Начало Контекст Задържани са трима мъже, които полицията издирваше за непристойно поведение в градския парк в Добрич
11990
България

Задържани са трима мъже, които полицията издирваше за непристойно поведение в градския парк в Добрич

Задържани са трима мъже, които полицията в Добрич издирваше за непристойно поведение в градския парк, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Добрич.Оттам допълват, че материалите са окомплектовани и ще бъдат предадени днес на прокуратурата.

| 04 Октомври 2024, 09:17 ч.
Задържани са трима мъже, които полицията издирваше за непристойно поведение в градския парк в Добрич
Задържани са трима мъже, които полицията издирваше за непристойно поведение в градския парк в Добрич
Снимка © БТА

Задържани са трима мъже, които полицията в Добрич издирваше за непристойно поведение в градския парк, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Добрич. Оттам допълват, че материалите са окомплектовани и ще бъдат предадени днес на прокуратурата. 

Два юбилея отбеляза с тържествена сесия тази вечер Съюзът на учените в Кърджали - 80 години Съюз на учените в България (СУБ) и 40 години Съюз на учените в Кърджали. Началото бе дадено с поздрав към присъстващите от хор "Незабравки" в родопския град.

Сред официалните гости на форума бяха почетният председател на СУБ академик Дамян Дамянов, проф. д-р Иван Маразов, областният управител на Кърджали Никола Чанев, заместник-кметът Веселина Тихомирова, проф. д-р Жени Стайкова, доц. д-р Дора Щерева, д-р Мария Спиридонова, проф. д-р Тодор Черкезов, директори на различни институции. 

За създаването на Съюза на учените в Кърджали председателят доц. д-р Дора Янчева каза, че в кърджалийския клон са членували над 100 научни сътрудници, като към днешна дата те са малко над 50. В своята лекция пред присъстващите тя разказа за това как кърджалийският клон е създаден през 1984 г. от

ВиК дружеството в Сливен е възложило изготвяне на идеен проект за реконструкция на вътрешната водопроводна мрежа на село Крушаре, съобщиха от пресцентъра на Община Сливен.

От общинската администрация са уведомили с писмо кмета на селото Димо Станков, който заедно с жители на селото, на 4 октомври участваха в среща с кмета Стефан Радев и управителя на водопреносното дружество инж. Пламен Трифонов. На нея стана известно, че водопреносната мрежа на територията на селото е остаряла, авариите водят до чести спирания на водата, както и до нарушаване на пътната инфраструктура.

Както информирахме,  участниците в срещата предупредиха, че ще блокират пътя Сливен - Ямбол, ако не бъдат взети мерки.

По информация на ВиК - Сливен вече е поставен регулатор на налягане, след което е регистрирана само една авария, която е отстранена. От ВиК са се ангажирали пред кмета Стефан

Шуменка е пострадала след ухапване от домашно куче, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 

Малко след 12:40 часа вчера е приет сигнал, че на ул.“ Владайско въстание“ в Шумен преминаваща жена е ухапана от куче. На място e изпратен полицейски екип. Изяснено е, че 57-годишна жена преминавала по тротоар на улицата. В това време домашното куче излязло от отворена от друга жена входна врата на имот и ухапало преминаващата шуменка. 

След преглед в болницата в града станало ясно, че пострадалата е с разкъсани сухожилия и разкъсан мускул на лявата ръка. 

Образувано е досъдебно производство.

Жена от Вълчедръм почина след ухапване от куче в началото на юни. Прокуратурата във Варна също ръководи разследване по случай на починала жена след ухапване от домашното куче. 

Граждани се събраха пред сградата на бившия Партиен дом на протест с искане да бъде прекратена процедурата за избор на нов главен прокурор. Мероприятието е организирано от Инициатива "Правосъдие за всеки" и е под наслов "#Кой прегрупира главните прокурори".

Движението по бул. "Цар освободител" между Българската народна банка и т.нар. триъгълник на властта е ограничено. В района има засилено полицейско присъствие.

Организаторите събираха подписи за спиране на процедурата за избор на главен прокурор.

