Начало Основна линия Шест са регистрираните до момента престъпления в хода на специализираната полицейска операция за превенция на нарушения на изборното законодателство в Шуменско, задържани са четирима
10152
България

Шест са регистрираните до момента престъпления в хода на специализираната полицейска операция за превенция на нарушения на изборното законодателство в Шуменско, задържани са четирима

Шест са регистрираните до момента престъпления в хода на специализираната полицейска операция за превенция на нарушения на изборното законодателство, която се провежда в Шуменско.Оттам допълват, че от жилище в Плиска, обитавано от 71- годишен мъж, полицаи са иззели две пушки, които по първоначални данни са преправени.

| 10 Октомври 2024, 12:04 ч.
Шест са регистрираните до момента престъпления в хода на специализираната полицейска операция за превенция на нарушения на изборното законодателство в Шуменско, задържани са четирима
Шест са регистрираните до момента престъпления в хода на специализираната полицейска операция за превенция на нарушения на изборното законодателство в Шуменско, задържани са четирима
Снимка © БТА

Шест са регистрираните до момента престъпления в хода на специализираната полицейска операция за превенция на нарушения на изборното законодателство, която се провежда в Шуменско. Задържани са четирима души. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Шумен.

С над 2100 стръка теменужки и хризантеми се оформят нови зелени пространства и цветни алеи в Болярово по повод празника на града, съобщиха от пресцентъра на Общината. С цялостно обновена визия ще бъдат входно-изходните артерии на Болярово. Монтирани са и нови осветителни тела на мостовото съоръжение над река Поповска. 

Входът откъм Бургас вече е частично залесен, предстои поставянето на билборд по повод празника. В момента се обновява и входната артерия от посока град Елхово. Озеленено ще бъде и пространството около издигнатото национално знаме на 18 метра височина на един от входовете на града, посочиха от пресцентъра. 

„Целим да съживим всичките зелени площи. Те трябва да бъдат изрядно поддържани и да се отличават с обновена и по-красива визия“, каза кметът на община Болярово Христо Христов, цитиран от Общината. 

Проявите, посветени на

Водоснабдяване и канализация (ВиК) - Хасково да представи решения по проблемите на водоснабдяването в региона до края на годината. За това настоя областният управител на Хасково Мехмед Атаман на среща с новия управител на водния оператор Ненко Дервенков, съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

Срещата бе организирана в контекста на продължителните проблеми с водоснабдяването, особено през летните месеци, когато множество села и градове страдат от безводие. Областният управител, като председател на Асоциацията по ВиК, изрази своята дълбока загриженост за качеството на водоснабдителните услуги и настоя за незабавно представяне на информация относно инвестиционните планове на дружеството за 2025 година. Атаман подчерта, че проблемите с водоснабдяването имат сериозно социално и икономическо въздействие върху жителите на Хасковска област и трябва да бъдат приоритетно ад

Собственик на траурна агенция в Пловдив е задържан по подозрение за измама, съобщиха от Областната дирекция на МВР  в града. Днес мъжът е отведен за срок до 24 часа в Шесто Районно управление след придобити първоначални данни, че е осъществявал срещу заплащане фиктивна кремация на починали хора.

В хода на проверката са установени два такива случая, като работата на служителите продължава под надзора на Районна прокуратура- Пловдив.

Първата задача на новата гражданска организация „Демократичен център“ е да внесе повече прозрачност и доверие в изборния процес, обявиха участници в инициативата на пресконференция в Националния пресклуб на .  

Това е една гражданска платформа, която няма да се занимава само с избори, посочи Стоил Цицелков, изборен експерт и член на Обществения съвет на Централната избирателна комисия. Той обясни, че става въпрос за онлайн платформа, в която гражданите могат да подават сигнали, а също така и да се информират по различни теми като образование, здравеопазване, икономика, социална политика, правосъдие, околна среда. Темите ще следват комисиите в парламента, за да можем да бъдем по-ефективни в предлагането на конкретни решения, особено когато се налага да има законодателни промени, обясни Цицелков. Отдавна обсъждаме този проект, но сметнахме, че е по-добре сег

