Начало Местен фокус Доставиха бюлетините за кметските избори в монтанското село Габровница
310
България

Доставиха бюлетините за кметските избори в монтанското село Габровница

Доставени са 1000 броя бюлетини за местните избори за кмет в село Габровница, община Монтана, съобщи говорителят на Районна избирателна комисия Петко Петков.„Изборите се подготвят в сравнително спокойна обстановка.

| 18 Октомври 2024, 12:07 ч.
Доставиха бюлетините за кметските избори в монтанското село Габровница
Доставиха бюлетините за кметските избори в монтанското село Габровница
Снимка © DFA

Доставени са 1000 броя бюлетини за местните избори за кмет в село Габровница, община Монтана, съобщи говорителят на Районна избирателна комисия Петко Петков.

Призивите да бъде спряна процедурата за избор на председател на Върховния административен съд (ВАС) и главен прокурор е призив Висшият съдебен съвет (ВСС) да наруши Конституцията, което е недопустимо. Това е записано в проектодекларация на ВСС, представена от представляващия Боян Магдалинчев в началото на днешното заседание на пленума на Съвета, на което се очаква Пленумът да реши дали да приеме хронограма за избор за председател на ВАС.

Тези искания са демонстрация на правен нихилизъм и двоен стандарт. Усещането за беззаконие не трябва да се мултиплицира във всяка част от обществото, пише в документа.

Неуспехът на неслучилата се съдебна реформа не може да бъде вменен на ВСС. Съветът се третира като необходим грешник за провалянето на съдебната реформа, се посочва в проектодекларацията. С документа се отправя апел да не се минават границите на допустимото и институциите

През следващите четири дни, от 17 до 20 октомври, в София ще се проведе спортното събитие "Taekwon-Do for the rights". Това каза Венцислав Игнатов, председател на Централен полицейски Таекуондо клуб. Събитието се организира от клуба съвместно с още девет държави.

„Надграждаме програмата за деца „Приятели на полицията“ на европейско ниво, по европейски проект. От утре започват да пристигат представители от десет европейски държави, като във всяка делегация има по петнадесет състезатели по таекуондо, от 12 до 17 години, и петима възрастни – треньори, полицаи или представители на правоохранителна агенция и съдия“, обясни Игнатов и уточни, че страните освен България, са Румъния, Гърция, Сърбия, Словения, Словакия, Унгария, Белгия, Полша и Латвия. 

Той допълни, че гостите ще посетят Музея на МВР, а в петък, с възрастните, ще бъде орган

През нощта ще преобладава ясно време. По-значителни увеличения на облачността ще има над Североизточна България, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). 

Ще духа слаб вятър от запад-северозапад, в Североизточна България ще започне да се ориентира от североизток и ще е умерен. Минималните температури ще бъдат между 5° и 10°, в София – около 8°.    

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и ще продължи да се повишава.

Утре ще преобладава слънчево време. По-значителни временни увеличения на облачността ще има преди обяд над североизточната част от страната. Вятърът в цялата страната ще се ориентира от север-североизток, ще е умерен, в Североизточна България – временно силен и с него ще нахлува студен въздух. Дневните температури в повечето места ще се понижат и максималните ще бъдат

Двама непълнолетни младежи на 16 и 17 години от селата Габрица и Борци са задържани заради нарязване и увреждане на автомобилни гуми на различни места в Шумен, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР.  

Работата по случая е започнала в началото на миналата седмица, когато са приети сигнали за срязани гуми на леки автомобили „Фолксваген Лупо“ и на „Рено Клио“, съответно на шуменските улици „Съединение“ и “Добруджа“. Около 23:00 часа на 13 октомври с нож са срязани и гуми на леки автомобили „Линкълн“ и на „Субару Форестър“, които били паркирани в централната част на града. 

