Начало Местен фокус Две досъдебни производства са образувани след полицейска акция срещу купуване на гласове в област Ямбол
12089
България

Две досъдебни производства са образувани след полицейска акция срещу купуване на гласове в област Ямбол

Две досъдебни производства са образувани след полицейска акция срещу купуване на гласове, която днес е в ход в Ямболска област.Опитите за влияние върху вота са чрез опрощаване на дългове, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Татяна Павлова.

| 04 Октомври 2024, 15:36 ч.
Две досъдебни производства са образувани след полицейска акция срещу купуване на гласове в област Ямбол
Две досъдебни производства са образувани след полицейска акция срещу купуване на гласове в област Ямбол
Снимка © БТА

Две досъдебни производства са образувани след полицейска акция срещу купуване на гласове, която днес е в ход в Ямболска област. Опитите за влияние върху вота са чрез опрощаване на дългове, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Татяна Павлова.

Първата задача на новата гражданска организация „Демократичен център“ е да внесе повече прозрачност и доверие в изборния процес, обявиха участници в инициативата на пресконференция в Националния пресклуб на .  

Това е една гражданска платформа, която няма да се занимава само с избори, посочи Стоил Цицелков, изборен експерт и член на Обществения съвет на Централната избирателна комисия. Той обясни, че става въпрос за онлайн платформа, в която гражданите могат да подават сигнали, а също така и да се информират по различни теми като образование, здравеопазване, икономика, социална политика, правосъдие, околна среда. Темите ще следват комисиите в парламента, за да можем да бъдем по-ефективни в предлагането на конкретни решения, особено когато се налага да има законодателни промени, обясни Цицелков. Отдавна обсъждаме този проект, но сметнахме, че е по-добре сег

Пътнически влак, движещ се по линията Брусарци-Лом, е ударил ремарке на товарен камион, който правил маневри за паркиране до железопътен прелез на улица „Латинка“ в квартал „Момин брод“ в Лом. Произшествието е станало към 11:50 часа днес, при него няма пострадали хора, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. 

Пътят от Лом за село Сталийска махала през улица „Латинка“ е бил блокиран за движение от 12:00 до 15:00 часа за извършване на оглед. По първоначални данни произшествието е станало, докато шофьорът на тежкотоварния камион се опитвал да паркира близо до прелеза, който не се охранява с бариери, а само със звукова и светлинна сигнализация. При катастрофата са нанесени материални щети на локомотива и на ремаркето на камиона. Размерът на щетите се уточнява в момента. 

От полицията в Монтана съобщиха, че подобни прои

Два случая на западнонилска треска са регистрирани в страната за периода 7 – 13 октомври 2024 г. Това показва справката на Националния център по заразни и паразитни болести (НЦЗПБ), публикувана на интернет страницата на институцията. За предходната отчетна седмица в страната е регистриран само един случай на заразата.

Първият случай на западнонилска треска е потвърден в София, показва справка на Столичната регионална здравна инспекция. По данни на НЦЗПБ вторият случай е регистриран като вероятен.

От началото на годината са регистрирани 27 случая на западнонилска треска. През 2023 г. не е имало регистрирани случаи, показват още данните. Общо 15 са потвърдените случаи на заразени със западнонилска треска в София за септември т.г., показват справките, публикувани на сайта на регионалната инспекция.

Инфекцията с вируса "Западен Нил" е трансмисивно заболяване, ко

Съюзът на съдиите в България (ССБ) смята, че настоящият състав на Висшия съдебен съвет (ВСС) не следва да избира новите председател на Върховния административен съд (ВАС) и главен прокурор. Това се посочва в позиция на професионалната организация до медиите.

Становището е по повод на внесената от членове на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет кандидатура на Борислав Сарафов за главен прокурор и насроченото обсъждане от Пленума на Висшия съдебен съвет на откриването на процедура за избор на председател на Върховния административен съд.

Управителният съвет на Съюза счита, че изтеклият мандат на настоящия ВСС изисква членовете му да се въздържат от взимане на решения, които конституционно са обвързани с установените мандати на съответните органи.

