Начало Контекст Молдовски гражданин е с повдигнато обвинение за контрабанда на стоки за над 166 хиляди лева през митница „Лесово”
7017
България

Молдовски гражданин е с повдигнато обвинение за контрабанда на стоки за над 166 хиляди лева през митница „Лесово”

По искане на Окръжна прокуратура - Ямбол е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на молдовския гражданин С. Л., съобщават от прокуратурата.Той е обвинен в контрабандно пренесяне стоки за търговски цели в големи размери.

| 14 Октомври 2024, 16:20 ч.
Молдовски гражданин е с повдигнато обвинение за контрабанда на стоки за над 166 хиляди лева през митница „Лесово”
Молдовски гражданин е с повдигнато обвинение за контрабанда на стоки за над 166 хиляди лева през митница „Лесово”
Снимка © БТА

По искане на Окръжна прокуратура - Ямбол е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на молдовския гражданин С. Л., съобщават от прокуратурата. Той е обвинен в контрабандно пренесяне стоки за търговски цели в големи размери.

Софийският градски съд определи парична гаранция в размер на 250 хил. лева за Румен Гайтански, обвинен по разследването за отпуснат кредит от Българската банка за развитие. Определението на съда не е окончателно и подлежи на обжалване и протест.

Днес бе разгледана молбата на Гайтански за изменение на наложения му постоянен арест в по-лека мярка, като адвокатът му Галя Гълъбова пледира за налагане на парична гаранция. Прокуратурата се присъедини към искането на защитата.

Румен Гайтански е обвинен като подбудител по разследването за отпуснат от Българската банка за развитие (ББР) кредит за 148,5 млн. лв. Гайтански бе задържан с прокурорска мярка за до 72 часа, след като доброволно се предаде на органите на реда. По случая обвиняеми са още бившият изпълнителен директор на ББР Стоян Мавродиев и Иван Георгиев, представител на фирмата „Роудуей кънстракшън“, получил

Софийският градски съд решава дали да пусне от ареста Петя Банкова. Банкова, която беше директор на Агенция "Митници", бе задържана на 4 април, при акция в институцията. Тя е обвинена за участие в организирана престъпна група за търговия с влияние, контрабанда, подкупи с още трима души.

Бившият директор на Агенция "Митници" има и повдигнато второ обвинение – то е за принуда. Според прокуратурата Банкова е командировала 18 души на различни позиции, някои от които са били повишавани. Впоследствие Банкова ги е принуждавала да приемат тези постове.

На 17 април Софийската градска прокуратура обвини бившия главен секретар на МВР Живко Коцев за участие в престъпна група, в която са участвали Банкова, Марин Димитров и Стефан Димитров. 

„Информационно обслужване“ АД ще направи демонстрация на софтуерните системи за компютърна обработка на данните от гласуването на изборите за народни представители на 27 октомври 2024 г. от 10:00 ч. днес. Това съобщиха от пресцентъра на Централната избирателна комисия (ЦИК).

Демонстрацията ще се състои в сградата на Народното събрание на пл. „Княз Александър I“ № 1.                                                                                    

На нея могат да присъстват по един упълномощен представител на регистрираните за участие в изборите партии, коалиции и инициативни комитети и представители на медиите.

Общо 53-ма експе

Интензивен е трафикът на вход за товарни автомобили на част от граничните контролно-пропускателните пунктове (ГКПП) с Румъния и Турция и на вход на границата с Гърция, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР. Информацията е актуална към 6:00 часа тази сутрин. 

По границата с Румъния трафикът на ГКПП „Кардам“ и „Никопол“ е интензивен на вход за товарни автомобили, а на „Русе“ – на вход и изход за леки автомобили.

Поради извършване на основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към пунктовете „Силистра“, „Кардам“, „Дуранкулак“, „

Прокуратурата е използвала специални разузнавателни средства (СРС) спрямо 15 магистрати  - 11 прокурори, трима следователи и един съдия, в периода 2017 – 2023 г. Това съобщиха от държавното обвинение в отговор на запитвания от медии по повод изнесени твърдения за броя на разрешените от съд специални разузнавателни средства, прилагани спрямо съдии през последните години. 

