Начало Основна линия Очаква се лошо време в планините днес, съобщиха от Планинската спасителна служба на БЧК
9991
България

Очаква се лошо време в планините днес, съобщиха от Планинската спасителна служба на БЧК

От ПСС препоръчаха на туристите да подбират добре маршрута си, за да може, ако се наложи, бързо да напуснат планината.Лифтовите съоръжения по курортите работят според графика, казаха още от спасителната служба.

| 05 Октомври 2024, 10:05 ч.
Очаква се лошо време в планините днес, съобщиха от Планинската спасителна служба на БЧК
Очаква се лошо време в планините днес, съобщиха от Планинската спасителна служба на БЧК
Снимка © Благой Кирилов / БТА

Очаква се лошо време в планините днес, за момента почти навсякъде има разкъсана облачност със слаб вятър, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст.

Изложението на услуги, технологии, машини и оборудване за дейности на общините - Общинско Експо беше открито пред зала "Перуника" в курортния комплекс "Албена”.

Председателят на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) Даниел Панов отправи приветствие към присъстващите гости. Той заяви, че с всяка година Общинското експо се увеличава. "Броят на нашите изложители е над 60", добави той.

Президентът Румен Радев ще участва в откриването на срещата на местните власти от 16:00 часа в зала "Перуника".

В пленарната сесия в конферентната зала „Перуника" ще участват служебният вицепремиер и министър на финансите Людмила Петкова, служебните министри на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова и на иновациите и растежа Росен Карадимов, Лозана Василева - заместник-министър на земеделието и храните, както и евродепутатъ

От днес до неделя ще се проведе традиционният есенен панаир в Роман, съобщиха във фейсбук страницата си от Община Роман. Петъчният ден е обявен за неучебен за всички учебни заведения на територията на общината, казаха от общинска администрация. 

Оттам допълниха, че празниците ще започнат с изпълнения на Северняшки ансамбъл „Иван Вълев“ – Плевен и на изпълнителката Цветелина. В събота ще се играят две футболни срещи с отборите от Козлодуй „Радецки“ и „Първа атомна“. Детско шоу е предвидено също в съботния ден с щура лаборатория и детски игри. Вечерта празниците ще продължат с песните на Симона Загорова. 

По информация от секретаря на Община Роман след последното преброяване през 2021 г. жителите на град Роман са 2500 души, а на общината 4685 души. 

Служители на реда и граждани на излет помогнаха на младеж, пострадал при спускане с велосипед в труднодостъпна местност край Търговище, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР – Търговище. 

Сигнал за инцидента е получен на тел. 112 вчера в 17:25 часа. Отзовават се служители на Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РСПБЗН) и на Районното управление (РУ) – Търговище. 

14-годишният младеж бил със свои връстници. При спускане с велосипеда си - планински бегач, по една от пътеките от хижа „Младост“, в района на туристическия обект „Мисионис“, то е паднало и се е ударило лошо. Бил е с обездвижен крак. 

Дошлите на място полицаи и пожарникари са достигнали до момчето и са го качили на носилка, която са носили в труднопроходимата местност. В носенето се включили трима пожарникари и

Двама мъже са задържани за шофиране под въздействието на наркотици, единият е употребил и алкохол, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Видин в информационния бюлетин.

Видинчанин на 43 г., шофирал лек автомобил, е спрян вчера за проверка на ул. „Преславска“ в областния град. При тестване с техническо средство пробата на водача реагирала положително на  метадон. Мъжът е дал и проби за изследване в Центъра за спешна медицинска помощ. 

Снощи около 22:00 ч. в с. Медовница униформени служители спрели за проверка 48-годишен мъж от Враца. При тестване с дрегер пробата на водача отчела 2,28 промила алкохол, а пробата с техническо средство индикирала положително на амфетамин. 

И по двата случая са образувани досъдебни производства, уточниха от полицията.

По данни на сектора „Пътна полиция“ Видин от 7 до 13 октомври пр

Нашето намерение е още с бюджета за 2025 година разходите за отбрана да достигнат по-високо ниво от 2,5 процента от Брутния вътрешен продукт (БВП). Това каза в словото си при отбелязването на Деня на военния парашутист в Пловдив заместник-министърът на отбраната Радостин Илиев. По думите му днешната среда за сигурност, опитът на съюзниците и изискванията на съвременната среда налагат запазването на по-висок разход в областта на отбраната и отделяните за сега 2 процента от БВП се оказват недостатъчни.

