Начало Местен фокус Направени са промени в ръководството на Областната дирекция на МВР в Русе
6838
България

Направени са промени в ръководството на Областната дирекция на МВР в Русе

Считано от днешния 15 октомври старши комисар Николай Кожухаров е временно назначен за директор на Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Русе със заповед на министъра на вътрешните работи Атанас Илков. Това съобщи говорителят на полицията в крайдунавския град Даниела Малчева.Припомняме, че през миналия месец Кожухаров беше назначен за заместник-директор на ОДМВР в Русе и за началник на отдел "Криминална полиция".

| 15 Октомври 2024, 16:20 ч.
Направени са промени в ръководството на Областната дирекция на МВР в Русе
Направени са промени в ръководството на Областната дирекция на МВР в Русе
Снимка © ОДМВР - Русе

Считано от днешния 15 октомври старши комисар Николай Кожухаров е временно назначен за директор на Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Русе със заповед на министъра на вътрешните работи Атанас Илков. Това съобщи говорителят на полицията в крайдунавския град Даниела Малчева.

Мъж на 49 години е осъден на година и половина затвор за телефонна измама, съобщиха от Окръжния съд в Стара Загора. Наказанието е наложено след одобрено споразумение, а изпълнението е отложено за срок от четири години. 

Пред съда мъжът е признал вината си за това, че на 6 август т.г. е Гълъбово в съучастие с неустановени при разследването лица е въвел в заблуждение 83-годишна жена. Казано е, че трябва да остави на улицата пред дома си сумата от 15 450 лева с цел да бъдат задържани от служители на МВР лица, които участват в телефонни измами. С деянието осъденият е причинил на пострадалата имотна вреда, като измамата е извършена от повече от две лица, уоворили се предварително за нейното извършване. Единият от съучастниците се е представил за длъжностно лице - служител в Министерството на вътрешните работи. 

В деня на престъплението непознат мъж се свързал с пос

Неправоспособен водач, управлявал след употреба на алкохол и предложил подкуп на полицаи, е задържан в Районното управление в Кърджали, съобщават от регионалния пресцентър на МВР.

Около 13:40 часа вчера полицейски служители спрели за проверка в Кърджали лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 53-годишен. Преди да бъде извършен тест за алкохол, водачът хвърлил 150 евро на седалката на патрулния автомобил. Служителите на МВР незабавно подали сигнал в дежурната част. На място е изпратена оперативна група, която е извършила оглед. Пътни полицаи тествали водача за употреба на алкохол с техническо средство, което отчело 3,03 промила. Отказана била кръвна проба за химически анализ. При направена справка се изяснило, че мъжът никога не е притежавал свидетелство за правоуправление на МПС.

По случая е образувано бързо производство за предложен подкуп на длъжностни ли

"Иска ми се да призова своите колеги от Република Северна Македония да четат с повече разбиране европейските ценности, защото тогава, когато започне истинският преговор за присъединяването към ЕС, там има една основна първа глава – и тя се нарича "Основни права". Тези основни права минават през целия преговорен процес и ако има поне една държава, която смята, че не се спазват човешките права, особено тези на представителите на различни нации и народи, този процес никога няма да приключи". Това каза вицепрезидентът Илияна Йотова в Кюстендил по време на кръгла маса под надслов „Българите на Балканите отвъд границата след 1878 г. Кодът на оцеляването“.

Представители на българските общности от Албания, Гърция, Косово, Румъния, Турция, Сърбия и Р Северна Македония, се включиха събитието, което се провежда под патронажа на вицепрезидента. 

"Не гледайте н

Форум на тема "Разговори за енергийната трансформация" ще се състои днес в Регионалната библиотека "Захарий Княжески" в Стара Загора, съобщават от пресцентъра на местната администрация. Събитието се очаква да открият главният управител на Германо-българската индустриално-търговска камара Соня Миклай и заместник-министърът на енергетиката Красимир Ненов. Община Стара Загора ще бъде представена от началника на отдел "Инвестиции, енергийна ефективност и зелен преход" Росица Райкова.

Сред гостите на форума са още Фредерик Мох, директор на отдел "Структурна, индустриална политика и политика в областта на услугите" в Германската конфедерация на профсъюзите, както и Огнян Атанасов, вицепрезидент на Конфедерацията на независимите синдикати в България. Модератор на дискусията ще бъде журналистът Живка Попатанасова.

