Начало Местен фокус Задържаха 43-годишен мъж в Шумен за телесна повреда по хулигански подбуди
6891
България

Задържаха 43-годишен мъж в Шумен за телесна повреда по хулигански подбуди

Малко след 20:30 ч. вчера в полицейското управление в града е приет сигнал, че двама души, след възникнал скандал пред заведение на улица "Петър Парчевич“ в Шумен, са нанесли побой на мъж на 37 г. и на жена на 41 години.Установен е 43-годишен криминално проявен шуменец.

| 15 Октомври 2024, 10:32 ч.
Задържаха 43-годишен мъж в Шумен за телесна повреда по хулигански подбуди
Задържаха 43-годишен мъж в Шумен за телесна повреда по хулигански подбуди
Снимка © БТА

Четиридесет и три годишен мъж от Шумен е задържан за нанесена телесна повреда по хулигански подбуди, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Шумен.

Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичния стартъп VibeJobs в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона. Това обяви на пресконференция днес заместник-кметът Радостин Танев.

"Община Стара Загора е проактивна, когато става въпрос за работата ни с бизнеса в Стара Загора, за развитието на бизнес средата и начините, по които гражданите могат да развиват себе си и семействата си тук при нас. Един от основните проблеми, който е поставян не само в Стара Загора, а по цял свят, е с намирането на работна ръка и съответно намирането на работа", каза Танев. 

Той подчерта, че чрез платформата свободните работни места ще бъдат видими не само за хората, живеещи в Стара Загора, а и за тези в други населени места. "Община Стара Загора предоставя абсолютно безплатно на малкия и средния бизнес в града ползването на тази иновативна платформа", каза заместник-кметът.

Тест за отчитане на гласовете от хартиени бюлетини публикува Централната избирателна комисия (ЦИК) на сайта си. Той се намира в лявата част на сайта, в секция "Избори за Народно събрание 27 октомври 2024 г." - Обучителни материали.

На тази страница можете да проверите знанията си при разпознаването на действителни и недействителни гласове в зависимост от това как е попълнена една бюлетина.

От ЦИК посочват, че страницата е създадена с цел обучение и упражнение на членовете на секционните избирателни комисии, които ще извършват преброяването на гласовете в изборите за народни представители на 27 октомври 2024 г.

Всеки желаещ може да провери знанията си. 

Изключително слаб интерес към пробното гласуване с машини отчитат от Районната избирателна комисия (РИК) в Ямбол. То бе организирано днес за жителите на четири от петте общини на областта – Ямбол, Тунджа, Елхово и Стралджа. За община Болярово не е организирано, тъй като там има само две секции, в които ще се гласува с машини, каза председателят на РИК – Ямбол Ани Канева.

Само двама желаещи да им бъде разяснено как се гласува с машина е имало в Елхово и трима в Стралджа. „Интересът към демонстрационното гласуване е изключително занижен вече на този етап. Все по-малко избиратели проявяват интерес. Вероятно, защото хората вече се научиха как се гласува с машина, изборите доста често се случват“, посочи Канева.

В област Ямбол са образувани 232 избирателни секции, от които четири подвижни. Очаква се в понеделник (21 октомври) в Ямбол да пристигнат 102

Общо 23-ма души са ранени при 17 тежки катастрофи в страната през последното денонощие, съобщиха от МВР на сайта си. 

В София са регистрирани три тежки и 35 леки пътнотранспортни произшествия, при които има трима пострадали.

От началото на месеца са станали 335 катастрофи с 22-ма загинали и 412 ранени.

От началото на годината са регистрирани 5746 пътнотранспортни произшествия, при които живота си са загубили 361 души, а пострадалите са 7233-ма.

Приключи протестът пред бившия Партиен дом, на който стотици граждани се бяха събрали с искане да бъде прекратена процедурата за избор на нов главен прокурор. Мероприятието беше организирано от Инициатива "Правосъдие за всеки", под наслов "#Кой прегрупира главните прокурори".  

В началото на протеста движението по бул. "Цар Освободител" между Българската народна банка и т.нар. триъгълник на властта беше ограничено, но вече е възстановено. В района все още има засилено полицейско присъствие.

Организаторите събираха подписи за спиране на процедурата за избор на главен прокурор.