Смисълът на различната продължителност на мандатите на ВСС и на председателите на върховните съдилища и на главн

Българската банка за развитие има нова стратегия и подготвя различни програми, за да влезе по-директно в публичната политика и да подпомогне преодоляването на регионалните дисбаланси в страната, каза днес в Албена служебният министър на иновациите и растежа Росен Карадимов пред участниците в Годишната среща на местните власти, организирана от Националното сдружение на общините в Република България. По думите му целта е институцията да уплътни ролята си на истинска банка за развитие, като финансира публични обекти. Карадимов уточни, че програмите се разработват в момента и през 2025 г. банката ще стане реален партньор на българските общини, особено за неща, за които държавата не може или няма право да отделя ресурс.

Карадимов посочи още, че местните власти трябва да са много активни по привличането на инвеститори. Той подчерта, че държавата финансира проекти за изграждане на дов

Служители на „Икономическа полиция“ и на Регионалната дирекция по горите – Сливен проверяват няколко сечища на територията на областта за осъществяване на незаконен добив и търговия с дървесина, свързани с евентуална съпричастност към нарушения на изборното законодателство.

Извършени са проверки в 31 търговски обекта, заложни къщи, кредитни институции, частни адреси и други места, за които има данни, че евентуално може да се извършва престъпна дейност. Специализираната акция продължава на територията на цялата област и към момента.

България може да бъде реиндустриализирана по наши разчети с минимум 35 индустриални парка. Индустриалният парк, освен привличане на инвеститори веднага, дава възможност за икономическо, социално развитие, рефлектира върху образователната инфраструктура. Това каза служебният министър на иновациите и растежа Росен Карадимов на Годишната среща на местните власти в курортния комплекс “Албена”, организирана от Националното сдружение на общините в Република България. 

По негови думи индустриалните паркове са единственият прост и ефективен механизъм за преодоляването на регионалните диспропорции. “Те привличат висококвалифицирана работна ръка, привличат образовани хора. Стандартът на живот, който тези паркове осигуряват, ще започне да уеднаквява социалния статус в различните региони на България. Неслучайно в програмата на министерството с предварителен бонус точ

Задържани са 976 души за престъпления, свързани с производство, преработване, държане и разпространение на наркотици през септември, а по линия на противодействието на нелегалната миграция са установени 666 нелегални мигранти във вътрешността на страната. Това показват данните  на Специализираното междуведомствено звено на прокуратурата и МВР за подпомагане на разследванията за нелегална миграция и наркотрафик, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. 

Досъдебните производства за престъпления, свързани с наркотици за септември, са 505, като 543 са проведените специализирани операции. Разкрити са 21 лаборатории/площи за производство и отглеждане на наркотици.

По линия на противодействието на незаконната миграция са проведени 458 специализирани операции. Новообразуваните досъдебни производства за незаконен трафик на хора и нелегална миграция са 182.

Припо

Международен турнир по борба и Държавен шампионат по акробатика ще се проведат в Сливен, съобщиха от пресцентъра на Общината.

Те ще започнат в зала „Васил Левски“ в събота, 19 октомври, когато ще бъде открит ХХ-и юбилеен турнир по свободна борба за кадети „100-те Войводи“. Състезанието се организира от АСК по борба „Сливен“. На тепиха сили ще премерят представители от отбора на България и Турция в категории „кадети”. Началото е от 10:00 ч.

Градът ще бъде домакин на държавен отборен шампионат по спортна акробатика за Купа „България“. Официалното откриване е предвидено за 21 октомври, понеделник, в зала „Васил Левски“. Началото е от 11:00 ч. Домакин на шампионата е сливенският Спортен клуб по акробатика „Стефан Данчев“.

Спортните събития са част от програмата на Община Сливен за праз

От 7:00 часа в Хасковска област започна полицейска акция срещу изборната търговия. До този момент има петима задържани, съобщи в Любимец директорът на Областната дирекция на МВР в Хасково Иван Расоков. 

На частен адрес в Хасково са намерени лични карти със списъци. Открити са дози от различни видове наркотици, голямо количество цигари без бандерол, стоки от защитени търговски марки, посочи Расоков.