"Има една традиция, че за поста на главен прокурор за втори пореден път има само една кандидатура и за втори път има лауреат на Висшия институт на МВР. Нямаме нищо против този институт, но нека подготвя кадри за МВР, полицията или борбата с престъпленията, но не и за прокуратурата", каза Емил Георгиев от организаторите. 

На 10 октомври т.г. на последното зас

Сто и тринайсет нарушения на правилата за движение са установени в Пернишка област по време на операция по линия на ROADPOL (Европейската мрежа на службите на пътната полиция), съобщиха от полицията в Перник.  

В периода между 7 и 13 октомври на територията на региона са проверени 3166 моторни превозни средства. 

Трийсет и две от констатираните нарушения са за използване на мобилни телефони без устройства „свободни ръце“ и 81 - за неизползване на обезопасителни колани, каски и системи за деца. За неизползване на колани ще бъдат глобени 68 шофьори. За неизползване на обезопасителни системи за деца ще бъдат санкционирани трима водачи. Глобите за този вид нарушения са в размер на 50 лв. и отнемане на десет контролни точки. От 15 до 20 октомври т.г. ще се състои специализирана полицейска операция, насочена към уязвимите участници в движението – ве

От Областната дирекция на МВР апелират гражданите да подават своевременно сигнали към единен европейски номер 112 или в най-близкото районно управление.

Както информирахме, полицията в Добрич се самосезира за случая след публикации на граждани в социалните мрежи. 

Четиридесет и три годишен мъж от Шумен е задържан за нанесена телесна повреда по хулигански подбуди, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Шумен.

Малко след 20:30 ч. вчера в полицейското управление в града е приет сигнал, че двама души, след възникнал скандал пред заведение на улица "Петър Парчевич“ в Шумен, са нанесли побой на мъж на 37 г. и на жена на 41 години. Към мястото на инцидента е бил насочен полицейски екип.

Установен е 43-годишен криминално проявен шуменец. Той е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в града. Другият извършител на побоя се е укрил и е в неизвестност. Работата по образуваното досъдебно производство за извършено престъпление продължава, информират от ОД на МВР - Шумен.

Служителите на ОД на МВР в Шумен са разкрили 49,37 процента от престъпленията, които са разследвали през първите шест месеца на настоящата го

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно. По-значителна облачност ще има главно над Североизточна България, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). В Източна България ще духа слаб северен вятър. Преобладаващите минимални температури ще бъдат между 4° и 9°, в София - около 5°. Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за месеца и ще продължи бавно да се повишава.

Утре ще бъде предимно слънчево. По-значителна облачност ще има над Североизточна, а към обяд и над Централна България, която към края на деня ще намалее. Ще духа слаб до умерен вятър от изток, в Източна България временно силен от север. Максималните температури ще бъдат от 13° в североизточните до 20° в крайните югозападни райони, в София - около 16°.

По Черноморието преди обяд значителна облачност ще има над северното крайбрежие, а с

Общо четирима души са задържани за различни престъпления по време на днешната специализирана полицейска операция в Ловешка област. Образувани са четири досъдебни производства, съобщи говорителят на областната дирекция на МВР в Ловеч Габриела Тодорова.

Акцията е насочена основно към предотвратяване и пресичане на евентуални престъпления против политическите права на гражданите и противодействие на битовата престъпност в малките населени места.

Операцията е започнала в 10:00 часа и ще продължи до 18:00 часа. В нея са включени служители на криминална, икономическа, охранителна и пътна полиция, експерти от научно-техническата лаборатория и разследващи полицаи. Участва също и Зоналното жандармерийско управление Плевен. 

Част от акцията се организира в тетевенското село Български извор.

„В рамките на операцията се извършват проверки по адреси, магазини

Шуменец на 36 години, произвеждал и държал с цел разпространение марихуана, е осъден на една година „лишаване от свобода“, чието изтърпяване се отлага за срок от три години. В.Р. ще трябва да заплати глоба в размер на 2500 лева, като и разходите, направени за изготвянето на експертизите по делото в размер на около 1140 лева. Това съобщиха днес от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна. 