"Има една традиция, че за поста на главен прокурор за втори пореден път има само една кандидатура и за втори път има лауреат на Висшия институт на МВР. Нямаме нищо против този институт, но нека подготвя кадри за МВР, полицията или борбата с престъпленията, но не и за прокуратурата",

Малко след 20:30 ч. вчера в полицейското управление в града е приет сигнал, че двама души, след възникнал скандал пред заведение на улица "Петър Парчевич“ в Шумен, са нанесли побой на мъж на 37 г. и на жена на 41 години. Към мястото на инцидента е бил насочен полицейски екип.

Установен е 43-годишен криминално проявен шуменец. Той е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в града. Другият извършител на побоя се е укрил и е в неизвестност. Работата по образуваното досъдебно производство за извършено престъпление продължава, информират от ОД на МВР - Шумен.

Служителите на ОД на МВР в Шумен са разкрили 49,37 процента от престъпленията, които са разследвали през първите шест месеца на настоящата година. В сравнение със същия период на миналата година се отчита ръст на разкриваемост на престъпленията с 1,44 на сто.

В област Разград през изминалата седмица са прекратени регистрациите на 190 превозни средства, а от движение са спрени други 12. Това съобщи началникът на сектор „Пътна полиция“ старши инспектор Неделчо Симеонов. Той отчете още, че за периода от пети до 11 октомври са отнети 11 шофьорски книжки за различни по вид нарушения на Закона за движение по пътищата. 

Изнесените данни сочат, че през текущата година се наблюдава ръст в броя на отнетите свидетелства за управление на моторни превозни средства. От януари до 10 октомври в областта без шофьорски книжки са останали 379 водачи. За сравнение отнетите свидетелства за управление на МПС през цялата 2023 г. година са 254, посочи Симеонов. По думите му увеличение се наблюдава и при издадените шофьорски книжки. За десетте месеца на годината са приети 4 522 заявления за издаване на свидетелства за управление на МПС, с 2

Благотворителната кръводарителска кампания "Усмихни сърце" се организира за пети път в Отделението по трансфузионна хематология на Многопрофилната болница за активно лечение - Пазарджик, съобщават на официалната си страница от лечебното заведение.
"Тази кампания е нашият начин да запазим живи имената на Георги Арнаудов и Ангел Здравков – две лъчезарни момчета, чийто живот бе прекъснат твърде рано. Георги ни напусна преди четири години след тежка битка с онкологично заболяване, а Ангел загубихме преди година – внезапно и трагично. Две усмивки, които вече не могат да греят сред нас , но които никога няма да забравим. Тази кампания е за тях. За техните усмивки. За техния дух. За да покажем, че животът, който те обичаха, може да продължи в нечии други сърца. Те ни бяха отнети, но в нашите ръце е силата да ги помним и да ги почитаме – не с думи, а с действия, които с

Категоризацията на общините трябва да бъде преразгледана и осъвременена, каза днес председателят на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) и кмет на Велико Търново Даниел Панов преди откриването на Годишната среща на местните власти, чийто домакин е Албена. Той припомни, че категоризацията е изработена през 2008 година, но оттогава са настъпили много промени, които трябва да се вземат предвид. 

Панов изрази задоволство, че новият начин за изчисляване на такса смет е отложен с една година и ще влезе в сила през 2026 г. Таксата щеше да бъде увеличена от 3 до 10 пъти на член на семейство, каза Панов. Той допълни, че по въпроса има няколко законопроекта, които трябва да бъдат приети от Народното събрание. Панов каза още, че НСОРБ иска допълнително 150 милиона лева от държавния бюджет за 2025 година, които да бъдат отпуснати на ме

Трети конгрес по естетична дерматология с международно участие започна днес в столицата. Форумът продължава три дни - от 18 до 20 октомври, с акцент върху усложненията в естетичната дерматология.

В програмата на Конгреса са застъпени актуални и многообразни теми, обхващащи различни аспекти и интересни клинични случаи в сферите на дерматологията, пластичната и лицево-челюстната хирургия.

Конгресът е третото научно събитие в сферата на естетичната дерматология у нас с богата и съвременна научна програма от български и международни, утвърдени в специалността лектори.

Сред чуждестранните лектори са турският анатом проф.д-р Дениз Демирюрек, дерматолозите д-р Марина Ландау от Израел и проф.д-р Пабло Бойшеда, както и пластичният хирург д-р Матео Климентони от Италия.

