Начало Местен фокус Нов облик придоби пътят за Регионалното депо за отпадъци край Разград след ремонт
7116
България

Нов облик придоби пътят за Регионалното депо за отпадъци край Разград след ремонт

Нов облик придоби пътят за Регионалното депо за отпадъци между жп прелезите за селата Ясеновец и Дянково след ремонт, съобщиха от общинската администрация.Пътят вече е отворен за движение.

| 08 Октомври 2024, 12:45 ч.
Нов облик придоби пътят за Регионалното депо за отпадъци край Разград след ремонт
Нов облик придоби пътят за Регионалното депо за отпадъци край Разград след ремонт
Снимка © Община Разград

Нов облик придоби пътят за Регионалното депо за отпадъци между жп прелезите за селата Ясеновец и Дянково след ремонт, съобщиха от общинската администрация. Пътят вече е отворен за движение. По време на извършване на ремонтните дейности бе въведена временна организация на движение.

На извънредно заседание днес общинските съветници в Неделино гласуваха единодушно Общината да кандидатства пред Министерството на младежта и спорта с проект за ремонт на мултифункционална спортна площадка. Проектно предложение е по Националната програма за споделено финансиране на инвестиционни спортни проекти 2024 година. Стойността на проекта е 256 600,57 лева, а самоучастието е 25 660,57 лева с ДДС.

„Намерението на Общината е да кандидатстваме с проект за текущ ремонт на мултифункционална спортна площадка в квартал "Хаирника", която е на площ 1681 кв. м. Състоянието на съоръжението е изключително компрометирано и незадоволително. Липсва изкуствена тревна настилка, осветлението е недостатъчно и това възпрепятства организирането и практикуването на спортни дейности от деца и ученици“, посочи кметът Боян Кехайов.

В дейностите по проекта се предвижда доставка

Започна участието на министър-председателя Димитър Главчев в Срещата на върха в рамките на „Берлинския процес“, съобщиха на своята фейсбук страница от Министерския съвет. Това е десетата поред среща във формат ръководители на държавите от Западните Балкани и на страните партньорите от инициативата, както и представители на международни финансови институции и регионални организации. Два са основните панела, в които ще се развиват днешните дискусии в Берлин: „Регионално сътрудничество и общ регионален пазар“ и „Зелена програма, свързаност, енергия“. 

Берлинският процес е създаден през 2014 г. като платформа за засилване на сътрудничеството между държавите от Западните Балкани и страните домакини на Берлинския процес, както и ЕС. Форумът има за цел да подпомогне страните в региона в постигането на европейските стандарти и да донесе конкретн

Между 1,9 млн. и 2,1 млн. души (около 30 % от имащите право на глас) се очаква да гласуват на предстоящите на 27 октомври парламентарни избори. Това сочат данните от последното проучване на социологическата агенция „Медиана“. Оттам допълват, че това вероятно ще са избори, за които отново ще се каже, че са с най-ниска избирателна активност от началото да демократичните промени.

Данните са от национално представително проучване, проведено между 8 и 13 октомври със собствени средства на агенция „Медиана“, сред 978 души над 18 години, чрез пряко стандартизирано интервю face to face, двустепенна гнездова извадка.

Според резултатите от проучването няма партия, която да концентрира върху себе си надеждите и очакванията не само на мнозинството, но дори и на значителна част от избирателите. ГЕРБ, „Възраждане“, БСП („Обединена лев

Районният съд в Дупница изпраща делото, по което обвиняем е кметът на община Дупница, а пострадало лице е временно изпълняващият длъжността началник на РУ – Дупница, на Върховния касационен съд (ВКС) за определяне на друг, еднакъв по степен, съд, в който то да бъде разгледано. Производство е образувано по обвинителен акт, внесен от Районна прокуратура – Кюстендил, териториално отделение Дупница, с който е повдигнато обвинение срещу Първан Дангов за престъпление по чл. 144, ал. 2 във вр. с ал. 1 от НК. Това съобщиха от съда в Кюстендил.