Илиев припомни, че тази година заплащането в армията се увеличи средно с 10 процента и допълни, че за следващата година се планира ново увеличение - около 30 на сто. Процесът за модернизация и превъоръжаване на Българската армия ще продължи с ускорени темпове и за напред, допълни зам.-министърът.

Зам.-министърът отбеляза, че в българската история има много запечатани моменти

От ПСС препоръчаха на туристите да подбират добре маршрута си, за да може, ако се наложи, бързо да напуснат планината.

Лифтовите съоръжения по курортите работят според графика, казаха още от спасителната служба. Няма инциденти през изминалото денонощие. 

Оранжев код за обилни валежи и гръмотевици е обявен в 10 области на страната за днес. Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология на сайта си. Предупреждението е в сила за областите Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Ловеч, Пазарджик, Плевен, Русе, София област, Търговище. 

Днес главен инспектор Йордан Данов бе представен пред състава на Второ районно управление (РУ) от старши комисар Милчо Милчов – директор на Областната дирекция (ОД)  на МВР в Перник, съобщиха от пресцентъра на полицията в Перник.  

Оттам поясниха, че той е временно преназначен със заповед на служебния министър на вътрешните работи Атанас Илков.

Йордан Данов е роден през 1987 г., в гр. София. Завършил е Академията на МВР факултет „Полиция“ през 2010 г. Същата година е назначен на длъжност “Разузнавач“ в Трето РУ при Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР). Целият му трудов стаж до момента е преминал в Криминална и Икономическа полиция, като последователно е заемал различни изпълнителски и ръководни длъжности в СДВР, Трето и Шесто РУ в столицата. През 2015 г. е назначен като началник на група към отдел „Противодействие на

Два юбилея отбеляза с тържествена сесия тази вечер Съюзът на учените в Кърджали - 80 години Съюз на учените в България (СУБ) и 40 години Съюз на учените в Кърджали. Началото бе дадено с поздрав към присъстващите от хор "Незабравки" в родопския град.

Сред официалните гости на форума бяха почетният председател на СУБ академик Дамян Дамянов, проф. д-р Иван Маразов, областният управител на Кърджали Никола Чанев, заместник-кметът Веселина Тихомирова, проф. д-р Жени Стайкова, доц. д-р Дора Щерева, д-р Мария Спиридонова, проф. д-р Тодор Черкезов, директори на различни институции. 

За създаването на Съюза на учените в Кърджали председателят доц. д-р Дора Янчева каза, че в кърджалийския клон са членували над 100 научни сътрудници, като към днешна дата те са малко над 50. В своята лекция пред присъстващите тя разказа за това как кърджалийският клон е създаден през 1984 г. от

Обновява се инфраструктурата в североизточната част на Велико Търново, съобщиха от общинската администрация. По този начин се подобрява качеството на живот в кварталите „Асенов“, „Света гора“ и в района на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. Инвестицията е по различни финансови механизми и включва изграждането на нови мостови съоръжения над река Янтра, рехабилитация на повече от 8 км улици, тротоари, ново осветление, предпазни съоръжения, хоризонтална и вертикална маркировка.  

С мостовите съоръжения се създават нови пътни връзки – между ул. „Сливница“ и кв. „Света гора“ и ул. „Св. Климент Охридски“, с което се разрешава дългогодишният проблем с аварийното състояние на стария т.нар Бейски мост. Втората връзка е подножието на Лобната скала на крепостта "Царевец" и с него с

Започна вторият етап от ремонта на републикански път III-1306 на територията на община Червен бряг, съобщи заместник-кметът на общината Нина Коцева.

Предвидено е да се положи 10 000 кв.м. нова асфалтова настилка в участъците между селата Лепица и Чомаковци, както и в района на село Глава. Основната цел на този етап от ремонта е да се осигури по-добра проходимост преди зимния сезон и да се намалят рисковете от пътни инциденти, каза още заместник-кметът.

