Начало Контекст Общо 60 пожара са загасени в страната за последното денонощие, пострадал е един човек
7231
България

Общо 60 пожара са загасени в страната за последното денонощие, пострадал е един човек

Общо 60 пожара са загасени в страната за последното денонощие, пострадал е един човек, съобщиха от Главната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - МВР, на сайта на ведомството.Информацията за оперативната обстановка е актуална към 06:00 ч. тази сутрин.

| 09 Октомври 2024, 07:21 ч.
Общо 60 пожара са загасени в страната за последното денонощие, пострадал е един човек
Общо 60 пожара са загасени в страната за последното денонощие, пострадал е един човек
Снимка © БТА

Общо 60 пожара са загасени в страната за последното денонощие, пострадал е един човек, съобщиха от Главната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - МВР, на сайта на ведомството. Информацията за оперативната обстановка е актуална към 06:00 ч. тази сутрин.

От днес до неделя ще се проведе традиционният есенен панаир в Роман, съобщиха във фейсбук страницата си от Община Роман. Петъчният ден е обявен за неучебен за всички учебни заведения на територията на общината, казаха от общинска администрация. 

Оттам допълниха, че празниците ще започнат с изпълнения на Северняшки ансамбъл „Иван Вълев“ – Плевен и на изпълнителката Цветелина. В събота ще се играят две футболни срещи с отборите от Козлодуй „Радецки“ и „Първа атомна“. Детско шоу е предвидено също в съботния ден с щура лаборатория и детски игри. Вечерта празниците ще продължат с песните на Симона Загорова. 

По информация от секретаря на Община Роман след последното преброяване през 2021 г. жителите на град Роман са 2500 души, а на общината 4685 души. 

Председателят на Общинския съвет в Смолян Димитър Кацаров е изготвил нов Правилник за отличията на Общината. Кацаров каза, че проектът вече е обявен за обществена консултация. В едномесечен срок всеки гражданин може да депозира писмени предложения, да излага мнения и препоръки по проекта.

Сега действащият правилник на Общината е от 1997 година. Кацаров посочи, че за този дълъг период от време са настъпили множество промени в обществено-политическия живот и той не отговаря на съвременните реалности. Новият нормативен документ е адаптиран за нашите условия и отговаря напълно за Община Смолян, каза председателят на Общинския съвет. 

„27 години има само една поправка в стария правилник през 2002 г.– въведена е награда за мир. Само този мотив е достатъчен, за да се направи нов правилник. Споделят ми жители на Смолян, че е много опростена процедурата за присъ

Мъж на 25 години ще търпи наказание лишаване от свобода за срок от три години и четири месеца за непристойно поведение и повреждане на гуми на 14 автомобила в казанлъшкото село Горно Черковище. Това съобщават от Окръжния съд в Стара Загора. Осъденият Н.К. е осъждан многократно, а наказанието ще изтърпи при първоначален строг режим. Деянието е извършено в условия на опасен рецидив. 

Съдът го е признал за виновен в това, че на 24 декември м.г. е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото – отправял закани и обиди спрямо двама мъже, замахвал с нож срещу единия от тях, както и нарязал с нож гумите на 14 автомобила, уточняват от съда. Делото е преминало по реда на съкратеното съдебно следствие, поради което първоначално определеното наказание е било намалено с една трета. 

Подсъдимият често искал

Специализирана операция за предотвратяване на престъпления, свързани с политическите права на гражданите, както и за противодействие на конвенционалната престъпност, бе проведена вчера в област Монтана, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. При акцията са разкрити 14 престъпления – незаконно притежание на оръжие, съхранение на дърва за огрев без документи за произход, кражби и други криминални престъпления. Задържани са двама души и е намерен един човек, обявен за общодържавно издирване. 

В акцията са участвали служители от "Криминална полиция", "Икономическа полиция", "Охранителна полиция" и "Пътна полиция", екипи от четирите Районни управления в областта, Зонално-жандармерийско управление – Монтана и представители на Областна дирекция по безопасност на храните. При акцията са проверени 45 частни адреси, търговски и други обекти и места, за ко

Нужно е да се направи национална програма за намаляване на загубите от вода, като бъде набелязана система от конкретни мерки, каза днес председателят на Българската асоциация по водите Иван Иванов по време на дискусия в рамките на Годишната среща на местните власти, която се провежда в курорта "Албена". Организатор на събитието е Националното сдружение на общините в Република България. 