Оттам отбелязват, че мъжът е признат за виновен по обвинение на Окръжната прокуратура в Шумен за това, че без надлежно разрешително, произвел наркотични вещества и държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества в продължителен период от време, което е престъпление по чл. 354а, ал. 1, във връзка с чл. 26, ал. 1 от Наказателния кодекс.  

На 11 април 2024 година мъжът е задържан от органите на реда, след като в имот, използван от него в село З

Шестима души са задържани, проверени са 76 души с 60 моторни превозни средства, съобщи комисар Петър Соколов, началник на отдел „Охранителна полиция“ при Областната дирекция на МВР - София, във връзка с провежданата днес специализирана полицейска операция предимно срещу престъпленията против политическите права на гражданите в Софийска област.

Трима са задържани във връзка с кражби и посегателства срещу гражданите, двама са установени без лични документи, а един човек е от криминалния контингент.

Акцент в операцията са общините Костенец и Долна Баня. В акцията участват представители от Националната агенция за приходите (НАП), регионалната инспекция по горите и агенцията по безопасност на храните. Проверяват се частни адреси и търговски обекти, ще се проверяват игрални зали и заложни къщи. На входовете и изходите на двете общини има сформирани контролно-пропус

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
Започва изпълнението на фаза 2 от проекта за подобряване на качеството на атмосферния въздух в Община Пловдив чрез намаляване на емисиите от фини прахови частици от битовото отопле ...
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
Специализирана операция за предотвратяване на престъпления, свързани с политическите права на гражданите, както и за противодействие на конвенционалната престъпност, бе проведена в ...
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Как улична котка стана космонавт и какъв принос имат към научните изследвания животните, пътували в Космоса, разказа доц. д-р Симеон Асеновски, заместник-директор на Института за к ...
Екипите на пожарната са реагирали на 98 сигнала за произшествия през изминалото денонощие
Екипите на пожарната са реагирали на 98 сигнала за произшествия през изминалото денонощие. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на насел ...
Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния
Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информа ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
Започва изпълнението на фаза 2 от проекта за подобряване на качеството на атмосферния въздух в Община Пловдив чрез намаляване на емисиите от фини прахови частици от битовото отопле ...
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). ...
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Първото застудяване тази есен вече е факт, съобщи дежурният в метеорологичната станция на връх Рожен. Най-ниската температура е измерена в Чепеларе – минус 4 градуса, а на Р ...
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Втора ферма със заразени с шарка овце е констатирана в рамките на два дни в хасковското село Узунджово, съобщиха на официалната си страница от Българската агенция по безопасност на ...
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър. Услугата е част от стремежа на общината да насърч ...
Тикер в 11:46 ч.
Започва изпълнението на фаза 2 от проекта за подобряване на качеството на атмосф ...
Начало Контекст
11990
България

Задържани са трима мъже, които полицията издирваше за непристойно поведение в градския парк в Добрич

Задържани са трима мъже, които полицията в Добрич издирваше за непристойно поведение в градския парк, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Добрич.Оттам допълват, че материалите са окомплектовани и ще бъдат предадени днес на прокуратурата.

| 04 Октомври 2024, 09:17 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Задържани са трима мъже, които полицията издирваше за непристойно поведение в градския парк в Добрич
Задържани са трима мъже, които полицията издирваше за непристойно поведение в градския парк в Добрич
Снимка © БТА

Задържани са трима мъже, които полицията в Добрич издирваше за непристойно поведение в градския парк, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Добрич. Оттам допълват, че материалите са окомплектовани и ще бъдат предадени днес на прокуратурата. 

Два юбилея отбеляза с тържествена сесия тази вечер Съюзът на учените в Кърджали - 80 години Съюз на учените в България (СУБ) и 40 години Съюз на учените в Кърджали. Началото бе дадено с поздрав към присъстващите от хор "Незабравки" в родопския град.

Сред официалните гости на форума бяха почетният председател на СУБ академик Дамян Дамянов, проф. д-р Иван Маразов, областният управител на Кърджали Никола Чанев, заместник-кметът Веселина Тихомирова, проф. д-р Жени Стайкова, доц. д-р Дора Щерева, д-р Мария Спиридонова, проф. д-р Тодор Черкезов, директори на различни институции. 

