Начало Сфера Пътнотранспортно произшествие с участието на трима мотоциклетисти е настъпило в района на Български извор
8557
България

Пътнотранспортно произшествие с участието на трима мотоциклетисти е настъпило в района на Български извор

Пътнотранспортно произшествие с участието на трима мотоциклетисти е настъпило в района на Български извор, област Ловеч. При инцидента е загинал един от тях, съобщиха от пресцентъра на МВР. Катастрофата е станала на пътя Български извор – Севлиево, а на мястото на инцидента са изпратени екипи на „Пътна полиция“, „Спешна помощ“  и „Пожарна безопасност“.Състоянието на другите пострадали участници в катастрофата се установява.

| 13 Октомври 2024, 19:03 ч.
Пътнотранспортно произшествие с участието на трима мотоциклетисти е настъпило в района на Български извор
Пътнотранспортно произшествие с участието на трима мотоциклетисти е настъпило в района на Български извор
Снимка © DFA

Пътнотранспортно произшествие с участието на трима мотоциклетисти е настъпило в района на Български извор, област Ловеч. При инцидента е загинал един от тях, съобщиха от пресцентъра на МВР. Катастрофата е станала на пътя Български извор – Севлиево, а на мястото на инцидента са изпратени екипи на „Пътна полиция“, „Спешна помощ“  и „Пожарна безопасност“. Състоянието на другите пострадали участници в катастрофата се установява.

Двама непълнолетни младежи на 16 и 17 години от селата Габрица и Борци са задържани заради нарязване и увреждане на автомобилни гуми на различни места в Шумен, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР.  

Работата по случая е започнала в началото на миналата седмица, когато са приети сигнали за срязани гуми на леки автомобили „Фолксваген Лупо“ и на „Рено Клио“, съответно на шуменските улици „Съединение“ и “Добруджа“. Около 23:00 часа на 13 октомври с нож са срязани и гуми на леки автомобили „Линкълн“ и на „Субару Форестър“, които били паркирани в централната част на града. 

След получен сигнал от гражданин за двама младежи със съмнително поведение, екип на полицията в Шумен е предприел незабавни действия за установяване на извършителите. В непосредствена близост д

Президентът Румен Радев изразява съболезнования към семейството, близките и колегите на Николай Волев по повод загубата на видния български режисьор и сценарист, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

В съболезнователното си писмо държавният глава откроява забележителния талант, въображение и ерудиция на Волев, които личат в едни от най-обичаните български филми като „Двойникът“, „Господин за един ден", „Да обичаш на инат", „Маргарит и Маргарита" и „Козият рог“.

„Творческият размах на Николай Волев личеше във всяка сцена и кадър“, пише президентът като изтъква професионализма и посветеността на високите художествени стандарти, чиито плод е постигнатото от твореца. Държавният глава изразява увереност, че примерът на Николай Волев ще продължи да вдъхновява младите режисьори и сценаристи.

Скърбим за загу

Нова местност за отдих и спорт откриха във великотърновското село Самоводене. Тя е част от програмата на общината „Местни инициативи“, съобщиха от нейния пресцентър.

Кметът на Велико Търново Даниел Панов подчерта, че проектът обединява усилията на кметството в Самоводене, Народно читалище „Извор-1873“ и местните жители. През тази година бюджетът на програмата е 650 хиляди лева, а целта е да се облагородят населените места в общината по предложение на местните общности.

В ход е проект и за мултифункционално спортно игрище в пространството около читалището, каза Панов и увери, че ще бъде осигурено финансиране. Кметът на населеното място Валентин Къндев и председателят на читалищното настоятелство Владимир Николов посочиха, че това е поредна придобивка за селото, постигната с общи усилия.

Новият кът за отдих е разположен в парк „Отец Паи

Предстои в областите Ямбол, Хасково и Стара Загора да бъдат забранени пашата, търговията, придвижването и транспортът на дребни преживни животни, с изключение на тези за незабавно клане или преминаващи транзит, както и организирането на изложби и пазари. Това съобщи по време на извънредно заседание на Областната епизоотична комисия в Хасково директорът на Областната дирекция по безопасност на храните (ОДБХ) д-р Георги Илиев. Заседанието беше свикано заради огнище на шарка във ферма с 307 овце и 217 кози в хасковското село Узунджово, констатирано на 16 октомври. По време на заседанието д-р Илиев съобщи, че днес вече е започнало умъртвяването по хуманен начин на животните в засегнатия обект.

