Начало Контекст Екипите на пожарната са реагирали на 98 сигнала за произшествия през изминалото денонощие
323
България

Екипите на пожарната са реагирали на 98 сигнала за произшествия през изминалото денонощие

Екипите на пожарната са реагирали на 98 сигнала за произшествия през изминалото денонощие.Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН).

| 18 Октомври 2024, 07:26 ч.
Екипите на пожарната са реагирали на 98 сигнала за произшествия през изминалото денонощие
Екипите на пожарната са реагирали на 98 сигнала за произшествия през изминалото денонощие
Снимка © БТА

Екипите на пожарната са реагирали на 98 сигнала за произшествия през изминалото денонощие. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН). 

Жители на село Труд излязоха на втори протест в рамките на половин месец и затвориха Карловско шосе. Недоволството им е провокирано от нередовния градски транспорт, който свързва селото с Пловдив. Исканията на протестиращите са да бъде възстановена автобусна линия №1 към Труд. Протестът започна в 15:00 часа днес пред читалището в селото, а малко по-късно хората затвориха и шосето. 

"Днес отново сме на протест, тъй като взетите решения от Областна администрация, община "Марица" и община Пловдив през последната седмица не ни удовлетворяват. Отново ни насочват към статуквото на транспорта, което са междуградски автобуси, тръгващи от други населени места и минаващи през Труд вече пълни, и които ние не можем да използваме, тъй като не спират в селото много често, особено в пиковия час. Железопътният транспорт, който кметът на "Марица" така усилено се опитва да ни накара да изпо

Неправоспособен и дрогиран шофьор катастрофира на пътя между селата Вазово и Райнино край Исперих, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград Илияна Георгиева. Сигналът за пътнотранспортното произшествие е получен около 13:00 часа вчера в Районното управление на Исперих.

На пътя между селата Вазово и Райнино автомобил „Опел Комбо“, шофиран от неправоспособен 32-годишен мъж, се преобръща вдясно извън пътното платно. Пробата на водача с Drug Test 5000 е отчела резултат, положителен на канабис. При последвало претърсване на шофьора е намерена 1,1 грама суха тревиста маса, която при тестване е реагирала положително на марихуана. По случая е започнало бързо производство, посочи Георгиева. 

Миналата седмица в разградското село Ушинци 27-годишен водач от Разград също бе установен да шофира под въздействие на наркотични вещества.

Над 20 души са задържани до момента при специализирана операция на полицията на територията на област Благоевград, съобщи на брифинг началникът на отдел „Охранителна полиция“ при Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Благоевград комисар Димитър Ичев.

Както информира, на територията на областта е в ход специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност и опазване на обществения ред, както и противодействие на престъпленията, свързани с политическите права на гражданите. 

Към момента на територията на областта има изградени 35 контролно – пропускателни пункта, на които полицейски служители извършват проверка на преминаващите превозни средства. Проверени са множество адреси, за които има данни, че живеят или пребивават хора, които могат да повлияват на криминогенната обстановка на територията на Областната дирекция н

Районната лекарска колегия (РЛК) в Смолян ще отличи изтъкнати български лекари, съобщи д-р Даниела Дариткова – председател на РЛК.

По повод Деня на българския лекар ще се състои поредното издание на научния симпозиум "Чилова академия – 2024", организиран от колегията. Форумът ще бъде на 25 и 26 октомври в гранд хотел "Мургавец“ в Пампорово.

На заседание на Управителния съвет на РЛК е взето решение за присъждане на четири награди. Чиловата награда се присъжда на д-р Тодор Кантарджиев - председател на Българската асоциация на микробиолозите, за цялостния му научен и практически принос в областта на микробиологията. „Наградата на д-р Кантарджиев е и за активната му позиция и ангажираност с проблемите на общественото здраве в България, както и ползотворното сътрудничество и помощта, която той оказа на лечебните заведения в Смолянска област по време н

От днес започва есенната кампания за кастрация на бездомни кучета и котки, организирана от Община Казанлък. Това съобщиха от пресцентъра на местната администрация. Манипулациите ще се извършват в общинския приют за безстопанствени кучета. 

