Начало Контекст Йордан Данов е новият началник на Второ районно управление в Перник
2072
България

Йордан Данов е новият началник на Второ районно управление в Перник

Днес главен инспектор Йордан Данов бе представен пред състава на Второ районно управление (РУ) от старши комисар Милчо Милчов – директор на Областната дирекция (ОД)  на МВР в Перник, съобщиха от пресцентъра на полицията в Перник.Йордан Данов е роден през 1987 г., в гр. София. Завършил е Академията на МВР факултет „Полиция“ през 2010 г. Същата година е назначен на длъжност “Разузнавач“ в Трето РУ при Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР).

| 17 Октомври 2024, 14:52 ч.
Йордан Данов е новият началник на Второ районно управление в Перник
Йордан Данов е новият началник на Второ районно управление в Перник
Снимка © Пресцентър на ОД на МВР - Перник

Днес главен инспектор Йордан Данов бе представен пред състава на Второ районно управление (РУ) от старши комисар Милчо Милчов – директор на Областната дирекция (ОД)  на МВР в Перник, съобщиха от пресцентъра на полицията в Перник.  

На празника на Севлиево – Петковден, на тържествена сесия на Общински съвет – Севлиево бяха връчени 15 отличия „Почетен знак - Севлиево“ на заслужили личности, фирми и организации, свързани с града.

„Днес в деня на Севлиево на Петковден отбелязваме един важен празник. Няма по-тържествен повод, по който да отличим заслужилите севлиевци“, каза по време на откриването на тържествената сесия председателят на Общински съвет – Севлиево д-р Явор Памукчиев. 

„Поздравявам ви най-сърдечно с духовния празник на Севлиево – Петковден. Нека закрилницата на нашия град бди над всички нас, за да има здраве и хармония в домовете ни. Да са живи и здрави всички, които носят името на светицата, която почитаме като пазителка на семейството и рода. Севлиево е град за памет на традициите, с възрожденския плам на Възраждането и с интерес

Намален брой на загинали и ранени при катастрофи от началото на година досега спрямо същия период на 2023 г. отчете на брифинг днес главен инспектор Тодор Мишинев, началник на „Пътна полиция“ към Областната дирекция на МВР в Ямбол. Паралелно с това за регион Ямбол се регистрира значителен ръст на установените нарушения, като издадените актове и фишове са с 11 000 повече спрямо миналогодишния период.

Тежките пътнотранспортни нарушения през настоящата година от януари досега са общо 38, което с 21 случая по-малко спрямо същия период на 2023, посочи гл. инспектор Мишинев. Загинали при катастрофи през 2024 до момента са седем души, като последните две жертви са от началото на октомври. Спрямо периода януари-средата на октомври 2023 г. броят на загиналите в Ямболско е с трима души по-малко. Спад има и в броя на ранените – за 2024 г. досега те са 44, а за същия пери

Нелис Реджеб е новият председател на Общинската избирателна комисия (ОИК) в Омуртаг. Тя е назначена на поста с решение на Централната избирателна комисия от 16 октомври 2024 г. Реджеб поема поста от дългогодишния председател на ОИК – Омуртаг Мина Илиева.

Нелис Реджеб е на 27 години. Работи в Многопрофилната болница за активно лечение в града. По професия е акушер в Акушеро-гинекологичното отделение на здравното заведение. Има завършена бакалавърска степен по „Здравни грижи“ и магистратура - специалност „Психология“, каза Реджеб .

Мина Илиева е подала заявление за освобождаване по лични причини. тя припомни, че е председател на ОИК – Омуртаг от 2019 г. до момента. 

Със същото решение ЦИК освобождава и заместник-председателя на ОИК – Омуртаг Валентин Попов. Към днешна дата не е постъпило предложение за неговата позиция

Годишната среща на местните власти в курорта “Албена”, организирана от Националното сдружение на общините в България (НСОРБ), продължава трети ден.

В първата пленарна сесия в зала “Скай” на хотел “Парадайс Блу” властите обсъдиха темата за взаимодействие на общините с електроразпределителните дружества.

Членът на УС на НСРОБ и кмет на община Враца Калин Каменов сподели, че предстои да се финализира процес по подписването на рамково споразумение за сътрудничество.

