Начало Местен фокус В Бургас на 17 октомври ще се проведе бизнес форум "Кръгова икономика"
8869
България

В Бургас на 17 октомври ще се проведе бизнес форум "Кръгова икономика"

Бизнес форум "Кръгова икономика", организиран от Търговско-индустриалната камара (ТИК) в Бургас, съвместно с посолството на Република Полша в София и полското министерство на климата и околната среда ще се проведе в крайморския град. Това съобщиха от ТИК-Бургас.Срещата, в която ще участват представители на български компании и на полски фирми от областта на зелените технологии и кръговата икономика, ще бъде на 17 октомври.

| 13 Октомври 2024, 14:55 ч.
В Бургас на 17 октомври ще се проведе бизнес форум
В Бургас на 17 октомври ще се проведе бизнес форум "Кръгова икономика"
Снимка © БТА

Бизнес форум "Кръгова икономика", организиран от Търговско-индустриалната камара (ТИК) в Бургас, съвместно с посолството на Република Полша в София и полското министерство на климата и околната среда ще се проведе в крайморския град. Това съобщиха от ТИК-Бургас.

Съдебно разрешение за използване на специални разузнавателни средства (СРС) срещу депутат в рамките на оперативни действия е допустимо и законосъобразно. Това гласи предоставено на медиите становище на заместник-mредседателя на Софийския градски съд (СГС) Руси Алексиев.

То е повод ареста на Джейхан Ибрямов и по отношение на становището на неговите адвокати. 

Според защитата на Джейхан Ибрямов той е незаконно задържан. Адвокатите са на мнение, че председателят на Народното събрание е оставил без разглеждане искането на прокуратурата за разрешаване на задържане, което означава, че го отхвърля. Също така адвокатите на Ибрямов смятат, че неправомерно е дадено разрешение от съда за използване на специални разузнавателни средства спрямо лице с имунитет.  

Съдия Алексиев посочва, че Народното събрание или неговият председател, когато то не заседава, издава

Софийският градски съд постанови две години затвор, като е отложил изпълнението на общо наказание за срок от четири години, на Бахжат Ал-Макуаси, обвинен за престъпление против републиката, съобщиха от прокуратурата. Присъдата не е окончателна и подлежи на обжалване и протест пред горната инстанция.

Съдът е признал Ал-Макуаси за невиновен по обвинението "пропаганда за война", по глава 14 от Наказателния кодекс "Престъпления против мира и човечеството".

За виновен е признат по второто обвинение, което е по Първа глава от Наказателния кодекс "Престъпления против републиката". То е за това, че с цел да създаде смут и страх в населението, подсъдимият е изготвил звукови и текстове съобщения на български, арабски и английски език и е изпратил същите на двама граждани чрез електронно приложение. В съобщенията е отправил закани, че ще убива, коли и нареже всеки евреин, че ще отм

Ние сме горещи поддръжници на разширяването на Европейския съюз (ЕС), но при спазването на общите условия и процедурата, която е известна на всички“. Това заяви служебният премиер Димитър Главчев в Берлин, където участва в Срещата на върха в рамките на „Берлинския процес“, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. „Ние винаги сме били на позицията, че всяка една страна, която е кандидат за член на ЕС, трябва да има собствени заслуги за участието си в Европейския съюз, както и да спазва всички права и отговорности, които е поела в процеса“, посочва Главчев. 

Министър-председателят акцентира, че по отношение на двустранните срещи в хода на процеса е предложено преговорите да се разширят на равнище държава кандидат-членка – ЕС, за да се избегнат противоречията между две държави. „В крайна сметка ние това сме го направили с Репуб

През нощта ще преобладава ясно време. По-значителни увеличения на облачността ще има над Североизточна България, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). 

Ще духа слаб вятър от запад-северозапад, в Североизточна България ще започне да се ориентира от североизток и ще е умерен. Минималните температури ще бъдат между 5° и 10°, в София – около 8°.    

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и ще продължи да се повишава.

