Начало Контекст Извънредното заседание на Столичния общински съвет бе прекратено поради липса на кворум
2754
България

Извънредното заседание на Столичния общински съвет бе прекратено поради липса на кворум

Извънредното заседание на Столичния общински съвет (СОС) не се състоя заради липса на кворум.В гласуването за определяне на кворум участваха 26 общински съветници при необходими 31 съветници.

| 17 Октомври 2024, 10:50 ч.
Извънредното заседание на Столичния общински съвет бе прекратено поради липса на кворум
Извънредното заседание на Столичния общински съвет бе прекратено поради липса на кворум
Снимка © DFA

Извънредното заседание на Столичния общински съвет (СОС) не се състоя заради липса на кворум.

Годишна среща на местните власти, организирана от Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), започва днес в к.к. „Албена“, съобщиха от НСОРБ. Президентът Румен Радев ще участва в откриването от 16:00 часа, съобщиха от президентския прессекретариат.

Освен държавния глава, приветствие към гостите ще отправят кметът на Община Балчик Николай Ангелов и председателят на НСОРБ Даниел Панов. 

В пленарната сесия в конферентната зала „Перуника" ще участват служебният вицепремиер и министър на финансите Людмила Петкова, служебните министри на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова и на иновациите и растежа Росен Карадимов, Лозана Василева - заместник-министър на земеделието и храните, и евродепутатът Андрей Новаков.

Преди официалното начало на форума ще бъда открито и традиционното „Общинско Експо&ldquo

Шофьорите в Бургаско стават все по-дисциплинирани на фона на завишения контрол от страна на пътна полиция. Това посочиха от Областната дирекция на МВР в Бургас по време на брифинг, на който бяха отчетени резултатите от проверките по пътищата в областта през изминалата седмица. Седем са регистрираните пътно-транспортни произшествия за последните седем дни. Пострадали са седем души, а един човек е загинал. 

Началникът на сектор “Пътна полиция“ при Областната дирекция на МВР в Бургас главен комисар Пламен Николов отправи апел към шофьорите да бъдат особено внимателни, преминавайки в близост до детски площадки, учебни заведения и паркове. 

"Нашият апел към шофьорите е да шофират с повишено внимание в зоните, в които има повече деца. В повечето случаи те се движат на групи и неусетно вървят по платното за движение, с което създават опасност от възникване

Екипите на пожарната са реагирали на 98 сигнала за произшествия през изминалото денонощие. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН). 

За последните 24 часа са потушени 73 пожара. Няма загинали и пострадали.

С преки материални щети са възникнали 12 пожара, от които пет в жилищни сгради. Без нанесени материални щети са 61 пожара.

Извършени са 21 спасителни дейности и помощни операции, от които три при катастрофи.

 

Двайсет души са с мярка на задържане до 24 часа при започналата днес акция на полицията в област Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОДМВР). Те са от Хасково и Любимец, като част от тях са били установени с десетки списъци с имена и суми срещу тях, множество мобилни телефони, 15 670 лева и пистолет.

До 16:00 ч. в акцията са проверени 67 заложни къщи, игрални зали и офиси за бързи кредити. Проконтролираните търговски обекти, адреси и рискови места са 44, а проверените лица от криминалния контингент са 71. Издадени са седем предупредителни протоколи и са образувани пет досъдебни производства. Заведени са шест преписки за купуване на гласове.

С протоколи са иззети и 30 грама хероин, 580 грама марихуана и 2 грама кокаин. По отношение на контрола на пътното движение са извършени 714 проверки на  моторни превозни средство. За констатираните нарушения са съста

Въпреки дигитализацията на процесите в туризма, класическите туроператори не бива да бъдат отписвани с лека ръка, те няма да изчезнат още дълги години, каза днес съпредседателят на Варненската туристическа камара (ВТК) проф. Стоян Маринов преди откриването на 17-ия Черноморски туристически форум, посветен на предизвикателствата пред зеления и дигиталния преход в този сектор. Основен организатор на срещата е ВТК, а в разговора се включиха представители на бранша, на неправителствени организации, на общински, държавни и образователни институции. Сред гостите на форума бе и областният управител на Варна проф. Андрияна Андреева.