Същевременно  от Българската агенция по безопасност на храните публикуваха на  официалния си интернет сайт писмо, което е изпратено до животновъдите асоциации, с което ги уведоми за

От МВР съобщиха, че временно движението е ограничено и в двете посоки и се осъществява по обходен маршрут – Сопот– Угърчин  – Дерманци – Торос. Движението се регулира от екипи на "Пътна полиция". Установяват се обстоятелствата, при които е възникнало пътнотранспортното произшествие с участието на тримата мотоциклетисти. 

По-рано днес мотоциклетист загина на пътя Мездра – Роман, след предприета маневра по изпреварване на завой без видимост. Друг – самокатастрофира на пътя Видин – Монтана, в участъка край Дунавци. 

Шофьорите в Бургаско стават все по-дисциплинирани на фона на завишения контрол от страна на пътна полиция. Това посочиха от Областната дирекция на МВР в Бургас по време на брифинг, на който бяха отчетени резултатите от проверките по пътищата в областта през изминалата седмица. Седем са регистрираните пътно-транспортни произшествия за последните седем дни. Пострадали са седем души, а един човек е загинал. 

Началникът на сектор “Пътна полиция“ при Областната дирекция на МВР в Бургас главен комисар Пламен Николов отправи апел към шофьорите да бъдат особено внимателни, преминавайки в близост до детски площадки, учебни заведения и паркове. 

"Нашият апел към шофьорите е да шофират с повишено внимание в зоните, в които има повече деца. В повечето случаи те се движат на групи и неусетно вървят по платното за движение, с което създават опасност от възникване

На 10,4 млн. лв. възлизат приходите от нощувки през месец август 2024 г. в област Пловдив, като от български граждани те са 7,7 млн. лева, а от чужди - 2,7 млн. лева. Това показват последните данни на Териториалното статистическо бюро - Юг (ТСБ Юг) към Националния статистически институт (НСИ). В сравнение с август миналата година е регистрирано увеличение на приходите от нощувки с 11,6 на сто, съответно от български граждани - с 12 процента, а от чужди граждани - с 10,4 процента.

През август 2024 г. в областта са функционирали 254 места за настаняване с 10 или повече легла - хотели, мотели, къмпинги, хижи и други места за краткосрочно настаняване. Данните сочат още, че общият брой на нощувките във всички места за настаняване възлиза на 137,8 хил., или с 4,3 процента по-малко в сравнение със същия месец на предходната година, като 103,4 хил. от тях са реализирани от български гр

Обновява се инфраструктурата в североизточната част на Велико Търново, съобщиха от общинската администрация. По този начин се подобрява качеството на живот в кварталите „Асенов“, „Света гора“ и в района на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. Инвестицията е по различни финансови механизми и включва изграждането на нови мостови съоръжения над река Янтра, рехабилитация на повече от 8 км улици, тротоари, ново осветление, предпазни съоръжения, хоризонтална и вертикална маркировка.  

С мостовите съоръжения се създават нови пътни връзки – между ул. „Сливница“ и кв. „Света гора“ и ул. „Св. Климент Охридски“, с което се разрешава дългогодишният проблем с аварийното състояние на стария т.нар Бейски мост. Втората връзка е подножието на Лобната скала на крепостта "Царевец" и с него с

Общо 40 са определените подвижни секции за гласуване на избиратели с трайни увреждания в област Кърджали, каза председателят на Районната избирателна комисия (РИК) Беркант Барзат. 

Да гласуват в подвижна секция желание са изявили над 1 220 жители от региона, като по думите на председателя на РИК все още не е приключил срокът, в който могат да се подават заявления. Той е 21 октомври, като условието е заявителят да притежава решение от ТЕЛК (териториална експертна лекарска комисия), НЕЛК (национална експертна лекарска комисия) или епикриза. 

