Начало Основна линия Приключи протестът с искане за прекратяване на процедурата за избор на главен прокурор
6715
България

Приключи протестът с искане за прекратяване на процедурата за избор на главен прокурор

Приключи протестът пред бившия Партиен дом, на който стотици граждани се бяха събрали с искане да бъде прекратена процедурата за избор на нов главен прокурор.Мероприятието беше организирано от Инициатива "Правосъдие за всеки", под наслов "#Кой прегрупира главните прокурори".

| 15 Октомври 2024, 19:56 ч.
Приключи протестът с искане за прекратяване на процедурата за избор на главен прокурор
Приключи протестът с искане за прекратяване на процедурата за избор на главен прокурор
Снимка © Благой Кирилов / БТА (ЛФ)

Приключи протестът пред бившия Партиен дом, на който стотици граждани се бяха събрали с искане да бъде прекратена процедурата за избор на нов главен прокурор. Мероприятието беше организирано от Инициатива "Правосъдие за всеки", под наслов "#Кой прегрупира главните прокурори".  

Неправоспособен и дрогиран шофьор катастрофира на пътя между селата Вазово и Райнино край Исперих, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград Илияна Георгиева. Сигналът за пътнотранспортното произшествие е получен около 13:00 часа вчера в Районното управление на Исперих.

На пътя между селата Вазово и Райнино автомобил „Опел Комбо“, шофиран от неправоспособен 32-годишен мъж, се преобръща вдясно извън пътното платно. Пробата на водача с Drug Test 5000 е отчела резултат, положителен на канабис. При последвало претърсване на шофьора е намерена 1,1 грама суха тревиста маса, която при тестване е реагирала положително на марихуана. По случая е започнало бързо производство, посочи Георгиева. 

Миналата седмица в разградското село Ушинци 27-годишен водач от Разград също бе установен да шофира под въздействие на наркотични вещества.

Трафикът на всички гранични контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) със съседните на България държави е нормален, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП). Информацията е актуална към 6:00 часа тази сутрин.

По границата с Румъния, заради извършването на основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе, е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към пунктовете „Силистра“, „Кардам“, „Дуранкулак“, „Кайнарджа“ и „Крушари“. Последните два са с работно време от 8:00 до 20:00 часа всеки ден и през тях не се пропускат товарни автомобили.

През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и &b

Процесът по присъединяването на България към Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР) е навлязъл в решителната си фаза, предвид поставената цел за приключване на техническите преговори до края на 2025 г., каза заместник-министър Мария Ангелиева, съобщиха от Министерството на външните работи (МВнР) на сайта си. 

В сградата на министерството днес се проведе под председателството на зам.-министър Ангелиева редовно заседание на междуведомствения координационен механизъм по присъединяването на страната ни към ОИСР. Механизмът включва всички министерства и други държавни ведомства, работещи по реализирането на този важен за България национален приоритет, посочват от ведомството.

По време на заседанието Ангелиева отбеляза, че процесът по присъединяването е навлязъл в решителната си фаза, предвид поставената цел за приключване на техническите преговори

На автомагистрала „Европа“ при км 32 се провежда акция срещу нарушенията на Закона за движение по пътищата, съобщи на брифинг Владислав Павликянов, началник на сектор „Пътна полиция“ при Областната дирекция на МВР - София.

Ще се проверяват водачите за употреба на алкохол, наркотици, „Гражданска отговорност“ и техническото състояние на автомобилите.

В акцията участват представителите на агенция „Автомобилна администрация“, НАП, Агенция „Пътна инфраструктура“ и инспекцията по труда във връзка с нарушения на трудовото законодателство.

До момента е установен един водач, който е дал положителна проба за наркотици.

От ОД на МВР - София апелират към водачите на тежкотоварни автомобили над 12 тона да спазват временната организация на движението при АМ „Хемус“ касаеща тунелите „Правешки ха

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС) изслушва съдия Владислава Цариградска. Очаква се на заседанието да бъде предоставена информация относно развитието на наказателното производство, свързано с отправени срещу нея заплахи, както и конкретните искания, отправени от нея.

