Начало Контекст КЗК образува открито производство срещу ВиК-Бургас по жалба на фирма
10247
Икономика

КЗК образува открито производство срещу ВиК-Бургас по жалба на фирма

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) образува открито производство срещу "Водоснабдяване и канализация" ЕАД Бургас по жалба на фирма. Решението на КЗК е публикувано на интернет страницата на Комисията.Жалба е подадена от "Анимексс" ЕООД по реда на Закона за обществените поръчки (ЗОП) в частта му за сроковете за подаване на оферти за участие в процедура.

| 11 Октомври 2024, 10:12 ч.
КЗК образува открито производство срещу ВиК-Бургас по жалба на фирма
КЗК образува открито производство срещу ВиК-Бургас по жалба на фирма
Снимка © БТА

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) образува открито производство срещу "Водоснабдяване и канализация" ЕАД Бургас по жалба на фирма. Решението на КЗК е публикувано на интернет страницата на Комисията.

Започна проучване на владетелската резиденция – теренът пред източната фасада на жилищния дворец във Велики Преслав.

„Целият комплекс е интересен, тук е имало канцелария и верижна сграда. Тук е била и жилищната сграда на владетелската фамилия. Повече от 20 години вече се копае този обект. Първо с доц. Стойчо Бонев започнахме работата по обекта, а сега аз продължавам разкопките“. Това каза пред репортер в началото на започналите археологически проучвания на терена на старините във Велики Преслав д-р Радостина Благоева – ръководител на разкопките и уточни, че археологическите проучвания тази година са финансирани с близо 13 хил. лв. от Археологическия музей във Велики Преслав.

По думите най-голямата открита материална находка в района на разкопките е от 2016 година - сърцевидната апликация, златна, с клетъчен емайл, която е изложена в трезора на Ар

Разгласяването на информация за причините за катастрофата на учебно-боен самолет L-39 ZA в авиобаза „Граф Игнатиево“, при която загинаха двама военнослужещи, както и данни, пряко свързани с предмета на разследване, представляват следствена тайна и разгласяването им от други органи, освен от наблюдаващия прокурор или без негово изрично писмено разрешение, по същество е нарушение на Наказателно-процесуалния кодекс. Това се посочва в прессъобщение на прокуратурата по повод брифинга на Министерството на отбраната вчера. 

Изявленията по никакъв начин не ангажират разследването, което към момента продължава със събиране на доказателства и проверка на всички версии, посочват от държавното обвинение. "Недопустимо и некоректно е преди да бъде събран целият обем от веществени и гласни доказателства и да са изготвени назначените експертизи, длъжностни лица, извън органите

През нощта в по-голямата част от страната ще бъде предимно ясно и почти тихо, сутринта на места в котловините и около водните басейни видимостта ще бъде намалена, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). 

Минималните температури ще са между 6° и 11°, малко по-ниски в местата с трайна мъгла. В София минималната температура ще е около 6°.

 Атмосферното налягане ще е около средното за месеца, но до вечерта слабо ще се повиши.
 Утре ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад, в Източна България - от югозапад, но до вечерта в цялата страна ще отслабне, а на места и ще стихне. Максималните температури ще са между 22° и 27°, в София – около 22°.
 
В сутрешните часове на места по крайбрежието ще има ниска слоеста облачност или мъгла. През деня облачността щ

В рамките на националната полицейска операция от началото на октомври във Варненско са задържани 30 души, като действията за установяване на съпричастността им към престъпления, включително и свързани с изборните права на гражданите, продължават. Това каза на брифинг пред медиите днес главен инспектор Драгостин Тодоров от отдел „Охранителна полиция“ в Областната дирекция на МВР във Варна.

По време на днешната операция са получени седем сигнала за купуване и продаване на гласове, но към момента няма задържани. Сигналите са за селата Венелин, Камен дял и Горен чифлик. Проверени са 12 места, за които има информация за търговия с гласове, каза още Тодоров. До момента са образувани четири досъдебни производства. В отговор на въпрос има ли открити списъци с имена на хора с ЕГН и пари той посочи, че на този етап не могат да предоставят тази информация.

При операция

С усилията на Министерството на спорта, Министерството на транспорта и на администрацията на Министерския съвет, направихме възможно участието на националния ни отбор по футбол в Белфаст. Това съобщи служебният министър-председател Димитър Главчев преди началото на правителственото заседание.

