Начало Местен фокус Мъж от Добрич е задържан за насилие срещу съпругата и сина си
10656
България

Мъж от Добрич е задържан за насилие срещу съпругата и сина си

Мъж на 52 г. от Добрич е задържан за упражнено насилие върху съпругата и сина си, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич в информационния си бюлетин.В късния следобед вчера полицейски екипи се отзовават на сигнал за възникнал скандал в апартамент в жилищен квартал "Балик" в града. Мъжът е задържан в жилището.

| 03 Октомври 2024, 12:28 ч.
Мъж от Добрич е задържан за насилие срещу съпругата и сина си
Мъж от Добрич е задържан за насилие срещу съпругата и сина си
Снимка © БТА

Мъж на 52 г. от Добрич е задържан за упражнено насилие върху съпругата и сина си, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич в информационния си бюлетин.

Кандидатът за народен представител и водач на листата на "Възраждане" за Перник Димо Дренчев изрази загриженост за демографското състояние на България, съобщиха от пресцентъра на партията.

Демографската криза у нас е основен приоритет за "Възраждане", заяви той и добави, че тази криза не е просто социален, но и национален проблем.

"Нашата нация се свива с тревожни темпове, а това води до срив в икономиката, образованието и здравеопазването. Липсата на адекватни мерки от страна на държавата е основната причина за задълбочаването на този проблем. От "Възраждане" вярваме, че е време да се предприемат решителни действия", посочи още кандидатът. 

Според него основният фактор, възпрепятстващ младите хора да създават семейства, е несигурността в доходите и трудностите, с които се сблъскват при формирането на семейство. "Искаме да създадем среда, в която младите семе

Първата задача на новата гражданска организация „Демократичен център“ е да внесе повече прозрачност и доверие в изборния процес, обявиха участници в инициативата на пресконференция в Националния пресклуб на .  

Това е една гражданска платформа, която няма да се занимава само с избори, посочи Стоил Цицелков, изборен експерт и член на Обществения съвет на Централната избирателна комисия. Той обясни, че става въпрос за онлайн платформа, в която гражданите могат да подават сигнали, а също така и да се информират по различни теми като образование, здравеопазване, икономика, социална политика, правосъдие, околна среда. Темите ще следват комисиите в парламента, за да можем да бъдем по-ефективни в предлагането на конкретни решения, особено когато се налага да има законодателни промени, обясни Цицелков. Отдавна обсъждаме този проект, но сметнахме, че е по-добре сег

Как улична котка стана космонавт и какъв принос имат към научните изследвания животните, пътували в Космоса, разказа доц. д-р Симеон Асеновски, заместник-директор на Института за космически изследвания и технологии на БАН, в деня, в който се навършват 61 години от уникален експеримент – изпращането на първата и единствена досега котка в космическото пространство., в която пише:

„Днес на опитната база в Сахара в горните слоеве на атмосферата е била изстреляна френската ракета „Вероника“, на борда на която се е намирал контейнер с котка. Министерството на въоръжените сили съобщава в специално комюнике, че по време на целия полет уредите са предавали на земята данни за състоянието на животното. Контейнерът с животното е бил приземен с парашут“.

Това е уникално събитие за космическите учени – изпращането на първата котка в космоса, опит,

Тежка катастрофа между два леки автомобила е станала тази сутрин в Плевенско. Това съобщи говорителят на Областната дирекция (ОД) на МВР в Плевен старши експерт Мариана Цветкова.

Сигнал за пътнотранспортното произшествие е получен в 08:10 часа в полицията. Инцидентът е на главен път Е-83 в района на местността „Шумата“, в близост до разклон за град Славяново, уточни Цветкова.

Незабавно са изпратени полицейски екипи. Установено е, че са катастрофирали два леки автомобила. Пътник, возещ се на задна дясна седалка, в единия автомобил е загинал на място. Огледите продължават.

От Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) съобщиха, че движението в района на инцидента се осъществява двупосочно в една лента. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, призоваха от АПИ. Трафикът се регулира от "Пътна полиция".

