Начало Местен фокус Съдът не даде ход на делото за вписване на промени в обстоятелствата по партидата на партия ДПС и насрочи нова дата
11460
България

Съдът не даде ход на делото за вписване на промени в обстоятелствата по партидата на партия ДПС и насрочи нова дата

Причината делото да не тръгне е, че съдът отхвърли постъпили молби от седем души, които искат да бъдат страна в процеса.Това определение на съда обаче подлежи на обжалване пред Върховния касационен съд в едноседмичен срок. Поради това съдът насрочи делото за нова дата 25 октомври.

| 11 Октомври 2024, 17:31 ч.
Съдът не даде ход на делото за вписване на промени в обстоятелствата по партидата на партия ДПС и насрочи нова дата
Съдът не даде ход на делото за вписване на промени в обстоятелствата по партидата на партия ДПС и насрочи нова дата
Снимка © Никола Узунов / БТА

Софийски градски съд не даде ход на делото за вписване на промени в обстоятелствата по партидата на политическа партия ДПС, приети на заседание на Централното оперативно бюро (ЦОБ).

България трябва да изготви първия си средносрочен фискално-структурен план 2025-2028, като в него трябва да бъдат включени политики, реформи и инвестиции, предвидени за този четиригодишен период. В плана ще бъдат включени, освен инвестициите на министерствата, и инвестициите за местно развитие. Това каза по време на Годишната среща на местните власти в курортния комплекс. „Албена“ служебният вицепремиер и министър на финансите Людмила Петкова. 

Тя допълни, че местните инвестиции трябва да бъдат част от националната инвестиционна политика и програма и трябва да осигуряват реалният икономически растеж. „Трябва да има обвързаност на целите, политиките инвестициите за общините и министерствата на национално и на европейско ниво“, каза още Петкова. 

Министър Петкова посочи, че Министерството на финансите анализира добрите европейски практики

Район "Оборище" спира кандидатурата си за участие в проекта за резидентна грижа за непридружени деца бежанци. Това се посочва в становище на районната администрация по повод бъдещо участие в "Проект за настаняване в център-семеен тип и предоставяне на специализирани социални грижи и закрила на непридружени деца-бежанци без увреждания до 18 годишна възраст". Становището е публикувано на Фейсбук страницата на район "Оборище".

Оттам отчитат недопустимостта на предизборно заиграване на политически сили със съдбата на деца-жертва на военни конфликти и без родители и близки на територията на страната ни. Район "Оборище" декларира, че няма да допусне разпалването на омраза на етническа или расова основа с предизборна цел, което може да има дългосрочни последици отвъд предстоящите избори и разбира естественото безпокойство на гражданите на района и нагнетяваното напрежение, породено от

Годишната среща на местните власти в курорта “Албена”, организирана от Националното сдружение на общините в България (НСОРБ), продължава трети ден.

В първата пленарна сесия в зала “Скай” на хотел “Парадайс Блу” властите обсъдиха темата за взаимодействие на общините с електроразпределителните дружества.

Членът на УС на НСРОБ и кмет на община Враца Калин Каменов сподели, че предстои да се финализира процес по подписването на рамково споразумение за сътрудничество.

“Започваме да си даваме сметка за значимостта на някои неща едва когато настъпят проблеми с тях. Такъв е случаят и с електрозахранването. Дадохме си сметка до какви проблеми може да доведе трайното му прекъсване, когато настъпи снежното бедствие през ноември 2023 г.”, припомни Каменов, като добави, че тогава много места в Северна България са останали без елек

Общински съвет – Неделино ще проведе извънредно заседание днес от 12:00 часа, става известно от публикуваната на сайта на Общината покана. В дневния ред са включени две точки. Първата е за предоставяне на временен безлихвен заем, необходим за авансово плащане в размер на 6 369,72 лева, необходими по проект „Изграждане и оборудване на нови социални и интегрирани здравно-социални услуги за резидентна грижа и специализирани социални услуги за лица с увреждания“.   