Утре ще преобладава слънчево време. По-значителни временни увеличения на облачността ще има преди обяд над североизточната част от страната. Вятърът в цялата страната ще се ориентира от север-североизток, ще е умерен, в Североизточна България – временно силен и с него ще нахлува студен въздух. Дневните температури в повечето места ще се понижат и максималните ще бъдат

Над  12 млн. души се занимават и работят в сферата на предприятията на социалната и солидарна икономика. Това представлява близо шест процента от всички работещи хора в рамките на Европейския съюз (ЕС). Около четири милиона са самите предприятия и фирми, които работят в сферата на социалната и солидарна икономика. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова при откриването на Дванадесети европейски форум на субектите на социалната и солидарната икономика, който ще се състои от днес до 17 октомври в Банкя. Данните са от изследване, поръчано от Европейската комисия и реализирано от Съвета по иновации към ЕС и Асоциацията на малките и средни предприятия във всички 27 държави от евросъюза, отбеляза Йотова.

Европейската и българската социална и солидарна икономика се грижи не само за доходите, грижи се не само за изравняване на стандарта и начина на живот на хората, но е в основат

Срещата, в която ще участват представители на български компании и на полски фирми от областта на зелените технологии и кръговата икономика, ще бъде на 17 октомври.

Полската бизнес делегация ще бъде съпроводена от отговорни лица от посолството на Република Полша и полското министерство на околната среда. Сред тях са Анна Янишевска - Фрачек, заместник-посланик на посолството на Република Полша в София, Анджей Крежел, първи съветник в посолството на Република Полша в София, Елжбиета Свиталска, експерт "Политико-икономически отдел" към
посолството на Република Полша, Йоанна Здановска, представител на Министерство на климата и околната среда на Република Полша, Агниешка Сикорска, представител на Министерство на климата и околната среда на Република Полша. 

В срещата са поканени за участие представители на местни държавни институции и организации, представители на бизнеса и специалисти.

Българо-полски форум "Кръгова икономика" предстои и в София на 15 октомври. Срещата се организира от Българската стопанска камара (БСК), съвместно с Посолството на Република Полша в София и полското министерство на климата и околната среда. Инициативата подкрепя полски компании, които имат иновативни технологични решения, свързани с кръговата икономика и опазването на околната среда, обясниха от БСК. Втората част за засилване сътрудничеството между бизнеса от Полша и България ще продължи ще бъде събитието в Бургас.

 

Добри са условията за туризъм по планините, но по високите места е ветровито и облачно, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК). 

Температурите са по-ниски в сравнение с вторник и сутринта на връх Ботев е измерен минус 1 градус.

В планините ще преобладава слънчево време. По-значителни временни увеличения на облачността ще има над източните райони на Стара планина, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Ще духа умерен, по високите части – до силен север-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 15°, на 2000 метра - около 8°.

Съюзът на съдиите в България (ССБ) смята, че настоящият състав на Висшия съдебен съвет (ВСС) не следва да избира новите председател на Върховния административен съд (ВАС) и главен прокурор. Това се посочва в позиция на професионалната организация до медиите.

Становището е по повод на внесената от членове на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет кандидатура на Борислав Сарафов за главен прокурор и насроченото обсъждане от Пленума на Висшия съдебен съвет на откриването на процедура за избор на председател на Върховния административен съд.

Управителният съвет на Съюза счита, че изтеклият мандат на настоящия ВСС изисква членовете му да се въздържат от взимане на решения, които конституционно са обвързани с установените мандати на съответните органи.

Смисълът на различната продължителност на мандатите на ВСС и на председателите на върховните съдилища и на главн

Мъж на 28 години е задържан с прокурорско постановление за срок до 72 часа в Добрич заради грабеж от бензиностанция, извършен през септември тази година в областния град. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Варна. Оттам допълниха, че мъжът е привлечен към наказателна отговорност, той не е осъждан до този момент. При задържането му органите на реда са намерили наркотични вещества, реагирали при тест на амфетамин.

