Начало Сфера Полицаи във Велики Преслав установиха двама извършители на кражба на лек автомобил
7508
България

Полицаи във Велики Преслав установиха двама извършители на кражба на лек автомобил

57-годишна жена е подала сигнал в полицейското управление в града, че неизвестен откраднал лек автомобил "Фолксваген", който е бил паркиран на ул.“ Илия Р. Блъсков“ в града. По нейни данни кражбата е станала за времето от 20:30 часа на 12 октомври до 4:00 ч.на следващия ден. Колата е била отключена, а контактният ключ е бил на таблото.Малко по-късно жената е установила, че автомобилът е върнат на същата улица, без липси и повреди, допълниха от полицията.

| 15 Октомври 2024, 11:13 ч.
Полицаи във Велики Преслав установиха двама извършители на кражба на лек автомобил
Полицаи във Велики Преслав установиха двама извършители на кражба на лек автомобил
Снимка © БТА

Криминалисти от Велики Преслав установиха двама извършители на противозаконно отнемане на лек автомобил, съобщиха от пресотдела на Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен.

Шипка се възстанови след опустошителната градушка от 13 юни благодарение на това, че сме обединени и благодарение на всички, които доброволно помогнаха. Това заяви кметът на града Василка Панайотова по време на среща с журналисти в Националния пресклуб в града. На срещата присъства и Славка Самарска, изпълнителен директор на Медийна група (МГ) „Вис Виталис“, които осъществиха мащабната дарителска кампания „В помощ на Шипка“. 

По думите на Панайотова щетите след природното бедствие в града са на стойност милиони, а незасегната къща в Шипка не е имало. „Домакинствата успяха да се възстановят благодарение на собствени усилия и на подкрепа от дарители и доброволци“, коментира тя и посочи, че над 300 са били доброволците, които са се включили с материална помощ или с труд.

Едно от най-впечатляващите неща, които постигна кампанията &bdq

Граждани се събраха пред сградата на районната община "Оборище" в София в знак на протест срещу изграждането на бежански център в района. Това е пореден протест срещу изграждането на център за резидентна грижа за непридружени деца бежанци.

"Днешният протест е скромен, защото вече, както район "Оборище", така и район "Витоша" излязоха с изявления, че се оттеглят от внесения, малко на тъмно, доклад, с който заявяват, че такива бежански центрове, дори за деца, няма да има. Днес сме тук, за да потвърдим нашето присъствие", каза пред медиите Венцислав Банчев, част от организаторите на протеста. 

Припомняме, че вчера от Район "Оборище" обявиха, че спират кандидатурата си за участие в проекта за резидентна грижа за непридружени деца бежанци. Становището беше публикувано на Фейсбук страницата на района. Оттам отчитат недопустимостта на предизборно заиграване на политически

Движението в тръбата за Кулата на тунел „Железница“ на автомагистрала „Струма“ от 97 км до 105 км се ограничава от 8:00 ч. до 18:00 ч. днес за профилактика на осветлението. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура".  Трафикът в посока Кулата ще преминава по обходен маршрут - през пътен възел „Благоевград-юг“ при 97-ми км на магистралата автомобилите ще се пренасочват по път I-1 София – Кулата. 

Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и да следват стриктно пътната сигнализация, отбелязват от АПИ. Оттам апелират шофьорите да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства пре

Разширяване на клетката на мечока Васко започва в Зоокът Павликени. Проектът за реконструкция, обновяване и модернизация на съоръженията и парковата среда на Зоокъта, включва и преустройство на съществуващата обслужваща сграда в Център за обучение на посетители, съобщиха от общинската администрация.

Първа копка на обекта направиха кметът на община Павликени инж. Емануил Манолов, управителят на Зоокъта Сезаин Мехмедов и управителят на строителната фирма Васил Василев.