Необходимо е предварително записване от граждани, които се грижат за бездомни кучета и котки, което става на телефон 0887311884. Кастрациите ще се извършват в дните от 21 до 26 октомври. Администарцията призовава гражданите да бъдат активни по време на кампанията, защото бездомните животни са обща отговорност и не трябва да се допуска тяхната популация да расте. 

Всички кучета и котки ще получат необходимите грижи от специалистите в приюта в напълно обновената операционна, допълниха от общинския пресцентър.

Припомняме, че в общинския приют в Казанлък бяха направени редица обновления. Изцяло ремонтирано е помещението за

За последните 24 часа са потушени 73 пожара. Няма загинали и пострадали.

С преки материални щети са възникнали 12 пожара, от които пет в жилищни сгради. Без нанесени материални щети са 61 пожара.

Извършени са 21 спасителни дейности и помощни операции, от които три при катастрофи.

 

Работещи мерки за превенция на пътния травматизъм и ограничаване на жертвите на пътя са заложени в концепцията на изпълняващия функциите главен прокурор Борислав Сарафов. Той е единственият кандидат за главен прокурор. Това се вижда от съобщение на прокуратурата по повод проведена среща между ръководството на институцията и близки на пострадали и загинали при тежки пътнотранспортни произшествия и представители на Сдружение „Ангели на пътя“, както и адвокат Людмил Рангелов.

В срещата, която е по инициатива на близките на загинали на пътя млади хора, участваха и завеждащите отдели във Върховна прокуратура - Ваня Стефанова и Виктор Малинов.

Според Сарафов престъпленията, свързани със смърт на пътя, са основен акцент в работата на прокуратурата.

Нашата амбиция е, доколкото законът ни позволява, да направим всичко възможно да постигнем справедливост по тези

Днес в Основно училище „Цанко Церковски“ в Мизия ще бъдат отбелязани 155 години от рождението на поета, писател, общественик и политик, патрон на учебното заведение Цанко Церковски, съобщиха от училището на официалната си интернет страница. 

В празничния ден ще има литературно-музикална програма, летоатлетически крос, състезателни игри, народни танци. Денят е неучебен, но присъствен, каза директорът Галина Вълчанова. Тя допълни, че ученици от седми клас ще посетят родното място на Цанко Церковски в Бяла черква, където ще поднесат венец. 

„Гордеем се, че нашето училище е кръстено на този виден българин. В страната има много малко учебни заведения с неговото име", каза още Галина Вълчанова. По думите името на днешното основно училище е определено на 16 октомври 1921 година със заповед на Министерството на просвещението. Вълчанова добави, че си

На автомагистрала „Европа“ при км 32 се провежда акция срещу нарушенията на Закона за движение по пътищата, съобщи на брифинг Владислав Павликянов, началник на сектор „Пътна полиция“ при Областната дирекция на МВР - София.

Ще се проверяват водачите за употреба на алкохол, наркотици, „Гражданска отговорност“ и техническото състояние на автомобилите.

В акцията участват представителите на агенция „Автомобилна администрация“, НАП, Агенция „Пътна инфраструктура“ и инспекцията по труда във връзка с нарушения на трудовото законодателство.

До момента е установен един водач, който е дал положителна проба за наркотици.

От ОД на МВР - София апелират към водачите на тежкотоварни автомобили над 12 тона да спазват временната организация на движението при АМ „Хемус“ касаеща тунелите „Правешки ха

От днес, 16 октомври, се спира движението на тежкотоварни камиони над 12 тона през прохода Петрохан. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ). 

Ограничаването на тежкотоварния трафик през прохода е във връзка с предстоящите зимни месеци и очакваното влошаване на метеорологичната обстановка, обясниха от пътната агенция и припомниха, че през лятото участъкът бе един от възможните обходни маршрути за моторни превозни средства (МПС) над 12 т в посока София, след затварянето на участъка Мездра - Лютидол - п. в. „Новачене“ за модернизацията на път I-1 Мездра – Ботевград в участъка от 161-ви до 194-ти км.

През ноември ще се ограничи и движението на тежкотоварни МПС над 3,5 тона и по път III-103 Роман – Мездра. Този маршрут също се ползва като алтернативен за тежкотоварния трафик, пътуващ към Видин. Мярката се налага по пр

Пешеходната зона на Чепеларе се обновява, съобщиха от общинската администрация. Проектът за реконструкция на централната част на града се изпълнява с бюджетни средства по списъка с приоритетни обекти на общините, уточниха още от администрацията. 