Организатор на форума е Българската асоциация на естетичните дерматолози в България, основана през

Поради строително-монтажни работи затворена за движение на автомобили ще бъде ул. „Христо Смирненски“ в участъците от ул. „Васил Левски“ до ул. „Първи май“ и ул. „Страцин“ от ул. „Джиджовска“ до ул. „Първи май“ от 14.10.2024 г. Това се посочва в официалната фейсбук страница на община Своге. 

Промените в движението ще бъдат в действие за срок от 15 календарни дни. 

В съобщението се посочва, че участъците от двете улици се затварят във връзка с  изпълнение на строително-монтажните работи на обект: „Изграждане и рехабилитация на канализационната и водоснабдителна мрежа на град Своге“ - първи етап, “Рехабилитация на водоснабдителна мрежа на централна градска част на град Своге“, “Изграждане и рехабилитация на канализационната мрежа на централна градска част на

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
В последните години се забелязва тенденция за повишаване на организираността при трафика на мигранти, контрабандата на наркотици, извършването на измами и други видове престъпления ...
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Русе Даниела Малче ...
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков, съобщиха от Областната дирекция на МВР – София.  Първите двама обвиняеми са ...
В Областната администрация в Хасково пристигнаха бюлетините и книжата за вота на 27 октомври
В Областната администрация в Хасково днес под полицейска охрана пристигнаха бюлетините, както и другите книжа, за парламентарния вот на 27 октомври. Получаваме 220 000 бюлетини при ...
Доставиха бюлетините за кметските избори в монтанското село Габровница
Доставени са 1000 броя бюлетини за местните избори за кмет в село Габровница, община Монтана, съобщи говорителят на Районна избирателна комисия Петко Петков. „Изборите се по ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Младежи от Комплекса за социално развитие в Търговище поздравиха лекари в навечерието на професионалния им празник
Младежи от Комплекса за социално развитие в Търговище поздравиха лекари в навечерието на професионалния им празник. Потребителите на услугата подариха на своите общопрактикуващи ле ...
От понеделник ще бъде затворен за движение участък по пътя Варна – Златни пясъци
От понеделник, 21 октомври, ще бъде затворено северното платно на пътя Варна – Златни пясъци в района от Ботаническата градина до Евксиноград, съобщиха от Община Варна. Движе ...
Конгрес за усложненията в естетичната дерматология започна в София
Трети конгрес по естетична дерматология с международно участие започна днес в столицата. Форумът продължава три дни - от 18 до 20 октомври, с акцент върху усложненията в естетичнат ...
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите са 70, показват данните, ...
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
От понеделник предстои да преминем последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния. Това съобщи пред журналисти генерал-майор Явор ...
Тикер в 14:29 ч.
Младежи от Комплекса за социално развитие в Търговище поздравиха лекари в навече ...
Начало Местен фокус
6891
България

Задържаха 43-годишен мъж в Шумен за телесна повреда по хулигански подбуди

Малко след 20:30 ч. вчера в полицейското управление в града е приет сигнал, че двама души, след възникнал скандал пред заведение на улица "Петър Парчевич“ в Шумен, са нанесли побой на мъж на 37 г. и на жена на 41 години.Установен е 43-годишен криминално проявен шуменец.

| 15 Октомври 2024, 10:32 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Задържаха 43-годишен мъж в Шумен за телесна повреда по хулигански подбуди
Задържаха 43-годишен мъж в Шумен за телесна повреда по хулигански подбуди
Снимка © БТА

Четиридесет и три годишен мъж от Шумен е задържан за нанесена телесна повреда по хулигански подбуди, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Шумен.

Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичния стартъп VibeJobs в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона. Това обяви на пресконференция днес заместник-кметът Радостин Танев.

"Община Стара Загора е проактивна, когато става въпрос за работата ни с бизнеса в Стара Загора, за развитието на бизнес средата и начините, по които гражданите могат да развиват себе си и семействата си тук при нас. Един от основните проблеми, който е поставян не само в Стара Загора, а по цял свят, е с намирането на работна ръка и съответно намирането на работа", каза Танев. 

Той подчерта, че чрез платформата свободните работни места ще бъдат видими не само за хората, живеещи в Стара Загора, а и за тези в други населени места. "Община Стара Загора предоставя абсолютно безплатно на малкия и средния бизнес в града ползването на тази иновативна платформа", каза заместник-кметът.

