Начало Контекст Окръжният съд в Бургас наложи осем години лишаване от свобода на банкерка, изтеглила над 350 хиляди лева от сметките на клиенти
11629
България

Окръжният съд в Бургас наложи осем години лишаване от свобода на банкерка, изтеглила над 350 хиляди лева от сметките на клиенти

Жената с инициали К. Т. е работила в банков клон в Айтос на длъжност "специалист по обслужване на клиенти".Възползвайки се от позицията си тя е присвоявала различни суми от сметките на трима, клиенти на банката, казаха от Окръжния съд в Бургас.

| 09 Октомври 2024, 16:27 ч.
Окръжният съд в Бургас наложи осем години лишаване от свобода на банкерка, изтеглила над 350 хиляди лева от сметките на клиенти
Окръжният съд в Бургас наложи осем години лишаване от свобода на банкерка, изтеглила над 350 хиляди лева от сметките на клиенти
Снимка © БТА

Окръжният съд в Бургас наложи наказание от осем години "лишаване от свобода" на служителка в банка, присвоила сумата от 357 491 лева. Това съобщиха от съда.

Сметище гори в столичния квартал „Христо Ботев“, съобщиха от пресцентъра на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. От там уточниха, че горят автомобилни гуми.

На място са изпратени два екипа на пожарната. Сигналът е получен в 18:49 ч., уточниха от пожарната. Няма опасност от разрастване на пожара. Няма пострадали.

Дълговете на държавните болници са 639 121 000 лв., от които 46 041 000 лв. са просрочените задължения. Това показват обработените данни от болниците към 30 юни т.г., публикувани на сайта на Министерството на здравеопазването (МЗ). Дълговете на общинските болници към същата дата са 200 466 000 лв., от които 14 321 000 лв. са просрочени. 

Преди дни Министерският съвет прие Постановление за одобряване на допълнителни плащания по бюджета на МЗ за 2024 г. за предоставяне на заем в размер на 25 млн. лв. на Многопрофилната болница за активно лечение "Лозенец" ЕАД в София. Заемът се предоставя за погасяване на просрочени задължения на лечебното заведение.

Според предоставената от болница „Лозенец“ информация, със средствата по заема ще бъдат погасени просрочени задължения към доставчици на лекарства и на медицински изделия, към доставчици на външни услуги и на

Повече инвестиции в привличането и подготовката на кадри за Военновъздушните сили (ВВС) очаква президентът Румен Радев. Държавният глава се срещна с курсанти от различни специализации на Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски“, съобщи прессекретариатът на президента. Разговорът се проведе в президентската институция по повод Празника на авиацията и Българските военновъздушните сили - 16 октомври. 

На въпрос на курсант за развитието на ВВС президентът отговори, че очаква повече инвестиции за привличане на кадри, подготовката им и повишаване на мотивацията им, както и по-активни усилия за въвеждане на безпилотни летателни апарати с асиметричен ефект на действие. Курсантите проявиха интерес към опита на президента като военен летец, към възможностите за преминаване на обучение за изтребителите F-16, за модернизацията на Българската армия. 

Пр

Апелативеният съд в Пловдив отхвърли протеста на Софийска градска прокуратура (СГП), с който се искаше задържане под стража на сина на кмета на Минерални бани Мюмюн Искендер - Али Али и измени взетата на трети октомври от Хасковския окръжен съд мярка за неотклонение „домашен арест“ в "парична гаранция" от 5000 лева,  съобщиха от съда. 

Оттам припомниха, че с постановление на СГП от 20 септември Али е привлечен като обвиняем за участие в организирана престъпна група. Той е обвинен за престъпление, изразяващо се в получаване на средства, предоставени от ЕС на българската държава, разпределяни от Държавен фонд „Земеделие“ в размер от по 391 160 лева, чрез представяне на неверни сведения. Акцията по случая в Минерални бани бе на 20 септември, при която бяха задържани кметът на общината Мюмюн Искендер, синът му Али и общинският служител Байрям Иляз,

На днешното заседание Общинският съвет оправомощи кмета да смени обслужващата банка на общината. Докладната записка на градоначалника беше изменена и прецизирана по предложение на общинския съветник Антоанетка Станева и подкрепена от всички 11 съветника.