По разкопаната за ремонтни дейности пешеходна улица вече могат да се видят зони от поставена нова цветна настилка от павета. В рамките на проекта ще се извърши цялостна реконструкция на водопреносната мрежа на главната улица, изгражда се и дъждовна канализация, заяви Анелия Пискова от отдел „Връзки с обществеността“.

Новият облик на пешеходния център ще бъде допълнен от цветна зона и засаждане на паркова растителност. Проектът за реконструкция струва общо 1,2 млн. лв.

Община Чепеларе е с одобрени 15 млн. лв. за инфраструктурни обекти по списъка на финансовото министерство.

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
Започва изпълнението на фаза 2 от проекта за подобряване на качеството на атмосферния въздух в Община Пловдив чрез намаляване на емисиите от фини прахови частици от битовото отопле ...
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
Специализирана операция за предотвратяване на престъпления, свързани с политическите права на гражданите, както и за противодействие на конвенционалната престъпност, бе проведена в ...
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Как улична котка стана космонавт и какъв принос имат към научните изследвания животните, пътували в Космоса, разказа доц. д-р Симеон Асеновски, заместник-директор на Института за к ...
Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния
Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информа ...
Проекти за допълнение и изменение на наредбата за определяне на местните такси ще обсъди Общинският съвет в Брезник
Проекти за допълнение и изменение на наредбата за определяне на местните такси и цени на услуги, съгласно Закона за местните данъци и такси, ще обсъди Общинският съвет в Брезник на ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
Започва изпълнението на фаза 2 от проекта за подобряване на качеството на атмосферния въздух в Община Пловдив чрез намаляване на емисиите от фини прахови частици от битовото отопле ...
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
През нощта ще бъде ясно, в Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток, на запад ще е почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). ...
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Първото застудяване тази есен вече е факт, съобщи дежурният в метеорологичната станция на връх Рожен. Най-ниската температура е измерена в Чепеларе – минус 4 градуса, а на Р ...
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Втора ферма със заразени с шарка овце е констатирана в рамките на два дни в хасковското село Узунджово, съобщиха на официалната си страница от Българската агенция по безопасност на ...
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете, съобщиха от общинския пресцентър. Услугата е част от стремежа на общината да насърч ...
Тикер в 11:49 ч.
Започва изпълнението на фаза 2 от проекта за подобряване на качеството на атмосф ...
Начало Контекст
323
България

Екипите на пожарната са реагирали на 98 сигнала за произшествия през изминалото денонощие

Екипите на пожарната са реагирали на 98 сигнала за произшествия през изминалото денонощие.Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН).

| 18 Октомври 2024, 07:26 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Екипите на пожарната са реагирали на 98 сигнала за произшествия през изминалото денонощие
Екипите на пожарната са реагирали на 98 сигнала за произшествия през изминалото денонощие
Снимка © БТА

Екипите на пожарната са реагирали на 98 сигнала за произшествия през изминалото денонощие. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН). 

Жители на село Труд излязоха на втори протест в рамките на половин месец и затвориха Карловско шосе. Недоволството им е провокирано от нередовния градски транспорт, който свързва селото с Пловдив. Исканията на протестиращите са да бъде възстановена автобусна линия №1 към Труд. Протестът започна в 15:00 часа днес пред читалището в селото, а малко по-късно хората затвориха и шосето. 

"Днес отново сме на протест, тъй като взетите решения от Областна администрация, община "Марица" и община Пловдив през последната седмица не ни удовлетворяват. Отново ни насочват към статуквото на транспорта, което са междуградски автобуси, тръгващи от други населени места и минаващи през Труд вече пълни, и които ние не можем да използваме, тъй като не спират в селото много често, особено в пиковия час. Железопътният транспорт, който кметът на "Марица" така усилено се опитва да ни накара да изпо

Неправоспособен и дрогиран шофьор катастрофира на пътя между селата Вазово и Райнино край Исперих, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград Илияна Георгиева. Сигналът за пътнотранспортното произшествие е получен около 13:00 часа вчера в Районното управление на Исперих.