През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Сутринта на места в равнините ще има условия за образуване на слана, а по поречията - краткотрайна мъгла. Минималните температури в повечето места ще са от минус 2° на места в Западна България до 6°, за София - минус 2°.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

Утре ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток, в Източна България - временно силен от север. Максималните температури ще са между 11° и 16°, в София -около 14°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, на места в сутрешните часове видимостта ще бъде намалена. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат

На изградените контролно-пропускателни пунктове към момента са проверени 47 моторни превозни средства и 76 души. Извършени са проверки в седем питейни и увеселителни заведения, в четири търговски обекта, в две автоморги и сервизни депа, в две заложни къщи. Проверени са и хора от активния криминален контингент, като са съставени два предупредителни протокола, отбелязват от пресцентъра на полицията в Шумен. 

Оттам допълват, че от жилище в Плиска, обитавано от 71- годишен мъж, полицаи са иззели две пушки, които по първоначални данни са преправени. 

В хода на специализираната полицейска операция тази сутрин бяха задържани двама души. 

В област Смолян към момента са регистрирани 58 924 превозни средства, като за същия период на миналата година техният брой е бил 56 761. Това означава, че само за година са увеличени с около 2200, каза на брифинг началникът на „Пътна полиция“ главен инспектор Пламен Йорданов. По думите му увеличението оказва негативно влияние върху пътнотранспортната обстановка на територията на областта заради по-голямата интензивност на движението. 

За настоящата седмица са планирани редица инициативи, насочени към подобряване на пътната обстановка. Отново ще има засилен контрол на нарушенията на скоростните режими, както и контрол в малките населени места. За времето от 15 до 20 октомври ще се проведе и специализирана полицейска операция за контрол на водачи на мотоциклети, мотопеди, велосипеди и индивидуални електрически превозни средства.

От днес в учебните заведени

Два случая на западнонилска треска са регистрирани в страната за периода 7 – 13 октомври 2024 г. Това показва справката на Националния център по заразни и паразитни болести (НЦЗПБ), публикувана на интернет страницата на институцията. За предходната отчетна седмица в страната е регистриран само един случай на заразата.

Първият случай на западнонилска треска е потвърден в София, показва справка на Столичната регионална здравна инспекция. По данни на НЦЗПБ вторият случай е регистриран като вероятен.

От началото на годината са регистрирани 27 случая на западнонилска треска. През 2023 г. не е имало регистрирани случаи, показват още данните. Общо 15 са потвърдените случаи на заразени със западнонилска треска в София за септември т.г., показват справките, публикувани на сайта на регионалната инспекция.

Инфекцията с вируса "Западен Нил" е трансмисивно заболяване, ко

Решаваме проблемите, наследени от ГЕРБ, заяви общинският съветник Борис Бонев на брифинг в Столичната община.

Това, което беше изнесено като информация, е невярно, каза Бонев по повод на брифинг на ГЕРБ за липса на договори за пътна маркировка в столицата, скъпи антипаркинг колчета и предпазни парапети.

От ГЕРБ твърдят, че преди управлението на Васил Терзиев едно антипаркинг колче е струвало 18,68 лв., а сега - 51,34 лв., като годишно Общината полага около 4000 от тези колчета. Предпазният парапет е бил 82,60 лв., а вече е – 182,28 лева.

Борис Бонев обясни, че от ГЕРБ са сравнявали числа от договори през 2019 г. със съвремието, като през тези пет години инфлацията, цената на материалите и на труда, се повишиха значително. Това е оферта, дадена от общинското предприятие "Софинвест", чието и предишно и настоящо ръководство беше избрано и посочено от ГЕРБ, каза

Общо 73 пожара са загасени в страната през изминалото денонощие. Това съобщиха от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН) към МВР на своя уебсайт. На общо 101 сигнала за произшествия са реагирали звената на пожарната в цялата страна.

С преки материални щети са възникнали 18 пожара, от които четири в жилищни сгради, два в промишлени сгради, два в спомагателни, временни или паянтови постройки, шест в транспортни средства, един в съоръжения на открито и 3 други. Без нанесени материални щети са възникнали 55 пожара.

