Начало Сфера Общо 13 престъпления са регистрирани при специализираната полицейска операция в Шуменско, задържани са осем души
10334
България

Общо 13 престъпления са регистрирани при специализираната полицейска операция в Шуменско, задържани са осем души

Общо 13 престъпления са регистриран при извършената специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, на престъпления срещу политическите права на гражданите, опазване на обществения ред, осигуряване на полицейско присъствие и противодействие на конвенционалната престъпност в Шуменско.Извършени са проверки в 70 търговски обекта, в 28 питейни и увеселителни заведения, в шест пункта за изкупуване на черни и цветни метали, в 13 заложни къщи, 12 автоморги, сервизи и автомобини депа. Проверени са и хора от активния криминален контингент, като са съставени 11 предупредителни протокола.

| 11 Октомври 2024, 10:42 ч.
Общо 13 престъпления са регистрирани при специализираната полицейска операция в Шуменско, задържани са осем души
Общо 13 престъпления са регистрирани при специализираната полицейска операция в Шуменско, задържани са осем души
Снимка © БТА

Общо 13 престъпления са регистриран при извършената специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, на престъпления срещу политическите права на гражданите, опазване на обществения ред, осигуряване на полицейско присъствие и противодействие на конвенционалната престъпност в Шуменско. Задържани са осем души. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 

Няма пострадали граждани при пътни инциденти в Търговищка област през изминалата седмица. Това съобщи главен инспектор Мартин Стоянов - временно преназначен на длъжността началник на сектор „Пътна полиция“ в Областната дирекция (ОД) на МВР в седмичния отчет за резултатите от контролната дейност на полицейските екипи и предприетите от органите на реда мерки за повишаване на сигурността по пътищата в региона, цитиран от пресцентъра на Областната дирекция на полицията. 

По данни на Стоянов, през седмицата от 7-и до 13-ти октомври в областта са регистрирани девет пътни инцидента, при които са нанесени само материални щети на участвалите в тях моторни превозни средства. За Търговищка област това е втора поредна седмица без жертва от катастрофа. През предходната седмица един човек бе ранен в пътен инцидент с АТВ, припомня .

Регистрираните от началото на година

Общо 51 пожара са ликвидирани в страната през последното денонощие, съобщиха от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението" на МВР. Информацията е актуална към 6:00 часа тази сутрин. Пожарникарите са реагирали на 91 сигнала за произшествия. 

С преки материални щети са възникнали 11 пожара, от които един в жилищна сграда, шест в транспортни средства и други.

Без нанесени материални щети са възникнали 40 пожара, от които 18 в сухи треви, горска постеля и храсти, два в стърнища, 14 в отпадъци и други.

Извършени са 34 спасителни дейности и помощни операции, от които седем при катастрофи в транспортни средства, два битови или промишлени инцидента и 25 за оказване на техническа помощ. 

Регистриране са шест лъжливи повиквания.

При пожарите няма загинали и пострадали. 

България предлага проект за наблюдение на земната повърхност с използването на нано-сателитни технологии в интерес на военните мисии и операции на Европейския съюз. Това заяви началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов днес по време на заседанието на Военния комитет на Европейския съюз, което се провежда в Будапеща, Унгария, съобщиха от Министерството на отбраната. 

Началниците на отбраната обсъдиха в рамките на срещата актуални теми от дневния ред на Общата политика за сигурност и отбрана и представиха своите виждания за реализиране нивото на амбиция на Евросъюза. Адм. Ефтимов коментира документа „Прогрес каталог 2024“, като отчете реалистичната оценка, която той предoставя по отношение на недостига на критично важни оперативни способности. Началникът на отбраната акцентира върху необходимостта държавите членки на Европейския съюз приоритетно да изграждат сп

Към днешна дата за участие в изборите са регистрирани 4858 кандидати за народни представители. От тях 1378 са жени, 3480 – мъже, а 1172-ма са кандидати в два района. Това съобщи на брифинг заместник-председателят и говорител на Централната избирателна комисия (ЦИК) Росица Матева.

Тя каза, че бройката не е окончателна, тъй като все още продължават да постъпват искания в ЦИК за заличаване на някои от кандидатите.

В страната и извън нея има 12 640 СИК, но тази бройка също ще търпи промяна, тъй като 48 часа преди изборния ден ще се образуват секции в лечебни, социални заведения и места за задържане, обясни Матева.

