Начало В детайли Кметът на Ловеч оправомощи длъжностни лица да съставят актове за нарушения на Изборния кодекс
8702
България

Кметът на Ловеч оправомощи длъжностни лица да съставят актове за нарушения на Изборния кодекс

Кметът на Ловеч оправомощи със заповед длъжностни лица да съставят актове за установяване на административни нарушения на Изборния кодекс, свързани с поставянето на агитационни материали.Те са служители на отдел „Контрол и сигурност“, съобщиха от общинската администрация.

| 13 Октомври 2024, 15:59 ч.
Кметът на Ловеч оправомощи длъжностни лица да съставят актове за нарушения на Изборния кодекс
Кметът на Ловеч оправомощи длъжностни лица да съставят актове за нарушения на Изборния кодекс
Снимка © БТА

Кметът на Ловеч оправомощи със заповед длъжностни лица да съставят актове за установяване на административни нарушения на Изборния кодекс, свързани с поставянето на агитационни материали. Те са служители на отдел „Контрол и сигурност“, съобщиха от общинската администрация.

Окръжният съд в Ловеч организира Ден на отворените врати на 25 октомври по повод Европейския ден за гражданско правосъдие. Отбелязването му е съвместна инициатива на Съвета на Европа и Европейската комисия и цели да запознае гражданите с работата на съдебната система, съобщи Петя Иларионова - „Връзки с обществеността“ на съда. 

Институцията ще отвори вратите си за всички, които желаят да научат повече за дейността й. 

Програмата предвижда опознавателна обиколка в Съдебната палата в Ловеч с възможност за разглеждане на отделните звена от съдебната администрация – регистратура, наказателно и гражданско деловодство, служба „Архив“ и др. Самите деловодители и секретари ще разкажат в какво точно се състои тяхната работа.

Посетителите ще могат да разгледат и съдебна зала, където ще им бъде обяснено за съдебния процес, за учас

Европейски туристически град не може да си позволи некачествена инфраструктура, казва кандидатът за кмет на варненския район „Одесос“ от „Възраждане“ Борислав Барийски, цитиран от предизборния щаб на партията. Той е провел редица срещи с жителите на района, които са споделили какво е най-належащо да се промени.

Един от основните проблеми е състоянието на улиците и тротоарите, посочва Барийски. По думите му още преди началото на кампанията многократно е обходил по-голямата част от района и е констатирал, че състоянието на улиците е крайно незадоволително – на много места има дупки, кърпежи и усещането е, че "Одесос" не е получил нужната грижа, която му се полага. 

„Вярвам, че с общи усилия – между общинска и районна администрация, ще бъдат набелязани най-критичните участъци и ще бъдат предприети мерки за незабавни ремонти. Не

Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ) е съставила през 2023-24 г. 18 акта за нарушения на финансовата дисциплина в Община Смолян, съобщи на пресконференция Стефан Сабрутев, председател на групата  съветници „Нашият Смолян“. Общинските съветници Стефан Сабрутев, Елена Радева, Радой Краев представиха на пресконференция в Националния пресклуб в Смолян отчет за работата на групата „Нашият Смолян“.  

След 17 акта през 2023 г. за подписани 231 договора в нарушение на Закона за публични финанси на стойност 46 млн. лв., през януари тази година е поредният акт за неспазване на финансовата дисциплина за сключване на 131 договора и поети ангажименти за разходи в размер на 17 454 196,14 лв., за което кметът отново е санкциониран, допълни Сабрутев. Според него това показва, че твърденията за финансова стабилност и подобряване на финансовото състо

Към днешния ден има 160 полицейски операции, досъдебните производства вече са 60, информира пред журналисти в Министерския съвет служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков.

От 27 септември стартира специализирана полицейска операция на територията на цялата страна във връзка с купуването и продаването на гласове, припомни министърът. Основна задача на операцията е противодействие на купения вот, но успоредно с това всички полицейски служители, които участват в тези специализирани операции, работят и по всички онези приоритети изведени за Министерството на вътрешните работи (МВР), каза министърът.