Всички съдии от наказателното и гражданското отделения на Районен съд – Дупница, след определянето им за докладчик чрез системата за случайно разпределение на делата, си направиха отвод или самоотвод по делото, припомниха още от пресцентъра на съда. 

В определенията си за отвод по делото съдебните състави посочват: &

Сайтът и ефирът на Българското национално радио (БНР) трябва да бъдат разглеждани по един и същи начин. Това каза пред членовете на Съвета за електронни медии (СЕМ) Георги Даскалов, който е сред кандидатите за генерален директор на общественото радио.

„Необходими са много пари за модернизиране на материалната база и най-вече – за сървъри“, отбеляза той по време на изслушването. По думите му огромен проблем е, че напоследък „много често“ сайтът на БНР се срива. 

„Ако стане критична ситуация, например - има земетресение, какво ще направи всеки човек? Ще си вземе телефона, ще излезе и ще погледне БНР дали нещо съобщава. Ако в този момент сайтът се е сринал… - мъртва точка“, посочи той. Що се отнася до начина на финансиране – според мен е необходимо по някакъв начин то да бъде обвързано с процент от БВП, допълни Дас

Строително – монтажните работи започнаха в началото на месец юли. Рехабилитацията на пътя е по проект, финансиран от Инвестиционната програма за общински проекти. Той е на стойност 2 360 194,95 лв. Изпълнител на обществената поръчка бе шуменската фирма „Автомагистрали - Черно море“ АД.

Целта на ремонта бе подобряване и възстановяване на транспортни-експлоатационните качества и носимоспособността на настилката, с оглед осигуряване условия за безопасност на движението и добро отводняване на общинския път, отбелязаха от общинската администрация.

Ремонтните дейности започнаха с прочистване на храстовидна растителност на места, където след това на мястото на компрометираните доскоро банкети бяха изградени нови, които подобряват възможностите за отводняване на пътния участък. Върху пътното платно е положен плътен и неплътен асфалтобетон.

Това бе вторият проект от Инвестиционната програма, по който Община Разград започна и завърши строително-ремонтни дейности. Първият проект бе „Реконструкция на улица „Странджа и прилежащите кръстовища в Разград – трети участък от ул. „Странджа“. 

Съдиите сме поставени в безсилна ситуация. Софийската градска прокуратура раздроби разследването за мащабната деятелност за разследване на престъпна група. Това каза пред съдийската колегия на Висшия съдебен съвет съдия Владислава Цариградска, която колегията изслушва относно развитието на наказателното производство, свързано с отправени срещу нея заплахи, както и конкретни нейни искания. 

Смятам, че не трябва да бъда изслушвана, а заедно като колеги да решим този гигантски проблем. Страда цялата репутация и съдийската независимост, посочи тя.

"Има всевъзможни бездействия да не се движи разследването. Отказва ми се достъп до елементарна информация. Притеснително е какво прави прокуратурата, за да разследва мрежите за влияние. Бях заплашвана и смятам, че зад Червения пират се крият хора и мрежи, които заплашват редица съдии. Може да подозираме, че тези мрежи опитват

„Лекар на годината 2024“ за oбласт Пловдив е д-р Никола Боянов, съобщиха от Районна лекарска колегия на Български лекарски съюз - Пловдив. На тържествена церемония, броени дни преди Деня на българския лекар, местната съсловна организация връчи престижните награди за 2024 година.

Той завършва МУ - Пловдив с отличие през 2007 г., а през 2014 г. придобива специалност Гастроентерология след четиригодишна специализация в МБАЛ Пловдив. Д-р Боянов притежава множество сертификати по абдоминална ехография и ехография на повърхностни структури, абдоминална доплерова ехография, интервенционална и контрастна ехография и ехоендоскопия, гастроинтестинална ендоскопия с биопсия, интервенционална гастроинтестинална ендоскопия. Преминава през множество обучения в Германия, Румъния, Индия, Португалия, Нидерландия и др. Д-р Боянов работи в областта на инвазивната гастроентерология. Изв

Над 20 души са задържани до момента при специализирана операция на полицията на територията на област Благоевград, съобщи на брифинг началникът на отдел „Охранителна полиция“ при Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Благоевград комисар Димитър Ичев.