Освен новата настилка ще бъдат тампонирани единични дупки по цялото трасе на пътя, посочи Коцева и допълни, че тези спешни ремонтни дейности ще гарантират по-добри условия за движение в краткосрочен план.

През следващата година се планира по-мащабно обновление на всички републикански пътища на територията на община Червен бряг, обяви зам.-кметът Коцева. Тя каза още, че от Община Червен бряг призовават за

Двама мотоциклетисти са пострадали в катастрофи в Казанлъшко през почивните дни, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора. Има опасност за живота на единия от тях. 

Пътнотранспортно произшествие е настъпило в прохода „Шипка“. По първоначална информация е катастрофирал мотоциклет, без участие на друго превозно средство, управляван от 51-годишен мъж. Мотоциклетът се е блъснал в предпазна ограда, а водачът е настанен в болнично заведение, като за живота му има опасност. Мъжът е тестван е за употреба на алкохол, отчетен е отрицателен резултат. 

Катастрофа с мотоциклет е настъпила и по горски път, отворен за обществено ползване в землището на с. Горно Черковище. По първоначална информация е катастрофирал мотоциклет с неустановена собственост и без поставени регистрационни табели, управляван от 20-годишен неправоспособен водач.

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
В последните години се забелязва тенденция за повишаване на организираността при трафика на мигранти, контрабандата на наркотици, извършването на измами и други видове престъпления ...
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Русе Даниела Малче ...
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков, съобщиха от Областната дирекция на МВР – София.  Първите двама обвиняеми са ...
В Областната администрация в Хасково пристигнаха бюлетините и книжата за вота на 27 октомври
В Областната администрация в Хасково днес под полицейска охрана пристигнаха бюлетините, както и другите книжа, за парламентарния вот на 27 октомври. Получаваме 220 000 бюлетини при ...
Доставиха бюлетините за кметските избори в монтанското село Габровница
Доставени са 1000 броя бюлетини за местните избори за кмет в село Габровница, община Монтана, съобщи говорителят на Районна избирателна комисия Петко Петков. „Изборите се по ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите са 70, показват данните, ...
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
От понеделник предстои да преминем последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния. Това съобщи пред журналисти генерал-майор Явор ...
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
В последните години се забелязва тенденция за повишаване на организираността при трафика на мигранти, контрабандата на наркотици, извършването на измами и други видове престъпления ...
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Русе Даниела Малче ...
Земеделският министър д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит
Служебният министър на земеделието и храните д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит. Основен организатор е Сдружение "Бълг ...
Тикер в 14:22 ч.
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъд ...
Начало Основна линия
9991
България

Очаква се лошо време в планините днес, съобщиха от Планинската спасителна служба на БЧК

От ПСС препоръчаха на туристите да подбират добре маршрута си, за да може, ако се наложи, бързо да напуснат планината.Лифтовите съоръжения по курортите работят според графика, казаха още от спасителната служба.

| 05 Октомври 2024, 10:05 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Очаква се лошо време в планините днес, съобщиха от Планинската спасителна служба на БЧК
Очаква се лошо време в планините днес, съобщиха от Планинската спасителна служба на БЧК
Снимка © Благой Кирилов / БТА

Очаква се лошо време в планините днес, за момента почти навсякъде има разкъсана облачност със слаб вятър, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст.

Изложението на услуги, технологии, машини и оборудване за дейности на общините - Общинско Експо беше открито пред зала "Перуника" в курортния комплекс "Албена”.

Председателят на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) Даниел Панов отправи приветствие към присъстващите гости. Той заяви, че с всяка година Общинското експо се увеличава. "Броят на нашите изложители е над 60", добави той.

Президентът Румен Радев ще участва в откриването на срещата на местните власти от 16:00 часа в зала "Перуника".

В пленарната сесия в конферентната зала „Перуника" ще участват служебният вицепремиер и министър на финансите Людмила Петкова, служебните министри на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова и на иновациите и растежа Росен Карадимов, Лозана Василева - заместник-министър на земеделието и храните, както и евродепутатъ

От днес до неделя ще се проведе традиционният есенен панаир в Роман, съобщиха във фейсбук страницата си от Община Роман. Петъчният ден е обявен за неучебен за всички учебни заведения на територията на общината, казаха от общинска администрация. 