Той допълни, че в хода на действията на МВР се установяват и други престъпления и всички резултати се отчитат ежедневно. Друг е въпросът кой как ги ползва, допълни Илков. Той подчерта, че служителите на МВР не бездействат и не пренебрегват нито едно обстоятелство във

Звания „Почетен гражданин на Дряново“ бяха връчени на Тържествено заседание на Общински съвет – Дряново в Ритуалната зала на Общината. 

„Днес ни събира едно от най-значимите събития, събитие, което обединява в едно традиция и любов. Наградите, които ще връчим днес, са израз на висока оценка към хората, които се трудят да прославят нашия град и община. Гордея се, че работя в града, от който са излезли достойни дряновци. Днес, във време на изпитание, по-ясно от всякога разбираме, че сплотени можем да постигнем много“, каза по време на заседанието председателят на Общински съвет – Дряново Тодор Георгиев.

Званието „Почетен гражданин на Дряново“ бе присъдено на Маргрета Григорова, инж. Веселин Кръстев, Антон Антонов, Дончо Дончев, посмъртно на д-р Тодор Тодоров и д-р Тодор Бахчеванов.

„Скъпи дряновци, уважаеми

На отдела е възложено още да премахва или иззема поставени или разпространени в нарушение на изборното законодателство агитационни материали на територията на общината. При необходимост това ще става със съдействието на органите на МВР. Този ангажимент се вменява на кмета и от Районната избирателна комисия – Ловеч, с решение от 8 октомври.

Местата за поставяне на агитационни материали за изборите на територията на община Ловеч са определени с предходна заповед на кмета. В нея е разпоредено още в седемдневен срок след вота материалите да бъдат премахнати, при неизпълнение на лицето, което представлява партията или коалицията, ще бъде наложена глоба в размер от 1000 до 5000 лв.

Инициатива за изграждане на тактилни карти в подкрепа на хората с увредено зрение за публични сгради и обекти започва столичният район "Средец", съобщи кметът на район "Средец" Трайчо Трайков по повод Международния ден на белия бастун – 15 октомври.

Проектът има за цел да подобри достъпността на градската среда за хора с увредено зрение, като им осигури възможност за по-лесно и безопасно ориентиране в пространствата. Тактилните карти са релефни карти, специално проектирани за хора с нарушено зрение, които позволяват ориентиране чрез докосване, обясни районният кмет.

Трайков очаква изграждането на тактилните карти да започне до две-три седмици, като първите инсталации ще бъдат завършени до края на годината. Средствата за първите две-три тактилни карти са осигурени от дарители, като един брой струва около 700-800 лева, ка Трайков. Идеята е тактилни карти да бъдат по

Троян ще бъде домакин на  Държавното първенство по радиозасичане на 19 и 20 октомври, съобщи Любомир Досев, председател на Радиоклуб Троян. Организатори на надпреварата са Българска федерация радиолюбители (БФРЛ) и Радиоклуб – Троян, с подкрепата на Община Троян.

Състезателните категории са четири: мъже, жени, юноши и ветерани, а класирането е индивидуално и клубно. Очакванията на организаторите са над 50 състезатели да вземат участие в първенството, като ще има и представители от Румъния.

Участниците ще мерят сили в две отделни дисциплини: къси вълни – 3,5 мегахерца и ултракъси вълни – 144 мегахерца, които се пеленговат по различен начин (т.е. по различен начин се взима направлението, в което трябва да се търси предавателя). 

Относно протичането на състезанието Досев поясни, че в гориста местност ще бъдат разположени четири до пет пре

Проекти за допълнение и изменение на наредбата за определяне на местните такси и цени на услуги, съгласно Закона за местните данъци и такси, ще обсъди Общинският съвет в Брезник на редовното си заседание днес. Това съобщиха от пресцентъра на Съвета. Заседанието ще започне в 10:30 часа и ще е в малкия салон на Народно читалище "Просвещение 1870 г.".