Говорителят на Районна прокуратура – Добрич Даниел Илиев заяви на пресконференция, че предстои утре да бъде поискана и взета постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо 28-годишния мъж. "Обвиняемият е привлечен към наказателна отговорност за извършен грабеж, за който се предвижда наказание "лишаване от свобода" от 3 до 10 години. Разпитан е в хода на досъдебното производство, като признава вината си, изразява съжаление

В Стара Загора ще се състои тазгодишният избор за млад омбудсман на Млада Загора, пише в програмата за предстоящите събития, публикувана на официалната страница на местната администрация. Победителят ще бъде шестият млад омбудсман на Млада Загора с мандат 2024/2025 година. Надпреварата се очаква в зала „П. Р. Славейков“. 

Ще участват общо девет двойки кандидати за млад обществен посредник и негов заместник.

Инициативата, организирана от омбудсмана на Стара Загора Иванка Сотирова в партньорство с община Стара Загора, цели да насърчи младежкото самоуправление в града, както и участието на младите хора в обществения живот.  

Младият омбудсман на Млада Загора и неговият заместник се избират сред учениците от 10-и и 11-и клас от различни старозагорски училища, а мандатът им е едногодишен. Подборът се осъществява от седемчленна комисия. Изборът ще

 

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз (БЛС) във Видин. Поводът е отбелязването на Деня на св. Иван Рилски и н ...
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“. Заложените в проекта дейности предвиждат цялостно обновяване на спортното съоръжение, което е строе ...
Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба на БЧК
Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК). Температурите са ниски – около 1-2 градуса, кат ...
Градски фестивал ще предложи вино от местни сортове на жителите и гостите на София днес и утре
Urban Wine Fest София 2024 започва днес в столичното Ларго. Градският винен фестивал е посветен на многообразието на местни сортове винено грозде, с които българските винари дават ...
С отдаване на воински почести в София ще бъдат отбелязани 80 години от първото сражение на Парашутната дружина
С отдаване на воински почести и поднасяне на венци и цветя пред Паметника на парашутиста в София ще бъде отбелязан Денят на военния парашутист, съобщиха от пресцентъра на Министерс ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). ...
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Първото застудяване тази есен вече е факт, съобщи дежурният в метеорологичната станция на връх Рожен. Най-ниската температура е измерена в Чепеларе – минус 4 градуса, а на Р ...
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Втора ферма със заразени с шарка овце е констатирана в рамките на два дни в хасковското село Узунджово, съобщиха на официалната си страница от Българската агенция по безопасност на ...
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър. Услугата е част от стремежа на общината да насърч ...
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
Митническите служители на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Капитан Андреево" откриха и задържаха 100 000 къса (5000 кутии) контрабандни цигари при проверка на товаре ...
Тикер в 11:43 ч.
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североиз ...
Начало Местен фокус
8869
България

В Бургас на 17 октомври ще се проведе бизнес форум "Кръгова икономика"

Бизнес форум "Кръгова икономика", организиран от Търговско-индустриалната камара (ТИК) в Бургас, съвместно с посолството на Република Полша в София и полското министерство на климата и околната среда ще се проведе в крайморския град. Това съобщиха от ТИК-Бургас.Срещата, в която ще участват представители на български компании и на полски фирми от областта на зелените технологии и кръговата икономика, ще бъде на 17 октомври.

| 13 Октомври 2024, 14:55 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
В Бургас на 17 октомври ще се проведе бизнес форум
В Бургас на 17 октомври ще се проведе бизнес форум "Кръгова икономика"
Снимка © БТА

Бизнес форум "Кръгова икономика", организиран от Търговско-индустриалната камара (ТИК) в Бургас, съвместно с посолството на Република Полша в София и полското министерство на климата и околната среда ще се проведе в крайморския град. Това съобщиха от ТИК-Бургас.

Съдебно разрешение за използване на специални разузнавателни средства (СРС) срещу депутат в рамките на оперативни действия е допустимо и законосъобразно. Това гласи предоставено на медиите становище на заместник-mредседателя на Софийския градски съд (СГС) Руси Алексиев.

То е повод ареста на Джейхан Ибрямов и по отношение на становището на неговите адвокати. 