Довечера ще се състои футболна среща от турнира Лига на нациите между националните отбори на Северна Ирландия и България, която ще се играе в столицата Белфаст.

Главчев информира, че е съществувала реална опасност да не могат националите ни да заминат за Белфаст.

"На помощ дойде държавният авиационен оператор", посочи премиерът. Той подчерта, че Българският футболен съюз си е заплатил разходите за пътуването. Ние направихме каквото можахме да се чувстват комфортно на националите ни, очакваме и им стискаме палци довечера да победят, каза още Димитър Главчев.

Жалба е подадена от "Анимексс" ЕООД по реда на Закона за обществените поръчки (ЗОП) в частта му за сроковете за подаване на оферти за участие в процедура. Жалбата е срещу решението на ВиК-Бургас за доставка на строителна техника. 

КЗК образува открито производство и срещу Община Перник по подадена жалба от "Стар Скрап" ЕООД. Тя е срещу решението на Общината за демонтаж и предоставяне за рециклиране на високоемисионни печки и котли за битово отопление, работещи с твърдо гориво – дърва и/или въглища в рамките на проект "За по-чист въздух".

Община Антоново започва проект за реконструкция на вътрешната водопроводна мрежа в село Добротица. Инвестицията възлиза на 4,5 млн. лв. Кметът на Общината Хайредин Мехмедов вече е подписал двустранното споразумение за осигуряване на финансирането пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството, съобщиха от общинската администрация. 

Водопроводната мрежа на Добротица е строена през 60-те години на миналия век. Изградена изцяло от етернитови тръби, днес тя е силно амортизирана. Отчетените загуби на водата в системата са около 55%, посочи инж. Петинка Петрова, директор на Дирекция „Устройство на територията, екология, образование и проекти” при община Антоново.

По нейни думи водоснабдяването на Добротица, част от водоснабдителната група "Добротица - Разделци", става чрез система от каптажни водовземания, помпена станция и преходен напорен

Специализирана полицейска операция, насочена към водачите на двуколесни моторни превозни средства, ще се проведе в периода от 15 до 20 октомври в област Велико Търново. Това съобщи на брифинг началникът на сектор „Пътна полиция“ при Областна дирекция на МВР в старата столица главен инспектор Радостин Върбанов.

Главен инспектор Върбанов посочи, че в периода от 7 до 13 октомври на територията, обслужвана от ОД на МВР – Велико Търново са регистрирани 26 пътнотранспортни произшествия, от които 9 тежки, със 16 ранени и без загинали. Установени са трима водачи, седнали зад волана, след употреба на алкохол, един употребил наркотични вещества и 12 неправоспособни. Двама водачи са отказал проба за наркотични вещества и алкохол. Съставени са 282 акта и са наложени 813 глоби по фиш. Изготвени са 273 електронни фиша. Заснети са 668 нарушения на скоростните режими, информи

Изпълняващият длъжността кмет на Пловдив Иван Стоянов, Николай Бухалов, зам.- кмет „Спорт и младежки дейности“ и Георги Титюков , общински съветник, официално откриха в Пловдив девететажен блок с новопостроени социални жилища по проект „Изграждане на социални жилища в град Пловдив”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж 2014-2020”, съфинансирана от Европейския съюз, чрез Европейски фонд за регионално развитие. 

Новопостроената сграда разполага общо с 74 апартамента, от които 40 едностайни, 22 двустайни, осем- тристайни и четири -четиристайни апартамента, 18 паркоместа, като и общи спомагателни помещения. 

Жилищата ще бъдат предоставяни за настаняване на хора от уязвими групи и в неравностойно положение, като те максимално могат да бъдат настанени за три години - три пъти по една

"Индустриален и логистичен парк - Бургас" АД е открил процедура по избор на кредитна институция, с което да бъдат осигурени необходимите мостови и собствени средства за разходите по проекта за изграждане на втора фаза на индустриалния парк. Припомняме, че проектът, който получи одобрение за финансиране по приоритетна ос "Интелигентна индустрия" по Плана за възстановяване и устойчивост ще се изпълнява от акционерното дружество в партньорство с общинската администрация в Бургас. Инвестициите ще бъдат насочени към изграждането на довеждаща и вътрешна инфраструктура, обособяването на нови индустриални територии както и изграждането на довеждаща инфраструктура. 