Девет са точките включени в предварителния дневен ред на общинските съветници. Една от тях касае промяна в поименния списък на капиталовите разходи за тази година. 

Внесени за разглеждане са още две докладни свързани с приемането на Общинска стратегия за подкрепа на личностното развитие на децата и учениците в Община Брезник за периода 2024 - 2026 г., както и на Програма за енергийна ефективност на Община Брезник за периода 2024 - 2027 година. 

Голяма част от точките касаят устройствени въпроси. 

Поради строително-монтажни работи затворена за движение на автомобили ще бъде ул. „Христо Смирненски“ в участъците от ул. „Васил Левски“ до ул. „Първи май“ и ул. „Страцин“ от ул. „Джиджовска“ до ул. „Първи май“ от 14.10.2024 г. Това се посочва в официалната фейсбук страница на община Своге. 

Промените в движението ще бъдат в действие за срок от 15 календарни дни. 

В съобщението се посочва, че участъците от двете улици се затварят във връзка с  изпълнение на строително-монтажните работи на обект: „Изграждане и рехабилитация на канализационната и водоснабдителна мрежа на град Своге“ - първи етап, “Рехабилитация на водоснабдителна мрежа на централна градска част на град Своге“, “Изграждане и рехабилитация на канализационната мрежа на централна градска част на

В хода на специализирана полицейска операция за противодействие на битовата, конвенционалната престъпност и престъпленията против политическите права на гражданите, извършвана на територията на област Благоевград, са проверени три сигнала за нарушаване на политическите права на гражданите. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР – Благоевград. По сигналите своевременно е уведомена компетентната прокуратура. 

В специализираната полицейската операция, проведена днес, освен служители на ОД на МВР – Благоевград и на Главна дирекция „Жандармерия“, са участвали представители на Националната агенция за приходите, Българската агенция по безопасност на храните, Регионалната дирекция по горите – Благоевград и Агенция „Митници“. 

В рамките на полицейската операция са задържани 20 души. В областта са изградени 35 контролно &nda

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Около 700 служители от МВР в Пазарджик ще са ангажирани с изборния процес
Около 700 са служителите от структурни звена на МВР в област Пазарджик, които са ангажирани с изборния процес. Това стана ясно на работна среща с ръководители на държавни институци ...
Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с нарушения на изборното законодателство, се провежда в Гълъбово и Стара Загора
На територията на Областна дирекция на МВР – Стара Загора днес се провеждат активни полицейски действия в Районните управления в Гълъбово, както и Първо и Второ Районни управ ...
Полицаи задържаха употребил алкохол водач без шофьорска книжка, който опитал да избегне проверка в Шумен
Задържан е употребил алкохол водач без шофьорска книжка, който опитал да избегне полицейска проверка, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Шумен.  Малко след 00:30 ча ...
Програма с фокус върху психичното здраве на журналистите е предвидена на конференцията „Sofia Talks Media: Устойчиви на кризи“
Програма с терапевтични сесии с фокус върху психичното здраве на журналистите е предвидена в рамките на конференцията „Sofia Talks Media: Устойчиви на кризи“. Това съоб ...
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Първото застудяване тази есен вече е факт, съобщи дежурният в метеорологичната станция на връх Рожен. Най-ниската температура е измерена в Чепеларе – минус 4 градуса, а на Р ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Около 700 служители от МВР в Пазарджик ще са ангажирани с изборния процес
Около 700 са служителите от структурни звена на МВР в област Пазарджик, които са ангажирани с изборния процес. Това стана ясно на работна среща с ръководители на държавни институци ...
От началото на следващата седмица във Враца ще заработи нова система за таксуване и информационни услуги на градския транспорт
От началото на следващата седмица във Враца стартира тестовият период на новата електронна система за информиране на гражданите, използващи обществения транспорт в община Враца, а ...
До няколко дни ще започне поетапното пускане на парното в Перник, съобщиха от топлофикационното дружество
От 21 октомври ще започне поетапното пускане на отоплението в Перник, съобщават от „Топлофикация – Перник“. Във връзка с очакваното понижение на среднодневните те ...
Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с нарушения на изборното законодателство, се провежда в Гълъбово и Стара Загора
На територията на Областна дирекция на МВР – Стара Загора днес се провеждат активни полицейски действия в Районните управления в Гълъбово, както и Първо и Второ Районни управ ...
Жена от Кресна пострада при побой
Жена от Кресна пострада при побой, нанесен от неин съгражданин, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР - Благоевград. Сигналът за побоя е подаден на 16 октомври на тел ...
Тикер в 13:28 ч.
Около 700 са служителите от структурни звена на МВР в област Пазарджик, които са ...
Начало В детайли
8702
България

