Начало Сфера Бунтар и свободен човек, Кирил Маричков спечели сърцата на поколения, написаха от Министерския съвет
11110
България

Бунтар и свободен човек, Кирил Маричков спечели сърцата на поколения, написаха от Министерския съвет

Отиде си легенда на българската рок музика! Бунтар и свободен човек, Кирил Маричков спечели сърцата на поколения почитатели.Това написаха от Министерския съвет на официалната си страница във Фейсбук.

| 11 Октомври 2024, 22:32 ч.
Бунтар и свободен човек, Кирил Маричков спечели сърцата на поколения, написаха от Министерския съвет
Бунтар и свободен човек, Кирил Маричков спечели сърцата на поколения, написаха от Министерския съвет
Снимка © Христо Стефанов / БТА (ЕВ)

Отиде си легенда на българската рок музика! Бунтар и свободен човек, Кирил Маричков спечели сърцата на поколения почитатели. Това написаха от Министерския съвет на официалната си страница във Фейсбук. 
„Остава завинаги с нас чрез песните си. Светла му памет!“, се посочва още в публикуваната информация по повод кончината на българския музикант. 

Днес главен инспектор Йордан Данов бе представен пред състава на Второ районно управление (РУ) от старши комисар Милчо Милчов – директор на Областната дирекция (ОД)  на МВР в Перник, съобщиха от пресцентъра на полицията в Перник.  

Оттам поясниха, че той е временно преназначен със заповед на служебния министър на вътрешните работи Атанас Илков.

Йордан Данов е роден през 1987 г., в гр. София. Завършил е Академията на МВР факултет „Полиция“ през 2010 г. Същата година е назначен на длъжност “Разузнавач“ в Трето РУ при Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР). Целият му трудов стаж до момента е преминал в Криминална и Икономическа полиция, като последователно е заемал различни изпълнителски и ръководни длъжности в СДВР, Трето и Шесто РУ в столицата. През 2015 г. е назначен като началник на група към отдел „Противодействие на

Около една трета от пациентите, получили инсулт, успяват да се ресоциализират, показват междинни резултати от проучването „Идентификация на непосрещнати потребности на преживели инсулт и/или диагностицирани с афазия на територията на Столична община“. Данните бяха представени пред журналисти от д-р Георги Георгиев от Асоциацията по инсулт и афазия. Проучването се извършва от асоциацията сред 370 пациенти в София и в страната, в периода септември – октомври 2024 г. Допитването е извършено по програма „Европа“ на Столична община.

Годишно в България се регистрират близо 50 хиляди случая на инсулт, но няма данни колко от пациентите са засегнати от афазия, каза д-р Георги Георгиев от асоциацията. В света данните показват, че засегнатите от афазия в резултат на инсулт са 25-30%, каза още той.  В страната ни афазията у пациентите се констатира, но ня

В момента основната цел е да нямаме никакви изкривявания в изборния процес, да няма нарушения при провеждането на изборите. Това заяви служебният премиер Димитър Главчев в началото на днешното правителствено заседание. 

„Тъй като е много актуална темата как МВР си върши работата, ще споделя, че имаме 168 постъпили сигнала, от тях 60 досъдебни производства, 587 съставени протокола, 30 задържани и проведени 160 специализирани полицейски операции. Работата и в момента продължава. Ще продължи дотогава, докато имаме такова задължение“, посочи Главчев. 

Служебният премиер припомни, че основното задължение на служебното правителство е провеждането на честни и прозрачни избори. „Работим в рамките на нашите задължения и точно в това сме се концентрирали“, каза Главчев. 

„Когато има установени нарушения, МВР, съвместно с прокурат

Турски гражданин е с повдигнато обвинение от Окръжна прокуратура – Хасково за опит да пренесе нелегално през Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Капитан Андреево" три пакета с марихуана с общо бруто тегло 1, 620 кг на стойност 25 920 лева по цени за нуждите на съдопроизводството, съобщиха от прокуратурата.

Мъжът, който е на 54 години, е пристигнал на граничния пункт на трасе „Изходящи товарни автомобили“ на 12 октомври т.г., уточниха от пресслужбата на митническото звено в Свиленград.

Той се е опитал да премине през българската територия към пункта в Турция като пешеходец. Пред митническата служителка заявява, че не може да се ориентира добре и търси къде да премине паспортен контрол, за да продължи към южната ни съседка, сочат подробностите от митническата пресслужба.