Името на съдия Цариградска бе свързано със случая с Мартин Божанов - Нотариуса. Той беше убит в София на 31 януари тази година. Тогава прокуратура влезе на проверка в частен клуб "SS" в столичния квартал “Гео Милев”, а клубът бе свързван с Божанов. По време на обиските бяха иззети компютри и различни материали, носители на информация.

Прокуратурата проверява дали в клуба са членували магистрати, както дали и защо те са го посещавали. В момента се води досъдебно производство за организирана престъпна група, част от която е бил Божанов, създадена с цел оказване на натиск на магистрати

В началото на протеста движението по бул. "Цар Освободител" между Българската народна банка и т.нар. триъгълник на властта беше ограничено, но вече е възстановено. В района все още има засилено полицейско присъствие.

Организаторите събираха подписи за спиране на процедурата за избор на главен прокурор.

"Има една традиция, че за поста на главен прокурор за втори пореден път има само една кандидатура и за втори път има лауреат на Висшия институт на МВР. Нямаме нищо против този институт, но нека подготвя кадри за МВР, полицията или борбата с престъпленията, но не и за прокуратурата", каза Емил Георгиев от организаторите. 

На 10 октомври т.г. на последното заседание на Пленума на Висшия съдебен съвет (ВСС), в което могат да се направят номинации за нов главен прокурор, бе издигната кандидатурата единствено на Борислав Сарафов. 

В момента Сарафов е изпълняващ функциите главен прокурор, след като мандатът на предшественика му Иван Гешев бе прекратен предсрочно. 

Мъж от Смолян е арестуван, след като е нарушил заповед за защита от домашно насилие спрямо майка си, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Елена Стоилова.

Тя посочи , че мъжът е нахлул в сутрешните часове в жилището на майка си в нетрезво състояние и е заспал на едно от леглата. Жената, притеснена от присъствието на пияния си син, е подала сигнал на спешния телефон 112.

Срещу 25-годишния мъж е образувано бързо производство.

Устройство за контрол на скоростта е монтирано на опасно кръстовище в Попово. Камерата е позиционирана на главния път Попово – Бяла, при кръстовището с третокласния път Разград – Попово. Съоръжението ще следи за спазване на нормативната уредба по отношение превишаване на максимално допустимата скорост на моторните превозни средства в участъка, каза главен инспектор Мартин Стоянов - временно преназначен на длъжността началник на сектор „Пътна полиция“ в Областната дирекция (ОД) на МВР в Търговище.

По думите му, поставеното към момента устройство е от стационарно преносим тип. Монтирано е вчера, като през деня са правени тестови замервания. Вече се осъществява регулярен контрол. Идеята е по този начин да се обезопаси максимално мястото, познато в Попово като Медовинското кръстовище.

Новото устройство е поставено със съдействието на общински съветни

В последните години се забелязва тенденция за повишаване на организираността при трафика на мигранти, контрабандата на наркотици, извършването на измами и други видове престъпления сред държавите членки на ЕС. Това е една от констатациите, които и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов обсъди с президента на Европейската служба за съдебно сътрудничество – Евроджъст Ладислав Хамран, съобщиха от прокуратура.

Двамата разговаряли и за доброто сътрудничество и активно взаимодействие между българската прокуратура и европейската институция.

В рамките на разговора е констатирано, че тенденциите в трафика на мигранти и други престъпления изискват предприемането на допълнителни мерки и ангажирането на трети страни в тяхното прилагане.

Ръководителите на прокуратурите от ЕС се ангажираха да работят за още по-тясно процесуално сътрудничество в борбата срещу организираната п

Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК).

Температурите са между 5 и 10 градуса, времето е сухо и тихо и не се очаква да вали. 

В курортите съоръженията не работят, допълниха от ПСС. 

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, по високите и открити части - до силен северозападен вятър, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 17°, на 2000 метра - около 11°.
  