Оттам допълниха, че празниците ще започнат с изпълнения на Северняшки ансамбъл „Иван Вълев“ – Плевен и на изпълнителката Цветелина. В събота ще се играят две футболни срещи с отборите от Козлодуй „Радецки“ и „Първа атомна“. Детско шоу е предвидено също в съботния ден с щура лаборатория и детски игри. Вечерта празниците ще продължат с песните на Симона Загорова. 

По информация от секретаря на Община Роман след последното преброяване през 2021 г. жителите на град Роман са 2500 души, а на общината 4685 души. 

Служители на реда и граждани на излет помогнаха на младеж, пострадал при спускане с велосипед в труднодостъпна местност край Търговище, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР – Търговище. 

Сигнал за инцидента е получен на тел. 112 вчера в 17:25 часа. Отзовават се служители на Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РСПБЗН) и на Районното управление (РУ) – Търговище. 

14-годишният младеж бил със свои връстници. При спускане с велосипеда си - планински бегач, по една от пътеките от хижа „Младост“, в района на туристическия обект „Мисионис“, то е паднало и се е ударило лошо. Бил е с обездвижен крак. 

Дошлите на място полицаи и пожарникари са достигнали до момчето и са го качили на носилка, която са носили в труднопроходимата местност. В носенето се включили трима пожарникари и

Двама мъже са задържани за шофиране под въздействието на наркотици, единият е употребил и алкохол, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Видин в информационния бюлетин.

Видинчанин на 43 г., шофирал лек автомобил, е спрян вчера за проверка на ул. „Преславска“ в областния град. При тестване с техническо средство пробата на водача реагирала положително на  метадон. Мъжът е дал и проби за изследване в Центъра за спешна медицинска помощ. 

Снощи около 22:00 ч. в с. Медовница униформени служители спрели за проверка 48-годишен мъж от Враца. При тестване с дрегер пробата на водача отчела 2,28 промила алкохол, а пробата с техническо средство индикирала положително на амфетамин. 

И по двата случая са образувани досъдебни производства, уточниха от полицията.

По данни на сектора „Пътна полиция“ Видин от 7 до 13 октомври пр

Нашето намерение е още с бюджета за 2025 година разходите за отбрана да достигнат по-високо ниво от 2,5 процента от Брутния вътрешен продукт (БВП). Това каза в словото си при отбелязването на Деня на военния парашутист в Пловдив заместник-министърът на отбраната Радостин Илиев. По думите му днешната среда за сигурност, опитът на съюзниците и изискванията на съвременната среда налагат запазването на по-висок разход в областта на отбраната и отделяните за сега 2 процента от БВП се оказват недостатъчни.

Илиев припомни, че тази година заплащането в армията се увеличи средно с 10 процента и допълни, че за следващата година се планира ново увеличение - около 30 на сто. Процесът за модернизация и превъоръжаване на Българската армия ще продължи с ускорени темпове и за напред, допълни зам.-министърът.

Зам.-министърът отбеляза, че в българската история има много запечатани моменти

От ПСС препоръчаха на туристите да подбират добре маршрута си, за да може, ако се наложи, бързо да напуснат планината.

Лифтовите съоръжения по курортите работят според графика, казаха още от спасителната служба. Няма инциденти през изминалото денонощие. 

Оранжев код за обилни валежи и гръмотевици е обявен в 10 области на страната за днес. Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология на сайта си. Предупреждението е в сила за областите Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Ловеч, Пазарджик, Плевен, Русе, София област, Търговище. 

Днес главен инспектор Йордан Данов бе представен пред състава на Второ районно управление (РУ) от старши комисар Милчо Милчов – директор на Областната дирекция (ОД)  на МВР в Перник, съобщиха от пресцентъра на полицията в Перник.  

Оттам поясниха, че той е временно преназначен със заповед на служебния министър на вътрешните работи Атанас Илков.

