Начало Контекст При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
350
България

При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления

Специализирана операция за предотвратяване на престъпления, свързани с политическите права на гражданите, както и за противодействие на конвенционалната престъпност, бе проведена вчера в област Монтана, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. При акцията са разкрити 14 престъпления – незаконно притежание на оръжие, съхранение на дърва за огрев без документи за произход, кражби и други криминални престъпления.

| 18 Октомври 2024, 10:50 ч.
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
Снимка © DFA

Специализирана операция за предотвратяване на престъпления, свързани с политическите права на гражданите, както и за противодействие на конвенционалната престъпност, бе проведена вчера в област Монтана, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. При акцията са разкрити 14 престъпления – незаконно притежание на оръжие, съхранение на дърва за огрев без документи за произход, кражби и други криминални престъпления. Задържани са двама души и е намерен един човек, обявен за общодържавно издирване. 

Основна причината за катастрофата на учебно-боен самолет L-39ZA през септември е поемането на неоправдано висок риск при изпълнение на елементи от сложния пилотаж. Това каза полковник Петко Василев, държавен експерт в отдел „Разследване на авиационни произшествия и инциденти“ в Служба „Военна полиция“. Министерството на отбраната представя на пресконференция резултатите от проверките на авиационния инцидент от 13 септември т.г. в Трета авиационна база в Граф Игнатиево.

Авиационното произшествие е класифицирано като катaстрофа, посочи полковник Василев.

Като съпътстващи причини той посочи нарушаване на мерките за безопасност, нарушаване на реда на изпълнение на полетната задача и неправилна оценка на запаса от височина при вземане на решение за начина на извеждане на въздухоплавателното средство от фигура във вертикалната равнина, тъй като в г

Шуменка е пострадала след ухапване от домашно куче, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 

Малко след 12:40 часа вчера е приет сигнал, че на ул.“ Владайско въстание“ в Шумен преминаваща жена е ухапана от куче. На място e изпратен полицейски екип. Изяснено е, че 57-годишна жена преминавала по тротоар на улицата. В това време домашното куче излязло от отворена от друга жена входна врата на имот и ухапало преминаващата шуменка. 

След преглед в болницата в града станало ясно, че пострадалата е с разкъсани сухожилия и разкъсан мускул на лявата ръка. 

Образувано е досъдебно производство.

Жена от Вълчедръм почина след ухапване от куче в началото на юни. Прокуратурата във Варна също ръководи разследване по случай на починала жена след ухапване от домашното куче. 

Пловдивският районен съд определи най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо 25-годишния Николай Амбарев, собственик на траурна агенция, който бе задържан преди два дни за измама, таксувал близки на починали за кремации, които не е извършил.

Той е обвинен за това, че през септември 2024 г. е заблудил близките на двама починали за извършена кремация и с това им причинил имотна вреда в размер на общо 1639 лева. Двата отделни случая са свързани с починали жена и мъж, като за кремациите собственикът на агенцията взел съответно по 809 лева и 830 лева. Според обвинението кремациите не били извършени, а телата им били поставени в хладилна камера, като на близките предал урни с прах с неизвестен произход. 

Пред съдебния състав Николай Амбарев заяви, че спира да се занимава с траурна дейност.

Районният  съд в Пловдив го остави в ареста, като

Министерството на отбраната ще представи днес на пресконференция резултатите от проверките на авиационния инцидент от 13 септември 2024 г. в Трета авиационна база в Граф Игнатиево, съобщиха от ведомството.

В пресконференцията ще участват министърът на отбраната Атанас Запрянов, заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Цанко Стойков, полковник Петко Василев, държавен експерт в отдел „Разследване на авиационни произшествия и инциденти“ в Служба „Военна полиция“.