Извършени са 25 спасителни дейности и помощни операции, от които три при катастрофи в транспортни средства. Получени са три лъжливи повиквания. При пожарите няма загинали и пострадали.

От утре започва третирането на терени, засегнати от борова процесионка в старозагорския квартал "Три чучура - север", съобщиха от пресцентъра на местната администрация. С това Община Стара Загора продължава последователните дейности по ограничаване и унищожаване на популацията на вредителя.

Сред дейностите са наземно пръскане с биологичен агент в старозагорските паркове и квартали, механична борба с изрязване на гнездата на ларвите вредители по дърветата с автовишка и прибирането им в найлонов чувал, който след това се изгаря в инсинератор, поставяне на феромонни капани, които улавят процесионката още като молец.

От администрацията предупреждават гражданите за специално внимание към указателните табели за обработката на терените. Парливите космици на боровата процесионка са опасни и причиняват обриви, а при по-чувствителните хора и при домашните животни могат да дов

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите са 70, показват данните, ...
Нова директива ще хармонизира правилата за фалити на фирмите, каза евродепутатът Емил Радев
По думите му причината е, че в отделните държави членки правилата са много различни. Някъде такова производство приключва за 6 месеца, в други страни продължават по 7-8 години, обя ...
Около 700 служители от МВР в Пазарджик ще са ангажирани с изборния процес
Около 700 са служителите от структурни звена на МВР в област Пазарджик, които са ангажирани с изборния процес. Това стана ясно на работна среща с ръководители на държавни институци ...
Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с нарушения на изборното законодателство, се провежда в Гълъбово и Стара Загора
На територията на Областна дирекция на МВР – Стара Загора днес се провеждат активни полицейски действия в Районните управления в Гълъбово, както и Първо и Второ Районни управ ...
Полицаи задържаха употребил алкохол водач без шофьорска книжка, който опитал да избегне проверка в Шумен
Задържан е употребил алкохол водач без шофьорска книжка, който опитал да избегне полицейска проверка, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Шумен.  Малко след 00:30 ча ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите са 70, показват данните, ...
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
От понеделник предстои да преминем последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния. Това съобщи пред журналисти генерал-майор Явор ...
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
В последните години се забелязва тенденция за повишаване на организираността при трафика на мигранти, контрабандата на наркотици, извършването на измами и други видове престъпления ...
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Русе Даниела Малче ...
Земеделският министър д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит
Служебният министър на земеделието и храните д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит. Основен организатор е Сдружение "Бълг ...
Тикер в 14:25 ч.
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъд ...
Начало Основна линия
10152
България

Шест са регистрираните до момента престъпления в хода на специализираната полицейска операция за превенция на нарушения на изборното законодателство в Шуменско, задържани са четирима

Шест са регистрираните до момента престъпления в хода на специализираната полицейска операция за превенция на нарушения на изборното законодателство, която се провежда в Шуменско.Оттам допълват, че от жилище в Плиска, обитавано от 71- годишен мъж, полицаи са иззели две пушки, които по първоначални данни са преправени.

| 10 Октомври 2024, 12:04 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Шест са регистрираните до момента престъпления в хода на специализираната полицейска операция за превенция на нарушения на изборното законодателство в Шуменско, задържани са четирима
Шест са регистрираните до момента престъпления в хода на специализираната полицейска операция за превенция на нарушения на изборното законодателство в Шуменско, задържани са четирима
Снимка © БТА

Шест са регистрираните до момента престъпления в хода на специализираната полицейска операция за превенция на нарушения на изборното законодателство, която се провежда в Шуменско. Задържани са четирима души. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Шумен.

С над 2100 стръка теменужки и хризантеми се оформят нови зелени пространства и цветни алеи в Болярово по повод празника на града, съобщиха от пресцентъра на Общината. С цялостно обновена визия ще бъдат входно-изходните артерии на Болярово. Монтирани са и нови осветителни тела на мостовото съоръжение над река Поповска. 

Входът откъм Бургас вече е частично залесен, предстои поставянето на билборд по повод празника. В момента се обновява и входната артерия от посока град Елхово. Озеленено ще бъде и пространството около издигнатото национално знаме на 18 метра височина на един от входовете на града, посочиха от пресцентъра. 