Кметът на Ловеч оправомощи длъжностни лица да съставят актове за нарушения на Изборния кодекс

Кметът на Ловеч оправомощи със заповед длъжностни лица да съставят актове за установяване на административни нарушения на Изборния кодекс, свързани с поставянето на агитационни материали.Те са служители на отдел „Контрол и сигурност“, съобщиха от общинската администрация.

| 13 Октомври 2024, 15:59 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Кметът на Ловеч оправомощи длъжностни лица да съставят актове за нарушения на Изборния кодекс
Кметът на Ловеч оправомощи длъжностни лица да съставят актове за нарушения на Изборния кодекс
Снимка © БТА

Кметът на Ловеч оправомощи със заповед длъжностни лица да съставят актове за установяване на административни нарушения на Изборния кодекс, свързани с поставянето на агитационни материали. Те са служители на отдел „Контрол и сигурност“, съобщиха от общинската администрация.

Окръжният съд в Ловеч организира Ден на отворените врати на 25 октомври по повод Европейския ден за гражданско правосъдие. Отбелязването му е съвместна инициатива на Съвета на Европа и Европейската комисия и цели да запознае гражданите с работата на съдебната система, съобщи Петя Иларионова - „Връзки с обществеността“ на съда. 

Институцията ще отвори вратите си за всички, които желаят да научат повече за дейността й. 

Програмата предвижда опознавателна обиколка в Съдебната палата в Ловеч с възможност за разглеждане на отделните звена от съдебната администрация – регистратура, наказателно и гражданско деловодство, служба „Архив“ и др. Самите деловодители и секретари ще разкажат в какво точно се състои тяхната работа.

Посетителите ще могат да разгледат и съдебна зала, където ще им бъде обяснено за съдебния процес, за учас

Европейски туристически град не може да си позволи некачествена инфраструктура, казва кандидатът за кмет на варненския район „Одесос“ от „Възраждане“ Борислав Барийски, цитиран от предизборния щаб на партията. Той е провел редица срещи с жителите на района, които са споделили какво е най-належащо да се промени.

Един от основните проблеми е състоянието на улиците и тротоарите, посочва Барийски. По думите му още преди началото на кампанията многократно е обходил по-голямата част от района и е констатирал, че състоянието на улиците е крайно незадоволително – на много места има дупки, кърпежи и усещането е, че "Одесос" не е получил нужната грижа, която му се полага. 

„Вярвам, че с общи усилия – между общинска и районна администрация, ще бъдат набелязани най-критичните участъци и ще бъдат предприети мерки за незабавни ремонти. Не

Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ) е съставила през 2023-24 г. 18 акта за нарушения на финансовата дисциплина в Община Смолян, съобщи на пресконференция Стефан Сабрутев, председател на групата  съветници „Нашият Смолян“. Общинските съветници Стефан Сабрутев, Елена Радева, Радой Краев представиха на пресконференция в Националния пресклуб в Смолян отчет за работата на групата „Нашият Смолян“.  

След 17 акта през 2023 г. за подписани 231 договора в нарушение на Закона за публични финанси на стойност 46 млн. лв., през януари тази година е поредният акт за неспазване на финансовата дисциплина за сключване на 131 договора и поети ангажименти за разходи в размер на 17 454 196,14 лв., за което кметът отново е санкциониран, допълни Сабрутев. Според него това показва, че твърденията за финансова стабилност и подобряване на финансовото състо

Към днешния ден има 160 полицейски операции, досъдебните производства вече са 60, информира пред журналисти в Министерския съвет служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков.

