Начало Контекст Делото за грабеж и опит за убийство на таксиметров шофьор от Ямбол за трети път влиза във Върховния касационен съд
8739
България

Делото за грабеж и опит за убийство на таксиметров шофьор от Ямбол за трети път влиза във Върховния касационен съд

В края на 2017 г. 31-годишният Апостол Вълчев бе прострелян от двама ученици.Тогава 18-годишният Симеон Димитров и 14-годишният Костадин Стоянов поръчват такси край ямболското село Дражево, след което нападат шофьора, за да му отнемат 52 лв. оборот.

| 13 Октомври 2024, 16:34 ч.
Делото за грабеж и опит за убийство на таксиметров шофьор от Ямбол за трети път влиза във Върховния касационен съд
Делото за грабеж и опит за убийство на таксиметров шофьор от Ямбол за трети път влиза във Върховния касационен съд
Снимка © Владимир Шоков / БТА

Делото за грабеж и опит за убийство на таксиметров шофьор за трети път влиза за разглеждане във Върховния касационен съд (ВКС). Заседанието е насрочено за 25 октомври, от 10:00 часа, става известно от сайта на ВКС.

ВСС гласува декларация, свързана с избора на главен прокурор и председател на Върховния административен съд (ВАС). 

Призивите да бъде спряна процедурата за избор на председател на Върховния административен съд (ВАС) и главен прокурор са призив Висшият съдебен съвет (ВСС) да наруши Конституцията, което е недопустимо, пише в документа, представен от представляващия ВСС Боян Магдалинчев в началото на днешното заседание на пленума на Съвета.

Тези искания са демонстрация на правен нихилизъм и двоен стандарт. Усещането за беззаконие не трябва да се мултиплицира във всяка част от обществото, пише в документа.

Неуспехът на неслучилата се съдебна реформа не може да бъде вменен на ВСС. Съветът се третира като необходим грешник за провалянето на съдебната реформа, се посочва в проектодекларацията. С документа се отправя апел да не се минават границите на допустимото и и

В Търговище са доставени бюлетините за предстоящите на 27 октомври парламентарни избори. Бюлетините бяха приети от главния секретар на Областната администрация в Търговище Тодорка Танева, експерти от администрацията, членове на Районната избирателна комисия (РИК) и служители на реда, съобщиха от областната администрация.

Бюлетините за предстоящите избори за народни представители в 51-ото Народно събрание ще бъдат под денонощна 24-часова охрана до раздаването им на общинските администрации на територията на областта, което ще се случи в законоустановения срок, допълниха от администрацията.

Общият брой на бюлетините за избор на народни представители за Търговищка област е 114 000.

На работна среща днес са обсъдени конкретните ангажименти на институциите и тяхната готовност за обезпечаване и участие в изборния процес, охраната на изборните материали, предаването им н

Община Велико Търново вече е с нов официален интернет портал – www.veliko-tarnovo.bg, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. Новият портал е с обновена визия и широк набор от функционалности. Богатото информационно съдържание, предоставяно от Общината, е организирано в нови раздели, които помагат за по-лесно и достъпно намиране на необходимата информация, посредством визия, ориентирана към потребителите. 

Проектът е ключов приоритет и е част от предприетите инициативи на Община Велико Търново за прозрачност в общинското управление, с непрекъснат процес на развитие, подобряване и усъвършенстване на технологичната и организационна основа, с активно участие на гражданското общество, допълват от администрацията. 

Новата платформа представя единна точка за достъп до ключови инициативи, новини, проекти, инвестиционно портфолио, културен афиш и важ

Тържествено бе отбелязан днес празникът на 101 Алпийски полк, наследник на 21-ви Средногорски полк, извоювал свобода на Родопите преди 112 години под командването на полк. Владимир Серафимов. Празникът започна сутринта с ден на отворените врати пред каскадата на новия център в Смолян. Деца и възрастни можеха да се докоснат до част от техниката и снаряжението на военното формирование. На Амфитеатъра епископ Висарион отслужи благодарствен молебен.

Около 30 военнослужещи бяха наградени от командира на полка полковник Стефан Димов. Той връчи грамоти за показани високи резултати в различни учения и мисии. Други над 30 военни получиха награди за участие в спортни състезания.

