Начало В детайли Областният управител върна решението на Общински съвет – Ямбол за преместваемите обекти
338
България

Областният управител върна решението на Общински съвет – Ямбол за преместваемите обекти

Областният управите на Ямбол Николай Костадинов върна за ново разглеждане в Общински съвет – Ямбол наредбата, уреждаща поставянето на преместваеми обекти, съобщават от пресслужбата на областната администрация.Мотивите за връщане на Наредбата са неспазване на разпоредбите на Закона за нормативните актове и на указ, касаещ прилагането му, който регламентира формата и строежа на акта, както и правилата за формулиране на неговите разпоредби.

| 18 Октомври 2024, 12:22 ч.
Областният управител върна решението на Общински съвет – Ямбол за преместваемите обекти
Областният управител върна решението на Общински съвет – Ямбол за преместваемите обекти
Снимка © Областна администрация - Ямбол

Областният управите на Ямбол Николай Костадинов върна за ново разглеждане в Общински съвет – Ямбол наредбата, уреждаща поставянето на преместваеми обекти, съобщават от пресслужбата на областната администрация.

"Настоящият Висш съдебен съвет (ВСС), след всичко което натвори, не може да отговори на високите обществени очаквания", каза днес президентът Румен Радев в курорта "Албена", като коментира пред журналисти процедурата за избор на главен прокурор. Държавният глава подчерта, че обществените очаквания към новия главен прокурор да възстанови чувството за справедливост са огромни. В тази важна мисия той следва да се ползва от високо доверие, а това от своя страна изисква легитимност на неговия избор, посочи президентът. По думите му настоящият ВСС не може да отговори на високите обществени очаквания, защото нееднократно е демонстрирал, че е подвластен на политическата конюнктура и е изтъкан от зависимости. Демонстрира го и с последното си решение да издигне само един кандидат за поста главен прокурор, каза Радев.

Той допълни, че народните представители - настоящи и бъдещи, трябва да

Рехабилитацията на магистралния водопровод, захранващ селата Орехово, Малево, Хвойна и Павелско в община Чепеларе, се планира да започне в началото на следващия строителен сезон през 2025 г., прогнозира кметът на Чепеларе Боран Хаджиев.

Общината сега е в етап на обявяване на процедура за избор на изпълнител за обекта.

Проектът за ремонт на магистралния водопровод се изпълнява с финансиране от Министерството на регионалното развитие и благоустройството на обща стойност 7,5 млн. лв.  Жители на Павелско организираха през лятото поредица от протести, настоявайки за решаване на проблема с режима на водата в селото.  

Заради амортизирания водопровод селото изпитва от години недостиг на питейна вода през летните месеци. С осигуреното от МРРБ финансиране ще се извърши рехабилитация на трасе с дължина 5,4 км, както и втори проект по преминаване на магистралния в

Десет месеца затвор постанови съдът за 43 годишен мъж от Хърлец за побой и закана с убийство спрямо майка му, съобщават от Апелативна прокуратура – София. Оттам посочват, че обвиняемият А.К. се е признал за виновен за извършени от него престъпления в условията на домашно насилие. 43-годишният мъж е бил привлечен към наказателна отговорност по дело на Районна прокуратура – Враца, Териториално отделение – Козлодуй.

На 12 август в дома си А.К. нанесъл побой на майка си като вследствие на удари с юмрук в областта на главата на пострадалата била причинена телесна повреда. Той се заканил с убийство, се казва в прессъобщение на прокуратурата.

Десет дни по късно, по искане на прокуратурата, съдът наложи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия А.К. 

Водач на автомобил "Форд" е шофирал в изпреварващата лента на автомагистрала "Хемус", в посока обратна на движението, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен.

В 11:25 ч. днес на автомагистрала "Хемус" (км 360+800) в землището на община Каспичан, на пътното платно от Варна за София, служители на Районно управление - Нови пазар са установили 83- годишния водач на лек автомобил "Форд", който е управлявал срещу посоката на движение, допълниха от полицията.