Оттам уточниха, че именно поведението на пешеходеца е дало повод з

ВиК дружеството в Сливен е възложило изготвяне на идеен проект за реконструкция на вътрешната водопроводна мрежа на село Крушаре, съобщиха от пресцентъра на Община Сливен.

От общинската администрация са уведомили с писмо кмета на селото Димо Станков, който заедно с жители на селото, на 4 октомври участваха в среща с кмета Стефан Радев и управителя на водопреносното дружество инж. Пламен Трифонов. На нея стана известно, че водопреносната мрежа на територията на селото е остаряла, авариите водят до чести спирания на водата, както и до нарушаване на пътната инфраструктура.

Както информирахме,  участниците в срещата предупредиха, че ще блокират пътя Сливен - Ямбол, ако не бъдат взети мерки.

По информация на ВиК - Сливен вече е поставен регулатор на налягане, след което е регистрирана само една авария, която е отстранена. От ВиК са се ангажирали пред кмета Стефан

Кирил Маричков почина по-рано тази вечер на 79-годишна възраст в село Селановци, община Оряхово, област Враца, където тази вечер трябваше да има концерт, съобщи кметът на община Оряхово Росен Добрев. 

По време на подготовката на концерт на "Фондацията" Маричков е паднал, извикана е линейка. Музикантът е починал в линейката, каза още Добрев.

Никога човек не е готов за тръгването на такива хора, върху тях се гради българската популярна култура, каза служебният министър на културата Найден Тодоров по БТВ по повод кончината на Маричков.

Енергийната трансформация касае не само региона на Стара Загора, не само България, но и други държави като Германия, Полша, гърция, Испания и други и именно по тази причина е важно да се споделят знания, да се инициират работещи решения и да се идентифицират новите икономически дейности, които да разгърнат потенциала на региона. Това каза зам.-министъра на енергетиката Красимир Ненов по време на откриването на форум на тема "Разговори за енергийната трансформация", който се състоя в Регионалната библиотека "Захарий Княжески" в Стара Загора. Организатори са посолството на Федерална република Германия в София и Германо-Българската индустриално-търговска камара.

Според него това е изключително важна тема. "За много от участниците в дискусията тя е болезнена, тъй като засяга както съдбите на работещите във въглищните компании, така и на техните семейства и на цялата общност в регио

Задържани са 976 души за престъпления, свързани с производство, преработване, държане и разпространение на наркотици през септември, а по линия на противодействието на нелегалната миграция са установени 666 нелегални мигранти във вътрешността на страната. Това показват данните  на Специализираното междуведомствено звено на прокуратурата и МВР за подпомагане на разследванията за нелегална миграция и наркотрафик, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. 

Досъдебните производства за престъпления, свързани с наркотици за септември, са 505, като 543 са проведените специализирани операции. Разкрити са 21 лаборатории/площи за производство и отглеждане на наркотици.

По линия на противодействието на незаконната миграция са проведени 458 специализирани операции. Новообразуваните досъдебни производства за незаконен трафик на хора и нелегална миграция са 182.

Припо

Процедурата за избор на главен прокурор и председател на Върховния административен съд (ВАС) трябва да продължи, защото не е редно ръководители на органи да бъдат с изтекли мандати и да се управляват от временно изпълняващи длъжностите. След като Конституцията позволява, тази процедура трябва да бъде извървявана.  Това каза министърът на правосъдието Мария Павлова преди заседанието на пленума на Висшия съдебен съвет.

Дали президентът няма да подпише указ за назначаване на главен прокурор и председател на ВАС, е нещо, което ще видим през януари или март, посочи тя и допълни, че както за главен прокурор, така няма да предложи и кандидатура за председател на ВАС.

Народното събрание през последните две години дори не прие правила за избора и не показаха елементарно желание да започне тази процедура. Дори беше отменен изборът на вече избрани членове от магистратската кво

Председателят на Общинския съвет в Смолян Димитър Кацаров е изготвил нов Правилник за отличията на Общината. Кацаров каза, че проектът вече е обявен за обществена консултация. В едномесечен срок всеки гражданин може да депозира писмени предложения, да излага мнения и препоръки по проекта.

Сега действащият правилник на Общината е от 1997 година. Кацаров посочи, че за този дълъг период от време са настъпили множество промени в обществено-политическия живот и той не отговаря на съвременните реалности. Новият нормативен документ е адаптиран за нашите условия и отговаря напълно за Община Смолян, каза председателят на Общинския съвет. 