За създаването на Съюза на учените в Кърджали председателят доц. д-р Дора Янчева каза, че в кърджалийския клон са членували над 100 научни сътрудници, като към днешна дата те са малко над 50. В своята лекция пред присъстващите тя разказа за това как кърджалийският клон е създаден през 1984 г. от

ВиК дружеството в Сливен е възложило изготвяне на идеен проект за реконструкция на вътрешната водопроводна мрежа на село Крушаре, съобщиха от пресцентъра на Община Сливен.

От общинската администрация са уведомили с писмо кмета на селото Димо Станков, който заедно с жители на селото, на 4 октомври участваха в среща с кмета Стефан Радев и управителя на водопреносното дружество инж. Пламен Трифонов. На нея стана известно, че водопреносната мрежа на територията на селото е остаряла, авариите водят до чести спирания на водата, както и до нарушаване на пътната инфраструктура.

Както информирахме,  участниците в срещата предупредиха, че ще блокират пътя Сливен - Ямбол, ако не бъдат взети мерки.

По информация на ВиК - Сливен вече е поставен регулатор на налягане, след което е регистрирана само една авария, която е отстранена. От ВиК са се ангажирали пред кмета Стефан

Шуменка е пострадала след ухапване от домашно куче, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 

Малко след 12:40 часа вчера е приет сигнал, че на ул.“ Владайско въстание“ в Шумен преминаваща жена е ухапана от куче. На място e изпратен полицейски екип. Изяснено е, че 57-годишна жена преминавала по тротоар на улицата. В това време домашното куче излязло от отворена от друга жена входна врата на имот и ухапало преминаващата шуменка. 

След преглед в болницата в града станало ясно, че пострадалата е с разкъсани сухожилия и разкъсан мускул на лявата ръка. 

Образувано е досъдебно производство.

Жена от Вълчедръм почина след ухапване от куче в началото на юни. Прокуратурата във Варна също ръководи разследване по случай на починала жена след ухапване от домашното куче. 

Граждани се събраха пред сградата на бившия Партиен дом на протест с искане да бъде прекратена процедурата за избор на нов главен прокурор. Мероприятието е организирано от Инициатива "Правосъдие за всеки" и е под наслов "#Кой прегрупира главните прокурори".

Движението по бул. "Цар освободител" между Българската народна банка и т.нар. триъгълник на властта е ограничено. В района има засилено полицейско присъствие.

Организаторите събираха подписи за спиране на процедурата за избор на главен прокурор.

"Има една традиция, че за поста на главен прокурор за втори пореден път има само една кандидатура и за втори път има лауреат на Висшия институт на МВР. Нямаме нищо против този институт, но нека подготвя кадри за МВР, полицията или борбата с престъпленията, но не и за прокуратурата", каза Емил Георгиев от организаторите. 

На 10 октомври т.г. на последното зас

Сто и тринайсет нарушения на правилата за движение са установени в Пернишка област по време на операция по линия на ROADPOL (Европейската мрежа на службите на пътната полиция), съобщиха от полицията в Перник.  

В периода между 7 и 13 октомври на територията на региона са проверени 3166 моторни превозни средства. 

Трийсет и две от констатираните нарушения са за използване на мобилни телефони без устройства „свободни ръце“ и 81 - за неизползване на обезопасителни колани, каски и системи за деца. За неизползване на колани ще бъдат глобени 68 шофьори. За неизползване на обезопасителни системи за деца ще бъдат санкционирани трима водачи. Глобите за този вид нарушения са в размер на 50 лв. и отнемане на десет контролни точки. От 15 до 20 октомври т.г. ще се състои специализирана полицейска операция, насочена към уязвимите участници в движението – ве

От Областната дирекция на МВР апелират гражданите да подават своевременно сигнали към единен европейски номер 112 или в най-близкото районно управление.

Както информирахме, полицията в Добрич се самосезира за случая след публикации на граждани в социалните мрежи. 

