Начало Контекст Освободиха шофьора на автобуса в Бургас, задържан заради положителен тест за употреба на амфетамин
11645
България

Освободиха шофьора на автобуса в Бургас, задържан заради положителен тест за употреба на амфетамин

Освободен е водачът на автобуса, задържан по-рано днес заради положителен тест за употреба на амфетамин.Автобусът, собственост на общинската фирма "Бургасбус", е върнат.

| 09 Октомври 2024, 19:35 ч.
Освободиха шофьора на автобуса в Бургас, задържан заради положителен тест за употреба на амфетамин
Освободиха шофьора на автобуса в Бургас, задържан заради положителен тест за употреба на амфетамин
Снимка © БТА

Освободен е водачът на автобуса, задържан по-рано днес заради положителен тест за употреба на амфетамин. Автобусът, собственост на общинската фирма "Бургасбус", е върнат. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

За съжаление Българското национално радио (БНР) не успява да направи реформите, с които да стигне до младата и активна аудитория. Това каза пред членовете на Съвета за електронни медии (СЕМ) Ива Дойчинова-Димитрова, която е сред кандидатите за генерален директор на общественото радио.

„Сред активната аудитория 25-54-годишните, в случая – градска, БНР е на предпоследно място с всичките си 11 програми. Това говори, че то не успява да достигне до активната аудитория. То е радио на малките населени места, на една по-почтена възрастова категория, която аз безкрайно уважавам, защото ако някой е страстен слушател на „Хоризонт“, това е майка ми“, каза Дойчинова по време на изслушването.

Тя цитира проучване, според което в групата на 18-34 годишните аудиторният дял отива на 5,67 процента. Това наистина означава, че Българското национално радио изпуск

По дело на Районна прокуратура (РП) – Видин съдът наложи наказание една година „лишаване от свобода“ с 3-годишен изпитателен срок и глоба в размер на 10 000 лева. Обвиняем по делото е граждани на Турция за опит за незаконно превеждане през границата на чужденец без документи за самоличност, без разрешение на надлежните органи на властта, съобщиха от Апелативна прокуратура София.

Деянието е извършено на 1 септември на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Дунав мост 2“ при Видин – Калафат, като е бил използван товарен автомобил с прикачено ремарке.

Определение на съда, с което е наложено наказанието, има последиците на влязла в сила присъда, уточниха от прокуратурата.

Припомняме, че в края на юни бяха осъдени двама чуждестранни граждани по две дела, водени от РП – Видин, за опити за незаконно превеждане на мигрант

Мъж на 28 години е задържан с прокурорско постановление за срок до 72 часа в Добрич заради грабеж от бензиностанция, извършен през септември тази година в областния град. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Варна. Оттам допълниха, че мъжът е привлечен към наказателна отговорност, той не е осъждан до този момент. При задържането му органите на реда са намерили наркотични вещества, реагирали при тест на амфетамин.

Говорителят на Районна прокуратура – Добрич Даниел Илиев заяви на пресконференция, че предстои утре да бъде поискана и взета постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо 28-годишния мъж. "Обвиняемият е привлечен към наказателна отговорност за извършен грабеж, за който се предвижда наказание "лишаване от свобода" от 3 до 10 години. Разпитан е в хода на досъдебното производство, като признава вината си, изразява съжаление

Специализиран полицейска операция с акцент върху спазването на правилата за движение от водачите на двуколесни превозни средства, ще се проведе на територията на цялата област Кърджали от 15 до 20 октомври. Това каза пред журналисти началникът на сектор „Пътна полиция“ в Кърджали главен инспектор Николай Дачев.

Той поясни, че в обсега на акцията попадат мотоциклети, велосипеди, както и индивидуални електрически превозни средства (тротинетки). 

Дачев припомни, че водачите на двуколесни превозни средства са били в обсега и на проведената в рамките на предходната седмица операция ROADPOL. Като резултат от нея той отчете установени седем водачи без каска. 

По линия на операцията са били проверени 1690 моторни превозни средства от общо 3189 проверени през изтеклата седмица в област Кърджали. Установени са 73 водачи без обезопасителни колани, както

Кметът на Ловеч оправомощи със заповед длъжностни лица да съставят актове за установяване на административни нарушения на Изборния кодекс, свързани с поставянето на агитационни материали. Те са служители на отдел „Контрол и сигурност“, съобщиха от общинската администрация.