Зоокътът е една от емблемите на Павликени, а мечокът Васко е сърцето на този зоопарк, каза кметът. Той допълни, че с проекта се затвърждава ангажиментът за хуманното отношение към животните и развитието на зоопарка като място, което е пример за добра грижа и отговорност. Проектът е финансиран по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г. чрез подхода „Водено от общностите местно развитие&ld

Изложби, концерти, театрална премиера, представяне на книги, състезания са включени в програмата за отбелязване на духовния празник на Видин - Димитровден, каза главният експерт „Култура и изкуство“ в местната администрация Силвана Сюлейман.

Предстоящите почивни дни – на 19 и 20 октомври, на бившето летище до с. Иново ще се проведе четвъртият кръг на Националния шампионат по драг-рейсинг. Изложбата “На Видин с любов” на художника Веселин Нацин ще бъде открита в неделя вечерта в Културен център „Жул Паскин“, добави Сюлейман.

Регионалната библиотека „Михалаки Георгиев“ ще бъде домакин на представянето на книгата „Змей омайник“ на Симона Панова и на традиционното ученическо състезание „Аз познавам Видин“. Регионалният исторически музей е подготвил изложба „Благословен е този, който дарява&l

57-годишна жена е подала сигнал в полицейското управление в града, че неизвестен откраднал лек автомобил "Фолксваген", който е бил паркиран на ул.“ Илия Р. Блъсков“ в града. По нейни данни кражбата е станала за времето от 20:30 часа на 12 октомври до 4:00 ч.на следващия ден. Колата е била отключена, а контактният ключ е бил на таблото. Малко по-късно жената е установила, че автомобилът е върнат на същата улица, без липси и повреди, допълниха от полицията.

В хода на образуваното досъдебно производство криминалисти от полицейското управление във Велики Преслав са установили извършителите на противозаконно отнемане на автомобила - двама местни жители на 17 и 18 години. Младежите са направили пълни самопризнания, информираха от ОД на МВР - Шумен.

Както съобщихме, общо трима 19-годишни младежи от Велики Преслав бяха задържани през април, за кражба на лек автомобил „Мерцедес“ от село Осмар. Най-голям относителен дял от всички разследвани престъпления през 2023 г. в Шуменско имат кражбите, съобщиха в началото на тази година от пресцентъра на ОД на МВР, след направен годишен отчет на отдел „Разследване“.

Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Русе Даниела Малчева. 

И двата случая са от вчера сутринта. Полицейски екип е спрял в град Две могили за проверка автомобил, управляван от 33-годишен мъж. Направен му е бил тест за наркотици, който показал положителен резултат за употреба на метамфетамин. При обиск у шофьора била открита сферична пластмасова кутийка. В нея имало полиетиленово пликче с бяло кристалообразно вещество, за което мъжът обяснил, че е метамфетамин за лична употреба. Той бил задържан и конвоиран до медицинско заведение, където дал проби за химичен анализ. Срещу него е образувано бързо производство.

Вторият случай е от град Сеново. Екип на полицията извършил проверка на лек автомобил, управляван от 37-годишен мъж. Направен му бил тес

Работещи мерки за превенция на пътния травматизъм и ограничаване на жертвите на пътя са заложени в концепцията на изпълняващия функциите главен прокурор Борислав Сарафов. Той е единственият кандидат за главен прокурор. Това се вижда от съобщение на прокуратурата по повод проведена среща между ръководството на институцията и близки на пострадали и загинали при тежки пътнотранспортни произшествия и представители на Сдружение „Ангели на пътя“, както и адвокат Людмил Рангелов.

В срещата, която е по инициатива на близките на загинали на пътя млади хора, участваха и завеждащите отдели във Върховна прокуратура - Ваня Стефанова и Виктор Малинов.

Според Сарафов престъпленията, свързани със смърт на пътя, са основен акцент в работата на прокуратурата.

