбола в Ловеч. В тази връзка с радост обявяваме, че Сдружението застава твърдо зад детско-юношеската школа (ДЮШ) на града. В момента активно работим по създаването на цялостен проект за ДЮШ, който включва редица предложения за подобрения в организационната структура, инфраструктурата и други важни направления, които ще допринесат за бъдещия успех на младите ни таланти“, добави Тодор Иванов.

Старата църква „Св. Успение Богородично“ в Търговище събра миряни за неделна служба. Днес се почита паметта на светите отци от Седмия вселенски събор. Тези, които с търпение в гоненията и в скърбите пазели словото Божие в добро и чисто сърце, каза по време на службата отец Анатоли Тодоров.

По думите му и днес ние продължаваме да се ползваме от благочестието на вярата, от догматическите формулировки на Събора – за почитанието на Светите икони, за почитанието на Светите мощи – нетленните тела на Божиите праведници и на свой ред, в своето поколение имаме възможност да принесем плод за спасение и за живот вечен.

Миряните научиха как в Цариград цяла поредица от императори в продължение на 70 години активно подкрепяли борбата против Светите икони. А църквата е основана от Христа и завещана на този свят като стълб и крепило на истината. Така че тя, в удо

Процедурата за избор на главен прокурор и председател на Върховния административен съд (ВАС) трябва да продължи, защото не е редно ръководители на органи да бъдат с изтекли мандати и да се управляват от временно изпълняващи длъжностите. След като Конституцията позволява, тази процедура трябва да бъде извървявана.  Това каза министърът на правосъдието Мария Павлова преди заседанието на пленума на Висшия съдебен съвет.

Дали президентът няма да подпише указ за назначаване на главен прокурор и председател на ВАС, е нещо, което ще видим през януари или март, посочи тя и допълни, че както за главен прокурор, така няма да предложи и кандидатура за председател на ВАС.

Народното събрание през последните две години дори не прие правила за избора и не показаха елементарно желание да започне тази процедура. Дори беше отменен изборът на вече избрани членове от магистратската кво

Собственик на траурна агенция в Пловдив е задържан по подозрение за измама, съобщиха от Областната дирекция на МВР  в града. Днес мъжът е отведен за срок до 24 часа в Шесто Районно управление след придобити първоначални данни, че е осъществявал срещу заплащане фиктивна кремация на починали хора.

В хода на проверката са установени два такива случая, като работата на служителите продължава под надзора на Районна прокуратура- Пловдив.

Общо два опита за нерегламентирано пренасяне на валута през границата ни с Турция на пункта “Капитан Андреево“ са пресечени от митническите служители при проверки на пътнически микробус и товарен автомобил, съобщиха от пресслужбата на звеното на Агенция „Митници“ в Свиленград.

При единия от случаите, който е от 13 октомври, парите са открити при проверка по метода „анализ на риска“ в шофиран от турски гражданин камион. Той е бил натоварен със стока от Нидерландия и е пътувал по маршрут през България и Турция за Ирак.

При митническия оглед на превозното средство, включително с рентген, са забелязани необичайни плътности в един от страничните шкафове на полуремаркето. В шкафа е открита желязна верига за сняг, поставена в срязана пластмасова туба. Под веригата са били 61 500 евро с равностойност 120 283 лв., уточниха от митническата пресс

Общинският съвет в Ново село ще обсъди промяна в поименния списък на капиталовите разходи на Общината. Дневният ред на заседанието, което ще се проведе днес от 10:30 часа, включва шест точки. Това сочи информация на сайта на местната администрация.

Съветниците ще разгледат отмяна на свое решение, което е върнато със заповед на Областния управител на Видин Ани Арутюнян за ново разглеждане. Те ще обсъдят и отчет за изпълнението на решенията на Общинския съвет за третото тримесечие на 2024 година.

По трета точка ще бъде обсъдено оправомощаване на кмета на община Ново село Венислав Ангелов да взема всички решения, свързани с банковото обслужване на администрацията. Съветниците трябва да гласуват и откриване на процедура за продажба чрез публичен търг с явно наддаване на урегулиран поземлен имот в с. Винарово с площ 872 кв.м.

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Заради случаи на пожари със загинал през последните седмици, пожарната в Кърджали излезе с препоръки за предотвратяването им
С над 2100 цветни стръка се оформят нови зелени пространства и алеи в Болярово по повод празника на града
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
Пожар гори в бившето училище в русенското село Червена вода, няма пострадали хора
Общо 23-ма души са ранени при катастрофи в страната през последното денонощие
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
На преден план
От началото на следващата седмица във Враца ще заработи нова система за таксуване и информационни услуги на градския транспорт
В детайли
До няколко дни ще започне поетапното пускане на парното в Перник, съобщиха от топлофикационното дружество
Контекст
Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с нарушения на изборното законодателство, се провежда в Гълъбово и Стара Загора
На преден план
Жена от Кресна пострада при побой
Основна линия
В Областната администрация в Хасково пристигнаха бюлетините и книжата за вота на 27 октомври
Местен фокус
Фирмите, използващи изкуствен интелект, трябва да въведат принципи за защита на служителите, каза проф. Андрияна Андреева
На преден план
Младежът, който преби жена пред денонощен магазин в Перник, е обвинен в умишлено причиняване на смърт
Контекст
Полицаи задържаха употребил алкохол водач без шофьорска книжка, който опитал да избегне проверка в Шумен
Сфера
Заради случаи на пожари със загинал през последните седмици, пожарната в Кърджали излезе с препоръки за предотвратяването им
На преден план
Областният управител върна решението на Общински съвет – Ямбол за преместваемите обекти
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.