Четиридесет и три годишен мъж от Шумен е задържан за нанесена телесна повреда по хулигански подбуди, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Шумен.

Малко след 20:30 ч. вчера в полицейското управление в града е приет сигнал, че двама души, след възникнал скандал пред заведение на улица "Петър Парчевич“ в Шумен, са нанесли побой на мъж на 37 г. и на жена на 41 години. Към мястото на инцидента е бил насочен полицейски екип.

Установен е 43-годишен криминално проявен шуменец. Той е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в града. Другият извършител на побоя се е укрил и е в неизвестност. Работата по образуваното досъдебно производство за извършено престъпление продължава, информират от ОД на МВР - Шумен.

Служителите на ОД на МВР в Шумен са разкрили 49,37 процента от престъпленията, които са разследвали през първите шест месеца на настоящата го

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно. По-значителна облачност ще има главно над Североизточна България, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). В Източна България ще духа слаб северен вятър. Преобладаващите минимални температури ще бъдат между 4° и 9°, в София - около 5°. Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за месеца и ще продължи бавно да се повишава.

Утре ще бъде предимно слънчево. По-значителна облачност ще има над Североизточна, а към обяд и над Централна България, която към края на деня ще намалее. Ще духа слаб до умерен вятър от изток, в Източна България временно силен от север. Максималните температури ще бъдат от 13° в североизточните до 20° в крайните югозападни райони, в София - около 16°.

По Черноморието преди обяд значителна облачност ще има над северното крайбрежие, а с

Общо четирима души са задържани за различни престъпления по време на днешната специализирана полицейска операция в Ловешка област. Образувани са четири досъдебни производства, съобщи говорителят на областната дирекция на МВР в Ловеч Габриела Тодорова.

Акцията е насочена основно към предотвратяване и пресичане на евентуални престъпления против политическите права на гражданите и противодействие на битовата престъпност в малките населени места.

Операцията е започнала в 10:00 часа и ще продължи до 18:00 часа. В нея са включени служители на криминална, икономическа, охранителна и пътна полиция, експерти от научно-техническата лаборатория и разследващи полицаи. Участва също и Зоналното жандармерийско управление Плевен. 

Част от акцията се организира в тетевенското село Български извор.

„В рамките на операцията се извършват проверки по адреси, магазини

Шуменец на 36 години, произвеждал и държал с цел разпространение марихуана, е осъден на една година „лишаване от свобода“, чието изтърпяване се отлага за срок от три години. В.Р. ще трябва да заплати глоба в размер на 2500 лева, като и разходите, направени за изготвянето на експертизите по делото в размер на около 1140 лева. Това съобщиха днес от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна. 

Оттам отбелязват, че мъжът е признат за виновен по обвинение на Окръжната прокуратура в Шумен за това, че без надлежно разрешително, произвел наркотични вещества и държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества в продължителен период от време, което е престъпление по чл. 354а, ал. 1, във връзка с чл. 26, ал. 1 от Наказателния кодекс.  

На 11 април 2024 година мъжът е задържан от органите на реда, след като в имот, използван от него в село З

Шестима души са задържани, проверени са 76 души с 60 моторни превозни средства, съобщи комисар Петър Соколов, началник на отдел „Охранителна полиция“ при Областната дирекция на МВР - София, във връзка с провежданата днес специализирана полицейска операция предимно срещу престъпленията против политическите права на гражданите в Софийска област.

Трима са задържани във връзка с кражби и посегателства срещу гражданите, двама са установени без лични документи, а един човек е от криминалния контингент.

Акцент в операцията са общините Костенец и Долна Баня. В акцията участват представители от Националната агенция за приходите (НАП), регионалната инспекция по горите и агенцията по безопасност на храните. Проверяват се частни адреси и търговски обекти, ще се проверяват игрални зали и заложни къщи. На входовете и изходите на двете общини има сформирани контролно-пропус

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Екипите на пожарната са реагирали на 98 сигнала за произшествия през изминалото денонощие
Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
Сфера
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
Контекст
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Местен фокус
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Контекст
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Контекст
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
На преден план
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
Основна линия
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
На преден план
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
Основна линия
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.