Дигитализацията навлиза все повече в хотелиерството, но с различни темпове, коментира Маринов. По думите му скоростта на процеса зависи от това къде се намира и колко е голям хотелът, дали е сезонен или целогодишен, колко е склонен да инвестира собственикъ

В гласуването за определяне на кворум участваха 26 общински съветници при необходими 31 съветници.

Единствената точка в дневния ред беше изслушване на кмета на Столичната община Васил Терзиев във връзка със силно затруднения трафик, транспортното обслужване и пътната безопасност в града.

Мотивите за свикването на извънредно заседание на СОС са продиктувани от липсата на устойчива политика на Столична община, особено в областта на транспорта и пътната безопасност, се посочва в доклада, чиито вносители са 22 общински съветници.

През миналата седмица общинските съветници на ГЕРБ-СДС внесоха искане за извънредна сесия на Съвета, на която да бъде изслушан кметът Васил Терзиев заради тежкия трафик в София, "кошмарните задръствания", за проблемите с обслужването на града и с пътната безопасност, съобщи на брифинг тогава председателят на групата на общинските съветници на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян.

При специализирана полицейска акция във видинския квартал „Нов път“ до момента са задържани трима души, единият от които - за престъпления за купуване и продаване на гласове, съобщи пред журналисти началникът на отдел „Охранителна полиция“ при ОД на МВР – Видин комисар Мартин Марков.

По думите му при извършване на процесуално-следствени действия на територията на частен адрес в квартала са установени списъци на лица. Случаят е докладван на наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Видин и е образувано досъдебно производство. Под ръководството на Районната прокуратура в момента от разследващи полицаи от областната дирекция се провеждат действия по установяване на други лица, свързани с престъпленията по купуването и продаването на гласове, допълни комисар Марков. И уточни, че останалите двама души са задържани за други престъпления, но всич

Специалисти от асоциация „Жени без остеопороза” и Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Разград разясняват как да запазим костите си здрави. Информационно-скрининговата кампания под тазгодишното мото „Кажете „не“ на чупливите кости“ е по повод Световния ден за борба с остеопорозата, който се отбелязва на 20 октомври. Инициативата се осъществява под егидата на Международната фондация по остеопороза. 

В рамките на кампанията, която ще продължи до края на работния ден днес, лично председателят на Асоциацията „Жени без остеопороза“ Ая Лилова ще извърши изследване на костната плътност. Лилова обясни, че посетителите попълват тест на Международната фондация по остеопороза, чрез който определят личните си рискови фактори. Тестът съдържа 10 въпроса и ако има положителен отговор, това е наличие на рисков фактор. „При наличие н

За седмица във Варненско са регистрирани 4711 случая на шофиране с превишена скорост, съобщи началникът на сектор „Пътна полиция“ към Областната дирекция на МВР главен инспектор Петко Камбуров, съобщиха от пресцентъра на дирекцията.

Припомняме, че само за един ден – 10 октомври, в областния център бяха регистрирани 677 клипа на шофьори, каращи с превишена скорост.

За отчетния период са установени 24 случая на водачи, управлявали под въздействието на алкохол, като 10 от тях са засечени с над 1,2 промила.  

За периода са установени и 11 шофьори, карали автомобилите си след употреба на наркотични вещества. 

За седмица в областта са станали 54 катастрофи, при които няма загинали. 

От полицията допълват, че всекидневният контрол по пътищата в областта продължава.

Държавният глава Румен Радев награди с Почетния знак на президента дейци на военната авиация. Генерал (о.з.) Михо Михов беше отличен за приноса му към развитието на Военновъздушните сили и укрепването на отбранителните способности на България, както и по случай навършените от него 75 години. За принос към развитието на българската военна авиация и по случай 75-ата му годишнина с Почетния знак на президента беше удостоен и полковник (о.з.) Владимир Пампоров.

Награждаването е в навечерието на Празника на авиацията и Българските военновъздушните сили - 16 октомври. На церемонията присъстваха и курсанти от Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски“.