Според защитата на Джейхан Ибрямов той е незаконно задържан. Адвокатите са на мнение, че председателят на Народното събрание е оставил без разглеждане искането на прокуратурата за разрешаване на задържане, което означава, че го отхвърля. Също така адвокатите на Ибрямов смятат, че неправомерно е дадено разрешение от съда за използване на специални разузнавателни средства спрямо лице с имунитет.  

Съдия Алексиев посочва, че Народното събрание или неговият председател, когато то не заседава, издава

Софийският градски съд постанови две години затвор, като е отложил изпълнението на общо наказание за срок от четири години, на Бахжат Ал-Макуаси, обвинен за престъпление против републиката, съобщиха от прокуратурата. Присъдата не е окончателна и подлежи на обжалване и протест пред горната инстанция.

Съдът е признал Ал-Макуаси за невиновен по обвинението "пропаганда за война", по глава 14 от Наказателния кодекс "Престъпления против мира и човечеството".

За виновен е признат по второто обвинение, което е по Първа глава от Наказателния кодекс "Престъпления против републиката". То е за това, че с цел да създаде смут и страх в населението, подсъдимият е изготвил звукови и текстове съобщения на български, арабски и английски език и е изпратил същите на двама граждани чрез електронно приложение. В съобщенията е отправил закани, че ще убива, коли и нареже всеки евреин, че ще отм

Ние сме горещи поддръжници на разширяването на Европейския съюз (ЕС), но при спазването на общите условия и процедурата, която е известна на всички“. Това заяви служебният премиер Димитър Главчев в Берлин, където участва в Срещата на върха в рамките на „Берлинския процес“, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. „Ние винаги сме били на позицията, че всяка една страна, която е кандидат за член на ЕС, трябва да има собствени заслуги за участието си в Европейския съюз, както и да спазва всички права и отговорности, които е поела в процеса“, посочва Главчев. 

Министър-председателят акцентира, че по отношение на двустранните срещи в хода на процеса е предложено преговорите да се разширят на равнище държава кандидат-членка – ЕС, за да се избегнат противоречията между две държави. „В крайна сметка ние това сме го направили с Репуб

През нощта ще преобладава ясно време. По-значителни увеличения на облачността ще има над Североизточна България, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). 

Ще духа слаб вятър от запад-северозапад, в Североизточна България ще започне да се ориентира от североизток и ще е умерен. Минималните температури ще бъдат между 5° и 10°, в София – около 8°.    

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и ще продължи да се повишава.

Утре ще преобладава слънчево време. По-значителни временни увеличения на облачността ще има преди обяд над североизточната част от страната. Вятърът в цялата страната ще се ориентира от север-североизток, ще е умерен, в Североизточна България – временно силен и с него ще нахлува студен въздух. Дневните температури в повечето места ще се понижат и максималните ще бъдат

Над  12 млн. души се занимават и работят в сферата на предприятията на социалната и солидарна икономика. Това представлява близо шест процента от всички работещи хора в рамките на Европейския съюз (ЕС). Около четири милиона са самите предприятия и фирми, които работят в сферата на социалната и солидарна икономика. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова при откриването на Дванадесети европейски форум на субектите на социалната и солидарната икономика, който ще се състои от днес до 17 октомври в Банкя. Данните са от изследване, поръчано от Европейската комисия и реализирано от Съвета по иновации към ЕС и Асоциацията на малките и средни предприятия във всички 27 държави от евросъюза, отбеляза Йотова.

Европейската и българската социална и солидарна икономика се грижи не само за доходите, грижи се не само за изравняване на стандарта и начина на живот на хората, но е в основат

Срещата, в която ще участват представители на български компании и на полски фирми от областта на зелените технологии и кръговата икономика, ще бъде на 17 октомври.

Полската бизнес делегация ще бъде съпроводена от отговорни лица от посолството на Република Полша и полското министерство на околната среда. Сред тях са Анна Янишевска - Фрачек, заместник-посланик на посолството на Република Полша в София, Анджей Крежел, първи съветник в посолството на Република Полша в София, Елжбиета Свиталска, експерт "Политико-икономически отдел" към
посолството на Република Полша, Йоанна Здановска, представител на Министерство на климата и околната среда на Република Полша, Агниешка Сикорска, представител на Министерство на климата и околната среда на Република Полша. 