След получен сигнал от гражданин за двама младежи със съмнително поведение, екип на полицията в Шумен е предприел незабавни действия за установяване на извършителите. В непосредствена близост д

България е готова да подкрепи инвестиции в развитието на дигиталната инфраструктура и свързаността. Това заяви държавният глава Румен Радев на среща в президентската институция с представители на водещи компании от щата Вирджиния, САЩ, в областта на високите технологии, отбраната, системите за сигурност в киберпространството, дигиталната и комуникационната инфраструктура. Това съобщиха от прессекретариата на президента.

В разговора участие взе и заместник-посланикът на САЩ у нас Мартин Макдауъл. В рамките на посещението си у нас мениджъри на американските компании ще проведат срещи с представители на българския бизнес, научни организации и държавни институции с цел проучване на възможности за бъдещо партньорство и развитие на икономическото сътрудничество между България и САЩ.

Подобряването на транспортната, енергийната и дигиталната свързаност е от ключово значение за м

„Изборите се подготвят в сравнително спокойна обстановка. Вчера се проведе обучението на двете секционни комисии – едната стационарна и другата подвижна. Присъстваха почти всички членове. Утре ще бъдат раздадени материалите за комисиите, за да се подготвят съответните помещения. Нямаме нито една жалба в Общинска избирателна комисия към момента. В стационарната секция ще има и една машина за гласуване“, поясни Петко Петков.

Изборите за кмет на Габровница ще се проведат отново на 20 октомври, тъй като със свое решение от 27 юни 2024 година Върховният административен съд касира резултата от вота на 29 октомври 2023 г.  и прекрати правомощията на избрания тогава за кмет Рангел Иванов.

С указ на президента бяха насрочени новите избори за кмет в селото. 

Кандидатите за кмет на Габровница за извънредния вот на 20 октомври са двама.

Протестирам срещу публикуването на каквото и да е, срещу когото и да е без информацията да бъде проверена и без да бъде чута неговата гледна точка, заяви бившият кмет на Варна Иван Портних пред журналисти по повод обвиненията на Европейската прокуратура за измама, свързана с реконструкцията на рибарско пристанище.

В петък Европейската прокуратура съобщи, че официално повдига обвинения на бивш кмет и бивш областен управител на Варна, както и на двама държавни служители от Изпълнителна агенция "Морска администрация" по разследване на възможна измама, съобщена от европейската служба за борба с измамите със средства от ЕС (ОЛАФ) по повод реконструкцията на рибарско пристанище.

Четиримата са обвинени във фалшифициране на официални документи и предоставяне на невярна информация, за да получат неправомерно средства от ЕС по проект на стойност 3,4 милиона евро, съфинансиран от Е

Екип за обезвреждане на невзривени боеприпаси от 91-ви инженерен батальон за обща поддръжка от състава на 55-ти инженерен полк на 14 октомври разузна, транспортира и унищожи на учебен полигон „Червен” 50-килограмова немска учебна авиобомба ZC50. Боеприпасът беше открит при изкопни работи на строителен обект в ж.к. „Тракия”, Пловдив. Това съобщи пресцентърът на Министерството на отбраната.

Военнослужещите от формированието за овладяване и/или преодоляване на последствията от бедствия за унищожаване на невзривени бойни припаси са действали под ръководството на капитан Петър Петров и по заповед на командира на Сухопътните войски генерал майор Деян Дешков.

Министерството на отбраната регулярно информира, че военнослужещи унищожават невзривени боеприпаси. На 10 октомври три оребрени снаряда, една ръчна граната тип „бухалка“ и една артилерий

Върховният административен съд отмени решения на Централната избирателна комисия, с които са отхвърлени жалби против решения на Районна избирателна комисия - Велико Търново, които касаят съставите на секционните избирателни комисии в община Свищов и община Елена за изборите за народни представители на 27 октомври, съобщиха от пресцентъра на съда.

Съдът изпраща преписката на РИК - Велико Търново за назначаване на състав на секционни избирателни комисии в двете общини при съобразяване на задължителните указания, дадени с решенията на съда по двете дела.

Казусите са във връзка с решения на РИК-Велико Търново, с които от съставите на секционни избирателни комисии за
провеждане на изборите за народни представители са освободени едни лица и на тяхно място са назначени други.