“Започваме да си даваме сметка за значимостта на някои неща едва когато настъпят проблеми с тях. Такъв е случаят и с електрозахранването. Дадохме си сметка до какви проблеми може да доведе трайното му прекъсване, когато настъпи снежното бедствие през ноември 2023 г.”, припомни Каменов, като добави, че тогава много места в Северна България са останали без елек

Местните власти обсъдиха алтернативни решения за осигуряване на основни услуги за селските райони на пленарна сесия в курорта “Албена”.

Кметът на община Летница Красимир Джонев разказа как се е справил с проблема, свързан с дефицита на пожарна техника в общината. “Държавата ни от гледна точка на техника за пожарагосене е доста консервативна”, каза Джонев.

Той обясни, че община Летница няма структура на държавната пожарна и поради това се е наложило да използва услугите от общините Ловеч и Левски. “Разстоянието до едно от селищата ни е 50 км от Ловеч и 30 км от Левски. От подаването на сигнала докато дойде пожарната до огнището, на практика имотът на човека е изгорял. Преди седем години предприех действия да снабдя общината с пожарни автомобили, които да изпозвам с налично доброволно формирование”, разказа той на пленарната сесия.

<

Оттам поясниха, че той е временно преназначен със заповед на служебния министър на вътрешните работи Атанас Илков.

Йордан Данов е роден през 1987 г., в гр. София. Завършил е Академията на МВР факултет „Полиция“ през 2010 г. Същата година е назначен на длъжност “Разузнавач“ в Трето РУ при Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР). Целият му трудов стаж до момента е преминал в Криминална и Икономическа полиция, като последователно е заемал различни изпълнителски и ръководни длъжности в СДВР, Трето и Шесто РУ в столицата. През 2015 г. е назначен като началник на група към отдел „Противодействие на криминалната престъпност“ при СДВР, а през 2020 г. е преназначен като началник на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при Шесто РУ – СДВР. Преди да бъде назначен за началник на Второ РУ при ОД на МВР в Перник е бил в отдел „Противодействие на криминалната престъпност“ при СДВР. Награждаван е многократно за стриктно и професионално изпълнение на служебните си задължения.

Досегашният началник на районното управление главен инспектор Васил Попов е преназначен на друга ръководна длъжност в системата на МВР.

Припомняме, че в края на  септември от пернишката полиция съобщиха, че ръководството на  сектор „Пътна полиция“ поема главен инспектор Георги Василев.  

Мъж на 25 години ще търпи наказание лишаване от свобода за срок от три години и четири месеца за непристойно поведение и повреждане на гуми на 14 автомобила в казанлъшкото село Горно Черковище. Това съобщават от Окръжния съд в Стара Загора. Осъденият Н.К. е осъждан многократно, а наказанието ще изтърпи при първоначален строг режим. Деянието е извършено в условия на опасен рецидив. 

Съдът го е признал за виновен в това, че на 24 декември м.г. е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото – отправял закани и обиди спрямо двама мъже, замахвал с нож срещу единия от тях, както и нарязал с нож гумите на 14 автомобила, уточняват от съда. Делото е преминало по реда на съкратеното съдебно следствие, поради което първоначално определеното наказание е било намалено с една трета. 

Подсъдимият често искал

Няма да има стачки и проблеми с градския транспорт, заяви кметът на София Васил Терзиев на брифинг в Столичната община по повод на въвеждането от 1 ноември на бонусна система за заплащане в столичния автотранспорт и електротранспорт.

Това предвижда подписаното днес споразумение с кмета на София Васил Терзиев, което е в допълнение на договореностите от края на месец февруари тази година за повишаване на възнагражденията на работещите в градския транспорт, съобщиха по-рано днес от Федерацията на транспортните синдикати към КНСБ за въвеждането на бонусната система.

Васил Терзиев коментира, че това е поредният пример, когато Столичната община поема ангажименти и много съвестно ги изпълнява. От началото на мандата ни е било цел да сме предвидим партньор и обещанията да се спазват, посочи Терзиев. Щастлив съм, че се справихме с предизвикателствата, допълни той и посочи, че тру

Софийският градски съд пусна от ареста бившия директор на Агенция “Митници” Петя Банкова. Тя излиза на свобода срещу парична гаранция от 10 000 лева.