В 9353 секции в страната ще се гласува с машина. Извън страната ще се гласува в 719 секции, в 57 държави, като машинно гласуване ще има в 157 секции.

Росица Матева посочи, че след като е изтекъл срокът за заявяване на гласуване с подвижна урна,

Гръцките комунисти обявяват по радиостанцията си "Свободна Гърция" преди 75 години – на 16 октомври 1949 г., края на военните действия, с което приключва Гражданската война, която разтърсва страната.

Гръцката гражданска война (декември 1944 – януари 1945 и 1946–1949) е двуетапен конфликт, по време на който гръцките комунисти неуспешно се опитват да установят контрол над страната, отбелязва енциклопедия “Британика”. Първият етап от гражданската война започва само месеци преди окупацията на Гърция от нацистка Германия да приключи през октомври 1944 г. След изтеглянето на германските войски от Гърция през октомври, комунистите и гръцките роялистки партизани са събрани под британско покровителство в неспокойно коалиционно правителство в Атина. Но т

В хода на операцията са проверени 608 моторни превозни средства и 873-ма души. За различни констатирани нарушения са съставени 34 акта, наложени са 207 глоби с фиш.

Извършени са проверки в 70 търговски обекта, в 28 питейни и увеселителни заведения, в шест пункта за изкупуване на черни и цветни метали, в 13 заложни къщи, 12 автоморги, сервизи и автомобини депа. Проверени са и хора от активния криминален контингент, като са съставени 11 предупредителни протокола. 

Иззети са оръжия от два адреса в Плиска и с. Ружица, както и наркотични вещества в Шумен. Документирани са и престъпления, свързани с придобиването по незаконен начин на дърва за огрев в селата Черноглавци и Изгрев.

Национален тест на системата BG-Alert ще се проведе днес. В продължение на половин час – от 13:00 до 13:30 часа, ще бъде извършена проверка на функционирането на всички компоненти на системата, съобщиха от МВР.

Чрез системата BG-Alert ще бъде разпространено съобщение до крайни мобилни устройства на гражданите на територията на цялата страна, съдържащо текст на български и английски език. Получаването на съобщението ще бъде еднократно, съпроводено от специфичен звук и/или вибрация.

Тестовите съобщения от BG-Alert подлежат на управление и могат да бъдат активирани/деактивирани от потребителите. Подробна информация за настройка на Вашето устройство може да намерите тук.

Безплатни прегледи за злокачествени новообразувания на маточната шийка, за сърдечно-съдови заболявания, белодробни болести и диабет тип две ще има в Шумен до 15 ноември, припомнят в съобщение до медиите от Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в града. 

Организираните безплатни прегледи се правят от лекар-специалист, след предварително записване, като не е необходимо направление от личен лекар и предхождаща документация, припомнят още от РЗИ – Шумен. 

Здравната инспекция в Шумен осигурява безплатни прегледи в четири скринингови кампании до 15 ноември. Според графика за провеждането им, записвания за преглед за диабет тип две и за белодробни болести може да се направи на телефони с номера 054 830 630 и 0878 330 630, а за скрининговите прегледи за сърдечно-съдови заболявания - на телефонен номер 054 832 300, от 8:00 до 14:00 ч. Желаещите да се прегледат безп

От понеделник предстои да преминем последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния. Това съобщи пред журналисти генерал-майор Явор Матеев, командир на Съвместното командване на специалните операции (СКСО). Той участва в отбелязването на Деня на военния парашутист. Днес се навършват 80 години от първото участие на Парашутната дружина от състава на Първата българска армия в реални бойни действия. Церемонията се състоя пред Паметника на парашутиста в София.

За първи път България, заедно с Румъния, става регионално командване специалните операции, част от командната структура на силите за специални операции на НАТО, обясни генерал-майор Явор Матеев.

Интензивен е трафикът на вход за товарни автомобили на част от граничните контролно-пропускателните пунктове (ГКПП) с Румъния и Турция и на вход на границата с Гърция, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР. Информацията е актуална към 6:00 часа тази сутрин. 

По границата с Румъния трафикът на ГКПП „Кардам“ и „Никопол“ е интензивен на вход за товарни автомобили, а на „Русе“ – на вход и изход за леки автомобили.