Обсъдени ще бъдат опита и подходите в Германия за постепенното пр

Състав на Хасковския окръжен съд определи мярка за неотклонение "Задържане под стража" спрямо турски гражданин, арестуван с 1,62 килограма марихуана на Граничния контролно-пропускателен пункт "Капитан Андеево".

Наркотикът бе открит при проверка на 12 октомври на Кенан Ташйълдъз (54 г.) в три пакета, увити около кръста му. Той се опитал да пресече пункта в посока Турция като пешеходец с дрогата за 25 920 лева по цени за нуждите на съдопроизводството.

На делото от прокуратурата изтъкнаха, че Ташълдъз има влязла в сила условна присъда от Районния съд в Свиленград за трафик на сирийци отпреди две години. Самият обвиняем каза, че е мислел, че пренася лекарства.

Съдът се мотивира за решението, че съществува опасност обвиняемият да се укрие или извърши друго престъпление.

Мярката може да бъде обжалвана или протестирана пред Апелативния съд в Пловдив. 

Припомняме, че през миналия месец Кожухаров беше назначен за заместник-директор на ОДМВР в Русе и за началник на отдел "Криминална полиция".

Малчева уточни, че днес той е официално представен пред състава на областната дирекция в Русе от заместник-министъра на вътрешните работи Тони Тодоров.

Със заповед на министъра на вътрешните работи досегашният директор на ОДМВР – Русе старши комисар Пламен Първанов е преназначен на длъжност директор в Звеното за подпомагане на министъра на вътрешните работи.

Започва специализирана полицейска операция за контрол на водачи на мотоциклети, мотопеди, велосипеди и индивидуални електрически превозни средства, съобщи на брифинг главен инспектор Светослав Шишийски, началник на сектора „Пътна полиция“ към Областната дирекция на МВР в Ловеч.

Акцията ще се състои в периода от 15 до 20 октомври. Ще бъдат проверявани и пешеходците за спазване правилата на движение.

Проблемът с тротинетките в Ловешка област все още не е така обострен, както на други места, каза инспекторът и припомни, че водачите на тротинетки следва да се движат на пътища и улици, на които обозначената скорост е до 50 км/час или по велоалеи.  

През август трима младежи пострадаха след пътни инциденти с електрически тротинетки в Ловешко, припомня .

Лицата до 18 годишна възраст, управляващи тротинетка, задължително трябва да носят обезопасите

Район "Витоша" оттегля подкрепата си за проекта за изграждане на социална услуга в кв. "Княжево", предназначена за резидентна грижа за непридружени деца бежанци от уязвими групи, съобщават от районната администрация на своята фейсбук страница.

След внимателно изслушване на мнението на местната общност и допълнителни проучвания стигнахме до заключението, че предложената локация не отговаря на необходимите стандарти за осигуряване на адекватна социална грижа за децата, посочват от район "Витоша". Те допълват, че решението за оттегляне на подкрепата за проекта и изпращането на съответното писмо до Държавната агенция по бежанци е базирано на грижата на районната администрация за безопасността и доброто развитие на децата, както и на нуждите и опасенията на нашите граждани.

Надяваме се, че това ще послужи като стимул за разумно преосмисляне на проекта и намиране на подходяща

Пешеходка е пострадала при пътнотранспортно произшествие в Пазарджик, съобщиха от Областна дирекция (ОД) на МВР - Пазарджик.

Инцидентът е станал вчера в късния следобед в индустриалната зона на областния град. Водач на лек автомобил, на 64 години, от град Септември е блъснал пресичащата пътното платно 70-годишна жена, добавиха от полицията. Пострадалата е била транспортирана в Многопрофилна болница за активно лечение - Пазарджик с фрактура на тазобедрената става, без опасност за живота, поясниха от дирекцията.

На мястото на инцидента е извършен оглед, образувано е досъдебно производство. На водача е взета кръвна проба за лабораторен анализ. 

Общо 27 души са ранени при 25 тежки катастрофи през последното денонощие, съобщиха по-рано от МВР. 

На 19 октомври ще се състои поредното издание на Дамско рали Перник - 2024, съобщиха от пернишкия автомобилен ретро клуб „Авангард“. Ралито се организира от клуба съвместно с Община Перник. 

Превозните средства ще бъдат разпределени в три вида категории: електрически, ретро и съвременни, всичките трябва да са документално изрядни и технически изправни. Екипажите могат да бъдат в смесен състав, но шофьорът трябва да е жена. Организаторите припомниха случай, в който синът на една от участничките е бил навигатор в екипа.