През миналата седмица в облас

Време е за сериозни мерки спрямо вандалските набези в „Одесос“, казва кандидатът за кмет на района от „Възраждане“, подкрепен от „Има такъв народ“, Борислав Барийски, цитиран от предизборния щаб на партията.

“Район „Одесос“ е визитната картичка на Варна. В централната част на морската столица са по-голямата част от недвижимите паметници на културата, част от които са занемарени и оставени на произвола на съдбата”, посочва Барийски. И подчертава, че е недопустимо паметници на културата да тънат в разруха или да бъдат унищожавани от вандалски прояви. 

„Битката с вандалите се е превърнала в градска война. Изрисувани фасади, изпотрошени пейки, детски площадки и общинска собственост. Време е да кажем край на тази безумна градска война и да върнем блясъка на района. Моята лична амбиция е да бъде изградено в

В късния следобед вчера полицейски екипи се отзовават на сигнал за възникнал скандал в апартамент в жилищен квартал "Балик" в града. Мъжът е задържан в жилището. Той е буйствал и бил агресивен към съпругата си. Полицаите са установили, че по-рано през деня е ударил жената с юмрук в лицето, а малко преди те да пристигнат мъжът ударил и 19-годишния си син със стъклен предмет. Двамата пострадали са с повърхностни рани и са насочени за преглед в болницата в Добрич. 

Материалите по случая са докладвани в прокуратурата. По случая е образувано досъдебно производство.

През август в Добрич беше задържан 44-годишен мъж с обвинение за домашно насилие. 

Служебният министър на отбраната Атанас Запрянов ще участва в срещата на военните министри на НАТО в Брюксел на 17 и 18 октомври, съобщиха от Министерството на отбраната (МО). 

На форума ще бъдат обсъдено как да бъдат прилагани най-важните решения, свързани с отбранителния и възпиращ потенциал на Алианса, взети на срещата на върха във Вашингтон през юли 2024 г. Ще бъде обсъдена и подготовката на предстоящата среща на върха през 2025 г. в Хага. 

В Брюксел ще се проведе работно заседание на Съвета НАТО-Украйна, на което ще бъдат обсъдени дългосрочната политическа и практическа подкрепа за Украйна, актуална информация във връзка със ситуацията на бойното поле и текущите и бъдещи потребности на страната.

За първи път по време на среща на министрите на отбраната на страните-членки на НАТО ще бъде проведено работно заседание с партньорите от Индийско-Тихоокеан

Само за летните месеци – юни, юли, август и септември, през 2024 г., са възникнали 277 произшествия с участие на тротинетки, докато през 2023 г. са били 105, седем души са загинали. Това съобщи главен инспектор Лъчезар Близнаков от „Пътна полиция” в предаването „Събуди се” по Нова телевизия.

По думите му около два и половина до три пъти се е повишил броят на произшествията с тротинетки. Затова и контролът по отношение на водачите на тези превозни средства е завишен. 

Лъчезар Близнаков обясни, че тротинетките не могат да се движат в парка. Могат да се движат по велосипедната инфраструктура, ако няма изградена такава – те са равноправни участници в движението и трябва да се движат по пътното платно.

Пътници на тротинетка не се превозват, забранен е превозът, посочи още той. Лица до 18 години задължително трябва да са с каска.

Шуменка е пострадала след ухапване от домашно куче, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 

Малко след 12:40 часа вчера е приет сигнал, че на ул.“ Владайско въстание“ в Шумен преминаваща жена е ухапана от куче. На място e изпратен полицейски екип. Изяснено е, че 57-годишна жена преминавала по тротоар на улицата. В това време домашното куче излязло от отворена от друга жена входна врата на имот и ухапало преминаващата шуменка. 

След преглед в болницата в града станало ясно, че пострадалата е с разкъсани сухожилия и разкъсан мускул на лявата ръка. 

Образувано е досъдебно производство.

Жена от Вълчедръм почина след ухапване от куче в началото на юни. Прокуратурата във Варна също ръководи разследване по случай на починала жена след ухапване от домашното куче. 