С настъпващия празник за мен е огромно удоволствие да отлича с Почетния знак на президента наши летци, командири и общественици за техния достоен професионален и житейски път и значителен принос за развитие на

Председателят на Общинския съвет в Смолян Димитър Кацаров е изготвил нов Правилник за отличията на Общината. Кацаров каза, че проектът вече е обявен за обществена консултация. В едномесечен срок всеки гражданин може да депозира писмени предложения, да излага мнения и препоръки по проекта.

Сега действащият правилник на Общината е от 1997 година. Кацаров посочи, че за този дълъг период от време са настъпили множество промени в обществено-политическия живот и той не отговаря на съвременните реалности. Новият нормативен документ е адаптиран за нашите условия и отговаря напълно за Община Смолян, каза председателят на Общинския съвет. 

„27 години има само една поправка в стария правилник през 2002 г.– въведена е награда за мир. Само този мотив е достатъчен, за да се направи нов правилник. Споделят ми жители на Смолян, че е много опростена процедурата за присъ

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Първото застудяване тази есен вече е факт, съобщи дежурният в метеорологичната станция на връх Рожен. Най-ниската температура е измерена в Чепеларе – минус 4 градуса, а на Р ...
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър. Услугата е част от стремежа на общината да насърч ...
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
Митническите служители на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Капитан Андреево" откриха и задържаха 100 000 къса (5000 кутии) контрабандни цигари при проверка на товаре ...
Военноморските сили получиха два нови автономни дистанционно управляеми подводни апарата по програма на Министерството на отбраната на САЩ
В Хидрографска служба на Военноморските сили бяха получени два нови автономни дистанционно управляеми подводни апарата UUV„Teledyne Gavia“. Придобивката се осъществява ...
С отварянето на кръстовището на бул. "Черни връх" и бул. "Тодор Каблешков" намаляваме задръстванията в тази част на града, написа Васил Терзиев
Днес отворихме новото кръстовище на бул. "Черни връх" и бул. "Тодор Каблешков". Така намаляваме задръствания в тази част на града, написа кметът на София Васил Терзиев в профила си ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
Започва изпълнението на фаза 2 от проекта за подобряване на качеството на атмосферния въздух в Община Пловдив чрез намаляване на емисиите от фини прахови частици от битовото отопле ...
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). ...
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Първото застудяване тази есен вече е факт, съобщи дежурният в метеорологичната станция на връх Рожен. Най-ниската температура е измерена в Чепеларе – минус 4 градуса, а на Р ...
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Втора ферма със заразени с шарка овце е констатирана в рамките на два дни в хасковското село Узунджово, съобщиха на официалната си страница от Българската агенция по безопасност на ...
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър. Услугата е част от стремежа на общината да насърч ...
Тикер в 11:48 ч.
Започва изпълнението на фаза 2 от проекта за подобряване на качеството на атмосф ...
Начало Контекст
2754
България

Извънредното заседание на Столичния общински съвет бе прекратено поради липса на кворум

Извънредното заседание на Столичния общински съвет (СОС) не се състоя заради липса на кворум.В гласуването за определяне на кворум участваха 26 общински съветници при необходими 31 съветници.

| 17 Октомври 2024, 10:50 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Извънредното заседание на Столичния общински съвет бе прекратено поради липса на кворум
Извънредното заседание на Столичния общински съвет бе прекратено поради липса на кворум
Снимка © DFA

Извънредното заседание на Столичния общински съвет (СОС) не се състоя заради липса на кворум.

Годишна среща на местните власти, организирана от Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), започва днес в к.к. „Албена“, съобщиха от НСОРБ. Президентът Румен Радев ще участва в откриването от 16:00 часа, съобщиха от президентския прессекретариат.

Освен държавния глава, приветствие към гостите ще отправят кметът на Община Балчик Николай Ангелов и председателят на НСОРБ Даниел Панов. 

В пленарната сесия в конферентната зала „Перуника" ще участват служебният вицепремиер и министър на финансите Людмила Петкова, служебните министри на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова и на иновациите и растежа Росен Карадимов, Лозана Василева - заместник-министър на земеделието и храните, и евродепутатът Андрей Новаков.