Поради извършване на основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към пунктовете „Силистра“, „Кардам“, „Дуранкулак“, „

Над  12 млн. души се занимават и работят в сферата на предприятията на социалната и солидарна икономика. Това представлява близо шест процента от всички работещи хора в рамките на Европейския съюз (ЕС). Около четири милиона са самите предприятия и фирми, които работят в сферата на социалната и солидарна икономика. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова при откриването на Дванадесети европейски форум на субектите на социалната и солидарната икономика, който ще се състои от днес до 17 октомври в Банкя. Данните са от изследване, поръчано от Европейската комисия и реализирано от Съвета по иновации към ЕС и Асоциацията на малките и средни предприятия във всички 27 държави от евросъюза, отбеляза Йотова.

Европейската и българската социална и солидарна икономика се грижи не само за доходите, грижи се не само за изравняване на стандарта и начина на живот на хората, но е в основат

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичен стартъп в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона
Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичния стартъп VibeJobs в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона. Това обяви на пресконференция днес заместник-кметът Ра ...
Присъствените обучения на членовете на секционни избирателни комисии в област Ямбол започват идната седмица
Присъствените обучения на членовете на секционни избирателни комисии в област Ямбол започват идната седмица. За петте общини в региона те ще се състоят от 21 до 23 октомври. Това к ...
В Габрово пристигнаха бюлетините за предстоящите избори, съобщиха от Областната администрация
В Габрово пристигнаха 98 хил. броя бюлетини за предстоящите предсрочни парламентарни избори. Това съобщиха във Фейсбук от Областната администрация в Габрово.  Товарът е бил съ ...
До няколко дни ще започне поетапното пускане на парното в Перник, съобщиха от топлофикационното дружество
От 21 октомври ще започне поетапното пускане на отоплението в Перник, съобщават от „Топлофикация – Перник“. Във връзка с очакваното понижение на среднодневните те ...
Отвориха за кандидатстване процедура "За по-добро бъдеще" за предоставяне на пакети с продукти за новородени
Отворена за кандидатстване е процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „За по-добро бъдеще“ по Програма „Храни и основно материално подпо ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Конгрес за усложненията в естетичната дерматология започна в София
Трети конгрес по естетична дерматология с международно участие започна днес в столицата. Форумът продължава три дни - от 18 до 20 октомври, с акцент върху усложненията в естетичнат ...
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите са 70, показват данните, ...
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
От понеделник предстои да преминем последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния. Това съобщи пред журналисти генерал-майор Явор ...
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
В последните години се забелязва тенденция за повишаване на организираността при трафика на мигранти, контрабандата на наркотици, извършването на измами и други видове престъпления ...
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Русе Даниела Малче ...
Тикер в 14:27 ч.
Трети конгрес по естетична дерматология с международно участие започна днес в ст ...
Начало Сфера
10334
България

Общо 13 престъпления са регистрирани при специализираната полицейска операция в Шуменско, задържани са осем души

Общо 13 престъпления са регистриран при извършената специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, на престъпления срещу политическите права на гражданите, опазване на обществения ред, осигуряване на полицейско присъствие и противодействие на конвенционалната престъпност в Шуменско.Извършени са проверки в 70 търговски обекта, в 28 питейни и увеселителни заведения, в шест пункта за изкупуване на черни и цветни метали, в 13 заложни къщи, 12 автоморги, сервизи и автомобини депа. Проверени са и хора от активния криминален контингент, като са съставени 11 предупредителни протокола.

| 11 Октомври 2024, 10:42 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Общо 13 престъпления са регистрирани при специализираната полицейска операция в Шуменско, задържани са осем души
Общо 13 престъпления са регистрирани при специализираната полицейска операция в Шуменско, задържани са осем души
Снимка © БТА

Общо 13 престъпления са регистриран при извършената специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, на престъпления срещу политическите права на гражданите, опазване на обществения ред, осигуряване на полицейско присъствие и противодействие на конвенционалната престъпност в Шуменско. Задържани са осем души. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 

Няма пострадали граждани при пътни инциденти в Търговищка област през изминалата седмица. Това съобщи главен инспектор Мартин Стоянов - временно преназначен на длъжността началник на сектор „Пътна полиция“ в Областната дирекция (ОД) на МВР в седмичния отчет за резултатите от контролната дейност на полицейските екипи и предприетите от органите на реда мерки за повишаване на сигурността по пътищата в региона, цитиран от пресцентъра на Областната дирекция на полицията. 