„Ако разгледаме, че Сухопътни войски е едно ковчеже със скъпоценности, които са нашите формирования, който са съществуващите скъпоценности, които са дадени, за да пазят нашата родина, 101-ви Алпийски

Двойно повече участници от сектора се очаква да се включат във второто издание на фермерския пазар в Плевен. През септември своята продукция предложиха на плевенчани и гостите на града 15 производители, сега техният брой е 33-ма. Това съобщи Ива Елмазова от рекламна агенция "Елмазови", създател на "Фермерски пазар ОТ БГ", които са партньори на инициативата в Плевен. Отново ще бъдат предложени на плевенчани онези истински продукти, които си спомняме с носталгия, защото днес вкусът на повечето е неразпознаваем, добави тя.

Асортиментът върху щандовете ще бъде още по-богат, подчерта Елмазова. На фермерския пазар ще се предлагат мляко, сирене и кашкавал от козе и от биволско мляко, катък, колбаси, пчелен мед, билки, брани от Балкана, комбуча и жив оцет, зеленчуци, ядки, тахан, козметика от лавандула, сиропи и сладка от арония, вино, шафран, тикви и още други интересни продукти

В края на 2017 г. 31-годишният Апостол Вълчев бе прострелян от двама ученици. Тогава 18-годишният Симеон Димитров и 14-годишният Костадин Стоянов поръчват такси край ямболското село Дражево, след което нападат шофьора, за да му отнемат 52 лв. оборот. Шофьорът претърпя серия животоспасяващи операции.

Делото все още не е приключило, като до момента премина по няколко пъти през различни инстанции. Нападението над таксиметровия шофьор стана и повод за протести в Ямбол и София с искане за справедлива присъда.

Първоначално Окръжен съд – Ямбол призна за виновни подсъдимите в извършването на опит за грабеж, придружен с опит за убийство. На Костадин Стоянов бе наложено наказание шест години „лишаване от свобода“, а на Симеон Димитров – 16 години затвор.

Двамата обжалваха и Апелативен съд – Бургас намали присъдите им – на Симеон Димитров на 15 години „лишаване от свобода“, а на Костадин Стоянов – на две години и четири месеца, като деянието бе преквалифицирано в опит за грабеж, придружен със средна телесна повреда.

Пред ВКС Симеон Димитров иска преквалифициране на деянието и съответно по-лека присъда, а Костадин Стоянов – условно осъждане, както и отмяна на решението в частта за разноските.

„Лекар на годината 2024“ за oбласт Пловдив е д-р Никола Боянов, съобщиха от Районна лекарска колегия на Български лекарски съюз - Пловдив. На тържествена церемония, броени дни преди Деня на българския лекар, местната съсловна организация връчи престижните награди за 2024 година.

Той завършва МУ - Пловдив с отличие през 2007 г., а през 2014 г. придобива специалност Гастроентерология след четиригодишна специализация в МБАЛ Пловдив. Д-р Боянов притежава множество сертификати по абдоминална ехография и ехография на повърхностни структури, абдоминална доплерова ехография, интервенционална и контрастна ехография и ехоендоскопия, гастроинтестинална ендоскопия с биопсия, интервенционална гастроинтестинална ендоскопия. Преминава през множество обучения в Германия, Румъния, Индия, Португалия, Нидерландия и др. Д-р Боянов работи в областта на инвазивната гастроентерология. Изв

Водоснабдяване и канализация (ВиК) - Хасково да представи решения по проблемите на водоснабдяването в региона до края на годината. За това настоя областният управител на Хасково Мехмед Атаман на среща с новия управител на водния оператор Ненко Дервенков, съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

Срещата бе организирана в контекста на продължителните проблеми с водоснабдяването, особено през летните месеци, когато множество села и градове страдат от безводие. Областният управител, като председател на Асоциацията по ВиК, изрази своята дълбока загриженост за качеството на водоснабдителните услуги и настоя за незабавно представяне на информация относно инвестиционните планове на дружеството за 2025 година. Атаман подчерта, че проблемите с водоснабдяването имат сериозно социално и икономическо въздействие върху жителите на Хасковска област и трябва да бъдат приоритетно ад

Мотоциклетист е загинал на място, след като е самокатастрофирал на пътя Видин – Монтана в участъка при град Дунавци. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Оттам уточниха, че 35-годишният водач е с множество актове за нарушения на Закона за движение по пътищата. Причините за пътния инцидент се изясняват, посочват от МВР.

По-рано от Агенция „Пътна инфраструктура“ информираха, че заради катастрофата временно движението в участъка при Дунавци е ограничено, а колите изчакват на място. 