„27 години има само една поправка в стария правилник през 2002 г.– въведена е награда за мир. Само този мотив е достатъчен, за да се направи нов правилник. Споделят ми жители на Смолян, че е много опростена процедурата за присъ

Над  12 млн. души се занимават и работят в сферата на предприятията на социалната и солидарна икономика. Това представлява близо шест процента от всички работещи хора в рамките на Европейския съюз (ЕС). Около четири милиона са самите предприятия и фирми, които работят в сферата на социалната и солидарна икономика. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова при откриването на Дванадесети европейски форум на субектите на социалната и солидарната икономика, който ще се състои от днес до 17 октомври в Банкя. Данните са от изследване, поръчано от Европейската комисия и реализирано от Съвета по иновации към ЕС и Асоциацията на малките и средни предприятия във всички 27 държави от евросъюза, отбеляза Йотова.

Европейската и българската социална и солидарна икономика се грижи не само за доходите, грижи се не само за изравняване на стандарта и начина на живот на хората, но е в основат

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
От понеделник предстои да преминем последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния. Това съобщи пред журналисти генерал-майор Явор ...
Седем млади лекари получиха грамоти от лекарската колегия във Видин
Регионалната колегия на Българския лекарски съюз (БЛС) във Видин връчи грамоти на седем млади лекари, постъпили на работа във видинската болница през последната година. Надявам се, ...
Посланикът на Франция у нас изрази признателност към МВР във връзка с помощта за организацията на сигурността на Олимпиадата в Париж
Успехът на Олимпийските и Параолимпийските игри в Париж бе възможен благодарение на добрата организация на сигурността, каза посланикът на Франция у нас Жоел Мейер по време на срещ ...
Заради случаи на пожари със загинал през последните седмици, пожарната в Кърджали излезе с препоръки за предотвратяването им
Мерки за предотвратяване на пожари през есенно-зимния сезон разпространи на сайта на МВР и по медиите Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението&ldquo ...
С над 2100 цветни стръка се оформят нови зелени пространства и алеи в Болярово по повод празника на града
С над 2100 стръка теменужки и хризантеми се оформят нови зелени пространства и цветни алеи в Болярово по повод празника на града, съобщиха от пресцентъра на Общината. С цялостно об ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Конгрес за усложненията в естетичната дерматология започна в София
Трети конгрес по естетична дерматология с международно участие започна днес в столицата. Форумът продължава три дни - от 18 до 20 октомври, с акцент върху усложненията в естетичнат ...
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите са 70, показват данните, ...
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
От понеделник предстои да преминем последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния. Това съобщи пред журналисти генерал-майор Явор ...
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
В последните години се забелязва тенденция за повишаване на организираността при трафика на мигранти, контрабандата на наркотици, извършването на измами и други видове престъпления ...
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Русе Даниела Малче ...
Тикер в 14:28 ч.
Трети конгрес по естетична дерматология с международно участие започна днес в ст ...
Начало Сфера
11110
България

Бунтар и свободен човек, Кирил Маричков спечели сърцата на поколения, написаха от Министерския съвет

Отиде си легенда на българската рок музика! Бунтар и свободен човек, Кирил Маричков спечели сърцата на поколения почитатели.Това написаха от Министерския съвет на официалната си страница във Фейсбук.

| 11 Октомври 2024, 22:32 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Бунтар и свободен човек, Кирил Маричков спечели сърцата на поколения, написаха от Министерския съвет
Бунтар и свободен човек, Кирил Маричков спечели сърцата на поколения, написаха от Министерския съвет
Снимка © Христо Стефанов / БТА (ЕВ)

Отиде си легенда на българската рок музика! Бунтар и свободен човек, Кирил Маричков спечели сърцата на поколения почитатели. Това написаха от Министерския съвет на официалната си страница във Фейсбук. 
„Остава завинаги с нас чрез песните си. Светла му памет!“, се посочва още в публикуваната информация по повод кончината на българския музикант. 

Днес главен инспектор Йордан Данов бе представен пред състава на Второ районно управление (РУ) от старши комисар Милчо Милчов – директор на Областната дирекция (ОД)  на МВР в Перник, съобщиха от пресцентъра на полицията в Перник.  

Оттам поясниха, че той е временно преназначен със заповед на служебния министър на вътрешните работи Атанас Илков.