По данни на Стоянов, през седмицата от 7-и до 13-ти октомври в областта са регистрирани девет пътни инцидента, при които са нанесени само материални щети на участвалите в тях моторни превозни средства. За Търговищка област това е втора поредна седмица без жертва от катастрофа. През предходната седмица един човек бе ранен в пътен инцидент с АТВ, припомня .

Регистрираните от началото на година

Общо 51 пожара са ликвидирани в страната през последното денонощие, съобщиха от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението" на МВР. Информацията е актуална към 6:00 часа тази сутрин. Пожарникарите са реагирали на 91 сигнала за произшествия. 

С преки материални щети са възникнали 11 пожара, от които един в жилищна сграда, шест в транспортни средства и други.

Без нанесени материални щети са възникнали 40 пожара, от които 18 в сухи треви, горска постеля и храсти, два в стърнища, 14 в отпадъци и други.

Извършени са 34 спасителни дейности и помощни операции, от които седем при катастрофи в транспортни средства, два битови или промишлени инцидента и 25 за оказване на техническа помощ. 

Регистриране са шест лъжливи повиквания.

При пожарите няма загинали и пострадали. 

България предлага проект за наблюдение на земната повърхност с използването на нано-сателитни технологии в интерес на военните мисии и операции на Европейския съюз. Това заяви началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов днес по време на заседанието на Военния комитет на Европейския съюз, което се провежда в Будапеща, Унгария, съобщиха от Министерството на отбраната. 

Началниците на отбраната обсъдиха в рамките на срещата актуални теми от дневния ред на Общата политика за сигурност и отбрана и представиха своите виждания за реализиране нивото на амбиция на Евросъюза. Адм. Ефтимов коментира документа „Прогрес каталог 2024“, като отчете реалистичната оценка, която той предoставя по отношение на недостига на критично важни оперативни способности. Началникът на отбраната акцентира върху необходимостта държавите членки на Европейския съюз приоритетно да изграждат сп

Към днешна дата за участие в изборите са регистрирани 4858 кандидати за народни представители. От тях 1378 са жени, 3480 – мъже, а 1172-ма са кандидати в два района. Това съобщи на брифинг заместник-председателят и говорител на Централната избирателна комисия (ЦИК) Росица Матева.

Тя каза, че бройката не е окончателна, тъй като все още продължават да постъпват искания в ЦИК за заличаване на някои от кандидатите.

В страната и извън нея има 12 640 СИК, но тази бройка също ще търпи промяна, тъй като 48 часа преди изборния ден ще се образуват секции в лечебни, социални заведения и места за задържане, обясни Матева.

В 9353 секции в страната ще се гласува с машина. Извън страната ще се гласува в 719 секции, в 57 държави, като машинно гласуване ще има в 157 секции.

Росица Матева посочи, че след като е изтекъл срокът за заявяване на гласуване с подвижна урна,

Гръцките комунисти обявяват по радиостанцията си "Свободна Гърция" преди 75 години – на 16 октомври 1949 г., края на военните действия, с което приключва Гражданската война, която разтърсва страната.

Гръцката гражданска война (декември 1944 – януари 1945 и 1946–1949) е двуетапен конфликт, по време на който гръцките комунисти неуспешно се опитват да установят контрол над страната, отбелязва енциклопедия “Британика”. Първият етап от гражданската война започва само месеци преди окупацията на Гърция от нацистка Германия да приключи през октомври 1944 г. След изтеглянето на германските войски от Гърция през октомври, комунистите и гръцките роялистки партизани са събрани под британско покровителство в неспокойно коалиционно правителство в Атина. Но т

В хода на операцията са проверени 608 моторни превозни средства и 873-ма души. За различни констатирани нарушения са съставени 34 акта, наложени са 207 глоби с фиш.

Извършени са проверки в 70 търговски обекта, в 28 питейни и увеселителни заведения, в шест пункта за изкупуване на черни и цветни метали, в 13 заложни къщи, 12 автоморги, сервизи и автомобини депа. Проверени са и хора от активния криминален контингент, като са съставени 11 предупредителни протокола. 

Иззети са оръжия от два адреса в Плиска и с. Ружица, както и наркотични вещества в Шумен. Документирани са и престъпления, свързани с придобиването по незаконен начин на дърва за огрев в селата Черноглавци и Изгрев.