По думите на Беркант Барзат традиционно най-голям е броят на подвижните секции в община Кърджали – 10, и най-малко в община Джебел – 1. Той уточни, че с определените подвижни секции общият брой на секциите за изборите на 27 октомври в Кърджалийски избирателен район ще бъде близо 530. А според предварителните изби

Два юбилея отбеляза с тържествена сесия тази вечер Съюзът на учените в Кърджали - 80 години Съюз на учените в България (СУБ) и 40 години Съюз на учените в Кърджали. Началото бе дадено с поздрав към присъстващите от хор "Незабравки" в родопския град.

Сред официалните гости на форума бяха почетният председател на СУБ академик Дамян Дамянов, проф. д-р Иван Маразов, областният управител на Кърджали Никола Чанев, заместник-кметът Веселина Тихомирова, проф. д-р Жени Стайкова, доц. д-р Дора Щерева, д-р Мария Спиридонова, проф. д-р Тодор Черкезов, директори на различни институции. 

За създаването на Съюза на учените в Кърджали председателят доц. д-р Дора Янчева каза, че в кърджалийския клон са членували над 100 научни сътрудници, като към днешна дата те са малко над 50. В своята лекция пред присъстващите тя разказа за това как кърджалийският клон е създаден през 1984 г. от

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Конгрес за усложненията в естетичната дерматология започна в София
Трети конгрес по естетична дерматология с международно участие започна днес в столицата. Форумът продължава три дни - от 18 до 20 октомври, с акцент върху усложненията в естетичнат ...
Земеделският министър д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит
Служебният министър на земеделието и храните д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит. Основен организатор е Сдружение "Бълг ...
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, каза ген.-м. Явор Матеев
От понеделник предстои да преминем последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния. Това съобщи пред журналисти генерал-майор Явор ...
Фирмите, използващи изкуствен интелект, трябва да въведат принципи за защита на служителите, каза проф. Андрияна Андреева
Фирмите, които използват изкуствен интелект, трябва да въведат принципи за защита на служителите, каза днес проф. Андрияна Андреева, юрист и областен управител на Варна. Тя бе сре ...
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Втора ферма със заразени с шарка овце е констатирана в рамките на два дни в хасковското село Узунджово, съобщиха на официалната си страница от Българската агенция по безопасност на ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Конгрес за усложненията в естетичната дерматология започна в София
Трети конгрес по естетична дерматология с международно участие започна днес в столицата. Форумът продължава три дни - от 18 до 20 октомври, с акцент върху усложненията в естетичнат ...
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите са 70, показват данните, ...
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
От понеделник предстои да преминем последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния. Това съобщи пред журналисти генерал-майор Явор ...
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
В последните години се забелязва тенденция за повишаване на организираността при трафика на мигранти, контрабандата на наркотици, извършването на измами и други видове престъпления ...
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Русе Даниела Малче ...
Тикер в 14:28 ч.
Трети конгрес по естетична дерматология с международно участие започна днес в ст ...
Начало Сфера
8557
България

Пътнотранспортно произшествие с участието на трима мотоциклетисти е настъпило в района на Български извор

Пътнотранспортно произшествие с участието на трима мотоциклетисти е настъпило в района на Български извор, област Ловеч. При инцидента е загинал един от тях, съобщиха от пресцентъра на МВР. Катастрофата е станала на пътя Български извор – Севлиево, а на мястото на инцидента са изпратени екипи на „Пътна полиция“, „Спешна помощ“  и „Пожарна безопасност“.Състоянието на другите пострадали участници в катастрофата се установява.

| 13 Октомври 2024, 19:03 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Пътнотранспортно произшествие с участието на трима мотоциклетисти е настъпило в района на Български извор
Пътнотранспортно произшествие с участието на трима мотоциклетисти е настъпило в района на Български извор
Снимка © DFA

Пътнотранспортно произшествие с участието на трима мотоциклетисти е настъпило в района на Български извор, област Ловеч. При инцидента е загинал един от тях, съобщиха от пресцентъра на МВР. Катастрофата е станала на пътя Български извор – Севлиево, а на мястото на инцидента са изпратени екипи на „Пътна полиция“, „Спешна помощ“  и „Пожарна безопасност“. Състоянието на другите пострадали участници в катастрофата се установява.

Двама непълнолетни младежи на 16 и 17 години от селата Габрица и Борци са задържани заради нарязване и увреждане на автомобилни гуми на различни места в Шумен, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР.  