Втората докладна е свързана с желанието на Община Неделино да кандидатства пред Министерството на младежта и спорта с проектно предложение по Националната програма за споделено финансиране на инвестиционни спортни проекти 2024. Общинската администрация е подготвила проект за текущ ремонт на мултифункционална спортна площадка, като съфинансирането от Общината е в размер на 25 667,57 лв., които

Нормален е трафикът по всички гранично контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) със съседните на България държави. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ към МВР на своя уебсайт. Информацията е актуална към 6:00 часа тази сутрин.

На българо-румънската границата трафикът е нормален на всички пунктове. Поради извършване на основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба, припомниха от „Гранична полиция“. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към ГКПП „Силистра“, ГКПП „Кардам“, ГКПП „Дуранкулак“, ГКПП „Кайнарджа“ и ГКПП „Крушари“. Последните два са с работно време от 8:00 до 20:00 часа всеки ден, п

Причината делото да не тръгне е, че съдът отхвърли постъпили молби от седем души, които искат да бъдат страна в процеса. Това определение на съда обаче подлежи на обжалване пред Върховния касационен съд в едноседмичен срок. Поради това съдът насрочи делото за нова дата 25 октомври.

Припомняме, че на 23 септември се проведе заседание на Централния съвет на ДПС, на което са потвърдени решенията на ЦОБ от 27.08.2024 г., включително за изключване и отстраняване от ръководните органи на партията на осем души.

През този мандат акцент за Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) е развитието на иновационните умения на местните власти и на политическия капацитет на Общинските съвети, каза при откриването на Годишната среща на местните власти в Албена изпълнителният директор на сдружението Силвия Георгиева. Във форума участват президентът Румен Радев и съпругата му Десислава Радева, министри, близо 800 кметове, експерти и общински съветници от страната.

По думите на Георгиева това е пътят за бързата адаптация на общините към предизвикателствата на днешния ден. За нас, като сдружение, няма община, която не ни вълнува, или тема, която не ни засяга, допълни Георгиева. И подчерта, че така общият глас на местната власт се чувства пред националната държава, а вече и все по-уверено в Европа.

Държавата отново е в преход и опит за стабилизиране, предстоят и институци

Държавният глава Румен Радев награди с Почетния знак на президента дейци на военната авиация. Генерал (о.з.) Михо Михов беше отличен за приноса му към развитието на Военновъздушните сили и укрепването на отбранителните способности на България, както и по случай навършените от него 75 години. За принос към развитието на българската военна авиация и по случай 75-ата му годишнина с Почетния знак на президента беше удостоен и полковник (о.з.) Владимир Пампоров.

Награждаването е в навечерието на Празника на авиацията и Българските военновъздушните сили - 16 октомври. На церемонията присъстваха и курсанти от Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски“.

С настъпващия празник за мен е огромно удоволствие да отлича с Почетния знак на президента наши летци, командири и общественици за техния достоен професионален и житейски път и значителен принос за развитие на

Софийският градски съд пусна от ареста бившия директор на Агенция “Митници” Петя Банкова. Тя излиза на свобода срещу парична гаранция от 10 000 лева.

Банкова поиска да излезе на свобода, защото е с влошено здраве. Освен това наскоро е дала и показания.

Прокуратурата също се съгласи, че Банкова може да бъде пусната на свобода.

 Тя е обвинена за участие в организирана престъпна група за търговия с влияние, контрабанда, подкупи с още трима души.

Бившият директор на Агенция "Митници" има и повдигнато второ обвинение – то е за принуда. Според прокуратурата Банкова е командировала 18 души на различни позиции, някои от които са били повишавани. Впоследствие Банкова ги е принуждавала да приемат тези постове.

Решението на съда не е окончателно.

