Начало На преден план Окръжният съд в Ловеч организира Ден на отворените врати на 25 октомври
5111
България

Окръжният съд в Ловеч организира Ден на отворените врати на 25 октомври

Окръжният съд в Ловеч организира Ден на отворените врати на 25 октомври по повод Европейския ден за гражданско правосъдие.Програмата предвижда опознавателна обиколка в Съдебната палата в Ловеч с възможност за разглеждане на отделните звена от съдебната администрация – регистратура, наказателно и гражданско деловодство, служба „Архив“ и др. Самите деловодители и секретари ще разкажат в какво точно се състои тяхната работа.

| 16 Октомври 2024, 14:12 ч.
Окръжният съд в Ловеч организира Ден на отворените врати на 25 октомври
Окръжният съд в Ловеч организира Ден на отворените врати на 25 октомври
Снимка © БТА

Окръжният съд в Ловеч организира Ден на отворените врати на 25 октомври по повод Европейския ден за гражданско правосъдие. Отбелязването му е съвместна инициатива на Съвета на Европа и Европейската комисия и цели да запознае гражданите с работата на съдебната система, съобщи Петя Иларионова - „Връзки с обществеността“ на съда. 

Апелативен съд – Пловдив потвърди взетата от окръжния съд мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо братята Иван и Атанас Димитрови, обвинени за убийството на 48-годишния Борис Кисьов в карловското село Столетово, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. 

Срещу двамата са повдигнати обвинения за това, че на 06.10.2024 г. в Столетово, като съизвършители и в съучастие, умишлено са умъртвили Борис Кисьов като са го нападнали с нож пред дома му посред нощ, за да „уредят“ дългогодишен спор помежду им за дворно място. Атанас Димитров е осъждан, затова обвинението му е за убийство при условията на опасен рецидив, което се наказва с лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна. За престъплението, в което е обвинен брат му Димитров – за убийство, наказанието е от 10 до 20 г. лишаване от свобо

В хода на специализирана полицейска операция за противодействие на битовата, конвенционалната престъпност и престъпленията против политическите права на гражданите, извършвана на територията на област Благоевград, са проверени три сигнала за нарушаване на политическите права на гражданите. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР – Благоевград. По сигналите своевременно е уведомена компетентната прокуратура. 

В специализираната полицейската операция, проведена днес, освен служители на ОД на МВР – Благоевград и на Главна дирекция „Жандармерия“, са участвали представители на Националната агенция за приходите, Българската агенция по безопасност на храните, Регионалната дирекция по горите – Благоевград и Агенция „Митници“. 

В рамките на полицейската операция са задържани 20 души. В областта са изградени 35 контролно &nda

Общо 23-ма души са ранени при 17 тежки катастрофи в страната през последното денонощие, съобщиха от МВР на сайта си. 

В София са регистрирани три тежки и 35 леки пътнотранспортни произшествия, при които има трима пострадали.

От началото на месеца са станали 335 катастрофи с 22-ма загинали и 412 ранени.

От началото на годината са регистрирани 5746 пътнотранспортни произшествия, при които живота си са загубили 361 души, а пострадалите са 7233-ма.

Днес главен инспектор Йордан Данов бе представен пред състава на Второ районно управление (РУ) от старши комисар Милчо Милчов – директор на Областната дирекция (ОД)  на МВР в Перник, съобщиха от пресцентъра на полицията в Перник.  

Оттам поясниха, че той е временно преназначен със заповед на служебния министър на вътрешните работи Атанас Илков.

Йордан Данов е роден през 1987 г., в гр. София. Завършил е Академията на МВР факултет „Полиция“ през 2010 г. Същата година е назначен на длъжност “Разузнавач“ в Трето РУ при Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР). Целият му трудов стаж до момента е преминал в Криминална и Икономическа полиция, като последователно е заемал различни изпълнителски и ръководни длъжности в СДВР, Трето и Шесто РУ в столицата. През 2015 г. е назначен като началник на група към отдел „Противодействие на

Институцията ще отвори вратите си за всички, които желаят да научат повече за дейността й. 

Програмата предвижда опознавателна обиколка в Съдебната палата в Ловеч с възможност за разглеждане на отделните звена от съдебната администрация – регистратура, наказателно и гражданско деловодство, служба „Архив“ и др. Самите деловодители и секретари ще разкажат в какво точно се състои тяхната работа.

Посетителите ще могат да разгледат и съдебна зала, където ще им бъде обяснено за съдебния процес, за участниците в него, за съдебни процедури и основни права на страните по един правен спор.