Национален тест на системата BG-Alert ще се проведе днес. В продължение на половин час – от 13:00 до 13:30 часа, ще бъде извършена проверка на функционирането на всички компоненти на системата, съобщиха от МВР.

Чрез системата BG-Alert ще бъде разпространено съобщение до крайни мобилни устройства на гражданите на територията на цялата страна, съдържащо текст на български и английски език. Получаването на съобщението ще бъде еднократно, съпроводено от специфичен звук и/или вибрация.

Тестовите съобщения от BG-Alert подлежат на управление и могат да бъдат активирани/деактивирани от потребителите. Подробна информация за настройка на Вашето устройство може да намерите тук.

Безплатни прегледи за злокачествени новообразувания на маточната шийка, за сърдечно-съдови заболявания, белодробни болести и диабет тип две ще има в Шумен до 15 ноември, припомнят в съобщение до медиите от Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в града. 

Организираните безплатни прегледи се правят от лекар-специалист, след предварително записване, като не е необходимо направление от личен лекар и предхождаща документация, припомнят още от РЗИ – Шумен. 

Здравната инспекция в Шумен осигурява безплатни прегледи в четири скринингови кампании до 15 ноември. Според графика за провеждането им, записвания за преглед за диабет тип две и за белодробни болести може да се направи на телефони с номера 054 830 630 и 0878 330 630, а за скрининговите прегледи за сърдечно-съдови заболявания - на телефонен номер 054 832 300, от 8:00 до 14:00 ч. Желаещите да се прегледат безп

От понеделник предстои да преминем последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния. Това съобщи пред журналисти генерал-майор Явор Матеев, командир на Съвместното командване на специалните операции (СКСО). Той участва в отбелязването на Деня на военния парашутист. Днес се навършват 80 години от първото участие на Парашутната дружина от състава на Първата българска армия в реални бойни действия. Церемонията се състоя пред Паметника на парашутиста в София.

За първи път България, заедно с Румъния, става регионално командване специалните операции, част от командната структура на силите за специални операции на НАТО, обясни генерал-майор Явор Матеев.

Интензивен е трафикът на вход за товарни автомобили на част от граничните контролно-пропускателните пунктове (ГКПП) с Румъния и Турция и на вход на границата с Гърция, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР. Информацията е актуална към 6:00 часа тази сутрин. 

По границата с Румъния трафикът на ГКПП „Кардам“ и „Никопол“ е интензивен на вход за товарни автомобили, а на „Русе“ – на вход и изход за леки автомобили.

Поради извършване на основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към пунктовете „Силистра“, „Кардам“, „Дуранкулак“, „

Над  12 млн. души се занимават и работят в сферата на предприятията на социалната и солидарна икономика. Това представлява близо шест процента от всички работещи хора в рамките на Европейския съюз (ЕС). Около четири милиона са самите предприятия и фирми, които работят в сферата на социалната и солидарна икономика. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова при откриването на Дванадесети европейски форум на субектите на социалната и солидарната икономика, който ще се състои от днес до 17 октомври в Банкя. Данните са от изследване, поръчано от Европейската комисия и реализирано от Съвета по иновации към ЕС и Асоциацията на малките и средни предприятия във всички 27 държави от евросъюза, отбеляза Йотова.

Европейската и българската социална и солидарна икономика се грижи не само за доходите, грижи се не само за изравняване на стандарта и начина на живот на хората, но е в основат

Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичен стартъп в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона
Присъствените обучения на членовете на секционни избирателни комисии в област Ямбол започват идната седмица
В Габрово пристигнаха бюлетините за предстоящите избори, съобщиха от Областната администрация
До няколко дни ще започне поетапното пускане на парното в Перник, съобщиха от топлофикационното дружество
Отвориха за кандидатстване процедура "За по-добро бъдеще" за предоставяне на пакети с продукти за новородени
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
Конгрес за усложненията в естетичната дерматология започна в София
Контекст
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
Сфера
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
Основна линия
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
Основна линия
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Местен фокус
Земеделският министър д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит
Сфера
Седем млади лекари получиха грамоти от лекарската колегия във Видин
В детайли
Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичен стартъп в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона
Основна линия
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков
В детайли
Присъствените обучения на членовете на секционни избирателни комисии в област Ямбол започват идната седмица
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.