И.ф. главен прокурор Борислав Сарафов изиска от изпълняващия функциите главен секретар на МВР Мирослав Рашков в срок до 22 октомври 2024 г. да му бъде предоставена справка, съдържаща обобщени и систематизирани всички налични в МВР данни за отправени заплахи за живота и здравето на съдията от Окръжен съд-Плевен Владислава Цариградска и нейни близки.  Това съобщиха от прокуратурата.

Разпореждането на Борислав Сарафов е по повод изявления на съдия Цариградска, дадени по време на изслушването вчера пред съдийската колегия на Висшия съдебен съвет. 

И.ф. главен прокурор изисква справката да съдържа данни и от други ведомства, освен от МВР, в т.ч. Министерство на правосъдието във връзка с осигуряваната охрана на магистрата.

В случай, че се установи, че данни съдържат класифицирана информация, същата следва да бъде предоставена по реда на Правилника за прилаган

С касационната жалба на нападнатия таксиметров шофьор се твърди явна несправедливост на наложеното наказание на Симеон Димитров и се настоява за увеличение на неговия размер до максималния, предвиден в закона, посочват от ВКС.

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). ...
Пожар гори в бившето училище в русенското село Червена вода, няма пострадали хора
Пожар гори в сградата на бившето училище в Червена вода, съобщи директорът на Районната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Русе комисар Светослав ...
Общо 23-ма души са ранени при катастрофи в страната през последното денонощие
Общо 23-ма души са ранени при 17 тежки катастрофи в страната през последното денонощие, съобщиха от МВР на сайта си.  В София са регистрирани три тежки и 35 леки пътнотранспор ...
Жените не бива да се плашат от периода на менопауза, каза д-р Иван Башлиев от МБАЛ „Св. Иван Рилски“ в Козлодуй
Менопаузата е прекрасен период в живота на една жена и бих посъветвал дамите да не се плашат от него. Това каза началникът на Акушеро-гинекологично отделение в Многопрофилната бол ...
Днес изтича крайният срок за регистрация на социологическите агенции, които ще извършват проучвания „на изхода“ в изборния ден
Днес в 17:00 часа изтича крайният срок за регистрация на социологическите агенции, които ще извършват проучвания „на изхода“ (exit-poll) в изборния ден на 27 октомври. ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
Започва изпълнението на фаза 2 от проекта за подобряване на качеството на атмосферния въздух в Община Пловдив чрез намаляване на емисиите от фини прахови частици от битовото отопле ...
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). ...
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Първото застудяване тази есен вече е факт, съобщи дежурният в метеорологичната станция на връх Рожен. Най-ниската температура е измерена в Чепеларе – минус 4 градуса, а на Р ...
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Втора ферма със заразени с шарка овце е констатирана в рамките на два дни в хасковското село Узунджово, съобщиха на официалната си страница от Българската агенция по безопасност на ...
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър. Услугата е част от стремежа на общината да насърч ...
Тикер в 11:51 ч.
Започва изпълнението на фаза 2 от проекта за подобряване на качеството на атмосф ...
Начало Контекст
8739
България

Делото за грабеж и опит за убийство на таксиметров шофьор от Ямбол за трети път влиза във Върховния касационен съд

В края на 2017 г. 31-годишният Апостол Вълчев бе прострелян от двама ученици.Тогава 18-годишният Симеон Димитров и 14-годишният Костадин Стоянов поръчват такси край ямболското село Дражево, след което нападат шофьора, за да му отнемат 52 лв. оборот.

| 13 Октомври 2024, 16:34 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Делото за грабеж и опит за убийство на таксиметров шофьор от Ямбол за трети път влиза във Върховния касационен съд
Делото за грабеж и опит за убийство на таксиметров шофьор от Ямбол за трети път влиза във Върховния касационен съд
Снимка © Владимир Шоков / БТА

Делото за грабеж и опит за убийство на таксиметров шофьор за трети път влиза за разглеждане във Върховния касационен съд (ВКС). Заседанието е насрочено за 25 октомври, от 10:00 часа, става известно от сайта на ВКС.

ВСС гласува декларация, свързана с избора на главен прокурор и председател на Върховния административен съд (ВАС). 

Призивите да бъде спряна процедурата за избор на председател на Върховния административен съд (ВАС) и главен прокурор са призив Висшият съдебен съвет (ВСС) да наруши Конституцията, което е недопустимо, пише в документа, представен от представляващия ВСС Боян Магдалинчев в началото на днешното заседание на пленума на Съвета.