Спрямо шофьора е взето административно отношение по Закона за движение по пътищата и е създадена организация за извеждането му от пътното платно. На водача временно е отнето свидетелството за управление, информираха от ОД на МВР - Шумен.

В Шуменско от 7 до 13 октомври се проведе акция на полицията за ограничаване на разсейването при шофьорите.

Представители на Министерството на околната среда и водите (МОСВ) обявиха, че е възможно да бъдат разгледани местата, на които са разположение станциите за измерване на качеството на атмосферния въздух. На пресконференция в сградата на Изпълнителната агенция по околна среда (ИАОС) те обясниха, че до преди няколко години по закон не е било възможно една станция да се мести, ако за последните три години там са регистрирани превишения на допустимите стойности на замърсяване.

Вече сме в хипотеза да имаме възможност да бъдат разгледани местата и ще предприемем съответните мерки, ще изготвим писма към общините, да бъде сформирана работна група след представяне на възможните терени и да се обсъди дали предложенията отговарят на буквата на закона, за да може да бъдат преместени станциите, коментира служебният заместник-министър на околната среда и водите Ренета Колева. Ще помолим Столи

Мотивите за връщане на Наредбата са неспазване на разпоредбите на Закона за нормативните актове и на указ, касаещ прилагането му, който регламентира формата и строежа на акта, както и правилата за формулиране на неговите разпоредби. Това се посочва в аргументите за решението на областния управител, цитирани от пресслужбата на администрацията.

Припомняме, че с решение от последното си заседание през септември, Общинският съвет гласува нова наредба, уреждаща реда и условията за поставяне на преместваеми обекти (павилиони, рекламни съоръжения и други елементи на градското обзавеждане). Внесеното от кмета на Ямбол Валентин Ревански предложение предизвика дискусия сред съветниците, като част от групите изразиха позиция, че няма да го подкрепят. Новата наредба бе приета с 19 гласа „за”, шест „против” и девет „въздържал се”.

Решението на областния управител за връщане за ново разглеждане в местния парламент на решението е от 17 октомври, посочват още от Областна администрация – Ямбол.

Потушени са 46 пожара в страната през изминалото денонощие. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН). Екипите на пожарната са реагирали на 77 сигнала за произшествия.

При пожарите няма загинали и пострадали.

С преки материални щети са възникнали 13 пожара, от които седем са били в жилищни сгради. Без нанесени материални щети са 33 пожара.

За изминалите 24 часа са извършени 25 спасителни дейности и помощни операции, от които две при катастрофи.

Церемония по награждаване на лауреатите на националния творчески конкурс, организиран от Съюза на слепите, под наименованието „Графити от думи и звуци“, се проведе в Националния пресклуб на . Конкурсът се организира под патронажа на Десислава Радева, съпруга на Президента на Република България.

Победителите излъчи жури в състав – Петя Йосифова – Хънкинс, Георги Арсов, Петър Чуков и Ина Вълчанова. Категориите на конкурса са стихотворение, разказ, есе и песен.

Васил Долапчиев, председател на Съюза на слепите, посочи в словото си, че на днешния ден – 15 септември, десетки милиони граждани на света отбелязват Международния ден на белия бастун, който символизира стремежа за независимост и достоен живот на хората със зрителни проблеми.

„Днес сме се събрали не да дискутираме проблемите, а да отбележим таланта на хората със зрителни про

Само за летните месеци – юни, юли, август и септември, през 2024 г., са възникнали 277 произшествия с участие на тротинетки, докато през 2023 г. са били 105, седем души са загинали. Това съобщи главен инспектор Лъчезар Близнаков от „Пътна полиция” в предаването „Събуди се” по Нова телевизия.

По думите му около два и половина до три пъти се е повишил броят на произшествията с тротинетки. Затова и контролът по отношение на водачите на тези превозни средства е завишен. 

Лъчезар Близнаков обясни, че тротинетките не могат да се движат в парка. Могат да се движат по велосипедната инфраструктура, ако няма изградена такава – те са равноправни участници в движението и трябва да се движат по пътното платно.

