Начало Местен фокус Полицията в Шабла задържа мъж заради три опита за телефонни измами
8678
България

Полицията в Шабла задържа мъж заради три опита за телефонни измами

Полицията в Шабла задържа 44-годишен мъж заради три опита за телефонни измами в града. За това съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Добрич.Сигналът за телефонните измами е получен вчера. Полицейският екип бил потърсен от три възрастни жени, които станали жертва на обаждания с цел искане на пари и ценности.

| 09 Октомври 2024, 11:33 ч.
Полицията в Шабла задържа мъж заради три опита за телефонни измами
Полицията в Шабла задържа мъж заради три опита за телефонни измами
Снимка © DFA

Полицията в Шабла задържа 44-годишен мъж заради три опита за телефонни измами в града. За това съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Добрич. Сигналът за телефонните измами е получен вчера. Полицейският екип бил потърсен от три възрастни жени, които станали жертва на обаждания с цел искане на пари и ценности.

Служебният министър-председател Димитър Главчев ще участва днес в Срещата на върха в рамките на Берлинския процес в германската столица, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Това е десетата поред среща във формат ръководители на държавите от Западните Балкани и на страните партньори от инициативата, както и представители на международни финансови институции и регионални организации. 

Берлинският процес е създаден през 2014 г. като платформа за засилване на сътрудничеството между държавите от Западните Балкани и страните домакини на Берлинския процес, както и Европейският съюз. Форумът има за цел да подпомогне страните в региона в постигането на европейските стандарти и да донесе конкретни ползи на гражданите в региона. Основната идея на инициативата е да подпомага процеса на европейска интеграция на страните от Западните Балкани, като дейността на процеса

Проект за овластяване с дебатьорски умения и изграждане на ключови компетентности за гражданска активност в дебатьорската общност ще се реализира от 18 до 20 октомври в Шумен, съобщи Румянка Димитрова, кариерен консултант в Центъра за подкрепа за личностно развитие - Обединен детски комплекс (ЦПЛР - ОДК) „Анастас Стоянов".

На базата на ЦПЛР-ОДК „Анастас Стоянов“ „Зелено училище“ в  Природен парк „Шуменско плато“ се предвижда да има тренировки, състезания, общо ателие „Базови умения – формат „Британски парламент“, дискусия за връзката между лични умения и избор на професия, показва програмата на събитието.

Във форума ще се включат клубове „Дебати“ от Профилирана езикова гимназия „Никола Й. Вапцаров“, Профилирана природоматематическа гимназия „Нанчо Попович“ и Средно

Председателят на Общинския съвет в Смолян Димитър Кацаров е изготвил нов Правилник за отличията на Общината. Кацаров каза, че проектът вече е обявен за обществена консултация. В едномесечен срок всеки гражданин може да депозира писмени предложения, да излага мнения и препоръки по проекта.

Сега действащият правилник на Общината е от 1997 година. Кацаров посочи, че за този дълъг период от време са настъпили множество промени в обществено-политическия живот и той не отговаря на съвременните реалности. Новият нормативен документ е адаптиран за нашите условия и отговаря напълно за Община Смолян, каза председателят на Общинския съвет. 

„27 години има само една поправка в стария правилник през 2002 г.– въведена е награда за мир. Само този мотив е достатъчен, за да се направи нов правилник. Споделят ми жители на Смолян, че е много опростена процедурата за присъ

Представители на Министерството на околната среда и водите (МОСВ) обявиха, че е възможно да бъдат разгледани местата, на които са разположение станциите за измерване на качеството на атмосферния въздух. На пресконференция в сградата на Изпълнителната агенция по околна среда (ИАОС) те обясниха, че до преди няколко години по закон не е било възможно една станция да се мести, ако за последните три години там са регистрирани превишения на допустимите стойности на замърсяване.

Вече сме в хипотеза да имаме възможност да бъдат разгледани местата и ще предприемем съответните мерки, ще изготвим писма към общините, да бъде сформирана работна група след представяне на възможните терени и да се обсъди дали предложенията отговарят на буквата на закона, за да може да бъдат преместени станциите, коментира служебният заместник-министър на околната среда и водите Ренета Колева. Ще помолим Столи

Ние сме горещи поддръжници на разширяването на Европейския съюз (ЕС), но при спазването на общите условия и процедурата, която е известна на всички“. Това заяви служебният премиер Димитър Главчев в Берлин, където участва в Срещата на върха в рамките на „Берлинския процес“, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. „Ние винаги сме били на позицията, че всяка една страна, която е кандидат за член на ЕС, трябва да има собствени заслуги за участието си в Европейския съюз, както и да спазва всички права и отговорности, които е поела в процеса“, посочва Главчев. 