От предварително обявения дневен ред отпадна точката за откриване на процедура за продажба чрез публичен търг с явно наддаване на урегулиран поземлен имот в с. Винарово с площ 872 кв.метра. Искането за оттегляне е от кмета на общината поради допуснати пропуски в документацията. Единодушно бяха приети промяна в поименния списък на капиталовите разходи и отчетът за изпълнението на решенията на Общинския съвет за третото тримесечие на 2024 година. Съветниците отмениха свое решение, върнато от областния управител на област Видин за ново разглеждане.

В края на заседанието беше внесено питане от група общински съветници. С нег

Жената с инициали К. Т. е работила в банков клон в Айтос на длъжност "специалист по обслужване на клиенти". Парите са присвоявани в рамките на пет години, посочиха от съда. 

Възползвайки се от позицията си тя е присвоявала различни суми от сметките на трима, клиенти на банката, казаха от Окръжния съд в Бургас.

С цел осъществяване на престъпното деяние К. Т. е изготвяла неистински частни документи, платежни нареждания или разписки за получаване на сума на името на клиенти, които е въвеждала в счетоводната система на банката.

Присъдата на Окръжен съд-Бургас може да бъде обжалвана пред Апелативния съд в града.    

Шестима души са задържани, проверени са 76 души с 60 моторни превозни средства, съобщи комисар Петър Соколов, началник на отдел „Охранителна полиция“ при Областната дирекция на МВР - София, във връзка с провежданата днес специализирана полицейска операция предимно срещу престъпленията против политическите права на гражданите в Софийска област.

Трима са задържани във връзка с кражби и посегателства срещу гражданите, двама са установени без лични документи, а един човек е от криминалния контингент.

Акцент в операцията са общините Костенец и Долна Баня. В акцията участват представители от Националната агенция за приходите (НАП), регионалната инспекция по горите и агенцията по безопасност на храните. Проверяват се частни адреси и търговски обекти, ще се проверяват игрални зали и заложни къщи. На входовете и изходите на двете общини има сформирани контролно-пропус

Председателят на Постоянната комисия „Култура, вероизповедания и етнически въпроси“ към Общински съвет в град Добрич архитект Надежда Пампорова покани гражданите на областния град на среща във връзка с обсъждането на новия правилник на програма „Култура“. 

Срещата ще се проведе на 18 октомври в Община град Добрич.

“Вашето мнение е от изключителна важност за мен, защото заедно правим нашия град по-добро място за култура и творчество. За да бъда сигурна, че този правилник ще насърчава развитието на културата в Добрич, ще дава равен шанс на всички участници, ще управлява финансовите средства на общината разумно и ще подкрепя таланта на малки и големи артисти ви каня да обсъдим всички предложения и преценим тяхната актуалност и полезност за нашия град”, сподели пред медиите арх. Пампорова.

От 21 септември до 24 октомври 2024 г.

Нощ на индустрията ще бъде организирана в Габрово на 18 октомври. Това съобщиха от Технически университет - Габрово. 

Събитието, което е инициатива на Сдружение "Мост между поколенията", има за цел да популяризира производствени предприятия в шестте региона на България като представи тяхната дейност пред младите хора, за да намерят те по-лесно своята професионална реализация, посочват организаторите.

Компаниите домакини в Габрово ще бъдат "Мехатроника" АД, "Дикси" ЕООД, "Дзалли" ООД, АМК ООД, "Пластформ" ООД и МАК АД. Нощта на индустрията ще бъде официално открита от 19:00 часа в зала "Пенчо Семов" на хотел "Балкан", където ще бъдат представени партньорите и компаниите домакини. Автобусите с посетители тръгват точно в 20:00 часа от хотел "Балкан" в три маршрута.

Партньори на инициативата в града са Община Габрово, Областна администрация Габрово, Технически ун

Тест за отчитане на гласовете от хартиени бюлетини публикува Централната избирателна комисия (ЦИК) на сайта си. Той се намира в лявата част на сайта, в секция "Избори за Народно събрание 27 октомври 2024 г." - Обучителни материали.

