Начало Местен фокус Полицейска акция срещу купуването на гласове е проведена снощи на територията на община Стрелча, една жена е задържана
11584
България

Полицейска акция срещу купуването на гласове е проведена снощи на територията на община Стрелча, една жена е задържана

Полицейска акция срещу купуването на гласове е проведена снощи на територията на община Стрелча, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР - Пазарджик.Участие в акцията са взели служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при областната дирекция, подпомогнати от колегите им от Районно управление-Панагюрище.

| 03 Октомври 2024, 13:05 ч.
Полицейска акция срещу купуването на гласове е проведена снощи на територията на община Стрелча, една жена е задържана
Полицейска акция срещу купуването на гласове е проведена снощи на територията на община Стрелча, една жена е задържана
Снимка © Областна дирекция на МВР - Пазарджик

Полицейска акция срещу купуването на гласове е проведена снощи на територията на община Стрелча, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР - Пазарджик. Участие в акцията са взели служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при областната дирекция, подпомогнати от колегите им от Районно управление-Панагюрище.

Жена оглавява първото в историята на България служебно правителство. На 17 октомври 1994 г. Ренета Инджова се заклева като служебен министър-председател на България.
Служебното правителство е назначено с Указ 210 от 17 октомври 1994 г. на президента Желю Желев (1 август 1990 – 22 януари 1997). То управлява до 25 януари 1995 г.
Ренета Инджова е родена на 6 юли 1953 г. в Нова Загора. Тя е икономически експерт на Съюза на демократичните сили в VII Велико Народно събрание (1990-1991). Председател на Надзорния съвет на Агенцията по приватизация (17 август-28 септември 1993), изпълнителен директор на Агенцията за приватизация (28 септември 1993-18 октомври 1994). Министър-председател (17 октомври 1994-25 януари 1995). Тя е първата и единствена до сега жена министър-председател на България. На 3 мар

Започна вторият етап от ремонта на републикански път III-1306 на територията на община Червен бряг, съобщи заместник-кметът на общината Нина Коцева.

Предвидено е да се положи 10 000 кв.м. нова асфалтова настилка в участъците между селата Лепица и Чомаковци, както и в района на село Глава. Основната цел на този етап от ремонта е да се осигури по-добра проходимост преди зимния сезон и да се намалят рисковете от пътни инциденти, каза още заместник-кметът.

Освен новата настилка ще бъдат тампонирани единични дупки по цялото трасе на пътя, посочи Коцева и допълни, че тези спешни ремонтни дейности ще гарантират по-добри условия за движение в краткосрочен план.

През следващата година се планира по-мащабно обновление на всички републикански пътища на територията на община Червен бряг, обяви зам.-кметът Коцева. Тя каза още, че от Община Червен бряг призовават за

На 31 октомври изтича срокът за плащане на годишния данък за недвижимите имоти, превозните средства, патентния данък и таксата за битови отпадъци. За това напомнят от отдел „Местни данъци и такси“ в Община Търговище. 

Към момента Общината в Търговище е изпълнила 96 процента от годишния си план за събиране на местните данъци и такси. За сравнение през миналата година реализираната събираемост на налозите е била 107 процента, посочи говорителят на общинската управа Станислава Солакова. 

Гражданите могат да заплащат дължимите суми по електронен път, чрез платформите за онлайн банкиране на най-големите банки в страната.

Задълженията може да се платят също в брой и чрез ПОС терминални устройства на касите в Центъра за административно обслужване на Общината. Сумите могат да бъдат преведени и чрез уебстраницата www.epay.bg, както и на касите на "Из

Административният съд в Добрич (ДАС) остави без разглеждане жалба на областния управител на Добрич срещу решение на Общински съвет (ОбС) - Добричка от извънредно заседание, на което бе взето решение за провеждане на местен референдум. С определението си от днес съдът прекратява и насроченото открито заседание по казуса. Решението бе върнато от областния управител за ново разглеждане от ОбС, но съветниците не са се произнесли в законоустановения срок. Това пише в публикувано днес решение на Административен съд - Добрич. 

