Начало Основна линия Програма с фокус върху психичното здраве на журналистите е предвидена на конференцията „Sofia Talks Media: Устойчиви на кризи“
335
България

Програма с фокус върху психичното здраве на журналистите е предвидена на конференцията „Sofia Talks Media: Устойчиви на кризи“

Програма с терапевтични сесии с фокус върху психичното здраве на журналистите е предвидена в рамките на конференцията „Sofia Talks Media: Устойчиви на кризи“.Това съобщават от Асоциацията на европейските журналисти в България (АЕЖ-България).

| 18 Октомври 2024, 12:19 ч.
Програма с фокус върху психичното здраве на журналистите е предвидена на конференцията „Sofia Talks Media: Устойчиви на кризи“
Програма с фокус върху психичното здраве на журналистите е предвидена на конференцията „Sofia Talks Media: Устойчиви на кризи“
Снимка © АЕЖ-България

Програма с терапевтични сесии с фокус върху психичното здраве на журналистите е предвидена в рамките на конференцията „Sofia Talks Media: Устойчиви на кризи“. Това съобщават от Асоциацията на европейските журналисти в България (АЕЖ-България).

Изложби, концерти, театрална премиера, представяне на книги, състезания са включени в програмата за отбелязване на духовния празник на Видин - Димитровден, каза главният експерт „Култура и изкуство“ в местната администрация Силвана Сюлейман.

Предстоящите почивни дни – на 19 и 20 октомври, на бившето летище до с. Иново ще се проведе четвъртият кръг на Националния шампионат по драг-рейсинг. Изложбата “На Видин с любов” на художника Веселин Нацин ще бъде открита в неделя вечерта в Културен център „Жул Паскин“, добави Сюлейман.

Регионалната библиотека „Михалаки Георгиев“ ще бъде домакин на представянето на книгата „Змей омайник“ на Симона Панова и на традиционното ученическо състезание „Аз познавам Видин“. Регионалният исторически музей е подготвил изложба „Благословен е този, който дарява&l

В община Бяла Слатина спортната инфраструктура и дейности са на високо ниво, каза кметът инж. Иво Цветков по повод получена днес награда „Кмет на годината“ в категорията „Спорт и младежки дейности“ за малка община. Организатор на конкурса е Kmeta.bg, а целта е да се обърне внимание на работата на всички 265 общини, пишат на сайта си организаторите.

„В общината имаме множество спортни клубове с традиционни успехи и изяви. Стотици деца и младежи са ангажирани в различни дейности“, каза Цветков. По думите му наскоро градът е бил домакин на кръг от републиканското първенство по мотокрос. Припомняме, че в Бяла Слатина преди дни се проведе и Международен турнир по джудо. 

Кметът допълни, че спортната инфраструктура е приоритет и ежегодно се инвестират средства за облагородяване и ремонт. Спортната зала в Бяла Слатина е ремонтирана

За нас в президентската институция няма разлика между българите, които живеят на територията на България, и българските общности зад граница. Смятам, че България, като страна член на Европейския съюз (ЕС) е достатъчно силна, има достатъчно силни лостове в ръцете си, за да може да защити всяка една българска общност зад граница, особено в т.нар. исторически диаспори, които, за съжаление и днес, в 21 век, една част от тях, са подложени поне на опити за асимилация. Това каза вицепрезидентът Илияна Йотова в Кюстендил, където участва в кръгла маса „Българите на Балканите отвъд границата след 1878 г. Кодът на оцеляването“. Събитието се провежда под патронажа на вицепрезидента. 

Проектът изследва българските общности на Балканите от миналото до наши дни с открояване на съвременните проблеми и перспективи. Събитието, в което участват представители на българската общно

Софийският районен съд даде ход на делото срещу Симона Радева, обвинена, че е подпомогнала Георги Семерджиев да се укрие след катастрофата на бул. "Черни връх" през юли 2022 г. Според тричленния съдебен състав няма основание делото да бъде върнато на прокуратурата. Днес се проведе разпоредително заседание по делото, като то ще продължи с разпит на свидетели на 19 ноември.