Работата по случая е започнала в началото на миналата седмица, когато са приети сигнали за срязани гуми на леки автомобили „Фолксваген Лупо“ и на „Рено Клио“, съответно на шуменските улици „Съединение“ и “Добруджа“. Около 23:00 часа на 13 октомври с нож са срязани и гуми на леки автомобили „Линкълн“ и на „Субару Форестър“, които били паркирани в централната част на града. 

След получен сигнал от гражданин за двама младежи със съмнително поведение, екип на полицията в Шумен е предприел незабавни действия за установяване на извършителите. В непосредствена близост д

Президентът Румен Радев изразява съболезнования към семейството, близките и колегите на Николай Волев по повод загубата на видния български режисьор и сценарист, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

В съболезнователното си писмо държавният глава откроява забележителния талант, въображение и ерудиция на Волев, които личат в едни от най-обичаните български филми като „Двойникът“, „Господин за един ден", „Да обичаш на инат", „Маргарит и Маргарита" и „Козият рог“.

„Творческият размах на Николай Волев личеше във всяка сцена и кадър“, пише президентът като изтъква професионализма и посветеността на високите художествени стандарти, чиито плод е постигнатото от твореца. Държавният глава изразява увереност, че примерът на Николай Волев ще продължи да вдъхновява младите режисьори и сценаристи.

Скърбим за загу

Нова местност за отдих и спорт откриха във великотърновското село Самоводене. Тя е част от програмата на общината „Местни инициативи“, съобщиха от нейния пресцентър.

Кметът на Велико Търново Даниел Панов подчерта, че проектът обединява усилията на кметството в Самоводене, Народно читалище „Извор-1873“ и местните жители. През тази година бюджетът на програмата е 650 хиляди лева, а целта е да се облагородят населените места в общината по предложение на местните общности.

В ход е проект и за мултифункционално спортно игрище в пространството около читалището, каза Панов и увери, че ще бъде осигурено финансиране. Кметът на населеното място Валентин Къндев и председателят на читалищното настоятелство Владимир Николов посочиха, че това е поредна придобивка за селото, постигната с общи усилия.

Новият кът за отдих е разположен в парк „Отец Паи

Предстои в областите Ямбол, Хасково и Стара Загора да бъдат забранени пашата, търговията, придвижването и транспортът на дребни преживни животни, с изключение на тези за незабавно клане или преминаващи транзит, както и организирането на изложби и пазари. Това съобщи по време на извънредно заседание на Областната епизоотична комисия в Хасково директорът на Областната дирекция по безопасност на храните (ОДБХ) д-р Георги Илиев. Заседанието беше свикано заради огнище на шарка във ферма с 307 овце и 217 кози в хасковското село Узунджово, констатирано на 16 октомври. По време на заседанието д-р Илиев съобщи, че днес вече е започнало умъртвяването по хуманен начин на животните в засегнатия обект.

Същевременно  от Българската агенция по безопасност на храните публикуваха на  официалния си интернет сайт писмо, което е изпратено до животновъдите асоциации, с което ги уведоми за

От МВР съобщиха, че временно движението е ограничено и в двете посоки и се осъществява по обходен маршрут – Сопот– Угърчин  – Дерманци – Торос. Движението се регулира от екипи на "Пътна полиция". Установяват се обстоятелствата, при които е възникнало пътнотранспортното произшествие с участието на тримата мотоциклетисти. 

По-рано днес мотоциклетист загина на пътя Мездра – Роман, след предприета маневра по изпреварване на завой без видимост. Друг – самокатастрофира на пътя Видин – Монтана, в участъка край Дунавци. 

Шофьорите в Бургаско стават все по-дисциплинирани на фона на завишения контрол от страна на пътна полиция. Това посочиха от Областната дирекция на МВР в Бургас по време на брифинг, на който бяха отчетени резултатите от проверките по пътищата в областта през изминалата седмица. Седем са регистрираните пътно-транспортни произшествия за последните седем дни. Пострадали са седем души, а един човек е загинал. 

Началникът на сектор “Пътна полиция“ при Областната дирекция на МВР в Бургас главен комисар Пламен Николов отправи апел към шофьорите да бъдат особено внимателни, преминавайки в близост до детски площадки, учебни заведения и паркове. 