На пътя между селата Вазово и Райнино автомобил „Опел Комбо“, шофиран от неправоспособен 32-годишен мъж, се преобръща вдясно извън пътното платно. Пробата на водача с Drug Test 5000 е отчела резултат, положителен на канабис. При последвало претърсване на шофьора е намерена 1,1 грама суха тревиста маса, която при тестване е реагирала положително на марихуана. По случая е започнало бързо производство, посочи Георгиева. 

Миналата седмица в разградското село Ушинци 27-годишен водач от Разград също бе установен да шофира под въздействие на наркотични вещества.

Над 20 души са задържани до момента при специализирана операция на полицията на територията на област Благоевград, съобщи на брифинг началникът на отдел „Охранителна полиция“ при Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Благоевград комисар Димитър Ичев.

Както информира, на територията на областта е в ход специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност и опазване на обществения ред, както и противодействие на престъпленията, свързани с политическите права на гражданите. 

Към момента на територията на областта има изградени 35 контролно – пропускателни пункта, на които полицейски служители извършват проверка на преминаващите превозни средства. Проверени са множество адреси, за които има данни, че живеят или пребивават хора, които могат да повлияват на криминогенната обстановка на територията на Областната дирекция н

Районната лекарска колегия (РЛК) в Смолян ще отличи изтъкнати български лекари, съобщи д-р Даниела Дариткова – председател на РЛК.

По повод Деня на българския лекар ще се състои поредното издание на научния симпозиум "Чилова академия – 2024", организиран от колегията. Форумът ще бъде на 25 и 26 октомври в гранд хотел "Мургавец“ в Пампорово.

На заседание на Управителния съвет на РЛК е взето решение за присъждане на четири награди. Чиловата награда се присъжда на д-р Тодор Кантарджиев - председател на Българската асоциация на микробиолозите, за цялостния му научен и практически принос в областта на микробиологията. „Наградата на д-р Кантарджиев е и за активната му позиция и ангажираност с проблемите на общественото здраве в България, както и ползотворното сътрудничество и помощта, която той оказа на лечебните заведения в Смолянска област по време н

От днес започва есенната кампания за кастрация на бездомни кучета и котки, организирана от Община Казанлък. Това съобщиха от пресцентъра на местната администрация. Манипулациите ще се извършват в общинския приют за безстопанствени кучета. 

Необходимо е предварително записване от граждани, които се грижат за бездомни кучета и котки, което става на телефон 0887311884. Кастрациите ще се извършват в дните от 21 до 26 октомври. Администарцията призовава гражданите да бъдат активни по време на кампанията, защото бездомните животни са обща отговорност и не трябва да се допуска тяхната популация да расте. 

Всички кучета и котки ще получат необходимите грижи от специалистите в приюта в напълно обновената операционна, допълниха от общинския пресцентър.

Припомняме, че в общинския приют в Казанлък бяха направени редица обновления. Изцяло ремонтирано е помещението за

За последните 24 часа са потушени 73 пожара. Няма загинали и пострадали.

С преки материални щети са възникнали 12 пожара, от които пет в жилищни сгради. Без нанесени материални щети са 61 пожара.

Извършени са 21 спасителни дейности и помощни операции, от които три при катастрофи.

 

Работещи мерки за превенция на пътния травматизъм и ограничаване на жертвите на пътя са заложени в концепцията на изпълняващия функциите главен прокурор Борислав Сарафов. Той е единственият кандидат за главен прокурор. Това се вижда от съобщение на прокуратурата по повод проведена среща между ръководството на институцията и близки на пострадали и загинали при тежки пътнотранспортни произшествия и представители на Сдружение „Ангели на пътя“, както и адвокат Людмил Рангелов.

В срещата, която е по инициатива на близките на загинали на пътя млади хора, участваха и завеждащите отдели във Върховна прокуратура - Ваня Стефанова и Виктор Малинов.

Според Сарафов престъпленията, свързани със смърт на пътя, са основен акцент в работата на прокуратурата.

Нашата амбиция е, доколкото законът ни позволява, да направим всичко възможно да постигнем справедливост по тези

Днес в Основно училище „Цанко Церковски“ в Мизия ще бъдат отбелязани 155 години от рождението на поета, писател, общественик и политик, патрон на учебното заведение Цанко Церковски, съобщиха от училището на официалната си интернет страница. 