На 13 септември т.г., при подготовка за демонстративен полет на 3-та авиационна база край Граф Игнатиево, катастрофира учебно-боен самолет L-39ZA. Загинаха двамата пилоти от 12-а авиационна база в Долна Митрополия- Петко Димитров и Венцислав Дункин. Те бяха повишени посмъртно във военно звание.  

В началото на октомври от Министерството на отбраната съобщиха, че даннит

За поредна година в трънското село Студен извор имаше празник на киселото мляко. Той се организира от фондация „Д-р Стамен Григоров” и е вторият за тази година, каза праправнучката на д-р Стамен Григоров - Венета Костадинчев.

През лятото се проведе първото за 2024 г. издание на празника, тогава бяха отличени и учениците, спечелили награди от Международния конкурс "Приказки за киселото мляко". Той се организира от българското училище "Д-р Стамен Григоров" в Женева по повод 40-годишнината от създаването му. Сред творбите бяха рисунки и разкази на деца от Трън и други населени места, допълни още Костадинчев.

Тя каза, че по-различното във второто издание на празника на киселото мляко е есенната тематика, както и включването в базара на производители на мед и пчелни продукти. Столична пекарна също участва със свой щанд. Характерното за тях е безглутеновите продук

В акцията са участвали служители от "Криминална полиция", "Икономическа полиция", "Охранителна полиция" и "Пътна полиция", екипи от четирите Районни управления в областта, Зонално-жандармерийско управление – Монтана и представители на Областна дирекция по безопасност на храните. При акцията са проверени 45 частни адреси, търговски и други обекти и места, за които има данни, че там евентуално може да се извършва престъпна дейност – 23 търговски обекта, 16 заложни къщи и небанкови институции за предоставяне на бързи кредити, 13 сборища на лица с криминални прояви, три автоморги и депа за разкомплектоване на излезли от употреба автомобили, а също 202 автомобила и 261 души, от които 26 с криминални прояви. Наложени са общо 50 санкции за установени административни нарушения, уточниха от полицейската дирекция в Монтана. 

От полицията заявиха , че подобни акции срещу битовата престъпност се провеждат често в региона в последните години.

Общинският съвет на Лъки решава дали да кандидатства с проект за изграждане на две социални услуги - Център за специализирана подкрепа за лица с увреждания и техните семейства в село Борово и Резидентна грижа за пълнолетни лица с интелектуални затруднения. Това е записано в дневния ред на днешното му заседание. Предложението трябва да бъде подадено към Министерството на труда и социалната политика, като общият размер на безвъзмездната финансова помощ е 100%, а предвидените за Община Лъки средства - са 5,2 млн. лева.

Финансирането е по Националния план за възстановяване и устойчивост по мярката „Изграждане и оборудване на нови социални и интегрирани здравно-социални услуги за резидентна грижа и специализирани социални услуги за лица с увреждания“.

Дейността е във връзка със заложените в Закона за социалните услуги срокове до първи януари 2035 г. за закриване н

Началото на ремонт на дилатационните гребеновидни фуги в румънския участък на Дунав мост при Русе-Гюргево ще бъде поставено от 21 октомври тази година. Съоръжението няма да се затваря за движение, съобщи пиарът на областната управа в Русе Георги Георгиев. 

Дейностите по ремонта на фугите в румънския участък от моста ще се извършват поетапно. "Те ще започнат от т.нар. гранична фуга, която се явява най-близка до извършващия се ремонт от българска страна. Началото ще бъде дадено от центъра на пътното платно до най-дясната част на пътната лента в посока от Румъния към България. По този начин ще бъде ограничен и ще се заобикаля участък от около 50 метра. Това няма да повлияе съществено на временната организация на движението, наложена заради ремонта на българската част от мостовото съоръжение", обясни Георгиев. 

След приключване на ремонта на първата фуга поетапно щ

За липса на договори за пътна маркировка в столицата, скъпи антипаркинг колчета и предпазни парапети предупредиха на брифинг общинският съветник от ГЕРБ-СДС Мирослав Боршош и Георги Георгиев, трети в листата на коалиция ГЕРБ-СДС в 25 МИР.