Според Иванов програмата е редно да бъде изработена в партньорство между "Български ВиК холдинг" и местните власти, а финансирането на мерките може да се търси от различни инструменти. Иванов подчерта още, че кметовете трябва да започнат да мислят и в посока повторното използване на отпадните води. 

В градовете има сериозен потенциал за пестене на вода, посочи още председателя на Българската асоциация по водите  Според него у нас като че ли се подценява ситуацията с безводи

Мъж на 49 години е пострадал при пожар в газохранилището на хотел в Приморско, област Бургас.

Пожарникарите са реагирали на 102 сигнала за произшествия. Лъжливите повиквания са шест. 

С преки материални щети са възникнали 20 пожара, от които седем в жилищни сгради и четири в транспортни средства. ез нанесени материални щети са възникнали 40 пожара, от които 15 в сухи треви, горска постеля и храсти и 20 в отпадъци. 

Извършени са 36 спасителни дейности и помощни операции, от които седем при катастрофи в транспортни средства.

В Търговище са доставени бюлетините за предстоящите на 27 октомври парламентарни избори. Бюлетините бяха приети от главния секретар на Областната администрация в Търговище Тодорка Танева, експерти от администрацията, членове на Районната избирателна комисия (РИК) и служители на реда, съобщиха от областната администрация.

Бюлетините за предстоящите избори за народни представители в 51-ото Народно събрание ще бъдат под денонощна 24-часова охрана до раздаването им на общинските администрации на територията на областта, което ще се случи в законоустановения срок, допълниха от администрацията.

Общият брой на бюлетините за избор на народни представители за Търговищка област е 114 000.

На работна среща днес са обсъдени конкретните ангажименти на институциите и тяхната готовност за обезпечаване и участие в изборния процес, охраната на изборните материали, предаването им н

От Министерството на отбраната представиха резултатите от проверките на авиационния инцидент от 13 септември 2024 г. в Трета авиационна база в Граф Игнатиево. При инцидента катастрофира учебно-боен самолет L-39ZA и загинаха двама пилоти от 12-а авиационна база в Долна Митрополия- Петко Димитров и Венцислав Дункин. Те бяха повишени посмъртно във военно звание. В началото на октомври от Министерството на отбраната съобщиха, че данните от "черната кутия" на самолета L-39 са снети успешно и предоставени на разследващия екип от Военната прокуратура. 

Основна причина за катастрофата е поемането на неоправдано висок риск при изпълнение на елементи от сложния пилотаж, каза полковник Петко Василев, държавен експерт в отдел „Разследване на авиационни произшествия и инциденти“ в Служба „Военна полиция“.

Авиационното произшествие е класифицирано като ка

България е силно притеснена от бързото влошаване на ситуацията в Ливан, от тежката хуманитарна криза, в която се намира страната. Ние трябва да работим с всички фактори в региона, в тясно сътрудничество със САЩ и Франция, с цел предотвратяване на по-нататъшното разрастване на конфликта. Това заяви в своето изказване служебният външен министър Иван Кондов.  

Той представи България в редовното заседание на Съвет „Външни работи“ на ЕС в Люксембург, съобщиха от Министерството на външните работи (МВнР).

Сред акцентите в работата на министрите бяха руската военна агресия срещу Украйна, обстановката в Близкия Изток, предстоящите избори в Грузия и Молдова, ситуацията в Африканския рог (Судан и Сомалия) и във Венецуела, както и отношенията Армения - Азербайджан. Специално участие в работата на Съвета взе британският външен министър Дейвид Лами, с когото бяха обсъ

Форум на тема "Разговори за енергийната трансформация" ще се състои днес в Регионалната библиотека "Захарий Княжески" в Стара Загора, съобщават от пресцентъра на местната администрация. Събитието се очаква да открият главният управител на Германо-българската индустриално-търговска камара Соня Миклай и заместник-министърът на енергетиката Красимир Ненов. Община Стара Загора ще бъде представена от началника на отдел "Инвестиции, енергийна ефективност и зелен преход" Росица Райкова.

Сред гостите на форума са още Фредерик Мох, директор на отдел "Структурна, индустриална политика и политика в областта на услугите" в Германската конфедерация на профсъюзите, както и Огнян Атанасов, вицепрезидент на Конфедерацията на независимите синдикати в България. Модератор на дискусията ще бъде журналистът Живка Попатанасова.