Проверяваните обекти и лица са набелязани след анализ от предишни избори и за тях се смята, че са рискови за търговия с гласове. Всеки сигнал, който се получи, се проверява в детайли и се докладва на прокуратурата, допълни Расоков. По негови думи до този момент са издадени 21 предупредителни протокола срещу лица, за които съмнения, че се занимават с дейност, нарушаваща политическите права на гражданите.

Акцията ще продължи през целия днешен ден, проверки ще има и д

С близо 50 процента са повече местата за настаняване в област Хасково преди есенния сезон тази година в сравнение с периода на миналата година, съобщиха от отдел "Статистически изследвания - Хасково" на Териториално статистическо бюро - юг.

Според статистическите данни през месец август на 2024 година в областта са работили сто обекта с над десет легла. Хотелите, мотелите, къмпингите и хижите за краткосрочно настаняване разполагат с общо 1833 стаи с 3405 легла. В сравнение с миналата година легловата база е увеличена с 26 процента, сочат още данните.

Общият брой на реализираните нощувки е 26 972, или с 25,9 процента повече в сравнение със същия месец на предходната година, с 1,6 процентни пункта нараства и общата заетост на леглата.

От всички пренощували 62,4 процента са български граждани, а сред посетителите на местата за настаняване от чужбина най-много са реал

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз (БЛС) във Видин. Поводът е отбелязването на Деня на св. Иван Рилски и н ...
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“. Заложените в проекта дейности предвиждат цялостно обновяване на спортното съоръжение, което е строе ...
Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба на БЧК
Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК). Температурите са ниски – около 1-2 градуса, кат ...
Градски фестивал ще предложи вино от местни сортове на жителите и гостите на София днес и утре
Urban Wine Fest София 2024 започва днес в столичното Ларго. Градският винен фестивал е посветен на многообразието на местни сортове винено грозде, с които българските винари дават ...
С отдаване на воински почести в София ще бъдат отбелязани 80 години от първото сражение на Парашутната дружина
С отдаване на воински почести и поднасяне на венци и цветя пред Паметника на парашутиста в София ще бъде отбелязан Денят на военния парашутист, съобщиха от пресцентъра на Министерс ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). ...
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Първото застудяване тази есен вече е факт, съобщи дежурният в метеорологичната станция на връх Рожен. Най-ниската температура е измерена в Чепеларе – минус 4 градуса, а на Р ...
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Втора ферма със заразени с шарка овце е констатирана в рамките на два дни в хасковското село Узунджово, съобщиха на официалната си страница от Българската агенция по безопасност на ...
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър. Услугата е част от стремежа на общината да насърч ...
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
Митническите служители на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Капитан Андреево" откриха и задържаха 100 000 къса (5000 кутии) контрабандни цигари при проверка на товаре ...
Тикер в 11:44 ч.
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североиз ...
Начало Местен фокус
12089
България

Две досъдебни производства са образувани след полицейска акция срещу купуване на гласове в област Ямбол

Две досъдебни производства са образувани след полицейска акция срещу купуване на гласове, която днес е в ход в Ямболска област.Опитите за влияние върху вота са чрез опрощаване на дългове, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Татяна Павлова.

| 04 Октомври 2024, 15:36 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Две досъдебни производства са образувани след полицейска акция срещу купуване на гласове в област Ямбол
Две досъдебни производства са образувани след полицейска акция срещу купуване на гласове в област Ямбол
Снимка © БТА

Две досъдебни производства са образувани след полицейска акция срещу купуване на гласове, която днес е в ход в Ямболска област. Опитите за влияние върху вота са чрез опрощаване на дългове, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Татяна Павлова.

Първата задача на новата гражданска организация „Демократичен център“ е да внесе повече прозрачност и доверие в изборния процес, обявиха участници в инициативата на пресконференция в Националния пресклуб на .  

Това е една гражданска платформа, която няма да се занимава само с избори, посочи Стоил Цицелков, изборен експерт и член на Обществения съвет на Централната избирателна комисия. Той обясни, че става въпрос за онлайн платформа, в която гражданите могат да подават сигнали, а също така и да се информират по различни теми като образование, здравеопазване, икономика, социална политика, правосъдие, околна среда. Темите ще следват комисиите в парламента, за да можем да бъдем по-ефективни в предлагането на конкретни решения, особено когато се налага да има законодателни промени, обясни Цицелков. Отдавна обсъждаме този проект, но сметнахме, че е по-добре сег

Пътнически влак, движещ се по линията Брусарци-Лом, е ударил ремарке на товарен камион, който правил маневри за паркиране до железопътен прелез на улица „Латинка“ в квартал „Момин брод“ в Лом. Произшествието е станало към 11:50 часа днес, при него няма пострадали хора, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. 