"Нашият апел към шофьорите е да шофират с повишено внимание в зоните, в които има повече деца. В повечето случаи те се движат на групи и неусетно вървят по платното за движение, с което създават опасност от възникване

На 10,4 млн. лв. възлизат приходите от нощувки през месец август 2024 г. в област Пловдив, като от български граждани те са 7,7 млн. лева, а от чужди - 2,7 млн. лева. Това показват последните данни на Териториалното статистическо бюро - Юг (ТСБ Юг) към Националния статистически институт (НСИ). В сравнение с август миналата година е регистрирано увеличение на приходите от нощувки с 11,6 на сто, съответно от български граждани - с 12 процента, а от чужди граждани - с 10,4 процента.

През август 2024 г. в областта са функционирали 254 места за настаняване с 10 или повече легла - хотели, мотели, къмпинги, хижи и други места за краткосрочно настаняване. Данните сочат още, че общият брой на нощувките във всички места за настаняване възлиза на 137,8 хил., или с 4,3 процента по-малко в сравнение със същия месец на предходната година, като 103,4 хил. от тях са реализирани от български гр

Обновява се инфраструктурата в североизточната част на Велико Търново, съобщиха от общинската администрация. По този начин се подобрява качеството на живот в кварталите „Асенов“, „Света гора“ и в района на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. Инвестицията е по различни финансови механизми и включва изграждането на нови мостови съоръжения над река Янтра, рехабилитация на повече от 8 км улици, тротоари, ново осветление, предпазни съоръжения, хоризонтална и вертикална маркировка.  

С мостовите съоръжения се създават нови пътни връзки – между ул. „Сливница“ и кв. „Света гора“ и ул. „Св. Климент Охридски“, с което се разрешава дългогодишният проблем с аварийното състояние на стария т.нар Бейски мост. Втората връзка е подножието на Лобната скала на крепостта "Царевец" и с него с

Общо 40 са определените подвижни секции за гласуване на избиратели с трайни увреждания в област Кърджали, каза председателят на Районната избирателна комисия (РИК) Беркант Барзат. 

Да гласуват в подвижна секция желание са изявили над 1 220 жители от региона, като по думите на председателя на РИК все още не е приключил срокът, в който могат да се подават заявления. Той е 21 октомври, като условието е заявителят да притежава решение от ТЕЛК (териториална експертна лекарска комисия), НЕЛК (национална експертна лекарска комисия) или епикриза. 

По думите на Беркант Барзат традиционно най-голям е броят на подвижните секции в община Кърджали – 10, и най-малко в община Джебел – 1. Той уточни, че с определените подвижни секции общият брой на секциите за изборите на 27 октомври в Кърджалийски избирателен район ще бъде близо 530. А според предварителните изби

Два юбилея отбеляза с тържествена сесия тази вечер Съюзът на учените в Кърджали - 80 години Съюз на учените в България (СУБ) и 40 години Съюз на учените в Кърджали. Началото бе дадено с поздрав към присъстващите от хор "Незабравки" в родопския град.

Сред официалните гости на форума бяха почетният председател на СУБ академик Дамян Дамянов, проф. д-р Иван Маразов, областният управител на Кърджали Никола Чанев, заместник-кметът Веселина Тихомирова, проф. д-р Жени Стайкова, доц. д-р Дора Щерева, д-р Мария Спиридонова, проф. д-р Тодор Черкезов, директори на различни институции. 

За създаването на Съюза на учените в Кърджали председателят доц. д-р Дора Янчева каза, че в кърджалийския клон са членували над 100 научни сътрудници, като към днешна дата те са малко над 50. В своята лекция пред присъстващите тя разказа за това как кърджалийският клон е създаден през 1984 г. от

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Конгрес за усложненията в естетичната дерматология започна в София
Земеделският министър д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, каза ген.-м. Явор Матеев
Фирмите, използващи изкуствен интелект, трябва да въведат принципи за защита на служителите, каза проф. Андрияна Андреева
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
Конгрес за усложненията в естетичната дерматология започна в София
Контекст
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
Сфера
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
Основна линия
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
Основна линия
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Местен фокус
Земеделският министър д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит
Сфера
Седем млади лекари получиха грамоти от лекарската колегия във Видин
В детайли
Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичен стартъп в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона
Основна линия
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков
В детайли
Присъствените обучения на членовете на секционни избирателни комисии в област Ямбол започват идната седмица
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.