Съдът приема, че освобождаването на член на мандатната избирателна комисия, след назначаван

Териториалните експертни лекарски комисии (ТЕЛК) да получават по 100 лв. за предсрочно издадено решение предлагат от Министерството на здравеопазването (МЗ). Предложението е направено в проект за нормативна промяна, публикуван за обществено обсъждане на сайта на МЗ. В момента стойността за влязло в сила експертно решение на ТЕЛК, изготвено от комисията предсрочно в срок два месеца от подаване на заявлението-декларация в регионалната картотека на медицинската експертиза, срещу което няма подадена жалба в нормативно установения срок или при обжалване е потвърдено от Националната експертна лекарска комисия, е 60 лв. 

В мотивите към предложението за промяна е припомнено, че от март тази година са в сила промени, чиято цел е преодоляване на значителното забавяне на експертизата, която в някои комисии достига до три-четири години. Според тези промени ТЕЛК трябва да има във всичк

Нужно е да се направи национална програма за намаляване на загубите от вода, като бъде набелязана система от конкретни мерки, каза днес председателят на Българската асоциация по водите Иван Иванов по време на дискусия в рамките на Годишната среща на местните власти, която се провежда в курорта "Албена". Организатор на събитието е Националното сдружение на общините в Република България. 

Според Иванов програмата е редно да бъде изработена в партньорство между "Български ВиК холдинг" и местните власти, а финансирането на мерките може да се търси от различни инструменти. Иванов подчерта още, че кметовете трябва да започнат да мислят и в посока повторното използване на отпадните води. 

В градовете има сериозен потенциал за пестене на вода, посочи още председателя на Българската асоциация по водите  Според него у нас като че ли се подценява ситуацията с безводи

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
АПИ ремонтира 18-километрова отсечка между селата Долни Пасарел и Кокаляне по пътя София – Самоков
Преди началото на зимния сезон Агенция „Пътна инфраструктура“ предприе ремонт на 18 км от второкласния път II-82 Самоков - София в участъка между Долни Пасарел и Кокаля ...
Бележници с изписани имена на хора са иззети от търговски обекти в Разградско при специализирана полицейска операция
Бележници с имена на хора са иззети от търговски обекти в област Разград при полицейска операция днес. Специализираната акция бе насочена към предотвратяване на подготвяни нарушени ...
Сливенският съд задържа под стража мъж за изнасилване на малолетна
Окръжен съд – Сливен постанови определение, с което взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо мъж с инициали Т.Я.И., обвинен в изнасилване на малоле ...
Започна рехабилитацията на улица „Стефан Караджа“ в омуртагското село Величка
Със символична първа копка започна рехабилитацията на улица „Стефан Караджа“ в омуртагското село Величка. Обновена ще бъде отсечка от 1090 м., съобщи секретарят на Общ ...
Проверки на готовността за зимно поддържане на пътищата и на снегопочистващата техника разпореди областният управител на Разград на общините
Проверки на готовността за зимно поддържане на общинските пътища и снегопочистващата техника разпореди на общините областният управител на област Разград Владимир Димитров, съобщих ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
За половин година Общинският съвет в Георги Дамяново е взел 35 решения
От 1 януари до 30 юни тази година Общинският съвет в село Георги Дамяново, област Монтана, е взел 35 решения, изпълнението на които е възложено на кмета на общината, съобщи на засе ...
АПИ ремонтира 18-километрова отсечка между селата Долни Пасарел и Кокаляне по пътя София – Самоков
Преди началото на зимния сезон Агенция „Пътна инфраструктура“ предприе ремонт на 18 км от второкласния път II-82 Самоков - София в участъка между Долни Пасарел и Кокаля ...
Гражданите да спазват правилата за изхвърляне на отпадъци, призова заместник -кметът на Враца Цветан Стоичков
Гражданите да спазват правилата за изхвърляне на отпадъци, призова заместник-кметът на Враца Цветан Стоичков. Той коментира два основни проблема – изхвърлянето до контейнерит ...
Сандански ще отбележи 112 години от Освобождението си
Сандански ще отбележи 112 години от Освобождението си на 20 октомври, съобщиха от Общината.  Програмата за празника включва ритуал по поднасяне на венци и цветя пред паметника ...
Бележници с изписани имена на хора са иззети от търговски обекти в Разградско при специализирана полицейска операция
Бележници с имена на хора са иззети от търговски обекти в област Разград при полицейска операция днес. Специализираната акция бе насочена към предотвратяване на подготвяни нарушени ...
Тикер в 16:20 ч.
От 1 януари до 30 юни тази година Общинският съвет в село Георги Дамяново, облас ...
Начало Местен фокус
310
България