На тази страница можете да проверите знанията си при разпознаването на действителни и недействителни гласове в зависимост от това как е попълнена една бюлетина.

От ЦИК посочват, че страницата е създадена с цел обучение и упражнение на членовете на секционните избирателни комисии, които ще извършват преброяването на гласовете в изборите за народни представители на 27 октомври 2024 г.

Всеки желаещ може да провери знанията си. 

Първата задача на новата гражданска организация „Демократичен център“ е да внесе повече прозрачност и доверие в изборния процес, обявиха участници в инициативата на пресконференция в Националния пресклуб на .  

Това е една гражданска платформа, която няма да се занимава само с избори, посочи Стоил Цицелков, изборен експерт и член на Обществения съвет на Централната избирателна комисия. Той обясни, че става въпрос за онлайн платформа, в която гражданите могат да подават сигнали, а също така и да се информират по различни теми като образование, здравеопазване, икономика, социална политика, правосъдие, околна среда. Темите ще следват комисиите в парламента, за да можем да бъдем по-ефективни в предлагането на конкретни решения, особено когато се налага да има законодателни промени, обясни Цицелков. Отдавна обсъждаме този проект, но сметнахме, че е по-добре сег

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз (БЛС) във Видин. Поводът е отбелязването на Деня на св. Иван Рилски и н ...
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“. Заложените в проекта дейности предвиждат цялостно обновяване на спортното съоръжение, което е строе ...
Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба на БЧК
Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК). Температурите са ниски – около 1-2 градуса, кат ...
Градски фестивал ще предложи вино от местни сортове на жителите и гостите на София днес и утре
Urban Wine Fest София 2024 започва днес в столичното Ларго. Градският винен фестивал е посветен на многообразието на местни сортове винено грозде, с които българските винари дават ...
С отдаване на воински почести в София ще бъдат отбелязани 80 години от първото сражение на Парашутната дружина
С отдаване на воински почести и поднасяне на венци и цветя пред Паметника на парашутиста в София ще бъде отбелязан Денят на военния парашутист, съобщиха от пресцентъра на Министерс ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
Започва изпълнението на фаза 2 от проекта за подобряване на качеството на атмосферния въздух в Община Пловдив чрез намаляване на емисиите от фини прахови частици от битовото отопле ...
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). ...
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Първото застудяване тази есен вече е факт, съобщи дежурният в метеорологичната станция на връх Рожен. Най-ниската температура е измерена в Чепеларе – минус 4 градуса, а на Р ...
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Втора ферма със заразени с шарка овце е констатирана в рамките на два дни в хасковското село Узунджово, съобщиха на официалната си страница от Българската агенция по безопасност на ...
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър. Услугата е част от стремежа на общината да насърч ...
Тикер в 11:51 ч.
Започва изпълнението на фаза 2 от проекта за подобряване на качеството на атмосф ...
Начало Контекст
11629
България

Окръжният съд в Бургас наложи осем години лишаване от свобода на банкерка, изтеглила над 350 хиляди лева от сметките на клиенти

Жената с инициали К. Т. е работила в банков клон в Айтос на длъжност "специалист по обслужване на клиенти".Възползвайки се от позицията си тя е присвоявала различни суми от сметките на трима, клиенти на банката, казаха от Окръжния съд в Бургас.

| 09 Октомври 2024, 16:27 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Окръжният съд в Бургас наложи осем години лишаване от свобода на банкерка, изтеглила над 350 хиляди лева от сметките на клиенти
Окръжният съд в Бургас наложи осем години лишаване от свобода на банкерка, изтеглила над 350 хиляди лева от сметките на клиенти
Снимка © БТА

Окръжният съд в Бургас наложи наказание от осем години "лишаване от свобода" на служителка в банка, присвоила сумата от 357 491 лева. Това съобщиха от съда.

Сметище гори в столичния квартал „Христо Ботев“, съобщиха от пресцентъра на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. От там уточниха, че горят автомобилни гуми.

На място са изпратени два екипа на пожарната. Сигналът е получен в 18:49 ч., уточниха от пожарната. Няма опасност от разрастване на пожара. Няма пострадали.