Благодаря ви, за нас бе истински празник да сме тук, заедно с вас. С тези думи се обърна към публиката в Разград Хилда Казасян тази вечер в залата на Общинския културен център. Заедно с Плевенската филхармония певицата представи в лудогорския град концерт-спектакъла "Да обичаш Гершуин". На сцената редом с нея излязоха Теодосий Спасов, Васил Петров, Живко Петров – „най-финият и елегантен музикант", както го представи певицата; тромпетистът Михаил Йосифов и контрабасистът Димитър Карамфилов. На барабаните беше Христо Йоцов, който е и автор на аранжиментите на песните в спектакъла.

Под диригентството на Борислав Йоцов, музикантите представиха едни от най-красивите произведения на композитора и основоположник на американската музика. Заедно с тях публиката се потопи в творчеството на гения, написал над 800 произведения, превърнали се по думите на Хилда Казасян „в

В края на протеста гражданите оказаха почит към паметта на музиканта Кирил Маричков с едноминутно мълчание. 

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
От началото на следващата седмица във Враца ще заработи нова система за таксуване и информационни услуги на градския транспорт
От началото на следващата седмица във Враца стартира тестовият период на новата електронна система за информиране на гражданите, използващи обществения транспорт в община Враца, а ...
Жена от Кресна пострада при побой
Жена от Кресна пострада при побой, нанесен от неин съгражданин, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР - Благоевград. Сигналът за побоя е подаден на 16 октомври на тел ...
Младежът, който преби жена пред денонощен магазин в Перник, е обвинен в умишлено причиняване на смърт
Младежът, който преби жена пред денонощен магазин в Перник, е обвинен в умишлено причиняване на смърт, съобщиха от прокуратурата. Припомняме, че тежкото престъпление беше извършено ...
Областният управител върна решението на Общински съвет – Ямбол за преместваемите обекти
Областният управите на Ямбол Николай Костадинов върна за ново разглеждане в Общински съвет – Ямбол наредбата, уреждаща поставянето на преместваеми обекти, съобщават от прессл ...
Трима души са задържани в София за извършване на измами с кредити в страната, съобщиха на брифинг в Стара Загора разследващите
Трима души са задържани за извършване на измами с кредити. Това съобщи на брифинг Лъчезар Иванов - прокурор в Районна прокуратура – Стара Загора. В брифинга участват също Тан ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите са 70, показват данните, ...
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
От понеделник предстои да преминем последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния. Това съобщи пред журналисти генерал-майор Явор ...
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
В последните години се забелязва тенденция за повишаване на организираността при трафика на мигранти, контрабандата на наркотици, извършването на измами и други видове престъпления ...
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Русе Даниела Малче ...
Земеделският министър д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит
Служебният министър на земеделието и храните д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит. Основен организатор е Сдружение "Бълг ...
Тикер в 14:23 ч.
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъд ...
Начало Основна линия
6715
България

Приключи протестът с искане за прекратяване на процедурата за избор на главен прокурор

Приключи протестът пред бившия Партиен дом, на който стотици граждани се бяха събрали с искане да бъде прекратена процедурата за избор на нов главен прокурор.Мероприятието беше организирано от Инициатива "Правосъдие за всеки", под наслов "#Кой прегрупира главните прокурори".

| 15 Октомври 2024, 19:56 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Приключи протестът с искане за прекратяване на процедурата за избор на главен прокурор
Приключи протестът с искане за прекратяване на процедурата за избор на главен прокурор
Снимка © Благой Кирилов / БТА (ЛФ)

Приключи протестът пред бившия Партиен дом, на който стотици граждани се бяха събрали с искане да бъде прекратена процедурата за избор на нов главен прокурор. Мероприятието беше организирано от Инициатива "Правосъдие за всеки", под наслов "#Кой прегрупира главните прокурори".  

Неправоспособен и дрогиран шофьор катастрофира на пътя между селата Вазово и Райнино край Исперих, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград Илияна Георгиева. Сигналът за пътнотранспортното произшествие е получен около 13:00 часа вчера в Районното управление на Исперих.

На пътя между селата Вазово и Райнино автомобил „Опел Комбо“, шофиран от неправоспособен 32-годишен мъж, се преобръща вдясно извън пътното платно. Пробата на водача с Drug Test 5000 е отчела резултат, положителен на канабис. При последвало претърсване на шофьора е намерена 1,1 грама суха тревиста маса, която при тестване е реагирала положително на марихуана. По случая е започнало бързо производство, посочи Георгиева. 