По разпореждане на и.ф. главен Борислав Сарафов още през март 2024 г. е извършена проверка на всички разрешени от съда специални разузнавателни средства, прилагани спрямо магистрати, по които заявител се явява прокуратурата, се посочва в съобщението. 

Държавното обвинение не е искало разрешение за прилагане на способа, регламентиран в Закона за специалните разузнавателни средства – проникване, нито в съдебни кабинети, нито в съдебни зали и стаи за съвещание на съдебни състави,

Престъплението е осъществено на 9 октомври т.г. на граничния контролно-пропусквателен пункт „Лесово“, област Ямбол. По време на разследването е установено, че обвиняемият е управлявал камион, влязъл на българска територия от Турция. В превозното средство са били укрити контрабандно пренасяните 7847 артикула - якета, анцузи, дамски чанти, дънки, блузи, чиято обща стойност възлиза на 166 582 лева, посочват от Окръжна прокуратура - Ямбол.   

Определението на Окръжен съд - Ямбол подлежи на обжалване пред Апелативен съд - Бургас.

В Разград доставиха бюлетините за предсрочните парламентарни избори на 27 октомври. Общият брой бюлетини за избор на народни представители за седемте общини в област Разград възлиза на 129 000, а броят на гласоподавателите по предварителните списъци е 134 149, съобщи пред журналисти заместник областният управител на Разград Надя Йорданова. Тя обясни, че бюлетините ще бъдат раздадени на общинските администрации следващия четвъртък, на 24 октомври, а дотогава те ще бъдат съхранявани в строго охранявано помещение в Областна администрация - Разград.

Бюлетините бяха приети в присъствието на заместник областния управител на Разград Надя Йорданова, а дейностите по приемането им осигуряваше ръководителят на техническия екип за извършване на организационно-техническата подготовка на изборите Светлин Симеонов и Красимира Димитрова, която е член на екипа.

В допълнение към бюлетинит

За единадесета година село Коларово е домакин на Фестивала на кестена. Официалното откриване на празника, който съчетава вкусни, традиционни ястия и местен фолклор, беше днес преди обед. 

Проявата традиционно предизвиква голям интерес. Тази година на фестивала бяха подредени 42 шатри, а осем села от Подгорския район се представиха с домашно приготвени сладкиши, ястия, питки, каза Маргарита Георгиева, главен експерт към Дирекция на Природен парк „Беласица“.

Сред най-атрактивните гозби, представени днес, бяха кекс от кестени, крем от кестени, пилаф и бутчета с кестени, каза Евгени Гоцков, секретар на читалище "Яне Сандански-1952", село Коларово. 

"В подножието на планина Беласица фестивалът е една жива традиция, която трябва да запазим и предадем на бъдещите поколения", смята кметът на Коларово Евгени Мицков. 

Фестивалът е посветен

Началото на ремонт на дилатационните гребеновидни фуги в румънския участък на Дунав мост при Русе-Гюргево ще бъде поставено от 21 октомври тази година. Съоръжението няма да се затваря за движение, съобщи пиарът на областната управа в Русе Георги Георгиев. 

Дейностите по ремонта на фугите в румънския участък от моста ще се извършват поетапно. "Те ще започнат от т.нар. гранична фуга, която се явява най-близка до извършващия се ремонт от българска страна. Началото ще бъде дадено от центъра на пътното платно до най-дясната част на пътната лента в посока от Румъния към България. По този начин ще бъде ограничен и ще се заобикаля участък от около 50 метра. Това няма да повлияе съществено на временната организация на движението, наложена заради ремонта на българската част от мостовото съоръжение", обясни Георгиев. 

След приключване на ремонта на първата фуга поетапно щ

Изпълняващият длъжността кмет на Пловдив Иван Стоянов, Николай Бухалов, зам.- кмет „Спорт и младежки дейности“ и Георги Титюков , общински съветник, официално откриха в Пловдив девететажен блок с новопостроени социални жилища по проект „Изграждане на социални жилища в град Пловдив”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж 2014-2020”, съфинансирана от Европейския съюз, чрез Европейски фонд за регионално развитие. 