Нашата амбиция е, доколкото законът ни позволява, да направим всичко възможно да постигнем справедливост по тези

Приветстваме реформите в Босна и Херцеговина и винаги сме готови да споделим опита си за успешната евроинтеграция на страната, заяви българският държавен глава Румен Радев на съвместна пресконференция с председателстващия босненското Председателство Денис Бечирович.

Очертахме мерки и приоритети по европейския път на Босна и Херцеговина. Много са важните уроци, които България може да предаде на Босна, подчерта Радев.

Аз споменах конкретни политики, делегациите (на двете държави – бел. ред.) споделят конкретен опит. Най-важно е консолидирането на усилията в страната, необходим е консенсус в страната. Разбирам политическата система, държавното устройство на Босна и приветствам политическото ръководство, че въпреки сложната система за постигане на консенсус, има постигнато разбирателство по конкретни въпроси, заяви той.

Президентът е на посещение в Босна и Херце

Държавният глава Румен Радев бе посрещнат с тържествена церемония пред босненското Председателство в Сараево от председателстващия тричленното Председателство Денис Бечирович.

Президентът Радев ще проведе среща с двама от тримата членове на Председателството – председателстващия Денис Бечирович и сръбския представител Желка Цвиянович, след което ще се състоят пленарни разговори между делегациите на двете държави. Румен Радев и Денис Бечирович ще дадат съвместна пресконференция по-късно днес. 

Европейската перспектива на Босна и Херцеговина, регионалното сътрудничество в Югоизточна Европа и укрепването на сигурността и стабилността в региона, както и теми от дневния ред на двустранното партньорство, се очаква да бъдат във фокуса на срещите на президента Радев по време на официалното му посещение.

Очаква се утре българският държавен глава да се срещне и с

Задържани са 14 души на територията на София област при специализирана полицейска операция, която започна в областта тази сутрин. Към 16:00 часа са проверени 814 души и 634 моторни превозни средства, съобщиха от Областната дирекция на МВР-София. От там посочиха, че са съставени 217 фиша и 29 акта.

От служители на Районното управление (РУ) в Ихтиман са задържани двама рецидивисти. Единият е издирван за извършен грабеж, задържан е и с оглед привличането му като обвиняем извършител на други две престъпления. Вторият е 55-годишен ихтиманец, в чийто дом криминалистите откриха, скрити в тонколона, 27 пакетчета MDMA (екстази) с общо тегло около 15 грама. Предстои привличането на мъжа като обвиняем. 

От полицията посочват, че е задържан и мъж след постъпил сигнал за отправяни заплахи и закани към роднина.

От служители на икономическа полиция съвместно с Националната

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
От началото на следващата седмица във Враца ще заработи нова система за таксуване и информационни услуги на градския транспорт
От началото на следващата седмица във Враца стартира тестовият период на новата електронна система за информиране на гражданите, използващи обществения транспорт в община Враца, а ...
Жена от Кресна пострада при побой
Жена от Кресна пострада при побой, нанесен от неин съгражданин, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР - Благоевград. Сигналът за побоя е подаден на 16 октомври на тел ...
Младежът, който преби жена пред денонощен магазин в Перник, е обвинен в умишлено причиняване на смърт
Младежът, който преби жена пред денонощен магазин в Перник, е обвинен в умишлено причиняване на смърт, съобщиха от прокуратурата. Припомняме, че тежкото престъпление беше извършено ...
Областният управител върна решението на Общински съвет – Ямбол за преместваемите обекти
Областният управите на Ямбол Николай Костадинов върна за ново разглеждане в Общински съвет – Ямбол наредбата, уреждаща поставянето на преместваеми обекти, съобщават от прессл ...
Трима души са задържани в София за извършване на измами с кредити в страната, съобщиха на брифинг в Стара Загора разследващите
Трима души са задържани за извършване на измами с кредити. Това съобщи на брифинг Лъчезар Иванов - прокурор в Районна прокуратура – Стара Загора. В брифинга участват също Тан ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Конгрес за усложненията в естетичната дерматология започна в София
Трети конгрес по естетична дерматология с международно участие започна днес в столицата. Форумът продължава три дни - от 18 до 20 октомври, с акцент върху усложненията в естетичнат ...
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите са 70, показват данните, ...
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
От понеделник предстои да преминем последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния. Това съобщи пред журналисти генерал-майор Явор ...
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
В последните години се забелязва тенденция за повишаване на организираността при трафика на мигранти, контрабандата на наркотици, извършването на измами и други видове престъпления ...
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Русе Даниела Малче ...
Тикер в 14:27 ч.
Трети конгрес по естетична дерматология с международно участие започна днес в ст ...
Начало Сфера
7508
България