От 27 септември стартира специализирана полицейска операция на територията на цялата страна във връзка с купуването и продаването на гласове, припомни министърът. Основна задача на операцията е противодействие на купения вот, но успоредно с това всички полицейски служители, които участват в тези специализирани операции, работят и по всички онези приоритети изведени за Министерството на вътрешните работи (МВР), каза министърът.

Той допълни, че в хода на действията на МВР се установяват и други престъпления и всички резултати се отчитат ежедневно. Друг е въпросът кой как ги ползва, допълни Илков. Той подчерта, че служителите на МВР не бездействат и не пренебрегват нито едно обстоятелство във

Звания „Почетен гражданин на Дряново“ бяха връчени на Тържествено заседание на Общински съвет – Дряново в Ритуалната зала на Общината. 

„Днес ни събира едно от най-значимите събития, събитие, което обединява в едно традиция и любов. Наградите, които ще връчим днес, са израз на висока оценка към хората, които се трудят да прославят нашия град и община. Гордея се, че работя в града, от който са излезли достойни дряновци. Днес, във време на изпитание, по-ясно от всякога разбираме, че сплотени можем да постигнем много“, каза по време на заседанието председателят на Общински съвет – Дряново Тодор Георгиев.

Званието „Почетен гражданин на Дряново“ бе присъдено на Маргрета Григорова, инж. Веселин Кръстев, Антон Антонов, Дончо Дончев, посмъртно на д-р Тодор Тодоров и д-р Тодор Бахчеванов.

„Скъпи дряновци, уважаеми

На отдела е възложено още да премахва или иззема поставени или разпространени в нарушение на изборното законодателство агитационни материали на територията на общината. При необходимост това ще става със съдействието на органите на МВР. Този ангажимент се вменява на кмета и от Районната избирателна комисия – Ловеч, с решение от 8 октомври.

Местата за поставяне на агитационни материали за изборите на територията на община Ловеч са определени с предходна заповед на кмета. В нея е разпоредено още в седемдневен срок след вота материалите да бъдат премахнати, при неизпълнение на лицето, което представлява партията или коалицията, ще бъде наложена глоба в размер от 1000 до 5000 лв.

Инициатива за изграждане на тактилни карти в подкрепа на хората с увредено зрение за публични сгради и обекти започва столичният район "Средец", съобщи кметът на район "Средец" Трайчо Трайков по повод Международния ден на белия бастун – 15 октомври.

Проектът има за цел да подобри достъпността на градската среда за хора с увредено зрение, като им осигури възможност за по-лесно и безопасно ориентиране в пространствата. Тактилните карти са релефни карти, специално проектирани за хора с нарушено зрение, които позволяват ориентиране чрез докосване, обясни районният кмет.

Трайков очаква изграждането на тактилните карти да започне до две-три седмици, като първите инсталации ще бъдат завършени до края на годината. Средствата за първите две-три тактилни карти са осигурени от дарители, като един брой струва около 700-800 лева, ка Трайков. Идеята е тактилни карти да бъдат по

Троян ще бъде домакин на  Държавното първенство по радиозасичане на 19 и 20 октомври, съобщи Любомир Досев, председател на Радиоклуб Троян. Организатори на надпреварата са Българска федерация радиолюбители (БФРЛ) и Радиоклуб – Троян, с подкрепата на Община Троян.

Състезателните категории са четири: мъже, жени, юноши и ветерани, а класирането е индивидуално и клубно. Очакванията на организаторите са над 50 състезатели да вземат участие в първенството, като ще има и представители от Румъния.

Участниците ще мерят сили в две отделни дисциплини: къси вълни – 3,5 мегахерца и ултракъси вълни – 144 мегахерца, които се пеленговат по различен начин (т.е. по различен начин се взима направлението, в което трябва да се търси предавателя). 