Тези искания са демонстрация на правен нихилизъм и двоен стандарт. Усещането за беззаконие не трябва да се мултиплицира във всяка част от обществото, пише в документа.

Неуспехът на неслучилата се съдебна реформа не може да бъде вменен на ВСС. Съветът се третира като необходим грешник за провалянето на съдебната реформа, се посочва в проектодекларацията. С документа се отправя апел да не се минават границите на допустимото и и

В Търговище са доставени бюлетините за предстоящите на 27 октомври парламентарни избори. Бюлетините бяха приети от главния секретар на Областната администрация в Търговище Тодорка Танева, експерти от администрацията, членове на Районната избирателна комисия (РИК) и служители на реда, съобщиха от областната администрация.

Бюлетините за предстоящите избори за народни представители в 51-ото Народно събрание ще бъдат под денонощна 24-часова охрана до раздаването им на общинските администрации на територията на областта, което ще се случи в законоустановения срок, допълниха от администрацията.

Общият брой на бюлетините за избор на народни представители за Търговищка област е 114 000.

На работна среща днес са обсъдени конкретните ангажименти на институциите и тяхната готовност за обезпечаване и участие в изборния процес, охраната на изборните материали, предаването им н

Община Велико Търново вече е с нов официален интернет портал – www.veliko-tarnovo.bg, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. Новият портал е с обновена визия и широк набор от функционалности. Богатото информационно съдържание, предоставяно от Общината, е организирано в нови раздели, които помагат за по-лесно и достъпно намиране на необходимата информация, посредством визия, ориентирана към потребителите. 

Проектът е ключов приоритет и е част от предприетите инициативи на Община Велико Търново за прозрачност в общинското управление, с непрекъснат процес на развитие, подобряване и усъвършенстване на технологичната и организационна основа, с активно участие на гражданското общество, допълват от администрацията. 

Новата платформа представя единна точка за достъп до ключови инициативи, новини, проекти, инвестиционно портфолио, културен афиш и важ

Тържествено бе отбелязан днес празникът на 101 Алпийски полк, наследник на 21-ви Средногорски полк, извоювал свобода на Родопите преди 112 години под командването на полк. Владимир Серафимов. Празникът започна сутринта с ден на отворените врати пред каскадата на новия център в Смолян. Деца и възрастни можеха да се докоснат до част от техниката и снаряжението на военното формирование. На Амфитеатъра епископ Висарион отслужи благодарствен молебен.

Около 30 военнослужещи бяха наградени от командира на полка полковник Стефан Димов. Той връчи грамоти за показани високи резултати в различни учения и мисии. Други над 30 военни получиха награди за участие в спортни състезания.

„Ако разгледаме, че Сухопътни войски е едно ковчеже със скъпоценности, които са нашите формирования, който са съществуващите скъпоценности, които са дадени, за да пазят нашата родина, 101-ви Алпийски

Двойно повече участници от сектора се очаква да се включат във второто издание на фермерския пазар в Плевен. През септември своята продукция предложиха на плевенчани и гостите на града 15 производители, сега техният брой е 33-ма. Това съобщи Ива Елмазова от рекламна агенция "Елмазови", създател на "Фермерски пазар ОТ БГ", които са партньори на инициативата в Плевен. Отново ще бъдат предложени на плевенчани онези истински продукти, които си спомняме с носталгия, защото днес вкусът на повечето е неразпознаваем, добави тя.

Асортиментът върху щандовете ще бъде още по-богат, подчерта Елмазова. На фермерския пазар ще се предлагат мляко, сирене и кашкавал от козе и от биволско мляко, катък, колбаси, пчелен мед, билки, брани от Балкана, комбуча и жив оцет, зеленчуци, ядки, тахан, козметика от лавандула, сиропи и сладка от арония, вино, шафран, тикви и още други интересни продукти

В края на 2017 г. 31-годишният Апостол Вълчев бе прострелян от двама ученици. Тогава 18-годишният Симеон Димитров и 14-годишният Костадин Стоянов поръчват такси край ямболското село Дражево, след което нападат шофьора, за да му отнемат 52 лв. оборот. Шофьорът претърпя серия животоспасяващи операции.

Делото все още не е приключило, като до момента премина по няколко пъти през различни инстанции. Нападението над таксиметровия шофьор стана и повод за протести в Ямбол и София с искане за справедлива присъда.

Първоначално Окръжен съд – Ямбол призна за виновни подсъдимите в извършването на опит за грабеж, придружен с опит за убийство. На Костадин Стоянов бе наложено наказание шест години „лишаване от свобода“, а на Симеон Димитров – 16 години затвор.

