Начало Контекст Възрастен мъж пострада при катастрофа тази сутрин в Добрич
7378
България

Възрастен мъж пострада при катастрофа тази сутрин в Добрич

Възрастен мъж пострада при катастрофа тази сутрин в Добрич.Инцидентът стана на кръстовището на улиците „Вардар“ и „Генерал Гурко“, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Добрич.

| 08 Октомври 2024, 12:06 ч.
Възрастен мъж пострада при катастрофа тази сутрин в Добрич
Възрастен мъж пострада при катастрофа тази сутрин в Добрич
Снимка © БТА

Възрастен мъж пострада при катастрофа тази сутрин в Добрич. Инцидентът стана на кръстовището на улиците „Вардар“ и „Генерал Гурко“, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Добрич.

Всяка вечер с телескопите на Националната астрономическа обсерватория (НАО) „Рожен“ се наблюдават между 15 и 25 комети, които обаче са на много голямо разстояние и не могат да се видят с невъоръжено око, каза директорът на обсерваторията Никола Петров. Той посочи, че вчера вечерта и астрономите са се любували на кометата A3 Tsuchinshan-ATLAS, която е една от ярките, прелитащи над Северното полукълбо. Очаква се в следващите дни, след като тя се вдигне на хоризонта, да бъде обект и на научни изследвания от НАО „Рожен“.

„Впечатляваща и атрактивна комета, която може да види всеки. Снимахме я снощи, но по-скоро за удоволствие“, добави Петров и обясни, че кометата ще премине покрай Земята след 80 хил. години.

A3 Tsuchinshan-ATLAS бе видяна и от жители на Чепеларе, които успяха да я заснемат. „Три вечери подред наблюдавахме дали ще я в

Общо 27 души са ранени при 25 тежки катастрофи през последното денонощие, съобщиха от МВР.

В София са регистрирани три тежки и 35 леки пътнотранспортни произшествия, при които са пострадали трима души.

От началото на месеца са станали 319 катастрофи с 23 жертви и 389 ранени.

От началото на годината са регистрирани 5730 пътнотранспортни произшествия, при които са загинали 362-ма човека, а пострадалите са 7210.

При сравнение с реалните данни за загинали през същия период на 2023 г., се отчитат 67 по-малко загинали участници в движението през 2024 г., съобщават още от МВР.

Общо четирима души са задържани по време на проведената днес специализирана полицейска операция във видинския квартал „Нов път“. Образувани са едно досъдебно производство и три предварителни проверки, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Видин. 

Припомняме, че операцията е за противодействие както на конвенционалната престъпност, така и срещу престъпления, свързани с купуването и продаването на гласове. В нея са участвали четири екипа на жандармерията, служители от видинското районно управление, от криминална, икономическа, охранителна и пътна полиция на областната дирекция, както и разследващи полицаи. На изградените три временни контролно-пропускателни пункта при входно-изходните точки на квартал „Нов път“ екипите са проверявали водачите на преминаващите моторни превозни средства. Паралелно са извършвали проверки на частни адреси, обществени

За поредна година в трънското село Студен извор имаше празник на киселото мляко. Той се организира от фондация „Д-р Стамен Григоров” и е вторият за тази година, каза праправнучката на д-р Стамен Григоров - Венета Костадинчев.

През лятото се проведе първото за 2024 г. издание на празника, тогава бяха отличени и учениците, спечелили награди от Международния конкурс "Приказки за киселото мляко". Той се организира от българското училище "Д-р Стамен Григоров" в Женева по повод 40-годишнината от създаването му. Сред творбите бяха рисунки и разкази на деца от Трън и други населени места, допълни още Костадинчев.

Тя каза, че по-различното във второто издание на празника на киселото мляко е есенната тематика, както и включването в базара на производители на мед и пчелни продукти. Столична пекарна също участва със свой щанд. Характерното за тях е безглутеновите продук

От 7-и до 13 октомври на територията на Пловдивска област са настъпили 50 пътнотранспортни произшествия, в тях са пострадали девет души, няма загинали. За същия период са съставени 595 акта и 2882 фиша, съобщи на брифинг инспектор Стоян Войводов от сектор „Пътна полиция“ при Областната дирекция на МВР в Пловдив. Проверките са регулярни и при специализирани операции – по линия на Roadpol за ограничаване на разсейването на водачите на моторни превозни средства и използване на обезопасителни системи, както и за осъществения засилен контрол над поведението на мотористите на пътя.