На отдела е възложено още да премахва или иззема поставени или разпространени в нарушение на изборното законодателство агитационни материали на територията на общината. При необходимост това ще става със съдействието на органите на МВР. Този ангажимент се вменява на кмета и от Районната избирателна комисия – Ловеч, с решение от 8 октомври.

Местата за поставяне на агитационни материали за изборите на територията на община Ловеч са определени с предходна заповед на кмета. В нея е разпоредено още в седемдневен срок след вота материалите да бъдат премахнати, при неизпълнение на лицето, ко

Припомняме, че водачът (39 г.) на автобуса катастрофира около 17:30 часа на ул. "Мария Луиза", а пробата, направена му след инцидента, за употреба наркотици бе положителна.

От полицията в Бургас уточниха, че е извършен спешен химичен анализ на кръвта и урината на бургазлията, който не доказва първичната положителна проба на нарко-дрегера. Иззетото по образуваното бързо производство превозно средство е върнато на общинския превозвач "Бургас бус", а предприетите спрямо 39-годишния водач полицейски действия са преустановени.

Български екипажи на самолети МиГ-29 от авиобаза Граф Игнатиево участваха днес в българо-гръцката летателна тренировка Green Bridge, съобщи пресцентърът на Министерството на отбраната. Военно-транспортен самолет C-27J Spartan от авиобаза Враждебна в ролята на самолет-нарушител бе ескортиран от българските изтребители и предаден на двойка F-16. Тяхната задача бе да го съпроводят за кацане на летище Лариса.

Във втората част от тренировъчните действия самолетът-нарушител бе прехванат от гръцките изтребители, съпроводен до въздушното пространство на България и предаден на българските дежурни екипажи. Те успешно изпълниха задачата по охрана на въздушното пространство (Air Policing), като го принудиха да кацне на летище Граф Игнатиево.

Летателната тренировка Green Bridge във въздушното пространство на България и Гърция се проведе за десета поредна година. Целта на съвместните

Нелегален хранителен магазин, оръжие, злато, наркотици и списъци с предполагаеми избиратели са разкрити при акция на полицията в област Хасково вчера, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР (ОДМВР).

Както съобщихме, операцията с основна насоченост противодействие на престъпления, свързани с политическите права на гражданите, започва в 7:00 часа и продължи през целия ден на територията на областта. Тя приключи със задържането на общо 20 души по Закона за МВР. Издадени бяха седем предупредителни протоколи и бяха образувани пет досъдебни производства. Заведени бяха шест преписки за купуване на гласове.

В Любимец е установен незаконен търговски обект, в който са намерени  2120 къса безакцизни цигари. В жилище в хасковския квартал „Орфей“ са открити грам метаамфетамин и пистолет без документи. Дрога е открита на още пет места. От дом в Любимец

Подготвили сме нормативната база за начало на Подхода „Водено от общностите местно развитие“ и през настоящия програмен период, качен е за обществено обсъждане и полагаме усилия да започне час по скоро. За нас едни от най-важните проекти са инвестициите за населените места. Това каза на пленарна сесия от Годишната среща на местните власти в к.к. „Албена“ заместник-министърът на земеделието и храните д-р Лозана Василева. 

Тя посочи, че един от първите приеми, които ще започнат през този програмен период, е този по т.нар. „Общински мерки“. „Работим по нормативната уредба и критериите за подбор. Новото е, че ще има средства за всяка община. Разработихме справедлива методика, чрез която определихме справедлив бюджет за всяка една община. По този начин даваме възможност общините сами да приоритизират проектите си и да определят какво мо

Как улична котка стана космонавт и какъв принос имат към научните изследвания животните, пътували в Космоса, разказа доц. д-р Симеон Асеновски, заместник-директор на Института за космически изследвания и технологии на БАН, в деня, в който се навършват 61 години от уникален експеримент – изпращането на първата и единствена досега котка в космическото пространство., в която пише:

„Днес на опитната база в Сахара в горните слоеве на атмосферата е била изстреляна френската ракета „Вероника“, на борда на която се е намирал контейнер с котка. Министерството на въоръжените сили съобщава в специално комюнике, че по време на целия полет уредите са предавали на земята данни за състоянието на животното. Контейнерът с животното е бил приземен с парашут“.