Пътят от Лом за село Сталийска махала през улица „Латинка“ е бил блокиран за движение от 12:00 до 15:00 часа за извършване на оглед. По първоначални данни произшествието е станало, докато шофьорът на тежкотоварния камион се опитвал да паркира близо до прелеза, който не се охранява с бариери, а само със звукова и светлинна сигнализация. При катастрофата са нанесени материални щети на локомотива и на ремаркето на камиона. Размерът на щетите се уточнява в момента. 

От полицията в Монтана съобщиха, че подобни прои

Два случая на западнонилска треска са регистрирани в страната за периода 7 – 13 октомври 2024 г. Това показва справката на Националния център по заразни и паразитни болести (НЦЗПБ), публикувана на интернет страницата на институцията. За предходната отчетна седмица в страната е регистриран само един случай на заразата.

Първият случай на западнонилска треска е потвърден в София, показва справка на Столичната регионална здравна инспекция. По данни на НЦЗПБ вторият случай е регистриран като вероятен.

От началото на годината са регистрирани 27 случая на западнонилска треска. През 2023 г. не е имало регистрирани случаи, показват още данните. Общо 15 са потвърдените случаи на заразени със западнонилска треска в София за септември т.г., показват справките, публикувани на сайта на регионалната инспекция.

Инфекцията с вируса "Западен Нил" е трансмисивно заболяване, ко

Съюзът на съдиите в България (ССБ) смята, че настоящият състав на Висшия съдебен съвет (ВСС) не следва да избира новите председател на Върховния административен съд (ВАС) и главен прокурор. Това се посочва в позиция на професионалната организация до медиите.

Становището е по повод на внесената от членове на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет кандидатура на Борислав Сарафов за главен прокурор и насроченото обсъждане от Пленума на Висшия съдебен съвет на откриването на процедура за избор на председател на Върховния административен съд.

Управителният съвет на Съюза счита, че изтеклият мандат на настоящия ВСС изисква членовете му да се въздържат от взимане на решения, които конституционно са обвързани с установените мандати на съответните органи.

Смисълът на различната продължителност на мандатите на ВСС и на председателите на върховните съдилища и на главн

Българската банка за развитие има нова стратегия и подготвя различни програми, за да влезе по-директно в публичната политика и да подпомогне преодоляването на регионалните дисбаланси в страната, каза днес в Албена служебният министър на иновациите и растежа Росен Карадимов пред участниците в Годишната среща на местните власти, организирана от Националното сдружение на общините в Република България. По думите му целта е институцията да уплътни ролята си на истинска банка за развитие, като финансира публични обекти. Карадимов уточни, че програмите се разработват в момента и през 2025 г. банката ще стане реален партньор на българските общини, особено за неща, за които държавата не може или няма право да отделя ресурс.

Карадимов посочи още, че местните власти трябва да са много активни по привличането на инвеститори. Той подчерта, че държавата финансира проекти за изграждане на дов

Служители на „Икономическа полиция“ и на Регионалната дирекция по горите – Сливен проверяват няколко сечища на територията на областта за осъществяване на незаконен добив и търговия с дървесина, свързани с евентуална съпричастност към нарушения на изборното законодателство.

Извършени са проверки в 31 търговски обекта, заложни къщи, кредитни институции, частни адреси и други места, за които има данни, че евентуално може да се извършва престъпна дейност. Специализираната акция продължава на територията на цялата област и към момента.

България може да бъде реиндустриализирана по наши разчети с минимум 35 индустриални парка. Индустриалният парк, освен привличане на инвеститори веднага, дава възможност за икономическо, социално развитие, рефлектира върху образователната инфраструктура. Това каза служебният министър на иновациите и растежа Росен Карадимов на Годишната среща на местните власти в курортния комплекс “Албена”, организирана от Националното сдружение на общините в Република България. 