По искане на групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет утре предстои извънредна сесия,на която да бъде изслушан кметът Васил Терзиев за проблемите с трафика в столицата. 

Договорите за пътна маркировка са изтекли през лятото, но още няма нова процедура по Закона за обществените поръчки (ЗОП), посочи Георгиев. В същото време, по думите му, има сключен договор за инхаус, за пряко възлагане, по силата на който значително поскъпват боята за маркировка, както и предпазни елементи.

София вече е градът на „златните колчета и парапети“ по този договор, те вече са три пъти по-скъпи, обяви Георги Георгиев, като уточни

Район "Витоша" оттегля подкрепата си за проекта за изграждане на социална услуга в кв. "Княжево", предназначена за резидентна грижа за непридружени деца бежанци от уязвими групи, съобщават от районната администрация на своята фейсбук страница.

След внимателно изслушване на мнението на местната общност и допълнителни проучвания стигнахме до заключението, че предложената локация не отговаря на необходимите стандарти за осигуряване на адекватна социална грижа за децата, посочват от район "Витоша". Те допълват, че решението за оттегляне на подкрепата за проекта и изпращането на съответното писмо до Държавната агенция по бежанци е базирано на грижата на районната администрация за безопасността и доброто развитие на децата, както и на нуждите и опасенията на нашите граждани.

Надяваме се, че това ще послужи като стимул за разумно преосмисляне на проекта и намиране на подходяща

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Сливенският съд задържа под стража мъж за изнасилване на малолетна
Окръжен съд – Сливен постанови определение, с което взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо мъж с инициали Т.Я.И., обвинен в изнасилване на малоле ...
Започна рехабилитацията на улица „Стефан Караджа“ в омуртагското село Величка
Със символична първа копка започна рехабилитацията на улица „Стефан Караджа“ в омуртагското село Величка. Обновена ще бъде отсечка от 1090 м., съобщи секретарят на Общ ...
Проверки на готовността за зимно поддържане на пътищата и на снегопочистващата техника разпореди областният управител на Разград на общините
Проверки на готовността за зимно поддържане на общинските пътища и снегопочистващата техника разпореди на общините областният управител на област Разград Владимир Димитров, съобщих ...
Рехабилитация и модернизация на уличното осветление започна във всички населени места в община Омуртаг
Започна изпълнението на проекта за рехабилитация и модернизация на уличното осветление в община Омуртаг. Днес в село Величка бе дадено началото на дейностите, съобщиха от общинскат ...
Врачанският окръжен съд измени мярка за неотклонение на обвинен за грабеж заради влошено здравословно състояние
Тричленен състав на Окръжния съд-Враца измени мярка за неотклонение на обвинен за грабеж на 26-годишен мъж, заради влошеното му здравословно състояние и му постанови „домашен ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Двойно повече специалисти по информационни технологии проверяват машините за вота, каза Росен Карадимов в писмо до Обществения съвет на ЦИК
Служебният кабинет осигури двойно повече IT специалисти от държавната администрация, които удостоверяват устройствата за машинно гласуване за парламентарния вот. Това пише служебни ...
От плевенския клуб на спартакистите отпразнуваха 90-годишнината на най-възрастния спортист Георги Шабански
Спортен клуб (СК)„Спартакисти – за здраве и дълголетие“ към народно читалище (НЧ) „Съгласие 1869“ в Плевен отбеляза 90-годишнината на най-възрастния с ...
Нараства употребата на лесен за укриване синтетичен наркотик, който не се отчита и на тестовете, предупреждават специалистите
Поради лесното пренасяне и укриване напоследък има ръст на употребата на синтетични наркотици. Това заяви началникът на сектор в териториалната дирекция на Агенция „Митници&l ...
Сдружението МИРГ - Самоков - Белица - Сърница ще работи за развитието на рибарския сектор с нови технологии
Местна инициативна рибарска група (МИРГ) - Самоков - Белица - Сърница ще работи за развитието на рибарския сектор с нови технологии, съобщиха от сдружението след проведена среща за ...
Сливенският съд задържа под стража мъж за изнасилване на малолетна
Окръжен съд – Сливен постанови определение, с което взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо мъж с инициали Т.Я.И., обвинен в изнасилване на малоле ...
Тикер в 15:23 ч.
Служебният кабинет осигури двойно повече IT специалисти от държавната администра ...
Начало Контекст
350
България