Банкова поиска да излезе на свобода, защото е с влошено здраве. Освен това наскоро е дала и показания.

Прокуратурата също се съгласи, че Банкова може да бъде пусната на свобода.

 Тя е обвинена за участие в организирана престъпна група за търговия с влияние, контрабанда, подкупи с още трима души.

Бившият директор на Агенция "Митници" има и повдигнато второ обвинение – то е за принуда. Според прокуратурата Банкова е командировала 18 души на различни позиции, някои от които са били повишавани. Впоследствие Банкова ги е принуждавала да приемат тези постове.

Решението на съда не е окончателно.

Курсанти от Националния военен университет „Васил Левски“ и Духовият оркестър на Военния университет се включиха в отбелязването на празника на Търновския гарнизон.

Почитаме бойната слава на 18-ти пехотен Етърски, 20-ти пехотен Добруджански, 46-ти пехотен, 50-ти пехотен резервен, 50-ти опълченски – съставен от доброволци, 70-ти и 83-ти пехотни полкове и отдаваме чест на саможертвата на всички смели български воини, които продължават да живеят в историческата памет на града и народа ни, каза курсант – младши сержант Даниел Иванов.

Той припомни датата 1 септември 1914 година, когато търновецът генерал-лейтенант Иван Фичев става министър на войната, на 22 септември, той подписва заповедта, с която се обявяват бойни празници на частите. С тази заповед 20 октомври, който е последният ден от боевете при Бунархисар, е определен като празник на двата търн

Церемония по награждаване на лауреатите на националния творчески конкурс, организиран от Съюза на слепите, под наименованието „Графити от думи и звуци“, се проведе в Националния пресклуб на . Конкурсът се организира под патронажа на Десислава Радева, съпруга на Президента на Република България.

Победителите излъчи жури в състав – Петя Йосифова – Хънкинс, Георги Арсов, Петър Чуков и Ина Вълчанова. Категориите на конкурса са стихотворение, разказ, есе и песен.

Васил Долапчиев, председател на Съюза на слепите, посочи в словото си, че на днешния ден – 15 септември, десетки милиони граждани на света отбелязват Международния ден на белия бастун, който символизира стремежа за независимост и достоен живот на хората със зрителни проблеми.

„Днес сме се събрали не да дискутираме проблемите, а да отбележим таланта на хората със зрителни про

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с нарушения на изборното законодателство, се провежда в Гълъбово и Стара Загора
На територията на Областна дирекция на МВР – Стара Загора днес се провеждат активни полицейски действия в Районните управления в Гълъбово, както и Първо и Второ Районни управ ...
Полицаи задържаха употребил алкохол водач без шофьорска книжка, който опитал да избегне проверка в Шумен
Задържан е употребил алкохол водач без шофьорска книжка, който опитал да избегне полицейска проверка, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Шумен.  Малко след 00:30 ча ...
Програма с фокус върху психичното здраве на журналистите е предвидена на конференцията „Sofia Talks Media: Устойчиви на кризи“
Програма с терапевтични сесии с фокус върху психичното здраве на журналистите е предвидена в рамките на конференцията „Sofia Talks Media: Устойчиви на кризи“. Това съоб ...
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Първото застудяване тази есен вече е факт, съобщи дежурният в метеорологичната станция на връх Рожен. Най-ниската температура е измерена в Чепеларе – минус 4 градуса, а на Р ...
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър. Услугата е част от стремежа на общината да насърч ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
От началото на следващата седмица във Враца ще заработи нова система за таксуване и информационни услуги на градския транспорт
От началото на следващата седмица във Враца стартира тестовият период на новата електронна система за информиране на гражданите, използващи обществения транспорт в община Враца, а ...
До няколко дни ще започне поетапното пускане на парното в Перник, съобщиха от топлофикационното дружество
От 21 октомври ще започне поетапното пускане на отоплението в Перник, съобщават от „Топлофикация – Перник“. Във връзка с очакваното понижение на среднодневните те ...
Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с нарушения на изборното законодателство, се провежда в Гълъбово и Стара Загора
На територията на Областна дирекция на МВР – Стара Загора днес се провеждат активни полицейски действия в Районните управления в Гълъбово, както и Първо и Второ Районни управ ...
Жена от Кресна пострада при побой
Жена от Кресна пострада при побой, нанесен от неин съгражданин, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР - Благоевград. Сигналът за побоя е подаден на 16 октомври на тел ...
В Областната администрация в Хасково пристигнаха бюлетините и книжата за вота на 27 октомври
В Областната администрация в Хасково днес под полицейска охрана пристигнаха бюлетините, както и другите книжа, за парламентарния вот на 27 октомври. Получаваме 220 000 бюлетини при ...
Тикер в 13:22 ч.
От началото на следващата седмица във Враца стартира тестовият период на новата ...
Начало Контекст
2072
България