Максималният размер на заема е 21 млн. лева, се посочва в документацията по обявената процедура за избор на кредитна институция, показа справка на . 10 млн. лева от посочената сума ще бъдат усвоени като инвестиционен кр

Увеличение на местните данъци и такси предлагат от администрацията в Казанлък от началото на идната година. Това стана известно по време на днешното обществено обсъждане на предложените изменения в общинската наредба, което се състоя в сградата на Общината.

Най-голям ръст от общинската администрация предлагат при патентния и туристически данък. 

Предвижда се и данъкът върху недвижимите имоти, който сега се изчислява при коефициент 1,5 промила върху данъчната оценка, да бъде изчисляван при коефициент 2,5 промила. Увеличение е предложено и при данъците върху наследствата и даренията, при възмездното придобиване на имущество и при превозните средства. Новите цени се посочват в нормативния документ в левове и в евро, във връзка с евентуалното приемане на страната ни в еврозоната. 

Като основни мотиви за предлаганите изменения в наредбата от администрацията п

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). ...
Пожар гори в бившето училище в русенското село Червена вода, няма пострадали хора
Пожар гори в сградата на бившето училище в Червена вода, съобщи директорът на Районната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Русе комисар Светослав ...
Общо 23-ма души са ранени при катастрофи в страната през последното денонощие
Общо 23-ма души са ранени при 17 тежки катастрофи в страната през последното денонощие, съобщиха от МВР на сайта си.  В София са регистрирани три тежки и 35 леки пътнотранспор ...
Жените не бива да се плашат от периода на менопауза, каза д-р Иван Башлиев от МБАЛ „Св. Иван Рилски“ в Козлодуй
Менопаузата е прекрасен период в живота на една жена и бих посъветвал дамите да не се плашат от него. Това каза началникът на Акушеро-гинекологично отделение в Многопрофилната бол ...
Днес изтича крайният срок за регистрация на социологическите агенции, които ще извършват проучвания „на изхода“ в изборния ден
Днес в 17:00 часа изтича крайният срок за регистрация на социологическите агенции, които ще извършват проучвания „на изхода“ (exit-poll) в изборния ден на 27 октомври. ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
Започва изпълнението на фаза 2 от проекта за подобряване на качеството на атмосферния въздух в Община Пловдив чрез намаляване на емисиите от фини прахови частици от битовото отопле ...
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). ...
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Първото застудяване тази есен вече е факт, съобщи дежурният в метеорологичната станция на връх Рожен. Най-ниската температура е измерена в Чепеларе – минус 4 градуса, а на Р ...
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Втора ферма със заразени с шарка овце е констатирана в рамките на два дни в хасковското село Узунджово, съобщиха на официалната си страница от Българската агенция по безопасност на ...
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър. Услугата е част от стремежа на общината да насърч ...
Тикер в 11:52 ч.
Започва изпълнението на фаза 2 от проекта за подобряване на качеството на атмосф ...
Начало Контекст
10247
Икономика

КЗК образува открито производство срещу ВиК-Бургас по жалба на фирма

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) образува открито производство срещу "Водоснабдяване и канализация" ЕАД Бургас по жалба на фирма. Решението на КЗК е публикувано на интернет страницата на Комисията.Жалба е подадена от "Анимексс" ЕООД по реда на Закона за обществените поръчки (ЗОП) в частта му за сроковете за подаване на оферти за участие в процедура.

| 11 Октомври 2024, 10:12 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
КЗК образува открито производство срещу ВиК-Бургас по жалба на фирма
КЗК образува открито производство срещу ВиК-Бургас по жалба на фирма
Снимка © БТА

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) образува открито производство срещу "Водоснабдяване и канализация" ЕАД Бургас по жалба на фирма. Решението на КЗК е публикувано на интернет страницата на Комисията.

Започна проучване на владетелската резиденция – теренът пред източната фасада на жилищния дворец във Велики Преслав.

„Целият комплекс е интересен, тук е имало канцелария и верижна сграда. Тук е била и жилищната сграда на владетелската фамилия. Повече от 20 години вече се копае този обект. Първо с доц. Стойчо Бонев започнахме работата по обекта, а сега аз продължавам разкопките“. Това каза пред репортер в началото на започналите археологически проучвания на терена на старините във Велики Преслав д-р Радостина Благоева – ръководител на разкопките и уточни, че археологическите проучвания тази година са финансирани с близо 13 хил. лв. от Археологическия музей във Велики Преслав.