Стартът ще бъде даден в 10:00 ч. от Централния градски площад „Кракра Пернишки“. Тази година организаторите са подготвили почти двойно по – дълъг маршрут от стандартния. Приблизително 123 км. ще трябва да изминат екипажите. Трасето обхваща населени места от цялата Пернишка област. Около радомирското село Байкалско ще бъде

Община Лъки ще кандидатства за финансиране от 5,2 млн. лева по Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ) за изграждане на сгради за социални услуги в село Борово. Това решиха общинските съветници в града на извънредно заседание. Предложението трябва да бъде подадено към Министерството на труда и социалната политика до 31 октомври. Ще бъдат открити три услуги за резидентна грижа за пълнолетни лица с интелектуални затруднения и един Център за специализирана подкрепа за лица с увреждания и техните семейства.

Финансирането е по мярката „Изграждане и оборудване на нови социални и интегрирани здравно-социални услуги за резидентна грижа и специализирани социални услуги за лица с увреждания“. Дейността е във връзка със заложените в Закона за социалните услуги срокове до 2027 година да бъдат изведени в семейна среда 60 на сто от живеещите в специализирани инсти

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Първото застудяване тази есен вече е факт, съобщи дежурният в метеорологичната станция на връх Рожен. Най-ниската температура е измерена в Чепеларе – минус 4 градуса, а на Р ...
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър. Услугата е част от стремежа на общината да насърч ...
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
Митническите служители на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Капитан Андреево" откриха и задържаха 100 000 къса (5000 кутии) контрабандни цигари при проверка на товаре ...
Военноморските сили получиха два нови автономни дистанционно управляеми подводни апарата по програма на Министерството на отбраната на САЩ
В Хидрографска служба на Военноморските сили бяха получени два нови автономни дистанционно управляеми подводни апарата UUV„Teledyne Gavia“. Придобивката се осъществява ...
С отварянето на кръстовището на бул. "Черни връх" и бул. "Тодор Каблешков" намаляваме задръстванията в тази част на града, написа Васил Терзиев
Днес отворихме новото кръстовище на бул. "Черни връх" и бул. "Тодор Каблешков". Така намаляваме задръствания в тази част на града, написа кметът на София Васил Терзиев в профила си ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). ...
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Първото застудяване тази есен вече е факт, съобщи дежурният в метеорологичната станция на връх Рожен. Най-ниската температура е измерена в Чепеларе – минус 4 градуса, а на Р ...
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Втора ферма със заразени с шарка овце е констатирана в рамките на два дни в хасковското село Узунджово, съобщиха на официалната си страница от Българската агенция по безопасност на ...
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър. Услугата е част от стремежа на общината да насърч ...
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
Митническите служители на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Капитан Андреево" откриха и задържаха 100 000 къса (5000 кутии) контрабандни цигари при проверка на товаре ...
Тикер в 11:42 ч.
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североиз ...
Начало Местен фокус
6838
България

Направени са промени в ръководството на Областната дирекция на МВР в Русе

Считано от днешния 15 октомври старши комисар Николай Кожухаров е временно назначен за директор на Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Русе със заповед на министъра на вътрешните работи Атанас Илков. Това съобщи говорителят на полицията в крайдунавския град Даниела Малчева.Припомняме, че през миналия месец Кожухаров беше назначен за заместник-директор на ОДМВР в Русе и за началник на отдел "Криминална полиция".

| 15 Октомври 2024, 16:20 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Направени са промени в ръководството на Областната дирекция на МВР в Русе
Направени са промени в ръководството на Областната дирекция на МВР в Русе
Снимка © ОДМВР - Русе

Считано от днешния 15 октомври старши комисар Николай Кожухаров е временно назначен за директор на Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Русе със заповед на министъра на вътрешните работи Атанас Илков. Това съобщи говорителят на полицията в крайдунавския град Даниела Малчева.

Мъж на 49 години е осъден на година и половина затвор за телефонна измама, съобщиха от Окръжния съд в Стара Загора. Наказанието е наложено след одобрено споразумение, а изпълнението е отложено за срок от четири години. 

Пред съда мъжът е признал вината си за това, че на 6 август т.г. е Гълъбово в съучастие с неустановени при разследването лица е въвел в заблуждение 83-годишна жена. Казано е, че трябва да остави на улицата пред дома си сумата от 15 450 лева с цел да бъдат задържани от служители на МВР лица, които участват в телефонни измами. С деянието осъденият е причинил на пострадалата имотна вреда, като измамата е извършена от повече от две лица, уоворили се предварително за нейното извършване. Единият от съучастниците се е представил за длъжностно лице - служител в Министерството на вътрешните работи. 