Министър-председателят акцентира, че по отношение на двустранните срещи в хода на процеса е предложено преговорите да се разширят на равнище държава кандидат-членка – ЕС, за да се избегнат противоречията между две държави. „В крайна сметка ние това сме го направили с Репуб

След незабавно предприетите действия от служители на районно полицейско управление в Шабла нито една от телефонни измами не е била довършена.

По време на разпита на задържания е било установено, че той бил нает по обява в социална мрежа от непознат мъж. А работата му била да транспортира пратки до Румъния, като му е обещано възнаграждение от 500 лева на всеки курс, се посочва още в съобщението на полицията. 

От Областната дирекция на МВР - Добрич отново отправят апел към гражданите на област Добрич да не се доверяват и да не дават пари и ценности на непознати, а да потърсят контакт с полицейските служители в най-близкото Районно управление или да се обадят на Единния европейски номер 112.

Пътнически влак, движещ се по линията Брусарци-Лом, е ударил ремарке на товарен камион, който правил маневри за паркиране до железопътен прелез на улица „Латинка“ в квартал „Момин брод“ в Лом. Произшествието е станало към 11:50 часа днес, при него няма пострадали хора, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. 

Пътят от Лом за село Сталийска махала през улица „Латинка“ е бил блокиран за движение от 12:00 до 15:00 часа за извършване на оглед. По първоначални данни произшествието е станало, докато шофьорът на тежкотоварния камион се опитвал да паркира близо до прелеза, който не се охранява с бариери, а само със звукова и светлинна сигнализация. При катастрофата са нанесени материални щети на локомотива и на ремаркето на камиона. Размерът на щетите се уточнява в момента. 

От полицията в Монтана съобщиха, че подобни прои

Наградите “Инвеститор на общините” и “Партньор на общините” на Националното сдружение на общините в Република България бяха връчени тази вечер пред зала Перуника в курортния комплекс “Албена”.

Наградата “Инвеститор на общините” се присъжда на физическо или юридическо лице, извършило значими инвестиции в българските общини. Тя се връчва в три категории - за средна, малка и голяма община.

Наградата за инвестиция в малка община получи Медицинският комплекс “Д-р Щерев ЕАД” за изграждане на многопрофилна болница за активно лечение в Сливница. Инвеститорът е на българския пазар от 2006 година и обслужва населението в 3 общини - Сливница, Драгоман и Брезник.

Награда за инвестиция в малка община получи и фирмата “ЕДЕ 16 ООД” за изграждане на предприятие за сглобяване на електрически компоненти за свет

В Пазарджик са завършени нови поливни системи на ключови кръгови движения в града, включително кръговото при хотел "Елбрус" и това при парка на Минералната баня, съобщиха от местната администрация.

В момента се обновява изцяло и кръговото на "Пловдивска", което ще бъде с изцяло обновена визия и озеленяване.

През пролетта бяха възстановени и пуснати в експлоатация неработещи поливни системи в различни части на града, като парковете до болница "Здраве", до Минералната баня и сградата на Община Пазарджик.

Работата по изграждането и възстановяването на поливните системи продължава и в други точки на града, посочиха още от Община Пазарджик.
„Зелените пространства на Пазарджик са лицето на нашия град. Те трябва да бъдат изрядно поддържани и да се отличават с обновена и по-красива визия. Започнахме с почистването и възстановяването на шадраваните в града и сег

Неправоспособен и дрогиран шофьор катастрофира на пътя между селата Вазово и Райнино край Исперих, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград Илияна Георгиева. Сигналът за пътнотранспортното произшествие е получен около 13:00 часа вчера в Районното управление на Исперих.

На пътя между селата Вазово и Райнино автомобил „Опел Комбо“, шофиран от неправоспособен 32-годишен мъж, се преобръща вдясно извън пътното платно. Пробата на водача с Drug Test 5000 е отчела резултат, положителен на канабис. При последвало претърсване на шофьора е намерена 1,1 грама суха тревиста маса, която при тестване е реагирала положително на марихуана. По случая е започнало бързо производство, посочи Георгиева. 

