Начало Основна линия Безплатни прегледи за злокачествени новообразувания на маточната шийка, сърдечно-съдови заболявания, белодробни болести и диабет има в Шумен
2874
България

Безплатни прегледи за злокачествени новообразувания на маточната шийка, сърдечно-съдови заболявания, белодробни болести и диабет има в Шумен

Здравната инспекция в Шумен осигурява безплатни прегледи в четири скринингови кампании до 15 ноември.Според графика за провеждането им, записвания за преглед за диабет тип две и за белодробни болести може да се направи на телефони с номера 054 830 630 и 0878 330 630, а за скрининговите прегледи за сърдечно-съдови заболявания - на телефонен номер 054 832 300, от 8:00 до 14:00 ч. Желаещите да се прегледат безплатно за злокачествени новообразувания на маточната шийка могат да се обадят на 054 800 806 и 0893 324 202.

| 17 Октомври 2024, 07:00 ч.
Безплатни прегледи за злокачествени новообразувания на маточната шийка, сърдечно-съдови заболявания, белодробни болести и диабет има в Шумен
Безплатни прегледи за злокачествени новообразувания на маточната шийка, сърдечно-съдови заболявания, белодробни болести и диабет има в Шумен
Снимка © БТА

Безплатни прегледи за злокачествени новообразувания на маточната шийка, за сърдечно-съдови заболявания, белодробни болести и диабет тип две ще има в Шумен до 15 ноември, припомнят в съобщение до медиите от Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в града. 

В Пернишка област има много храмове, посветени на света Петка, а почитта към нея е много голяма и специална, каза игумения Павла в навечерието на храмовия празник на манастира "Св. Петка" в Перник. Особено в трънския край няма село, където кладенче, оброк или някое друго паметно място да не е кръстено на светицата и за което да не се твърди, че тя е минала оттам.

Всичкото това е добре обяснимо, допълни сестра Павла. Светите мощи на св. Петка пътували по Балканите, така в хората е останала тази дълбока почит. Освен това, религиозните хора имат особено отношение към жените светици, почитат ги като майки. Затова се казва мати Параскева, каза още монахинята.

В пернишкия квартал "Калкас", където се намира манастирът, от незапомнени времена първият и по-голям храмов празник е на Петковден, поясни сестра Павла.

От тази вечер ще започне богослужение, а в понеделник, 14 о

Годишната среща на местните власти в курорта “Албена”, организирана от Националното сдружение на общините в България (НСОРБ), продължава трети ден.

В първата пленарна сесия в зала “Скай” на хотел “Парадайс Блу” властите обсъдиха темата за взаимодействие на общините с електроразпределителните дружества.

Членът на УС на НСРОБ и кмет на община Враца Калин Каменов сподели, че предстои да се финализира процес по подписването на рамково споразумение за сътрудничество.

“Започваме да си даваме сметка за значимостта на някои неща едва когато настъпят проблеми с тях. Такъв е случаят и с електрозахранването. Дадохме си сметка до какви проблеми може да доведе трайното му прекъсване, когато настъпи снежното бедствие през ноември 2023 г.”, припомни Каменов, като добави, че тогава много места в Северна България са останали без елек

Стоки, имитиращи известни търговски марки, са иззети в град Левски при специализирана полицейска акция. Тя е насочена срещу трафика и разпространението на нелегални, фалшиви и контрабандни стоки в регионален мащаб, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в Плевен.

Проверени са търговски обекти в Левски. В хода на действията, осъществени от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОД на МВР – Плевен и техни колеги от районното управление в Левски, от импровизирана търговска маса, собственост на 52-годишен, са иззети спортни стоки. Те носели запазени търговски марки, които се предлагат за продажба, без съгласието на притежателя на изключителното право, допълват от полицията.

Конфискувани са 136 артикули - спортни клинове, блузи с дълъг и къс ръкав, рокли, грейки, зимни якета, спортни екипи и тениск

В името на паметта на пилотите, няма да си позволя да коментирам нещо, което не съм видяла като доклад. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова пред журналисти в отговор на въпрос за доклада на Министерство на отбраната (МО) във връзка с трагичния инцидент на "Граф Игнатиево", при който загинаха двама пилоти. 