Миналата седмица в разградското село Ушинци 27-годишен водач от Разград също бе установен да шофира под въздействие на наркотични вещества.

Трафикът на всички гранични контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) със съседните на България държави е нормален, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП). Информацията е актуална към 6:00 часа тази сутрин.

По границата с Румъния, заради извършването на основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе, е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към пунктовете „Силистра“, „Кардам“, „Дуранкулак“, „Кайнарджа“ и „Крушари“. Последните два са с работно време от 8:00 до 20:00 часа всеки ден и през тях не се пропускат товарни автомобили.

През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и &b

Процесът по присъединяването на България към Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР) е навлязъл в решителната си фаза, предвид поставената цел за приключване на техническите преговори до края на 2025 г., каза заместник-министър Мария Ангелиева, съобщиха от Министерството на външните работи (МВнР) на сайта си. 

В сградата на министерството днес се проведе под председателството на зам.-министър Ангелиева редовно заседание на междуведомствения координационен механизъм по присъединяването на страната ни към ОИСР. Механизмът включва всички министерства и други държавни ведомства, работещи по реализирането на този важен за България национален приоритет, посочват от ведомството.

По време на заседанието Ангелиева отбеляза, че процесът по присъединяването е навлязъл в решителната си фаза, предвид поставената цел за приключване на техническите преговори

На автомагистрала „Европа“ при км 32 се провежда акция срещу нарушенията на Закона за движение по пътищата, съобщи на брифинг Владислав Павликянов, началник на сектор „Пътна полиция“ при Областната дирекция на МВР - София.

Ще се проверяват водачите за употреба на алкохол, наркотици, „Гражданска отговорност“ и техническото състояние на автомобилите.

В акцията участват представителите на агенция „Автомобилна администрация“, НАП, Агенция „Пътна инфраструктура“ и инспекцията по труда във връзка с нарушения на трудовото законодателство.

До момента е установен един водач, който е дал положителна проба за наркотици.

От ОД на МВР - София апелират към водачите на тежкотоварни автомобили над 12 тона да спазват временната организация на движението при АМ „Хемус“ касаеща тунелите „Правешки ха

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС) изслушва съдия Владислава Цариградска. Очаква се на заседанието да бъде предоставена информация относно развитието на наказателното производство, свързано с отправени срещу нея заплахи, както и конкретните искания, отправени от нея.

Името на съдия Цариградска бе свързано със случая с Мартин Божанов - Нотариуса. Той беше убит в София на 31 януари тази година. Тогава прокуратура влезе на проверка в частен клуб "SS" в столичния квартал “Гео Милев”, а клубът бе свързван с Божанов. По време на обиските бяха иззети компютри и различни материали, носители на информация.

Прокуратурата проверява дали в клуба са членували магистрати, както дали и защо те са го посещавали. В момента се води досъдебно производство за организирана престъпна група, част от която е бил Божанов, създадена с цел оказване на натиск на магистрати

В началото на протеста движението по бул. "Цар Освободител" между Българската народна банка и т.нар. триъгълник на властта беше ограничено, но вече е възстановено. В района все още има засилено полицейско присъствие.

Организаторите събираха подписи за спиране на процедурата за избор на главен прокурор.

"Има една традиция, че за поста на главен прокурор за втори пореден път има само една кандидатура и за втори път има лауреат на Висшия институт на МВР. Нямаме нищо против този институт, но нека подготвя кадри за МВР, полицията или борбата с престъпленията, но не и за прокуратурата", каза Емил Георгиев от организаторите. 

На 10 октомври т.г. на последното заседание на Пленума на Висшия съдебен съвет (ВСС), в което могат да се направят номинации за нов главен прокурор, бе издигната кандидатурата единствено на Борислав Сарафов. 

В момента Сарафов е изпълняващ функциите главен прокурор, след като мандатът на предшественика му Иван Гешев бе прекратен предсрочно. 

Мъж от Смолян е арестуван, след като е нарушил заповед за защита от домашно насилие спрямо майка си, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Елена Стоилова.