При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления

Специализирана операция за предотвратяване на престъпления, свързани с политическите права на гражданите, както и за противодействие на конвенционалната престъпност, бе проведена вчера в област Монтана, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. При акцията са разкрити 14 престъпления – незаконно притежание на оръжие, съхранение на дърва за огрев без документи за произход, кражби и други криминални престъпления.

| 18 Октомври 2024, 10:50 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
При операция на полицията в Монтанско за ден са разкрити 14 престъпления
Снимка © DFA

Специализирана операция за предотвратяване на престъпления, свързани с политическите права на гражданите, както и за противодействие на конвенционалната престъпност, бе проведена вчера в област Монтана, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. При акцията са разкрити 14 престъпления – незаконно притежание на оръжие, съхранение на дърва за огрев без документи за произход, кражби и други криминални престъпления. Задържани са двама души и е намерен един човек, обявен за общодържавно издирване. 

Основна причината за катастрофата на учебно-боен самолет L-39ZA през септември е поемането на неоправдано висок риск при изпълнение на елементи от сложния пилотаж. Това каза полковник Петко Василев, държавен експерт в отдел „Разследване на авиационни произшествия и инциденти“ в Служба „Военна полиция“. Министерството на отбраната представя на пресконференция резултатите от проверките на авиационния инцидент от 13 септември т.г. в Трета авиационна база в Граф Игнатиево.

Авиационното произшествие е класифицирано като катaстрофа, посочи полковник Василев.

Като съпътстващи причини той посочи нарушаване на мерките за безопасност, нарушаване на реда на изпълнение на полетната задача и неправилна оценка на запаса от височина при вземане на решение за начина на извеждане на въздухоплавателното средство от фигура във вертикалната равнина, тъй като в г

Шуменка е пострадала след ухапване от домашно куче, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 

Малко след 12:40 часа вчера е приет сигнал, че на ул.“ Владайско въстание“ в Шумен преминаваща жена е ухапана от куче. На място e изпратен полицейски екип. Изяснено е, че 57-годишна жена преминавала по тротоар на улицата. В това време домашното куче излязло от отворена от друга жена входна врата на имот и ухапало преминаващата шуменка. 

След преглед в болницата в града станало ясно, че пострадалата е с разкъсани сухожилия и разкъсан мускул на лявата ръка. 

Образувано е досъдебно производство.

Жена от Вълчедръм почина след ухапване от куче в началото на юни. Прокуратурата във Варна също ръководи разследване по случай на починала жена след ухапване от домашното куче. 

Пловдивският районен съд определи най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо 25-годишния Николай Амбарев, собственик на траурна агенция, който бе задържан преди два дни за измама, таксувал близки на починали за кремации, които не е извършил.

Той е обвинен за това, че през септември 2024 г. е заблудил близките на двама починали за извършена кремация и с това им причинил имотна вреда в размер на общо 1639 лева. Двата отделни случая са свързани с починали жена и мъж, като за кремациите собственикът на агенцията взел съответно по 809 лева и 830 лева. Според обвинението кремациите не били извършени, а телата им били поставени в хладилна камера, като на близките предал урни с прах с неизвестен произход. 

Пред съдебния състав Николай Амбарев заяви, че спира да се занимава с траурна дейност.