Вицепрезидентът посочи, че достатъчно се е злоупотребило с катастрофата. За трагедията се изказаха хора, която нямаха никакво понятие нито от полети, нито от отбрана, нито от самолети. Достатъчно злоупотребиха с тази катастрофа и няма да си позволя под никаква форма да се наредя в този списък. Мога да имам мнение, тогава когато видя първо какво изнася Министерство на отбраната, второ да получим възможно повече информация и трето да видим кой реално носи отговорността за това, което се случи, заяви Йотова. 

Относно попълването състава на Конституционния с

Служебният министър на земеделието и храните д-р Георги Тахов ще присъства на петия Национален събор "Млечният път на България през вековете", който ще бъде открит от 12:00 часа днес на площад "Трети март" в град Луковит, съобщиха от ресорното министерство.

Целта на инициативата е да се популяризират млечните продукти със защитено наименование за произход (ЗНП). По време на събора над 30 фирми на малки и средни производители на млечни продукти ще представят продукцията си.

Утре, 19 октомври, министър Тахов ще открие Деня на българския производител, който ще се проведе днес и утре на изложбените площи до разклона за сливенското село Мечкарево. Това съобщиха организаторите от Изпълнителната агенция по селекция и репродукция в животновъдството (ИАСРЖ) и Министерството на земеделието и храните, с подкрепата на Държавен фонд "Земеделие". В официалното откриване ще участват ощ

Организираните безплатни прегледи се правят от лекар-специалист, след предварително записване, като не е необходимо направление от личен лекар и предхождаща документация, припомнят още от РЗИ – Шумен. 

Здравната инспекция в Шумен осигурява безплатни прегледи в четири скринингови кампании до 15 ноември. Според графика за провеждането им, записвания за преглед за диабет тип две и за белодробни болести може да се направи на телефони с номера 054 830 630 и 0878 330 630, а за скрининговите прегледи за сърдечно-съдови заболявания - на телефонен номер 054 832 300, от 8:00 до 14:00 ч. Желаещите да се прегледат безплатно за злокачествени новообразувания на маточната шийка могат да се обадят на 054 800 806 и 0893 324 202.

По инициатива на областния управител на Габрово се състоя работна среща във връзка с предстоящите избори, съобщиха от Областна администрация – Габрово. 

В срещата участваха представители на институциите, които имат отношение към организацията на изборите – ръководителите на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи, Районната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, Териториална дирекция „Национална сигурност“, „ЕРП Север“, Районната избирателна комисия, "Информационно обслужване" – Габрово, представители на четирите общини в областта, както и технически екип от областната администрация.

Целта на срещата беше да се координират действията по организация на предстоящите парламентарни избори, както и да се уточнят възникнали въпроси в хода на подготовката им. Областна администрация -

Специализирана полицейска операция се провежда в София във връзка с рекети и изнудване, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР).

При акцията има задържани.

Повече информация се очаква на по-късен етап.

Кандидатът за народен представител и водач на листата на "Възраждане" за Перник Димо Дренчев изрази загриженост за демографското състояние на България, съобщиха от пресцентъра на партията.

Демографската криза у нас е основен приоритет за "Възраждане", заяви той и добави, че тази криза не е просто социален, но и национален проблем.

"Нашата нация се свива с тревожни темпове, а това води до срив в икономиката, образованието и здравеопазването. Липсата на адекватни мерки от страна на държавата е основната причина за задълбочаването на този проблем. От "Възраждане" вярваме, че е време да се предприемат решителни действия", посочи още кандидатът. 

Според него основният фактор, възпрепятстващ младите хора да създават семейства, е несигурността в доходите и трудностите, с които се сблъскват при формирането на семейство. "Искаме да създадем среда, в която младите семе

Турски гражданин е с повдигнато обвинение от Окръжна прокуратура – Хасково за опит да пренесе нелегално през Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Капитан Андреево" три пакета с марихуана с общо бруто тегло 1, 620 кг на стойност 25 920 лева по цени за нуждите на съдопроизводството, съобщиха от прокуратурата.

Мъжът, който е на 54 години, е пристигнал на граничния пункт на трасе „Изходящи товарни автомобили“ на 12 октомври т.г., уточниха от пресслужбата на митническото звено в Свиленград.

Той се е опитал да премине през българската територия към пункта в Турция като пешеходец. Пред митническата служителка заявява, че не може да се ориентира добре и търси къде да премине паспортен контрол, за да продължи към южната ни съседка, сочат подробностите от митническата пресслужба.