Миналата седмица в разградското село Ушинци 27-годишен водач от Разград също бе установен да шофира под въздействие на наркотични вещества.

Хартиените бюлетини за гласуване в 30-и Многомандатен избирателен район за предстоящите парламентарни избори, при засилена полицейска охрана, бяха доставени днес в Областната администрация в Шумен. От пресцентъра на администрацията уточниха, че са получени 178 000 бюлетини, с които ще се гласува за народни представители. В следващите два дни предстои в Областната администрация да бъдат получени останалите изборни книжа и материали- избирателните списъци и ролките за машините за гласуване. 

Всички изборни материали се съхраняват в специално помещение, определено със заповед на областния управител Бейнур Ахмед, което се охранява от служители на Областната дирекция на МВР Шумен. По утвърден график изборните книжа и материали, необходими за провеждането на изборите на 27 октомври, ще бъдат предадени с приемо-предавателни протоколи на десетте общини в Шуменско, допълниха о

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). ...
Пожар гори в бившето училище в русенското село Червена вода, няма пострадали хора
Пожар гори в сградата на бившето училище в Червена вода, съобщи директорът на Районната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Русе комисар Светослав ...
Общо 23-ма души са ранени при катастрофи в страната през последното денонощие
Общо 23-ма души са ранени при 17 тежки катастрофи в страната през последното денонощие, съобщиха от МВР на сайта си.  В София са регистрирани три тежки и 35 леки пътнотранспор ...
Жените не бива да се плашат от периода на менопауза, каза д-р Иван Башлиев от МБАЛ „Св. Иван Рилски“ в Козлодуй
Менопаузата е прекрасен период в живота на една жена и бих посъветвал дамите да не се плашат от него. Това каза началникът на Акушеро-гинекологично отделение в Многопрофилната бол ...
Днес изтича крайният срок за регистрация на социологическите агенции, които ще извършват проучвания „на изхода“ в изборния ден
Днес в 17:00 часа изтича крайният срок за регистрация на социологическите агенции, които ще извършват проучвания „на изхода“ (exit-poll) в изборния ден на 27 октомври. ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). ...
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Първото застудяване тази есен вече е факт, съобщи дежурният в метеорологичната станция на връх Рожен. Най-ниската температура е измерена в Чепеларе – минус 4 градуса, а на Р ...
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Втора ферма със заразени с шарка овце е констатирана в рамките на два дни в хасковското село Узунджово, съобщиха на официалната си страница от Българската агенция по безопасност на ...
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър. Услугата е част от стремежа на общината да насърч ...
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
Митническите служители на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Капитан Андреево" откриха и задържаха 100 000 къса (5000 кутии) контрабандни цигари при проверка на товаре ...
Тикер в 11:41 ч.
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североиз ...
Начало Местен фокус
8678
България

Полицията в Шабла задържа мъж заради три опита за телефонни измами

Полицията в Шабла задържа 44-годишен мъж заради три опита за телефонни измами в града. За това съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Добрич.Сигналът за телефонните измами е получен вчера. Полицейският екип бил потърсен от три възрастни жени, които станали жертва на обаждания с цел искане на пари и ценности.

| 09 Октомври 2024, 11:33 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Полицията в Шабла задържа мъж заради три опита за телефонни измами
Полицията в Шабла задържа мъж заради три опита за телефонни измами
Снимка © DFA

Полицията в Шабла задържа 44-годишен мъж заради три опита за телефонни измами в града. За това съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Добрич. Сигналът за телефонните измами е получен вчера. Полицейският екип бил потърсен от три възрастни жени, които станали жертва на обаждания с цел искане на пари и ценности.

Служебният министър-председател Димитър Главчев ще участва днес в Срещата на върха в рамките на Берлинския процес в германската столица, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Това е десетата поред среща във формат ръководители на държавите от Западните Балкани и на страните партньори от инициативата, както и представители на международни финансови институции и регионални организации. 

Берлинският процес е създаден през 2014 г. като платформа за засилване на сътрудничеството между държавите от Западните Балкани и страните домакини на Берлинския процес, както и Европейският съюз. Форумът има за цел да подпомогне страните в региона в постигането на европейските стандарти и да донесе конкретни ползи на гражданите в региона. Основната идея на инициативата е да подпомага процеса на европейска интеграция на страните от Западните Балкани, като дейността на процеса

Проект за овластяване с дебатьорски умения и изграждане на ключови компетентности за гражданска активност в дебатьорската общност ще се реализира от 18 до 20 октомври в Шумен, съобщи Румянка Димитрова, кариерен консултант в Центъра за подкрепа за личностно развитие - Обединен детски комплекс (ЦПЛР - ОДК) „Анастас Стоянов".