Специализирана полицейска операция започна рано тази сутрин в Силистренско, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Тя е насочена към предотвратяване на престъпления, свързани с политическите права на гражданите, противодействие на  конвенционалната престъпност и подобряване на средата за сигурност. В операцията са включени служители на криминална, икономическа, охранителна и пътна полиция, експерти от научно-техническата лаборатория, разследващи полицаи. Участват също Зоналното жандармерийско управление и Регионалната дирекция по горите - Русе. 

Във фокуса на полицейските действия са рискови населени места, идентифицирани след оперативен анализ и на базата на предходни избори. Обект на контрол са лица от активния криминален контингент и други, за които има данни, че могат да упражнят влияние върху вота на гражданите.

Проверяват се заложни къщи, магазини, пункт

На някои от граничните пунктове с Румъния и Турция трафикът на излизащите от страната товарни автомобили е интензивен, съобщава на сайта си Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР по данни към 6:00 часа тази сутрин. 

На границата с Румъния, на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Кардам“ трафикът е интензивен за товарни автомобили на изход. 

Поради извършване на основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към ГКПП „Силистра“, ГКПП „Кардам“, ГКПП „Дуранкулак“, ГКПП „Кайнарджа“ и ГКПП „Крушари“. Последните два са с работно време от 8:00

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз (БЛС) във Видин. Поводът е отбелязването на Деня на св. Иван Рилски и н ...
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“. Заложените в проекта дейности предвиждат цялостно обновяване на спортното съоръжение, което е строе ...
Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба на БЧК
Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК). Температурите са ниски – около 1-2 градуса, кат ...
Градски фестивал ще предложи вино от местни сортове на жителите и гостите на София днес и утре
Urban Wine Fest София 2024 започва днес в столичното Ларго. Градският винен фестивал е посветен на многообразието на местни сортове винено грозде, с които българските винари дават ...
С отдаване на воински почести в София ще бъдат отбелязани 80 години от първото сражение на Парашутната дружина
С отдаване на воински почести и поднасяне на венци и цветя пред Паметника на парашутиста в София ще бъде отбелязан Денят на военния парашутист, съобщиха от пресцентъра на Министерс ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). ...
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Първото застудяване тази есен вече е факт, съобщи дежурният в метеорологичната станция на връх Рожен. Най-ниската температура е измерена в Чепеларе – минус 4 градуса, а на Р ...
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Втора ферма със заразени с шарка овце е констатирана в рамките на два дни в хасковското село Узунджово, съобщиха на официалната си страница от Българската агенция по безопасност на ...
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър. Услугата е част от стремежа на общината да насърч ...
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
Митническите служители на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Капитан Андреево" откриха и задържаха 100 000 къса (5000 кутии) контрабандни цигари при проверка на товаре ...
Тикер в 11:45 ч.
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североиз ...
Начало Местен фокус
10656
България

Мъж от Добрич е задържан за насилие срещу съпругата и сина си

Мъж на 52 г. от Добрич е задържан за упражнено насилие върху съпругата и сина си, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич в информационния си бюлетин.В късния следобед вчера полицейски екипи се отзовават на сигнал за възникнал скандал в апартамент в жилищен квартал "Балик" в града. Мъжът е задържан в жилището.

| 03 Октомври 2024, 12:28 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Мъж от Добрич е задържан за насилие срещу съпругата и сина си
Мъж от Добрич е задържан за насилие срещу съпругата и сина си
Снимка © БТА

Мъж на 52 г. от Добрич е задържан за упражнено насилие върху съпругата и сина си, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич в информационния си бюлетин.

Кандидатът за народен представител и водач на листата на "Възраждане" за Перник Димо Дренчев изрази загриженост за демографското състояние на България, съобщиха от пресцентъра на партията.

Демографската криза у нас е основен приоритет за "Възраждане", заяви той и добави, че тази криза не е просто социален, но и национален проблем.

"Нашата нация се свива с тревожни темпове, а това води до срив в икономиката, образованието и здравеопазването. Липсата на адекватни мерки от страна на държавата е основната причина за задълбочаването на този проблем. От "Възраждане" вярваме, че е време да се предприемат решителни действия", посочи още кандидатът. 