„Целим да съживим всичките зелени площи. Те трябва да бъдат изрядно поддържани и да се отличават с обновена и по-красива визия“, каза кметът на община Болярово Христо Христов, цитиран от Общината. 

Проявите, посветени на

Водоснабдяване и канализация (ВиК) - Хасково да представи решения по проблемите на водоснабдяването в региона до края на годината. За това настоя областният управител на Хасково Мехмед Атаман на среща с новия управител на водния оператор Ненко Дервенков, съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

Срещата бе организирана в контекста на продължителните проблеми с водоснабдяването, особено през летните месеци, когато множество села и градове страдат от безводие. Областният управител, като председател на Асоциацията по ВиК, изрази своята дълбока загриженост за качеството на водоснабдителните услуги и настоя за незабавно представяне на информация относно инвестиционните планове на дружеството за 2025 година. Атаман подчерта, че проблемите с водоснабдяването имат сериозно социално и икономическо въздействие върху жителите на Хасковска област и трябва да бъдат приоритетно ад

Собственик на траурна агенция в Пловдив е задържан по подозрение за измама, съобщиха от Областната дирекция на МВР  в града. Днес мъжът е отведен за срок до 24 часа в Шесто Районно управление след придобити първоначални данни, че е осъществявал срещу заплащане фиктивна кремация на починали хора.

В хода на проверката са установени два такива случая, като работата на служителите продължава под надзора на Районна прокуратура- Пловдив.

Първата задача на новата гражданска организация „Демократичен център“ е да внесе повече прозрачност и доверие в изборния процес, обявиха участници в инициативата на пресконференция в Националния пресклуб на .  

Това е една гражданска платформа, която няма да се занимава само с избори, посочи Стоил Цицелков, изборен експерт и член на Обществения съвет на Централната избирателна комисия. Той обясни, че става въпрос за онлайн платформа, в която гражданите могат да подават сигнали, а също така и да се информират по различни теми като образование, здравеопазване, икономика, социална политика, правосъдие, околна среда. Темите ще следват комисиите в парламента, за да можем да бъдем по-ефективни в предлагането на конкретни решения, особено когато се налага да има законодателни промени, обясни Цицелков. Отдавна обсъждаме този проект, но сметнахме, че е по-добре сег

През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Сутринта на места в равнините ще има условия за образуване на слана, а по поречията - краткотрайна мъгла. Минималните температури в повечето места ще са от минус 2° на места в Западна България до 6°, за София - минус 2°.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

Утре ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток, в Източна България - временно силен от север. Максималните температури ще са между 11° и 16°, в София -около 14°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, на места в сутрешните часове видимостта ще бъде намалена. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат

На изградените контролно-пропускателни пунктове към момента са проверени 47 моторни превозни средства и 76 души. Извършени са проверки в седем питейни и увеселителни заведения, в четири търговски обекта, в две автоморги и сервизни депа, в две заложни къщи. Проверени са и хора от активния криминален контингент, като са съставени два предупредителни протокола, отбелязват от пресцентъра на полицията в Шумен. 

Оттам допълват, че от жилище в Плиска, обитавано от 71- годишен мъж, полицаи са иззели две пушки, които по първоначални данни са преправени. 

В хода на специализираната полицейска операция тази сутрин бяха задържани двама души. 

В област Смолян към момента са регистрирани 58 924 превозни средства, като за същия период на миналата година техният брой е бил 56 761. Това означава, че само за година са увеличени с около 2200, каза на брифинг началникът на „Пътна полиция“ главен инспектор Пламен Йорданов. По думите му увеличението оказва негативно влияние върху пътнотранспортната обстановка на територията на областта заради по-голямата интензивност на движението. 

За настоящата седмица са планирани редица инициативи, насочени към подобряване на пътната обстановка. Отново ще има засилен контрол на нарушенията на скоростните режими, както и контрол в малките населени места. За времето от 15 до 20 октомври ще се проведе и специализирана полицейска операция за контрол на водачи на мотоциклети, мотопеди, велосипеди и индивидуални електрически превозни средства.