На базата на ЦПЛР-ОДК „Анастас Стоянов“ „Зелено училище“ в  Природен парк „Шуменско плато“ се предвижда да има тренировки, състезания, общо ателие „Базови умения – формат „Британски парламент“, дискусия за връзката между лични умения и избор на професия, показва програмата на събитието.

Във форума ще се включат клубове „Дебати“ от Профилирана езикова гимназия „Никола Й. Вапцаров“, Профилирана природоматематическа гимназия „Нанчо Попович“ и Средно

Председателят на Общинския съвет в Смолян Димитър Кацаров е изготвил нов Правилник за отличията на Общината. Кацаров каза, че проектът вече е обявен за обществена консултация. В едномесечен срок всеки гражданин може да депозира писмени предложения, да излага мнения и препоръки по проекта.

Сега действащият правилник на Общината е от 1997 година. Кацаров посочи, че за този дълъг период от време са настъпили множество промени в обществено-политическия живот и той не отговаря на съвременните реалности. Новият нормативен документ е адаптиран за нашите условия и отговаря напълно за Община Смолян, каза председателят на Общинския съвет. 

„27 години има само една поправка в стария правилник през 2002 г.– въведена е награда за мир. Само този мотив е достатъчен, за да се направи нов правилник. Споделят ми жители на Смолян, че е много опростена процедурата за присъ

Представители на Министерството на околната среда и водите (МОСВ) обявиха, че е възможно да бъдат разгледани местата, на които са разположение станциите за измерване на качеството на атмосферния въздух. На пресконференция в сградата на Изпълнителната агенция по околна среда (ИАОС) те обясниха, че до преди няколко години по закон не е било възможно една станция да се мести, ако за последните три години там са регистрирани превишения на допустимите стойности на замърсяване.

Вече сме в хипотеза да имаме възможност да бъдат разгледани местата и ще предприемем съответните мерки, ще изготвим писма към общините, да бъде сформирана работна група след представяне на възможните терени и да се обсъди дали предложенията отговарят на буквата на закона, за да може да бъдат преместени станциите, коментира служебният заместник-министър на околната среда и водите Ренета Колева. Ще помолим Столи

Ние сме горещи поддръжници на разширяването на Европейския съюз (ЕС), но при спазването на общите условия и процедурата, която е известна на всички“. Това заяви служебният премиер Димитър Главчев в Берлин, където участва в Срещата на върха в рамките на „Берлинския процес“, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. „Ние винаги сме били на позицията, че всяка една страна, която е кандидат за член на ЕС, трябва да има собствени заслуги за участието си в Европейския съюз, както и да спазва всички права и отговорности, които е поела в процеса“, посочва Главчев. 

Министър-председателят акцентира, че по отношение на двустранните срещи в хода на процеса е предложено преговорите да се разширят на равнище държава кандидат-членка – ЕС, за да се избегнат противоречията между две държави. „В крайна сметка ние това сме го направили с Репуб

След незабавно предприетите действия от служители на районно полицейско управление в Шабла нито една от телефонни измами не е била довършена.

По време на разпита на задържания е било установено, че той бил нает по обява в социална мрежа от непознат мъж. А работата му била да транспортира пратки до Румъния, като му е обещано възнаграждение от 500 лева на всеки курс, се посочва още в съобщението на полицията. 

От Областната дирекция на МВР - Добрич отново отправят апел към гражданите на област Добрич да не се доверяват и да не дават пари и ценности на непознати, а да потърсят контакт с полицейските служители в най-близкото Районно управление или да се обадят на Единния европейски номер 112.

Пътнически влак, движещ се по линията Брусарци-Лом, е ударил ремарке на товарен камион, който правил маневри за паркиране до железопътен прелез на улица „Латинка“ в квартал „Момин брод“ в Лом. Произшествието е станало към 11:50 часа днес, при него няма пострадали хора, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. 