Йордан Данов е роден през 1987 г., в гр. София. Завършил е Академията на МВР факултет „Полиция“ през 2010 г. Същата година е назначен на длъжност “Разузнавач“ в Трето РУ при Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР). Целият му трудов стаж до момента е преминал в Криминална и Икономическа полиция, като последователно е заемал различни изпълнителски и ръководни длъжности в СДВР, Трето и Шесто РУ в столицата. През 2015 г. е назначен като началник на група към отдел „Противодействие на

Около една трета от пациентите, получили инсулт, успяват да се ресоциализират, показват междинни резултати от проучването „Идентификация на непосрещнати потребности на преживели инсулт и/или диагностицирани с афазия на територията на Столична община“. Данните бяха представени пред журналисти от д-р Георги Георгиев от Асоциацията по инсулт и афазия. Проучването се извършва от асоциацията сред 370 пациенти в София и в страната, в периода септември – октомври 2024 г. Допитването е извършено по програма „Европа“ на Столична община.

Годишно в България се регистрират близо 50 хиляди случая на инсулт, но няма данни колко от пациентите са засегнати от афазия, каза д-р Георги Георгиев от асоциацията. В света данните показват, че засегнатите от афазия в резултат на инсулт са 25-30%, каза още той.  В страната ни афазията у пациентите се констатира, но ня

В момента основната цел е да нямаме никакви изкривявания в изборния процес, да няма нарушения при провеждането на изборите. Това заяви служебният премиер Димитър Главчев в началото на днешното правителствено заседание. 

„Тъй като е много актуална темата как МВР си върши работата, ще споделя, че имаме 168 постъпили сигнала, от тях 60 досъдебни производства, 587 съставени протокола, 30 задържани и проведени 160 специализирани полицейски операции. Работата и в момента продължава. Ще продължи дотогава, докато имаме такова задължение“, посочи Главчев. 

Служебният премиер припомни, че основното задължение на служебното правителство е провеждането на честни и прозрачни избори. „Работим в рамките на нашите задължения и точно в това сме се концентрирали“, каза Главчев. 

„Когато има установени нарушения, МВР, съвместно с прокурат

Турски гражданин е с повдигнато обвинение от Окръжна прокуратура – Хасково за опит да пренесе нелегално през Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Капитан Андреево" три пакета с марихуана с общо бруто тегло 1, 620 кг на стойност 25 920 лева по цени за нуждите на съдопроизводството, съобщиха от прокуратурата.

Мъжът, който е на 54 години, е пристигнал на граничния пункт на трасе „Изходящи товарни автомобили“ на 12 октомври т.г., уточниха от пресслужбата на митническото звено в Свиленград.

Той се е опитал да премине през българската територия към пункта в Турция като пешеходец. Пред митническата служителка заявява, че не може да се ориентира добре и търси къде да премине паспортен контрол, за да продължи към южната ни съседка, сочат подробностите от митническата пресслужба.

Оттам уточниха, че именно поведението на пешеходеца е дало повод з

ВиК дружеството в Сливен е възложило изготвяне на идеен проект за реконструкция на вътрешната водопроводна мрежа на село Крушаре, съобщиха от пресцентъра на Община Сливен.

От общинската администрация са уведомили с писмо кмета на селото Димо Станков, който заедно с жители на селото, на 4 октомври участваха в среща с кмета Стефан Радев и управителя на водопреносното дружество инж. Пламен Трифонов. На нея стана известно, че водопреносната мрежа на територията на селото е остаряла, авариите водят до чести спирания на водата, както и до нарушаване на пътната инфраструктура.

Както информирахме,  участниците в срещата предупредиха, че ще блокират пътя Сливен - Ямбол, ако не бъдат взети мерки.

По информация на ВиК - Сливен вече е поставен регулатор на налягане, след което е регистрирана само една авария, която е отстранена. От ВиК са се ангажирали пред кмета Стефан

Кирил Маричков почина по-рано тази вечер на 79-годишна възраст в село Селановци, община Оряхово, област Враца, където тази вечер трябваше да има концерт, съобщи кметът на община Оряхово Росен Добрев. 

По време на подготовката на концерт на "Фондацията" Маричков е паднал, извикана е линейка. Музикантът е починал в линейката, каза още Добрев.

Никога човек не е готов за тръгването на такива хора, върху тях се гради българската популярна култура, каза служебният министър на културата Найден Тодоров по БТВ по повод кончината на Маричков.

Енергийната трансформация касае не само региона на Стара Загора, не само България, но и други държави като Германия, Полша, гърция, Испания и други и именно по тази причина е важно да се споделят знания, да се инициират работещи решения и да се идентифицират новите икономически дейности, които да разгърнат потенциала на региона. Това каза зам.-министъра на енергетиката Красимир Ненов по време на откриването на форум на тема "Разговори за енергийната трансформация", който се състоя в Регионалната библиотека "Захарий Княжески" в Стара Загора. Организатори са посолството на Федерална република Германия в София и Германо-Българската индустриално-търговска камара.