В деня на престъплението непознат мъж се свързал с пос

Неправоспособен водач, управлявал след употреба на алкохол и предложил подкуп на полицаи, е задържан в Районното управление в Кърджали, съобщават от регионалния пресцентър на МВР.

Около 13:40 часа вчера полицейски служители спрели за проверка в Кърджали лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 53-годишен. Преди да бъде извършен тест за алкохол, водачът хвърлил 150 евро на седалката на патрулния автомобил. Служителите на МВР незабавно подали сигнал в дежурната част. На място е изпратена оперативна група, която е извършила оглед. Пътни полицаи тествали водача за употреба на алкохол с техническо средство, което отчело 3,03 промила. Отказана била кръвна проба за химически анализ. При направена справка се изяснило, че мъжът никога не е притежавал свидетелство за правоуправление на МПС.

По случая е образувано бързо производство за предложен подкуп на длъжностни ли

"Иска ми се да призова своите колеги от Република Северна Македония да четат с повече разбиране европейските ценности, защото тогава, когато започне истинският преговор за присъединяването към ЕС, там има една основна първа глава – и тя се нарича "Основни права". Тези основни права минават през целия преговорен процес и ако има поне една държава, която смята, че не се спазват човешките права, особено тези на представителите на различни нации и народи, този процес никога няма да приключи". Това каза вицепрезидентът Илияна Йотова в Кюстендил по време на кръгла маса под надслов „Българите на Балканите отвъд границата след 1878 г. Кодът на оцеляването“.

Представители на българските общности от Албания, Гърция, Косово, Румъния, Турция, Сърбия и Р Северна Македония, се включиха събитието, което се провежда под патронажа на вицепрезидента. 

"Не гледайте н

Форум на тема "Разговори за енергийната трансформация" ще се състои днес в Регионалната библиотека "Захарий Княжески" в Стара Загора, съобщават от пресцентъра на местната администрация. Събитието се очаква да открият главният управител на Германо-българската индустриално-търговска камара Соня Миклай и заместник-министърът на енергетиката Красимир Ненов. Община Стара Загора ще бъде представена от началника на отдел "Инвестиции, енергийна ефективност и зелен преход" Росица Райкова.

Сред гостите на форума са още Фредерик Мох, директор на отдел "Структурна, индустриална политика и политика в областта на услугите" в Германската конфедерация на профсъюзите, както и Огнян Атанасов, вицепрезидент на Конфедерацията на независимите синдикати в България. Модератор на дискусията ще бъде журналистът Живка Попатанасова.

Обсъдени ще бъдат опита и подходите в Германия за постепенното пр

Състав на Хасковския окръжен съд определи мярка за неотклонение "Задържане под стража" спрямо турски гражданин, арестуван с 1,62 килограма марихуана на Граничния контролно-пропускателен пункт "Капитан Андеево".

Наркотикът бе открит при проверка на 12 октомври на Кенан Ташйълдъз (54 г.) в три пакета, увити около кръста му. Той се опитал да пресече пункта в посока Турция като пешеходец с дрогата за 25 920 лева по цени за нуждите на съдопроизводството.

На делото от прокуратурата изтъкнаха, че Ташълдъз има влязла в сила условна присъда от Районния съд в Свиленград за трафик на сирийци отпреди две години. Самият обвиняем каза, че е мислел, че пренася лекарства.

Съдът се мотивира за решението, че съществува опасност обвиняемият да се укрие или извърши друго престъпление.

Мярката може да бъде обжалвана или протестирана пред Апелативния съд в Пловдив. 

Припомняме, че през миналия месец Кожухаров беше назначен за заместник-директор на ОДМВР в Русе и за началник на отдел "Криминална полиция".

Малчева уточни, че днес той е официално представен пред състава на областната дирекция в Русе от заместник-министъра на вътрешните работи Тони Тодоров.

Със заповед на министъра на вътрешните работи досегашният директор на ОДМВР – Русе старши комисар Пламен Първанов е преназначен на длъжност директор в Звеното за подпомагане на министъра на вътрешните работи.

Започва специализирана полицейска операция за контрол на водачи на мотоциклети, мотопеди, велосипеди и индивидуални електрически превозни средства, съобщи на брифинг главен инспектор Светослав Шишийски, началник на сектора „Пътна полиция“ към Областната дирекция на МВР в Ловеч.