С посоченото решение на ОбС е одобрено предложението на кмета на община Добричка за провеждането на местен референдум на територията на община Добричка за отговор с „да“ или „не“ на въпроса „Против ли сте определяне на територии за изграждане на ветроенергийни източници на енергия в Община Добричка чрез разрешение за изменение

Шуменка е пострадала след ухапване от домашно куче, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 

Малко след 12:40 часа вчера е приет сигнал, че на ул.“ Владайско въстание“ в Шумен преминаваща жена е ухапана от куче. На място e изпратен полицейски екип. Изяснено е, че 57-годишна жена преминавала по тротоар на улицата. В това време домашното куче излязло от отворена от друга жена входна врата на имот и ухапало преминаващата шуменка. 

След преглед в болницата в града станало ясно, че пострадалата е с разкъсани сухожилия и разкъсан мускул на лявата ръка. 

Образувано е досъдебно производство.

Жена от Вълчедръм почина след ухапване от куче в началото на юни. Прокуратурата във Варна също ръководи разследване по случай на починала жена след ухапване от домашното куче. 

Проверена е къща, обитавана от 68-годишна жителка на Стрелча. Органите на реда получили информация, че жената извършва незаконна дейност, свързана с организирането и предлагането на имотна облага на хора, за да гласуват за определена партия, казаха от ОД на МВР - Пазарджик. 

В хода на извършените действия са открити и иззети множество тетрадки и флаш памет, в които има лични данни за хора, разпределени по населени места, адреси и избирателни секции. Жената е задържана в ареста на Районно управление - Панагюрище за срок от 24 часа. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата в Пазарджик.  

Акции срещу купуването на гласове се провеждат днес в няколко области на страната - Бургас, Варна, Враца и Сливен.

Община Лъки ще кандидатства за финансиране от 5,2 млн. лева по Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ) за изграждане на сгради за социални услуги в село Борово. Това решиха общинските съветници в града на извънредно заседание. Предложението трябва да бъде подадено към Министерството на труда и социалната политика до 31 октомври. Ще бъдат открити три услуги за резидентна грижа за пълнолетни лица с интелектуални затруднения и един Център за специализирана подкрепа за лица с увреждания и техните семейства.

Финансирането е по мярката „Изграждане и оборудване на нови социални и интегрирани здравно-социални услуги за резидентна грижа и специализирани социални услуги за лица с увреждания“. Дейността е във връзка със заложените в Закона за социалните услуги срокове до 2027 година да бъдат изведени в семейна среда 60 на сто от живеещите в специализирани инсти

Поради строително-монтажни работи затворена за движение на автомобили ще бъде ул. „Христо Смирненски“ в участъците от ул. „Васил Левски“ до ул. „Първи май“ и ул. „Страцин“ от ул. „Джиджовска“ до ул. „Първи май“ от 14.10.2024 г. Това се посочва в официалната фейсбук страница на община Своге. 

Промените в движението ще бъдат в действие за срок от 15 календарни дни. 

В съобщението се посочва, че участъците от двете улици се затварят във връзка с  изпълнение на строително-монтажните работи на обект: „Изграждане и рехабилитация на канализационната и водоснабдителна мрежа на град Своге“ - първи етап, “Рехабилитация на водоснабдителна мрежа на централна градска част на град Своге“, “Изграждане и рехабилитация на канализационната мрежа на централна градска част на

Общо 53-ма експерти осигурява Министерството на електронното управление и други администрации за предстоящата извадкова проверка на машините за гласуване, която се провежда от Централната избирателна комисия (ЦИК). Това беше докладвано на регулярната среща, свикана от министър-председателя Димитър Главчев за подготовката на предстоящия на 27 октомври вот, съобщиха от пресслужбата на кабинета.

Министърът на електронното управление Валентин Мундров изрази очакване да бъдат проверени близо една трета от машините, което ще бъде значително по-голям брой проверени устройства в сравнение с предходните избори. Проверка предстои да бъде направена и на машините, които ще бъдат изпратени за вота в чужбина.

По отношение на видеонаблюдението в реално време и видеозаснемането след края на изборния ден в секционните избирателни комисии министър Мундров заяви, че от днес започва поетапн

Специализирана полицейска операция за превенция на престъпленията против политическите права на гражданите започна в Ловешка област, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Ловеч Габриела Тодорова.

Акцията е насочена основно към предотвратяване и пресичане на евентуални престъпления против политическите права на гражданите и противодействие на битовата престъпност в малките населени места.

В операцията са включени служители на криминална, икономическа, охранителна и пътна полиция, експерти от научно-техническата лаборатория и разследващи полицаи. Участва също и Зоналното жандармерийско управление Плевен. 