Преди официалното начало на форума ще бъда открито и традиционното „Общинско Експо&ldquo

Шофьорите в Бургаско стават все по-дисциплинирани на фона на завишения контрол от страна на пътна полиция. Това посочиха от Областната дирекция на МВР в Бургас по време на брифинг, на който бяха отчетени резултатите от проверките по пътищата в областта през изминалата седмица. Седем са регистрираните пътно-транспортни произшествия за последните седем дни. Пострадали са седем души, а един човек е загинал. 

Началникът на сектор “Пътна полиция“ при Областната дирекция на МВР в Бургас главен комисар Пламен Николов отправи апел към шофьорите да бъдат особено внимателни, преминавайки в близост до детски площадки, учебни заведения и паркове. 

"Нашият апел към шофьорите е да шофират с повишено внимание в зоните, в които има повече деца. В повечето случаи те се движат на групи и неусетно вървят по платното за движение, с което създават опасност от възникване

Екипите на пожарната са реагирали на 98 сигнала за произшествия през изминалото денонощие. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН). 

За последните 24 часа са потушени 73 пожара. Няма загинали и пострадали.

С преки материални щети са възникнали 12 пожара, от които пет в жилищни сгради. Без нанесени материални щети са 61 пожара.

Извършени са 21 спасителни дейности и помощни операции, от които три при катастрофи.

 

Двайсет души са с мярка на задържане до 24 часа при започналата днес акция на полицията в област Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОДМВР). Те са от Хасково и Любимец, като част от тях са били установени с десетки списъци с имена и суми срещу тях, множество мобилни телефони, 15 670 лева и пистолет.

До 16:00 ч. в акцията са проверени 67 заложни къщи, игрални зали и офиси за бързи кредити. Проконтролираните търговски обекти, адреси и рискови места са 44, а проверените лица от криминалния контингент са 71. Издадени са седем предупредителни протоколи и са образувани пет досъдебни производства. Заведени са шест преписки за купуване на гласове.

С протоколи са иззети и 30 грама хероин, 580 грама марихуана и 2 грама кокаин. По отношение на контрола на пътното движение са извършени 714 проверки на  моторни превозни средство. За констатираните нарушения са съста

Въпреки дигитализацията на процесите в туризма, класическите туроператори не бива да бъдат отписвани с лека ръка, те няма да изчезнат още дълги години, каза днес съпредседателят на Варненската туристическа камара (ВТК) проф. Стоян Маринов преди откриването на 17-ия Черноморски туристически форум, посветен на предизвикателствата пред зеления и дигиталния преход в този сектор. Основен организатор на срещата е ВТК, а в разговора се включиха представители на бранша, на неправителствени организации, на общински, държавни и образователни институции. Сред гостите на форума бе и областният управител на Варна проф. Андрияна Андреева.

Дигитализацията навлиза все повече в хотелиерството, но с различни темпове, коментира Маринов. По думите му скоростта на процеса зависи от това къде се намира и колко е голям хотелът, дали е сезонен или целогодишен, колко е склонен да инвестира собственикъ

В гласуването за определяне на кворум участваха 26 общински съветници при необходими 31 съветници.

Единствената точка в дневния ред беше изслушване на кмета на Столичната община Васил Терзиев във връзка със силно затруднения трафик, транспортното обслужване и пътната безопасност в града.

Мотивите за свикването на извънредно заседание на СОС са продиктувани от липсата на устойчива политика на Столична община, особено в областта на транспорта и пътната безопасност, се посочва в доклада, чиито вносители са 22 общински съветници.

През миналата седмица общинските съветници на ГЕРБ-СДС внесоха искане за извънредна сесия на Съвета, на която да бъде изслушан кметът Васил Терзиев заради тежкия трафик в София, "кошмарните задръствания", за проблемите с обслужването на града и с пътната безопасност, съобщи на брифинг тогава председателят на групата на общинските съветници на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян.

При специализирана полицейска акция във видинския квартал „Нов път“ до момента са задържани трима души, единият от които - за престъпления за купуване и продаване на гласове, съобщи пред журналисти началникът на отдел „Охранителна полиция“ при ОД на МВР – Видин комисар Мартин Марков.