Пътници на тротинетка не се превозват, забранен е превозът, посочи още той. Лица до 18 години задължително трябва да са с каска.

От днес започва есенната кампания за кастрация на бездомни кучета и котки, организирана от Община Казанлък. Това съобщиха от пресцентъра на местната администрация. Манипулациите ще се извършват в общинския приют за безстопанствени кучета. 

Необходимо е предварително записване от граждани, които се грижат за бездомни кучета и котки, което става на телефон 0887311884. Кастрациите ще се извършват в дните от 21 до 26 октомври. Администарцията призовава гражданите да бъдат активни по време на кампанията, защото бездомните животни са обща отговорност и не трябва да се допуска тяхната популация да расте. 

Всички кучета и котки ще получат необходимите грижи от специалистите в приюта в напълно обновената операционна, допълниха от общинския пресцентър.

Припомняме, че в общинския приют в Казанлък бяха направени редица обновления. Изцяло ремонтирано е помещението за

Специализиран екип от Центъра за подготовка на специалисти – Сливен, под ръководството на капитан Михаил Попов, разузна, транспортира и унищожи един 152 мм бронебойно трасиращ артилерийски снаряд. Боеприпасът е бил открит в района на село Блатец, област Сливен, а унищожаването е извършено на учебен център „Батмиш”. Това съобщи пресцентърът на Министерството на отбраната.

Военнослужещите действаха по заповед на командира на Сухопътните войски генерал-майор Деян  Дешков.

Министерството на отбраната регулярно информира, че военнослужещи унищожават невзривени боеприпаси. На 15 октомври военнослужещи унищожиха невзривен боеприпас, открит в Пловдив при изкопни работи на строителен обект.

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
България, Гърция и Румъния са в основата на призив към Европейската комисия за спешни мерки срещу скъпата електроенергия в Югоизточна Европа
На вчерашното заседание на Европейския съвет лидерите приеха заключения, в които призовават Европейската комисия спешно да предложи мерки за справяне с високите цени на електроенер ...
Започна традиционният събор "Малилак" край петричкото село Кърналово
В района на петричкото село Кърналово днес започна традиционният събор "Малилак". Тази година в празника се включват повече от 150 търговци на стоки от цялата страна, каза Димитър ...
Постъпилите средства от наложени наказания по Закона за движение по пътищата за седем дни са над два 2,5 млн. лева, съобщиха от МВР
Постъпилите средства от наложени наказания по Закона за движение по пътищата за периода от 11-и до 18 октомври са 2 549 079, 90 лв. Това съобщиха от МВР. В рамките на разпоредената ...
Общо 2410 души ще работят в секционните избирателни комисии в област Монтана за парламентарния вот на 27 октомври
Секционните избирателни комисии в област Монтана са 292 до момента, в тях на парламентарните избори на 27 октомври 2024 година ще работят 2410 членове, съобщи Петко Петков, говори ...
На 5244 семейства в област Ямбол до момента са отпуснати помощи за отопление
Целева помощ за отопление до момента е отпусната на 5244 домакинства в област Ямбол. Има вероятност тази година броят им да надхвърли отпуснатите през изминалия отоплителен сезон. ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
България, Гърция и Румъния са в основата на призив към Европейската комисия за спешни мерки срещу скъпата електроенергия в Югоизточна Европа
На вчерашното заседание на Европейския съвет лидерите приеха заключения, в които призовават Европейската комисия спешно да предложи мерки за справяне с високите цени на електроенер ...
Във всички общини на област Ямбол е създадена организация за гласуване на хора със зрителни или физически увреждания, съобщиха от РИК
Във всяка една от петте общини в Ямболска област е създадена организация за транспортиране на хората със зрителни или физически увреждания до подходящите секции за парламентарния в ...
Служебният външен министър Иван Кондов се срещна с ръководителите на посолствата на държавите членки на ЕС у нас
Служебният министър на външните работи Иван Кондов се срещна днес с ръководителите на посолствата на държавите членки на Европейския съюз  у нас, съобщиха от Министерството на ...
Започна традиционният събор "Малилак" край петричкото село Кърналово
В района на петричкото село Кърналово днес започна традиционният събор "Малилак". Тази година в празника се включват повече от 150 търговци на стоки от цялата страна, каза Димитър ...
В Пазарджик започна обновяването на десет улици
В Пазарджик започна обновяването на десет улици като първи етап от планираната реконструкция на улици, водопроводи и канализация в град Пазарджик, съобщиха от общинската администра ...
Тикер в 17:25 ч.
На вчерашното заседание на Европейския съвет лидерите приеха заключения, в които ...
Начало В детайли
338
България