Йордан Данов е новият началник на Второ районно управление в Перник

Днес главен инспектор Йордан Данов бе представен пред състава на Второ районно управление (РУ) от старши комисар Милчо Милчов – директор на Областната дирекция (ОД)  на МВР в Перник, съобщиха от пресцентъра на полицията в Перник.Йордан Данов е роден през 1987 г., в гр. София. Завършил е Академията на МВР факултет „Полиция“ през 2010 г. Същата година е назначен на длъжност “Разузнавач“ в Трето РУ при Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР).

| 17 Октомври 2024, 14:52 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Йордан Данов е новият началник на Второ районно управление в Перник
Йордан Данов е новият началник на Второ районно управление в Перник
Снимка © Пресцентър на ОД на МВР - Перник

Днес главен инспектор Йордан Данов бе представен пред състава на Второ районно управление (РУ) от старши комисар Милчо Милчов – директор на Областната дирекция (ОД)  на МВР в Перник, съобщиха от пресцентъра на полицията в Перник.  

На празника на Севлиево – Петковден, на тържествена сесия на Общински съвет – Севлиево бяха връчени 15 отличия „Почетен знак - Севлиево“ на заслужили личности, фирми и организации, свързани с града.

„Днес в деня на Севлиево на Петковден отбелязваме един важен празник. Няма по-тържествен повод, по който да отличим заслужилите севлиевци“, каза по време на откриването на тържествената сесия председателят на Общински съвет – Севлиево д-р Явор Памукчиев. 

„Поздравявам ви най-сърдечно с духовния празник на Севлиево – Петковден. Нека закрилницата на нашия град бди над всички нас, за да има здраве и хармония в домовете ни. Да са живи и здрави всички, които носят името на светицата, която почитаме като пазителка на семейството и рода. Севлиево е град за памет на традициите, с възрожденския плам на Възраждането и с интерес

Намален брой на загинали и ранени при катастрофи от началото на година досега спрямо същия период на 2023 г. отчете на брифинг днес главен инспектор Тодор Мишинев, началник на „Пътна полиция“ към Областната дирекция на МВР в Ямбол. Паралелно с това за регион Ямбол се регистрира значителен ръст на установените нарушения, като издадените актове и фишове са с 11 000 повече спрямо миналогодишния период.

Тежките пътнотранспортни нарушения през настоящата година от януари досега са общо 38, което с 21 случая по-малко спрямо същия период на 2023, посочи гл. инспектор Мишинев. Загинали при катастрофи през 2024 до момента са седем души, като последните две жертви са от началото на октомври. Спрямо периода януари-средата на октомври 2023 г. броят на загиналите в Ямболско е с трима души по-малко. Спад има и в броя на ранените – за 2024 г. досега те са 44, а за същия пери

Нелис Реджеб е новият председател на Общинската избирателна комисия (ОИК) в Омуртаг. Тя е назначена на поста с решение на Централната избирателна комисия от 16 октомври 2024 г. Реджеб поема поста от дългогодишния председател на ОИК – Омуртаг Мина Илиева.

Нелис Реджеб е на 27 години. Работи в Многопрофилната болница за активно лечение в града. По професия е акушер в Акушеро-гинекологичното отделение на здравното заведение. Има завършена бакалавърска степен по „Здравни грижи“ и магистратура - специалност „Психология“, каза Реджеб .

Мина Илиева е подала заявление за освобождаване по лични причини. тя припомни, че е председател на ОИК – Омуртаг от 2019 г. до момента. 

Със същото решение ЦИК освобождава и заместник-председателя на ОИК – Омуртаг Валентин Попов. Към днешна дата не е постъпило предложение за неговата позиция

Годишната среща на местните власти в курорта “Албена”, организирана от Националното сдружение на общините в България (НСОРБ), продължава трети ден.