Районният  съд в Пловдив го остави в ареста, като

Министерството на отбраната ще представи днес на пресконференция резултатите от проверките на авиационния инцидент от 13 септември 2024 г. в Трета авиационна база в Граф Игнатиево, съобщиха от ведомството.

В пресконференцията ще участват министърът на отбраната Атанас Запрянов, заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Цанко Стойков, полковник Петко Василев, държавен експерт в отдел „Разследване на авиационни произшествия и инциденти“ в Служба „Военна полиция“.

На 13 септември т.г., при подготовка за демонстративен полет на 3-та авиационна база край Граф Игнатиево, катастрофира учебно-боен самолет L-39ZA. Загинаха двамата пилоти от 12-а авиационна база в Долна Митрополия- Петко Димитров и Венцислав Дункин. Те бяха повишени посмъртно във военно звание.  

В началото на октомври от Министерството на отбраната съобщиха, че даннит

За поредна година в трънското село Студен извор имаше празник на киселото мляко. Той се организира от фондация „Д-р Стамен Григоров” и е вторият за тази година, каза праправнучката на д-р Стамен Григоров - Венета Костадинчев.

През лятото се проведе първото за 2024 г. издание на празника, тогава бяха отличени и учениците, спечелили награди от Международния конкурс "Приказки за киселото мляко". Той се организира от българското училище "Д-р Стамен Григоров" в Женева по повод 40-годишнината от създаването му. Сред творбите бяха рисунки и разкази на деца от Трън и други населени места, допълни още Костадинчев.

Тя каза, че по-различното във второто издание на празника на киселото мляко е есенната тематика, както и включването в базара на производители на мед и пчелни продукти. Столична пекарна също участва със свой щанд. Характерното за тях е безглутеновите продук

В акцията са участвали служители от "Криминална полиция", "Икономическа полиция", "Охранителна полиция" и "Пътна полиция", екипи от четирите Районни управления в областта, Зонално-жандармерийско управление – Монтана и представители на Областна дирекция по безопасност на храните. При акцията са проверени 45 частни адреси, търговски и други обекти и места, за които има данни, че там евентуално може да се извършва престъпна дейност – 23 търговски обекта, 16 заложни къщи и небанкови институции за предоставяне на бързи кредити, 13 сборища на лица с криминални прояви, три автоморги и депа за разкомплектоване на излезли от употреба автомобили, а също 202 автомобила и 261 души, от които 26 с криминални прояви. Наложени са общо 50 санкции за установени административни нарушения, уточниха от полицейската дирекция в Монтана. 

От полицията заявиха , че подобни акции срещу битовата престъпност се провеждат често в региона в последните години.

Общинският съвет на Лъки решава дали да кандидатства с проект за изграждане на две социални услуги - Център за специализирана подкрепа за лица с увреждания и техните семейства в село Борово и Резидентна грижа за пълнолетни лица с интелектуални затруднения. Това е записано в дневния ред на днешното му заседание. Предложението трябва да бъде подадено към Министерството на труда и социалната политика, като общият размер на безвъзмездната финансова помощ е 100%, а предвидените за Община Лъки средства - са 5,2 млн. лева.

Финансирането е по Националния план за възстановяване и устойчивост по мярката „Изграждане и оборудване на нови социални и интегрирани здравно-социални услуги за резидентна грижа и специализирани социални услуги за лица с увреждания“.

Дейността е във връзка със заложените в Закона за социалните услуги срокове до първи януари 2035 г. за закриване н

Началото на ремонт на дилатационните гребеновидни фуги в румънския участък на Дунав мост при Русе-Гюргево ще бъде поставено от 21 октомври тази година. Съоръжението няма да се затваря за движение, съобщи пиарът на областната управа в Русе Георги Георгиев. 