През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Сутринта на места в равнините ще има условия за образуване на слана, а по поречията - краткотрайна мъгла. Минималните температури в повечето места ще са от минус 2° на места в Западна България до 6°, за София - минус 2°.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

Утре ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток, в Източна България - временно силен от север. Максималните температури ще са между 11° и 16°, в София -около 14°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, на места в сутрешните часове видимостта ще бъде намалена. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат

Екип за обезвреждане на невзривени боеприпаси от 91-ви инженерен батальон за обща поддръжка от състава на 55-ти инженерен полк на 14 октомври разузна, транспортира и унищожи на учебен полигон „Червен” 50-килограмова немска учебна авиобомба ZC50. Боеприпасът беше открит при изкопни работи на строителен обект в ж.к. „Тракия”, Пловдив. Това съобщи пресцентърът на Министерството на отбраната.

Военнослужещите от формированието за овладяване и/или преодоляване на последствията от бедствия за унищожаване на невзривени бойни припаси са действали под ръководството на капитан Петър Петров и по заповед на командира на Сухопътните войски генерал майор Деян Дешков.

Министерството на отбраната регулярно информира, че военнослужещи унищожават невзривени боеприпаси. На 10 октомври три оребрени снаряда, една ръчна граната тип „бухалка“ и една артилерий

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
Специализирана операция за предотвратяване на престъпления, свързани с политическите права на гражданите, както и за противодействие на конвенционалната престъпност, бе проведена в ...
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Как улична котка стана космонавт и какъв принос имат към научните изследвания животните, пътували в Космоса, разказа доц. д-р Симеон Асеновски, заместник-директор на Института за к ...
Екипите на пожарната са реагирали на 98 сигнала за произшествия през изминалото денонощие
Екипите на пожарната са реагирали на 98 сигнала за произшествия през изминалото денонощие. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на насел ...
Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния
Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информа ...
Проекти за допълнение и изменение на наредбата за определяне на местните такси ще обсъди Общинският съвет в Брезник
Проекти за допълнение и изменение на наредбата за определяне на местните такси и цени на услуги, съгласно Закона за местните данъци и такси, ще обсъди Общинският съвет в Брезник на ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). ...
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Първото застудяване тази есен вече е факт, съобщи дежурният в метеорологичната станция на връх Рожен. Най-ниската температура е измерена в Чепеларе – минус 4 градуса, а на Р ...
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Втора ферма със заразени с шарка овце е констатирана в рамките на два дни в хасковското село Узунджово, съобщиха на официалната си страница от Българската агенция по безопасност на ...
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър. Услугата е част от стремежа на общината да насърч ...
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
Митническите служители на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Капитан Андреево" откриха и задържаха 100 000 къса (5000 кутии) контрабандни цигари при проверка на товаре ...
Тикер в 11:36 ч.
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североиз ...
Начало Местен фокус
11460
България

Съдът не даде ход на делото за вписване на промени в обстоятелствата по партидата на партия ДПС и насрочи нова дата

Причината делото да не тръгне е, че съдът отхвърли постъпили молби от седем души, които искат да бъдат страна в процеса.Това определение на съда обаче подлежи на обжалване пред Върховния касационен съд в едноседмичен срок. Поради това съдът насрочи делото за нова дата 25 октомври.

| 11 Октомври 2024, 17:31 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Съдът не даде ход на делото за вписване на промени в обстоятелствата по партидата на партия ДПС и насрочи нова дата
Съдът не даде ход на делото за вписване на промени в обстоятелствата по партидата на партия ДПС и насрочи нова дата
Снимка © Никола Узунов / БТА

Софийски градски съд не даде ход на делото за вписване на промени в обстоятелствата по партидата на политическа партия ДПС, приети на заседание на Централното оперативно бюро (ЦОБ).

България трябва да изготви първия си средносрочен фискално-структурен план 2025-2028, като в него трябва да бъдат включени политики, реформи и инвестиции, предвидени за този четиригодишен период. В плана ще бъдат включени, освен инвестициите на министерствата, и инвестициите за местно развитие. Това каза по време на Годишната среща на местните власти в курортния комплекс. „Албена“ служебният вицепремиер и министър на финансите Людмила Петкова. 