По думите най-голямата открита материална находка в района на разкопките е от 2016 година - сърцевидната апликация, златна, с клетъчен емайл, която е изложена в трезора на Ар

Разгласяването на информация за причините за катастрофата на учебно-боен самолет L-39 ZA в авиобаза „Граф Игнатиево“, при която загинаха двама военнослужещи, както и данни, пряко свързани с предмета на разследване, представляват следствена тайна и разгласяването им от други органи, освен от наблюдаващия прокурор или без негово изрично писмено разрешение, по същество е нарушение на Наказателно-процесуалния кодекс. Това се посочва в прессъобщение на прокуратурата по повод брифинга на Министерството на отбраната вчера. 

Изявленията по никакъв начин не ангажират разследването, което към момента продължава със събиране на доказателства и проверка на всички версии, посочват от държавното обвинение. "Недопустимо и некоректно е преди да бъде събран целият обем от веществени и гласни доказателства и да са изготвени назначените експертизи, длъжностни лица, извън органите

През нощта в по-голямата част от страната ще бъде предимно ясно и почти тихо, сутринта на места в котловините и около водните басейни видимостта ще бъде намалена, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). 

Минималните температури ще са между 6° и 11°, малко по-ниски в местата с трайна мъгла. В София минималната температура ще е около 6°.

 Атмосферното налягане ще е около средното за месеца, но до вечерта слабо ще се повиши.
 Утре ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад, в Източна България - от югозапад, но до вечерта в цялата страна ще отслабне, а на места и ще стихне. Максималните температури ще са между 22° и 27°, в София – около 22°.
 
В сутрешните часове на места по крайбрежието ще има ниска слоеста облачност или мъгла. През деня облачността щ

В рамките на националната полицейска операция от началото на октомври във Варненско са задържани 30 души, като действията за установяване на съпричастността им към престъпления, включително и свързани с изборните права на гражданите, продължават. Това каза на брифинг пред медиите днес главен инспектор Драгостин Тодоров от отдел „Охранителна полиция“ в Областната дирекция на МВР във Варна.

По време на днешната операция са получени седем сигнала за купуване и продаване на гласове, но към момента няма задържани. Сигналите са за селата Венелин, Камен дял и Горен чифлик. Проверени са 12 места, за които има информация за търговия с гласове, каза още Тодоров. До момента са образувани четири досъдебни производства. В отговор на въпрос има ли открити списъци с имена на хора с ЕГН и пари той посочи, че на този етап не могат да предоставят тази информация.

При операция

С усилията на Министерството на спорта, Министерството на транспорта и на администрацията на Министерския съвет, направихме възможно участието на националния ни отбор по футбол в Белфаст. Това съобщи служебният министър-председател Димитър Главчев преди началото на правителственото заседание.

Довечера ще се състои футболна среща от турнира Лига на нациите между националните отбори на Северна Ирландия и България, която ще се играе в столицата Белфаст.

Главчев информира, че е съществувала реална опасност да не могат националите ни да заминат за Белфаст.

"На помощ дойде държавният авиационен оператор", посочи премиерът. Той подчерта, че Българският футболен съюз си е заплатил разходите за пътуването. Ние направихме каквото можахме да се чувстват комфортно на националите ни, очакваме и им стискаме палци довечера да победят, каза още Димитър Главчев.

Жалба е подадена от "Анимексс" ЕООД по реда на Закона за обществените поръчки (ЗОП) в частта му за сроковете за подаване на оферти за участие в процедура. Жалбата е срещу решението на ВиК-Бургас за доставка на строителна техника. 

КЗК образува открито производство и срещу Община Перник по подадена жалба от "Стар Скрап" ЕООД. Тя е срещу решението на Общината за демонтаж и предоставяне за рециклиране на високоемисионни печки и котли за битово отопление, работещи с твърдо гориво – дърва и/или въглища в рамките на проект "За по-чист въздух".

Община Антоново започва проект за реконструкция на вътрешната водопроводна мрежа в село Добротица. Инвестицията възлиза на 4,5 млн. лв. Кметът на Общината Хайредин Мехмедов вече е подписал двустранното споразумение за осигуряване на финансирането пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството, съобщиха от общинската администрация. 