Областният управител върна решението на Общински съвет – Ямбол за преместваемите обекти

Областният управите на Ямбол Николай Костадинов върна за ново разглеждане в Общински съвет – Ямбол наредбата, уреждаща поставянето на преместваеми обекти, съобщават от пресслужбата на областната администрация.Мотивите за връщане на Наредбата са неспазване на разпоредбите на Закона за нормативните актове и на указ, касаещ прилагането му, който регламентира формата и строежа на акта, както и правилата за формулиране на неговите разпоредби.

| 18 Октомври 2024, 12:22 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Областният управител върна решението на Общински съвет – Ямбол за преместваемите обекти
Областният управител върна решението на Общински съвет – Ямбол за преместваемите обекти
Снимка © Областна администрация - Ямбол

Областният управите на Ямбол Николай Костадинов върна за ново разглеждане в Общински съвет – Ямбол наредбата, уреждаща поставянето на преместваеми обекти, съобщават от пресслужбата на областната администрация.

"Настоящият Висш съдебен съвет (ВСС), след всичко което натвори, не може да отговори на високите обществени очаквания", каза днес президентът Румен Радев в курорта "Албена", като коментира пред журналисти процедурата за избор на главен прокурор. Държавният глава подчерта, че обществените очаквания към новия главен прокурор да възстанови чувството за справедливост са огромни. В тази важна мисия той следва да се ползва от високо доверие, а това от своя страна изисква легитимност на неговия избор, посочи президентът. По думите му настоящият ВСС не може да отговори на високите обществени очаквания, защото нееднократно е демонстрирал, че е подвластен на политическата конюнктура и е изтъкан от зависимости. Демонстрира го и с последното си решение да издигне само един кандидат за поста главен прокурор, каза Радев.

Той допълни, че народните представители - настоящи и бъдещи, трябва да

Рехабилитацията на магистралния водопровод, захранващ селата Орехово, Малево, Хвойна и Павелско в община Чепеларе, се планира да започне в началото на следващия строителен сезон през 2025 г., прогнозира кметът на Чепеларе Боран Хаджиев.

Общината сега е в етап на обявяване на процедура за избор на изпълнител за обекта.

Проектът за ремонт на магистралния водопровод се изпълнява с финансиране от Министерството на регионалното развитие и благоустройството на обща стойност 7,5 млн. лв.  Жители на Павелско организираха през лятото поредица от протести, настоявайки за решаване на проблема с режима на водата в селото.  

Заради амортизирания водопровод селото изпитва от години недостиг на питейна вода през летните месеци. С осигуреното от МРРБ финансиране ще се извърши рехабилитация на трасе с дължина 5,4 км, както и втори проект по преминаване на магистралния в

Десет месеца затвор постанови съдът за 43 годишен мъж от Хърлец за побой и закана с убийство спрямо майка му, съобщават от Апелативна прокуратура – София. Оттам посочват, че обвиняемият А.К. се е признал за виновен за извършени от него престъпления в условията на домашно насилие. 43-годишният мъж е бил привлечен към наказателна отговорност по дело на Районна прокуратура – Враца, Териториално отделение – Козлодуй.

На 12 август в дома си А.К. нанесъл побой на майка си като вследствие на удари с юмрук в областта на главата на пострадалата била причинена телесна повреда. Той се заканил с убийство, се казва в прессъобщение на прокуратурата.