Повече от половината съставени актове - 236, са за непоставен колан, а 78 са за използване на мобилен телефон. Инспектор Войводов призова шофьорите да следват правилата, за да пазят живота и здравето си, а не, за да не получат глоба. За периода положителните проби за употреба на алкохол с

Водачът на леката кола, 75-годишен, не спира на знак "Стоп" и отнема предимство на друга кола, която го удря странично. Автомобилът с възрастния шофьор се обръща по таван в резултат на удара. 

Мъжът (75 г.) е отведен в болница за преглед. 

Общо 781 нарушения на Закона за движение по пътищата са установили миналата седмица служителите на Областната дирекция на МВР в Добрич, съобщи вчера на брифинг началникът на сектор „Пътна полиция“ – Добрич главен инспектор Жулиян Минев. За изминалата седмица на територията на област Добрич са регистрирани три тежки пътнотранспортни произшествия с един загинал и двама пострадали. 

Общо 73 пожара са загасени в страната през изминалото денонощие. Това съобщиха от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН) към МВР на своя уебсайт. На общо 101 сигнала за произшествия са реагирали звената на пожарната в цялата страна.

С преки материални щети са възникнали 18 пожара, от които четири в жилищни сгради, два в промишлени сгради, два в спомагателни, временни или паянтови постройки, шест в транспортни средства, един в съоръжения на открито и 3 други. Без нанесени материални щети са възникнали 55 пожара.

Извършени са 25 спасителни дейности и помощни операции, от които три при катастрофи в транспортни средства. Получени са три лъжливи повиквания. При пожарите няма загинали и пострадали.

Годишното общо събрание на Македоно-българската стопанска камара, на което бе приет отчетът на председателя на камарата Биляна Митева, финансовият отчет, както и програмата за работата на камарата за 2024-2025 г., се поведе в Скопие. 

Сред идеите на ръководството на Македоно-българската стопанска камара, освен увеличаване на фирмите и компаниите, членове на камарата, са и по-голяма активност чрез проекти, като вече започналия за развитие на детския спорт за деца с увреждания в общините Кочани, Зърновци и Облешево в Северна Македония, съфинансиран от камарата, и увеличаване на възможностите за контакти между фирми от двете страни на границата. 

„Фокусът ни е върху развитието на камарата, на която специфичната ситуация между двете държави не трябва да влияе. Не политиката, а хората и контактите между тях са важни, бизнес без граници трябва да има и той да с

Втора ферма със заразени с шарка овце е констатирана в рамките на два дни в хасковското село Узунджово, съобщиха на официалната си страница от Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ).

В обекта се отглеждат 313 животни, уточниха от агенцията. Заболяването е установено след извършен официален надзор във връзка с констатирано първично огнище. Засегнатият животновъден обект е технологично свързан с първичното огнище, според информацията от БАБХ.

В предишния установен обект на територията на селото са били отглеждани 307 овце и 217 кози. За пресичане на разпространението на заразата в него е пристъпено към хуманно умъртвяване на животните.

Заради констатираното огнище и набелязването на мерки, които да пресекат разпространението на заразата, през вчерашния ден беше свикано извънредно заседание в областната управа на Хасково на местната епизоотична комисия.

Безплатни прегледи за злокачествени новообразувания на маточната шийка, за сърдечно-съдови заболявания, белодробни болести и диабет тип две ще има в Шумен до 15 ноември, припомнят в съобщение до медиите от Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в града. 

Организираните безплатни прегледи се правят от лекар-специалист, след предварително записване, като не е необходимо направление от личен лекар и предхождаща документация, припомнят още от РЗИ – Шумен. 