Симона Радева към момента е на свобода с наложена мярка „подписка“. Тя е обвинена за това, че на 05.07.2022 г., в София, в качеството си на младши инспектор-полицай в група „Охрана на обществения ред“ на сектор „Охранителна полиция“ към 01 РУ-СДВР, е спомогнала Георги Семерджиев, за да бъде осуетено наказателно преследване срещу него. Според обвинението тя е осигурила метална стълба, с която Семерджиев се изкачил до терасата на жилището си в София, влязъл вътре и се е укрил.

Общо 23-ма души са ранени при 17 тежки катастрофи в страната през последното денонощие, съобщиха от МВР на сайта си. 

В София са регистрирани три тежки и 35 леки пътнотранспортни произшествия, при които има трима пострадали.

От началото на месеца са станали 335 катастрофи с 22-ма загинали и 412 ранени.

От началото на годината са регистрирани 5746 пътнотранспортни произшествия, при които живота си са загубили 361 души, а пострадалите са 7233-ма.

Събитието ще се състои на 29 октомври във Френския институт, като посетителите ще имат право да кандидатстват за терапевтичните сесии.

„Програмата е предназначена за журналисти, тъй като знаем колко стресираща е професията и че на психичното здраве на репортерите и редакторите често остава на заден план. Повечето от нас сме изпитвали или познаваме колеги, които имат симптоми на прегаряне, тревожност, депресия или дори посттравматично стресово разстройство“, посочват от АЕЖ-България.

По думите им сесиите ще са насочени към развиване на умения за справяне със стреса, управление на емоциите и укрепване на психическата устойчивост. Кампанията ще започне от 1 ноември и ще продължи до края на календарната година.

До момента целева помощ за отопление е отпусната на 14 354 домакинства от област Враца, посочват от Регионална дирекция „Социално подпомагане“ – Враца (РДСП) в отговор на запитване на . Оттам допълват, че за миналата година в областта са били подпомогнати общо 14 845 семейства. 

„На този етап са подадени над 17 000 заявления, но една част от тях са отказани, тъй като средномесечният доход на семейството е надвишил диференцирания доход за отопление“, уточни директорът на РДСП – Враца Мария Търнавска. Отпусканата сума от държавата е в размер на 553, 75 лева и се изплаща наведнъж за целия отоплителен сезон, добави още Търнавска. 

До 31 октомври се приемат заявления за енергийните помощи за отопление. Приемът започна на 1 юли. Заявления се подават в дирекциите „Социално подпомагане", чрез лицензиран пощенски оператор, вклю

От понеделник предстои да преминем последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния. Това съобщи пред журналисти генерал-майор Явор Матеев, командир на Съвместното командване на специалните операции (СКСО). Той участва в отбелязването на Деня на военния парашутист. Днес се навършват 80 години от първото участие на Парашутната дружина от състава на Първата българска армия в реални бойни действия. Церемонията се състоя пред Паметника на парашутиста в София.

За първи път България, заедно с Румъния, става регионално командване специалните операции, част от командната структура на силите за специални операции на НАТО, обясни генерал-майор Явор Матеев.

Български и полски компании от различни сектори обсъдиха съвместни бизнес инициативи в Бургас в рамките на информационно събитие, организирано от Търговско-индустриалната камара, Посолството на Република Полша у нас и полското Министерство на климата и околната среда. Бизнес форумът, който постави акцент върху кръговата икономика, даде възможности на български фирми да представят дейността си и възможностите за сътрудничество пред полските гости. За събитието в Бургас пристигнаха представители на 12 полски компании, които оперират в областта на "зелените" технологии. Някои от тях имат и представителства в България. 