Йордан Данов е роден през 1987 г., в гр. София. Завършил е Академията на МВР факултет „Полиция“ през 2010 г. Същата година е назначен на длъжност “Разузнавач“ в Трето РУ при Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР). Целият му трудов стаж до момента е преминал в Криминална и Икономическа полиция, като последователно е заемал различни изпълнителски и ръководни длъжности в СДВР, Трето и Шесто РУ в столицата. През 2015 г. е назначен като началник на група към отдел „Противодействие на

Два юбилея отбеляза с тържествена сесия тази вечер Съюзът на учените в Кърджали - 80 години Съюз на учените в България (СУБ) и 40 години Съюз на учените в Кърджали. Началото бе дадено с поздрав към присъстващите от хор "Незабравки" в родопския град.

Сред официалните гости на форума бяха почетният председател на СУБ академик Дамян Дамянов, проф. д-р Иван Маразов, областният управител на Кърджали Никола Чанев, заместник-кметът Веселина Тихомирова, проф. д-р Жени Стайкова, доц. д-р Дора Щерева, д-р Мария Спиридонова, проф. д-р Тодор Черкезов, директори на различни институции. 

За създаването на Съюза на учените в Кърджали председателят доц. д-р Дора Янчева каза, че в кърджалийския клон са членували над 100 научни сътрудници, като към днешна дата те са малко над 50. В своята лекция пред присъстващите тя разказа за това как кърджалийският клон е създаден през 1984 г. от

Обновява се инфраструктурата в североизточната част на Велико Търново, съобщиха от общинската администрация. По този начин се подобрява качеството на живот в кварталите „Асенов“, „Света гора“ и в района на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. Инвестицията е по различни финансови механизми и включва изграждането на нови мостови съоръжения над река Янтра, рехабилитация на повече от 8 км улици, тротоари, ново осветление, предпазни съоръжения, хоризонтална и вертикална маркировка.  

С мостовите съоръжения се създават нови пътни връзки – между ул. „Сливница“ и кв. „Света гора“ и ул. „Св. Климент Охридски“, с което се разрешава дългогодишният проблем с аварийното състояние на стария т.нар Бейски мост. Втората връзка е подножието на Лобната скала на крепостта "Царевец" и с него с

Започна вторият етап от ремонта на републикански път III-1306 на територията на община Червен бряг, съобщи заместник-кметът на общината Нина Коцева.

Предвидено е да се положи 10 000 кв.м. нова асфалтова настилка в участъците между селата Лепица и Чомаковци, както и в района на село Глава. Основната цел на този етап от ремонта е да се осигури по-добра проходимост преди зимния сезон и да се намалят рисковете от пътни инциденти, каза още заместник-кметът.

Освен новата настилка ще бъдат тампонирани единични дупки по цялото трасе на пътя, посочи Коцева и допълни, че тези спешни ремонтни дейности ще гарантират по-добри условия за движение в краткосрочен план.

През следващата година се планира по-мащабно обновление на всички републикански пътища на територията на община Червен бряг, обяви зам.-кметът Коцева. Тя каза още, че от Община Червен бряг призовават за

Двама мотоциклетисти са пострадали в катастрофи в Казанлъшко през почивните дни, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора. Има опасност за живота на единия от тях. 

Пътнотранспортно произшествие е настъпило в прохода „Шипка“. По първоначална информация е катастрофирал мотоциклет, без участие на друго превозно средство, управляван от 51-годишен мъж. Мотоциклетът се е блъснал в предпазна ограда, а водачът е настанен в болнично заведение, като за живота му има опасност. Мъжът е тестван е за употреба на алкохол, отчетен е отрицателен резултат. 

Катастрофа с мотоциклет е настъпила и по горски път, отворен за обществено ползване в землището на с. Горно Черковище. По първоначална информация е катастрофирал мотоциклет с неустановена собственост и без поставени регистрационни табели, управляван от 20-годишен неправоспособен водач.

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков
В Областната администрация в Хасково пристигнаха бюлетините и книжата за вота на 27 октомври
Доставиха бюлетините за кметските избори в монтанското село Габровница
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Контекст
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
Сфера
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
Основна линия
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
Основна линия
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Местен фокус
Земеделският министър д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит
Сфера
Седем млади лекари получиха грамоти от лекарската колегия във Видин
В детайли
Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичен стартъп в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона
Основна линия
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков
В детайли
Присъствените обучения на членовете на секционни избирателни комисии в област Ямбол започват идната седмица
Местен фокус
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, каза ген.-м. Явор Матеев
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.