Здравната инспекция в Шумен осигурява безплатни прегледи в четири скринингови кампании до 15 ноември. Според графика за провеждането им, записвания за преглед за диабет тип две и за белодробни болести може да се направи на телефони с номера 054 830 630 и 0878 330 630, а за скрининговите прегледи за сърдечно-съдови заболявания - на телефонен номер 054 832 300, от 8:00 до 14:00 ч. Желаещите да се прегледат безп

Шипка се възстанови след опустошителната градушка от 13 юни благодарение на това, че сме обединени и благодарение на всички, които доброволно помогнаха. Това заяви кметът на града Василка Панайотова по време на среща с журналисти в Националния пресклуб в града. На срещата присъства и Славка Самарска, изпълнителен директор на Медийна група (МГ) „Вис Виталис“, които осъществиха мащабната дарителска кампания „В помощ на Шипка“. 

По думите на Панайотова щетите след природното бедствие в града са на стойност милиони, а незасегната къща в Шипка не е имало. „Домакинствата успяха да се възстановят благодарение на собствени усилия и на подкрепа от дарители и доброволци“, коментира тя и посочи, че над 300 са били доброволците, които са се включили с материална помощ или с труд.

Едно от най-впечатляващите неща, които постигна кампанията &bdq

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз (БЛС) във Видин. Поводът е отбелязването на Деня на св. Иван Рилски и н ...
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“. Заложените в проекта дейности предвиждат цялостно обновяване на спортното съоръжение, което е строе ...
Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба на БЧК
Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК). Температурите са ниски – около 1-2 градуса, кат ...
Градски фестивал ще предложи вино от местни сортове на жителите и гостите на София днес и утре
Urban Wine Fest София 2024 започва днес в столичното Ларго. Градският винен фестивал е посветен на многообразието на местни сортове винено грозде, с които българските винари дават ...
С отдаване на воински почести в София ще бъдат отбелязани 80 години от първото сражение на Парашутната дружина
С отдаване на воински почести и поднасяне на венци и цветя пред Паметника на парашутиста в София ще бъде отбелязан Денят на военния парашутист, съобщиха от пресцентъра на Министерс ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
Започва изпълнението на фаза 2 от проекта за подобряване на качеството на атмосферния въздух в Община Пловдив чрез намаляване на емисиите от фини прахови частици от битовото отопле ...
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). ...
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Първото застудяване тази есен вече е факт, съобщи дежурният в метеорологичната станция на връх Рожен. Най-ниската температура е измерена в Чепеларе – минус 4 градуса, а на Р ...
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Втора ферма със заразени с шарка овце е констатирана в рамките на два дни в хасковското село Узунджово, съобщиха на официалната си страница от Българската агенция по безопасност на ...
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър. Услугата е част от стремежа на общината да насърч ...
Тикер в 11:46 ч.
Започва изпълнението на фаза 2 от проекта за подобряване на качеството на атмосф ...
Начало Контекст
7378
България

Възрастен мъж пострада при катастрофа тази сутрин в Добрич

Възрастен мъж пострада при катастрофа тази сутрин в Добрич.Инцидентът стана на кръстовището на улиците „Вардар“ и „Генерал Гурко“, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Добрич.

| 08 Октомври 2024, 12:06 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Възрастен мъж пострада при катастрофа тази сутрин в Добрич
Възрастен мъж пострада при катастрофа тази сутрин в Добрич
Снимка © БТА

Възрастен мъж пострада при катастрофа тази сутрин в Добрич. Инцидентът стана на кръстовището на улиците „Вардар“ и „Генерал Гурко“, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Добрич.

Всяка вечер с телескопите на Националната астрономическа обсерватория (НАО) „Рожен“ се наблюдават между 15 и 25 комети, които обаче са на много голямо разстояние и не могат да се видят с невъоръжено око, каза директорът на обсерваторията Никола Петров. Той посочи, че вчера вечерта и астрономите са се любували на кометата A3 Tsuchinshan-ATLAS, която е една от ярките, прелитащи над Северното полукълбо. Очаква се в следващите дни, след като тя се вдигне на хоризонта, да бъде обект и на научни изследвания от НАО „Рожен“.

„Впечатляваща и атрактивна комета, която може да види всеки. Снимахме я снощи, но по-скоро за удоволствие“, добави Петров и обясни, че кометата ще премине покрай Земята след 80 хил. години.