Това е уникално събитие за космическите учени – изпращането на първата котка в космоса, опит,

Поради строително-монтажни работи затворена за движение на автомобили ще бъде ул. „Христо Смирненски“ в участъците от ул. „Васил Левски“ до ул. „Първи май“ и ул. „Страцин“ от ул. „Джиджовска“ до ул. „Първи май“ от 14.10.2024 г. Това се посочва в официалната фейсбук страница на община Своге. 

Промените в движението ще бъдат в действие за срок от 15 календарни дни. 

В съобщението се посочва, че участъците от двете улици се затварят във връзка с  изпълнение на строително-монтажните работи на обект: „Изграждане и рехабилитация на канализационната и водоснабдителна мрежа на град Своге“ - първи етап, “Рехабилитация на водоснабдителна мрежа на централна градска част на град Своге“, “Изграждане и рехабилитация на канализационната мрежа на централна градска част на

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз (БЛС) във Видин. Поводът е отбелязването на Деня на св. Иван Рилски и н ...
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“. Заложените в проекта дейности предвиждат цялостно обновяване на спортното съоръжение, което е строе ...
Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба на БЧК
Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК). Температурите са ниски – около 1-2 градуса, кат ...
Градски фестивал ще предложи вино от местни сортове на жителите и гостите на София днес и утре
Urban Wine Fest София 2024 започва днес в столичното Ларго. Градският винен фестивал е посветен на многообразието на местни сортове винено грозде, с които българските винари дават ...
С отдаване на воински почести в София ще бъдат отбелязани 80 години от първото сражение на Парашутната дружина
С отдаване на воински почести и поднасяне на венци и цветя пред Паметника на парашутиста в София ще бъде отбелязан Денят на военния парашутист, съобщиха от пресцентъра на Министерс ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
Започва изпълнението на фаза 2 от проекта за подобряване на качеството на атмосферния въздух в Община Пловдив чрез намаляване на емисиите от фини прахови частици от битовото отопле ...
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). ...
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Първото застудяване тази есен вече е факт, съобщи дежурният в метеорологичната станция на връх Рожен. Най-ниската температура е измерена в Чепеларе – минус 4 градуса, а на Р ...
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Втора ферма със заразени с шарка овце е констатирана в рамките на два дни в хасковското село Узунджово, съобщиха на официалната си страница от Българската агенция по безопасност на ...
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър. Услугата е част от стремежа на общината да насърч ...
Тикер в 11:54 ч.
Започва изпълнението на фаза 2 от проекта за подобряване на качеството на атмосф ...
Начало Контекст
11645
България

Освободиха шофьора на автобуса в Бургас, задържан заради положителен тест за употреба на амфетамин

Освободен е водачът на автобуса, задържан по-рано днес заради положителен тест за употреба на амфетамин.Автобусът, собственост на общинската фирма "Бургасбус", е върнат.

| 09 Октомври 2024, 19:35 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Освободиха шофьора на автобуса в Бургас, задържан заради положителен тест за употреба на амфетамин
Освободиха шофьора на автобуса в Бургас, задържан заради положителен тест за употреба на амфетамин
Снимка © БТА

Освободен е водачът на автобуса, задържан по-рано днес заради положителен тест за употреба на амфетамин. Автобусът, собственост на общинската фирма "Бургасбус", е върнат. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

За съжаление Българското национално радио (БНР) не успява да направи реформите, с които да стигне до младата и активна аудитория. Това каза пред членовете на Съвета за електронни медии (СЕМ) Ива Дойчинова-Димитрова, която е сред кандидатите за генерален директор на общественото радио.

„Сред активната аудитория 25-54-годишните, в случая – градска, БНР е на предпоследно място с всичките си 11 програми. Това говори, че то не успява да достигне до активната аудитория. То е радио на малките населени места, на една по-почтена възрастова категория, която аз безкрайно уважавам, защото ако някой е страстен слушател на „Хоризонт“, това е майка ми“, каза Дойчинова по време на изслушването.