Десет дни по късно, по искане на прокуратурата, съдът наложи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия А.К. 

Водач на автомобил "Форд" е шофирал в изпреварващата лента на автомагистрала "Хемус", в посока обратна на движението, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен.

В 11:25 ч. днес на автомагистрала "Хемус" (км 360+800) в землището на община Каспичан, на пътното платно от Варна за София, служители на Районно управление - Нови пазар са установили 83- годишния водач на лек автомобил "Форд", който е управлявал срещу посоката на движение, допълниха от полицията.

Спрямо шофьора е взето административно отношение по Закона за движение по пътищата и е създадена организация за извеждането му от пътното платно. На водача временно е отнето свидетелството за управление, информираха от ОД на МВР - Шумен.

В Шуменско от 7 до 13 октомври се проведе акция на полицията за ограничаване на разсейването при шофьорите.

Представители на Министерството на околната среда и водите (МОСВ) обявиха, че е възможно да бъдат разгледани местата, на които са разположение станциите за измерване на качеството на атмосферния въздух. На пресконференция в сградата на Изпълнителната агенция по околна среда (ИАОС) те обясниха, че до преди няколко години по закон не е било възможно една станция да се мести, ако за последните три години там са регистрирани превишения на допустимите стойности на замърсяване.

Вече сме в хипотеза да имаме възможност да бъдат разгледани местата и ще предприемем съответните мерки, ще изготвим писма към общините, да бъде сформирана работна група след представяне на възможните терени и да се обсъди дали предложенията отговарят на буквата на закона, за да може да бъдат преместени станциите, коментира служебният заместник-министър на околната среда и водите Ренета Колева. Ще помолим Столи

Мотивите за връщане на Наредбата са неспазване на разпоредбите на Закона за нормативните актове и на указ, касаещ прилагането му, който регламентира формата и строежа на акта, както и правилата за формулиране на неговите разпоредби. Това се посочва в аргументите за решението на областния управител, цитирани от пресслужбата на администрацията.

Припомняме, че с решение от последното си заседание през септември, Общинският съвет гласува нова наредба, уреждаща реда и условията за поставяне на преместваеми обекти (павилиони, рекламни съоръжения и други елементи на градското обзавеждане). Внесеното от кмета на Ямбол Валентин Ревански предложение предизвика дискусия сред съветниците, като част от групите изразиха позиция, че няма да го подкрепят. Новата наредба бе приета с 19 гласа „за”, шест „против” и девет „въздържал се”.

Решението на областния управител за връщане за ново разглеждане в местния парламент на решението е от 17 октомври, посочват още от Областна администрация – Ямбол.

Потушени са 46 пожара в страната през изминалото денонощие. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН). Екипите на пожарната са реагирали на 77 сигнала за произшествия.

При пожарите няма загинали и пострадали.

С преки материални щети са възникнали 13 пожара, от които седем са били в жилищни сгради. Без нанесени материални щети са 33 пожара.

За изминалите 24 часа са извършени 25 спасителни дейности и помощни операции, от които две при катастрофи.

Церемония по награждаване на лауреатите на националния творчески конкурс, организиран от Съюза на слепите, под наименованието „Графити от думи и звуци“, се проведе в Националния пресклуб на . Конкурсът се организира под патронажа на Десислава Радева, съпруга на Президента на Република България.

Победителите излъчи жури в състав – Петя Йосифова – Хънкинс, Георги Арсов, Петър Чуков и Ина Вълчанова. Категориите на конкурса са стихотворение, разказ, есе и песен.

Васил Долапчиев, председател на Съюза на слепите, посочи в словото си, че на днешния ден – 15 септември, десетки милиони граждани на света отбелязват Международния ден на белия бастун, който символизира стремежа за независимост и достоен живот на хората със зрителни проблеми.