В някои населени места на територията на областта със свои представители ще се включат и Инспекция по труда, ДАИ и Комисията за защита на потребителите.

Обект на контрол са лица с рисков профил, моторни превозни средства, частни адреси, тър

Днес в Основно училище „Цанко Церковски“ в Мизия ще бъдат отбелязани 155 години от рождението на поета, писател, общественик и политик, патрон на учебното заведение Цанко Церковски, съобщиха от училището на официалната си интернет страница. 

В празничния ден ще има литературно-музикална програма, летоатлетически крос, състезателни игри, народни танци. Денят е неучебен, но присъствен, каза директорът Галина Вълчанова. Тя допълни, че ученици от седми клас ще посетят родното място на Цанко Церковски в Бяла черква, където ще поднесат венец. 

„Гордеем се, че нашето училище е кръстено на този виден българин. В страната има много малко учебни заведения с неговото име", каза още Галина Вълчанова. По думите името на днешното основно училище е определено на 16 октомври 1921 година със заповед на Министерството на просвещението. Вълчанова добави, че си

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). ...
Пожар гори в бившето училище в русенското село Червена вода, няма пострадали хора
Пожар гори в сградата на бившето училище в Червена вода, съобщи директорът на Районната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Русе комисар Светослав ...
Общо 23-ма души са ранени при катастрофи в страната през последното денонощие
Общо 23-ма души са ранени при 17 тежки катастрофи в страната през последното денонощие, съобщиха от МВР на сайта си.  В София са регистрирани три тежки и 35 леки пътнотранспор ...
Жените не бива да се плашат от периода на менопауза, каза д-р Иван Башлиев от МБАЛ „Св. Иван Рилски“ в Козлодуй
Менопаузата е прекрасен период в живота на една жена и бих посъветвал дамите да не се плашат от него. Това каза началникът на Акушеро-гинекологично отделение в Многопрофилната бол ...
Днес изтича крайният срок за регистрация на социологическите агенции, които ще извършват проучвания „на изхода“ в изборния ден
Днес в 17:00 часа изтича крайният срок за регистрация на социологическите агенции, които ще извършват проучвания „на изхода“ (exit-poll) в изборния ден на 27 октомври. ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). ...
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Първото застудяване тази есен вече е факт, съобщи дежурният в метеорологичната станция на връх Рожен. Най-ниската температура е измерена в Чепеларе – минус 4 градуса, а на Р ...
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Втора ферма със заразени с шарка овце е констатирана в рамките на два дни в хасковското село Узунджово, съобщиха на официалната си страница от Българската агенция по безопасност на ...
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър. Услугата е част от стремежа на общината да насърч ...
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
Митническите служители на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Капитан Андреево" откриха и задържаха 100 000 къса (5000 кутии) контрабандни цигари при проверка на товаре ...
Тикер в 11:41 ч.
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североиз ...
Начало Местен фокус
11584
България

Полицейска акция срещу купуването на гласове е проведена снощи на територията на община Стрелча, една жена е задържана

Полицейска акция срещу купуването на гласове е проведена снощи на територията на община Стрелча, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР - Пазарджик.Участие в акцията са взели служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при областната дирекция, подпомогнати от колегите им от Районно управление-Панагюрище.

| 03 Октомври 2024, 13:05 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Полицейска акция срещу купуването на гласове е проведена снощи на територията на община Стрелча, една жена е задържана
Полицейска акция срещу купуването на гласове е проведена снощи на територията на община Стрелча, една жена е задържана
Снимка © Областна дирекция на МВР - Пазарджик

Полицейска акция срещу купуването на гласове е проведена снощи на територията на община Стрелча, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР - Пазарджик. Участие в акцията са взели служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при областната дирекция, подпомогнати от колегите им от Районно управление-Панагюрище.

Жена оглавява първото в историята на България служебно правителство. На 17 октомври 1994 г. Ренета Инджова се заклева като служебен министър-председател на България.
Служебното правителство е назначено с Указ 210 от 17 октомври 1994 г. на президента Желю Желев (1 август 1990 – 22 януари 1997). То управлява до 25 януари 1995 г.
Ренета Инджова е родена на 6 юли 1953 г. в Нова Загора. Тя е икономически експерт на Съюза на демократичните сили в VII Велико Народно събрание (1990-1991). Председател на Надзорния съвет на Агенцията по приватизация (17 август-28 септември 1993), изпълнителен директор на Агенцията за приватизация (28 септември 1993-18 октомври 1994). Министър-председател (17 октомври 1994-25 януари 1995). Тя е първата и единствена до сега жена министър-председател на България. На 3 мар

Започна вторият етап от ремонта на републикански път III-1306 на територията на община Червен бряг, съобщи заместник-кметът на общината Нина Коцева.