Тя допълни, че местните инвестиции трябва да бъдат част от националната инвестиционна политика и програма и трябва да осигуряват реалният икономически растеж. „Трябва да има обвързаност на целите, политиките инвестициите за общините и министерствата на национално и на европейско ниво“, каза още Петкова. 

Министър Петкова посочи, че Министерството на финансите анализира добрите европейски практики

Район "Оборище" спира кандидатурата си за участие в проекта за резидентна грижа за непридружени деца бежанци. Това се посочва в становище на районната администрация по повод бъдещо участие в "Проект за настаняване в център-семеен тип и предоставяне на специализирани социални грижи и закрила на непридружени деца-бежанци без увреждания до 18 годишна възраст". Становището е публикувано на Фейсбук страницата на район "Оборище".

Оттам отчитат недопустимостта на предизборно заиграване на политически сили със съдбата на деца-жертва на военни конфликти и без родители и близки на територията на страната ни. Район "Оборище" декларира, че няма да допусне разпалването на омраза на етническа или расова основа с предизборна цел, което може да има дългосрочни последици отвъд предстоящите избори и разбира естественото безпокойство на гражданите на района и нагнетяваното напрежение, породено от

Годишната среща на местните власти в курорта “Албена”, организирана от Националното сдружение на общините в България (НСОРБ), продължава трети ден.

В първата пленарна сесия в зала “Скай” на хотел “Парадайс Блу” властите обсъдиха темата за взаимодействие на общините с електроразпределителните дружества.

Членът на УС на НСРОБ и кмет на община Враца Калин Каменов сподели, че предстои да се финализира процес по подписването на рамково споразумение за сътрудничество.

“Започваме да си даваме сметка за значимостта на някои неща едва когато настъпят проблеми с тях. Такъв е случаят и с електрозахранването. Дадохме си сметка до какви проблеми може да доведе трайното му прекъсване, когато настъпи снежното бедствие през ноември 2023 г.”, припомни Каменов, като добави, че тогава много места в Северна България са останали без елек

Общински съвет – Неделино ще проведе извънредно заседание днес от 12:00 часа, става известно от публикуваната на сайта на Общината покана. В дневния ред са включени две точки. Първата е за предоставяне на временен безлихвен заем, необходим за авансово плащане в размер на 6 369,72 лева, необходими по проект „Изграждане и оборудване на нови социални и интегрирани здравно-социални услуги за резидентна грижа и специализирани социални услуги за лица с увреждания“.   

Втората докладна е свързана с желанието на Община Неделино да кандидатства пред Министерството на младежта и спорта с проектно предложение по Националната програма за споделено финансиране на инвестиционни спортни проекти 2024. Общинската администрация е подготвила проект за текущ ремонт на мултифункционална спортна площадка, като съфинансирането от Общината е в размер на 25 667,57 лв., които

Нормален е трафикът по всички гранично контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) със съседните на България държави. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ към МВР на своя уебсайт. Информацията е актуална към 6:00 часа тази сутрин.

На българо-румънската границата трафикът е нормален на всички пунктове. Поради извършване на основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба, припомниха от „Гранична полиция“. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към ГКПП „Силистра“, ГКПП „Кардам“, ГКПП „Дуранкулак“, ГКПП „Кайнарджа“ и ГКПП „Крушари“. Последните два са с работно време от 8:00 до 20:00 часа всеки ден, п

Причината делото да не тръгне е, че съдът отхвърли постъпили молби от седем души, които искат да бъдат страна в процеса. Това определение на съда обаче подлежи на обжалване пред Върховния касационен съд в едноседмичен срок. Поради това съдът насрочи делото за нова дата 25 октомври.

Припомняме, че на 23 септември се проведе заседание на Централния съвет на ДПС, на което са потвърдени решенията на ЦОБ от 27.08.2024 г., включително за изключване и отстраняване от ръководните органи на партията на осем души.