Тя посочи , че мъжът е нахлул в сутрешните часове в жилището на майка си в нетрезво състояние и е заспал на едно от леглата. Жената, притеснена от присъствието на пияния си син, е подала сигнал на спешния телефон 112.

Срещу 25-годишния мъж е образувано бързо производство.

Устройство за контрол на скоростта е монтирано на опасно кръстовище в Попово. Камерата е позиционирана на главния път Попово – Бяла, при кръстовището с третокласния път Разград – Попово. Съоръжението ще следи за спазване на нормативната уредба по отношение превишаване на максимално допустимата скорост на моторните превозни средства в участъка, каза главен инспектор Мартин Стоянов - временно преназначен на длъжността началник на сектор „Пътна полиция“ в Областната дирекция (ОД) на МВР в Търговище.

По думите му, поставеното към момента устройство е от стационарно преносим тип. Монтирано е вчера, като през деня са правени тестови замервания. Вече се осъществява регулярен контрол. Идеята е по този начин да се обезопаси максимално мястото, познато в Попово като Медовинското кръстовище.

Новото устройство е поставено със съдействието на общински съветни

В последните години се забелязва тенденция за повишаване на организираността при трафика на мигранти, контрабандата на наркотици, извършването на измами и други видове престъпления сред държавите членки на ЕС. Това е една от констатациите, които и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов обсъди с президента на Европейската служба за съдебно сътрудничество – Евроджъст Ладислав Хамран, съобщиха от прокуратура.

Двамата разговаряли и за доброто сътрудничество и активно взаимодействие между българската прокуратура и европейската институция.

В рамките на разговора е констатирано, че тенденциите в трафика на мигранти и други престъпления изискват предприемането на допълнителни мерки и ангажирането на трети страни в тяхното прилагане.

Ръководителите на прокуратурите от ЕС се ангажираха да работят за още по-тясно процесуално сътрудничество в борбата срещу организираната п

Добри са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК).

Температурите са между 5 и 10 градуса, времето е сухо и тихо и не се очаква да вали. 

В курортите съоръженията не работят, допълниха от ПСС. 

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, по високите и открити части - до силен северозападен вятър, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 17°, на 2000 метра - около 11°.
  

Благодаря ви, за нас бе истински празник да сме тук, заедно с вас. С тези думи се обърна към публиката в Разград Хилда Казасян тази вечер в залата на Общинския културен център. Заедно с Плевенската филхармония певицата представи в лудогорския град концерт-спектакъла "Да обичаш Гершуин". На сцената редом с нея излязоха Теодосий Спасов, Васил Петров, Живко Петров – „най-финият и елегантен музикант", както го представи певицата; тромпетистът Михаил Йосифов и контрабасистът Димитър Карамфилов. На барабаните беше Христо Йоцов, който е и автор на аранжиментите на песните в спектакъла.

Под диригентството на Борислав Йоцов, музикантите представиха едни от най-красивите произведения на композитора и основоположник на американската музика. Заедно с тях публиката се потопи в творчеството на гения, написал над 800 произведения, превърнали се по думите на Хилда Казасян „в

В края на протеста гражданите оказаха почит към паметта на музиканта Кирил Маричков с едноминутно мълчание. 

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
От началото на следващата седмица във Враца ще заработи нова система за таксуване и информационни услуги на градския транспорт
Жена от Кресна пострада при побой
Младежът, който преби жена пред денонощен магазин в Перник, е обвинен в умишлено причиняване на смърт
Областният управител върна решението на Общински съвет – Ямбол за преместваемите обекти
Трима души са задържани в София за извършване на измами с кредити в страната, съобщиха на брифинг в Стара Загора разследващите
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Контекст
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
Сфера
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
Основна линия
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
Основна линия
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Местен фокус
Земеделският министър д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит
Сфера
Седем млади лекари получиха грамоти от лекарската колегия във Видин
В детайли
Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичен стартъп в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона
Основна линия
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков
В детайли
Присъствените обучения на членовете на секционни избирателни комисии в област Ямбол започват идната седмица
Местен фокус
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, каза ген.-м. Явор Матеев
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.