Новопостроената сграда разполага общо с 74 апартамента, от които 40 едностайни, 22 двустайни, осем- тристайни и четири -четиристайни апартамента, 18 паркоместа, като и общи спомагателни помещения. 

Жилищата ще бъдат предоставяни за настаняване на хора от уязвими групи и в неравностойно положение, като те максимално могат да бъдат настанени за три години - три пъти по една

Стоки, имитиращи известни търговски марки, са иззети в град Левски при специализирана полицейска акция. Тя е насочена срещу трафика и разпространението на нелегални, фалшиви и контрабандни стоки в регионален мащаб, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в Плевен.

Проверени са търговски обекти в Левски. В хода на действията, осъществени от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОД на МВР – Плевен и техни колеги от районното управление в Левски, от импровизирана търговска маса, собственост на 52-годишен, са иззети спортни стоки. Те носели запазени търговски марки, които се предлагат за продажба, без съгласието на притежателя на изключителното право, допълват от полицията.

Конфискувани са 136 артикули - спортни клинове, блузи с дълъг и къс ръкав, рокли, грейки, зимни якета, спортни екипи и тениск

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
Започва изпълнението на фаза 2 от проекта за подобряване на качеството на атмосферния въздух в Община Пловдив чрез намаляване на емисиите от фини прахови частици от битовото отопле ...
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
Специализирана операция за предотвратяване на престъпления, свързани с политическите права на гражданите, както и за противодействие на конвенционалната престъпност, бе проведена в ...
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Как улична котка стана космонавт и какъв принос имат към научните изследвания животните, пътували в Космоса, разказа доц. д-р Симеон Асеновски, заместник-директор на Института за к ...
Екипите на пожарната са реагирали на 98 сигнала за произшествия през изминалото денонощие
Екипите на пожарната са реагирали на 98 сигнала за произшествия през изминалото денонощие. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на насел ...
Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния
Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информа ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
Започва изпълнението на фаза 2 от проекта за подобряване на качеството на атмосферния въздух в Община Пловдив чрез намаляване на емисиите от фини прахови частици от битовото отопле ...
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). ...
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Първото застудяване тази есен вече е факт, съобщи дежурният в метеорологичната станция на връх Рожен. Най-ниската температура е измерена в Чепеларе – минус 4 градуса, а на Р ...
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Втора ферма със заразени с шарка овце е констатирана в рамките на два дни в хасковското село Узунджово, съобщиха на официалната си страница от Българската агенция по безопасност на ...
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър. Услугата е част от стремежа на общината да насърч ...
Тикер в 11:48 ч.
Започва изпълнението на фаза 2 от проекта за подобряване на качеството на атмосф ...
Начало Контекст
7017
България

Молдовски гражданин е с повдигнато обвинение за контрабанда на стоки за над 166 хиляди лева през митница „Лесово”

По искане на Окръжна прокуратура - Ямбол е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на молдовския гражданин С. Л., съобщават от прокуратурата.Той е обвинен в контрабандно пренесяне стоки за търговски цели в големи размери.

| 14 Октомври 2024, 16:20 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Молдовски гражданин е с повдигнато обвинение за контрабанда на стоки за над 166 хиляди лева през митница „Лесово”
Молдовски гражданин е с повдигнато обвинение за контрабанда на стоки за над 166 хиляди лева през митница „Лесово”
Снимка © БТА

По искане на Окръжна прокуратура - Ямбол е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на молдовския гражданин С. Л., съобщават от прокуратурата. Той е обвинен в контрабандно пренесяне стоки за търговски цели в големи размери.

Софийският градски съд определи парична гаранция в размер на 250 хил. лева за Румен Гайтански, обвинен по разследването за отпуснат кредит от Българската банка за развитие. Определението на съда не е окончателно и подлежи на обжалване и протест.

Днес бе разгледана молбата на Гайтански за изменение на наложения му постоянен арест в по-лека мярка, като адвокатът му Галя Гълъбова пледира за налагане на парична гаранция. Прокуратурата се присъедини към искането на защитата.