A3 Tsuchinshan-ATLAS бе видяна и от жители на Чепеларе, които успяха да я заснемат. „Три вечери подред наблюдавахме дали ще я в

Общо 27 души са ранени при 25 тежки катастрофи през последното денонощие, съобщиха от МВР.

В София са регистрирани три тежки и 35 леки пътнотранспортни произшествия, при които са пострадали трима души.

От началото на месеца са станали 319 катастрофи с 23 жертви и 389 ранени.

От началото на годината са регистрирани 5730 пътнотранспортни произшествия, при които са загинали 362-ма човека, а пострадалите са 7210.

При сравнение с реалните данни за загинали през същия период на 2023 г., се отчитат 67 по-малко загинали участници в движението през 2024 г., съобщават още от МВР.

Общо четирима души са задържани по време на проведената днес специализирана полицейска операция във видинския квартал „Нов път“. Образувани са едно досъдебно производство и три предварителни проверки, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Видин. 

Припомняме, че операцията е за противодействие както на конвенционалната престъпност, така и срещу престъпления, свързани с купуването и продаването на гласове. В нея са участвали четири екипа на жандармерията, служители от видинското районно управление, от криминална, икономическа, охранителна и пътна полиция на областната дирекция, както и разследващи полицаи. На изградените три временни контролно-пропускателни пункта при входно-изходните точки на квартал „Нов път“ екипите са проверявали водачите на преминаващите моторни превозни средства. Паралелно са извършвали проверки на частни адреси, обществени

За поредна година в трънското село Студен извор имаше празник на киселото мляко. Той се организира от фондация „Д-р Стамен Григоров” и е вторият за тази година, каза праправнучката на д-р Стамен Григоров - Венета Костадинчев.

През лятото се проведе първото за 2024 г. издание на празника, тогава бяха отличени и учениците, спечелили награди от Международния конкурс "Приказки за киселото мляко". Той се организира от българското училище "Д-р Стамен Григоров" в Женева по повод 40-годишнината от създаването му. Сред творбите бяха рисунки и разкази на деца от Трън и други населени места, допълни още Костадинчев.

Тя каза, че по-различното във второто издание на празника на киселото мляко е есенната тематика, както и включването в базара на производители на мед и пчелни продукти. Столична пекарна също участва със свой щанд. Характерното за тях е безглутеновите продук

От 7-и до 13 октомври на територията на Пловдивска област са настъпили 50 пътнотранспортни произшествия, в тях са пострадали девет души, няма загинали. За същия период са съставени 595 акта и 2882 фиша, съобщи на брифинг инспектор Стоян Войводов от сектор „Пътна полиция“ при Областната дирекция на МВР в Пловдив. Проверките са регулярни и при специализирани операции – по линия на Roadpol за ограничаване на разсейването на водачите на моторни превозни средства и използване на обезопасителни системи, както и за осъществения засилен контрол над поведението на мотористите на пътя.

Повече от половината съставени актове - 236, са за непоставен колан, а 78 са за използване на мобилен телефон. Инспектор Войводов призова шофьорите да следват правилата, за да пазят живота и здравето си, а не, за да не получат глоба. За периода положителните проби за употреба на алкохол с

Водачът на леката кола, 75-годишен, не спира на знак "Стоп" и отнема предимство на друга кола, която го удря странично. Автомобилът с възрастния шофьор се обръща по таван в резултат на удара. 

Мъжът (75 г.) е отведен в болница за преглед. 

Общо 781 нарушения на Закона за движение по пътищата са установили миналата седмица служителите на Областната дирекция на МВР в Добрич, съобщи вчера на брифинг началникът на сектор „Пътна полиция“ – Добрич главен инспектор Жулиян Минев. За изминалата седмица на територията на област Добрич са регистрирани три тежки пътнотранспортни произшествия с един загинал и двама пострадали. 

Общо 73 пожара са загасени в страната през изминалото денонощие. Това съобщиха от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН) към МВР на своя уебсайт. На общо 101 сигнала за произшествия са реагирали звената на пожарната в цялата страна.