Оттам уточниха, че именно поведението на пешеходеца е дало повод з

Кметът на Шумен проф. Христо Христов заяви , че Община Шумен е спечелила с много труд и с усилия, насочени към различните сфери на дейността на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), наградата „Принос в местното самоуправление 2024“. Тези усилия на представителите на общинската администрация бяха оценени както от Управителния съвет, така и от председателя и изпълнителния директор на НСОРБ, отбеляза проф. Христов.

"Искам от сърце да благодаря на всички служители на общинска администрация в Шумен за положените усилия, тъй като благодарение на тях ние комплексно заслужихме и бяхме удостоени с тази голяма награда", добави кметът на Шумен.

Той подчерта, че наградата показва, че посоката в която се движи общинска администрация изцяло съответства на приоритетите на НСОРБ. "Ние се явяваме като водеща община, която дава пример за подражание н

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
В последните години се забелязва тенденция за повишаване на организираността при трафика на мигранти, контрабандата на наркотици, извършването на измами и други видове престъпления ...
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Русе Даниела Малче ...
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков, съобщиха от Областната дирекция на МВР – София.  Първите двама обвиняеми са ...
В Областната администрация в Хасково пристигнаха бюлетините и книжата за вота на 27 октомври
В Областната администрация в Хасково днес под полицейска охрана пристигнаха бюлетините, както и другите книжа, за парламентарния вот на 27 октомври. Получаваме 220 000 бюлетини при ...
Доставиха бюлетините за кметските избори в монтанското село Габровница
Доставени са 1000 броя бюлетини за местните избори за кмет в село Габровница, община Монтана, съобщи говорителят на Районна избирателна комисия Петко Петков. „Изборите се по ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите са 70, показват данните, ...
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
От понеделник предстои да преминем последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния. Това съобщи пред журналисти генерал-майор Явор ...
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
В последните години се забелязва тенденция за повишаване на организираността при трафика на мигранти, контрабандата на наркотици, извършването на измами и други видове престъпления ...
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Русе Даниела Малче ...
Земеделският министър д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит
Служебният министър на земеделието и храните д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит. Основен организатор е Сдружение "Бълг ...
Тикер в 14:25 ч.
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъд ...
Начало Основна линия
2874
България

Безплатни прегледи за злокачествени новообразувания на маточната шийка, сърдечно-съдови заболявания, белодробни болести и диабет има в Шумен

Здравната инспекция в Шумен осигурява безплатни прегледи в четири скринингови кампании до 15 ноември.Според графика за провеждането им, записвания за преглед за диабет тип две и за белодробни болести може да се направи на телефони с номера 054 830 630 и 0878 330 630, а за скрининговите прегледи за сърдечно-съдови заболявания - на телефонен номер 054 832 300, от 8:00 до 14:00 ч. Желаещите да се прегледат безплатно за злокачествени новообразувания на маточната шийка могат да се обадят на 054 800 806 и 0893 324 202.

| 17 Октомври 2024, 07:00 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Безплатни прегледи за злокачествени новообразувания на маточната шийка, сърдечно-съдови заболявания, белодробни болести и диабет има в Шумен
Безплатни прегледи за злокачествени новообразувания на маточната шийка, сърдечно-съдови заболявания, белодробни болести и диабет има в Шумен
Снимка © БТА

Безплатни прегледи за злокачествени новообразувания на маточната шийка, за сърдечно-съдови заболявания, белодробни болести и диабет тип две ще има в Шумен до 15 ноември, припомнят в съобщение до медиите от Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в града. 

В Пернишка област има много храмове, посветени на света Петка, а почитта към нея е много голяма и специална, каза игумения Павла в навечерието на храмовия празник на манастира "Св. Петка" в Перник. Особено в трънския край няма село, където кладенче, оброк или някое друго паметно място да не е кръстено на светицата и за което да не се твърди, че тя е минала оттам.

Всичкото това е добре обяснимо, допълни сестра Павла. Светите мощи на св. Петка пътували по Балканите, така в хората е останала тази дълбока почит. Освен това, религиозните хора имат особено отношение към жените светици, почитат ги като майки. Затова се казва мати Параскева, каза още монахинята.