Според него основният фактор, възпрепятстващ младите хора да създават семейства, е несигурността в доходите и трудностите, с които се сблъскват при формирането на семейство. "Искаме да създадем среда, в която младите семе

Първата задача на новата гражданска организация „Демократичен център“ е да внесе повече прозрачност и доверие в изборния процес, обявиха участници в инициативата на пресконференция в Националния пресклуб на .  

Това е една гражданска платформа, която няма да се занимава само с избори, посочи Стоил Цицелков, изборен експерт и член на Обществения съвет на Централната избирателна комисия. Той обясни, че става въпрос за онлайн платформа, в която гражданите могат да подават сигнали, а също така и да се информират по различни теми като образование, здравеопазване, икономика, социална политика, правосъдие, околна среда. Темите ще следват комисиите в парламента, за да можем да бъдем по-ефективни в предлагането на конкретни решения, особено когато се налага да има законодателни промени, обясни Цицелков. Отдавна обсъждаме този проект, но сметнахме, че е по-добре сег

Как улична котка стана космонавт и какъв принос имат към научните изследвания животните, пътували в Космоса, разказа доц. д-р Симеон Асеновски, заместник-директор на Института за космически изследвания и технологии на БАН, в деня, в който се навършват 61 години от уникален експеримент – изпращането на първата и единствена досега котка в космическото пространство., в която пише:

„Днес на опитната база в Сахара в горните слоеве на атмосферата е била изстреляна френската ракета „Вероника“, на борда на която се е намирал контейнер с котка. Министерството на въоръжените сили съобщава в специално комюнике, че по време на целия полет уредите са предавали на земята данни за състоянието на животното. Контейнерът с животното е бил приземен с парашут“.

Това е уникално събитие за космическите учени – изпращането на първата котка в космоса, опит,

Тежка катастрофа между два леки автомобила е станала тази сутрин в Плевенско. Това съобщи говорителят на Областната дирекция (ОД) на МВР в Плевен старши експерт Мариана Цветкова.

Сигнал за пътнотранспортното произшествие е получен в 08:10 часа в полицията. Инцидентът е на главен път Е-83 в района на местността „Шумата“, в близост до разклон за град Славяново, уточни Цветкова.

Незабавно са изпратени полицейски екипи. Установено е, че са катастрофирали два леки автомобила. Пътник, возещ се на задна дясна седалка, в единия автомобил е загинал на място. Огледите продължават.

От Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) съобщиха, че движението в района на инцидента се осъществява двупосочно в една лента. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, призоваха от АПИ. Трафикът се регулира от "Пътна полиция".

През миналата седмица в облас

Време е за сериозни мерки спрямо вандалските набези в „Одесос“, казва кандидатът за кмет на района от „Възраждане“, подкрепен от „Има такъв народ“, Борислав Барийски, цитиран от предизборния щаб на партията.

“Район „Одесос“ е визитната картичка на Варна. В централната част на морската столица са по-голямата част от недвижимите паметници на културата, част от които са занемарени и оставени на произвола на съдбата”, посочва Барийски. И подчертава, че е недопустимо паметници на културата да тънат в разруха или да бъдат унищожавани от вандалски прояви. 

„Битката с вандалите се е превърнала в градска война. Изрисувани фасади, изпотрошени пейки, детски площадки и общинска собственост. Време е да кажем край на тази безумна градска война и да върнем блясъка на района. Моята лична амбиция е да бъде изградено в

В късния следобед вчера полицейски екипи се отзовават на сигнал за възникнал скандал в апартамент в жилищен квартал "Балик" в града. Мъжът е задържан в жилището. Той е буйствал и бил агресивен към съпругата си. Полицаите са установили, че по-рано през деня е ударил жената с юмрук в лицето, а малко преди те да пристигнат мъжът ударил и 19-годишния си син със стъклен предмет. Двамата пострадали са с повърхностни рани и са насочени за преглед в болницата в Добрич. 

Материалите по случая са докладвани в прокуратурата. По случая е образувано досъдебно производство.

През август в Добрич беше задържан 44-годишен мъж с обвинение за домашно насилие. 

Служебният министър на отбраната Атанас Запрянов ще участва в срещата на военните министри на НАТО в Брюксел на 17 и 18 октомври, съобщиха от Министерството на отбраната (МО). 