Доставиха бюлетините за кметските избори в монтанското село Габровница

Доставени са 1000 броя бюлетини за местните избори за кмет в село Габровница, община Монтана, съобщи говорителят на Районна избирателна комисия Петко Петков.„Изборите се подготвят в сравнително спокойна обстановка.

| 18 Октомври 2024, 12:07 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Доставиха бюлетините за кметските избори в монтанското село Габровница
Доставиха бюлетините за кметските избори в монтанското село Габровница
Снимка © DFA

Доставени са 1000 броя бюлетини за местните избори за кмет в село Габровница, община Монтана, съобщи говорителят на Районна избирателна комисия Петко Петков.

Призивите да бъде спряна процедурата за избор на председател на Върховния административен съд (ВАС) и главен прокурор е призив Висшият съдебен съвет (ВСС) да наруши Конституцията, което е недопустимо. Това е записано в проектодекларация на ВСС, представена от представляващия Боян Магдалинчев в началото на днешното заседание на пленума на Съвета, на което се очаква Пленумът да реши дали да приеме хронограма за избор за председател на ВАС.

Тези искания са демонстрация на правен нихилизъм и двоен стандарт. Усещането за беззаконие не трябва да се мултиплицира във всяка част от обществото, пише в документа.

Неуспехът на неслучилата се съдебна реформа не може да бъде вменен на ВСС. Съветът се третира като необходим грешник за провалянето на съдебната реформа, се посочва в проектодекларацията. С документа се отправя апел да не се минават границите на допустимото и институциите

През следващите четири дни, от 17 до 20 октомври, в София ще се проведе спортното събитие "Taekwon-Do for the rights". Това каза Венцислав Игнатов, председател на Централен полицейски Таекуондо клуб. Събитието се организира от клуба съвместно с още девет държави.

„Надграждаме програмата за деца „Приятели на полицията“ на европейско ниво, по европейски проект. От утре започват да пристигат представители от десет европейски държави, като във всяка делегация има по петнадесет състезатели по таекуондо, от 12 до 17 години, и петима възрастни – треньори, полицаи или представители на правоохранителна агенция и съдия“, обясни Игнатов и уточни, че страните освен България, са Румъния, Гърция, Сърбия, Словения, Словакия, Унгария, Белгия, Полша и Латвия. 

Той допълни, че гостите ще посетят Музея на МВР, а в петък, с възрастните, ще бъде орган

През нощта ще преобладава ясно време. По-значителни увеличения на облачността ще има над Североизточна България, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). 

Ще духа слаб вятър от запад-северозапад, в Североизточна България ще започне да се ориентира от североизток и ще е умерен. Минималните температури ще бъдат между 5° и 10°, в София – около 8°.    

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и ще продължи да се повишава.

Утре ще преобладава слънчево време. По-значителни временни увеличения на облачността ще има преди обяд над североизточната част от страната. Вятърът в цялата страната ще се ориентира от север-североизток, ще е умерен, в Североизточна България – временно силен и с него ще нахлува студен въздух. Дневните температури в повечето места ще се понижат и максималните ще бъдат

Двама непълнолетни младежи на 16 и 17 години от селата Габрица и Борци са задържани заради нарязване и увреждане на автомобилни гуми на различни места в Шумен, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР.  