В пернишкия квартал "Калкас", където се намира манастирът, от незапомнени времена първият и по-голям храмов празник е на Петковден, поясни сестра Павла.

От тази вечер ще започне богослужение, а в понеделник, 14 о

Годишната среща на местните власти в курорта “Албена”, организирана от Националното сдружение на общините в България (НСОРБ), продължава трети ден.

В първата пленарна сесия в зала “Скай” на хотел “Парадайс Блу” властите обсъдиха темата за взаимодействие на общините с електроразпределителните дружества.

Членът на УС на НСРОБ и кмет на община Враца Калин Каменов сподели, че предстои да се финализира процес по подписването на рамково споразумение за сътрудничество.

“Започваме да си даваме сметка за значимостта на някои неща едва когато настъпят проблеми с тях. Такъв е случаят и с електрозахранването. Дадохме си сметка до какви проблеми може да доведе трайното му прекъсване, когато настъпи снежното бедствие през ноември 2023 г.”, припомни Каменов, като добави, че тогава много места в Северна България са останали без елек

Стоки, имитиращи известни търговски марки, са иззети в град Левски при специализирана полицейска акция. Тя е насочена срещу трафика и разпространението на нелегални, фалшиви и контрабандни стоки в регионален мащаб, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в Плевен.

Проверени са търговски обекти в Левски. В хода на действията, осъществени от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОД на МВР – Плевен и техни колеги от районното управление в Левски, от импровизирана търговска маса, собственост на 52-годишен, са иззети спортни стоки. Те носели запазени търговски марки, които се предлагат за продажба, без съгласието на притежателя на изключителното право, допълват от полицията.

Конфискувани са 136 артикули - спортни клинове, блузи с дълъг и къс ръкав, рокли, грейки, зимни якета, спортни екипи и тениск

В името на паметта на пилотите, няма да си позволя да коментирам нещо, което не съм видяла като доклад. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова пред журналисти в отговор на въпрос за доклада на Министерство на отбраната (МО) във връзка с трагичния инцидент на "Граф Игнатиево", при който загинаха двама пилоти. 

Вицепрезидентът посочи, че достатъчно се е злоупотребило с катастрофата. За трагедията се изказаха хора, която нямаха никакво понятие нито от полети, нито от отбрана, нито от самолети. Достатъчно злоупотребиха с тази катастрофа и няма да си позволя под никаква форма да се наредя в този списък. Мога да имам мнение, тогава когато видя първо какво изнася Министерство на отбраната, второ да получим възможно повече информация и трето да видим кой реално носи отговорността за това, което се случи, заяви Йотова. 

Относно попълването състава на Конституционния с

Служебният министър на земеделието и храните д-р Георги Тахов ще присъства на петия Национален събор "Млечният път на България през вековете", който ще бъде открит от 12:00 часа днес на площад "Трети март" в град Луковит, съобщиха от ресорното министерство.

Целта на инициативата е да се популяризират млечните продукти със защитено наименование за произход (ЗНП). По време на събора над 30 фирми на малки и средни производители на млечни продукти ще представят продукцията си.

Утре, 19 октомври, министър Тахов ще открие Деня на българския производител, който ще се проведе днес и утре на изложбените площи до разклона за сливенското село Мечкарево. Това съобщиха организаторите от Изпълнителната агенция по селекция и репродукция в животновъдството (ИАСРЖ) и Министерството на земеделието и храните, с подкрепата на Държавен фонд "Земеделие". В официалното откриване ще участват ощ

Организираните безплатни прегледи се правят от лекар-специалист, след предварително записване, като не е необходимо направление от личен лекар и предхождаща документация, припомнят още от РЗИ – Шумен. 

Здравната инспекция в Шумен осигурява безплатни прегледи в четири скринингови кампании до 15 ноември. Според графика за провеждането им, записвания за преглед за диабет тип две и за белодробни болести може да се направи на телефони с номера 054 830 630 и 0878 330 630, а за скрининговите прегледи за сърдечно-съдови заболявания - на телефонен номер 054 832 300, от 8:00 до 14:00 ч. Желаещите да се прегледат безплатно за злокачествени новообразувания на маточната шийка могат да се обадят на 054 800 806 и 0893 324 202.

По инициатива на областния управител на Габрово се състоя работна среща във връзка с предстоящите избори, съобщиха от Областна администрация – Габрово. 