Пътят от Лом за село Сталийска махала през улица „Латинка“ е бил блокиран за движение от 12:00 до 15:00 часа за извършване на оглед. По първоначални данни произшествието е станало, докато шофьорът на тежкотоварния камион се опитвал да паркира близо до прелеза, който не се охранява с бариери, а само със звукова и светлинна сигнализация. При катастрофата са нанесени материални щети на локомотива и на ремаркето на камиона. Размерът на щетите се уточнява в момента. 

От полицията в Монтана съобщиха, че подобни прои

Наградите “Инвеститор на общините” и “Партньор на общините” на Националното сдружение на общините в Република България бяха връчени тази вечер пред зала Перуника в курортния комплекс “Албена”.

Наградата “Инвеститор на общините” се присъжда на физическо или юридическо лице, извършило значими инвестиции в българските общини. Тя се връчва в три категории - за средна, малка и голяма община.

Наградата за инвестиция в малка община получи Медицинският комплекс “Д-р Щерев ЕАД” за изграждане на многопрофилна болница за активно лечение в Сливница. Инвеститорът е на българския пазар от 2006 година и обслужва населението в 3 общини - Сливница, Драгоман и Брезник.

Награда за инвестиция в малка община получи и фирмата “ЕДЕ 16 ООД” за изграждане на предприятие за сглобяване на електрически компоненти за свет

В Пазарджик са завършени нови поливни системи на ключови кръгови движения в града, включително кръговото при хотел "Елбрус" и това при парка на Минералната баня, съобщиха от местната администрация.

В момента се обновява изцяло и кръговото на "Пловдивска", което ще бъде с изцяло обновена визия и озеленяване.

През пролетта бяха възстановени и пуснати в експлоатация неработещи поливни системи в различни части на града, като парковете до болница "Здраве", до Минералната баня и сградата на Община Пазарджик.

Работата по изграждането и възстановяването на поливните системи продължава и в други точки на града, посочиха още от Община Пазарджик.
„Зелените пространства на Пазарджик са лицето на нашия град. Те трябва да бъдат изрядно поддържани и да се отличават с обновена и по-красива визия. Започнахме с почистването и възстановяването на шадраваните в града и сег

Неправоспособен и дрогиран шофьор катастрофира на пътя между селата Вазово и Райнино край Исперих, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград Илияна Георгиева. Сигналът за пътнотранспортното произшествие е получен около 13:00 часа вчера в Районното управление на Исперих.

На пътя между селата Вазово и Райнино автомобил „Опел Комбо“, шофиран от неправоспособен 32-годишен мъж, се преобръща вдясно извън пътното платно. Пробата на водача с Drug Test 5000 е отчела резултат, положителен на канабис. При последвало претърсване на шофьора е намерена 1,1 грама суха тревиста маса, която при тестване е реагирала положително на марихуана. По случая е започнало бързо производство, посочи Георгиева. 

Миналата седмица в разградското село Ушинци 27-годишен водач от Разград също бе установен да шофира под въздействие на наркотични вещества.

Хартиените бюлетини за гласуване в 30-и Многомандатен избирателен район за предстоящите парламентарни избори, при засилена полицейска охрана, бяха доставени днес в Областната администрация в Шумен. От пресцентъра на администрацията уточниха, че са получени 178 000 бюлетини, с които ще се гласува за народни представители. В следващите два дни предстои в Областната администрация да бъдат получени останалите изборни книжа и материали- избирателните списъци и ролките за машините за гласуване. 

Всички изборни материали се съхраняват в специално помещение, определено със заповед на областния управител Бейнур Ахмед, което се охранява от служители на Областната дирекция на МВР Шумен. По утвърден график изборните книжа и материали, необходими за провеждането на изборите на 27 октомври, ще бъдат предадени с приемо-предавателни протоколи на десетте общини в Шуменско, допълниха о

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
Пожар гори в бившето училище в русенското село Червена вода, няма пострадали хора
Общо 23-ма души са ранени при катастрофи в страната през последното денонощие
Жените не бива да се плашат от периода на менопауза, каза д-р Иван Башлиев от МБАЛ „Св. Иван Рилски“ в Козлодуй
Днес изтича крайният срок за регистрация на социологическите агенции, които ще извършват проучвания „на изхода“ в изборния ден
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Сфера
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
Контекст
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Местен фокус
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Контекст
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Контекст
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
На преден план
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
Основна линия
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
На преден план
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
Основна линия
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Контекст
Военноморските сили получиха два нови автономни дистанционно управляеми подводни апарата по програма на Министерството на отбраната на САЩ
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.