Двамата обжалваха и Апелативен съд – Бургас намали присъдите им – на Симеон Димитров на 15 години „лишаване от свобода“, а на Костадин Стоянов – на две години и четири месеца, като деянието бе преквалифицирано в опит за грабеж, придружен със средна телесна повреда.

Пред ВКС Симеон Димитров иска преквалифициране на деянието и съответно по-лека присъда, а Костадин Стоянов – условно осъждане, както и отмяна на решението в частта за разноските.

„Лекар на годината 2024“ за oбласт Пловдив е д-р Никола Боянов, съобщиха от Районна лекарска колегия на Български лекарски съюз - Пловдив. На тържествена церемония, броени дни преди Деня на българския лекар, местната съсловна организация връчи престижните награди за 2024 година.

Той завършва МУ - Пловдив с отличие през 2007 г., а през 2014 г. придобива специалност Гастроентерология след четиригодишна специализация в МБАЛ Пловдив. Д-р Боянов притежава множество сертификати по абдоминална ехография и ехография на повърхностни структури, абдоминална доплерова ехография, интервенционална и контрастна ехография и ехоендоскопия, гастроинтестинална ендоскопия с биопсия, интервенционална гастроинтестинална ендоскопия. Преминава през множество обучения в Германия, Румъния, Индия, Португалия, Нидерландия и др. Д-р Боянов работи в областта на инвазивната гастроентерология. Изв

Водоснабдяване и канализация (ВиК) - Хасково да представи решения по проблемите на водоснабдяването в региона до края на годината. За това настоя областният управител на Хасково Мехмед Атаман на среща с новия управител на водния оператор Ненко Дервенков, съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

Срещата бе организирана в контекста на продължителните проблеми с водоснабдяването, особено през летните месеци, когато множество села и градове страдат от безводие. Областният управител, като председател на Асоциацията по ВиК, изрази своята дълбока загриженост за качеството на водоснабдителните услуги и настоя за незабавно представяне на информация относно инвестиционните планове на дружеството за 2025 година. Атаман подчерта, че проблемите с водоснабдяването имат сериозно социално и икономическо въздействие върху жителите на Хасковска област и трябва да бъдат приоритетно ад

Мотоциклетист е загинал на място, след като е самокатастрофирал на пътя Видин – Монтана в участъка при град Дунавци. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Оттам уточниха, че 35-годишният водач е с множество актове за нарушения на Закона за движение по пътищата. Причините за пътния инцидент се изясняват, посочват от МВР.

По-рано от Агенция „Пътна инфраструктура“ информираха, че заради катастрофата временно движението в участъка при Дунавци е ограничено, а колите изчакват на място. 

И.ф. главен прокурор Борислав Сарафов изиска от изпълняващия функциите главен секретар на МВР Мирослав Рашков в срок до 22 октомври 2024 г. да му бъде предоставена справка, съдържаща обобщени и систематизирани всички налични в МВР данни за отправени заплахи за живота и здравето на съдията от Окръжен съд-Плевен Владислава Цариградска и нейни близки.  Това съобщиха от прокуратурата.

Разпореждането на Борислав Сарафов е по повод изявления на съдия Цариградска, дадени по време на изслушването вчера пред съдийската колегия на Висшия съдебен съвет. 

И.ф. главен прокурор изисква справката да съдържа данни и от други ведомства, освен от МВР, в т.ч. Министерство на правосъдието във връзка с осигуряваната охрана на магистрата.

В случай, че се установи, че данни съдържат класифицирана информация, същата следва да бъде предоставена по реда на Правилника за прилаган

С касационната жалба на нападнатия таксиметров шофьор се твърди явна несправедливост на наложеното наказание на Симеон Димитров и се настоява за увеличение на неговия размер до максималния, предвиден в закона, посочват от ВКС.

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
Пожар гори в бившето училище в русенското село Червена вода, няма пострадали хора
Общо 23-ма души са ранени при катастрофи в страната през последното денонощие
Жените не бива да се плашат от периода на менопауза, каза д-р Иван Башлиев от МБАЛ „Св. Иван Рилски“ в Козлодуй
Днес изтича крайният срок за регистрация на социологическите агенции, които ще извършват проучвания „на изхода“ в изборния ден
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
Сфера
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
Контекст
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Местен фокус
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Контекст
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Контекст
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
На преден план
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
Основна линия
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
На преден план
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
Основна линия
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.