„Днес сме се събрали не да дискутираме проблемите, а да отбележим таланта на хората със зрителни про

Само за летните месеци – юни, юли, август и септември, през 2024 г., са възникнали 277 произшествия с участие на тротинетки, докато през 2023 г. са били 105, седем души са загинали. Това съобщи главен инспектор Лъчезар Близнаков от „Пътна полиция” в предаването „Събуди се” по Нова телевизия.

По думите му около два и половина до три пъти се е повишил броят на произшествията с тротинетки. Затова и контролът по отношение на водачите на тези превозни средства е завишен. 

Лъчезар Близнаков обясни, че тротинетките не могат да се движат в парка. Могат да се движат по велосипедната инфраструктура, ако няма изградена такава – те са равноправни участници в движението и трябва да се движат по пътното платно.

Пътници на тротинетка не се превозват, забранен е превозът, посочи още той. Лица до 18 години задължително трябва да са с каска.

От днес започва есенната кампания за кастрация на бездомни кучета и котки, организирана от Община Казанлък. Това съобщиха от пресцентъра на местната администрация. Манипулациите ще се извършват в общинския приют за безстопанствени кучета. 

Необходимо е предварително записване от граждани, които се грижат за бездомни кучета и котки, което става на телефон 0887311884. Кастрациите ще се извършват в дните от 21 до 26 октомври. Администарцията призовава гражданите да бъдат активни по време на кампанията, защото бездомните животни са обща отговорност и не трябва да се допуска тяхната популация да расте. 

Всички кучета и котки ще получат необходимите грижи от специалистите в приюта в напълно обновената операционна, допълниха от общинския пресцентър.

Припомняме, че в общинския приют в Казанлък бяха направени редица обновления. Изцяло ремонтирано е помещението за

Специализиран екип от Центъра за подготовка на специалисти – Сливен, под ръководството на капитан Михаил Попов, разузна, транспортира и унищожи един 152 мм бронебойно трасиращ артилерийски снаряд. Боеприпасът е бил открит в района на село Блатец, област Сливен, а унищожаването е извършено на учебен център „Батмиш”. Това съобщи пресцентърът на Министерството на отбраната.

Военнослужещите действаха по заповед на командира на Сухопътните войски генерал-майор Деян  Дешков.

Министерството на отбраната регулярно информира, че военнослужещи унищожават невзривени боеприпаси. На 15 октомври военнослужещи унищожиха невзривен боеприпас, открит в Пловдив при изкопни работи на строителен обект.

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
България, Гърция и Румъния са в основата на призив към Европейската комисия за спешни мерки срещу скъпата електроенергия в Югоизточна Европа
Започна традиционният събор "Малилак" край петричкото село Кърналово
Постъпилите средства от наложени наказания по Закона за движение по пътищата за седем дни са над два 2,5 млн. лева, съобщиха от МВР
Общо 2410 души ще работят в секционните избирателни комисии в област Монтана за парламентарния вот на 27 октомври
На 5244 семейства в област Ямбол до момента са отпуснати помощи за отопление
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Октомври
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
На преден план
България, Гърция и Румъния са в основата на призив към Европейската комисия за спешни мерки срещу скъпата електроенергия в Югоизточна Европа
Контекст
Във всички общини на област Ямбол е създадена организация за гласуване на хора със зрителни или физически увреждания, съобщиха от РИК
В детайли
Служебният външен министър Иван Кондов се срещна с ръководителите на посолствата на държавите членки на ЕС у нас
На преден план
Започна традиционният събор "Малилак" край петричкото село Кърналово
В детайли
В Пазарджик започна обновяването на десет улици
Основна линия
Два екипа работят на терен за потушаване на пожар в близост до един от входовете на Кърджали
Местен фокус
За извършване на незаконен сондаж съобщиха от гражданското обединение „Вода за Омуртаг“
Контекст
Пловдивски криминалисти задържаха двама мъже в момент на продажба на марихуана
Местен фокус
Наблюдава се увеличение на хората, намерили работа през септември със съдействието на Бюрото по труда във Велико Търново
На преден план
Постъпилите средства от наложени наказания по Закона за движение по пътищата за седем дни са над два 2,5 млн. лева, съобщиха от МВР
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.