Тест за отчитане на гласовете от хартиени бюлетини публикува Централната избирателна комисия (ЦИК) на сайта си. Той се намира в лявата част на сайта, в секция "Избори за Народно събрание 27 октомври 2024 г." - Обучителни материали.

На тази страница можете да проверите знанията си при разпознаването на действителни и недействителни гласове в зависимост от това как е попълнена една бюлетина.

От ЦИК посочват, че страницата е създадена с цел обучение и упражнение на членовете на секционните избирателни комисии, които ще извършват преброяването на гласовете в изборите за народни представители на 27 октомври 2024 г.

Всеки желаещ може да провери знанията си. 

Изключително слаб интерес към пробното гласуване с машини отчитат от Районната избирателна комисия (РИК) в Ямбол. То бе организирано днес за жителите на четири от петте общини на областта – Ямбол, Тунджа, Елхово и Стралджа. За община Болярово не е организирано, тъй като там има само две секции, в които ще се гласува с машини, каза председателят на РИК – Ямбол Ани Канева.

Само двама желаещи да им бъде разяснено как се гласува с машина е имало в Елхово и трима в Стралджа. „Интересът към демонстрационното гласуване е изключително занижен вече на този етап. Все по-малко избиратели проявяват интерес. Вероятно, защото хората вече се научиха как се гласува с машина, изборите доста често се случват“, посочи Канева.

В област Ямбол са образувани 232 избирателни секции, от които четири подвижни. Очаква се в понеделник (21 октомври) в Ямбол да пристигнат 102

Общо 23-ма души са ранени при 17 тежки катастрофи в страната през последното денонощие, съобщиха от МВР на сайта си. 

В София са регистрирани три тежки и 35 леки пътнотранспортни произшествия, при които има трима пострадали.

От началото на месеца са станали 335 катастрофи с 22-ма загинали и 412 ранени.

От началото на годината са регистрирани 5746 пътнотранспортни произшествия, при които живота си са загубили 361 души, а пострадалите са 7233-ма.

Приключи протестът пред бившия Партиен дом, на който стотици граждани се бяха събрали с искане да бъде прекратена процедурата за избор на нов главен прокурор. Мероприятието беше организирано от Инициатива "Правосъдие за всеки", под наслов "#Кой прегрупира главните прокурори".  

В началото на протеста движението по бул. "Цар Освободител" между Българската народна банка и т.нар. триъгълник на властта беше ограничено, но вече е възстановено. В района все още има засилено полицейско присъствие.

Организаторите събираха подписи за спиране на процедурата за избор на главен прокурор.

"Има една традиция, че за поста на главен прокурор за втори пореден път има само една кандидатура и за втори път има лауреат на Висшия институт на МВР. Нямаме нищо против този институт, но нека подготвя кадри за МВР, полицията или борбата с престъпленията, но не и за прокуратурата",

Малко след 20:30 ч. вчера в полицейското управление в града е приет сигнал, че двама души, след възникнал скандал пред заведение на улица "Петър Парчевич“ в Шумен, са нанесли побой на мъж на 37 г. и на жена на 41 години. Към мястото на инцидента е бил насочен полицейски екип.

Установен е 43-годишен криминално проявен шуменец. Той е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в града. Другият извършител на побоя се е укрил и е в неизвестност. Работата по образуваното досъдебно производство за извършено престъпление продължава, информират от ОД на МВР - Шумен.

Служителите на ОД на МВР в Шумен са разкрили 49,37 процента от престъпленията, които са разследвали през първите шест месеца на настоящата година. В сравнение със същия период на миналата година се отчита ръст на разкриваемост на престъпленията с 1,44 на сто.

В област Разград през изминалата седмица са прекратени регистрациите на 190 превозни средства, а от движение са спрени други 12. Това съобщи началникът на сектор „Пътна полиция“ старши инспектор Неделчо Симеонов. Той отчете още, че за периода от пети до 11 октомври са отнети 11 шофьорски книжки за различни по вид нарушения на Закона за движение по пътищата. 