Акцията ще се състои в периода от 15 до 20 октомври. Ще бъдат проверявани и пешеходците за спазване правилата на движение.

Проблемът с тротинетките в Ловешка област все още не е така обострен, както на други места, каза инспекторът и припомни, че водачите на тротинетки следва да се движат на пътища и улици, на които обозначената скорост е до 50 км/час или по велоалеи.  

През август трима младежи пострадаха след пътни инциденти с електрически тротинетки в Ловешко, припомня .

Лицата до 18 годишна възраст, управляващи тротинетка, задължително трябва да носят обезопасите

Район "Витоша" оттегля подкрепата си за проекта за изграждане на социална услуга в кв. "Княжево", предназначена за резидентна грижа за непридружени деца бежанци от уязвими групи, съобщават от районната администрация на своята фейсбук страница.

След внимателно изслушване на мнението на местната общност и допълнителни проучвания стигнахме до заключението, че предложената локация не отговаря на необходимите стандарти за осигуряване на адекватна социална грижа за децата, посочват от район "Витоша". Те допълват, че решението за оттегляне на подкрепата за проекта и изпращането на съответното писмо до Държавната агенция по бежанци е базирано на грижата на районната администрация за безопасността и доброто развитие на децата, както и на нуждите и опасенията на нашите граждани.

Надяваме се, че това ще послужи като стимул за разумно преосмисляне на проекта и намиране на подходяща

Пешеходка е пострадала при пътнотранспортно произшествие в Пазарджик, съобщиха от Областна дирекция (ОД) на МВР - Пазарджик.

Инцидентът е станал вчера в късния следобед в индустриалната зона на областния град. Водач на лек автомобил, на 64 години, от град Септември е блъснал пресичащата пътното платно 70-годишна жена, добавиха от полицията. Пострадалата е била транспортирана в Многопрофилна болница за активно лечение - Пазарджик с фрактура на тазобедрената става, без опасност за живота, поясниха от дирекцията.

На мястото на инцидента е извършен оглед, образувано е досъдебно производство. На водача е взета кръвна проба за лабораторен анализ. 

Общо 27 души са ранени при 25 тежки катастрофи през последното денонощие, съобщиха по-рано от МВР. 

На 19 октомври ще се състои поредното издание на Дамско рали Перник - 2024, съобщиха от пернишкия автомобилен ретро клуб „Авангард“. Ралито се организира от клуба съвместно с Община Перник. 

Превозните средства ще бъдат разпределени в три вида категории: електрически, ретро и съвременни, всичките трябва да са документално изрядни и технически изправни. Екипажите могат да бъдат в смесен състав, но шофьорът трябва да е жена. Организаторите припомниха случай, в който синът на една от участничките е бил навигатор в екипа.

Стартът ще бъде даден в 10:00 ч. от Централния градски площад „Кракра Пернишки“. Тази година организаторите са подготвили почти двойно по – дълъг маршрут от стандартния. Приблизително 123 км. ще трябва да изминат екипажите. Трасето обхваща населени места от цялата Пернишка област. Около радомирското село Байкалско ще бъде

Община Лъки ще кандидатства за финансиране от 5,2 млн. лева по Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ) за изграждане на сгради за социални услуги в село Борово. Това решиха общинските съветници в града на извънредно заседание. Предложението трябва да бъде подадено към Министерството на труда и социалната политика до 31 октомври. Ще бъдат открити три услуги за резидентна грижа за пълнолетни лица с интелектуални затруднения и един Център за специализирана подкрепа за лица с увреждания и техните семейства.

Финансирането е по мярката „Изграждане и оборудване на нови социални и интегрирани здравно-социални услуги за резидентна грижа и специализирани социални услуги за лица с увреждания“. Дейността е във връзка със заложените в Закона за социалните услуги срокове до 2027 година да бъдат изведени в семейна среда 60 на сто от живеещите в специализирани инсти

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
Военноморските сили получиха два нови автономни дистанционно управляеми подводни апарата по програма на Министерството на отбраната на САЩ
С отварянето на кръстовището на бул. "Черни връх" и бул. "Тодор Каблешков" намаляваме задръстванията в тази част на града, написа Васил Терзиев
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Сфера
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
Контекст
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Местен фокус
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Контекст
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Контекст
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
На преден план
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
Основна линия
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
На преден план
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
Основна линия
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Контекст
Военноморските сили получиха два нови автономни дистанционно управляеми подводни апарата по програма на Министерството на отбраната на САЩ
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.