Обсъдени ще бъдат опита и подходите в Германия за постепенното пр

Окръжният съд в Пазарджик остави в ареста общинския съветник Сашо Ангелов. Съдия по делото беше Александър Александров.

"Аз съм пастор. Аз съм един човек, който кара хората да пращат децата си на училище. Не съм пипвал цигара, още повече дрога. Аз проповядвам на миряните да не лъжем и крадем", каза той. "Библията ми казва да се покорявам на властите", допълни Ангелов.  

Припомняме, че Районният съд в Пазарджик наложи постоянна мярка "задържане под стража" на общинския съветник Сашо Ангелов, който бе задържан на 8 октомври при специализирана полицейска акция в пазарджишкия квартал "Изток" с основен акцент противодействие на престъпленията срещу избирателните права на гражданите.

Докато течеше заседанието, пред Съдебната палата в Пазарджик привърженици на Ангелов от евегенгелистката църква се събраха на протест с искане за освобождането му. 

Са

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). ...
Пожар гори в бившето училище в русенското село Червена вода, няма пострадали хора
Пожар гори в сградата на бившето училище в Червена вода, съобщи директорът на Районната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Русе комисар Светослав ...
Общо 23-ма души са ранени при катастрофи в страната през последното денонощие
Общо 23-ма души са ранени при 17 тежки катастрофи в страната през последното денонощие, съобщиха от МВР на сайта си.  В София са регистрирани три тежки и 35 леки пътнотранспор ...
Жените не бива да се плашат от периода на менопауза, каза д-р Иван Башлиев от МБАЛ „Св. Иван Рилски“ в Козлодуй
Менопаузата е прекрасен период в живота на една жена и бих посъветвал дамите да не се плашат от него. Това каза началникът на Акушеро-гинекологично отделение в Многопрофилната бол ...
Днес изтича крайният срок за регистрация на социологическите агенции, които ще извършват проучвания „на изхода“ в изборния ден
Днес в 17:00 часа изтича крайният срок за регистрация на социологическите агенции, които ще извършват проучвания „на изхода“ (exit-poll) в изборния ден на 27 октомври. ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
Започва изпълнението на фаза 2 от проекта за подобряване на качеството на атмосферния въздух в Община Пловдив чрез намаляване на емисиите от фини прахови частици от битовото отопле ...
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). ...
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Първото застудяване тази есен вече е факт, съобщи дежурният в метеорологичната станция на връх Рожен. Най-ниската температура е измерена в Чепеларе – минус 4 градуса, а на Р ...
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Втора ферма със заразени с шарка овце е констатирана в рамките на два дни в хасковското село Узунджово, съобщиха на официалната си страница от Българската агенция по безопасност на ...
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър. Услугата е част от стремежа на общината да насърч ...
Тикер в 11:46 ч.
Започва изпълнението на фаза 2 от проекта за подобряване на качеството на атмосф ...
Начало Контекст
7231
България

Общо 60 пожара са загасени в страната за последното денонощие, пострадал е един човек

Общо 60 пожара са загасени в страната за последното денонощие, пострадал е един човек, съобщиха от Главната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - МВР, на сайта на ведомството.Информацията за оперативната обстановка е актуална към 06:00 ч. тази сутрин.

| 09 Октомври 2024, 07:21 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Общо 60 пожара са загасени в страната за последното денонощие, пострадал е един човек
Общо 60 пожара са загасени в страната за последното денонощие, пострадал е един човек
Снимка © БТА

Общо 60 пожара са загасени в страната за последното денонощие, пострадал е един човек, съобщиха от Главната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - МВР, на сайта на ведомството. Информацията за оперативната обстановка е актуална към 06:00 ч. тази сутрин.

От днес до неделя ще се проведе традиционният есенен панаир в Роман, съобщиха във фейсбук страницата си от Община Роман. Петъчният ден е обявен за неучебен за всички учебни заведения на територията на общината, казаха от общинска администрация. 

Оттам допълниха, че празниците ще започнат с изпълнения на Северняшки ансамбъл „Иван Вълев“ – Плевен и на изпълнителката Цветелина. В събота ще се играят две футболни срещи с отборите от Козлодуй „Радецки“ и „Първа атомна“. Детско шоу е предвидено също в съботния ден с щура лаборатория и детски игри. Вечерта празниците ще продължат с песните на Симона Загорова. 