В срещата се включиха местни държавни институции и организации. Сред тях бяха и едни от най-големите предприятия в областта като "Лукойл Нефтохим Бургас", "Промет Стиил" и "Черноморско злато". Представители на черноморски общини, университети и туристически орг

Променя се организацията на движението заради провеждане на „Маратон София 2024” на 12 и 13 октомври. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община. 

Предстои 41-вото издание на най-мащабното спортно събитие на София - „Маратон София 2024“. Тази година маратонът ще се проведе с ново трасе. На 13 октомври Wizz Air София маратон ще предостави на рекордните като бройка над 6500 участници възможност за едно различно преживяване, като за първи път в историята маршрутът ще обхване и западната част на града.

Старт-финалът на класическата дистанция от 42 километра и 195 метра е тази неделя в 9:30 часа от площад „Княз Александър I" и маршрутът ще продължи по подробната карта с отбелязване на всички забележителности на София, покрай които ще бягат маратонците. За първи път записалите се само за големия маратон наближават 1000. За провеждане на

Район "Оборище" спира кандидатурата си за участие в проекта за резидентна грижа за непридружени деца бежанци. Това се посочва в становище на районната администрация по повод бъдещо участие в "Проект за настаняване в център-семеен тип и предоставяне на специализирани социални грижи и закрила на непридружени деца-бежанци без увреждания до 18 годишна възраст". Становището е публикувано на Фейсбук страницата на район "Оборище".

Оттам отчитат недопустимостта на предизборно заиграване на политически сили със съдбата на деца-жертва на военни конфликти и без родители и близки на територията на страната ни. Район "Оборище" декларира, че няма да допусне разпалването на омраза на етническа или расова основа с предизборна цел, което може да има дългосрочни последици отвъд предстоящите избори и разбира естественото безпокойство на гражданите на района и нагнетяваното напрежение, породено от

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
За половин година Общинският съвет в Георги Дамяново е взел 35 решения
От 1 януари до 30 юни тази година Общинският съвет в село Георги Дамяново, област Монтана, е взел 35 решения, изпълнението на които е възложено на кмета на общината, съобщи на засе ...
От плевенския клуб на спартакистите отпразнуваха 90-годишнината на най-възрастния спортист Георги Шабански
Спортен клуб (СК)„Спартакисти – за здраве и дълголетие“ към народно читалище (НЧ) „Съгласие 1869“ в Плевен отбеляза 90-годишнината на най-възрастния с ...
Нараства употребата на лесен за укриване синтетичен наркотик, който не се отчита и на тестовете, предупреждават специалистите
Поради лесното пренасяне и укриване напоследък има ръст на употребата на синтетични наркотици. Това заяви началникът на сектор в териториалната дирекция на Агенция „Митници&l ...
Невзривен боеприпас бе открит в област Сливен и унищожен от военнослужещи
Специализиран екип от Центъра за подготовка на специалисти – Сливен, под ръководството на капитан Михаил Попов, разузна, транспортира и унищожи един 152 мм бронебойно трасира ...
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, а образуваните досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите са 70, показват данните, ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Верижна катастрофа стана на пътя между Петрич и Сандански, очаква се движението да бъде възстановено, казаха от полицията
Верижна катастрофа стана следобед на пътя от Петрич за Граничния контролно-пропускателен пункт "Златарево". В катастрофата участват три леки автомобила, към момента няма информация ...
За половин година Общинският съвет в Георги Дамяново е взел 35 решения
От 1 януари до 30 юни тази година Общинският съвет в село Георги Дамяново, област Монтана, е взел 35 решения, изпълнението на които е възложено на кмета на общината, съобщи на засе ...
АПИ ремонтира 18-километрова отсечка между селата Долни Пасарел и Кокаляне по пътя София – Самоков
Преди началото на зимния сезон Агенция „Пътна инфраструктура“ предприе ремонт на 18 км от второкласния път II-82 Самоков - София в участъка между Долни Пасарел и Кокаля ...
Гражданите да спазват правилата за изхвърляне на отпадъци, призова заместник -кметът на Враца Цветан Стоичков
Гражданите да спазват правилата за изхвърляне на отпадъци, призова заместник-кметът на Враца Цветан Стоичков. Той коментира два основни проблема – изхвърлянето до контейнерит ...
Сандански ще отбележи 112 години от Освобождението си
Сандански ще отбележи 112 години от Освобождението си на 20 октомври, съобщиха от Общината.  Програмата за празника включва ритуал по поднасяне на венци и цветя пред паметника ...
Тикер в 16:26 ч.
Верижна катастрофа стана следобед на пътя от Петрич за Граничния контролно-пропу ...
Начало Основна линия
335
България