По думите му при извършване на процесуално-следствени действия на територията на частен адрес в квартала са установени списъци на лица. Случаят е докладван на наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Видин и е образувано досъдебно производство. Под ръководството на Районната прокуратура в момента от разследващи полицаи от областната дирекция се провеждат действия по установяване на други лица, свързани с престъпленията по купуването и продаването на гласове, допълни комисар Марков. И уточни, че останалите двама души са задържани за други престъпления, но всич

Специалисти от асоциация „Жени без остеопороза” и Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Разград разясняват как да запазим костите си здрави. Информационно-скрининговата кампания под тазгодишното мото „Кажете „не“ на чупливите кости“ е по повод Световния ден за борба с остеопорозата, който се отбелязва на 20 октомври. Инициативата се осъществява под егидата на Международната фондация по остеопороза. 

В рамките на кампанията, която ще продължи до края на работния ден днес, лично председателят на Асоциацията „Жени без остеопороза“ Ая Лилова ще извърши изследване на костната плътност. Лилова обясни, че посетителите попълват тест на Международната фондация по остеопороза, чрез който определят личните си рискови фактори. Тестът съдържа 10 въпроса и ако има положителен отговор, това е наличие на рисков фактор. „При наличие н

За седмица във Варненско са регистрирани 4711 случая на шофиране с превишена скорост, съобщи началникът на сектор „Пътна полиция“ към Областната дирекция на МВР главен инспектор Петко Камбуров, съобщиха от пресцентъра на дирекцията.

Припомняме, че само за един ден – 10 октомври, в областния център бяха регистрирани 677 клипа на шофьори, каращи с превишена скорост.

За отчетния период са установени 24 случая на водачи, управлявали под въздействието на алкохол, като 10 от тях са засечени с над 1,2 промила.  

За периода са установени и 11 шофьори, карали автомобилите си след употреба на наркотични вещества. 

За седмица в областта са станали 54 катастрофи, при които няма загинали. 

От полицията допълват, че всекидневният контрол по пътищата в областта продължава.

Държавният глава Румен Радев награди с Почетния знак на президента дейци на военната авиация. Генерал (о.з.) Михо Михов беше отличен за приноса му към развитието на Военновъздушните сили и укрепването на отбранителните способности на България, както и по случай навършените от него 75 години. За принос към развитието на българската военна авиация и по случай 75-ата му годишнина с Почетния знак на президента беше удостоен и полковник (о.з.) Владимир Пампоров.

Награждаването е в навечерието на Празника на авиацията и Българските военновъздушните сили - 16 октомври. На церемонията присъстваха и курсанти от Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски“.

С настъпващия празник за мен е огромно удоволствие да отлича с Почетния знак на президента наши летци, командири и общественици за техния достоен професионален и житейски път и значителен принос за развитие на

Председателят на Общинския съвет в Смолян Димитър Кацаров е изготвил нов Правилник за отличията на Общината. Кацаров каза, че проектът вече е обявен за обществена консултация. В едномесечен срок всеки гражданин може да депозира писмени предложения, да излага мнения и препоръки по проекта.

Сега действащият правилник на Общината е от 1997 година. Кацаров посочи, че за този дълъг период от време са настъпили множество промени в обществено-политическия живот и той не отговаря на съвременните реалности. Новият нормативен документ е адаптиран за нашите условия и отговаря напълно за Община Смолян, каза председателят на Общинския съвет. 

„27 години има само една поправка в стария правилник през 2002 г.– въведена е награда за мир. Само този мотив е достатъчен, за да се направи нов правилник. Споделят ми жители на Смолян, че е много опростена процедурата за присъ

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
Военноморските сили получиха два нови автономни дистанционно управляеми подводни апарата по програма на Министерството на отбраната на САЩ
С отварянето на кръстовището на бул. "Черни връх" и бул. "Тодор Каблешков" намаляваме задръстванията в тази част на града, написа Васил Терзиев
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
Сфера
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
Контекст
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Местен фокус
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Контекст
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Контекст
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
На преден план
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
Основна линия
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
На преден план
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
Основна линия
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.