Изнесените данни сочат, че през текущата година се наблюдава ръст в броя на отнетите свидетелства за управление на моторни превозни средства. От януари до 10 октомври в областта без шофьорски книжки са останали 379 водачи. За сравнение отнетите свидетелства за управление на МПС през цялата 2023 г. година са 254, посочи Симеонов. По думите му увеличение се наблюдава и при издадените шофьорски книжки. За десетте месеца на годината са приети 4 522 заявления за издаване на свидетелства за управление на МПС, с 2

Благотворителната кръводарителска кампания "Усмихни сърце" се организира за пети път в Отделението по трансфузионна хематология на Многопрофилната болница за активно лечение - Пазарджик, съобщават на официалната си страница от лечебното заведение.
"Тази кампания е нашият начин да запазим живи имената на Георги Арнаудов и Ангел Здравков – две лъчезарни момчета, чийто живот бе прекъснат твърде рано. Георги ни напусна преди четири години след тежка битка с онкологично заболяване, а Ангел загубихме преди година – внезапно и трагично. Две усмивки, които вече не могат да греят сред нас , но които никога няма да забравим. Тази кампания е за тях. За техните усмивки. За техния дух. За да покажем, че животът, който те обичаха, може да продължи в нечии други сърца. Те ни бяха отнети, но в нашите ръце е силата да ги помним и да ги почитаме – не с думи, а с действия, които с

Категоризацията на общините трябва да бъде преразгледана и осъвременена, каза днес председателят на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) и кмет на Велико Търново Даниел Панов преди откриването на Годишната среща на местните власти, чийто домакин е Албена. Той припомни, че категоризацията е изработена през 2008 година, но оттогава са настъпили много промени, които трябва да се вземат предвид. 

Панов изрази задоволство, че новият начин за изчисляване на такса смет е отложен с една година и ще влезе в сила през 2026 г. Таксата щеше да бъде увеличена от 3 до 10 пъти на член на семейство, каза Панов. Той допълни, че по въпроса има няколко законопроекта, които трябва да бъдат приети от Народното събрание. Панов каза още, че НСОРБ иска допълнително 150 милиона лева от държавния бюджет за 2025 година, които да бъдат отпуснати на ме

Трети конгрес по естетична дерматология с международно участие започна днес в столицата. Форумът продължава три дни - от 18 до 20 октомври, с акцент върху усложненията в естетичната дерматология.

В програмата на Конгреса са застъпени актуални и многообразни теми, обхващащи различни аспекти и интересни клинични случаи в сферите на дерматологията, пластичната и лицево-челюстната хирургия.

Конгресът е третото научно събитие в сферата на естетичната дерматология у нас с богата и съвременна научна програма от български и международни, утвърдени в специалността лектори.

Сред чуждестранните лектори са турският анатом проф.д-р Дениз Демирюрек, дерматолозите д-р Марина Ландау от Израел и проф.д-р Пабло Бойшеда, както и пластичният хирург д-р Матео Климентони от Италия.

Организатор на форума е Българската асоциация на естетичните дерматолози в България, основана през

Поради строително-монтажни работи затворена за движение на автомобили ще бъде ул. „Христо Смирненски“ в участъците от ул. „Васил Левски“ до ул. „Първи май“ и ул. „Страцин“ от ул. „Джиджовска“ до ул. „Първи май“ от 14.10.2024 г. Това се посочва в официалната фейсбук страница на община Своге. 

Промените в движението ще бъдат в действие за срок от 15 календарни дни. 

В съобщението се посочва, че участъците от двете улици се затварят във връзка с  изпълнение на строително-монтажните работи на обект: „Изграждане и рехабилитация на канализационната и водоснабдителна мрежа на град Своге“ - първи етап, “Рехабилитация на водоснабдителна мрежа на централна градска част на град Своге“, “Изграждане и рехабилитация на канализационната мрежа на централна градска част на

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков
В Областната администрация в Хасково пристигнаха бюлетините и книжата за вота на 27 октомври
Доставиха бюлетините за кметските избори в монтанското село Габровница
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
На преден план
Младежи от Комплекса за социално развитие в Търговище поздравиха лекари в навечерието на професионалния им празник
В детайли
От понеделник ще бъде затворен за движение участък по пътя Варна – Златни пясъци
Местен фокус
Конгрес за усложненията в естетичната дерматология започна в София
Контекст
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
Сфера
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
Основна линия
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
Основна линия
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Местен фокус
Земеделският министър д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит
Сфера
Седем млади лекари получиха грамоти от лекарската колегия във Видин
В детайли
Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичен стартъп в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.