В срещата са поканени за участие представители на местни държавни институции и организации, представители на бизнеса и специалисти.

Българо-полски форум "Кръгова икономика" предстои и в София на 15 октомври. Срещата се организира от Българската стопанска камара (БСК), съвместно с Посолството на Република Полша в София и полското министерство на климата и околната среда. Инициативата подкрепя полски компании, които имат иновативни технологични решения, свързани с кръговата икономика и опазването на околната среда, обясниха от БСК. Втората част за засилване сътрудничеството между бизнеса от Полша и България ще продължи ще бъде събитието в Бургас.

 

Добри са условията за туризъм по планините, но по високите места е ветровито и облачно, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК). 

Температурите са по-ниски в сравнение с вторник и сутринта на връх Ботев е измерен минус 1 градус.

В планините ще преобладава слънчево време. По-значителни временни увеличения на облачността ще има над източните райони на Стара планина, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Ще духа умерен, по високите части – до силен север-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 15°, на 2000 метра - около 8°.

Съюзът на съдиите в България (ССБ) смята, че настоящият състав на Висшия съдебен съвет (ВСС) не следва да избира новите председател на Върховния административен съд (ВАС) и главен прокурор. Това се посочва в позиция на професионалната организация до медиите.

Становището е по повод на внесената от членове на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет кандидатура на Борислав Сарафов за главен прокурор и насроченото обсъждане от Пленума на Висшия съдебен съвет на откриването на процедура за избор на председател на Върховния административен съд.

Управителният съвет на Съюза счита, че изтеклият мандат на настоящия ВСС изисква членовете му да се въздържат от взимане на решения, които конституционно са обвързани с установените мандати на съответните органи.

Смисълът на различната продължителност на мандатите на ВСС и на председателите на върховните съдилища и на главн

Мъж на 28 години е задържан с прокурорско постановление за срок до 72 часа в Добрич заради грабеж от бензиностанция, извършен през септември тази година в областния град. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Варна. Оттам допълниха, че мъжът е привлечен към наказателна отговорност, той не е осъждан до този момент. При задържането му органите на реда са намерили наркотични вещества, реагирали при тест на амфетамин.

Говорителят на Районна прокуратура – Добрич Даниел Илиев заяви на пресконференция, че предстои утре да бъде поискана и взета постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо 28-годишния мъж. "Обвиняемият е привлечен към наказателна отговорност за извършен грабеж, за който се предвижда наказание "лишаване от свобода" от 3 до 10 години. Разпитан е в хода на досъдебното производство, като признава вината си, изразява съжаление

В Стара Загора ще се състои тазгодишният избор за млад омбудсман на Млада Загора, пише в програмата за предстоящите събития, публикувана на официалната страница на местната администрация. Победителят ще бъде шестият млад омбудсман на Млада Загора с мандат 2024/2025 година. Надпреварата се очаква в зала „П. Р. Славейков“. 

Ще участват общо девет двойки кандидати за млад обществен посредник и негов заместник.

Инициативата, организирана от омбудсмана на Стара Загора Иванка Сотирова в партньорство с община Стара Загора, цели да насърчи младежкото самоуправление в града, както и участието на младите хора в обществения живот.  

Младият омбудсман на Млада Загора и неговият заместник се избират сред учениците от 10-и и 11-и клас от различни старозагорски училища, а мандатът им е едногодишен. Подборът се осъществява от седемчленна комисия. Изборът ще

 

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба на БЧК
Градски фестивал ще предложи вино от местни сортове на жителите и гостите на София днес и утре
С отдаване на воински почести в София ще бъдат отбелязани 80 години от първото сражение на Парашутната дружина
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Сфера
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
Контекст
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Местен фокус
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Контекст
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Контекст
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
На преден план
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
Основна линия
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
На преден план
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
Основна линия
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Контекст
Военноморските сили получиха два нови автономни дистанционно управляеми подводни апарата по програма на Министерството на отбраната на САЩ
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.