Водопроводната мрежа на Добротица е строена през 60-те години на миналия век. Изградена изцяло от етернитови тръби, днес тя е силно амортизирана. Отчетените загуби на водата в системата са около 55%, посочи инж. Петинка Петрова, директор на Дирекция „Устройство на територията, екология, образование и проекти” при община Антоново.

По нейни думи водоснабдяването на Добротица, част от водоснабдителната група "Добротица - Разделци", става чрез система от каптажни водовземания, помпена станция и преходен напорен

Специализирана полицейска операция, насочена към водачите на двуколесни моторни превозни средства, ще се проведе в периода от 15 до 20 октомври в област Велико Търново. Това съобщи на брифинг началникът на сектор „Пътна полиция“ при Областна дирекция на МВР в старата столица главен инспектор Радостин Върбанов.

Главен инспектор Върбанов посочи, че в периода от 7 до 13 октомври на територията, обслужвана от ОД на МВР – Велико Търново са регистрирани 26 пътнотранспортни произшествия, от които 9 тежки, със 16 ранени и без загинали. Установени са трима водачи, седнали зад волана, след употреба на алкохол, един употребил наркотични вещества и 12 неправоспособни. Двама водачи са отказал проба за наркотични вещества и алкохол. Съставени са 282 акта и са наложени 813 глоби по фиш. Изготвени са 273 електронни фиша. Заснети са 668 нарушения на скоростните режими, информи

Изпълняващият длъжността кмет на Пловдив Иван Стоянов, Николай Бухалов, зам.- кмет „Спорт и младежки дейности“ и Георги Титюков , общински съветник, официално откриха в Пловдив девететажен блок с новопостроени социални жилища по проект „Изграждане на социални жилища в град Пловдив”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж 2014-2020”, съфинансирана от Европейския съюз, чрез Европейски фонд за регионално развитие. 

Новопостроената сграда разполага общо с 74 апартамента, от които 40 едностайни, 22 двустайни, осем- тристайни и четири -четиристайни апартамента, 18 паркоместа, като и общи спомагателни помещения. 

Жилищата ще бъдат предоставяни за настаняване на хора от уязвими групи и в неравностойно положение, като те максимално могат да бъдат настанени за три години - три пъти по една

"Индустриален и логистичен парк - Бургас" АД е открил процедура по избор на кредитна институция, с което да бъдат осигурени необходимите мостови и собствени средства за разходите по проекта за изграждане на втора фаза на индустриалния парк. Припомняме, че проектът, който получи одобрение за финансиране по приоритетна ос "Интелигентна индустрия" по Плана за възстановяване и устойчивост ще се изпълнява от акционерното дружество в партньорство с общинската администрация в Бургас. Инвестициите ще бъдат насочени към изграждането на довеждаща и вътрешна инфраструктура, обособяването на нови индустриални територии както и изграждането на довеждаща инфраструктура. 

Максималният размер на заема е 21 млн. лева, се посочва в документацията по обявената процедура за избор на кредитна институция, показа справка на . 10 млн. лева от посочената сума ще бъдат усвоени като инвестиционен кр

Увеличение на местните данъци и такси предлагат от администрацията в Казанлък от началото на идната година. Това стана известно по време на днешното обществено обсъждане на предложените изменения в общинската наредба, което се състоя в сградата на Общината.

Най-голям ръст от общинската администрация предлагат при патентния и туристически данък. 

Предвижда се и данъкът върху недвижимите имоти, който сега се изчислява при коефициент 1,5 промила върху данъчната оценка, да бъде изчисляван при коефициент 2,5 промила. Увеличение е предложено и при данъците върху наследствата и даренията, при възмездното придобиване на имущество и при превозните средства. Новите цени се посочват в нормативния документ в левове и в евро, във връзка с евентуалното приемане на страната ни в еврозоната. 

Като основни мотиви за предлаганите изменения в наредбата от администрацията п

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
Пожар гори в бившето училище в русенското село Червена вода, няма пострадали хора
Общо 23-ма души са ранени при катастрофи в страната през последното денонощие
Жените не бива да се плашат от периода на менопауза, каза д-р Иван Башлиев от МБАЛ „Св. Иван Рилски“ в Козлодуй
Днес изтича крайният срок за регистрация на социологическите агенции, които ще извършват проучвания „на изхода“ в изборния ден
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
Сфера
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
Контекст
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Местен фокус
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Контекст
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Контекст
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
На преден план
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
Основна линия
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
На преден план
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
Основна линия
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.