Както информира, на територията на областта е в ход специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност и опазване на обществения ред, както и противодействие на престъпленията, свързани с политическите права на гражданите. 

Към момента на територията на областта има изградени 35 контролно – пропускателни пункта, на които полицейски служители извършват проверка на преминаващите превозни средства. Проверени са множество адреси, за които има данни, че живеят или пребивават хора, които могат да повлияват на криминогенната обстановка на територията на Областната дирекция н

Трима са задържани за притежание на наркотици през почивните дни в област Пазарджик, водят се бързи производства срещу тях, съобщиха от Областна дирекция (ОД) на МВР  в Пазарджик.

В събота на кръстовище в село Звъничево автопатрул спрял за проверка 19-годишен младеж. У него е открито полиетиленово пликче със суха зелена листна маса, която се оказала марихуана. Колегите им от Районно управление -Велинград проверили на улица в курорта 20-годишен местен жител. Полицаите открили у младия мъж 12 полиетиленови пликчета тип спейсбек със синтетичен канабиноид.

Служители от Районно управление -Панагюрище установили на улица в село Левски 19-годишен панагюрец, който носил в себе си четири таблетки. След направен полеви наркотест те реагирали положително на амфетамин, добавят от полицията.

При трите случая намерените наркотици са иззети, а притежателите задържани за сро

Водач на автомобил "Форд" е шофирал в изпреварващата лента на автомагистрала "Хемус", в посока обратна на движението, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен.

В 11:25 ч. днес на автомагистрала "Хемус" (км 360+800) в землището на община Каспичан, на пътното платно от Варна за София, служители на Районно управление - Нови пазар са установили 83- годишния водач на лек автомобил "Форд", който е управлявал срещу посоката на движение, допълниха от полицията.

Спрямо шофьора е взето административно отношение по Закона за движение по пътищата и е създадена организация за извеждането му от пътното платно. На водача временно е отнето свидетелството за управление, информираха от ОД на МВР - Шумен.

В Шуменско от 7 до 13 октомври се проведе акция на полицията за ограничаване на разсейването при шофьорите.

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите са 70, показват данните, ...
Нова директива ще хармонизира правилата за фалити на фирмите, каза евродепутатът Емил Радев
По думите му причината е, че в отделните държави членки правилата са много различни. Някъде такова производство приключва за 6 месеца, в други страни продължават по 7-8 години, обя ...
Около 700 служители от МВР в Пазарджик ще са ангажирани с изборния процес
Около 700 са служителите от структурни звена на МВР в област Пазарджик, които са ангажирани с изборния процес. Това стана ясно на работна среща с ръководители на държавни институци ...
Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с нарушения на изборното законодателство, се провежда в Гълъбово и Стара Загора
На територията на Областна дирекция на МВР – Стара Загора днес се провеждат активни полицейски действия в Районните управления в Гълъбово, както и Първо и Второ Районни управ ...
Полицаи задържаха употребил алкохол водач без шофьорска книжка, който опитал да избегне проверка в Шумен
Задържан е употребил алкохол водач без шофьорска книжка, който опитал да избегне полицейска проверка, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Шумен.  Малко след 00:30 ча ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Младежи от Комплекса за социално развитие в Търговище поздравиха лекари в навечерието на професионалния им празник
Младежи от Комплекса за социално развитие в Търговище поздравиха лекари в навечерието на професионалния им празник. Потребителите на услугата подариха на своите общопрактикуващи ле ...
От понеделник ще бъде затворен за движение участък по пътя Варна – Златни пясъци
От понеделник, 21 октомври, ще бъде затворено северното платно на пътя Варна – Златни пясъци в района от Ботаническата градина до Евксиноград, съобщиха от Община Варна. Движе ...
Конгрес за усложненията в естетичната дерматология започна в София
Трети конгрес по естетична дерматология с международно участие започна днес в столицата. Форумът продължава три дни - от 18 до 20 октомври, с акцент върху усложненията в естетичнат ...
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите са 70, показват данните, ...
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
От понеделник предстои да преминем последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния. Това съобщи пред журналисти генерал-майор Явор ...
Тикер в 14:30 ч.
Младежи от Комплекса за социално развитие в Търговище поздравиха лекари в навече ...
Начало Местен фокус
7116
България