Работата по случая е започнала в началото на миналата седмица, когато са приети сигнали за срязани гуми на леки автомобили „Фолксваген Лупо“ и на „Рено Клио“, съответно на шуменските улици „Съединение“ и “Добруджа“. Около 23:00 часа на 13 октомври с нож са срязани и гуми на леки автомобили „Линкълн“ и на „Субару Форестър“, които били паркирани в централната част на града. 

След получен сигнал от гражданин за двама младежи със съмнително поведение, екип на полицията в Шумен е предприел незабавни действия за установяване на извършителите. В непосредствена близост д

България е готова да подкрепи инвестиции в развитието на дигиталната инфраструктура и свързаността. Това заяви държавният глава Румен Радев на среща в президентската институция с представители на водещи компании от щата Вирджиния, САЩ, в областта на високите технологии, отбраната, системите за сигурност в киберпространството, дигиталната и комуникационната инфраструктура. Това съобщиха от прессекретариата на президента.

В разговора участие взе и заместник-посланикът на САЩ у нас Мартин Макдауъл. В рамките на посещението си у нас мениджъри на американските компании ще проведат срещи с представители на българския бизнес, научни организации и държавни институции с цел проучване на възможности за бъдещо партньорство и развитие на икономическото сътрудничество между България и САЩ.

Подобряването на транспортната, енергийната и дигиталната свързаност е от ключово значение за м

„Изборите се подготвят в сравнително спокойна обстановка. Вчера се проведе обучението на двете секционни комисии – едната стационарна и другата подвижна. Присъстваха почти всички членове. Утре ще бъдат раздадени материалите за комисиите, за да се подготвят съответните помещения. Нямаме нито една жалба в Общинска избирателна комисия към момента. В стационарната секция ще има и една машина за гласуване“, поясни Петко Петков.

Изборите за кмет на Габровница ще се проведат отново на 20 октомври, тъй като със свое решение от 27 юни 2024 година Върховният административен съд касира резултата от вота на 29 октомври 2023 г.  и прекрати правомощията на избрания тогава за кмет Рангел Иванов.

С указ на президента бяха насрочени новите избори за кмет в селото. 

Кандидатите за кмет на Габровница за извънредния вот на 20 октомври са двама.

Протестирам срещу публикуването на каквото и да е, срещу когото и да е без информацията да бъде проверена и без да бъде чута неговата гледна точка, заяви бившият кмет на Варна Иван Портних пред журналисти по повод обвиненията на Европейската прокуратура за измама, свързана с реконструкцията на рибарско пристанище.

В петък Европейската прокуратура съобщи, че официално повдига обвинения на бивш кмет и бивш областен управител на Варна, както и на двама държавни служители от Изпълнителна агенция "Морска администрация" по разследване на възможна измама, съобщена от европейската служба за борба с измамите със средства от ЕС (ОЛАФ) по повод реконструкцията на рибарско пристанище.

Четиримата са обвинени във фалшифициране на официални документи и предоставяне на невярна информация, за да получат неправомерно средства от ЕС по проект на стойност 3,4 милиона евро, съфинансиран от Е

Екип за обезвреждане на невзривени боеприпаси от 91-ви инженерен батальон за обща поддръжка от състава на 55-ти инженерен полк на 14 октомври разузна, транспортира и унищожи на учебен полигон „Червен” 50-килограмова немска учебна авиобомба ZC50. Боеприпасът беше открит при изкопни работи на строителен обект в ж.к. „Тракия”, Пловдив. Това съобщи пресцентърът на Министерството на отбраната.

Военнослужещите от формированието за овладяване и/или преодоляване на последствията от бедствия за унищожаване на невзривени бойни припаси са действали под ръководството на капитан Петър Петров и по заповед на командира на Сухопътните войски генерал майор Деян Дешков.

Министерството на отбраната регулярно информира, че военнослужещи унищожават невзривени боеприпаси. На 10 октомври три оребрени снаряда, една ръчна граната тип „бухалка“ и една артилерий

Върховният административен съд отмени решения на Централната избирателна комисия, с които са отхвърлени жалби против решения на Районна избирателна комисия - Велико Търново, които касаят съставите на секционните избирателни комисии в община Свищов и община Елена за изборите за народни представители на 27 октомври, съобщиха от пресцентъра на съда.