В срещата участваха представители на институциите, които имат отношение към организацията на изборите – ръководителите на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи, Районната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, Териториална дирекция „Национална сигурност“, „ЕРП Север“, Районната избирателна комисия, "Информационно обслужване" – Габрово, представители на четирите общини в областта, както и технически екип от областната администрация.

Целта на срещата беше да се координират действията по организация на предстоящите парламентарни избори, както и да се уточнят възникнали въпроси в хода на подготовката им. Областна администрация -

Специализирана полицейска операция се провежда в София във връзка с рекети и изнудване, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР).

При акцията има задържани.

Повече информация се очаква на по-късен етап.

Кандидатът за народен представител и водач на листата на "Възраждане" за Перник Димо Дренчев изрази загриженост за демографското състояние на България, съобщиха от пресцентъра на партията.

Демографската криза у нас е основен приоритет за "Възраждане", заяви той и добави, че тази криза не е просто социален, но и национален проблем.

"Нашата нация се свива с тревожни темпове, а това води до срив в икономиката, образованието и здравеопазването. Липсата на адекватни мерки от страна на държавата е основната причина за задълбочаването на този проблем. От "Възраждане" вярваме, че е време да се предприемат решителни действия", посочи още кандидатът. 

Според него основният фактор, възпрепятстващ младите хора да създават семейства, е несигурността в доходите и трудностите, с които се сблъскват при формирането на семейство. "Искаме да създадем среда, в която младите семе

Турски гражданин е с повдигнато обвинение от Окръжна прокуратура – Хасково за опит да пренесе нелегално през Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Капитан Андреево" три пакета с марихуана с общо бруто тегло 1, 620 кг на стойност 25 920 лева по цени за нуждите на съдопроизводството, съобщиха от прокуратурата.

Мъжът, който е на 54 години, е пристигнал на граничния пункт на трасе „Изходящи товарни автомобили“ на 12 октомври т.г., уточниха от пресслужбата на митническото звено в Свиленград.

Той се е опитал да премине през българската територия към пункта в Турция като пешеходец. Пред митническата служителка заявява, че не може да се ориентира добре и търси къде да премине паспортен контрол, за да продължи към южната ни съседка, сочат подробностите от митническата пресслужба.

Оттам уточниха, че именно поведението на пешеходеца е дало повод з

Кметът на Шумен проф. Христо Христов заяви , че Община Шумен е спечелила с много труд и с усилия, насочени към различните сфери на дейността на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), наградата „Принос в местното самоуправление 2024“. Тези усилия на представителите на общинската администрация бяха оценени както от Управителния съвет, така и от председателя и изпълнителния директор на НСОРБ, отбеляза проф. Христов.

"Искам от сърце да благодаря на всички служители на общинска администрация в Шумен за положените усилия, тъй като благодарение на тях ние комплексно заслужихме и бяхме удостоени с тази голяма награда", добави кметът на Шумен.

Той подчерта, че наградата показва, че посоката в която се движи общинска администрация изцяло съответства на приоритетите на НСОРБ. "Ние се явяваме като водеща община, която дава пример за подражание н

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков
В Областната администрация в Хасково пристигнаха бюлетините и книжата за вота на 27 октомври
Доставиха бюлетините за кметските избори в монтанското село Габровница
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Контекст
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
Сфера
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, съобщи генерал-майор Явор Матеев
Основна линия
Главни прокурори обмислят всеобхватен инструмент за проследяване, блокиране и конфискация на активи, придобити по криминален път
Основна линия
Двама мъже са установени от полицията за ден в Русенско да шофират автомобили след употреба на наркотици
Местен фокус
Земеделският министър д-р Георги Тахов откри петия национален събор "Млечният път на България през вековете" в Луковит
Сфера
Седем млади лекари получиха грамоти от лекарската колегия във Видин
В детайли
Община Стара Загора ще си сътрудничи с технологичен стартъп в подкрепа на бизнеса и заетостта на хората от региона
Основна линия
Трима души са обвинени за причинени телесни повреди след разследване на полицията в Самоков
В детайли
Присъствените обучения на членовете на секционни избирателни комисии в област Ямбол започват идната седмица
Местен фокус
Предстои последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния, каза ген.-м. Явор Матеев
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.