Чрез тази обиколка гостите ще проследят пътя на едно дело – от образуването му до разглеждането му в открито съдебно заседание. Целта е гражданите да придобият повече информация за дейността на съдебната система, за това къде и какви административни услуги от съда могат да ползват, как да търсят и получават информация от съда и др. Тази информираност за процесите в съдебната система ще ги улесни относно начините за защита и гарантиране на правата и интересите им, а в дългосрочен план – с повишаване правната култура на обществото ще се повиши спазването на законите, което е основополагащо за развито и демократично общество. 

Иларионова припомни, че във връзка с Европейския ден за гражданско правосъдие Окръжен съд – Ловеч обяви и конкурс за ученическо есе на тема: „Какво е за мен правосъдието?“. Награждаването на отличилите се автори ще се състои в края на Деня на отворени врати на 25 октомври. 

Извънредно заседание на Общинския съвет в Перник ще се проведе днес от 9:30 часа в зала „Панорама“, съобщи председателят на Съвета Денислав Захариев. Съветниците ще разгледат общо шест точки, две от тях са свързани с финансовото състояние на Общината.

„Става въпрос за два кредита. Единият от тях е мостов, който ние взимаме, за да разплащаме европейски проекти, по които работи Общината. Тъй като голяма част от тях все още не са минали финалния си етап и Общината не е получила от управляващия орган средствата, с които трябва да погаси този заем, се налага да удължим срока на взетия кредит с още една година, за да може тези проекти да минат заключителна верификация“, поясни Захариев.

Втората докладна записка касае поемането на нов краткосрочен общински дълг (овърдрафт) за осигуряване на оборотни средства за обезпечаване на задължения. Той е в р

Митническите служители на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Капитан Андреево" откриха и задържаха 100 000 къса (5000 кутии) контрабандни цигари при проверка на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция. Това съобщиха от звеното на Агенция „Митници“ в Свиленград.

На 15 октомври в 02:17 часа на пункта пристига влекач с полуремарке с турска регистрация. Водачът – турски гражданин, представя документи за превозваната групажна стока от Турция през България за Франция. По метода „анализ на риска“ камионът е селектиран за щателна митническа проверка, включително с рентген, при която са отбелязани необичайни плътности в товарното помещение.

При последвалия физически контрол сред декларираната стока са открити чували, пълни с кутии цигари. Установени са 100 000 къса (5000 кутии) цигари от две марки с турски бандерол. Недеклариранит

При пътен инцидент в Плевен е пострадал 31-годишен водач на електрическа тротинетка, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР в Плевен.

Мъжът е блъснат вчера от автомобил на улица „България“, който е правил обратен завой. Водачите са тествани за употреба на алкохол и наркотични вещества, пробите им са отрицателни, уточняват от полицията.

Пострадалият водач на електрическа тротинетка е транспортиран в болница, където е диагностициран с фрактура на таз, без опасност за живота. Местопроизшествието е посетено от полицейски служители. Извършен е оглед. Уведомена е прокуратурата и е образувано досъдебно производство, добавят от ОДМВР в Плевен.

Община Плевен планира да започне информационна кампания в училищата в града сред децата на възраст между 12 и 17 години за техните права и задължения като водачи на електрически тротинетки. Очаква се

Двама мотоциклетисти са пострадали в катастрофи в Казанлъшко през почивните дни, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора. Има опасност за живота на единия от тях. 

Пътнотранспортно произшествие е настъпило в прохода „Шипка“. По първоначална информация е катастрофирал мотоциклет, без участие на друго превозно средство, управляван от 51-годишен мъж. Мотоциклетът се е блъснал в предпазна ограда, а водачът е настанен в болнично заведение, като за живота му има опасност. Мъжът е тестван е за употреба на алкохол, отчетен е отрицателен резултат. 

Катастрофа с мотоциклет е настъпила и по горски път, отворен за обществено ползване в землището на с. Горно Черковище. По първоначална информация е катастрофирал мотоциклет с неустановена собственост и без поставени регистрационни табели, управляван от 20-годишен неправоспособен водач.

Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ) е съставила през 2023-24 г. 18 акта за нарушения на финансовата дисциплина в Община Смолян, съобщи на пресконференция Стефан Сабрутев, председател на групата  съветници „Нашият Смолян“. Общинските съветници Стефан Сабрутев, Елена Радева, Радой Краев представиха на пресконференция в Националния пресклуб в Смолян отчет за работата на групата „Нашият Смолян“.  