В първата пленарна сесия в зала “Скай” на хотел “Парадайс Блу” властите обсъдиха темата за взаимодействие на общините с електроразпределителните дружества.

Членът на УС на НСРОБ и кмет на община Враца Калин Каменов сподели, че предстои да се финализира процес по подписването на рамково споразумение за сътрудничество.

“Започваме да си даваме сметка за значимостта на някои неща едва когато настъпят проблеми с тях. Такъв е случаят и с електрозахранването. Дадохме си сметка до какви проблеми може да доведе трайното му прекъсване, когато настъпи снежното бедствие през ноември 2023 г.”, припомни Каменов, като добави, че тогава много места в Северна България са останали без елек

Местните власти обсъдиха алтернативни решения за осигуряване на основни услуги за селските райони на пленарна сесия в курорта “Албена”.

Кметът на община Летница Красимир Джонев разказа как се е справил с проблема, свързан с дефицита на пожарна техника в общината. “Държавата ни от гледна точка на техника за пожарагосене е доста консервативна”, каза Джонев.

Той обясни, че община Летница няма структура на държавната пожарна и поради това се е наложило да използва услугите от общините Ловеч и Левски. “Разстоянието до едно от селищата ни е 50 км от Ловеч и 30 км от Левски. От подаването на сигнала докато дойде пожарната до огнището, на практика имотът на човека е изгорял. Преди седем години предприех действия да снабдя общината с пожарни автомобили, които да изпозвам с налично доброволно формирование”, разказа той на пленарната сесия.

<

Оттам поясниха, че той е временно преназначен със заповед на служебния министър на вътрешните работи Атанас Илков.

Йордан Данов е роден през 1987 г., в гр. София. Завършил е Академията на МВР факултет „Полиция“ през 2010 г. Същата година е назначен на длъжност “Разузнавач“ в Трето РУ при Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР). Целият му трудов стаж до момента е преминал в Криминална и Икономическа полиция, като последователно е заемал различни изпълнителски и ръководни длъжности в СДВР, Трето и Шесто РУ в столицата. През 2015 г. е назначен като началник на група към отдел „Противодействие на криминалната престъпност“ при СДВР, а през 2020 г. е преназначен като началник на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при Шесто РУ – СДВР. Преди да бъде назначен за началник на Второ РУ при ОД на МВР в Перник е бил в отдел „Противодействие на криминалната престъпност“ при СДВР. Награждаван е многократно за стриктно и професионално изпълнение на служебните си задължения.

Досегашният началник на районното управление главен инспектор Васил Попов е преназначен на друга ръководна длъжност в системата на МВР.

Припомняме, че в края на  септември от пернишката полиция съобщиха, че ръководството на  сектор „Пътна полиция“ поема главен инспектор Георги Василев.  

Мъж на 25 години ще търпи наказание лишаване от свобода за срок от три години и четири месеца за непристойно поведение и повреждане на гуми на 14 автомобила в казанлъшкото село Горно Черковище. Това съобщават от Окръжния съд в Стара Загора. Осъденият Н.К. е осъждан многократно, а наказанието ще изтърпи при първоначален строг режим. Деянието е извършено в условия на опасен рецидив. 

Съдът го е признал за виновен в това, че на 24 декември м.г. е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото – отправял закани и обиди спрямо двама мъже, замахвал с нож срещу единия от тях, както и нарязал с нож гумите на 14 автомобила, уточняват от съда. Делото е преминало по реда на съкратеното съдебно следствие, поради което първоначално определеното наказание е било намалено с една трета. 

Подсъдимият често искал

Няма да има стачки и проблеми с градския транспорт, заяви кметът на София Васил Терзиев на брифинг в Столичната община по повод на въвеждането от 1 ноември на бонусна система за заплащане в столичния автотранспорт и електротранспорт.

Това предвижда подписаното днес споразумение с кмета на София Васил Терзиев, което е в допълнение на договореностите от края на месец февруари тази година за повишаване на възнагражденията на работещите в градския транспорт, съобщиха по-рано днес от Федерацията на транспортните синдикати към КНСБ за въвеждането на бонусната система.