От днес в учебните заведени

Два случая на западнонилска треска са регистрирани в страната за периода 7 – 13 октомври 2024 г. Това показва справката на Националния център по заразни и паразитни болести (НЦЗПБ), публикувана на интернет страницата на институцията. За предходната отчетна седмица в страната е регистриран само един случай на заразата.

Първият случай на западнонилска треска е потвърден в София, показва справка на Столичната регионална здравна инспекция. По данни на НЦЗПБ вторият случай е регистриран като вероятен.

От началото на годината са регистрирани 27 случая на западнонилска треска. През 2023 г. не е имало регистрирани случаи, показват още данните. Общо 15 са потвърдените случаи на заразени със западнонилска треска в София за септември т.г., показват справките, публикувани на сайта на регионалната инспекция.

Инфекцията с вируса "Западен Нил" е трансмисивно заболяване, ко

Решаваме проблемите, наследени от ГЕРБ, заяви общинският съветник Борис Бонев на брифинг в Столичната община.

Това, което беше изнесено като информация, е невярно, каза Бонев по повод на брифинг на ГЕРБ за липса на договори за пътна маркировка в столицата, скъпи антипаркинг колчета и предпазни парапети.

От ГЕРБ твърдят, че преди управлението на Васил Терзиев едно антипаркинг колче е струвало 18,68 лв., а сега - 51,34 лв., като годишно Общината полага около 4000 от тези колчета. Предпазният парапет е бил 82,60 лв., а вече е – 182,28 лева.

Борис Бонев обясни, че от ГЕРБ са сравнявали числа от договори през 2019 г. със съвремието, като през тези пет години инфлацията, цената на материалите и на труда, се повишиха значително. Това е оферта, дадена от общинското предприятие "Софинвест", чието и предишно и настоящо ръководство беше избрано и посочено от ГЕРБ, каза

Общо 73 пожара са загасени в страната през изминалото денонощие. Това съобщиха от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН) към МВР на своя уебсайт. На общо 101 сигнала за произшествия са реагирали звената на пожарната в цялата страна.

С преки материални щети са възникнали 18 пожара, от които четири в жилищни сгради, два в промишлени сгради, два в спомагателни, временни или паянтови постройки, шест в транспортни средства, един в съоръжения на открито и 3 други. Без нанесени материални щети са възникнали 55 пожара.

Извършени са 25 спасителни дейности и помощни операции, от които три при катастрофи в транспортни средства. Получени са три лъжливи повиквания. При пожарите няма загинали и пострадали.

От утре започва третирането на терени, засегнати от борова процесионка в старозагорския квартал "Три чучура - север", съобщиха от пресцентъра на местната администрация. С това Община Стара Загора продължава последователните дейности по ограничаване и унищожаване на популацията на вредителя.

Сред дейностите са наземно пръскане с биологичен агент в старозагорските паркове и квартали, механична борба с изрязване на гнездата на ларвите вредители по дърветата с автовишка и прибирането им в найлонов чувал, който след това се изгаря в инсинератор, поставяне на феромонни капани, които улавят процесионката още като молец.

От администрацията предупреждават гражданите за специално внимание към указателните табели за обработката на терените. Парливите космици на боровата процесионка са опасни и причиняват обриви, а при по-чувствителните хора и при домашните животни могат да дов

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
Нова директива ще хармонизира правилата за фалити на фирмите, каза евродепутатът Емил Радев
Около 700 служители от МВР в Пазарджик ще са ангажирани с изборния процес
Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с нарушения на изборното законодателство, се провежда в Гълъбово и Стара Загора
Полицаи задържаха употребил алкохол водач без шофьорска книжка, който опитал да избегне проверка в Шумен
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Контекст
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
Сфера
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
Основна линия
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
Основна линия
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Местен фокус
Земеделският министър д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит
Сфера
Седем млади лекари получиха грамоти от лекарската колегия във Видин
В детайли
Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичен стартъп в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона
Основна линия
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков
В детайли
Присъствените обучения на членовете на секционни избирателни комисии в област Ямбол започват идната седмица
Местен фокус
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, каза ген.-м. Явор Матеев
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.