След 17 акта през 2023 г. за подписани 231 договора в нарушение на Закона за публични финанси на стойност 46 млн. лв., през януари тази година е поредният акт за неспазване на финансовата дисциплина за сключване на 131 договора и поети ангажименти за разходи в размер на 17 454 196,14 лв., за което кметът отново е санкциониран, допълни Сабрутев. Според него това показва, че твърденията за финансова стабилност и подобряване на финансовото състо

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
До няколко дни ще започне поетапното пускане на парното в Перник, съобщиха от топлофикационното дружество
От 21 октомври ще започне поетапното пускане на отоплението в Перник, съобщават от „Топлофикация – Перник“. Във връзка с очакваното понижение на среднодневните те ...
Отвориха за кандидатстване процедура "За по-добро бъдеще" за предоставяне на пакети с продукти за новородени
Отворена за кандидатстване е процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „За по-добро бъдеще“ по Програма „Храни и основно материално подпо ...
Пред паметника „Майка България“ бе честван празникът на Търновския гарнизон
Курсанти от Националния военен университет „Васил Левски“ и Духовият оркестър на Военния университет се включиха в отбелязването на празника на Търновския гарнизон. Поч ...
В Роман започва традиционният есенен панаир
От днес до неделя ще се проведе традиционният есенен панаир в Роман, съобщиха във фейсбук страницата си от Община Роман. Петъчният ден е обявен за неучебен за всички учебни заведен ...
В община Бяла Слатина спортната инфраструктура и дейностите са на високо ниво, каза кметът инж. Иво Цветков
В община Бяла Слатина спортната инфраструктура и дейности са на високо ниво, каза кметът инж. Иво Цветков по повод получена днес награда „Кмет на годината“ в категория ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
До няколко дни ще започне поетапното пускане на парното в Перник, съобщиха от топлофикационното дружество
От 21 октомври ще започне поетапното пускане на отоплението в Перник, съобщават от „Топлофикация – Перник“. Във връзка с очакваното понижение на среднодневните те ...
Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с нарушения на изборното законодателство, се провежда в Гълъбово и Стара Загора
На територията на Областна дирекция на МВР – Стара Загора днес се провеждат активни полицейски действия в Районните управления в Гълъбово, както и Първо и Второ Районни управ ...
Жена от Кресна пострада при побой
Жена от Кресна пострада при побой, нанесен от неин съгражданин, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР - Благоевград. Сигналът за побоя е подаден на 16 октомври на тел ...
В Областната администрация в Хасково пристигнаха бюлетините и книжата за вота на 27 октомври
В Областната администрация в Хасково днес под полицейска охрана пристигнаха бюлетините, както и другите книжа, за парламентарния вот на 27 октомври. Получаваме 220 000 бюлетини при ...
Фирмите, използващи изкуствен интелект, трябва да въведат принципи за защита на служителите, каза проф. Андрияна Андреева
Фирмите, които използват изкуствен интелект, трябва да въведат принципи за защита на служителите, каза днес проф. Андрияна Андреева, юрист и областен управител на Варна. Тя бе сре ...
Тикер в 13:16 ч.
От 21 октомври ще започне поетапното пускане на отоплението в Перник, съобщават ...
Начало На преден план
5111
България

Окръжният съд в Ловеч организира Ден на отворените врати на 25 октомври

Окръжният съд в Ловеч организира Ден на отворените врати на 25 октомври по повод Европейския ден за гражданско правосъдие.Програмата предвижда опознавателна обиколка в Съдебната палата в Ловеч с възможност за разглеждане на отделните звена от съдебната администрация – регистратура, наказателно и гражданско деловодство, служба „Архив“ и др. Самите деловодители и секретари ще разкажат в какво точно се състои тяхната работа.

| 16 Октомври 2024, 14:12 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Окръжният съд в Ловеч организира Ден на отворените врати на 25 октомври
Окръжният съд в Ловеч организира Ден на отворените врати на 25 октомври
Снимка © БТА

Окръжният съд в Ловеч организира Ден на отворените врати на 25 октомври по повод Европейския ден за гражданско правосъдие. Отбелязването му е съвместна инициатива на Съвета на Европа и Европейската комисия и цели да запознае гражданите с работата на съдебната система, съобщи Петя Иларионова - „Връзки с обществеността“ на съда. 

Апелативен съд – Пловдив потвърди взетата от окръжния съд мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо братята Иван и Атанас Димитрови, обвинени за убийството на 48-годишния Борис Кисьов в карловското село Столетово, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. 