Нов облик придоби пътят за Регионалното депо за отпадъци край Разград след ремонт

Нов облик придоби пътят за Регионалното депо за отпадъци между жп прелезите за селата Ясеновец и Дянково след ремонт, съобщиха от общинската администрация.Пътят вече е отворен за движение.

| 08 Октомври 2024, 12:45 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Нов облик придоби пътят за Регионалното депо за отпадъци край Разград след ремонт
Нов облик придоби пътят за Регионалното депо за отпадъци край Разград след ремонт
Снимка © Община Разград

Нов облик придоби пътят за Регионалното депо за отпадъци между жп прелезите за селата Ясеновец и Дянково след ремонт, съобщиха от общинската администрация. Пътят вече е отворен за движение. По време на извършване на ремонтните дейности бе въведена временна организация на движение.

На извънредно заседание днес общинските съветници в Неделино гласуваха единодушно Общината да кандидатства пред Министерството на младежта и спорта с проект за ремонт на мултифункционална спортна площадка. Проектно предложение е по Националната програма за споделено финансиране на инвестиционни спортни проекти 2024 година. Стойността на проекта е 256 600,57 лева, а самоучастието е 25 660,57 лева с ДДС.

„Намерението на Общината е да кандидатстваме с проект за текущ ремонт на мултифункционална спортна площадка в квартал "Хаирника", която е на площ 1681 кв. м. Състоянието на съоръжението е изключително компрометирано и незадоволително. Липсва изкуствена тревна настилка, осветлението е недостатъчно и това възпрепятства организирането и практикуването на спортни дейности от деца и ученици“, посочи кметът Боян Кехайов.

В дейностите по проекта се предвижда доставка

Започна участието на министър-председателя Димитър Главчев в Срещата на върха в рамките на „Берлинския процес“, съобщиха на своята фейсбук страница от Министерския съвет. Това е десетата поред среща във формат ръководители на държавите от Западните Балкани и на страните партньорите от инициативата, както и представители на международни финансови институции и регионални организации. Два са основните панела, в които ще се развиват днешните дискусии в Берлин: „Регионално сътрудничество и общ регионален пазар“ и „Зелена програма, свързаност, енергия“. 

Берлинският процес е създаден през 2014 г. като платформа за засилване на сътрудничеството между държавите от Западните Балкани и страните домакини на Берлинския процес, както и ЕС. Форумът има за цел да подпомогне страните в региона в постигането на европейските стандарти и да донесе конкретн

Между 1,9 млн. и 2,1 млн. души (около 30 % от имащите право на глас) се очаква да гласуват на предстоящите на 27 октомври парламентарни избори. Това сочат данните от последното проучване на социологическата агенция „Медиана“. Оттам допълват, че това вероятно ще са избори, за които отново ще се каже, че са с най-ниска избирателна активност от началото да демократичните промени.

Данните са от национално представително проучване, проведено между 8 и 13 октомври със собствени средства на агенция „Медиана“, сред 978 души над 18 години, чрез пряко стандартизирано интервю face to face, двустепенна гнездова извадка.