Предвидено е да се положи 10 000 кв.м. нова асфалтова настилка в участъците между селата Лепица и Чомаковци, както и в района на село Глава. Основната цел на този етап от ремонта е да се осигури по-добра проходимост преди зимния сезон и да се намалят рисковете от пътни инциденти, каза още заместник-кметът.

Освен новата настилка ще бъдат тампонирани единични дупки по цялото трасе на пътя, посочи Коцева и допълни, че тези спешни ремонтни дейности ще гарантират по-добри условия за движение в краткосрочен план.

През следващата година се планира по-мащабно обновление на всички републикански пътища на територията на община Червен бряг, обяви зам.-кметът Коцева. Тя каза още, че от Община Червен бряг призовават за

На 31 октомври изтича срокът за плащане на годишния данък за недвижимите имоти, превозните средства, патентния данък и таксата за битови отпадъци. За това напомнят от отдел „Местни данъци и такси“ в Община Търговище. 

Към момента Общината в Търговище е изпълнила 96 процента от годишния си план за събиране на местните данъци и такси. За сравнение през миналата година реализираната събираемост на налозите е била 107 процента, посочи говорителят на общинската управа Станислава Солакова. 

Гражданите могат да заплащат дължимите суми по електронен път, чрез платформите за онлайн банкиране на най-големите банки в страната.

Задълженията може да се платят също в брой и чрез ПОС терминални устройства на касите в Центъра за административно обслужване на Общината. Сумите могат да бъдат преведени и чрез уебстраницата www.epay.bg, както и на касите на "Из

Административният съд в Добрич (ДАС) остави без разглеждане жалба на областния управител на Добрич срещу решение на Общински съвет (ОбС) - Добричка от извънредно заседание, на което бе взето решение за провеждане на местен референдум. С определението си от днес съдът прекратява и насроченото открито заседание по казуса. Решението бе върнато от областния управител за ново разглеждане от ОбС, но съветниците не са се произнесли в законоустановения срок. Това пише в публикувано днес решение на Административен съд - Добрич. 

С посоченото решение на ОбС е одобрено предложението на кмета на община Добричка за провеждането на местен референдум на територията на община Добричка за отговор с „да“ или „не“ на въпроса „Против ли сте определяне на територии за изграждане на ветроенергийни източници на енергия в Община Добричка чрез разрешение за изменение

Шуменка е пострадала след ухапване от домашно куче, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 

Малко след 12:40 часа вчера е приет сигнал, че на ул.“ Владайско въстание“ в Шумен преминаваща жена е ухапана от куче. На място e изпратен полицейски екип. Изяснено е, че 57-годишна жена преминавала по тротоар на улицата. В това време домашното куче излязло от отворена от друга жена входна врата на имот и ухапало преминаващата шуменка. 

След преглед в болницата в града станало ясно, че пострадалата е с разкъсани сухожилия и разкъсан мускул на лявата ръка. 

Образувано е досъдебно производство.

Жена от Вълчедръм почина след ухапване от куче в началото на юни. Прокуратурата във Варна също ръководи разследване по случай на починала жена след ухапване от домашното куче. 

Проверена е къща, обитавана от 68-годишна жителка на Стрелча. Органите на реда получили информация, че жената извършва незаконна дейност, свързана с организирането и предлагането на имотна облага на хора, за да гласуват за определена партия, казаха от ОД на МВР - Пазарджик. 

В хода на извършените действия са открити и иззети множество тетрадки и флаш памет, в които има лични данни за хора, разпределени по населени места, адреси и избирателни секции. Жената е задържана в ареста на Районно управление - Панагюрище за срок от 24 часа. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата в Пазарджик.  

Акции срещу купуването на гласове се провеждат днес в няколко области на страната - Бургас, Варна, Враца и Сливен.

Община Лъки ще кандидатства за финансиране от 5,2 млн. лева по Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ) за изграждане на сгради за социални услуги в село Борово. Това решиха общинските съветници в града на извънредно заседание. Предложението трябва да бъде подадено към Министерството на труда и социалната политика до 31 октомври. Ще бъдат открити три услуги за резидентна грижа за пълнолетни лица с интелектуални затруднения и един Център за специализирана подкрепа за лица с увреждания и техните семейства.