В празничния ден ще има литературно-музикална програма, летоатлетически крос, състезателни игри, народни танци. Денят е неучебен, но присъствен, каза директорът Галина Вълчанова. Тя допълни, че ученици от седми клас ще посетят родното място на Цанко Церковски в Бяла черква, където ще поднесат венец. 

„Гордеем се, че нашето училище е кръстено на този виден българин. В страната има много малко учебни заведения с неговото име", каза още Галина Вълчанова. По думите името на днешното основно училище е определено на 16 октомври 1921 година със заповед на Министерството на просвещението. Вълчанова добави, че си

На автомагистрала „Европа“ при км 32 се провежда акция срещу нарушенията на Закона за движение по пътищата, съобщи на брифинг Владислав Павликянов, началник на сектор „Пътна полиция“ при Областната дирекция на МВР - София.

Ще се проверяват водачите за употреба на алкохол, наркотици, „Гражданска отговорност“ и техническото състояние на автомобилите.

В акцията участват представителите на агенция „Автомобилна администрация“, НАП, Агенция „Пътна инфраструктура“ и инспекцията по труда във връзка с нарушения на трудовото законодателство.

До момента е установен един водач, който е дал положителна проба за наркотици.

От ОД на МВР - София апелират към водачите на тежкотоварни автомобили над 12 тона да спазват временната организация на движението при АМ „Хемус“ касаеща тунелите „Правешки ха

От днес, 16 октомври, се спира движението на тежкотоварни камиони над 12 тона през прохода Петрохан. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ). 

Ограничаването на тежкотоварния трафик през прохода е във връзка с предстоящите зимни месеци и очакваното влошаване на метеорологичната обстановка, обясниха от пътната агенция и припомниха, че през лятото участъкът бе един от възможните обходни маршрути за моторни превозни средства (МПС) над 12 т в посока София, след затварянето на участъка Мездра - Лютидол - п. в. „Новачене“ за модернизацията на път I-1 Мездра – Ботевград в участъка от 161-ви до 194-ти км.

През ноември ще се ограничи и движението на тежкотоварни МПС над 3,5 тона и по път III-103 Роман – Мездра. Този маршрут също се ползва като алтернативен за тежкотоварния трафик, пътуващ към Видин. Мярката се налага по пр

Пешеходната зона на Чепеларе се обновява, съобщиха от общинската администрация. Проектът за реконструкция на централната част на града се изпълнява с бюджетни средства по списъка с приоритетни обекти на общините, уточниха още от администрацията. 

По разкопаната за ремонтни дейности пешеходна улица вече могат да се видят зони от поставена нова цветна настилка от павета. В рамките на проекта ще се извърши цялостна реконструкция на водопреносната мрежа на главната улица, изгражда се и дъждовна канализация, заяви Анелия Пискова от отдел „Връзки с обществеността“.

Новият облик на пешеходния център ще бъде допълнен от цветна зона и засаждане на паркова растителност. Проектът за реконструкция струва общо 1,2 млн. лв.

Община Чепеларе е с одобрени 15 млн. лв. за инфраструктурни обекти по списъка на финансовото министерство.

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния
Проекти за допълнение и изменение на наредбата за определяне на местните такси ще обсъди Общинският съвет в Брезник
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Започва изпълнението на втората фаза от проекта за подобряване на качеството на въздуха в Община Пловдив
Сфера
Прогноза за времето на 19 Октомври (Събота) и следващите дни
Контекст
Минус 4 градуса е измерената температура тази сутрин в Чепеларе
Местен фокус
Втора овцеферма със зараза от шарка е установена в хасковското село Узунджово в рамките на два дни, съобщиха от БАБХ
Контекст
Община Пловдив предлага нова безплатна услуга по събиране на стари електронни уреди от домовете
Контекст
Митничари задържаха 100 000 къса контрабандни цигари в турски камион на "Капитан Андреево"
На преден план
Д-р Вилхелм Елисеев и д-р Пламена Вълчева бяха наградени от регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Видин
Основна линия
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
На преден план
В Търговище започва мащабен ремонт на спортната зала „Иван Ангелов“
Основна линия
Как улична котка стана космонавт преди 61 години
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.