По информация от секретаря на Община Роман след последното преброяване през 2021 г. жителите на град Роман са 2500 души, а на общината 4685 души. 

Председателят на Общинския съвет в Смолян Димитър Кацаров е изготвил нов Правилник за отличията на Общината. Кацаров каза, че проектът вече е обявен за обществена консултация. В едномесечен срок всеки гражданин може да депозира писмени предложения, да излага мнения и препоръки по проекта.

Сега действащият правилник на Общината е от 1997 година. Кацаров посочи, че за този дълъг период от време са настъпили множество промени в обществено-политическия живот и той не отговаря на съвременните реалности. Новият нормативен документ е адаптиран за нашите условия и отговаря напълно за Община Смолян, каза председателят на Общинския съвет. 

„27 години има само една поправка в стария правилник през 2002 г.– въведена е награда за мир. Само този мотив е достатъчен, за да се направи нов правилник. Споделят ми жители на Смолян, че е много опростена процедурата за присъ

Мъж на 25 години ще търпи наказание лишаване от свобода за срок от три години и четири месеца за непристойно поведение и повреждане на гуми на 14 автомобила в казанлъшкото село Горно Черковище. Това съобщават от Окръжния съд в Стара Загора. Осъденият Н.К. е осъждан многократно, а наказанието ще изтърпи при първоначален строг режим. Деянието е извършено в условия на опасен рецидив. 

Съдът го е признал за виновен в това, че на 24 декември м.г. е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото – отправял закани и обиди спрямо двама мъже, замахвал с нож срещу единия от тях, както и нарязал с нож гумите на 14 автомобила, уточняват от съда. Делото е преминало по реда на съкратеното съдебно следствие, поради което първоначално определеното наказание е било намалено с една трета. 

Подсъдимият често искал

Специализирана операция за предотвратяване на престъпления, свързани с политическите права на гражданите, както и за противодействие на конвенционалната престъпност, бе проведена вчера в област Монтана, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. При акцията са разкрити 14 престъпления – незаконно притежание на оръжие, съхранение на дърва за огрев без документи за произход, кражби и други криминални престъпления. Задържани са двама души и е намерен един човек, обявен за общодържавно издирване. 

В акцията са участвали служители от "Криминална полиция", "Икономическа полиция", "Охранителна полиция" и "Пътна полиция", екипи от четирите Районни управления в областта, Зонално-жандармерийско управление – Монтана и представители на Областна дирекция по безопасност на храните. При акцията са проверени 45 частни адреси, търговски и други обекти и места, за ко

Нужно е да се направи национална програма за намаляване на загубите от вода, като бъде набелязана система от конкретни мерки, каза днес председателят на Българската асоциация по водите Иван Иванов по време на дискусия в рамките на Годишната среща на местните власти, която се провежда в курорта "Албена". Организатор на събитието е Националното сдружение на общините в Република България. 

Според Иванов програмата е редно да бъде изработена в партньорство между "Български ВиК холдинг" и местните власти, а финансирането на мерките може да се търси от различни инструменти. Иванов подчерта още, че кметовете трябва да започнат да мислят и в посока повторното използване на отпадните води. 

В градовете има сериозен потенциал за пестене на вода, посочи още председателя на Българската асоциация по водите  Според него у нас като че ли се подценява ситуацията с безводи

Мъж на 49 години е пострадал при пожар в газохранилището на хотел в Приморско, област Бургас.

Пожарникарите са реагирали на 102 сигнала за произшествия. Лъжливите повиквания са шест. 

С преки материални щети са възникнали 20 пожара, от които седем в жилищни сгради и четири в транспортни средства. ез нанесени материални щети са възникнали 40 пожара, от които 15 в сухи треви, горска постеля и храсти и 20 в отпадъци. 

Извършени са 36 спасителни дейности и помощни операции, от които седем при катастрофи в транспортни средства.

В Търговище са доставени бюлетините за предстоящите на 27 октомври парламентарни избори. Бюлетините бяха приети от главния секретар на Областната администрация в Търговище Тодорка Танева, експерти от администрацията, членове на Районната избирателна комисия (РИК) и служители на реда, съобщиха от областната администрация.

Бюлетините за предстоящите избори за народни представители в 51-ото Народно събрание ще бъдат под денонощна 24-часова охрана до раздаването им на общинските администрации на територията на областта, което ще се случи в законоустановения срок, допълниха от администрацията.