Полицаи във Велики Преслав установиха двама извършители на кражба на лек автомобил

57-годишна жена е подала сигнал в полицейското управление в града, че неизвестен откраднал лек автомобил "Фолксваген", който е бил паркиран на ул.“ Илия Р. Блъсков“ в града. По нейни данни кражбата е станала за времето от 20:30 часа на 12 октомври до 4:00 ч.на следващия ден. Колата е била отключена, а контактният ключ е бил на таблото.Малко по-късно жената е установила, че автомобилът е върнат на същата улица, без липси и повреди, допълниха от полицията.

| 15 Октомври 2024, 11:13 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Полицаи във Велики Преслав установиха двама извършители на кражба на лек автомобил
Полицаи във Велики Преслав установиха двама извършители на кражба на лек автомобил
Снимка © БТА

Криминалисти от Велики Преслав установиха двама извършители на противозаконно отнемане на лек автомобил, съобщиха от пресотдела на Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен.

Шипка се възстанови след опустошителната градушка от 13 юни благодарение на това, че сме обединени и благодарение на всички, които доброволно помогнаха. Това заяви кметът на града Василка Панайотова по време на среща с журналисти в Националния пресклуб в града. На срещата присъства и Славка Самарска, изпълнителен директор на Медийна група (МГ) „Вис Виталис“, които осъществиха мащабната дарителска кампания „В помощ на Шипка“. 

По думите на Панайотова щетите след природното бедствие в града са на стойност милиони, а незасегната къща в Шипка не е имало. „Домакинствата успяха да се възстановят благодарение на собствени усилия и на подкрепа от дарители и доброволци“, коментира тя и посочи, че над 300 са били доброволците, които са се включили с материална помощ или с труд.

Едно от най-впечатляващите неща, които постигна кампанията &bdq

Граждани се събраха пред сградата на районната община "Оборище" в София в знак на протест срещу изграждането на бежански център в района. Това е пореден протест срещу изграждането на център за резидентна грижа за непридружени деца бежанци.

"Днешният протест е скромен, защото вече, както район "Оборище", така и район "Витоша" излязоха с изявления, че се оттеглят от внесения, малко на тъмно, доклад, с който заявяват, че такива бежански центрове, дори за деца, няма да има. Днес сме тук, за да потвърдим нашето присъствие", каза пред медиите Венцислав Банчев, част от организаторите на протеста. 

Припомняме, че вчера от Район "Оборище" обявиха, че спират кандидатурата си за участие в проекта за резидентна грижа за непридружени деца бежанци. Становището беше публикувано на Фейсбук страницата на района. Оттам отчитат недопустимостта на предизборно заиграване на политически

Движението в тръбата за Кулата на тунел „Железница“ на автомагистрала „Струма“ от 97 км до 105 км се ограничава от 8:00 ч. до 18:00 ч. днес за профилактика на осветлението. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура".  Трафикът в посока Кулата ще преминава по обходен маршрут - през пътен възел „Благоевград-юг“ при 97-ми км на магистралата автомобилите ще се пренасочват по път I-1 София – Кулата. 

Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и да следват стриктно пътната сигнализация, отбелязват от АПИ. Оттам апелират шофьорите да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства пре

Разширяване на клетката на мечока Васко започва в Зоокът Павликени. Проектът за реконструкция, обновяване и модернизация на съоръженията и парковата среда на Зоокъта, включва и преустройство на съществуващата обслужваща сграда в Център за обучение на посетители, съобщиха от общинската администрация.

Първа копка на обекта направиха кметът на община Павликени инж. Емануил Манолов, управителят на Зоокъта Сезаин Мехмедов и управителят на строителната фирма Васил Василев.

Зоокътът е една от емблемите на Павликени, а мечокът Васко е сърцето на този зоопарк, каза кметът. Той допълни, че с проекта се затвърждава ангажиментът за хуманното отношение към животните и развитието на зоопарка като място, което е пример за добра грижа и отговорност. Проектът е финансиран по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г. чрез подхода „Водено от общностите местно развитие&ld

Изложби, концерти, театрална премиера, представяне на книги, състезания са включени в програмата за отбелязване на духовния празник на Видин - Димитровден, каза главният експерт „Култура и изкуство“ в местната администрация Силвана Сюлейман.

Предстоящите почивни дни – на 19 и 20 октомври, на бившето летище до с. Иново ще се проведе четвъртият кръг на Националния шампионат по драг-рейсинг. Изложбата “На Видин с любов” на художника Веселин Нацин ще бъде открита в неделя вечерта в Културен център „Жул Паскин“, добави Сюлейман.

Регионалната библиотека „Михалаки Георгиев“ ще бъде домакин на представянето на книгата „Змей омайник“ на Симона Панова и на традиционното ученическо състезание „Аз познавам Видин“. Регионалният исторически музей е подготвил изложба „Благословен е този, който дарява&l

57-годишна жена е подала сигнал в полицейското управление в града, че неизвестен откраднал лек автомобил "Фолксваген", който е бил паркиран на ул.“ Илия Р. Блъсков“ в града. По нейни данни кражбата е станала за времето от 20:30 часа на 12 октомври до 4:00 ч.на следващия ден. Колата е била отключена, а контактният ключ е бил на таблото. Малко по-късно жената е установила, че автомобилът е върнат на същата улица, без липси и повреди, допълниха от полицията.

В хода на образуваното досъдебно производство криминалисти от полицейското управление във Велики Преслав са установили извършителите на противозаконно отнемане на автомобила - двама местни жители на 17 и 18 години. Младежите са направили пълни самопризнания, информираха от ОД на МВР - Шумен.

Както съобщихме, общо трима 19-годишни младежи от Велики Преслав бяха задържани през април, за кражба на лек автомобил „Мерцедес“ от село Осмар. Най-голям относителен дял от всички разследвани престъпления през 2023 г. в Шуменско имат кражбите, съобщиха в началото на тази година от пресцентъра на ОД на МВР, след направен годишен отчет на отдел „Разследване“.

Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Русе Даниела Малчева. 

И двата случая са от вчера сутринта. Полицейски екип е спрял в град Две могили за проверка автомобил, управляван от 33-годишен мъж. Направен му е бил тест за наркотици, който показал положителен резултат за употреба на метамфетамин. При обиск у шофьора била открита сферична пластмасова кутийка. В нея имало полиетиленово пликче с бяло кристалообразно вещество, за което мъжът обяснил, че е метамфетамин за лична употреба. Той бил задържан и конвоиран до медицинско заведение, където дал проби за химичен анализ. Срещу него е образувано бързо производство.

Вторият случай е от град Сеново. Екип на полицията извършил проверка на лек автомобил, управляван от 37-годишен мъж. Направен му бил тес

Работещи мерки за превенция на пътния травматизъм и ограничаване на жертвите на пътя са заложени в концепцията на изпълняващия функциите главен прокурор Борислав Сарафов. Той е единственият кандидат за главен прокурор. Това се вижда от съобщение на прокуратурата по повод проведена среща между ръководството на институцията и близки на пострадали и загинали при тежки пътнотранспортни произшествия и представители на Сдружение „Ангели на пътя“, както и адвокат Людмил Рангелов.