Дейностите по ремонта на фугите в румънския участък от моста ще се извършват поетапно. "Те ще започнат от т.нар. гранична фуга, която се явява най-близка до извършващия се ремонт от българска страна. Началото ще бъде дадено от центъра на пътното платно до най-дясната част на пътната лента в посока от Румъния към България. По този начин ще бъде ограничен и ще се заобикаля участък от около 50 метра. Това няма да повлияе съществено на временната организация на движението, наложена заради ремонта на българската част от мостовото съоръжение", обясни Георгиев. 

След приключване на ремонта на първата фуга поетапно щ

За липса на договори за пътна маркировка в столицата, скъпи антипаркинг колчета и предпазни парапети предупредиха на брифинг общинският съветник от ГЕРБ-СДС Мирослав Боршош и Георги Георгиев, трети в листата на коалиция ГЕРБ-СДС в 25 МИР.

По искане на групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет утре предстои извънредна сесия,на която да бъде изслушан кметът Васил Терзиев за проблемите с трафика в столицата. 

Договорите за пътна маркировка са изтекли през лятото, но още няма нова процедура по Закона за обществените поръчки (ЗОП), посочи Георгиев. В същото време, по думите му, има сключен договор за инхаус, за пряко възлагане, по силата на който значително поскъпват боята за маркировка, както и предпазни елементи.

София вече е градът на „златните колчета и парапети“ по този договор, те вече са три пъти по-скъпи, обяви Георги Георгиев, като уточни

Район "Витоша" оттегля подкрепата си за проекта за изграждане на социална услуга в кв. "Княжево", предназначена за резидентна грижа за непридружени деца бежанци от уязвими групи, съобщават от районната администрация на своята фейсбук страница.

След внимателно изслушване на мнението на местната общност и допълнителни проучвания стигнахме до заключението, че предложената локация не отговаря на необходимите стандарти за осигуряване на адекватна социална грижа за децата, посочват от район "Витоша". Те допълват, че решението за оттегляне на подкрепата за проекта и изпращането на съответното писмо до Държавната агенция по бежанци е базирано на грижата на районната администрация за безопасността и доброто развитие на децата, както и на нуждите и опасенията на нашите граждани.

Надяваме се, че това ще послужи като стимул за разумно преосмисляне на проекта и намиране на подходяща

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Сливенският съд задържа под стража мъж за изнасилване на малолетна
Започна рехабилитацията на улица „Стефан Караджа“ в омуртагското село Величка
Проверки на готовността за зимно поддържане на пътищата и на снегопочистващата техника разпореди областният управител на Разград на общините
Рехабилитация и модернизация на уличното осветление започна във всички населени места в община Омуртаг
Врачанският окръжен съд измени мярка за неотклонение на обвинен за грабеж заради влошено здравословно състояние
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Сфера
Двойно повече специалисти по информационни технологии проверяват машините за вота, каза Росен Карадимов в писмо до Обществения съвет на ЦИК
Контекст
От плевенския клуб на спартакистите отпразнуваха 90-годишнината на най-възрастния спортист Георги Шабански
Контекст
Нараства употребата на лесен за укриване синтетичен наркотик, който не се отчита и на тестовете, предупреждават специалистите
Местен фокус
Сдружението МИРГ - Самоков - Белица - Сърница ще работи за развитието на рибарския сектор с нови технологии
Основна линия
Сливенският съд задържа под стража мъж за изнасилване на малолетна
Сфера
В страната се оформя консенсус за необходимостта от повишаване на разходите за отбрана и достигането им до 2,5 % от БВП, каза Атанас Запрянов
Местен фокус
Заради огнища на шарка при овцете е въведен засилен контрол на българските граници с Румъния и Гърция, съобщи министър Тахов
На преден план
Общо 2410 души ще работят в секционните избирателни комисии в област Монтана за парламентарния вот на 27 октомври
Контекст
Невзривен боеприпас бе открит в област Сливен и унищожен от военнослужещи
Основна линия
Започна рехабилитацията на улица „Стефан Караджа“ в омуртагското село Величка
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.