Съдът изпраща преписката на РИК - Велико Търново за назначаване на състав на секционни избирателни комисии в двете общини при съобразяване на задължителните указания, дадени с решенията на съда по двете дела.

Казусите са във връзка с решения на РИК-Велико Търново, с които от съставите на секционни избирателни комисии за
провеждане на изборите за народни представители са освободени едни лица и на тяхно място са назначени други.

Съдът приема, че освобождаването на член на мандатната избирателна комисия, след назначаван

Териториалните експертни лекарски комисии (ТЕЛК) да получават по 100 лв. за предсрочно издадено решение предлагат от Министерството на здравеопазването (МЗ). Предложението е направено в проект за нормативна промяна, публикуван за обществено обсъждане на сайта на МЗ. В момента стойността за влязло в сила експертно решение на ТЕЛК, изготвено от комисията предсрочно в срок два месеца от подаване на заявлението-декларация в регионалната картотека на медицинската експертиза, срещу което няма подадена жалба в нормативно установения срок или при обжалване е потвърдено от Националната експертна лекарска комисия, е 60 лв. 

В мотивите към предложението за промяна е припомнено, че от март тази година са в сила промени, чиято цел е преодоляване на значителното забавяне на експертизата, която в някои комисии достига до три-четири години. Според тези промени ТЕЛК трябва да има във всичк

Нужно е да се направи национална програма за намаляване на загубите от вода, като бъде набелязана система от конкретни мерки, каза днес председателят на Българската асоциация по водите Иван Иванов по време на дискусия в рамките на Годишната среща на местните власти, която се провежда в курорта "Албена". Организатор на събитието е Националното сдружение на общините в Република България. 

Според Иванов програмата е редно да бъде изработена в партньорство между "Български ВиК холдинг" и местните власти, а финансирането на мерките може да се търси от различни инструменти. Иванов подчерта още, че кметовете трябва да започнат да мислят и в посока повторното използване на отпадните води. 

В градовете има сериозен потенциал за пестене на вода, посочи още председателя на Българската асоциация по водите  Според него у нас като че ли се подценява ситуацията с безводи

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
АПИ ремонтира 18-километрова отсечка между селата Долни Пасарел и Кокаляне по пътя София – Самоков
Бележници с изписани имена на хора са иззети от търговски обекти в Разградско при специализирана полицейска операция
Сливенският съд задържа под стража мъж за изнасилване на малолетна
Започна рехабилитацията на улица „Стефан Караджа“ в омуртагското село Величка
Проверки на готовността за зимно поддържане на пътищата и на снегопочистващата техника разпореди областният управител на Разград на общините
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Контекст
За половин година Общинският съвет в Георги Дамяново е взел 35 решения
Основна линия
АПИ ремонтира 18-километрова отсечка между селата Долни Пасарел и Кокаляне по пътя София – Самоков
Местен фокус
Гражданите да спазват правилата за изхвърляне на отпадъци, призова заместник -кметът на Враца Цветан Стоичков
В детайли
Сандански ще отбележи 112 години от Освобождението си
Основна линия
Бележници с изписани имена на хора са иззети от търговски обекти в Разградско при специализирана полицейска операция
В детайли
Петима служители на Държавната автомобилна администрация в Хасково към 2015 година са осъдени на пробация за подкупи, съобщиха от съда
Сфера
В Търговище отново започнаха дейностите в Детско полицейско управление
Местен фокус
При натоварен трафик днес и утре движението в тунела „Топли дол“ ще бъде временно спирано и ще се осигурят две ленти в посока Варна
Сфера
Двойно повече специалисти по информационни технологии проверяват машините за вота, каза Росен Карадимов в писмо до Обществения съвет на ЦИК
Контекст
От плевенския клуб на спартакистите отпразнуваха 90-годишнината на най-възрастния спортист Георги Шабански
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.