Срещу двамата са повдигнати обвинения за това, че на 06.10.2024 г. в Столетово, като съизвършители и в съучастие, умишлено са умъртвили Борис Кисьов като са го нападнали с нож пред дома му посред нощ, за да „уредят“ дългогодишен спор помежду им за дворно място. Атанас Димитров е осъждан, затова обвинението му е за убийство при условията на опасен рецидив, което се наказва с лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна. За престъплението, в което е обвинен брат му Димитров – за убийство, наказанието е от 10 до 20 г. лишаване от свобо

В хода на специализирана полицейска операция за противодействие на битовата, конвенционалната престъпност и престъпленията против политическите права на гражданите, извършвана на територията на област Благоевград, са проверени три сигнала за нарушаване на политическите права на гражданите. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР – Благоевград. По сигналите своевременно е уведомена компетентната прокуратура. 

В специализираната полицейската операция, проведена днес, освен служители на ОД на МВР – Благоевград и на Главна дирекция „Жандармерия“, са участвали представители на Националната агенция за приходите, Българската агенция по безопасност на храните, Регионалната дирекция по горите – Благоевград и Агенция „Митници“. 

В рамките на полицейската операция са задържани 20 души. В областта са изградени 35 контролно &nda

Общо 23-ма души са ранени при 17 тежки катастрофи в страната през последното денонощие, съобщиха от МВР на сайта си. 

В София са регистрирани три тежки и 35 леки пътнотранспортни произшествия, при които има трима пострадали.

От началото на месеца са станали 335 катастрофи с 22-ма загинали и 412 ранени.

От началото на годината са регистрирани 5746 пътнотранспортни произшествия, при които живота си са загубили 361 души, а пострадалите са 7233-ма.

Днес главен инспектор Йордан Данов бе представен пред състава на Второ районно управление (РУ) от старши комисар Милчо Милчов – директор на Областната дирекция (ОД)  на МВР в Перник, съобщиха от пресцентъра на полицията в Перник.  

Оттам поясниха, че той е временно преназначен със заповед на служебния министър на вътрешните работи Атанас Илков.

Йордан Данов е роден през 1987 г., в гр. София. Завършил е Академията на МВР факултет „Полиция“ през 2010 г. Същата година е назначен на длъжност “Разузнавач“ в Трето РУ при Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР). Целият му трудов стаж до момента е преминал в Криминална и Икономическа полиция, като последователно е заемал различни изпълнителски и ръководни длъжности в СДВР, Трето и Шесто РУ в столицата. През 2015 г. е назначен като началник на група към отдел „Противодействие на

Институцията ще отвори вратите си за всички, които желаят да научат повече за дейността й. 

Програмата предвижда опознавателна обиколка в Съдебната палата в Ловеч с възможност за разглеждане на отделните звена от съдебната администрация – регистратура, наказателно и гражданско деловодство, служба „Архив“ и др. Самите деловодители и секретари ще разкажат в какво точно се състои тяхната работа.

Посетителите ще могат да разгледат и съдебна зала, където ще им бъде обяснено за съдебния процес, за участниците в него, за съдебни процедури и основни права на страните по един правен спор.

Чрез тази обиколка гостите ще проследят пътя на едно дело – от образуването му до разглеждането му в открито съдебно заседание. Целта е гражданите да придобият повече информация за дейността на съдебната система, за това къде и какви административни услуги от съда могат да ползват, как да търсят и получават информация от съда и др. Тази информираност за процесите в съдебната система ще ги улесни относно начините за защита и гарантиране на правата и интересите им, а в дългосрочен план – с повишаване правната култура на обществото ще се повиши спазването на законите, което е основополагащо за развито и демократично общество. 

Иларионова припомни, че във връзка с Европейския ден за гражданско правосъдие Окръжен съд – Ловеч обяви и конкурс за ученическо есе на тема: „Какво е за мен правосъдието?“. Награждаването на отличилите се автори ще се състои в края на Деня на отворени врати на 25 октомври. 

Извънредно заседание на Общинския съвет в Перник ще се проведе днес от 9:30 часа в зала „Панорама“, съобщи председателят на Съвета Денислав Захариев. Съветниците ще разгледат общо шест точки, две от тях са свързани с финансовото състояние на Общината.

„Става въпрос за два кредита. Единият от тях е мостов, който ние взимаме, за да разплащаме европейски проекти, по които работи Общината. Тъй като голяма част от тях все още не са минали финалния си етап и Общината не е получила от управляващия орган средствата, с които трябва да погаси този заем, се налага да удължим срока на взетия кредит с още една година, за да може тези проекти да минат заключителна верификация“, поясни Захариев.

Втората докладна записка касае поемането на нов краткосрочен общински дълг (овърдрафт) за осигуряване на оборотни средства за обезпечаване на задължения. Той е в р

Митническите служители на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Капитан Андреево" откриха и задържаха 100 000 къса (5000 кутии) контрабандни цигари при проверка на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция. Това съобщиха от звеното на Агенция „Митници“ в Свиленград.