Програма с фокус върху психичното здраве на журналистите е предвидена на конференцията „Sofia Talks Media: Устойчиви на кризи“

Програма с терапевтични сесии с фокус върху психичното здраве на журналистите е предвидена в рамките на конференцията „Sofia Talks Media: Устойчиви на кризи“.Това съобщават от Асоциацията на европейските журналисти в България (АЕЖ-България).

| 18 Октомври 2024, 12:19 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Програма с фокус върху психичното здраве на журналистите е предвидена на конференцията „Sofia Talks Media: Устойчиви на кризи“
Програма с фокус върху психичното здраве на журналистите е предвидена на конференцията „Sofia Talks Media: Устойчиви на кризи“
Снимка © АЕЖ-България

Програма с терапевтични сесии с фокус върху психичното здраве на журналистите е предвидена в рамките на конференцията „Sofia Talks Media: Устойчиви на кризи“. Това съобщават от Асоциацията на европейските журналисти в България (АЕЖ-България).

Изложби, концерти, театрална премиера, представяне на книги, състезания са включени в програмата за отбелязване на духовния празник на Видин - Димитровден, каза главният експерт „Култура и изкуство“ в местната администрация Силвана Сюлейман.

Предстоящите почивни дни – на 19 и 20 октомври, на бившето летище до с. Иново ще се проведе четвъртият кръг на Националния шампионат по драг-рейсинг. Изложбата “На Видин с любов” на художника Веселин Нацин ще бъде открита в неделя вечерта в Културен център „Жул Паскин“, добави Сюлейман.

Регионалната библиотека „Михалаки Георгиев“ ще бъде домакин на представянето на книгата „Змей омайник“ на Симона Панова и на традиционното ученическо състезание „Аз познавам Видин“. Регионалният исторически музей е подготвил изложба „Благословен е този, който дарява&l

В община Бяла Слатина спортната инфраструктура и дейности са на високо ниво, каза кметът инж. Иво Цветков по повод получена днес награда „Кмет на годината“ в категорията „Спорт и младежки дейности“ за малка община. Организатор на конкурса е Kmeta.bg, а целта е да се обърне внимание на работата на всички 265 общини, пишат на сайта си организаторите.

„В общината имаме множество спортни клубове с традиционни успехи и изяви. Стотици деца и младежи са ангажирани в различни дейности“, каза Цветков. По думите му наскоро градът е бил домакин на кръг от републиканското първенство по мотокрос. Припомняме, че в Бяла Слатина преди дни се проведе и Международен турнир по джудо. 

Кметът допълни, че спортната инфраструктура е приоритет и ежегодно се инвестират средства за облагородяване и ремонт. Спортната зала в Бяла Слатина е ремонтирана

За нас в президентската институция няма разлика между българите, които живеят на територията на България, и българските общности зад граница. Смятам, че България, като страна член на Европейския съюз (ЕС) е достатъчно силна, има достатъчно силни лостове в ръцете си, за да може да защити всяка една българска общност зад граница, особено в т.нар. исторически диаспори, които, за съжаление и днес, в 21 век, една част от тях, са подложени поне на опити за асимилация. Това каза вицепрезидентът Илияна Йотова в Кюстендил, където участва в кръгла маса „Българите на Балканите отвъд границата след 1878 г. Кодът на оцеляването“. Събитието се провежда под патронажа на вицепрезидента. 