Васил Терзиев коментира, че това е поредният пример, когато Столичната община поема ангажименти и много съвестно ги изпълнява. От началото на мандата ни е било цел да сме предвидим партньор и обещанията да се спазват, посочи Терзиев. Щастлив съм, че се справихме с предизвикателствата, допълни той и посочи, че тру

Софийският градски съд пусна от ареста бившия директор на Агенция “Митници” Петя Банкова. Тя излиза на свобода срещу парична гаранция от 10 000 лева.

Банкова поиска да излезе на свобода, защото е с влошено здраве. Освен това наскоро е дала и показания.

Прокуратурата също се съгласи, че Банкова може да бъде пусната на свобода.

 Тя е обвинена за участие в организирана престъпна група за търговия с влияние, контрабанда, подкупи с още трима души.

Бившият директор на Агенция "Митници" има и повдигнато второ обвинение – то е за принуда. Според прокуратурата Банкова е командировала 18 души на различни позиции, някои от които са били повишавани. Впоследствие Банкова ги е принуждавала да приемат тези постове.

Решението на съда не е окончателно.

Курсанти от Националния военен университет „Васил Левски“ и Духовият оркестър на Военния университет се включиха в отбелязването на празника на Търновския гарнизон.

Почитаме бойната слава на 18-ти пехотен Етърски, 20-ти пехотен Добруджански, 46-ти пехотен, 50-ти пехотен резервен, 50-ти опълченски – съставен от доброволци, 70-ти и 83-ти пехотни полкове и отдаваме чест на саможертвата на всички смели български воини, които продължават да живеят в историческата памет на града и народа ни, каза курсант – младши сержант Даниел Иванов.

Той припомни датата 1 септември 1914 година, когато търновецът генерал-лейтенант Иван Фичев става министър на войната, на 22 септември, той подписва заповедта, с която се обявяват бойни празници на частите. С тази заповед 20 октомври, който е последният ден от боевете при Бунархисар, е определен като празник на двата търн

Церемония по награждаване на лауреатите на националния творчески конкурс, организиран от Съюза на слепите, под наименованието „Графити от думи и звуци“, се проведе в Националния пресклуб на . Конкурсът се организира под патронажа на Десислава Радева, съпруга на Президента на Република България.

Победителите излъчи жури в състав – Петя Йосифова – Хънкинс, Георги Арсов, Петър Чуков и Ина Вълчанова. Категориите на конкурса са стихотворение, разказ, есе и песен.

Васил Долапчиев, председател на Съюза на слепите, посочи в словото си, че на днешния ден – 15 септември, десетки милиони граждани на света отбелязват Международния ден на белия бастун, който символизира стремежа за независимост и достоен живот на хората със зрителни проблеми.

„Днес сме се събрали не да дискутираме проблемите, а да отбележим таланта на хората със зрителни про

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с нарушения на изборното законодателство, се провежда в Гълъбово и Стара Загора
Полицаи задържаха употребил алкохол водач без шофьорска книжка, който опитал да избегне проверка в Шумен
Програма с фокус върху психичното здраве на журналистите е предвидена на конференцията „Sofia Talks Media: Устойчиви на кризи“
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
На преден план
От началото на следващата седмица във Враца ще заработи нова система за таксуване и информационни услуги на градския транспорт
В детайли
До няколко дни ще започне поетапното пускане на парното в Перник, съобщиха от топлофикационното дружество
Контекст
Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с нарушения на изборното законодателство, се провежда в Гълъбово и Стара Загора
На преден план
Жена от Кресна пострада при побой
Основна линия
В Областната администрация в Хасково пристигнаха бюлетините и книжата за вота на 27 октомври
Местен фокус
Фирмите, използващи изкуствен интелект, трябва да въведат принципи за защита на служителите, каза проф. Андрияна Андреева
На преден план
Младежът, който преби жена пред денонощен магазин в Перник, е обвинен в умишлено причиняване на смърт
Контекст
Полицаи задържаха употребил алкохол водач без шофьорска книжка, който опитал да избегне проверка в Шумен
Сфера
Заради случаи на пожари със загинал през последните седмици, пожарната в Кърджали излезе с препоръки за предотвратяването им
На преден план
Областният управител върна решението на Общински съвет – Ямбол за преместваемите обекти
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.