Румен Гайтански е обвинен като подбудител по разследването за отпуснат от Българската банка за развитие (ББР) кредит за 148,5 млн. лв. Гайтански бе задържан с прокурорска мярка за до 72 часа, след като доброволно се предаде на органите на реда. По случая обвиняеми са още бившият изпълнителен директор на ББР Стоян Мавродиев и Иван Георгиев, представител на фирмата „Роудуей кънстракшън“, получил

Софийският градски съд решава дали да пусне от ареста Петя Банкова. Банкова, която беше директор на Агенция "Митници", бе задържана на 4 април, при акция в институцията. Тя е обвинена за участие в организирана престъпна група за търговия с влияние, контрабанда, подкупи с още трима души.

Бившият директор на Агенция "Митници" има и повдигнато второ обвинение – то е за принуда. Според прокуратурата Банкова е командировала 18 души на различни позиции, някои от които са били повишавани. Впоследствие Банкова ги е принуждавала да приемат тези постове.

На 17 април Софийската градска прокуратура обвини бившия главен секретар на МВР Живко Коцев за участие в престъпна група, в която са участвали Банкова, Марин Димитров и Стефан Димитров. 

„Информационно обслужване“ АД ще направи демонстрация на софтуерните системи за компютърна обработка на данните от гласуването на изборите за народни представители на 27 октомври 2024 г. от 10:00 ч. днес. Това съобщиха от пресцентъра на Централната избирателна комисия (ЦИК).

Демонстрацията ще се състои в сградата на Народното събрание на пл. „Княз Александър I“ № 1.                                                                                    

На нея могат да присъстват по един упълномощен представител на регистрираните за участие в изборите партии, коалиции и инициативни комитети и представители на медиите.

Общо 53-ма експе

Интензивен е трафикът на вход за товарни автомобили на част от граничните контролно-пропускателните пунктове (ГКПП) с Румъния и Турция и на вход на границата с Гърция, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР. Информацията е актуална към 6:00 часа тази сутрин. 

По границата с Румъния трафикът на ГКПП „Кардам“ и „Никопол“ е интензивен на вход за товарни автомобили, а на „Русе“ – на вход и изход за леки автомобили.

Поради извършване на основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към пунктовете „Силистра“, „Кардам“, „Дуранкулак“, „

Прокуратурата е използвала специални разузнавателни средства (СРС) спрямо 15 магистрати  - 11 прокурори, трима следователи и един съдия, в периода 2017 – 2023 г. Това съобщиха от държавното обвинение в отговор на запитвания от медии по повод изнесени твърдения за броя на разрешените от съд специални разузнавателни средства, прилагани спрямо съдии през последните години. 

По разпореждане на и.ф. главен Борислав Сарафов още през март 2024 г. е извършена проверка на всички разрешени от съда специални разузнавателни средства, прилагани спрямо магистрати, по които заявител се явява прокуратурата, се посочва в съобщението. 

Държавното обвинение не е искало разрешение за прилагане на способа, регламентиран в Закона за специалните разузнавателни средства – проникване, нито в съдебни кабинети, нито в съдебни зали и стаи за съвещание на съдебни състави,

Престъплението е осъществено на 9 октомври т.г. на граничния контролно-пропусквателен пункт „Лесово“, област Ямбол. По време на разследването е установено, че обвиняемият е управлявал камион, влязъл на българска територия от Турция. В превозното средство са били укрити контрабандно пренасяните 7847 артикула - якета, анцузи, дамски чанти, дънки, блузи, чиято обща стойност възлиза на 166 582 лева, посочват от Окръжна прокуратура - Ямбол.   

Определението на Окръжен съд - Ямбол подлежи на обжалване пред Апелативен съд - Бургас.

В Разград доставиха бюлетините за предсрочните парламентарни избори на 27 октомври. Общият брой бюлетини за избор на народни представители за седемте общини в област Разград възлиза на 129 000, а броят на гласоподавателите по предварителните списъци е 134 149, съобщи пред журналисти заместник областният управител на Разград Надя Йорданова. Тя обясни, че бюлетините ще бъдат раздадени на общинските администрации следващия четвъртък, на 24 октомври, а дотогава те ще бъдат съхранявани в строго охранявано помещение в Областна администрация - Разград.