Проектът изследва българските общности на Балканите от миналото до наши дни с открояване на съвременните проблеми и перспективи. Събитието, в което участват представители на българската общно

Софийският районен съд даде ход на делото срещу Симона Радева, обвинена, че е подпомогнала Георги Семерджиев да се укрие след катастрофата на бул. "Черни връх" през юли 2022 г. Според тричленния съдебен състав няма основание делото да бъде върнато на прокуратурата. Днес се проведе разпоредително заседание по делото, като то ще продължи с разпит на свидетели на 19 ноември.

Симона Радева към момента е на свобода с наложена мярка „подписка“. Тя е обвинена за това, че на 05.07.2022 г., в София, в качеството си на младши инспектор-полицай в група „Охрана на обществения ред“ на сектор „Охранителна полиция“ към 01 РУ-СДВР, е спомогнала Георги Семерджиев, за да бъде осуетено наказателно преследване срещу него. Според обвинението тя е осигурила метална стълба, с която Семерджиев се изкачил до терасата на жилището си в София, влязъл вътре и се е укрил.

Общо 23-ма души са ранени при 17 тежки катастрофи в страната през последното денонощие, съобщиха от МВР на сайта си. 

В София са регистрирани три тежки и 35 леки пътнотранспортни произшествия, при които има трима пострадали.

От началото на месеца са станали 335 катастрофи с 22-ма загинали и 412 ранени.

От началото на годината са регистрирани 5746 пътнотранспортни произшествия, при които живота си са загубили 361 души, а пострадалите са 7233-ма.

Събитието ще се състои на 29 октомври във Френския институт, като посетителите ще имат право да кандидатстват за терапевтичните сесии.

„Програмата е предназначена за журналисти, тъй като знаем колко стресираща е професията и че на психичното здраве на репортерите и редакторите често остава на заден план. Повечето от нас сме изпитвали или познаваме колеги, които имат симптоми на прегаряне, тревожност, депресия или дори посттравматично стресово разстройство“, посочват от АЕЖ-България.

По думите им сесиите ще са насочени към развиване на умения за справяне със стреса, управление на емоциите и укрепване на психическата устойчивост. Кампанията ще започне от 1 ноември и ще продължи до края на календарната година.

До момента целева помощ за отопление е отпусната на 14 354 домакинства от област Враца, посочват от Регионална дирекция „Социално подпомагане“ – Враца (РДСП) в отговор на запитване на . Оттам допълват, че за миналата година в областта са били подпомогнати общо 14 845 семейства. 

„На този етап са подадени над 17 000 заявления, но една част от тях са отказани, тъй като средномесечният доход на семейството е надвишил диференцирания доход за отопление“, уточни директорът на РДСП – Враца Мария Търнавска. Отпусканата сума от държавата е в размер на 553, 75 лева и се изплаща наведнъж за целия отоплителен сезон, добави още Търнавска. 

До 31 октомври се приемат заявления за енергийните помощи за отопление. Приемът започна на 1 юли. Заявления се подават в дирекциите „Социално подпомагане", чрез лицензиран пощенски оператор, вклю

От понеделник предстои да преминем последният етап на сертифициране на Щаба на регионално командване на специални операции с Румъния. Това съобщи пред журналисти генерал-майор Явор Матеев, командир на Съвместното командване на специалните операции (СКСО). Той участва в отбелязването на Деня на военния парашутист. Днес се навършват 80 години от първото участие на Парашутната дружина от състава на Първата българска армия в реални бойни действия. Церемонията се състоя пред Паметника на парашутиста в София.

За първи път България, заедно с Румъния, става регионално командване специалните операции, част от командната структура на силите за специални операции на НАТО, обясни генерал-майор Явор Матеев.