Според резултатите от проучването няма партия, която да концентрира върху себе си надеждите и очакванията не само на мнозинството, но дори и на значителна част от избирателите. ГЕРБ, „Възраждане“, БСП („Обединена лев

Районният съд в Дупница изпраща делото, по което обвиняем е кметът на община Дупница, а пострадало лице е временно изпълняващият длъжността началник на РУ – Дупница, на Върховния касационен съд (ВКС) за определяне на друг, еднакъв по степен, съд, в който то да бъде разгледано. Производство е образувано по обвинителен акт, внесен от Районна прокуратура – Кюстендил, териториално отделение Дупница, с който е повдигнато обвинение срещу Първан Дангов за престъпление по чл. 144, ал. 2 във вр. с ал. 1 от НК. Това съобщиха от съда в Кюстендил.

Всички съдии от наказателното и гражданското отделения на Районен съд – Дупница, след определянето им за докладчик чрез системата за случайно разпределение на делата, си направиха отвод или самоотвод по делото, припомниха още от пресцентъра на съда. 

В определенията си за отвод по делото съдебните състави посочват: &

Сайтът и ефирът на Българското национално радио (БНР) трябва да бъдат разглеждани по един и същи начин. Това каза пред членовете на Съвета за електронни медии (СЕМ) Георги Даскалов, който е сред кандидатите за генерален директор на общественото радио.

„Необходими са много пари за модернизиране на материалната база и най-вече – за сървъри“, отбеляза той по време на изслушването. По думите му огромен проблем е, че напоследък „много често“ сайтът на БНР се срива. 

„Ако стане критична ситуация, например - има земетресение, какво ще направи всеки човек? Ще си вземе телефона, ще излезе и ще погледне БНР дали нещо съобщава. Ако в този момент сайтът се е сринал… - мъртва точка“, посочи той. Що се отнася до начина на финансиране – според мен е необходимо по някакъв начин то да бъде обвързано с процент от БВП, допълни Дас

Строително – монтажните работи започнаха в началото на месец юли. Рехабилитацията на пътя е по проект, финансиран от Инвестиционната програма за общински проекти. Той е на стойност 2 360 194,95 лв. Изпълнител на обществената поръчка бе шуменската фирма „Автомагистрали - Черно море“ АД.

Целта на ремонта бе подобряване и възстановяване на транспортни-експлоатационните качества и носимоспособността на настилката, с оглед осигуряване условия за безопасност на движението и добро отводняване на общинския път, отбелязаха от общинската администрация.

Ремонтните дейности започнаха с прочистване на храстовидна растителност на места, където след това на мястото на компрометираните доскоро банкети бяха изградени нови, които подобряват възможностите за отводняване на пътния участък. Върху пътното платно е положен плътен и неплътен асфалтобетон.

Това бе вторият проект от Инвестиционната програма, по който Община Разград започна и завърши строително-ремонтни дейности. Първият проект бе „Реконструкция на улица „Странджа и прилежащите кръстовища в Разград – трети участък от ул. „Странджа“. 

Съдиите сме поставени в безсилна ситуация. Софийската градска прокуратура раздроби разследването за мащабната деятелност за разследване на престъпна група. Това каза пред съдийската колегия на Висшия съдебен съвет съдия Владислава Цариградска, която колегията изслушва относно развитието на наказателното производство, свързано с отправени срещу нея заплахи, както и конкретни нейни искания. 

Смятам, че не трябва да бъда изслушвана, а заедно като колеги да решим този гигантски проблем. Страда цялата репутация и съдийската независимост, посочи тя.

"Има всевъзможни бездействия да не се движи разследването. Отказва ми се достъп до елементарна информация. Притеснително е какво прави прокуратурата, за да разследва мрежите за влияние. Бях заплашвана и смятам, че зад Червения пират се крият хора и мрежи, които заплашват редица съдии. Може да подозираме, че тези мрежи опитват

„Лекар на годината 2024“ за oбласт Пловдив е д-р Никола Боянов, съобщиха от Районна лекарска колегия на Български лекарски съюз - Пловдив. На тържествена церемония, броени дни преди Деня на българския лекар, местната съсловна организация връчи престижните награди за 2024 година.