Дълговете на държавните болници са 639 121 000 лв., от които 46 041 000 лв. са просрочените задължения. Това показват обработените данни от болниците към 30 юни т.г., публикувани на сайта на Министерството на здравеопазването (МЗ). Дълговете на общинските болници към същата дата са 200 466 000 лв., от които 14 321 000 лв. са просрочени. 

Преди дни Министерският съвет прие Постановление за одобряване на допълнителни плащания по бюджета на МЗ за 2024 г. за предоставяне на заем в размер на 25 млн. лв. на Многопрофилната болница за активно лечение "Лозенец" ЕАД в София. Заемът се предоставя за погасяване на просрочени задължения на лечебното заведение.

Според предоставената от болница „Лозенец“ информация, със средствата по заема ще бъдат погасени просрочени задължения към доставчици на лекарства и на медицински изделия, към доставчици на външни услуги и на

Повече инвестиции в привличането и подготовката на кадри за Военновъздушните сили (ВВС) очаква президентът Румен Радев. Държавният глава се срещна с курсанти от различни специализации на Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски“, съобщи прессекретариатът на президента. Разговорът се проведе в президентската институция по повод Празника на авиацията и Българските военновъздушните сили - 16 октомври. 

На въпрос на курсант за развитието на ВВС президентът отговори, че очаква повече инвестиции за привличане на кадри, подготовката им и повишаване на мотивацията им, както и по-активни усилия за въвеждане на безпилотни летателни апарати с асиметричен ефект на действие. Курсантите проявиха интерес към опита на президента като военен летец, към възможностите за преминаване на обучение за изтребителите F-16, за модернизацията на Българската армия. 

Пр

Апелативеният съд в Пловдив отхвърли протеста на Софийска градска прокуратура (СГП), с който се искаше задържане под стража на сина на кмета на Минерални бани Мюмюн Искендер - Али Али и измени взетата на трети октомври от Хасковския окръжен съд мярка за неотклонение „домашен арест“ в "парична гаранция" от 5000 лева,  съобщиха от съда. 

Оттам припомниха, че с постановление на СГП от 20 септември Али е привлечен като обвиняем за участие в организирана престъпна група. Той е обвинен за престъпление, изразяващо се в получаване на средства, предоставени от ЕС на българската държава, разпределяни от Държавен фонд „Земеделие“ в размер от по 391 160 лева, чрез представяне на неверни сведения. Акцията по случая в Минерални бани бе на 20 септември, при която бяха задържани кметът на общината Мюмюн Искендер, синът му Али и общинският служител Байрям Иляз,

На днешното заседание Общинският съвет оправомощи кмета да смени обслужващата банка на общината. Докладната записка на градоначалника беше изменена и прецизирана по предложение на общинския съветник Антоанетка Станева и подкрепена от всички 11 съветника.

От предварително обявения дневен ред отпадна точката за откриване на процедура за продажба чрез публичен търг с явно наддаване на урегулиран поземлен имот в с. Винарово с площ 872 кв.метра. Искането за оттегляне е от кмета на общината поради допуснати пропуски в документацията. Единодушно бяха приети промяна в поименния списък на капиталовите разходи и отчетът за изпълнението на решенията на Общинския съвет за третото тримесечие на 2024 година. Съветниците отмениха свое решение, върнато от областния управител на област Видин за ново разглеждане.

В края на заседанието беше внесено питане от група общински съветници. С нег

Жената с инициали К. Т. е работила в банков клон в Айтос на длъжност "специалист по обслужване на клиенти". Парите са присвоявани в рамките на пет години, посочиха от съда. 

Възползвайки се от позицията си тя е присвоявала различни суми от сметките на трима, клиенти на банката, казаха от Окръжния съд в Бургас.

С цел осъществяване на престъпното деяние К. Т. е изготвяла неистински частни документи, платежни нареждания или разписки за получаване на сума на името на клиенти, които е въвеждала в счетоводната система на банката.

Присъдата на Окръжен съд-Бургас може да бъде обжалвана пред Апелативния съд в града.    

Шестима души са задържани, проверени са 76 души с 60 моторни превозни средства, съобщи комисар Петър Соколов, началник на отдел „Охранителна полиция“ при Областната дирекция на МВР - София, във връзка с провежданата днес специализирана полицейска операция предимно срещу престъпленията против политическите права на гражданите в Софийска област.