Бюлетините бяха приети в присъствието на заместник областния управител на Разград Надя Йорданова, а дейностите по приемането им осигуряваше ръководителят на техническия екип за извършване на организационно-техническата подготовка на изборите Светлин Симеонов и Красимира Димитрова, която е член на екипа.

В допълнение към бюлетинит

За единадесета година село Коларово е домакин на Фестивала на кестена. Официалното откриване на празника, който съчетава вкусни, традиционни ястия и местен фолклор, беше днес преди обед. 

Проявата традиционно предизвиква голям интерес. Тази година на фестивала бяха подредени 42 шатри, а осем села от Подгорския район се представиха с домашно приготвени сладкиши, ястия, питки, каза Маргарита Георгиева, главен експерт към Дирекция на Природен парк „Беласица“.

Сред най-атрактивните гозби, представени днес, бяха кекс от кестени, крем от кестени, пилаф и бутчета с кестени, каза Евгени Гоцков, секретар на читалище "Яне Сандански-1952", село Коларово. 

"В подножието на планина Беласица фестивалът е една жива традиция, която трябва да запазим и предадем на бъдещите поколения", смята кметът на Коларово Евгени Мицков. 

Фестивалът е посветен

Началото на ремонт на дилатационните гребеновидни фуги в румънския участък на Дунав мост при Русе-Гюргево ще бъде поставено от 21 октомври тази година. Съоръжението няма да се затваря за движение, съобщи пиарът на областната управа в Русе Георги Георгиев. 

Дейностите по ремонта на фугите в румънския участък от моста ще се извършват поетапно. "Те ще започнат от т.нар. гранична фуга, която се явява най-близка до извършващия се ремонт от българска страна. Началото ще бъде дадено от центъра на пътното платно до най-дясната част на пътната лента в посока от Румъния към България. По този начин ще бъде ограничен и ще се заобикаля участък от около 50 метра. Това няма да повлияе съществено на временната организация на движението, наложена заради ремонта на българската част от мостовото съоръжение", обясни Георгиев. 

След приключване на ремонта на първата фуга поетапно щ

Изпълняващият длъжността кмет на Пловдив Иван Стоянов, Николай Бухалов, зам.- кмет „Спорт и младежки дейности“ и Георги Титюков , общински съветник, официално откриха в Пловдив девететажен блок с новопостроени социални жилища по проект „Изграждане на социални жилища в град Пловдив”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж 2014-2020”, съфинансирана от Европейския съюз, чрез Европейски фонд за регионално развитие. 

Новопостроената сграда разполага общо с 74 апартамента, от които 40 едностайни, 22 двустайни, осем- тристайни и четири -четиристайни апартамента, 18 паркоместа, като и общи спомагателни помещения. 

Жилищата ще бъдат предоставяни за настаняване на хора от уязвими групи и в неравностойно положение, като те максимално могат да бъдат настанени за три години - три пъти по една

Стоки, имитиращи известни търговски марки, са иззети в град Левски при специализирана полицейска акция. Тя е насочена срещу трафика и разпространението на нелегални, фалшиви и контрабандни стоки в регионален мащаб, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в Плевен.

Проверени са търговски обекти в Левски. В хода на действията, осъществени от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОД на МВР – Плевен и техни колеги от районното управление в Левски, от импровизирана търговска маса, собственост на 52-годишен, са иззети спортни стоки. Те носели запазени търговски марки, които се предлагат за продажба, без съгласието на притежателя на изключителното право, допълват от полицията.

Конфискувани са 136 артикули - спортни клинове, блузи с дълъг и къс ръкав, рокли, грейки, зимни якета, спортни екипи и тениск

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Екипите на пожарната са реагирали на 98 сигнала за произшествия през изминалото денонощие
Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
Сфера
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
Контекст
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Местен фокус
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Контекст
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Контекст
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
На преден план
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
Основна линия
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
На преден план
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
Основна линия
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.