На 15 октомври в 02:17 часа на пункта пристига влекач с полуремарке с турска регистрация. Водачът – турски гражданин, представя документи за превозваната групажна стока от Турция през България за Франция. По метода „анализ на риска“ камионът е селектиран за щателна митническа проверка, включително с рентген, при която са отбелязани необичайни плътности в товарното помещение.

При последвалия физически контрол сред декларираната стока са открити чували, пълни с кутии цигари. Установени са 100 000 къса (5000 кутии) цигари от две марки с турски бандерол. Недеклариранит

При пътен инцидент в Плевен е пострадал 31-годишен водач на електрическа тротинетка, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР в Плевен.

Мъжът е блъснат вчера от автомобил на улица „България“, който е правил обратен завой. Водачите са тествани за употреба на алкохол и наркотични вещества, пробите им са отрицателни, уточняват от полицията.

Пострадалият водач на електрическа тротинетка е транспортиран в болница, където е диагностициран с фрактура на таз, без опасност за живота. Местопроизшествието е посетено от полицейски служители. Извършен е оглед. Уведомена е прокуратурата и е образувано досъдебно производство, добавят от ОДМВР в Плевен.

Община Плевен планира да започне информационна кампания в училищата в града сред децата на възраст между 12 и 17 години за техните права и задължения като водачи на електрически тротинетки. Очаква се

Двама мотоциклетисти са пострадали в катастрофи в Казанлъшко през почивните дни, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора. Има опасност за живота на единия от тях. 

Пътнотранспортно произшествие е настъпило в прохода „Шипка“. По първоначална информация е катастрофирал мотоциклет, без участие на друго превозно средство, управляван от 51-годишен мъж. Мотоциклетът се е блъснал в предпазна ограда, а водачът е настанен в болнично заведение, като за живота му има опасност. Мъжът е тестван е за употреба на алкохол, отчетен е отрицателен резултат. 

Катастрофа с мотоциклет е настъпила и по горски път, отворен за обществено ползване в землището на с. Горно Черковище. По първоначална информация е катастрофирал мотоциклет с неустановена собственост и без поставени регистрационни табели, управляван от 20-годишен неправоспособен водач.

Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ) е съставила през 2023-24 г. 18 акта за нарушения на финансовата дисциплина в Община Смолян, съобщи на пресконференция Стефан Сабрутев, председател на групата  съветници „Нашият Смолян“. Общинските съветници Стефан Сабрутев, Елена Радева, Радой Краев представиха на пресконференция в Националния пресклуб в Смолян отчет за работата на групата „Нашият Смолян“.  

След 17 акта през 2023 г. за подписани 231 договора в нарушение на Закона за публични финанси на стойност 46 млн. лв., през януари тази година е поредният акт за неспазване на финансовата дисциплина за сключване на 131 договора и поети ангажименти за разходи в размер на 17 454 196,14 лв., за което кметът отново е санкциониран, допълни Сабрутев. Според него това показва, че твърденията за финансова стабилност и подобряване на финансовото състо

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
До няколко дни ще започне поетапното пускане на парното в Перник, съобщиха от топлофикационното дружество
Отвориха за кандидатстване процедура "За по-добро бъдеще" за предоставяне на пакети с продукти за новородени
Пред паметника „Майка България“ бе честван празникът на Търновския гарнизон
В Роман започва традиционният есенен панаир
В община Бяла Слатина спортната инфраструктура и дейностите са на високо ниво, каза кметът инж. Иво Цветков
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
До няколко дни ще започне поетапното пускане на парното в Перник, съобщиха от топлофикационното дружество
Контекст
Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с нарушения на изборното законодателство, се провежда в Гълъбово и Стара Загора
На преден план
Жена от Кресна пострада при побой
Основна линия
В Областната администрация в Хасково пристигнаха бюлетините и книжата за вота на 27 октомври
Местен фокус
Фирмите, използващи изкуствен интелект, трябва да въведат принципи за защита на служителите, каза проф. Андрияна Андреева
На преден план
Младежът, който преби жена пред денонощен магазин в Перник, е обвинен в умишлено причиняване на смърт
Контекст
Полицаи задържаха употребил алкохол водач без шофьорска книжка, който опитал да избегне проверка в Шумен
Сфера
Заради случаи на пожари със загинал през последните седмици, пожарната в Кърджали излезе с препоръки за предотвратяването им
На преден план
Областният управител върна решението на Общински съвет – Ямбол за преместваемите обекти
Контекст
Програма с фокус върху психичното здраве на журналистите е предвидена на конференцията „Sofia Talks Media: Устойчиви на кризи“
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.