Тя цитира проучване, според което в групата на 18-34 годишните аудиторният дял отива на 5,67 процента. Това наистина означава, че Българското национално радио изпуск

По дело на Районна прокуратура (РП) – Видин съдът наложи наказание една година „лишаване от свобода“ с 3-годишен изпитателен срок и глоба в размер на 10 000 лева. Обвиняем по делото е граждани на Турция за опит за незаконно превеждане през границата на чужденец без документи за самоличност, без разрешение на надлежните органи на властта, съобщиха от Апелативна прокуратура София.

Деянието е извършено на 1 септември на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Дунав мост 2“ при Видин – Калафат, като е бил използван товарен автомобил с прикачено ремарке.

Определение на съда, с което е наложено наказанието, има последиците на влязла в сила присъда, уточниха от прокуратурата.

Припомняме, че в края на юни бяха осъдени двама чуждестранни граждани по две дела, водени от РП – Видин, за опити за незаконно превеждане на мигрант

Мъж на 28 години е задържан с прокурорско постановление за срок до 72 часа в Добрич заради грабеж от бензиностанция, извършен през септември тази година в областния град. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Варна. Оттам допълниха, че мъжът е привлечен към наказателна отговорност, той не е осъждан до този момент. При задържането му органите на реда са намерили наркотични вещества, реагирали при тест на амфетамин.

Говорителят на Районна прокуратура – Добрич Даниел Илиев заяви на пресконференция, че предстои утре да бъде поискана и взета постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо 28-годишния мъж. "Обвиняемият е привлечен към наказателна отговорност за извършен грабеж, за който се предвижда наказание "лишаване от свобода" от 3 до 10 години. Разпитан е в хода на досъдебното производство, като признава вината си, изразява съжаление

Специализиран полицейска операция с акцент върху спазването на правилата за движение от водачите на двуколесни превозни средства, ще се проведе на територията на цялата област Кърджали от 15 до 20 октомври. Това каза пред журналисти началникът на сектор „Пътна полиция“ в Кърджали главен инспектор Николай Дачев.

Той поясни, че в обсега на акцията попадат мотоциклети, велосипеди, както и индивидуални електрически превозни средства (тротинетки). 

Дачев припомни, че водачите на двуколесни превозни средства са били в обсега и на проведената в рамките на предходната седмица операция ROADPOL. Като резултат от нея той отчете установени седем водачи без каска. 

По линия на операцията са били проверени 1690 моторни превозни средства от общо 3189 проверени през изтеклата седмица в област Кърджали. Установени са 73 водачи без обезопасителни колани, както

Кметът на Ловеч оправомощи със заповед длъжностни лица да съставят актове за установяване на административни нарушения на Изборния кодекс, свързани с поставянето на агитационни материали. Те са служители на отдел „Контрол и сигурност“, съобщиха от общинската администрация.

На отдела е възложено още да премахва или иззема поставени или разпространени в нарушение на изборното законодателство агитационни материали на територията на общината. При необходимост това ще става със съдействието на органите на МВР. Този ангажимент се вменява на кмета и от Районната избирателна комисия – Ловеч, с решение от 8 октомври.

Местата за поставяне на агитационни материали за изборите на територията на община Ловеч са определени с предходна заповед на кмета. В нея е разпоредено още в седемдневен срок след вота материалите да бъдат премахнати, при неизпълнение на лицето, ко

Припомняме, че водачът (39 г.) на автобуса катастрофира около 17:30 часа на ул. "Мария Луиза", а пробата, направена му след инцидента, за употреба наркотици бе положителна.

От полицията в Бургас уточниха, че е извършен спешен химичен анализ на кръвта и урината на бургазлията, който не доказва първичната положителна проба на нарко-дрегера. Иззетото по образуваното бързо производство превозно средство е върнато на общинския превозвач "Бургас бус", а предприетите спрямо 39-годишния водач полицейски действия са преустановени.

Български екипажи на самолети МиГ-29 от авиобаза Граф Игнатиево участваха днес в българо-гръцката летателна тренировка Green Bridge, съобщи пресцентърът на Министерството на отбраната. Военно-транспортен самолет C-27J Spartan от авиобаза Враждебна в ролята на самолет-нарушител бе ескортиран от българските изтребители и предаден на двойка F-16. Тяхната задача бе да го съпроводят за кацане на летище Лариса.