Той завършва МУ - Пловдив с отличие през 2007 г., а през 2014 г. придобива специалност Гастроентерология след четиригодишна специализация в МБАЛ Пловдив. Д-р Боянов притежава множество сертификати по абдоминална ехография и ехография на повърхностни структури, абдоминална доплерова ехография, интервенционална и контрастна ехография и ехоендоскопия, гастроинтестинална ендоскопия с биопсия, интервенционална гастроинтестинална ендоскопия. Преминава през множество обучения в Германия, Румъния, Индия, Португалия, Нидерландия и др. Д-р Боянов работи в областта на инвазивната гастроентерология. Изв

Над 20 души са задържани до момента при специализирана операция на полицията на територията на област Благоевград, съобщи на брифинг началникът на отдел „Охранителна полиция“ при Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Благоевград комисар Димитър Ичев.

Както информира, на територията на областта е в ход специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност и опазване на обществения ред, както и противодействие на престъпленията, свързани с политическите права на гражданите. 

Към момента на територията на областта има изградени 35 контролно – пропускателни пункта, на които полицейски служители извършват проверка на преминаващите превозни средства. Проверени са множество адреси, за които има данни, че живеят или пребивават хора, които могат да повлияват на криминогенната обстановка на територията на Областната дирекция н

Трима са задържани за притежание на наркотици през почивните дни в област Пазарджик, водят се бързи производства срещу тях, съобщиха от Областна дирекция (ОД) на МВР  в Пазарджик.

В събота на кръстовище в село Звъничево автопатрул спрял за проверка 19-годишен младеж. У него е открито полиетиленово пликче със суха зелена листна маса, която се оказала марихуана. Колегите им от Районно управление -Велинград проверили на улица в курорта 20-годишен местен жител. Полицаите открили у младия мъж 12 полиетиленови пликчета тип спейсбек със синтетичен канабиноид.

Служители от Районно управление -Панагюрище установили на улица в село Левски 19-годишен панагюрец, който носил в себе си четири таблетки. След направен полеви наркотест те реагирали положително на амфетамин, добавят от полицията.

При трите случая намерените наркотици са иззети, а притежателите задържани за сро

Водач на автомобил "Форд" е шофирал в изпреварващата лента на автомагистрала "Хемус", в посока обратна на движението, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен.

В 11:25 ч. днес на автомагистрала "Хемус" (км 360+800) в землището на община Каспичан, на пътното платно от Варна за София, служители на Районно управление - Нови пазар са установили 83- годишния водач на лек автомобил "Форд", който е управлявал срещу посоката на движение, допълниха от полицията.

Спрямо шофьора е взето административно отношение по Закона за движение по пътищата и е създадена организация за извеждането му от пътното платно. На водача временно е отнето свидетелството за управление, информираха от ОД на МВР - Шумен.

В Шуменско от 7 до 13 октомври се проведе акция на полицията за ограничаване на разсейването при шофьорите.

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
Нова директива ще хармонизира правилата за фалити на фирмите, каза евродепутатът Емил Радев
Около 700 служители от МВР в Пазарджик ще са ангажирани с изборния процес
Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с нарушения на изборното законодателство, се провежда в Гълъбово и Стара Загора
Полицаи задържаха употребил алкохол водач без шофьорска книжка, който опитал да избегне проверка в Шумен
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
На преден план
Младежи от Комплекса за социално развитие в Търговище поздравиха лекари в навечерието на професионалния им празник
В детайли
От понеделник ще бъде затворен за движение участък по пътя Варна – Златни пясъци
Местен фокус
Конгрес за усложненията в естетичната дерматология започна в София
Контекст
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
Сфера
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
Основна линия
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
Основна линия
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Местен фокус
Земеделският министър д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит
Сфера
Седем млади лекари получиха грамоти от лекарската колегия във Видин
В детайли
Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичен стартъп в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.