Български и полски компании от различни сектори обсъдиха съвместни бизнес инициативи в Бургас в рамките на информационно събитие, организирано от Търговско-индустриалната камара, Посолството на Република Полша у нас и полското Министерство на климата и околната среда. Бизнес форумът, който постави акцент върху кръговата икономика, даде възможности на български фирми да представят дейността си и възможностите за сътрудничество пред полските гости. За събитието в Бургас пристигнаха представители на 12 полски компании, които оперират в областта на "зелените" технологии. Някои от тях имат и представителства в България. 

В срещата се включиха местни държавни институции и организации. Сред тях бяха и едни от най-големите предприятия в областта като "Лукойл Нефтохим Бургас", "Промет Стиил" и "Черноморско злато". Представители на черноморски общини, университети и туристически орг

Променя се организацията на движението заради провеждане на „Маратон София 2024” на 12 и 13 октомври. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община. 

Предстои 41-вото издание на най-мащабното спортно събитие на София - „Маратон София 2024“. Тази година маратонът ще се проведе с ново трасе. На 13 октомври Wizz Air София маратон ще предостави на рекордните като бройка над 6500 участници възможност за едно различно преживяване, като за първи път в историята маршрутът ще обхване и западната част на града.

Старт-финалът на класическата дистанция от 42 километра и 195 метра е тази неделя в 9:30 часа от площад „Княз Александър I" и маршрутът ще продължи по подробната карта с отбелязване на всички забележителности на София, покрай които ще бягат маратонците. За първи път записалите се само за големия маратон наближават 1000. За провеждане на

Район "Оборище" спира кандидатурата си за участие в проекта за резидентна грижа за непридружени деца бежанци. Това се посочва в становище на районната администрация по повод бъдещо участие в "Проект за настаняване в център-семеен тип и предоставяне на специализирани социални грижи и закрила на непридружени деца-бежанци без увреждания до 18 годишна възраст". Становището е публикувано на Фейсбук страницата на район "Оборище".

Оттам отчитат недопустимостта на предизборно заиграване на политически сили със съдбата на деца-жертва на военни конфликти и без родители и близки на територията на страната ни. Район "Оборище" декларира, че няма да допусне разпалването на омраза на етническа или расова основа с предизборна цел, което може да има дългосрочни последици отвъд предстоящите избори и разбира естественото безпокойство на гражданите на района и нагнетяваното напрежение, породено от

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
За половин година Общинският съвет в Георги Дамяново е взел 35 решения
От плевенския клуб на спартакистите отпразнуваха 90-годишнината на най-възрастния спортист Георги Шабански
Нараства употребата на лесен за укриване синтетичен наркотик, който не се отчита и на тестовете, предупреждават специалистите
Невзривен боеприпас бе открит в област Сливен и унищожен от военнослужещи
В МВР са получени близо 200 сигнала за купуване на гласове, съобщи министър Атанас Илков
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Сфера
Верижна катастрофа стана на пътя между Петрич и Сандански, очаква се движението да бъде възстановено, казаха от полицията
Контекст
За половин година Общинският съвет в Георги Дамяново е взел 35 решения
Основна линия
АПИ ремонтира 18-километрова отсечка между селата Долни Пасарел и Кокаляне по пътя София – Самоков
Местен фокус
Гражданите да спазват правилата за изхвърляне на отпадъци, призова заместник -кметът на Враца Цветан Стоичков
В детайли
Сандански ще отбележи 112 години от Освобождението си
Основна линия
Бележници с изписани имена на хора са иззети от търговски обекти в Разградско при специализирана полицейска операция
В детайли
Петима служители на Държавната автомобилна администрация в Хасково към 2015 година са осъдени на пробация за подкупи, съобщиха от съда
Сфера
В Търговище отново започнаха дейностите в Детско полицейско управление
Местен фокус
При натоварен трафик днес и утре движението в тунела „Топли дол“ ще бъде временно спирано и ще се осигурят две ленти в посока Варна
Сфера
Двойно повече специалисти по информационни технологии проверяват машините за вота, каза Росен Карадимов в писмо до Обществения съвет на ЦИК
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.