Трима са задържани във връзка с кражби и посегателства срещу гражданите, двама са установени без лични документи, а един човек е от криминалния контингент.

Акцент в операцията са общините Костенец и Долна Баня. В акцията участват представители от Националната агенция за приходите (НАП), регионалната инспекция по горите и агенцията по безопасност на храните. Проверяват се частни адреси и търговски обекти, ще се проверяват игрални зали и заложни къщи. На входовете и изходите на двете общини има сформирани контролно-пропус

Председателят на Постоянната комисия „Култура, вероизповедания и етнически въпроси“ към Общински съвет в град Добрич архитект Надежда Пампорова покани гражданите на областния град на среща във връзка с обсъждането на новия правилник на програма „Култура“. 

Срещата ще се проведе на 18 октомври в Община град Добрич.

“Вашето мнение е от изключителна важност за мен, защото заедно правим нашия град по-добро място за култура и творчество. За да бъда сигурна, че този правилник ще насърчава развитието на културата в Добрич, ще дава равен шанс на всички участници, ще управлява финансовите средства на общината разумно и ще подкрепя таланта на малки и големи артисти ви каня да обсъдим всички предложения и преценим тяхната актуалност и полезност за нашия град”, сподели пред медиите арх. Пампорова.

От 21 септември до 24 октомври 2024 г.

Нощ на индустрията ще бъде организирана в Габрово на 18 октомври. Това съобщиха от Технически университет - Габрово. 

Събитието, което е инициатива на Сдружение "Мост между поколенията", има за цел да популяризира производствени предприятия в шестте региона на България като представи тяхната дейност пред младите хора, за да намерят те по-лесно своята професионална реализация, посочват организаторите.

Компаниите домакини в Габрово ще бъдат "Мехатроника" АД, "Дикси" ЕООД, "Дзалли" ООД, АМК ООД, "Пластформ" ООД и МАК АД. Нощта на индустрията ще бъде официално открита от 19:00 часа в зала "Пенчо Семов" на хотел "Балкан", където ще бъдат представени партньорите и компаниите домакини. Автобусите с посетители тръгват точно в 20:00 часа от хотел "Балкан" в три маршрута.

Партньори на инициативата в града са Община Габрово, Областна администрация Габрово, Технически ун

Тест за отчитане на гласовете от хартиени бюлетини публикува Централната избирателна комисия (ЦИК) на сайта си. Той се намира в лявата част на сайта, в секция "Избори за Народно събрание 27 октомври 2024 г." - Обучителни материали.

На тази страница можете да проверите знанията си при разпознаването на действителни и недействителни гласове в зависимост от това как е попълнена една бюлетина.

От ЦИК посочват, че страницата е създадена с цел обучение и упражнение на членовете на секционните избирателни комисии, които ще извършват преброяването на гласовете в изборите за народни представители на 27 октомври 2024 г.

Всеки желаещ може да провери знанията си. 

Първата задача на новата гражданска организация „Демократичен център“ е да внесе повече прозрачност и доверие в изборния процес, обявиха участници в инициативата на пресконференция в Националния пресклуб на .  

Това е една гражданска платформа, която няма да се занимава само с избори, посочи Стоил Цицелков, изборен експерт и член на Обществения съвет на Централната избирателна комисия. Той обясни, че става въпрос за онлайн платформа, в която гражданите могат да подават сигнали, а също така и да се информират по различни теми като образование, здравеопазване, икономика, социална политика, правосъдие, околна среда. Темите ще следват комисиите в парламента, за да можем да бъдем по-ефективни в предлагането на конкретни решения, особено когато се налага да има законодателни промени, обясни Цицелков. Отдавна обсъждаме този проект, но сметнахме, че е по-добре сег

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба на БЧК
Градски фестивал ще предложи вино от местни сортове на жителите и гостите на София днес и утре
С отдаване на воински почести в София ще бъдат отбелязани 80 години от първото сражение на Парашутната дружина
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
Сфера
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
Контекст
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Местен фокус
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Контекст
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Контекст
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
На преден план
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
Основна линия
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
На преден план
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
Основна линия
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.