По негови думи индустриалните паркове са единственият прост и ефективен механизъм за преодоляването на регионалните диспропорции. “Те привличат висококвалифицирана работна ръка, привличат образовани хора. Стандартът на живот, който тези паркове осигуряват, ще започне да уеднаквява социалния статус в различните региони на България. Неслучайно в програмата на министерството с предварителен бонус точ

Задържани са 976 души за престъпления, свързани с производство, преработване, държане и разпространение на наркотици през септември, а по линия на противодействието на нелегалната миграция са установени 666 нелегални мигранти във вътрешността на страната. Това показват данните  на Специализираното междуведомствено звено на прокуратурата и МВР за подпомагане на разследванията за нелегална миграция и наркотрафик, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. 

Досъдебните производства за престъпления, свързани с наркотици за септември, са 505, като 543 са проведените специализирани операции. Разкрити са 21 лаборатории/площи за производство и отглеждане на наркотици.

По линия на противодействието на незаконната миграция са проведени 458 специализирани операции. Новообразуваните досъдебни производства за незаконен трафик на хора и нелегална миграция са 182.

Припо

Международен турнир по борба и Държавен шампионат по акробатика ще се проведат в Сливен, съобщиха от пресцентъра на Общината.

Те ще започнат в зала „Васил Левски“ в събота, 19 октомври, когато ще бъде открит ХХ-и юбилеен турнир по свободна борба за кадети „100-те Войводи“. Състезанието се организира от АСК по борба „Сливен“. На тепиха сили ще премерят представители от отбора на България и Турция в категории „кадети”. Началото е от 10:00 ч.

Градът ще бъде домакин на държавен отборен шампионат по спортна акробатика за Купа „България“. Официалното откриване е предвидено за 21 октомври, понеделник, в зала „Васил Левски“. Началото е от 11:00 ч. Домакин на шампионата е сливенският Спортен клуб по акробатика „Стефан Данчев“.

Спортните събития са част от програмата на Община Сливен за праз

От 7:00 часа в Хасковска област започна полицейска акция срещу изборната търговия. До този момент има петима задържани, съобщи в Любимец директорът на Областната дирекция на МВР в Хасково Иван Расоков. 

На частен адрес в Хасково са намерени лични карти със списъци. Открити са дози от различни видове наркотици, голямо количество цигари без бандерол, стоки от защитени търговски марки, посочи Расоков.

Проверяваните обекти и лица са набелязани след анализ от предишни избори и за тях се смята, че са рискови за търговия с гласове. Всеки сигнал, който се получи, се проверява в детайли и се докладва на прокуратурата, допълни Расоков. По негови думи до този момент са издадени 21 предупредителни протокола срещу лица, за които съмнения, че се занимават с дейност, нарушаваща политическите права на гражданите.

Акцията ще продължи през целия днешен ден, проверки ще има и д

С близо 50 процента са повече местата за настаняване в област Хасково преди есенния сезон тази година в сравнение с периода на миналата година, съобщиха от отдел "Статистически изследвания - Хасково" на Териториално статистическо бюро - юг.

Според статистическите данни през месец август на 2024 година в областта са работили сто обекта с над десет легла. Хотелите, мотелите, къмпингите и хижите за краткосрочно настаняване разполагат с общо 1833 стаи с 3405 легла. В сравнение с миналата година легловата база е увеличена с 26 процента, сочат още данните.

Общият брой на реализираните нощувки е 26 972, или с 25,9 процента повече в сравнение със същия месец на предходната година, с 1,6 процентни пункта нараства и общата заетост на леглата.

От всички пренощували 62,4 процента са български граждани, а сред посетителите на местата за настаняване от чужбина най-много са реал

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба на БЧК
Градски фестивал ще предложи вино от местни сортове на жителите и гостите на София днес и утре
С отдаване на воински почести в София ще бъдат отбелязани 80 години от първото сражение на Парашутната дружина
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Сфера
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
Контекст
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Местен фокус
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Контекст
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Контекст
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
На преден план
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
Основна линия
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
На преден план
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
Основна линия
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Контекст
Военноморските сили получиха два нови автономни дистанционно управляеми подводни апарата по програма на Министерството на отбраната на САЩ
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.