На форума ще бъдат обсъдено как да бъдат прилагани най-важните решения, свързани с отбранителния и възпиращ потенциал на Алианса, взети на срещата на върха във Вашингтон през юли 2024 г. Ще бъде обсъдена и подготовката на предстоящата среща на върха през 2025 г. в Хага. 

В Брюксел ще се проведе работно заседание на Съвета НАТО-Украйна, на което ще бъдат обсъдени дългосрочната политическа и практическа подкрепа за Украйна, актуална информация във връзка със ситуацията на бойното поле и текущите и бъдещи потребности на страната.

За първи път по време на среща на министрите на отбраната на страните-членки на НАТО ще бъде проведено работно заседание с партньорите от Индийско-Тихоокеан

Само за летните месеци – юни, юли, август и септември, през 2024 г., са възникнали 277 произшествия с участие на тротинетки, докато през 2023 г. са били 105, седем души са загинали. Това съобщи главен инспектор Лъчезар Близнаков от „Пътна полиция” в предаването „Събуди се” по Нова телевизия.

По думите му около два и половина до три пъти се е повишил броят на произшествията с тротинетки. Затова и контролът по отношение на водачите на тези превозни средства е завишен. 

Лъчезар Близнаков обясни, че тротинетките не могат да се движат в парка. Могат да се движат по велосипедната инфраструктура, ако няма изградена такава – те са равноправни участници в движението и трябва да се движат по пътното платно.

Пътници на тротинетка не се превозват, забранен е превозът, посочи още той. Лица до 18 години задължително трябва да са с каска.

Шуменка е пострадала след ухапване от домашно куче, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 

Малко след 12:40 часа вчера е приет сигнал, че на ул.“ Владайско въстание“ в Шумен преминаваща жена е ухапана от куче. На място e изпратен полицейски екип. Изяснено е, че 57-годишна жена преминавала по тротоар на улицата. В това време домашното куче излязло от отворена от друга жена входна врата на имот и ухапало преминаващата шуменка. 

След преглед в болницата в града станало ясно, че пострадалата е с разкъсани сухожилия и разкъсан мускул на лявата ръка. 

Образувано е досъдебно производство.

Жена от Вълчедръм почина след ухапване от куче в началото на юни. Прокуратурата във Варна също ръководи разследване по случай на починала жена след ухапване от домашното куче. 

Специализирана полицейска операция започна рано тази сутрин в Силистренско, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Тя е насочена към предотвратяване на престъпления, свързани с политическите права на гражданите, противодействие на  конвенционалната престъпност и подобряване на средата за сигурност. В операцията са включени служители на криминална, икономическа, охранителна и пътна полиция, експерти от научно-техническата лаборатория, разследващи полицаи. Участват също Зоналното жандармерийско управление и Регионалната дирекция по горите - Русе. 

Във фокуса на полицейските действия са рискови населени места, идентифицирани след оперативен анализ и на базата на предходни избори. Обект на контрол са лица от активния криминален контингент и други, за които има данни, че могат да упражнят влияние върху вота на гражданите.

Проверяват се заложни къщи, магазини, пункт

На някои от граничните пунктове с Румъния и Турция трафикът на излизащите от страната товарни автомобили е интензивен, съобщава на сайта си Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР по данни към 6:00 часа тази сутрин. 

На границата с Румъния, на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Кардам“ трафикът е интензивен за товарни автомобили на изход. 

Поради извършване на основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към ГКПП „Силистра“, ГКПП „Кардам“, ГКПП „Дуранкулак“, ГКПП „Кайнарджа“ и ГКПП „Крушари“. Последните два са с работно време от 8:00

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба на БЧК
Градски фестивал ще предложи вино от местни сортове на жителите и гостите на София днес и утре
С отдаване на воински почести в София ще бъдат отбелязани 80 години от първото сражение на Парашутната дружина
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Сфера
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
Контекст
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Местен фокус
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Контекст
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Контекст
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
На преден план
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
Основна линия
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
На преден план
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
Основна линия
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Контекст
Военноморските сили получиха два нови автономни дистанционно управляеми подводни апарата по програма на Министерството на отбраната на САЩ
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.