В срещата, която е по инициатива на близките на загинали на пътя млади хора, участваха и завеждащите отдели във Върховна прокуратура - Ваня Стефанова и Виктор Малинов.

Според Сарафов престъпленията, свързани със смърт на пътя, са основен акцент в работата на прокуратурата.

Нашата амбиция е, доколкото законът ни позволява, да направим всичко възможно да постигнем справедливост по тези

Приветстваме реформите в Босна и Херцеговина и винаги сме готови да споделим опита си за успешната евроинтеграция на страната, заяви българският държавен глава Румен Радев на съвместна пресконференция с председателстващия босненското Председателство Денис Бечирович.

Очертахме мерки и приоритети по европейския път на Босна и Херцеговина. Много са важните уроци, които България може да предаде на Босна, подчерта Радев.

Аз споменах конкретни политики, делегациите (на двете държави – бел. ред.) споделят конкретен опит. Най-важно е консолидирането на усилията в страната, необходим е консенсус в страната. Разбирам политическата система, държавното устройство на Босна и приветствам политическото ръководство, че въпреки сложната система за постигане на консенсус, има постигнато разбирателство по конкретни въпроси, заяви той.

Президентът е на посещение в Босна и Херце

Държавният глава Румен Радев бе посрещнат с тържествена церемония пред босненското Председателство в Сараево от председателстващия тричленното Председателство Денис Бечирович.

Президентът Радев ще проведе среща с двама от тримата членове на Председателството – председателстващия Денис Бечирович и сръбския представител Желка Цвиянович, след което ще се състоят пленарни разговори между делегациите на двете държави. Румен Радев и Денис Бечирович ще дадат съвместна пресконференция по-късно днес. 

Европейската перспектива на Босна и Херцеговина, регионалното сътрудничество в Югоизточна Европа и укрепването на сигурността и стабилността в региона, както и теми от дневния ред на двустранното партньорство, се очаква да бъдат във фокуса на срещите на президента Радев по време на официалното му посещение.

Очаква се утре българският държавен глава да се срещне и с

Задържани са 14 души на територията на София област при специализирана полицейска операция, която започна в областта тази сутрин. Към 16:00 часа са проверени 814 души и 634 моторни превозни средства, съобщиха от Областната дирекция на МВР-София. От там посочиха, че са съставени 217 фиша и 29 акта.

От служители на Районното управление (РУ) в Ихтиман са задържани двама рецидивисти. Единият е издирван за извършен грабеж, задържан е и с оглед привличането му като обвиняем извършител на други две престъпления. Вторият е 55-годишен ихтиманец, в чийто дом криминалистите откриха, скрити в тонколона, 27 пакетчета MDMA (екстази) с общо тегло около 15 грама. Предстои привличането на мъжа като обвиняем. 

От полицията посочват, че е задържан и мъж след постъпил сигнал за отправяни заплахи и закани към роднина.

От служители на икономическа полиция съвместно с Националната

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
От началото на следващата седмица във Враца ще заработи нова система за таксуване и информационни услуги на градския транспорт
Жена от Кресна пострада при побой
Младежът, който преби жена пред денонощен магазин в Перник, е обвинен в умишлено причиняване на смърт
Областният управител върна решението на Общински съвет – Ямбол за преместваемите обекти
Трима души са задържани в София за извършване на измами с кредити в страната, съобщиха на брифинг в Стара Загора разследващите
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
Конгрес за усложненията в естетичната дерматология започна в София
Контекст
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
Сфера
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
Основна линия
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
Основна линия
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Местен фокус
Земеделският министър д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит
Сфера
Седем млади лекари получиха грамоти от лекарската колегия във Видин
В детайли
Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичен стартъп в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона
Основна линия
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков
В детайли
Присъствените обучения на членовете на секционни избирателни комисии в област Ямбол започват идната седмица
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.