Във втората част от тренировъчните действия самолетът-нарушител бе прехванат от гръцките изтребители, съпроводен до въздушното пространство на България и предаден на българските дежурни екипажи. Те успешно изпълниха задачата по охрана на въздушното пространство (Air Policing), като го принудиха да кацне на летище Граф Игнатиево.

Летателната тренировка Green Bridge във въздушното пространство на България и Гърция се проведе за десета поредна година. Целта на съвместните

Нелегален хранителен магазин, оръжие, злато, наркотици и списъци с предполагаеми избиратели са разкрити при акция на полицията в област Хасково вчера, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР (ОДМВР).

Както съобщихме, операцията с основна насоченост противодействие на престъпления, свързани с политическите права на гражданите, започва в 7:00 часа и продължи през целия ден на територията на областта. Тя приключи със задържането на общо 20 души по Закона за МВР. Издадени бяха седем предупредителни протоколи и бяха образувани пет досъдебни производства. Заведени бяха шест преписки за купуване на гласове.

В Любимец е установен незаконен търговски обект, в който са намерени  2120 къса безакцизни цигари. В жилище в хасковския квартал „Орфей“ са открити грам метаамфетамин и пистолет без документи. Дрога е открита на още пет места. От дом в Любимец

Подготвили сме нормативната база за начало на Подхода „Водено от общностите местно развитие“ и през настоящия програмен период, качен е за обществено обсъждане и полагаме усилия да започне час по скоро. За нас едни от най-важните проекти са инвестициите за населените места. Това каза на пленарна сесия от Годишната среща на местните власти в к.к. „Албена“ заместник-министърът на земеделието и храните д-р Лозана Василева. 

Тя посочи, че един от първите приеми, които ще започнат през този програмен период, е този по т.нар. „Общински мерки“. „Работим по нормативната уредба и критериите за подбор. Новото е, че ще има средства за всяка община. Разработихме справедлива методика, чрез която определихме справедлив бюджет за всяка една община. По този начин даваме възможност общините сами да приоритизират проектите си и да определят какво мо

Как улична котка стана космонавт и какъв принос имат към научните изследвания животните, пътували в Космоса, разказа доц. д-р Симеон Асеновски, заместник-директор на Института за космически изследвания и технологии на БАН, в деня, в който се навършват 61 години от уникален експеримент – изпращането на първата и единствена досега котка в космическото пространство., в която пише:

„Днес на опитната база в Сахара в горните слоеве на атмосферата е била изстреляна френската ракета „Вероника“, на борда на която се е намирал контейнер с котка. Министерството на въоръжените сили съобщава в специално комюнике, че по време на целия полет уредите са предавали на земята данни за състоянието на животното. Контейнерът с животното е бил приземен с парашут“.

Това е уникално събитие за космическите учени – изпращането на първата котка в космоса, опит,

Поради строително-монтажни работи затворена за движение на автомобили ще бъде ул. „Христо Смирненски“ в участъците от ул. „Васил Левски“ до ул. „Първи май“ и ул. „Страцин“ от ул. „Джиджовска“ до ул. „Първи май“ от 14.10.2024 г. Това се посочва в официалната фейсбук страница на община Своге. 

Промените в движението ще бъдат в действие за срок от 15 календарни дни. 

В съобщението се посочва, че участъците от двете улици се затварят във връзка с  изпълнение на строително-монтажните работи на обект: „Изграждане и рехабилитация на канализационната и водоснабдителна мрежа на град Своге“ - първи етап, “Рехабилитация на водоснабдителна мрежа на централна градска част на град Своге“, “Изграждане и рехабилитация на канализационната мрежа на централна градска част на

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба на БЧК
Градски фестивал ще предложи вино от местни сортове на жителите и гостите на София днес и утре
С отдаване на воински почести в София ще бъдат отбелязани 80 години от първото сражение на Парашутната дружина
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
Сфера
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
Контекст
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Местен фокус
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Контекст
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Контекст
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
На преден план
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
Основна линия
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
На преден план
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
Основна линия
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.