През този мандат акцент за Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) е развитието на иновационните умения на местните власти и на политическия капацитет на Общинските съвети, каза при откриването на Годишната среща на местните власти в Албена изпълнителният директор на сдружението Силвия Георгиева. Във форума участват президентът Румен Радев и съпругата му Десислава Радева, министри, близо 800 кметове, експерти и общински съветници от страната.

По думите на Георгиева това е пътят за бързата адаптация на общините към предизвикателствата на днешния ден. За нас, като сдружение, няма община, която не ни вълнува, или тема, която не ни засяга, допълни Георгиева. И подчерта, че така общият глас на местната власт се чувства пред националната държава, а вече и все по-уверено в Европа.

Държавата отново е в преход и опит за стабилизиране, предстоят и институци

Държавният глава Румен Радев награди с Почетния знак на президента дейци на военната авиация. Генерал (о.з.) Михо Михов беше отличен за приноса му към развитието на Военновъздушните сили и укрепването на отбранителните способности на България, както и по случай навършените от него 75 години. За принос към развитието на българската военна авиация и по случай 75-ата му годишнина с Почетния знак на президента беше удостоен и полковник (о.з.) Владимир Пампоров.

Награждаването е в навечерието на Празника на авиацията и Българските военновъздушните сили - 16 октомври. На церемонията присъстваха и курсанти от Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски“.

С настъпващия празник за мен е огромно удоволствие да отлича с Почетния знак на президента наши летци, командири и общественици за техния достоен професионален и житейски път и значителен принос за развитие на

Софийският градски съд пусна от ареста бившия директор на Агенция “Митници” Петя Банкова. Тя излиза на свобода срещу парична гаранция от 10 000 лева.

Банкова поиска да излезе на свобода, защото е с влошено здраве. Освен това наскоро е дала и показания.

Прокуратурата също се съгласи, че Банкова може да бъде пусната на свобода.

 Тя е обвинена за участие в организирана престъпна група за търговия с влияние, контрабанда, подкупи с още трима души.

Бившият директор на Агенция "Митници" има и повдигнато второ обвинение – то е за принуда. Според прокуратурата Банкова е командировала 18 души на различни позиции, някои от които са били повишавани. Впоследствие Банкова ги е принуждавала да приемат тези постове.

Решението на съда не е окончателно.

През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Сутринта на места в равнините ще има условия за образуване на слана, а по поречията - краткотрайна мъгла. Минималните температури в повечето места ще са от минус 2° на места в Западна България до 6°, за София - минус 2°.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

Утре ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток, в Източна България - временно силен от север. Максималните температури ще са между 11° и 16°, в София -около 14°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, на места в сутрешните часове видимостта ще бъде намалена. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат

Екип за обезвреждане на невзривени боеприпаси от 91-ви инженерен батальон за обща поддръжка от състава на 55-ти инженерен полк на 14 октомври разузна, транспортира и унищожи на учебен полигон „Червен” 50-килограмова немска учебна авиобомба ZC50. Боеприпасът беше открит при изкопни работи на строителен обект в ж.к. „Тракия”, Пловдив. Това съобщи пресцентърът на Министерството на отбраната.

Военнослужещите от формированието за овладяване и/или преодоляване на последствията от бедствия за унищожаване на невзривени бойни припаси са действали под ръководството на капитан Петър Петров и по заповед на командира на Сухопътните войски генерал майор Деян Дешков.

Министерството на отбраната регулярно информира, че военнослужещи унищожават невзривени боеприпаси. На 10 октомври три оребрени снаряда, една ръчна граната тип „бухалка“ и една артилерий

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Екипите на пожарната са реагирали на 98 сигнала за произшествия през изминалото денонощие
Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния
Проекти за допълнение и изменение на наредбата за определяне на местните такси ще обсъди Общинският съвет в Брезник
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Сфера
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
Контекст
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Местен фокус
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Контекст
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Контекст
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
На преден план
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
Основна линия
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
На преден план
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
Основна линия
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Контекст
Военноморските сили получиха два нови автономни дистанционно управляеми подводни апарата по програма на Министерството на отбраната на САЩ
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.