Според него това е изключително важна тема. "За много от участниците в дискусията тя е болезнена, тъй като засяга както съдбите на работещите във въглищните компании, така и на техните семейства и на цялата общност в регио

Задържани са 976 души за престъпления, свързани с производство, преработване, държане и разпространение на наркотици през септември, а по линия на противодействието на нелегалната миграция са установени 666 нелегални мигранти във вътрешността на страната. Това показват данните  на Специализираното междуведомствено звено на прокуратурата и МВР за подпомагане на разследванията за нелегална миграция и наркотрафик, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. 

Досъдебните производства за престъпления, свързани с наркотици за септември, са 505, като 543 са проведените специализирани операции. Разкрити са 21 лаборатории/площи за производство и отглеждане на наркотици.

По линия на противодействието на незаконната миграция са проведени 458 специализирани операции. Новообразуваните досъдебни производства за незаконен трафик на хора и нелегална миграция са 182.

Припо

Процедурата за избор на главен прокурор и председател на Върховния административен съд (ВАС) трябва да продължи, защото не е редно ръководители на органи да бъдат с изтекли мандати и да се управляват от временно изпълняващи длъжностите. След като Конституцията позволява, тази процедура трябва да бъде извървявана.  Това каза министърът на правосъдието Мария Павлова преди заседанието на пленума на Висшия съдебен съвет.

Дали президентът няма да подпише указ за назначаване на главен прокурор и председател на ВАС, е нещо, което ще видим през януари или март, посочи тя и допълни, че както за главен прокурор, така няма да предложи и кандидатура за председател на ВАС.

Народното събрание през последните две години дори не прие правила за избора и не показаха елементарно желание да започне тази процедура. Дори беше отменен изборът на вече избрани членове от магистратската кво

Председателят на Общинския съвет в Смолян Димитър Кацаров е изготвил нов Правилник за отличията на Общината. Кацаров каза, че проектът вече е обявен за обществена консултация. В едномесечен срок всеки гражданин може да депозира писмени предложения, да излага мнения и препоръки по проекта.

Сега действащият правилник на Общината е от 1997 година. Кацаров посочи, че за този дълъг период от време са настъпили множество промени в обществено-политическия живот и той не отговаря на съвременните реалности. Новият нормативен документ е адаптиран за нашите условия и отговаря напълно за Община Смолян, каза председателят на Общинския съвет. 

„27 години има само една поправка в стария правилник през 2002 г.– въведена е награда за мир. Само този мотив е достатъчен, за да се направи нов правилник. Споделят ми жители на Смолян, че е много опростена процедурата за присъ

Над  12 млн. души се занимават и работят в сферата на предприятията на социалната и солидарна икономика. Това представлява близо шест процента от всички работещи хора в рамките на Европейския съюз (ЕС). Около четири милиона са самите предприятия и фирми, които работят в сферата на социалната и солидарна икономика. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова при откриването на Дванадесети европейски форум на субектите на социалната и солидарната икономика, който ще се състои от днес до 17 октомври в Банкя. Данните са от изследване, поръчано от Европейската комисия и реализирано от Съвета по иновации към ЕС и Асоциацията на малките и средни предприятия във всички 27 държави от евросъюза, отбеляза Йотова.

Европейската и българската социална и солидарна икономика се грижи не само за доходите, грижи се не само за изравняване на стандарта и начина на живот на хората, но е в основат

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
Седем млади лекари получиха грамоти от лекарската колегия във Видин
Посланикът на Франция у нас изрази признателност към МВР във връзка с помощта за организацията на сигурността на Олимпиадата в Париж
Заради случаи на пожари със загинал през последните седмици, пожарната в Кърджали излезе с препоръки за предотвратяването им
С над 2100 цветни стръка се оформят нови зелени пространства и алеи в Болярово по повод празника на града
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
Конгрес за усложненията в естетичната дерматология започна в София
Контекст
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
Сфера
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
Основна линия
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
Основна линия
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Местен фокус
Земеделският министър д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит
Сфера
Седем млади лекари получиха грамоти от лекарската колегия във Видин
В детайли
Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичен стартъп в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона
Основна линия
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков
В детайли
Присъствените обучения на членовете на секционни избирателни комисии в област Ямбол започват идната седмица
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.