С преки материални щети са възникнали 18 пожара, от които четири в жилищни сгради, два в промишлени сгради, два в спомагателни, временни или паянтови постройки, шест в транспортни средства, един в съоръжения на открито и 3 други. Без нанесени материални щети са възникнали 55 пожара.

Извършени са 25 спасителни дейности и помощни операции, от които три при катастрофи в транспортни средства. Получени са три лъжливи повиквания. При пожарите няма загинали и пострадали.

Годишното общо събрание на Македоно-българската стопанска камара, на което бе приет отчетът на председателя на камарата Биляна Митева, финансовият отчет, както и програмата за работата на камарата за 2024-2025 г., се поведе в Скопие. 

Сред идеите на ръководството на Македоно-българската стопанска камара, освен увеличаване на фирмите и компаниите, членове на камарата, са и по-голяма активност чрез проекти, като вече започналия за развитие на детския спорт за деца с увреждания в общините Кочани, Зърновци и Облешево в Северна Македония, съфинансиран от камарата, и увеличаване на възможностите за контакти между фирми от двете страни на границата. 

„Фокусът ни е върху развитието на камарата, на която специфичната ситуация между двете държави не трябва да влияе. Не политиката, а хората и контактите между тях са важни, бизнес без граници трябва да има и той да с

Втора ферма със заразени с шарка овце е констатирана в рамките на два дни в хасковското село Узунджово, съобщиха на официалната си страница от Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ).

В обекта се отглеждат 313 животни, уточниха от агенцията. Заболяването е установено след извършен официален надзор във връзка с констатирано първично огнище. Засегнатият животновъден обект е технологично свързан с първичното огнище, според информацията от БАБХ.

В предишния установен обект на територията на селото са били отглеждани 307 овце и 217 кози. За пресичане на разпространението на заразата в него е пристъпено към хуманно умъртвяване на животните.

Заради констатираното огнище и набелязването на мерки, които да пресекат разпространението на заразата, през вчерашния ден беше свикано извънредно заседание в областната управа на Хасково на местната епизоотична комисия.

Безплатни прегледи за злокачествени новообразувания на маточната шийка, за сърдечно-съдови заболявания, белодробни болести и диабет тип две ще има в Шумен до 15 ноември, припомнят в съобщение до медиите от Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в града. 

Организираните безплатни прегледи се правят от лекар-специалист, след предварително записване, като не е необходимо направление от личен лекар и предхождаща документация, припомнят още от РЗИ – Шумен. 

Здравната инспекция в Шумен осигурява безплатни прегледи в четири скринингови кампании до 15 ноември. Според графика за провеждането им, записвания за преглед за диабет тип две и за белодробни болести може да се направи на телефони с номера 054 830 630 и 0878 330 630, а за скрининговите прегледи за сърдечно-съдови заболявания - на телефонен номер 054 832 300, от 8:00 до 14:00 ч. Желаещите да се прегледат безп

Шипка се възстанови след опустошителната градушка от 13 юни благодарение на това, че сме обединени и благодарение на всички, които доброволно помогнаха. Това заяви кметът на града Василка Панайотова по време на среща с журналисти в Националния пресклуб в града. На срещата присъства и Славка Самарска, изпълнителен директор на Медийна група (МГ) „Вис Виталис“, които осъществиха мащабната дарителска кампания „В помощ на Шипка“. 

По думите на Панайотова щетите след природното бедствие в града са на стойност милиони, а незасегната къща в Шипка не е имало. „Домакинствата успяха да се възстановят благодарение на собствени усилия и на подкрепа от дарители и доброволци“, коментира тя и посочи, че над 300 са били доброволците, които са се включили с материална помощ или с труд.

Едно от най-впечатляващите неща, които постигна кампанията &bdq

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба на БЧК
Градски фестивал ще предложи вино от местни сортове на жителите и гостите на София днес и утре
С отдаване на воински почести в София ще бъдат отбелязани 80 години от първото сражение на Парашутната дружина
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
Сфера
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
Контекст
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Местен фокус
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Контекст
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Контекст
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
На преден план
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
Основна линия
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
На преден план
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
Основна линия
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.