Финансирането е по мярката „Изграждане и оборудване на нови социални и интегрирани здравно-социални услуги за резидентна грижа и специализирани социални услуги за лица с увреждания“. Дейността е във връзка със заложените в Закона за социалните услуги срокове до 2027 година да бъдат изведени в семейна среда 60 на сто от живеещите в специализирани инсти

Поради строително-монтажни работи затворена за движение на автомобили ще бъде ул. „Христо Смирненски“ в участъците от ул. „Васил Левски“ до ул. „Първи май“ и ул. „Страцин“ от ул. „Джиджовска“ до ул. „Първи май“ от 14.10.2024 г. Това се посочва в официалната фейсбук страница на община Своге. 

Промените в движението ще бъдат в действие за срок от 15 календарни дни. 

В съобщението се посочва, че участъците от двете улици се затварят във връзка с  изпълнение на строително-монтажните работи на обект: „Изграждане и рехабилитация на канализационната и водоснабдителна мрежа на град Своге“ - първи етап, “Рехабилитация на водоснабдителна мрежа на централна градска част на град Своге“, “Изграждане и рехабилитация на канализационната мрежа на централна градска част на

Общо 53-ма експерти осигурява Министерството на електронното управление и други администрации за предстоящата извадкова проверка на машините за гласуване, която се провежда от Централната избирателна комисия (ЦИК). Това беше докладвано на регулярната среща, свикана от министър-председателя Димитър Главчев за подготовката на предстоящия на 27 октомври вот, съобщиха от пресслужбата на кабинета.

Министърът на електронното управление Валентин Мундров изрази очакване да бъдат проверени близо една трета от машините, което ще бъде значително по-голям брой проверени устройства в сравнение с предходните избори. Проверка предстои да бъде направена и на машините, които ще бъдат изпратени за вота в чужбина.

По отношение на видеонаблюдението в реално време и видеозаснемането след края на изборния ден в секционните избирателни комисии министър Мундров заяви, че от днес започва поетапн

Специализирана полицейска операция за превенция на престъпленията против политическите права на гражданите започна в Ловешка област, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Ловеч Габриела Тодорова.

Акцията е насочена основно към предотвратяване и пресичане на евентуални престъпления против политическите права на гражданите и противодействие на битовата престъпност в малките населени места.

В операцията са включени служители на криминална, икономическа, охранителна и пътна полиция, експерти от научно-техническата лаборатория и разследващи полицаи. Участва също и Зоналното жандармерийско управление Плевен. 

В някои населени места на територията на областта със свои представители ще се включат и Инспекция по труда, ДАИ и Комисията за защита на потребителите.

Обект на контрол са лица с рисков профил, моторни превозни средства, частни адреси, тър

Днес в Основно училище „Цанко Церковски“ в Мизия ще бъдат отбелязани 155 години от рождението на поета, писател, общественик и политик, патрон на учебното заведение Цанко Церковски, съобщиха от училището на официалната си интернет страница. 

В празничния ден ще има литературно-музикална програма, летоатлетически крос, състезателни игри, народни танци. Денят е неучебен, но присъствен, каза директорът Галина Вълчанова. Тя допълни, че ученици от седми клас ще посетят родното място на Цанко Церковски в Бяла черква, където ще поднесат венец. 

„Гордеем се, че нашето училище е кръстено на този виден българин. В страната има много малко учебни заведения с неговото име", каза още Галина Вълчанова. По думите името на днешното основно училище е определено на 16 октомври 1921 година със заповед на Министерството на просвещението. Вълчанова добави, че си

Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
Пожар гори в бившето училище в русенското село Червена вода, няма пострадали хора
Общо 23-ма души са ранени при катастрофи в страната през последното денонощие
Жените не бива да се плашат от периода на менопауза, каза д-р Иван Башлиев от МБАЛ „Св. Иван Рилски“ в Козлодуй
Днес изтича крайният срок за регистрация на социологическите агенции, които ще извършват проучвания „на изхода“ в изборния ден
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Сфера
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
Контекст
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Местен фокус
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Контекст
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Контекст
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
На преден план
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
Основна линия
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
На преден план
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
Основна линия
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Контекст
Военноморските сили получиха два нови автономни дистанционно управляеми подводни апарата по програма на Министерството на отбраната на САЩ
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.