Общият брой на бюлетините за избор на народни представители за Търговищка област е 114 000.

На работна среща днес са обсъдени конкретните ангажименти на институциите и тяхната готовност за обезпечаване и участие в изборния процес, охраната на изборните материали, предаването им н

От Министерството на отбраната представиха резултатите от проверките на авиационния инцидент от 13 септември 2024 г. в Трета авиационна база в Граф Игнатиево. При инцидента катастрофира учебно-боен самолет L-39ZA и загинаха двама пилоти от 12-а авиационна база в Долна Митрополия- Петко Димитров и Венцислав Дункин. Те бяха повишени посмъртно във военно звание. В началото на октомври от Министерството на отбраната съобщиха, че данните от "черната кутия" на самолета L-39 са снети успешно и предоставени на разследващия екип от Военната прокуратура. 

Основна причина за катастрофата е поемането на неоправдано висок риск при изпълнение на елементи от сложния пилотаж, каза полковник Петко Василев, държавен експерт в отдел „Разследване на авиационни произшествия и инциденти“ в Служба „Военна полиция“.

Авиационното произшествие е класифицирано като ка

България е силно притеснена от бързото влошаване на ситуацията в Ливан, от тежката хуманитарна криза, в която се намира страната. Ние трябва да работим с всички фактори в региона, в тясно сътрудничество със САЩ и Франция, с цел предотвратяване на по-нататъшното разрастване на конфликта. Това заяви в своето изказване служебният външен министър Иван Кондов.  

Той представи България в редовното заседание на Съвет „Външни работи“ на ЕС в Люксембург, съобщиха от Министерството на външните работи (МВнР).

Сред акцентите в работата на министрите бяха руската военна агресия срещу Украйна, обстановката в Близкия Изток, предстоящите избори в Грузия и Молдова, ситуацията в Африканския рог (Судан и Сомалия) и във Венецуела, както и отношенията Армения - Азербайджан. Специално участие в работата на Съвета взе британският външен министър Дейвид Лами, с когото бяха обсъ

Форум на тема "Разговори за енергийната трансформация" ще се състои днес в Регионалната библиотека "Захарий Княжески" в Стара Загора, съобщават от пресцентъра на местната администрация. Събитието се очаква да открият главният управител на Германо-българската индустриално-търговска камара Соня Миклай и заместник-министърът на енергетиката Красимир Ненов. Община Стара Загора ще бъде представена от началника на отдел "Инвестиции, енергийна ефективност и зелен преход" Росица Райкова.

Сред гостите на форума са още Фредерик Мох, директор на отдел "Структурна, индустриална политика и политика в областта на услугите" в Германската конфедерация на профсъюзите, както и Огнян Атанасов, вицепрезидент на Конфедерацията на независимите синдикати в България. Модератор на дискусията ще бъде журналистът Живка Попатанасова.

Обсъдени ще бъдат опита и подходите в Германия за постепенното пр

Окръжният съд в Пазарджик остави в ареста общинския съветник Сашо Ангелов. Съдия по делото беше Александър Александров.

"Аз съм пастор. Аз съм един човек, който кара хората да пращат децата си на училище. Не съм пипвал цигара, още повече дрога. Аз проповядвам на миряните да не лъжем и крадем", каза той. "Библията ми казва да се покорявам на властите", допълни Ангелов.  

Припомняме, че Районният съд в Пазарджик наложи постоянна мярка "задържане под стража" на общинския съветник Сашо Ангелов, който бе задържан на 8 октомври при специализирана полицейска акция в пазарджишкия квартал "Изток" с основен акцент противодействие на престъпленията срещу избирателните права на гражданите.

Докато течеше заседанието, пред Съдебната палата в Пазарджик привърженици на Ангелов от евегенгелистката църква се събраха на протест с искане за освобождането му. 

Са

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
Пожар гори в бившето училище в русенското село Червена вода, няма пострадали хора
Общо 23-ма души са ранени при катастрофи в страната през последното денонощие
Жените не бива да се плашат от периода на менопауза, каза д-р Иван Башлиев от МБАЛ „Св. Иван Рилски“ в Козлодуй
Днес изтича крайният срок за регистрация на социологическите агенции, които ще извършват проучвания „на изхода“ в изборния ден
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
Сфера
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
Контекст
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Местен фокус
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Контекст
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Контекст
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
На преден план
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
Основна линия
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
На преден план
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
Основна линия
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.