Относно протичането на състезанието Досев поясни, че в гориста местност ще бъдат разположени четири до пет пре

Проекти за допълнение и изменение на наредбата за определяне на местните такси и цени на услуги, съгласно Закона за местните данъци и такси, ще обсъди Общинският съвет в Брезник на редовното си заседание днес. Това съобщиха от пресцентъра на Съвета. Заседанието ще започне в 10:30 часа и ще е в малкия салон на Народно читалище "Просвещение 1870 г.".

Девет са точките включени в предварителния дневен ред на общинските съветници. Една от тях касае промяна в поименния списък на капиталовите разходи за тази година. 

Внесени за разглеждане са още две докладни свързани с приемането на Общинска стратегия за подкрепа на личностното развитие на децата и учениците в Община Брезник за периода 2024 - 2026 г., както и на Програма за енергийна ефективност на Община Брезник за периода 2024 - 2027 година. 

Голяма част от точките касаят устройствени въпроси. 

Поради строително-монтажни работи затворена за движение на автомобили ще бъде ул. „Христо Смирненски“ в участъците от ул. „Васил Левски“ до ул. „Първи май“ и ул. „Страцин“ от ул. „Джиджовска“ до ул. „Първи май“ от 14.10.2024 г. Това се посочва в официалната фейсбук страница на община Своге. 

Промените в движението ще бъдат в действие за срок от 15 календарни дни. 

В съобщението се посочва, че участъците от двете улици се затварят във връзка с  изпълнение на строително-монтажните работи на обект: „Изграждане и рехабилитация на канализационната и водоснабдителна мрежа на град Своге“ - първи етап, “Рехабилитация на водоснабдителна мрежа на централна градска част на град Своге“, “Изграждане и рехабилитация на канализационната мрежа на централна градска част на

В хода на специализирана полицейска операция за противодействие на битовата, конвенционалната престъпност и престъпленията против политическите права на гражданите, извършвана на територията на област Благоевград, са проверени три сигнала за нарушаване на политическите права на гражданите. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР – Благоевград. По сигналите своевременно е уведомена компетентната прокуратура. 

В специализираната полицейската операция, проведена днес, освен служители на ОД на МВР – Благоевград и на Главна дирекция „Жандармерия“, са участвали представители на Националната агенция за приходите, Българската агенция по безопасност на храните, Регионалната дирекция по горите – Благоевград и Агенция „Митници“. 

В рамките на полицейската операция са задържани 20 души. В областта са изградени 35 контролно &nda

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Около 700 служители от МВР в Пазарджик ще са ангажирани с изборния процес
Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с нарушения на изборното законодателство, се провежда в Гълъбово и Стара Загора
Полицаи задържаха употребил алкохол водач без шофьорска книжка, който опитал да избегне проверка в Шумен
Програма с фокус върху психичното здраве на журналистите е предвидена на конференцията „Sofia Talks Media: Устойчиви на кризи“
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Контекст
Около 700 служители от МВР в Пазарджик ще са ангажирани с изборния процес
На преден план
От началото на следващата седмица във Враца ще заработи нова система за таксуване и информационни услуги на градския транспорт
В детайли
До няколко дни ще започне поетапното пускане на парното в Перник, съобщиха от топлофикационното дружество
Контекст
Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с нарушения на изборното законодателство, се провежда в Гълъбово и Стара Загора
На преден план
Жена от Кресна пострада при побой
Основна линия
В Областната администрация в Хасково пристигнаха бюлетините и книжата за вота на 27 октомври
Местен фокус
Фирмите, използващи изкуствен интелект, трябва да въведат принципи за защита на служителите, каза проф. Андрияна Андреева
На преден план
Младежът, който преби жена пред денонощен магазин в Перник, е обвинен в умишлено причиняване на смърт
Контекст
Полицаи задържаха употребил алкохол водач без шофьорска книжка, който опитал да избегне проверка в Шумен
Сфера
Заради случаи на пожари със загинал през последните седмици, пожарната в Кърджали излезе с препоръки за предотвратяването им
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.